Domuz yağı Büyüsü - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 27.02.18, 15:04
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Domuz yağı Büyüsü

DOMUZ YAĞI BÜYÜSÜ

UYARI.bilgi amaçlıdır büyü ögretilmemektedir.

Domuz yağı büyüsü birbirini seven kişileri ayırırken onlara ciddi zararlar da veren son derece tehlikeli bir kara büyüdür. Büyünün ana malzemesi domuz yağı olduğu için bu adı almıştır. Halk arasında asilzade büyüsü ya da sihri hınzır olarak da bilinmektedir.

Birbirine deliler gibi aşık olan sevgililer ile yıllarca güzel bir birliktelik yaşayan karı kocalar dahi domuz yağı büyüsü ile kısa sürede ayrılabilmektedir.

Domuz yağı büyüsünü diğer ayırma büyülerinden ayıran en tehlikeli tarafı aşıkları birbirine "düşman" haline getirmesidir. Bu büyüye maruz kalan kişiler çoğu zaman birbirlerine telafisi mümkün olmayan zararlar verebilmektedir. Bu nedenle domuz yağı büyüsünü yaptıracak kişilerin bir kez daha durup düşünmesi gerekmektedir.

Domuz yağı büyüsü nasıl yapılır?

Domuz yağı büyüsü hem malzemeli hem de tılsımlı bir büyüdür. Yani temel bir büyü malzemesine ve belli büyü sözlerine dayanır.

Domuz yağı büyüsünde bütün büyü işlemleri gece yapılmaktadır. Gündüz vakti herhangi bir icraat yapılmamaktadır.

Büyü uygulamasında ilk işlem domuz yağı temin etmektir. Domuz yağı hafif sarı renkte bir yağdır. Görünüş olarak diğer hayvansal yağlardan çok farklı değildir. Ancak kendisine has acımsı ve ağır bir kokusu vardır.

Domuz yağı temini eski dönemlerde çok zordu. Çünkü İslam toplumlarında domuz necis (pis) sayılmaktadır. Domuz beslemek ve domuz eti yemek İslam dinine göre caiz değildir. Bu nedenle eskiden domuz yağına ulaşmak sadece zenginlerin altından kalkabileceği bir durumdu. Domuz yağı büyüsüne asilzade büyüsü denme sebebi işte bu zenginlere has özelliğinden kaynaklanmaktaydı.

Günümüzde ise domuz yağına Türkiye'de çok kolay ulaşılabilmektedir. Pek çok büyük markette satılabildiği gibi onlarca farklı internet sitesinden de kolayca sipariş edilebilir.
Alınacak domuz yağı en az yarım litre kadar olmalıdır. Çünkü büyü sırasında domuz yağı 4 farklı kaba ayrılıp taksim edilecektir.

Domuz yağı büyüsünde tuzlama aşaması ne demektir?

Domuz yağı büyüsünde alınan yağ dört kaba ayrılarak her kap büyü yapılan odanın başka bir köşesine konur. Odanın ortasına ise bir miktar tuz bırakılır. Dört gece art arda vakit gece yarısını gösterdiğinde tılsımlı sözcükler söylenerek her dört domuz yağı bulunan kaba bir miktar tuz ilave edilir. Gündüzleri ise büyü yapılan odanın kapısı kesinlikle kilitli olmalı, büyü yapan kişi dışında başka bir şahıs odaya girmemelidir. Dört gece süren bu işleme kimi kaynaklarda "tuzlama" kimi kaynaklarda ise "mayalama" aşaması adı verilir.

Domuz yağının kapı eşiklerine sürülmesi ne demektir?

Üzerine dört gece boyunca tılsımlı sözcükler okunmuş olan domuz yağı kaplarının ikisi ayrılmaları istenen kadın için iki tanesi ise erkek için kullanılacaktır.

Kaplardan birindeki domuz yağı alınarak kişinin açıp kapatabileceği bir kapıya çok hafifçe sürülmektedir. Domuz yağının mümkün olduğunca az sürülmesi gerekir. Çünkü leke bırakan bu yağ, büyünün yapıldığını deşifre edebilir. Bu konuda dikkatli olunmalıdır. İkinci kaptaki domuz yağı ise kişinin yürüyeceği bir yola damlalar halinde serpilir. Bu işlemler kadınlar için ayrı erkekler için ayrı yapılmaktadır.

Domuz yağı kendilerine büyü yaptırılacak kişilerin evlerindeki kapılara da sürülebilir. Ancak bu davranışın bazı riskleri olduğundan genellikle kadın ayrı erkek ayrı bir yere davet edilir. Tabi önceden yola domuz yağı serpilmiş ve kişinin geçeceği kapıya da domuz yağı sürülmüştür. Bu uygulama en fazla tercih edilen metottur.

