Kalp Gözü Nasıl Açılır - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Keşif ve istihare Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 05.02.17, 14:27
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,200
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Kalp Gözü Nasıl Açılır

Kalp Gözü Açmak İsteyenlere tavsiyeler - kalp gözünü açmak için dua ve zikirler

Aşağıdaki verilen tavsiyeler çok ağır olmakla birlikte süreyi kısaltmaya yöneliktir. Esma zikri yapanlar muhakkak Esmaül hüsnayı tamamen okumakla hergün dengeleme yapmaldır.

Pek çok bereket ve feyz'e menba olan şu ayetler ayrıca kalb gözünü açmada tesirlidir.

Necm Suresi Ayet 58 i gunde 1153 defa okuyanin kalp gozu acilir.

Gunde 13.000 Defa Ya Rahman diyenin kalp gozu acilir.

Gunde 13.000 Defa Ya Basit diyenin Kalp gozu acilir.

Gunde 13.000 Defa Ya Basir diyenin kalp gozu acilir.

Gunde 13.000 Defa Ya Nur diyenin kalp gozu acilir.

Gunde 13.000 Defa Ya Habir diyenin kulagi Ruhanilerin sesini duyar.

Gunde 13.000 defa Ya Semi'u diyenin kulagi Ruhanilerin sesini duyar.

Gunde 2207 defa Kaf suresi Ayet 22 i okuyanin kalp gozu acilir.

Gunde 7.000 Subbuhun Kuddusun vel melaiketu ver ruh diyenin kalp gozu acilir.

Gunde 7.000 defa Ya Allamul Guyub diyenin Kalp gozu acilir.

Gunde 13.000 Ya Batin diyenin kalp gozu acilir.

Gunde 7.000 defa Ya Hayyu Ya kayyum diyenin kalp gozu acilir.

Gunde 7.000 Defa Besmele okuyanin kalp gozu acilir.

Gunde 1000 Defa Ayeti-i Kursi okuyanin Kalp gözü açılır.

Gunde 1000 defa Fatiha-i Serif okuyanin Kalp gözü açılır.

Gunde 1000 defa Ihlas-i Serif Okuyanin Kalp gözü açılır.

Not: Her Esmanin yine her hususi inkişafıda vardır.



Son olarak kolay zikredilen ve her terakki ehlinin virdi olan "Ya Allah" yahut "Allah" esması.

Günde Ebced sayısı kadar (4356) kısa süre sonra ya da bir başka ifade ile bir kaç ay zarfında ruhanilerle münasebeti başlar.

Not: Zikirler Tenha karanlik veya los bir odada gonul butun dusuncelerden bos kibleye oturarak cekilirse daha faydali ve kisa zamanda etkisi gorulur. Hatta basiniza Beyaz cok ince bir tulbent gecirirseniz daha iyidir. Niçin?

Oturduğunuz yerde başınıza piramit bir şapka veya yuvarlak köşeli bir örtü ile örtmek sizin “enerji boyutunuz”da yüksek bir farklılık ortaya çıkaracaktır.

Camilerin üstünün kubbe şeklinde olması müspetleri çekmesi içindir. Kozmostan gelen yaratılanların o yuvarlaktan içeri girmeleri camidekilerin huzurlu olmasını sağlar.

ınsanların şeklinin anten gibi insanlığa ibret dersi verecek bir parçasıdır.

Tarikatlerin bazısında dış dünya ile irtibatı kesme ve zikre yoğunlaşma tavsiyesi ile başın üzerine beyaz bir örtü salınıverilir. Gözleride kapayacak şekilde.

Kimsenin bulunmadigi karanlik odada veya mum isigina bakarak devamli kible tarafina dogru zikir cekilir ve gunde en az 1 saat. Ucuncu Gozun acilmasindaki ilk etken Alninizin ortasina parmakla bastiriliyormus gibi veya alninizin ortasi uyusuyormus gibi veya alninizin ortasinda titresim olusmasi uyusukluk olmasi gibi veya ve veya... bu ilk noktasidir. Bir kisi gunde en az 2 saatini zikire ayirmasi lazimdir. Gece ve gunduzede bu saatleri bolusturebilir.

