Psi Ball Renklendirme - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Astral Seyahat

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 30.01.17, 18:41
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,734
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Psi Ball Renklendirme

Merhaba arkadaşlar herkese cümleten sa. Burda size psi ball hakkında bilgi vereceğim bu bilgiler umarım işinize yarar. İlk olarak psi ballı herkesin yapabileceğini belirtmek isterim ama renklendirmek ise bir okadar da zordur(Gözünüzü korkutmıyım canım okadarda zor değil[img]images/smilies/biggrin.gif[/img] boşu boşuna denemeye çalışmayın. Ayrıca aurayı göremediğiniz gibi psi balınızı da auraya göre renklendiremezsiniz. Her insanın kendi aura ren i vardır bunlar sinirli olduğunda koyu neşeli olduğunda sarı ve kırmızı cinsel isteklerigüçlü olduğunda ise çok kırmızı renklerdir. Bunlar sadece kirlian kamerasıyşa görüntülenir.



Bildiğimiz gibi toprak,su,hava ve ateşten oluşmaktadır bu büyük dört element. Bu elementlerle;



1. aşama



Earth

Toprak elementinden: en basit renk olan kahve rengi veya gümüş rengini oluşturabiliriz psi balla ilk öğrenenler için topraktan güç almasını öneririm. Evet yapmamız gereken elimize torak almak ve gözlerimizi kapamak daha sonra onu hissetmek koklamak. Duyularımıza bunu hissettirerek başlayacağız bunları yaptıktan sonra toprağı elinizde iyice ovalayın elinizde toprağın rengini çıkarmaya çalışın daha sonra psi ballınızı yapmaya başlayabilirsiniz. Yaparkan hissettiğiniz tüm duyguları topunuza aktarın işte bukadar basit. He ama benim etrafımda toprak yok diyorsanız biraz daha uzun zamanınızı alır. Toprak elinizdeymiş gibi hissetdmeniz gerekir elinizdeymiş gibi koklamanız vb. duyu hislerinizi geliştirmeniz gerekir. Bunu günde 2 saat mola vererek denerseniz 2 veyada 3 ayda geliştirebilirsiniz ve psi balınızın renklendiğini göreceksiniz. Tabii bu çalışma süresini yükseltirseniz daha kısa sürede trenklendirebilirsiniz.



2. aşama



Water

Su elementi: ikinci aşamada ise su elementi var bu elementleri sırasıyla uygularsanız daha çabuk tüm elementleri kontrol ederk psi balınızı geliştirip renklendirebilirsiniz. Tüm elementleri sırasıyla yapıp denedikten sonra diğer elemnte geçin sakın ben bu rengi yapmak istemiyorum şu elementten başlıcam diyip başka bi elemente geçmeyin veya bir elemnti yaparken şu elemnti yapamadım diğerine geçeceğim deyip sakın o elementi bırakmayın yoksa o elementi birdaha yapabilme olanağınız kalmaz elementi kilitlersiniz. Tekrar açmanız ise aynen 1 veya 2 ayınızı alır. Geçelim su elementine, topraktan sonra yapabileceğiniz diğer basit elemnt ise su elementidir çünkütoprağı suyla sularsak toprakta bir okadar verimli olur yani aşamam aşama kendinizi geliştirir seniz su elemntine geçtiğinizde toprağı daha rahat ve daha renkli yapabileceğinizi görecekniz. Su elementi işin bir tasa su koyun su soğuk olsun soğuk derken musluğu açtığınızda dökülen soğukluk yani gidipte suyu soğutmayın daha sonra topunuzun soğuk veya sıcak olacağını size anlatacağım. Suyu tasa koyduktan sonra yapacağınız iş suya dokunmak ilinizi sürün onu hissedin elinizin suyun içindeki atomları aşıp nasıl girdiğini düşünün. Temiz bir su için ve toğpunuzu yapın ama yapmadan önce güzelce bir yüzünüzü yıkayın ferahlarsanız birazda. Sonra topunuz yapın o hisleri duyun suyun sesini bir çağlayandan akan suyun sesini duymaya çalışın o ferahlığı o berraklığı yakalayın o huzuru yakaladığınızda topunuzda renkleri görmeye başlayacaksınız tabiî ki bu renk çok belli olmayacak ama onu görebileceğiniz kadar büyük olacak tabi hemen gözükmeyecek en az 3 hafta sonra gözükecek tamamne yapabilmenizde 2 ay 2,5 ay veya 3 ayınızı alacak bu elementi tamamne kontrol edebilmeniz ise 1 seneyi bulur. Su elementinde psi ballınızın rengi mavi turkuaz veya hafif yeşile dönük bir mavi renk olur.



