ümmü sübyan - ümmü sıbyan nedir - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Diğer Havas Konuları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19.05.17, 14:03
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart ümmü sübyan - ümmü sıbyan nedir

Ümmü sübyan nedir?
Ümmü sübyan..Ümmü Sübyan/ (ümmü sıbyan) dişi bir şaytanın ismidir, Tek amacı insan soyuna düşmanlıktır. Bunun İçin yemin etmiştir ve hep bu gaye için mücadele eder.Musallat olduğu kişiler mutlaka Ümmü sıbyan muskası/duası taşımalıdır.

Hamile kadınlara ve karnındaki bebeğe,yeni doğmuş bebeklere ve anne’ye musallat olur. Bunlar haricinde 65 yaş üstü erkek ve kadınlara da musallat olur ve hastalanmalarına yol açar.

Musallat olduğu bebekler üzerinde hamilelikde düşük, havale,sebepsiz ağlamalar,gece sıçrayarak uyanmalar yada hiç uyuyamama, özürlü doğum, hastalıklı doğum,cam kemik hastalığı,dawn sendromu,otizm,gelişmemiş vücut vb hastalıklara yol açar. en hafif etkisi ise hiper aktiflik ve sürekli musallatlı yaşam dır.

Bu şekilde bebeği, ya doğmadan yada doğduktan sonra telef etmeye çalışır. Ümmü Sübyan a maruz kalan Anne ve Bebek ya hamilelikde sürekli düşükle karşılaşır hiç doğum olmaz yada eğer düşük olmadan doğum oldu ise yukarda saydığımız tedavisi olmayan hastalıklarla yaşamaya maruz kalıp pasif bir birey olarak tekrar üreyeme’me ve pasif bir hayata mahkum olmaya sebep olur. Düşük esnasında bazı durumlarda Bebekle birlikde Anneninde hayatı tehlikeye girer ve bazı durumlarda Anne hayatını kaybeder.

Ana karnında telef olmadı ise doğumu takip eden süreç hep sıkıntılı geçer, çocukda ve annede sürekli tekrar eden hastalıklar,gece korkmaları, musallat durumları, sürekli ve sebepsiz durmayan ağlamalar başlar. Ümmüsübyanın musallat olduğu çocuk sistamatik olarak 1 yaş 3 yaş 5 yaş 7 yaş ve 11 yaşında havale,bayılma, şiddetli çeşitli hastalıklar, kazalar ve ölüm tehlikeleri atlatır.Bu yaş aralıklı ataklar doğum günü tarihine art-eksi bir ay gibi dönemlere denk gelebilir ve genelde bu şekilde olur. Bu sayılan yaş Dönümlerinde çocuğun ölümüne sebep omaya çalışır. Bu süreçte çocuk ölmeden 11 yaşını bitirirse tekrar ümmü sübyana bağlı ölüm tehlikesi atlatmaz fakat ömür boyu musallatlı kalmış olur. Bu tipler genelde evlenemez ve üreyemez, çoğunluğu ise ergenlik döneminden sonra tedaviyi kabul etmez. Çok nadir olarak güçlü bir kişiliğe sahip olanlar yada manevi destek görenler, sağlam bir manevi eğitim alanlar bu yaştan sonra nadiren tedaviyi kabullenir. Bu sebeple ümmüsübyan tespiti yapılan bir çocuğun ve annenin mümkünse hemen hamilelikde yada doğum doğum sonrası tespit ise akabinde koruması yapılmalıdır. Bu şekilde şiddetli tesirlere maruz kalmadan en hafif şekilde kurtulmuş olunur.

Anne üzerindeki etkisi ise bebekle yaklaşık orantılıdır, ama çoğunlukla daha hafiftir. Annedeki en büyük etki, Eğer bir sefer buna maruz kaldı ise gelecek tüm hamileliklerde ve doğumlarda aynı etkiye direk maruz kalır ve aynı sıkıntılar aynen yada artarak devam eder. Doğacak tüm çocukları en hafif etki olarak musallatlı doğar. Gerekli tedavi olmaz ve bu çocuklarda evlenip doğum yapma yada hamile bırakma şansına ulaşırsa bunların neslide aynı etkiye maruz kalır. Buna Maruz kalan annede musallata ve ilerde tedavisi mümkün olmayacak hastalıklara yol açar.