Günde 313 ve daha fazla Ayet'el Kürsi okumak kuvvetli tesir icra ettiği müşahade edilmiştir.

Ayrıca aynı anda ya da müteakiben iki kaş arasına birisi bastırıyormuş gibi basınç hissi oluşur ve bir diğer hususta kalbin inkişafı şeklinde olur. Kaynaklar ve tecrübesi olanlar bu şekilde ifade ediyor.

Yalnız şunu da belirtmeden geçmemekte fayda var. Bu hususta samimi olan kişi mümkün mertebe seher vakti dediğimiz sabah namazından az evvel kalkarak (yaklaşık bir-bir buçuk saat evvel) 2 rekaat namazını5 saat virdini okusun. Aralıksız okumada bir yoğunlaşma ile beraber 15 dakika aralıklarla kademelerde yükselme oluyorki en ileri kademe daha etkili oluyor.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 31.03.17, 13:42
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Güzel olan hiç birşey kolay değildir.


Allah razı olsun.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 01.04.17, 19:20
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.03.17
Bulunduğu yer: Afrika
Mesajlar: 38
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razi olsun tesekkurler

Ayetel kursi daha cok ise yariyor bence

Ama kendiniz bilirsiniz kolay gelsin
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 25.04.18, 14:21
 
Üyelik tarihi: 22.06.17
Bulunduğu yer: La
Mesajlar: 254
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

KALP GÖZÜNÜN AÇILMASINA VESİLE OLAN TERKİP VE METOTLAR (HEPSİ DE EHLİNCE TECRÜBE EDİLMİŞTİR.)

1- Daveti Ayeti Nur (Allahu nurussemavatı vel ard...Nur süresi 35.ayet)
اَللّٰهُ نُورُ السَّمٰوَاتِ وَالْاَرْضِۜ مَثَلُ نُورِه۪ كَمِشْكٰوةٍ ف۪يهَا مِصْبَاحٌۜ اَلْمِصْبَاحُ ف۪ي زُجَاجَةٍۜ اَلزُّجَاجَةُ كَاَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍۙ يَكَادُ زَيْتُهَا يُض۪ٓيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌۜ نُورٌ عَلٰى نُورٍۜ يَهْدِي اللّٰهُ لِنُورِه۪ مَنْ يَشَٓاءُۜ وَيَضْرِبُ اللّٰهُ الْاَمْثَالَ لِلنَّاسِۜ وَاللّٰهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَل۪يمٌۙ