Bu davetten dönen kadın ve erkek artık kesinlikle eskisi gibi davranamayacaktır. Çünkü dört gün boyunca domuz yağı gibi necis bir maddenin üzerine okunan tılsımlı sözcükler kişilerin bütün ruhsal yapılarını bozacak güçlü etkiler oluşturmuştur.

Domuz yağı büyüsünün olağanüstü etkileri

Kendisine domuz yağı büyüsü yapılan kadın ve erkekler çok hızlı bir şekilde ve derinlemesine etkilenirler. Birbirlerini seven kişiler bu büyüden sonra birbirlerine besledikleri tüm sevgilerini yitirirler. Bununla da yetinilmez, kişilerin her türlü hareketleri birbirine sevimsiz gelmeye başlar. Karşıdaki kişi ne derse kötü algılanır ne yaparsa kişiye çekilmez gelir.

Domuz yağı büyüsü yapılan kişiler birbirlerine baktıkları zaman sanki korkunç bir varlık görmüş gibi olurlar. Hatta kimi kişiler domuz, böcek, fare gibi hayvan yüzleri gördüklerini dahi ifade etmişlerdir.

Çiftler durmadan kavga ederler, her söylenen söz yanlış anlaşılır. Bir süre sonra sevgililer birbirlerinin açığını arar ve birbirlerine her türlü zararı vermeye çalışır. Karı kocalar arasındaki tüm muhabbeti bir anda ortadan kaldırdığı için “yuva yıkan büyü” olarak değerlendirilir.

Domuz yağı büyüsü nasıl bozulur?

Domuz yağı büyüsünü bozan medyumlar, yine tılsımlı sözcükler okuyarak ve domuz yağı büyüsünde olduğu gibi domuz yağını dört kaba boşaltarak büyüyü bozarlar. Yani büyü nasıl yapılmışsa uygulama tersten yapılarak büyü bozdurulur.

Domuz yağı büyüsünün ikinci büyü bozdurulma yolu ise bazı Kuran surelerin okunması suretiyle yapılır. En sağlam büyü bozma yolu budur. Özellikle Felak suresi çok etkili bir büyü bozma duasıdır. Bunun yanı sıra Abese, Tarık, Nas ve Rahman sureleri de büyü bozma maksadıyla okunabilen surelerdir.

Önemli bir tavsiye

Aşk konusundaki problemlerin halli için son zamanlarda insanların sık sık medyumlara giderek büyü yaptırdıklarına tanık olunmaktadır. Ancak bilinmelidir ki medyumların dünyası riskli ve maliyetli ve genelde sonuç vermeyen bir alandır. Ayrıca büyü yaptırmak dinen caiz değildir. İslam’da büyü yaptırmak kesin bir dille yasaklanmıştır.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 05.07.18, 09:16
RvP RvP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Manevi
 
Üyelik tarihi: 08.07.15
Mesajlar: 3,129
Etiketlendiği Mesaj: 147 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

DOMUZ YAĞI BÜYÜSÜ VE LEKESİ NASIL CIKAR ....

