Cinlerden korunma yolları - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Cin & Şeytan & Melek & Ruh

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 01.05.16, 09:16
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Cinlerden korunma yolları

Cinlerin insanlarla görüşmesi ve korunma şartları

Kadim bir dostum anlatıyor:

Bu konu çok önemli olduğu kadar faydalı, faydalı olduğu kadar da tehlikelidir. Kısaca görülmeyen voltajı belli olmayan bir elektrik ve neyle ne zaman nasıl karşılaşacağnızı önceden tesbit edemezsiniz. Bu konuda şahsen ben araştırmalarımda çok şeylere şahit oldum. Bir defa her ne olursa olsun Allah’ın yardımı olmadan hiçbir yaprak kıpırdamaz ama maalesef insanlar bu tür varlıklarla konuşmaya davetiye kurmaya meraklı oluyorlar.Bir defa halis niyet iyi amel önemli ve bunun yanında daha önce bu işle uğraşmış bilgisi kuvvetli olan iyi bir üstad şarttır. Çünkü sizin karşınıza görüşme anında neyin nasıl çıkacağını bilemezsiniz.
--
Daha önce ne kadar bu tür kitap okuyup araştırma yaptıysam şunu gördüm ki muhakkak bir yeri eksiktir. Mesela bir kitapta şunu söylüyor ; her akşam 1001 sefer Ayetel,kürsi , 1001 sefer ya basar, 1001 sefer ya semi’ . dersen ve bunu karanlık bir odada yaparsan size bir cin gelir ne istiyorsun ? diye emrinize amade olur. Şu hale bakın ki o kadar ucuzlatılmış ki sanki bir işçisini çağırıyor veya bir çocuğu çağırıyor oysa bunlar eksik ve uygun olmayan şeylerdir
--
Birde yer altındaki defineleri altınları cinler bulsa idi ben yeraltında bir şey bırakmazdım. Bunu yine bilelim ki cinler defineyle uğraşmazlar ve bilmezler. Bunları ancak define hastaları uydurur , hayatları zelil olur ve kendilerini kandırırlar. Rabbim bize akıl vermiş bizim definemiz beynimiz ellerimiz ve çalışmamızdır, diğerleri ise sadece hayaldir. Kısaca toparlanmaya çalışalım.
--
Cinlerle temas , konuşma ve trans ile olur, ama ehlinin yanında ve Allah isterse. Daha doğrusu insan bu tür şeylerden uzak durursa daha alâdır.
--
Cinlerden korunma yolları
--
1- Cinler dediğimiz varlıklar insanlara nasıl ve neden nüfuz ederler.
İnsanların bazıları birazda bu işe kendileri yardımcı olurlar. Bu konuda İslam dini ne diyor ona bakalım. Bakara suresi 275. Ayetinde Riba, faiz yiyenler mahşerde ancak şeytanın çarptığı kimseler in kalktığı gibi kalkarlar…… buyrulmaktadır.
--
2- İnsan vesvesesi . Taha suresi 120. ayet . Şeytan ilk insan olan hz. Ademe vesvese verdiği anlaşılır. Ey Adem sana sonsuzluk ağacını ve eskimeyen bir saltanatı göstereyim mi. Bununla ilgili yine Sa’d suresi 41.ayet Ey Muhammed kulumuz Eyyüb’ üde an. O rabbine nida etmiş ve doğrusu şeytan bana bir yorgunluk ve azap verdi diye seslenmişti. Yani vesveseden uzak durmamız lazım. Çünkü Allah kullarını her şeyden yüce yarattı ve onu en güzel nimetlerle donattı.
--
3- Zinadan uzak durarak.Çünkü kafir cinler insanları öyle kandırırlar ki mesela; insanlar lokantada Yemek yerken yıkanmayan temizlenmeyen bir kaşıkla asla yemek yemezler çünkü o kaşıkla daha önce bir başkası yemiştir. Ama her gün bir ya da birkaç kişiyle beraber olan ve her türlü hastalığı taşıyan kişilerle yatarlar, onlarla beraber olurlar. Bu nasıl anlayıştır ama işte kafir cinler şeytanlar o kadınları prenses gibi gösterirler yani Allah’ın 2 dakikada kıyılan ve helal olan nikahtan kaçar hem bu dünya hem de ahretlerini yok ederler. Yani cinler zina edenlere daha çabuk bulaşırlar. Bir nedeni de insanlar da taşıyıcı olan spermlerin haram olanı ile beslenirler.
--
4- Banyolar da bevledenler. Mesela adam eşiyle cima ediyor banyoda banyo yaptığı küvetin içine küçük abdestini yaparlar. Kafir cinler banyoları çok sık gezerler oralarda yaşarlar. Bu konuda çok kişilerin zarar verdklerini bilirim. Yani banyoda bevledilmesi uygun değildir.
--
5- Sihirlerle büyülerle uğraşmak. Bu konuda gelecek yazımızda geniş çapta yer vereceğiz inşallah. Çünkü insanlar bu konuda çok bilip veya bilmeden birbirlerine muskalar vs şeyler yapıyor veya yaptırıyor.Bu konuda insanlar cinleri cinler de insanları kullanırlar .
--
6- Ruh veya cin davetiyesi gibi seanslardan uzak durarak. Genellikle kafir cinler o davetiyelere gelir ve insanlar da onların gittiklerini hesap ederler. Oysa onların bazıları gitmez ve insan bedeninde kalırlar. Sonra bir bakarsınız gece yanınıza gelmiş karabasan şeklinde bir korku başlar. Bunlardan da uzak durmamız lazım.
--
7- Korunacak yollardan biri de güçlü olmak , aklı selim olmaktır.Allah’ın adaletine sığınmak hurafe ve batıl inançlardan sakınmak ve O’ nun ayetlerine sığınmaktır.Bu konuda cinlerden sığınmak için 20 senedir yaptığım araştırmalarda şunları gördüm ve uygulayanların yanında bulundum. Şu ayetler onlar için kurtulma yollarıdır…..
--
a) Ayetel kürsi ve sonunun 7 sefer tekrarlanması.
-
b) Felak ve Nas sureleri
-
c) Cin suresi 1 - 13 ayetler.
-
d) Lokman suresi tamamı.
-
e) Bakara suresi 165.ayet.
-
f) Mearic suresi 1 – 7 ayetler.
-
g) Hud suresi 1 - 5 ayetler.
-
h) 3 sefer La ilahe illa ente sübhaneke inni küntü minez zalimin.
-
i) 3 sefer Ya ma’şeral cinni vel insi inis tetağtüm en tenfüzü min ektaris semavati velarz fenfüzü la tenfüzüne illa bi sultan……
-
Bunlar suya okunur ve içilir veya kişi kendi üzerine okur.
-
Allah’ın rahmeti ve bereketi üzerimizde olsun…..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 03.05.16, 23:05
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İnsanlar bir çok şeylere safsata gözüyle bakıp cehaletlerinden çok kişi musallata uğramakta.Bu konuyu herkesin okumasında fayda var....