*** Eğer bu mübarek ayeti celilin müvekkeli olan meleklerle hem hal olmak istersen ve hem âlemi gaybı temaşa edip birçok gizli sırlara vakıf olmak istersen
1-Her gün 12 defa ihlası şerif okuyup ardından 12 defa inna enzelnahü fi leyletil kadr suresini okuyup sonra bu ayeti kerimeyi 124 defa okuyacaksın, bu amelde yalnızca okuma esnasında halvet yerde olmak şart oruç tutmak şart değildir,
2- Birde akşamları okumayacaksın sadece gündüzleri güneşin ışığı çok olduğu vakitte okuyacaksın, yani öğle vakti okuyacaksın. Ve bir celsede ve hep aynı mekânda oturup okuyacaksın, daima abdestli olacaksın.
3- 40 gün okumaya devam edeceksin. 40 gün dolunca biemrillahi Teâlâ kalbin nurla dolar, yüzün ay gibi parlar, gece olunca uykuda alemi gayba götürüp türlü türlü yerleri temaşa ettirip dolaştırırlar, enva-i çeşit, Hiçbir gözün görmediği kulakların duymadığı şeyleri gösterirler.
2- YÖNTEM: İmam Ahmet el buni rivayettir. Cuma gecesi olunca (Perşembe gecesi) kalkıp bir celsede bir defa besmele ile 66 defa sure-i ihlası okusan ondan sonrada 5631 defa ya Allah diye zikredip sonra uyusan,
*** Allahü Zülcelal hazretleri filhal bir melek gönderip her ne türlü isteğin varsa rüyanda sana gösterir, her türlü şeyden haber verir.
*** İster define ister manevi ilimler ve gizli ilimler her türlü şeyi öğretir. Ve eğer bu minval üzere her hafta cuma gecesi okumaya devam etsen, Allahü Teâlâ seni Salih kullarından yazar.
*** Bu bir azim (azametli ve çok büyük) sırdır ki tez zamanda kalp gözlerin açılır. Hiç şek ve şüphe yoktur. Amma şartı budur ki her zaman aynı yerde ve tek oturuşta ve aynı vakitte yanlışsız olarak okuyacaksın. (Gencine-i Esrar s. 221)
3- YÖNTEM: * 20.ci isim
يا رحيم كل صريخ ومكروب وغياثه ومعاذه
رب اغفر وارحم وانت خير الراحمين
Ya rahimü külle sarihin vemekrubin vegıyasehü vemuazehüRabbigfir verham ve ente hayrurrahimiyn
Bu ismi şerifi kendine vird edinenlerin ömürleri uzun ve bereketli olur, vefat ederken ruhu kolaylıkla çıkar. Bu ismi şerifi pazar günü veya pazartesi veya perşembe günü kamerinnurunun ziyade olduğu vakitte başlamak sureti ile 7 gün boyunca her gün 7000 bin defa okusalar, her türlü dileği kabul olunur. Bu ismi şerifi bir büyükçe leğene yazıp su ile yazıyı bozup sonra o suyu ağaçların dibine dökseler çok bereketli olur. Amma kimse o ağaçların dibine hacetini gidermeye veya pislik atmaya yoksa helak olur. Bir kimse bu ismi şerifi her sabah 105 defa okumaya devam etse bütün mahlûkat o kişiye itaat eder, bütün belalardan kazalardan emin olur. Bir kimse bu ismi şerifi 41 gün boyunca her gün 7000 defa okusa âlemi ulvi ve âlemi süflideki ruhanileri görüp onlarla dost olur, her ne türlü bir şey talep etse getirip önüne koyarlar. Bir kimse bu ismi şerifi başında ve sonunda efendimize salavatı şerif okumak sureti ile 360 defa okusa borçlu ise borcuna Hazreti Allah kafi gelir, hasta ise şifa bulur, cinli ise cinlerden zarar görüyor ise kurtulup halas olur, fakir ise zengin olur, hapiste ise hapisten kurtulur, bir dilek dilese dileği makbul olur, eğer bekar ise evlenir, aç ise doyar, susuz ise suya kanar, malı çalınsa tekrar eline geçer, çocuğu olmuyorsa çocuğu olur, düşmanı varsa Allahü teala düşmanına kafi gelir, eğer maddi eğer manevi ne talep etse hepsi hasıl olur. Hâsılı kelam ne için okusa muradı hâsıl olur.
4-YÖNTEM: Besmele 40 gün sabah namazının ardından kalkmadan 2500 defa okunursa, okuyanın kalb gözü açılır, esrar ilimlerine vakıf olur.
5-YÖNTEM: 14 gün riyazet ederek (hayvansal ve koku verici gıdalardan uzak durarak, insanlardan uzak tenha bir yerde ara vermeden oruç tutarak) her vakit namazının ardından 1000 defa besmele okumaya devam eden kişi kudsi ruhlarla konuşur, onlardan istediğini sorup öğrenebilir.
6-YÖNTEM: Şeyhül Ekber, Arifi Billah, Şeyh Muhyiddin-i bin Arabi (K.S) der ki:Her kim gece ve gündüz içerisinde Ayet'el Kürsi'yi 1000 defa okur ve buna 40 gün devam ederse (ara vermeden), Allah'a yemin ederim , Allah'a yemin ederim , büyük olan Allah'a yemin ederim ki, Kur'an-ı Azime yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur. ''
7-YÖNTEM: Basiret gözünü açma
Havvas ilminde (büyük tayyi mekan ervahı davet ve istinzalı melek ve buna benzer harikulade amellerde) kesin bir başarı elde etmek isteyen kişinin ilk yapması gereken şey kalp gözünü açmaktır.
Bunun en kısa ve zahmetsiz yolu budur ki: pazar veya pazartesi veya perşembe günü başlayarak tam 7 gün riyazetli oruç tutup, sadece hurma ve zeytin veya bunlara benzer şeylerden çok az miktarda yemek, bu müddet zarfında hiç konuşmamak, namazlarını asla kazaya bırakmamak her fırsatta özellikle her namazın ardından tek celsede biraz k.kerim ve zikir yapmak, peygamber efendimize çokça salavatı şerife okumak, kişi sadece her namaz ardından 66 defa Allah bile dese elbette ve elbette kalp gözü açılır. Asla şüphe yoktur, yeter ki dediğimiz şartlan yerine getirsin 7 gün sonra kalp gözü açılır, evvela ervahı rüyada görür sonra yakaza halinde iken görür amma büyük bir hayret içerisinde olurlar, lâkin bu sırrı kimseye söylemeyeler yoksa emekler boşa gider, eğer 7 günden sonra dahi hayvanat yemeseler ve az yemekle iktifa etseler bu hal böylece devam eder, daha sonraları ise dünya gözü ile ervahı görürsün, yine azmedip bu hal üzere devam etseler daha büyük sırları keşfederler lâkin amellerde başarıya ve kesin sonuca ulaşmak için bu kadar kâfidir.
8-YÖNTEM: Şeyhül Ekber Muhyiddin Arabi (K.S.) Hazretleri buyurur: Bir kimse günde 4440 kere olmak üzere 99 gün müddetle bu mukaddes ismi zikir etse; Allahü Zülcelâl onu ilm-i Ledünnî ile rızıklandırır. Kalb gözü açılır. Her sualine Cenâb-ı Hakdan haber-i ilham olunur. Yani ilham ile hatırına gelen sualin cevabını almış olur. Esmai İdrisiyyenin 21. İsmi YÂ TAMME FELÂ TESİFÜ'L ELSUNU KULLE KÜNHİ CELÂLİHİ.