Domuz yağı büyüsü, kara büyü grubunun en çok uygulanan yöntemlerinden biridir. Kara büyülerin özelliği gereği necis (kötü , pis) hayvan parçalarından olan domuz yağı ile yapıldığı için son derece etkili ve kesin sonuçlar verir. Domuz yağı büyüsünde cinler kullanılır. Kullanılan bu cinler şeytani oldukları için verilen görevi severek ve isteyerek yaparlar. Bu bakımdan da etkisini kısa sürede gösterir ve bozulmaması için cinler aşırı direnç gösterirler. Bu direnç, domuz yağı büyüsünün kolay bozulamayacağı anlamında da gelir.
Özellikle karı-kocayı ayırmak, iş-rızk-kısmet kapalılığı, ticareti ve yükselişi engellemek, yıldız dengelerini bozmak, kişiyi toplum ve karşı cinsle olan ilişkilerinde itibarsızlaştırmak amacıyla yapılır. Temelde amaç bir düzeni tamamen bozmak ve dağıtmak olduğu için hızlı ve gittikçe artan seviyede etki gösterir.
Günümüzde ortada hiçbir sebep yokken birbirinden aniden soğuyan eşler veya sevgililer, domuz yağı büyüsü ile ayrılıp boşandıklarından maalesef habersizlerdir. Bu bakımdan evlerin girişinde, içinde, eşyalarda, kapılarda, eşiklerde, kıyafetlerde görülen lekelerden şüphe edilmelidir. Elbette her lekede büyüden şüphelenmek anlamsızdır. Ancak; çıkartmakta zorlandığınız ve sarı tonlarında olan kalıcı bir lekeden şüphe duyulmalıdır. En azından kontrol edilmelidir. Eğer aile ve iş hayatında da problemler varsa şüphenin artması doğaldır.
İş ve ticari hayatta da acımasızca rekabet halinde olan insanların işlerini yok edip dağılmalarını sağlamak için domuz yağı büyüsü yaptıkları bilinmektedir. Maalesef bu tür tespitler çoğu zaman iş yeri dağıldıktan sonra yapıldığı için kurtulma imkânı olmamakta ve domuz yağı büyüsü ile istenen sonuç alınmış olmaktadır.
DOMUZ YAĞI NEDİR
Domuz, Kur’an-ı Kerimde haram kılınan ve ismi özellikle belirtilen tek hayvandır.
“Allah sizlere yalnız leşi, kanı, domuz etini, bir de Allah’tan başkası adına kesilenleri haram kıldı.” (Bakara, 2/173; Nahl, 16/115)
Peygamber Efendimiz (S.A.V.),domuzun satışının, yağının, kandilleri yakma ve gemileri yağlamada kullanılmasına bile müsaade etmemiştir. (Buhari, Büyü, 112)
İslam açısından kesinlikle yoruma kapalı şekilde yasaklanan domuz eti ve domuza ait tüm ayrıntıların (kıl, yağ, deri vb.) aynı zamanda bilimsel olarak da tamamen zararlı olduğu ispatlanmış durumdadır. Domuz eti ve yağında kimyasal olarak zararlı toksinlerin olduğu, insan sağlığına zarar verdiği bilinmektedir. Aynı zamanda Kirlian fotoğraf yöntemiyle de domuz yağı ve etinin negatifliği net bir şekilde ispatlanmış durumdadır.
Manevi açıdan ise haram ve necis olarak bildirilen domuz yağı, tüm negatif etkileri üzerinde yoğun olarak barındırması, şeytani cinlere karşı cazibe noktası oluşturması nedeniyle yaşanılan mekânlarda bile bulundurmanın sakıncalı olduğu bilinmektedir.
DOMUZ YAĞI LEKESİ NASIL ÇIKAR
Domuz yağı BüyüsüDomuz yağı, gözle kontrol edildiğinde bilinen hayvansal yağlardan farkı değildir. Normal temizlik malzemeleriyle de kolaylıkla temizlenebilir. Ancak, büyü yapılarak hazırlanan domuz yağı normal domuz yağından tamamen farklıdır. Rengi açık sarı hale gelir ve kokusu değişir. Çünkü domuz yağı büyüsünde bu yağa birkaç bitkisel katkı ilave edilir. Bu domuz yağının temas ettiği, sürüldüğü yerden temizlenmesi son derece zordur. Zira sürüldüğü yere adeta işler ve bir bütünün parçası haline gelir.
Domuz yağı bulunan bir yerin tümüyle yok edilmesi önerilir. Havass âlimlerinin, domuz yağının bulunduğu bir duvarı tamamen yıkarak yeniden inşa ettikleri bilinmektedir. Temizliğiyle bile uğraşmanın tehlikeli olacağı düşünülmüştür. Ancak, yok edilmesi mümkün olmayan eşyalardan temizlenmesine dair yöntemler vardır. Bu durumda, sirke ve ergenlik dönemine girmemiş kız çocuğuna ait idrar kullanılabilir. İdrar veya sirke kuruduktan sonra temizlik malzemesiyle temizlenebilir. Günümüzde ev hanımlarının leke çıkarma uzmanlığı (!) bu konuda maalesef yetersiz kalır. İlk olarak kimyasal malzemelerle temizlenmeye çalışılan domuz yağının temizlenmesi daha da güçleşmektedir. Domuz yağı tespit edildiğinde elle temas tavsiye edilmez. Mümkünse bir eldivenle temizleme yapılmalıdır.