NOT:Foruma açtığım konuları kaynakları genellikle elimdeki dökümanlarından ve havass kitablarından müelliflerinden veya mütercimlerinden izin alınarak açılmıştır.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 08.11.16, 21:48
Üye
 
Üyelik tarihi: 20.06.16
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 60
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

abdestli olanlara namaz kılanlara uğramaz benim bildiğim uğraşmazsanda allahın izniyle uğraşmaz
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.12.16, 03:45
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Beyazkartal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
abdestli olanlara namaz kılanlara uğramaz benim bildiğim uğraşmazsanda allahın izniyle uğraşmaz
Tarikatte olup da zikir çekenlere bile musallt olup ibadetlerini yaptırmazlar.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 22.12.16, 12:10
 
Üyelik tarihi: 17.11.16
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 210
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

ALLAH razı olsun ustad cin musallatların sebeplerini herkesin öğrenmesi gerek
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 29.12.16, 17:00
Çınar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 07.05.16
Bulunduğu yer: Smyrna
Mesajlar: 336
Etiketlendiği Mesaj: 40 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İnsanlar istediği kadar namaz kılsın kuran-ı kerim okusun eğer yaptıkları günahlardan pişman olup tövbe etmedikleri sürece musallat kapısı açık olur. Allah bizi işlediğimiz günahlardan pişman olup af dileyen kullarından eylesin..
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 31.01.17, 21:31
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Arrow Cinlerden Korunma Yolları

Cinler genellikle tek başına kalan ve bünyesi uygun olan, vücudunda açık menfez bulunan insanları korkuturlar. İnsanlara ürperti, vesvese, heyecan, asabiyet, telaş gibi hisler verirler. Asr-ı saadette cinler maddi olarak da saldırı yapabiliyordu. Hz. Ali (r.a.) Celcelutiye'de kendine hüddam olan ifritler vasıtasıyla, namaz kılarken kafir cinlerin veya düşmanlarının taarruzundan korunuyordu. Veya hz. Peygamber, beyt-ül mal'dan hırsızlık yapan bir cini direğe bağlıyordu. Günümüzde böyle maddi görüntü ile karşımıza çıkmıyorlar. Asr-ı saadette meydana gelen hadiseleri ve rivayetleri iyi anlamalı, iyi tabir etmeliyiz. Yoksa bir çok konuda yanılabilir, hatalı bilgilere sahip oluruz.