9.YÖNTEM: Eğer kalbinin nurla dolmasını ve alemi gaybtan çok şeyler keşfetmek istersen, Allah rızası için 3 gün riyâzetli oruç tut, amma bu müddet zarfında sadece hurma veya buna benzer yerden biten şeyler ye, lâkin çok az miktarda yiyeceksin, ve gücün yeterse hiç dünya kelamı konuşma, her farz namazın ardından 1000 defa bu isimleri oku " ya nur ya hadi ya habir ya mübin " 100 defada ise 1 defa bunu oku " ya nur nevvimi ya vehhab ihdini ya habir ihbirni ya mübin beyyinli " bu bir sana-atı ilahidir ki keşfeden nice büyük sırlara vakıf olur.

10. YÖNTEM: Okunuşu إلهي أطلع على وجودي شمس مشهودي منك في األكوان واأللوان حتى أمشي بما أشهدتني به في آفاق عالم الملكوت فاكشف منه معنى كلمة التكوين فينفعل لي كل مكو ٍن انفعاله للكلمة بإذنك الذي ٍ وال ظلمة طبع ، إنك منور الكل بكلك ومنور األنوا سخرت به ما في الوجودين فال ظلمة وضع ر بنورك الذي صدوره من اسمك النور والظاهر والحي والقيوم ، كل شي ٍء هال ٌك إال وجهك
İlahi atli’ ala vucudi şemse meşhudi minke fıl-ekvani vel-elvani hatta emşi bima eşhetteni bihi fi afaki alemil melekuti fekşifu minhü ma’na kelimetüttekvini feyenfe-ilü li külle mükevvenin infi-alehü lilkelimeti bi- iznikellezi sahharte bihi ma fil vucudeyni fela zulmete vaz-in vela zulmete tab-in inneke münevvirul külli biküllike vemünevvirul envari binurikel lezi suduruhu min ismikennur vezzahiri vel hayyi vel kayyumi küllü şey-in halikün illa vecheh.
Bu daveti şerifin havvâsı
Bir kimse bu daveti şerifi yukarda söylenilen vakitte 49 defa okumaya devam etse hakk teâla kalbini ve yüzünü nuru ilahisi ile nurlandırır, öyleki yüzünün nuru ta uzaklardan görünür. Cenab-ı Hakk o kuluna sonsuz hâzinelerinden çok mal ve mülk ihsan edip ne dünyada nede ahiretinde sıkıntı yüzü göstermez. İnsanlar arasında sözü geçkin olur.
Eğer bu daveti dervişler daima abdestli ve huzuru kalp ile okumaya devam etseler çok zaman geçmeden ehli keşif olurlar, ervahı kudsi ile yakınlık hasıl olur. Gözlerinden zulmet perdeleri kaldırılır. Büyük sırlara ve kerametlere malik olurlar. Azizim imam Ahmet hazretleri kitabında der ki: biz bu davetlerin sırrını ancak bu kadar açıkladık lâkin bu davetlerin çok çok daha havvasları ve sırları vardır. Biz sadece küçük sırlarını ifşa ettik, büyük sırlarını ifşa etmedik. Çünkü bu davetlerin büyük sırları kaderin sırlarından bazı sırları içerir, bazı büyük rububiyyet sırlarını dahi içerir.