Burada en önemli konu, domuz yağı lekesinin temizlenmesiyle domuz yağı büyüsünün etkisini kaybetmeyeceğinin bilinmiş olmasıdır. Domuz yağının o bölgeye sürüldüğü andan itibaren etkisi başlar ve temizlenmiş olsa bile etki devam eder. Bu bakımdan, domuz yağı büyüsü bozulmadığı sürece lekenin temizlenmesi hiçbir anlam ifade etmez.
DOMUZ YAĞI BÜYÜSÜ NASIL YAPILIR
Domuz yağına karıştırılan bitkisel malzemeler ve üzerinde yapılan işlemler sonrası şeytani cinler büyünün amacına göre kişilere özel olarak görevlendirilir. Bu görevlendirme sonrası zarar verilmek istenen kişinin bulunduğu mekâna veya kişinin kıyafetlerine sürülmesiyle etkileme başlamış olur. Başka bir tabirle adresini bulmuş olur.
Domuz yağı üzerine görevlendirilen cinler doğrudan kişi üzerinde etkileme yapmaya başlarlar, büyü ve cinler açısından artık domuz yağı lekesinin hükmü yoktur. Domuz yağı temizlenmiş olsa bile etkileme devam eder. Domuz yağı büyüsü için mutlaka eve birilerinin girmiş olması gerekmez. Bazen uzakta olan kişiler için cinler vasıtasıyla da adresine ulaştırılabilir.
Domuz yağı büyüsü yapabilmek için mutlaka şeytani cinlerle irtibat halinde olmak gerekir. Cinler görevlendirilmeden bir yere domuz yağı bulaştırmanın hiç bir faydası olmaz. Zaten büyü olmayan domuz yağı temizlik sonrası kolaylıkla çıkabilen bir lekedir. DOMUZ YAĞI BÜYÜSÜ BELİRTİLERİ
Domuz yağı büyüsü eşlerin ayrılması, huzur bozma, ticarette iş-rızk ve müşteri kaybı amacıyla yapıldığı için yapılış amacına göre farklı belirtiler gösterir.
Eşlerin ayrılması amacıyla yapılan domuz yağı büyüsü eşler arasında öncelikle tartışmalar, anlaşmazlık ve uzak durma şeklinde kendini gösterir ilerleyen aşamalarda ise kin, nefret ve tiksinme hisleri şeklinde sonuç verir. Hatta eşlerin birbirlerini domuz gibi gördükleri ifade edilir.
İş, ticaret ve rızk engelleme amacıyla yapılan domuz yağı büyüsü ise iş kaybı, olması gereken işlerin olmaması, müşteri kaybı, varsa ortaklar arasında gerginlik tartışma şeklinde belirtiler gösterir. Kazanılan paranın bereketi kalmaz ve adeta kazanç yok olur gider. Borç artar ve buna anlam verilemez.
Genel olarak hangi amaçla yapılırsa yapılsın domuz yağı büyüsü kişide durgunluk, bunun yanında ani sinirlilik, çevreye nefret ve adı konulamayan huzursuzluk hali olur.
DOMUZ YAĞI BÜYÜSÜ NASIL BOZULUR
Domuz yağı büyüsü kara büyü grubunda olduğu için büyünün yapılışında şeytani cinler görevlendirilerek yapılır. Her büyü Esma-ül Hüsnalar, Ayet-i Kerimeler ve duaların yardımıyla bozulur. Ancak, burada görevlendirilen cinlerin de yok edilmesi veya görevinden uzaklaştırılması gerekir. Uzaklaştırılmayan cinler bir süre sonra kişi üzerinde aynı etkiyi göstermeye devam ederler. Bu bakımdan domuz yağı büyüsünü bozmak için özel bilgi ve yeterlilik gerekir.
Halk arasında domuz yağı büyüsü bozma konusunda en çok yapılan hata domuz yağı lekesinin temizlenmesiyle ilgili verilen çabadır. Oysaki lekenin temizlenmesiyle büyü bozulmuş olmaz. Bu bakımdan, domuz yağı büyüsünün bozulması seviyeler üstü bir uzmanlık ve tecrübe gerektirir.
__________________
“gücümü, içimdeki güçsüzlükle boğuşurken tükettim.”
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 10.07.18, 08:33
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ve @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...], konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
buyusu, domuz, yai

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Domuz Yağı Büyüsü ve Çözümü HeartLess Nazar ve Büyü Uygulamaları 18 19.06.23 15:37
Domuz Yağı Sürüldüğünü Nasıl Anlarız ? Yusuff Nazar ve Büyü Uygulamaları 10 05.07.22 13:48
Domuz Yağı Büyüsü mü acaba? mustimmm Sorularınız 28 15.09.20 01:25
DOMUZ büyüsü berat571 Tecrübe Ettikleriniz 13 10.12.19 13:57
Domuz yağı bulduk evlenemiyoruz, karanlıklar içindeyiz EsmalarAllahtan Sorularınız 8 19.09.17 00:55


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:16.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147