Olayın meydana gelişi ile şahıslar arasında iyi bir irtibat kurmalıyız. Hadiselerin hikmetini ve mahiyetini iyi kavramalıyız. Hangi söz, nerede, hangi olay neticesinde söylenmiş, bunu idrak etmeliyiz. Cinler, insanları korkutmayı, vesvese ve şüpheye düşürmeyi, aciz ve çaresiz bırakmayı severler, kendilerine yalvarılmasından hoşlanırlar. Halef, selef meselesi bu konuda tesirli bir sebeptir. Yani, insan yaratılmadan evvel yeryüzünde cinlerin hakimiyeti vardı. Mantık, muhakeme, iz'andan uzak cin toplulukları yeryüzünü fesat ve savaşa boğdular. Sonra üzerlerine halife olarak insan geldi. Kafir cinler insanlara rahatsızlık verirken bu zarar insanın bünyesine, yapısına göre değişir. Yoksa cinler, her insana gidip zarar veremez.

Cin, insana tasallut edince, onu korku, ürperti hisleriyle sefahat ve kötü alışkanlıklara sevk eder. Yani, sıkıntı ve korku, endişe ve ürperti ile insan ibadeti terk eder; içkiye, kötü alışkanlıklara, intihar etme duygusuna müptela olur. Böyle bir cin tasallutuna maruz kalan kişiler, eğer iyi niyetli, ihlaslı ve metafizik aleme kabiliyeti olan kişilere rast gelirse, Allah'ın (c.c.) İzniyle şifa bulabilir. Sadece dindar olmak yeterli değildir; bazı medyumluk kabiliyetlerinin de olması gerekir. Bu olayların hepsi ilmidir. Bu bakımdan maddi menfaat için bu işi yapmayan ilim ehlinden yardım alınabilir. Ayrıca tılsımat-ı kur'aniye, ehil kimseler vasıtasıyla cinlerin tasallutuna uğramış insanlara yardımcı olabilir.

Cinin zararsız hale getirilmesi mümkün müdür?

Evet mümkündür. Zira cinin başka yere kaçmaması, medyumluk kabiliyeti olan kişinin gözlerinin hüneriyle sağlanır. Ancak buradaki maddi gözümüz değildir. Çünkü biz cinleri, beş duyu organımızdan biri olan göz ile göremeyiz. Manyetik akım, el, göz ve nefesten farklı farklı frekansta çıkar. Gözden çıkan bir şua, cini olduğu yerde sabitler, kımıldayamaz hale getirir; cini bulunduğu yere adeta mıhlar. Belki cin çeşitli kılıklara girebilir, korku ve ürperti veren görüntü gösterebilir, ama insanın bu konudaki üstünlüğü tartışılmaz. İnsanlar arasında meşhur “göz hapsi” deyimi tam bu hadise için geçerlidir. Nazar devam ederken cin bir yere kaçamaz. Bu arada okunacak olan tılsımat-ı kur'aniye dediğimiz ayet ve dualarla cinin üzerine gönderilen manyetik nefes onu nötr hale getirir, yani öldürür. Ama gönderilen akıma göre bu yaralanma ve çeşitli zarar verme şeklinde de olabilir.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 05.09.17, 11:28
RvP RvP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Manevi
 
Üyelik tarihi: 08.07.15
Mesajlar: 3,129
Etiketlendiği Mesaj: 147 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İbadete engel olduklarına bizzat şahit oldum. Teşekkürler.
__________________
“gücümü, içimdeki güçsüzlükle boğuşurken tükettim.”
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 17.10.20, 05:03
Üye
 
Üyelik tarihi: 30.09.20
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

aydınlandım biraz daha okumak güzel
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 22.06.21, 12:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 01.11.20
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 51
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Beyaz kartal çok biliyosun galiba
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
cinlerden, cinlerden korunma yolları, korunma, yollari

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Cinler, Şeytanlar Ve Onlardan Korunma Yolları (Ayrıntılı-1-) madlen Gizemli Olaylar ve Mekanlar 8 20.02.22 19:42
Cinlerden Korunma Virdi haskin Zikir 2 17.10.20 05:00
Sufli Cinlerden korunma ve kurtulma yolları SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 12 22.02.19 12:10
Cinlerden Korunma Ve Önlem Alma madlen Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 30.05.18 10:43
Bulaşıcı hastalıklar ve korunma yolları SiLence Sağlık 1 20.04.17 21:54


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:24.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147