NOT: Kalp gözünün açılması farklı gözden perdenin kaldırılması farklıdır. Bu terkipler gözden perdenin kaldırılmasına nazaran daha sağlıklı ihtiyatlı ve zararsızdır. Zira kalp gözünün açılması alıştırarak emin adımlarla diğer aleme kişiyi hazırlamakta ve adapte etmektedir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 28.05.19, 17:46
Nani - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Mesajlar: 975
Etiketlendiği Mesaj: 54 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bir cok insan kalp gözü için bir cok dua ve zikriyat dener evliyaların yazılarına bakar ama başarısız olurlar. sorun evliyalar veya yazıları değildir sorun bizdedir kalp be her kötülükte bir kara nokta her sevapta bir iyi nokta düşer ona göre kararır aydınlanır insalar bir cok istek ister para pul araba kadın ev iş her zaman bunlara yoğunlaşırlar ve Allah tan daha cok bunları isterler. ben o insanlar sorarım sadece parayımı daha cok seviyorsunuz Allah'ımı % 100 Allah diyecek ama oysaki gerçekte parayı yada arzularını isterler yani bir işte calışan biri en az günde 8 saat patronu istedi diye yapmadığı ağır iş yoktur ama Allah toplamda 1 saat günlük namaz ister herkese zor gelir . yada para para diye dolaşan insalar var birde lafa gelince Allah'ın dilden düşürmezler hayra gelince yoklar bir fakir doyurmazlar. oysaki böylemi emretti Allah yada böylemisöyledi peygamber az biraz iyi olmaktı her şey kalp gözümü Allahtan başka bişey istememk sadece Allah'ın seni sevmesini istemek sürekli onu zikir edip günahlarına tövbe etmek sadece ibadette kendini verip gece ibadetlerine kendini adamaktır kalp gözü acılması o kalbe inan beyaz noktalar kalbi bir beyazlatırki sinema filmi gibi olur hayat ne söylerlerse sana akibetleri görürsün ne kadar kötü insalar var ise uzaklaşırsın oysaki zaman almaz o kadar sadece bol bol tövbedir bunun kapısı sen Allah'a yakın oldukca kalp perdeleri açılır birden sen onun yarttığı her duruma tevekkül ettikce bir cok sır o kişiye beyaz perdeden anlık resimler ve hissiyatla bildirilir Allah tarafından işin aslı budur birde bu şekil deneyin farkı görün bazı üzerinde cinleri olupta benim kalp gözüm acık diyipte acık sacık beynamazlar vardır benim kalp gözüm acık diye milleti sömürür ve kendilerini evliyaymış gibi tanıtır islam dininin arkasına saklanıp dini böyle işlere alet eder oysaki aslında onların gazapları büyüktür 'başkalarını kandırmak için namaz kılanların vay haline, onların gazapları büyük olacaktır' der ayeti kelime
Muhakkak ki her seyin doğrusunu YÜCE ALLAH bilir.
__________________
Şimdi tekrar ne yapsam dedirtme bana yarabbi,
taşınacak suyu göster, kırılacak odunu,
kaldı bu silinmez yaşamak suçu üzerimde..
bileyim hangi suyun sakasıyım ya rabbelalemin
tütmesi gereken ocak nerde?
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 31.05.19, 02:19
Acemi
 