Gelelim üsmmü sübyanın nasıl musallat olduğuna. Ümmü sübyan bahsettiğimiz gibi dişi bir şeytandır, insanlara genelde yaşlı kötü giyimli ve çirkin bir kadın kılığında görünür, hamiele anne ile yada bebekle göz göze geldiğinde musallatını bırakıp gider. Evet sadece gözünün içine bakar ve o an musallatı başlar. Bunun haricinde çeşitli hayvan şekillerinde ve nadiren böcek şeklindede gelebilir. Ama her şekildede göz göze gelme şeklinde hastalık başlar. Yani ÜmmüSübyan bakışları ile tesir eder.

Yaşlı insanlara etkisi; Ümmü sübyan ana ve bebek dışında 65 yaş üstü insanlarada musallat olur, bunlara genelde mezarlıklarda, izbe pis yerlerde, ıssızlıkda musallat olur. Musallat şekli ise aynıdır, yani göz göze gelme. Bu yalılardaki etkisi ise aklını kaybetme,görünmeyen kişilerle konuşma, yada ani ve sebepsiz gelişen teşhsi konulamayan yada zor konulan hastalıklardır. Bu sebeple 65 Yaş üstü erkek ve kadınların izbe,ıssız pis yerlere uğramamaları yada mecbur kaldıkları durumda besmele ile yada daha ileri olarak korunma duaları okuyarak burdan geçmeleri yada okudukdan sonra girmleri gerekir. 65 yaş üstü kişiler mezarlıklarda aynı bu şekilde girmeleri gerekir,mümkünse yanlzı gitmemeleri daha iyidir.

ÜmmüSübya’na maruz kalan ve ümmüsübyan tespiti yapılan kişilerin mutlaka bir havass erbabından yada diğer gizli ilimler ekollerine bağlı kişilerden yardım almaları gerekir. Bu kişilerin ömür boyu koruma taşımaları şarttır. Buna maruz kalan kalan kişilere mutlaka ikili çalışma yapılmalıdır, yani sadece bebeğe yapmakla iş bitmez aynı şekilde anneyede koruma yapılmalıdır, ,ikiside ömür boyu bu korumayı taşımalıdır. Anne gelecek hamilleliklerindede koruması olsa dahi havas erbabında kontrol yaptırmalıdır. Yaşlı hastalarda ise tek çalışma yapılır.

NEDEN ÖMÜR BOYU KORUMA TAŞIMASI GERKİR; Bir kişide büyü varsa bunu çözdükden ve kalan tesirleri sildikten sonra eğer bu kişiye tekrar büyü yapılmıyorsa koruma taşıması şart değildir, fakat ümmüsübyan böyle değildir, uygulayıcı musallatı alsa dahi bir müddet sonra yerine yenisi mutlka gelir. Ümmüsübyan tesir ettiği kişlere kendi şeytan çocuklarından birini yada bir kaçını musallat bırakıp gider, yani bunları alsan bile yerine mutlaka yenisi gelecektir, bu sebeple Ümmü sübyan musallatı olanların ömür boyu koruma taşıması şarttır.

Ümmüsübyan’a maruz kalmanın bir sebebi yoktur tamaman şansa kalmış bir ihtimaldir, Ama bu ihtimali yükselten bazı faktörler vardır bunların ilki çocuk sahibi olacak anne yada babanın büyülü olması bu ihtimali yüzde 97 artırır, kalan yüzde üç çok şanslı kişilerdir. Mutlaka haberleri olmadan bir korumaya girmişlerdir ( Herhangi bir aile büyüğünün yada bir dostun duası gibi mesela)

Parlak insanların ve ilmi olarak soylu kişilerinde çocukları torunları bu tehlikeye daha açıktır. Çünkü gelecek olan bebek mutlaka atasının izinden gidecek ya bir maneviyat büyüğü olup insanlara faydalı olacak yada belki bir önder belki bir bilim adamı olup insanlığı geliştircektir. İşte bu sebeple ümmü sübyan bunu engellemeye çalışır, çünkü insanlığın önüne koyacağı her engel onun amacına hizmet eder.

