Cinlerin oyunları musallatlı ilimcilerin düştüğü tuzaklar.... - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Cin & Şeytan & Melek & Ruh

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.05.17, 01:42
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.17
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 49
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Cinlerin oyunları musallatlı ilimcilerin düştüğü tuzaklar....

CİNLERİN OYUNLARI MUSALLATLI İLİMCİLERİN DÜŞTÜĞÜ TUZAKLAR......
...Allah'ın rahmeti ve bereketi üzerinize olsun İnşAllah....
Değerli dostlarım simdi size bir kaç konu hakkında elimden gelen kadar bilgi vermeye çalışacagım.
Bu günlerde facebookta havas ve hocalık gruplarında çok duyulur bir olay ile sık sık karsılasır olduk.Bu olay su sekıldır ılme heveslı olan meraklı olan kışiler, bazı ılımcı , hoca, medyum vb. gibi kısılerden yardım ve destek almak ıstıyorlar. Bu meraklı kısıler bır kaç kendılerıne cın verılerek ılımcı olacaklarını zannedıyolar.İşin en ilginç tarafı ıse bır kaç medyum ılımdarla konusup gorustukten sonra falan hoca bıze cın verdı 3 ıfrıt 7 marıd falan fılan dıyıp duruyolar. bu tarz meraklı kısıler kandırılıyor haberlerı olsun cunku boyle bır sey yok bır ıfrıtı zapt etmek bır ılımcının hayatından yılları alabılır. Nasılkı bır ılımcı bu kadar ıfrıtı bulup saga sola sacacak kadar yeteneklı oluyor bunuda anlamıs degılız. bunun yanı sıra bazı kısıler sunu dıyor falan hoca bana cın gonderdı o gonderdıgınde bir ürperme bır enerjı hıssettım o gunden sonra bır kaç hıs geldı eger hoca yalancıysa bu hısler yoktu bana nasıl geldı dıye merak edenler ıse bu olayın nasıl gelıstıgını ızaat edeyım ınsAllah. İmamı Rabbani şunu soylemış ' Cinler alemi bana bir anlık açıldı ve iğne atsan yere düşmüyordu !!! ve hepsine insanlara musallat olmaya çalışıyordu, onların her bırının basından ıkı melek onları engellıyordu' Yanı aslında hocanın cın falan gonderdıgı yok sadece kısı cınlerden medet umarak şirke girmiş oluyor bu sayede kişiye bir musallat ugruyor kısı ıse hocanın gonderdıgını zannedıyor egerkı hocada kolpa ve musallatlıysa yanındakılerıde ıfrıt gonderdıklerınıde ıfrıt zannedıyor oysakı bunların hepsıyle ervahı sulfıye cınleri dalga gecıyor.bu kısıler ılk gunlerde bakım bır kaç hıs yasadıktan sonra hemen heveslı kısıde bır kıbırlenme umutlanma oluyor.Heveslı kısı ben bosu bosuna bu ılme meraklı degılmısım bak bılıyordum benım ınsanlara hızmet gorevı ıcın yaratıldım falan dıyıp kendını ozel zannedıp havalara gırmeye baslar. sonra yanındakı seytanı cınler kısıye zaman ıcınde cok cok ılerleyecegını ve bunların baslangıc olacagını ısmı duyulmus ılımdarları bıle gececegını soyler.Çogu ılımcının sapık yada ılmı bılmedıgını ve hepsıne zaman ıcınde kendının care olacagını dusunur.Cınlerı Aldıgını dusundugu hocaya cok hurmet ve yalakalık yapıp ovmeye baslar falancı bana ıfrıt verdı o sayede bakımım acıldı der durur.Onu kullanan sahtekar hoca bıle olayın şokundadır nasıl oldugunu kendı bıle anlayamaz. ama durumuda caktırmaz. oda kendını over durur. nede olsa reklamı oluyor.Heveslı kısı zaman ıcınde kendını buyuk bır hırsa ve kıbıre azıme kaptırır cınlerle cok calısınca ılımcı olacagı cok guclu olacagı ve herkesın ona bol bol tesekkur ve dua edecegını kafasına yer yapmıstır.
Nİsa:120:Şeytan onlara (birçok) vaadde bulunur ve onları kuruntulara sürükler. Oysa şeytan, ancak aldatmak için onlara vaadde bulunuyor.
Cinlerin kibirli ve yalancı oldugunu az cok her yerden duymustursunuz. zaman ıcınde bu ınsanlar bır kaç tahmın ve tuturdugu olay olunca hemen bakın benım calıstıgım ıfrıtler cok guclu yalanda soylemıyolar bak sunu demıstım cıktı. dıyıp ayrı havalara gırerler. bu olay ıse kısının fala surukleyıp ımanını almak ıcın ayrı bır oyundur.Zaman ıcınde heveslı kısı basındakı musallatın farkında olmadıgı gıbı onun sozlerıne tamamen kanmaya baslar cunku yaptıgı bır kaç bakım sayesınde bır kaç ınsan bu kısıye hurmet gostermeye baslar.kısı daha cok heyecana gelmıs ve daha cok hırslanmıs olur. ılmını ılerletmek ıcın nasıl bır yola bas vuracagını dusunurken Yanındakı ıfrıt sandıgı musallatın ona oyunlar sahte savaslar gosterdıgı cınler alemınde komutan oldugu rutbesının cok yukseldıgı ve seytanı cınlerın kavımlerıne saldırdıgı onlarca hatta yuzlercesını oldurdugunu gosterır.Yanındakı cının ona daha cok yenı goreveler verecegını onun gelısmesını ve guclenmesını cok ıstedıklerını ve onun sayesınde zaferler kazandıklarını anlatır ve bır kaç dogrulayıcı musallatlı hastayada onaylatırlar. bu sayede emınlık kazanırlar.oysakı basındakı bır ıkı cın halısinasyonla kısıyı bu sekıl havalara kıbırlere getırır. Zaman ıcınde hırslanan kısı ınsanlara daha cok yardım etme ıstegınde ve daha cok dua alacaklarını dusunerek evınde kapatır kendını odaya aıle ve dostlarıyla ırtıbatıda keser.Farz ıbadetlerınden uzak durup zıkırler le meşkul olur. buda kıyamet alemetıdır.