Üyelik tarihi: 31.05.19
Bulunduğu yer: World
Mesajlar: 28
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun kalp gözü açmak isterdim ama kalp gözü açılınca göreceğim şeyleri kaldırabilirmiyim ayrı bir mesele
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 01.04.21, 09:54
Hal Hal isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Russian
Mesajlar: 398
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kalb gözü, yani gönül gözü, ruhun öte aleme açılan penceresidir. İnsan ruhunun bu bedende, bir bu aleme, bir de öte alemlere açılan penceresi bulunmaktadır. Ruhumuz bu aleme açılan penceresinden, beş duyu ve hayal alemi ve hafızamız yolu ile iletişimini sağlar. Bunlardan biri çalışmadığında, ruhun o yöndeki iletişimi kesiliverir. Aynı şeyler öte alemler için de geçerlidir. Ruhumuz, Melekût alemini algılayabilmek için bu dünyaya olan bağlılıklarını kalben azaltmadıkça, öte alemleri algılayamaz. Nasıl ki, uyumadan rüya görmemiz mümkün olmuyorsa, gönül gözünün öteleri görüp algılayabilmesi de, kalbin bu aleme ait bağlılıklarını azaltıp kesmesi ile mümkündür.
Gönül gözünün perdesi, iki türlüdür. Birincisi biraz açlık, biraz yalnız kalmakla kalbin önünden aralanacak olan bir perdedir. Bu perdenin açılmasında görülen alem, çalışıldığı zaman kafir ve mü’mine açılabilen, cahillerin esrar ilmi dedikleri, içinde şeytanların ve cinlerin de yaşadıkları, madde aleminin baş gözü ile görülmeyen kısmıdır. Din istismarcıları, cahil insanları bu tür keramet ve kehanet karışık şeylerle kandırararak onları aldatırlar.
Kalb gözünün önündeki ikinci perde ise, kalbden manevi pası, Allah’ın zikri ve sevgisi ile silip, melekut aleminin ihtişamlı güzelliği müşahede edilmeye başlandığında, kalb İlahi isimlerin nurları ile doldurulur ve bu vesile ile ma’rifetullah ve muhabbetullaha erilir. Bu ise ancak gerçek mü’minlere nasib olur ki, bu durumda olan bir manevi yolcu, şeriatin üçüncü kısmı olan ihlasa ererek imanın hakikatına ermiş olur. Bu gibi insanların davranışları samimi, imanları taklitten kurtulmuş tahkike ermiştir. Bunlar asla bir kimseyi dünya menfaatleri için sevmezler. Seven varsa, onun ihlası yalandır.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 04.04.21, 01:28
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 11.10.18
Bulunduğu yer: -
Mesajlar: 278
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok kıymetli bir konu Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 06.04.21, 18:04
Üye
 
Üyelik tarihi: 09.05.20
Bulunduğu yer: Osmaniye
Mesajlar: 40
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bunları hepsini yapacak güç ve cesaret lazım
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
acilir, gozu, kalb gözü, kalp, kalp gözü, kalp gözü nasıl açılır, nasil

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kalp gözü nasil açılır yesribi Sorularınız 47 23.04.23 00:27
Basiret Gözü ve Kalp Gözü açmak istiyorum Samican Sorularınız 10 14.07.22 19:13
kalp gözü açmak manevi hisler ve 6. his nasıl geliştilir? patidostu Sorularınız 23 03.07.20 15:36
Kalp gözü açıksa nasıl genişletebiliriz? Mahzen58 Sorularınız 21 30.11.19 02:10
Kalp gözü nasıl açılır Ubeyd Sorularınız 8 21.02.19 23:12


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 03:20.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147