Tüm bunlara karşın ümmü sübyan korunması mümkün olan bir musallattır, korumasını yapan ve musallatını alan kişinin mutlaka ustalık seviyesinde olması gerekir, aksi halde bunla baş edemez. Korunma mutlaka anne ve çocuğa birlikte yapılmalıdır.

Çeşitli inanışlar ve toplumlardaki yeri ve farklı isimleri:

ÜmmüSübyan Arapca çocukların anası anlamına gelir, Türkçedeki ismi ise Al Karısı ve Al Basması dır, Hırıstiyan ve Musevi kaynaklarda Lilith olarak bilinir, Antik Yunanda ise Medusa ismi ile bilinir.

Medusa, Antik Yunanda gözlerine bakanı taşa çevirdiğine inanılan yılan saçlı, keskin dişli, dişi canavardır.

Lilith Hz. Eyüp’e eziyet etmek için çocuklarını öldüren iblis ya da Türk mitolojisindeki lohusadaki çocukları boğarak öldüren Albastı iblisi ile ümmü sübyan aynı kişidir. İnanışlar ve toplumlardaki İsimler farklı olsa da bahsi geçen şey ümmü sübyan şeytanıdır.

Günümüzde bazı Museviler arasında bir adet olarak, Lohusa kadın akşamları evde yalnız bırakılmaz, ve akşamları çamaşır ipinde çocuk bezi bırakılmaz, çünkü bunları gören Lilith’in o evde çocuk olduğunu anlamasından endişe edilir.
alıntı
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 19.05.17, 14:05
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Halk arasında ümmü sübyan diye adlandırılan musallat şekli bayanlarda olmaktadır.

Belirtileri diğer konularımda belirttigim musallat belirtileriyle aynı olmakla beraber çogu kişilerdede kendini hiç hissettirmemektedir.
Rahim kanallarını tıkayarak bayanların hamile kalmasına engel olurlar veya hamilelerin çocuklarıni düşürmelerine sebep olurlar.

Eşlerin ikisindede hiç bir tıbbi sorun olmadıgı halde hamile kalınamıyorsa veya hamile bayanın tıbbi bir sorunu olmadıgı halde sebepsiz yere çocugu düşüyorsa sübyanınız var demektir.

ümmü sübyan,büyü,musallat tedavisinde kardeşlerimizin düştügü en büyük hatalardan biride muskadır.

Muska takmak insanlara daha basit geliyor.Ama kendilerini ve ileride olacak çocuklarını nasil bir tehlikeye attıklarının kimse farkında degildir.
Muskanın içeriginden hasta kardeşimizin kesinlikle hiç bir haberi yok.İçerisinde ayet mi yazıyor,vefk adı altında şifreli yazılar mı var,cin isimleri mi var belli degil.Günümüzde bakım yapan ve muska yazanların %95 i sizden anne ismi istiyor. kimse neden istedigini sormuyor.

BEN SÖYLEYEYEYİM;

Çünkü sizden anne ismi isteyen kişi hoca adı altındaki cincinin ta kendiside ondan istiyor.

Ve hepsininde işbirligi içerisinde oldugu varlıklar şeytani cinlerdir.Tabi bunu kimseye söylemezler.

Söyleyenlerde müslüman cinlerle çalıştıgını,mübareklerle çalıştıgını,askerleri oldugunu,meleklerle çalıştıgını,bazılarıda abartıp peygamberlerle çalıştıklarını iddia etmektedir.

Kimisi bilerek şeytani cinlerle çalışmaktadir.Kimiside cinler tarafından kandırılmışlardır.kendileride müslüman cinlerle çalıştıgını sanmaktadır.sanmayın ki cinlere hükmediyorlar.Asıl cinler onlara hükmediyor.bir çok musallatlı kardeşimiz onlardan daha iyi durumdadır.

Cinlerle yardımlaşmamızı caiz kılan bir ayet bir sahih hadis var mı

aksine cinlere sıgınıp onların azgınlıklarını
artıranlara rabbimizin ebedi cehennem tehdidi bulunan ayetler var.

Allah rasülü bile süleyman peygamberin duasına nazaran yakaladıgı ifriti bırakmışken bizlerin ne haddine cinleri kullanmak.