hadıs : Gün gelecek herkes ılme merak salacak herkes cahil olacak.
Hadis: Ahir zamanda insanlar sünnetler için farzları terk edecek.
....Bir coğuda bunları yapıyor gunde 10 bın Ya Allah ceker bır kere anlı secdeye deymemıstır.borç varken para biriktirilmez.
İlme heveslı kısı artık cınlerın elınde oyuncaktır cınlerın ona yenı goreveler verecegını cok guclenecegını zannederler. cınler ne derse uygulamaya baslarlar. etrafında bınlerce cın oldugunu zannederler artık paranoyak ve hayalperest olan bu kısı Zaman ıcınde cınler için dualar okumaya başlayacaklar. Artık bu kandırılan kişinin kendınce rutbesı artmıs artık ıfrıtler bıle onlara az gelmıs melekler evlıyalarla gorusmeye baslamıslardır. Zor durumda kaldıklarında hemen falan dede falan evlıya gelın dedıklerınde evlıyalar yanlarında hazır kıta durdugunu zannederler ve bır kaç hasta tedavısıne gıttıklerınde cınlerı goren hastaya ne geldıgını gordunmu sen dıye sorduklarında yok Abdul Kadır Geylanı geldı yok şu buyuk zaat geldı yok bu buyuk zaat geldı dıye soylerler cınlerın kılık degıstırdıgı malumdur. zaten seytan elındekı bır hastanın gordugune nasıl ınanacaksın ısteyen denesın mısal hastaya yesıl bır kurbağa gelecek bu kurbağa cınler alemınde cok guclu desın ona evet geldı dıyecek zaten hastanın bılıncı her turlu halısınasyona acık.
......Şimdi birde işin tozunu cıkaranlar var hadı bundan oncekıler kandırılıyor aldatılıyor.bu ısın tozunu cıkaran arkadaslar artık ladun ılmıne gectıgını ve bır cok sırrı cozdugunu cınle seytanla ısı olmadıgını arsın katınlarındakı meleklerle ırtıbatta oldugunu soyler ve meleklerle gorusmek ıcın ibadet etmeye baslarlar onlar ıcın rıyazet ve vb halvetlere gırerler bol bol namaz kılmaya yada zıkır cekmeye baslarlar ve dıger ınsanları acız gorup kendılerını ozel gorurler havas ustadlarının en ust duzeylerı olan sakaleyn yanı cınlerın hepsıne soz gecırenı kendılerının olduklarını soylerler. ladun ılmını aldıgını meleklerle gorustugunu ve cınlere sozunun gectıgını anlatır dururlar bu ınsanlar tamamen ele dusmuştur cunku kıbır ve fesatlıgın en buyugundendır bunlar baskalarını asagılar bılmedıklerı ılımdarlar hakkında gıybet edıp ıftıralar atar kendısıne hıc bır buyunun yada cının satasamayacagını yanında ona hızmet eden melekler oldugunu dıyıp atıp tutarlar.Bu tarz ınsanlar namazlı nıyazlı oldukları halde eksıklerı sadece kıbır ve ıftıra degıldır. gıyınıslerı nıkahsız beraberlıkler yerı gelınce agza alınmayacak kufurler vb... yanı ıslamın emrettıgı bazı olaylara cok fazla yuklenırken bazı yasakları umursamaz hale gelırler seytan ayrıntıda gızlıdır. şimdi su meleklerı emrıne alan dostların gercektekı halını gorelım mı?
Sebe suresı:
40 - O gün Allah, onları hep birlikte mahşere toplayacak, sonra meleklere: "Şunlar size mi tapıyorlardı?" diyecektir.
41 - Onlar da: "Seni tenzih ederiz. Bizim onlara karşı sığınacak velimiz sensin. Hayır, onlar cinlere tapıyorlardı. Çoğu onlara inanmışlardı." diyecekler.
42 - İşte o gün birbirinize ne bir menfaate, ne de bir zarara sahip olabilirsiniz. Ve biz o zulmedenlere: "Tadın bakalım o yalan deyip durduğunuz ateşin azabını!" deriz.
Şimdi bunu görüpte halaki meleklerle konustugunu ıddaa eden hala bu ayetlere karsı tam tersını dusunuyorlarsa Allah onlara nasıp etmıyor demektır.
Yasin:
9 - Hem önlerinden bir sed, arkalarından bir sed çekmişiz, kendilerini sarmışızdır. Baksalar da görmezler....
....Çünkü onlar kibir ve başkalarını aşagılamakla Allah ın sevmedıgı bir işi yapmış olurlar.
Veda hutbesı :"Ey insanlar!
"Rabbiniz birdir. Babaniz da birdir. Hepiniz Adem'in cocuklarisiniz, Adem ise topraktandir. Arabin Arap
olmayana, Arap olmayanin da Araap üzerine üstünlügü olmadigi gibi; kirmizi tenlinin siyah üzerine, siyahin
da kirmizi tenli üzerinde bir üstünlügü yoktur. Üstünlük ancak takvada, Allah'tan korkmaktadir. Allah yaninda
en kiymetli olaniniz O'ndan en cok korkaninizdir...
..Arkadaşlar bu sekılde hatalara dusmus insanlar inşAllah fayda görür bu yazımdan.Yenı genç arkadaşları bır tavsıyem var facebook uzerınden ılımdar olunmaz ilim yaşanarak tecrube olunur. Saygılarımla.
::::::::::::::::::::::::::::::GERÇEK GENERAL:::::::::::::::::::::::::::
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11.05.17, 16:29
 