3. aşama



Air

hava elementi: bu elmentede geçmeden önce birkeç şeyden söz edeyim birazdan ateş elemntine geçeceksiniz ona geçmek için ise havaya ihtiyacınız var hava olmayan bir alandada ateş yanmaz bunu unutmayın hatta ilk okul fen deneylerimizdende hatırlarız. Şimdi havaya geçelim havayla yapacağınız top mavi olur ve eçi gözüken saydam bir mevi renk elde edersiniz. İkinci renk ise daha yükseklerde bulunan hava olaylarından olan şimşeklerin rengi olan mor ve sarı renktir bu renk bazen yeşilde olabildiği için yeşil bir psi ball da elde edebilirsiniz. Aslına bakarsanız bizim hep yaptığımız en basitindne olan bir hava psi balıdır bilmeden de bunu yaparız zaten hani ilk psi balla başladığımız an varya işte biz onu yaparız nasıl hvayı göremiyorsak havayla yapıpta fark etmediğimiz psi ball hava psi balıdır işte asıl olarak serbest psi ballı yaparsak havayıda kolayca yaparız. Başlıyalım. Havayla yapacağımız psi ball biraz daha zordur, niye mi çünkü ortada hissedeceğiniz bir şey yok. Ama çok basit bir yöntem olan bir şeyden bahsedeyim ellerinizi savurun havanın sizin ellerinizi geriye itmesini airodinomic yapıyı hissetmeye çalışın, elleriniz havaya hızlıca ileri geri yaptığınızda hava elinizin hareketlerini zorlaştıracaktır. İştge o hissi yakalayın ayrıca gözleirnizi kapatım havanın için de olan bir çok gazı burnunuzla akciğerlerinize kadar tüm organlarınıza çekin. Sadece çektiğiniz havanın içinde bulunuan gazları imaje edin ve onların ayrı ayrı kokularını ve sizin o kokuları teker teker cücudunuza çekerken o gazların nefesinizi daralttığını imaje edin imaje ederken bir süre sonra o hisse gerçekten varcaksınız. Sonra ise gözleriniz açın ve tekrar kapayın psi ballınızı oluşturmaya başlayın o yaptığınız hisleri tekrar yapın ve derin bir nefes alın işte havanında püf noktası bu. Daha sonra kendiniz ngeliştirebilir ve yıldırımın renklerinede sahip olabilirsiniz. Mavi rengi alması 1 ayınızı koyu mavi rengi alması 2 ayınızı yıldırım renklerini alması ise tam olarak 1 ile 2 senenizi alabilir.



4. aşama



fire

ateş elementi: bu elementi yapabilmek çok ama çok daha zor ilk olarak anlattığım diğer 3 elemnti iyice bilmeniz gerekir. Ayrıca su elemntini öğrendiğiniz için bu elemntte biraz zorlanacaksınız. Çünkü bildiğimiz kesin olan bir şey var oda suyun ateşi söndürdüğü. Evet alev topunu yapmak için bir çakmak veya mum daha iyi olur yakın. Daha sonra elinizi üzerinde gezdirin o ısıyı hissedin daha sonra elinizi mumun üzerinde tutarak o acıyı hissedin elinizin ortadan yandığını imaje edin fazla tutmayın eliniz yanarsa sorumlu deyilim sonra bu hisleri yaptıktan sonra da gelelim psi balımızı oluşturmaya gözlerimizi kapatalım ve psi balı yapalım sonra o ateşin bize verdiği hisleri canlandıralım o acıyı hissedin elinizde inanılmaz bir sıcaklığın olduğunu imaje edin bir süre sonra gerçekten elinizin yandığını ve elinizi çekmek zorunda olup psi balınızı bozmak zorunda olabilirsiniz. Sonra bu imajeler gerçek hislere dönüşecek ve toğpunuz renklenecek topunuzun renklenmesi yine minicik gözükecek ama tabiî ki psi balınız kocaman olacak sadece ortasında kırmızı bir alev topu belirecek. Bu alev topunu fırlatmaya çalıştığınızda hiç bir şey olmadığını göreceksiniz onuda ilerideki seviyede anlatacağım. Tamamen psi balınızın bu alev rengini alamsı 5 veya 6 ayınızı alacaktır. Daha sonra bu dört elementin hakimi olacaksınız.



NOT: Hiçbir elementi atlamadan sırasıyla uygulayın

NOT2: Her element için günde mutlaka en az 2 saat çalışın ama mola vermeyi unutmayın. Kesinlikle en az 1 mola veriniz.