GELELİM ANNE İSMİNE;

anne ismi insanın ev adresi gibidir.size bir kargo gelecegi zaman nasıl posta adresinizi verirsiniz.anne ismide bünyenizin adresidir.siz bunu bakım yaptırmak için hoca görünümlü cinciye verdiginizde size beraber çalıştıgı şeytani cinlerini göndermektedir.Ve bu size gelen cin tayfasının hepsi cinciye dönmezler.kontrole gittikleri insana musallat olanlar olur. Bu sefer musallatımız 1 ise 2 2 ise 3-5 tane oluyor ve zamanla daha kötü hale geliyoruz.

Hatta sıkıntılarımız psikolojikse bile böyle şahıslarla irtibatta bulunarak kendi kendimize cin musallat etmiş oluyoruz.

Bu şahıslar yazdıkları bir çok muskada sözde hastayı korusun diye cin görevlendirirler.Korunmak için 2 tane kendini bilmez cine mi ihtiyacımız var.

!!! ALLAH KULUNA YETMEZ Mİ !!!

Bazı cinciler ise kendi cinleri yoluyla siz farkında bile olmadan bedeninizdeki musallatla anlaşma yapmaktadır.
sen belli bir süre bedenden çıkmış gibi yap hastaya tepki sıkıntı verme bende sana zarar vermek için ugraşmamayım diye, hasta sıkıntıları kesilince iyilestim musallatım gitti diye mutlu olurken anlaşılan süre dolunca bu sefer daha şiddetli şekilde hasta oluyorlar.

SADECE AYET YAZILMIŞ MUSKA;

Sadece ayet yazılmış muskanın zararı olur mu ? evet olur. Bu yazımı okuyan bazı kardeşlerim içinden söylenebilir.hadi ordan ayetin ne zararı var diye;

musallatlı insana rukye yapıldıgında musallat fazlasıyla zarar gördügü için Allah'ın izniyle kolay kolay o hastaya geri dönmez.videolarımızda bunu rahatlıkla görebilirsiniz. Tabi rukyeden kasıt sosyal medyada uzman rukyeci olduklarını iddia edenlerin yaptıgı 30 dakika seanslardan bahsetmiyorum. Olması gereken 2şer saatlik seanslardır.
muskada ise musallat zarar görmüyor. ayetin verdigi bunalımdan sıkıntıdan dolayı bedenden çıkıyor.Tabi öyle bir muskada herkeze denk gelmez o ayrı bi mesele.

musallat zarar görmeden çıktıgından dolayı bu sefer hastaya dışardan mudahele etmek için elinden geleni yapar.çocugu düşürmeye aile huzurunuzu bozmaya işlerinizi aksatmaya veya farklı sıkıntılar vererek hayatınızı karartmaya devar eder. Ve anne karnında çocugu düşüremezse, çocuk konusunda problem bitti degil daha yeni başladı demektir.

Belki duymuşsunuzdur. muskayı yazan bazı şahıslar dogum yaptıktan sonra muskayı çocuga takmasını söyler.onuda agız ucuyla söyler tabi net söylerse haliyle soracaksınız neden diye

Neden mi?

çünkü cin anne karnında iken çocugu öldüremedi.
Bedenden çıkmadan zararda görmedi gücü kuvveti yerinde
bu sefer ne yapacak çocuk dogduktan sonra onu öldürmeye çalışacak.

Nefesini kesmek için ugraşacak,ateşli hastalık yapmak için ugraşacak,nöbetler geçirtecek vs vs.

Büyü bozma,cin musallatı,ümmü sübyan,kısmet kapalılıgı manevi sıkıntılarınızda lütfen yanlış yöntemler uygulayıta kendinizi tehlikeye atmayın.

Bazı rukyeci şahısları arayıp sıkıntılarınızın tedavisi konusunda bilgi almak istediginizde üstünkörü anlatırlar.birde farlı bir ilde iseniz ona tedaviye gidemeyecekseniz bahaneler başlar şuan çok yogunum sizle ilgilenemeyecegim kapatmam lazım vs.vs. Bahanelerle lafı agzınıza tıkayıp teli kapatırlar.
Sözde insanlara rukyeyi tanıtıp yaygınlaştırıyorlar.ama onlara tedaviye gelecek olanlara sadece oda kısa bilgi gelmeyene oda yok.