Üyelik tarihi: 12.05.16
Mesajlar: 169
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun çok güzelll açıklayıcı bir konu olmuş teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.05.17, 18:17
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun inşallah..
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 18.05.17, 18:21
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.02.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 743
Etiketlendiği Mesaj: 41 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 06.09.17, 13:54
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: United States
Mesajlar: 2,809
Etiketlendiği Mesaj: 63 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emeğine sağlık
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 31.07.19, 01:35
Acemi
 
Üyelik tarihi: 29.07.19
Bulunduğu yer: Köln
Mesajlar: 21
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 23.08.19, 21:45
Aeastroom - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.12.18
Bulunduğu yer: Bartın
Mesajlar: 459
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun dostum konu için çok teşekkür ederim
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 13.09.19, 00:05
Acemi
 
Üyelik tarihi: 09.02.19
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 16
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel paylaşım. Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
cinlerin, dustuu, ilimcilerin, musallatli, oyunlari, tuzaklar

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cinlerin Din ile Alakalı Oyunları SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 5 07.02.19 09:49
Cinlerin Algı ve Vizyon Oyunları SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 2 30.06.18 12:12
Cinlerin ve UFO'cuların Düştüğü Çelişkiler SiLence Paranormal Yetenekler 2 08.06.18 08:55
Cinlerin Algı ve Vizyon Oyunları SiLence Paranormal Yetenekler 3 08.06.18 08:55
Cinlerin oyunları musallatlı ilimcilerin düştüğü tuzaklar Gercek General Cin & Şeytan & Melek & Ruh 4 31.03.18 09:47


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147