NOT3: Yıldırım rengi psii ballarınız için yağmurlu zamanları seçerseniz daha rahat renklendirebilirsiniz daha sonra yağmurlu zamanlara ihtiyacınız olmadanda yapabileceksiniz

NOT4: Bu elemtleri yaparken dediğim uygulamaları her psi bal yapışınızda uygulatın bir süre sonra hiçbir uygulama yapmadan psi balınınza istediğiniz rengi verebildiğinizi göreceksiniz.



Önemli NOT: Tüm elementlerin hakimi olursanız ki bu en az 3 senenizi alır, ama yapabilirseniz tüm renkleri birleştirip(elementleri) dünyanın en güçlü psi balını yapmış olursunuz. Gücünüz %400 hatta %500 kadar çıkar. Düzenli alıştırmalar sonunda 6 sene içerisinde %1000 lik hatta %1500 lük bir psi bal gücüne sahip olursunuz ve buda demektirki cisimleri yerinden oynatmak değil cisimleri yok edebilirsiniz bile. Gücünüz %2000 ulaştığında attığınız psi balla bir arabayı 2 metre hatta 3 3,5 metre fırlatabilir veya ortasından geçen koca bir delik açabilir hatta hatta arabayı ikiye ayırabilirsiniz.



1. Sizlerin sadece (yeni başlayanların)kullandığı güç:%0.1 ile %0.5 ortalama 1 hafta çalışanlar%5

2. Güç kitapçığı:

3. 10 kg başına

4. %50 cisimleri 1 cm oynatabilme

5. %80 cisimleri 5 cm oynatabilme

6. %100 cisimleri 10-15 cm oynatabilme ve fırlatabilme

7. %150 cisimleri 30-40 cm oynatabilme ve fırlatabilme

8. %200 cisimleri 60cm-1 m oynatabilme ve fırlatabilme

9. %250 cisimleri 2-4 metre oynatabilme ve fırlatabilme

10. %300 cisimleri 6-8 metre oynatabilme ve fırlatabilme

11. %350 cisimleri 10-14m oynatabilme ve fırlatabilme

12. %400 cisimleri 20-25m oynatabilme ve fırlatabilme

13. %450 cisimleri 30-35 m oynatabilme ve fırlatabilme

14. %500 cisimleri 43-53 m oynatabilme ve fırlatabilme

15. %600 cisimleri 65-70 m oynatabilme ve fırlatabilme

16. %700 cisimleri 90-100 m oynatabilme ve fırlatabilme

ARTIK GERİSİNİ SİZ DÜŞÜNÜN 10KG CİSİM 100M İLERİYE KADAR GİDİYOR



Renk Kitapçığı: Renk gücü:



Renkli: ateş,hava,su,toprak %500-%400-%300-%200

Kırmızı: ateş ve hava %100

Sarı: ateş ve hava %95-%90

Turuncu: toprak su ve ateş %100-95

Mor: hava %85-%80

Yeşil: su va hava %80-%75

Mavi: su ve hava %80-%75

Turkuaz: su ve hava %80-%75

Bir insan yaklaşık 10 senede günde 4 saat çalıştıktan sonra 2 cm lik kalın bir çeliği delebilecek güce ulaşır. Bu güç ise %60000 lik bir güçtür. Tabi bu gücü kullanırken electro ballıda bilmesi gerekir. Ayrıca dikkatli olmazsa avucunun içinde patlama olabilir ve kendisi dahil 1-1,5 km alandaki kişiyi yok edebilir. Bu patlama sırasında insanların vücudundan elektrik ve güçlü bir manyetik alan geçtiği için insanlar neredeyse kül haline gelir. O yüzden bence bu kadarda çalışmak sakıncalıdır. Tabi kontrol edebiliyorsanız iradenizi ve gücünüzü sorun olmaz. Bana göre sadece 2 sene çalışsanız yeterli olur. Sayın okurlar 20 sene çalışan 5 kişi dünyanın yarısından fazlasını yok edebilecek nükleer güce ulaşır.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 21.04.17, 13:54
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Paylaşım için teşekkürler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 15.05.18, 09:01
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,058
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın Tuana, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ball, psi, renklendirme


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
psi ball programlama teknikleri bitter Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22
Psi Ball Çeşitleri bitter Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22
Psiball Renklendirme Adalet Psişik Yetenekler 2 30.05.18 01:32
Psi Ball Oluşturmak ve Özel Amaçlar için Kullanmak madlen Astral Seyahat 2 15.05.18 09:01
Psi Ball Yapma..! SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 21.03.17 14:52


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:35.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147