Arkadaşlar tedavi için bize gelip gelmemeniz bizim için önemli degil, önemli olan manevi sıkıntılarınızın tedavisi konusunda gerçek bilgiye sahip olup cinci,muskacı,büyücü ve 30dk. Kısa rukye seansları ile insanları tedavi ettiklerini iddia eden şahısların elinde perişan olmamanızdır

manevi sıkıntılarınız konusunda kafanıza takılan bir şey olursa deneme yanılma teknikleri ile yanlış şeyler yapıp daha kötü duruma düşmektense lütfen çekinmeden sorabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 19.05.17, 14:06
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sözünü ettiğiniz rahatsızlık, hadis-i şerifte 'ümmü sıbyan" diye anılır. Ümmü sıbyan, çocuklara bir çeşit cinlerin musallat olmasıdır.

Rasûlullah Efendimiz (s.a.v.), 'Kim bir çocuğu olur da sağ kulağına ezan, sol kulağına kamet okursa, ona "˜ümmü sıbyan' zarar vermez" buyurmuştur. [Bkz. Ebu Dâvud, Sünen, Edeb, 116; el-Heysemî'nin (v. 807/1404), Mecmau'z-Zevâid, H. no: 6206; el-Münâvî (v. 1031/1622), Feyzu'l-Kadîr, 6, 237; İbrahim Canan, İstanbul, 1982, Hz. Peygamberin Sünnetinde Terbiye]

Ebu Rafi (r.a.) anlatıyor: "Hz. Fatma'nın (r.anha) oğlu Hasan dünyaya geldiği zaman, Nebî sallallahu aleyhi vesellemi kulağına ezan okurken gördüm." Rezin (rh.) şu ziyadeyi kaydeder: 'Kulağına ihlâs suresini okudu, hurma ile tahnik etti ve ismini koydu." [Ebu Dâvud, Sünen, Edeb 116]

***

Ümmü Sıbyan hastalığı bazı çocuklarda meydana gelen bir rahatsızlıktır. Eski âlimler tarafından, çocuğun anormal salyasının akması ve bazen baygınlık geçirmesi sebebiyle, bunun cinlerle irtibatının olduğu kanaati belirtilmiştir. Görüldüğü üzere hadiste bunu açıklayan sarih ifadeler yoktur. İbn Sina bunun bir nevi sara hastalığı olduğunu belirtmiştir. [Bkz. İbn Sina (d. 980, Afşana Köyü, Buhara - ö. 1037 Hemedan, İran), el-Kanun fi't-Tıbb, 2, 777]

Sağlık-afiyet, saadet ve selamet üzere bir ömür sürebilmek için hayatımızda sünnetleri ihmâl etmemek gerekir. Bu cümleden olarak çocuklarımızla alakalı sünnetleri ve bahusus bu sünneti de mutlaka yapmamız lazımdır.

'Ümmü sıbyana yakalanıp, gece uykusu esnasında korkan çocuğun şifâ bulması için, temiz bir kâğıt üzerine Besmele ile birlikte birer defa Âyetü'l-Kürsî, Qul eûzü bi-Rabbi'l-felak, Qul eûzü bi-Rabbi'n-nâs ve Fâtiha-i şerife surelerini yazıp bir muşamba (veya naylona) sararak bu hastalığa mübtelâ bulunan çocuğun üzerine asılırsa, Allah'ın izniyle şifâ bulur." Yine aynı şekilde 'Yâsîn-i şerif suresisin yazıp bir muşam'a (muşamba ya da naylona) sardıktan sonra çocuğun boynuna asmak da yeterlidir. Çocuk, Allah'ın izniyle huddâm-ı ümmü sıbyandan ve gece kurku ile uyanmaktan kurtulur." [Bkz. Seyyid Süleyman el-Hüseynî, Kenzü'l-Havâs, Dersaadet, 1332, Tevsî-i Tıbâat Matbaası, 4, 101]

Bir başka usûl:

Bu rahatsızlığa yakalanan çocukların üzerinde Ashâb-ı Kehf'in isimleri (Kur'an harfleriyle yazılıp usulünce muhafaza altına alınarak) bulundurulursa, Allah'ın izniyle şifa bulacakları bildirilmiştir. Ashab-ı Kehf'in simleri şunlardır: 'Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş, Kıtmîr".
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 18.07.17, 11:06
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 04.01.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 132
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun hocam bende kızıma doğduğunda ümmü sıbyan muskası yazdırmıştım cami hocasına yastığın altına koy demişti etkisini görmüştük ama şuanda o yazılanı ne yapacağımı bilemiyorum
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 18.03.18, 12:42
Üye
 
Üyelik tarihi: 05.03.18
Bulunduğu yer: Dünya :)
Mesajlar: 60
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Benim durumumu anlatmışsınız sanki ,,kendimi buldum. belki başka birşeydir ama bu we artı başka yaşadığım şeyler war . Daha kötülerini yaşamadan msj yazayım diyorum oda olmuyor sanırım 50 yorum olması lazım. herkonuyuda okuyup bilip bilmeden yorum yapmak istemiyorum , bana yardımcı olursanız sewinicem .he illaki 50 yorum derseniz yine beklicem mecbur
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 24.07.19, 18:25
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 13.04.19
Bulunduğu yer: İlmül cevherül Su
Mesajlar: 910
Etiketlendiği Mesaj: 117 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam. Size bilgi vermek haddim değildir ama, Rabbimiz anne rahminde ki, anne karnında ki, bir bebeğe böyle habis varlıkların musallat olamayacağını bir evliyadan işittim. Zira o evliya da, önceden anne karnın da, musallat vakası olabileceğini söylemişti ama öyle olmadığını dile getirdi. Saygılarımı sunarım

'Rabbimizin anne rahminde ki, bir bebeğe böyle habis varlıkların musallat olmasına izin vermez, ve uygun görmez diye düşünüyorum'
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 08.04.21, 16:00
Üye
 
Üyelik tarihi: 13.01.20
Bulunduğu yer: Sarıkaya
Mesajlar: 84
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Selamünaleyküm hocam bende 3 yaşında havale geçirdim.
Geçirdiğim havaleden kalma Epilepsi hastalığı Kaldı Bende. Rahatsızlığım 3 yaşından itibaren devam ediyor. 15 ile 20 gün kadar sürmüyor 2 sefer hastalığımın süreci.
Rabbim bütün hastalarımıza rahatsızlarımıza acil şifalar versin inşallah 5EŞ ŞAFİİ C.C.C esması vesilesiyle ve Efendimiz Resulullah Aleyhisselam'ın yüzü suyu hürmetine.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 16.04.21, 02:09
 
Üyelik tarihi: 18.10.20
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 257
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun hocamıza bugüzel bilgiler için kendisinin mekanıcennet kabri nur dolsun

Evlenmeye de mani oluyorlar, olacak işler olmuyor bozuluyor
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 26.07.22, 14:17
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.09.21
Bulunduğu yer: konya
Mesajlar: 53
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

33 yaşındayım çocukluğumdan beri sürekli cinleri görüyorum rahat vermiyorlar en son bir hoca çocukluğumda ümmü sübyan kaptığımı üstümde musallat olduğu söyledi ne yapabilirim acaba ömür boyu benle mi kalıcak
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 25.08.22, 15:17
 
Üyelik tarihi: 01.03.18
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 188
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Selamun Aleyküm ümmü sıbyan nedir?

Selamun Aleyküm , Ümmü sıbyan nedir? internet üzerinde ümmü sıbyan yakalanan çocuk ölür deniyor? ümmü sıbyan maruz kalıp ilerde çocukta ilerde ne gibi sıkıntıları oluşuyor? genelde belirtileri nelerdir? genç, orta yaş olsun ilerde yaşta olsun bu belirtiler nelerdir? ikincisi illa anne karnında mı bulaşır? Erkeklere etkisi var mıdır?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ummu sibyan, ümmü sübyan, ümmü sıbyan nedir

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sende ümmü sübyan var dediler Hulya571 Sorularınız 28 04.06.23 16:39
Ümmü Sıbyan için ne yapabilirim Ceho24 Sorularınız 2 27.11.20 20:59
Cinler ve Ümmü Sübyan. Ümmü Sübyan Nedir ? SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 5 03.01.20 10:00


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:42.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147