Meleklerin Şifadaki Görevleri - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Varlıklar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.02.17, 16:51
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Meleklerin Şifadaki Görevleri

Bazı insanlar meleklerin var olduğunu gerçekten bil*mektedirler, oysa başkaları bunu tahmin ederler. Aslında, her an bizimle birlikte olan bu harika ve yardımsever var*lıklarla çevriliyiz. Çok özel işlevleri olan değişik melek çeşitlerini içeren karmaşık bir melek hiyerarşisi vardır. Hiyerarşinin dört başmeleği veya "patronu" değişik enerjilerle çalışmaktadırlar;


İsrafil (Raphael) şifa meleğidir;

Mikail savaşçı melektir;

Uriel hakikat meleğidir;

Cebrail sevgi meleğidir.


Bir Psiko-Regresyon seansını izleyen bir Alman durugörür, dört başmeleği terapi kanepesinin etrafında görmüştü. Hastanın asıl koruyucu meleği yakınlarda terapistin koruyucu meleği ile birlikte duruyordu ve yanlarında terapi sürecinde yardım eden özel güç bağlantıları da vardı. Durugörür negatif enerjilerin maruz kalan yerin yüzeyinde biriktiğini gördü. Terapist, negatif enerjilerin dağılmalarını ve yüzeye gelmelerini sağlamak için kutsal sesler ve çıngıraklar kullandı. Negatif enerji yüzeye çıktıktan sonra, durugörür o bölgeye karşılık gelen çakra ve auranın açıldığını ve negatif enerjinin kara bir bulut gibi bedenden dışarıya fışkırdığını gördü.


Enerji birçok değişik kirli renkten oluşmuş şekilsiz bir negatif kütle olabilir. Ne hasta, ne terapist, ne de terapinin yer aldığı oda bu enerjiyi istemektedir, dolayısıyla melekler bu enerjiyi alıp değişimden geçirmek için burada toplanmaktadırlar; bunu bir kutsal "arıtma işlemi" olarak görmek mümkündür. Bazı hastalar negatif enerjilerin bedeni terk edişini gerçekten hissetmektedirler, oysa başkaları bunun olduğunu sadece bilmektedirler. Ne şekilde olduğunun önemi yoktur, yeter ki olsun.

Dört başmelek terapiyi yönetmektedirler ve diğer melekler görev ve işlevlerine göre değişik şekillerde yardım etmektedirler.


Başmelek Cebrail, sevgiyle ilgili negatif enerjileri dönüştürmektedir. Savaşçı başmelek Mikail; ruhlar, elemental varlıklar, kara büyüyle geçmiş bağlar, cadılık ile ilgili negatif tesirler veya şer varlıklarla ilgili herhangi başka enerjileri dönüştürmektedir. Başmelek İsrafil, özellikle psişik incinmelerde, şifa sürecinde yardım etmektedir. Ve hakikat başmeleği olduğu için belki de başmelekler arasında en az popüler olan Başmelek Uriel de, yalanlar, gücü suistimal etmek ve kendini kandırmakla ilgili enerjiler de dâhil olmak üzere, hakikatle ilgili bütün çarpıtmaları değişimden geçirmektedir.


Aynı zamanda, hastanın negatif enerjileri başmelek tarafından götürülürken koruyucu meleği bedeni ve aurayı korumaktadır.

Eğer kişi bir Hıristiyansa, o zaman açığa çıkarılan ve dönüştürülen enerjilerin mükemmel karıştırıcısı olarak İsa enerjisi çağrılır, eğer kişi Budist ise Buda enerjilerin yöneticisi rolünü üstlenir. Bu, hastanın dinî inançlarının içerdiği bütün enerjilerde geçerlidir; Allah, Vişnu veya Yehova olsun, hepsi hastanın kişisel ihtiyaçlarına göre eşit derece saygı ve hürmet görür. Ayrıca, belirli amaçlarda en iyi sonuçlara varmak için, kişisel terapistle çalışan başka güçlü varlıklar da vardır.


Örneğin, eğer hastanın üzerinde açığa çıkarılması gereken bazı çok ağır şeytani tesirler cereyan etmişse Shinto, Amerikan Kızılderili, İslami enerjiler ve diğer bazı güç kaynaklarıyla doğrudan bağlantı etkin bir şekilde çağrılarak kurulabilir, özellikle şeytani tesirlerin bu enerjilerin kaynağıyla ilişkileri varsa sonuçlar homeopatik olarak çalışır.


Hastanın terapi görmesini durdurmaya çalışan şeytani tesirler vardır. Bir Belçikalı durugörür, hastanın şuuraltına inmesini önlemeye çalışan iki kara şer varlığı görmüştü, ancak dört başmelek çağrılır çağrılmaz, onlar terapi tamamlanıncaya dek dondurulmuşlardı. En sonunda onlar "Büyük Dörtlü " tarafından götürülerek değişimden geçtiler. Çok hassas bir kadın, meleklerin negatif tesirlerini büyük beyaz torbalarda alıp götürdüklerini gördü. Örümceklerden hoşlanmıyordu ve kendisinde terapide açığa çıkarılması gereken bir tane olduğunu öğrendi. Dolayısıyla, onun korkusunu bilen melekler, görüp korkmasın diye onu değiştirmeden önce beyaz bir torbaya koyup götürdüler.


Terapiye gelen insanların çoğunun meleklerin var olduğuna ilişkin içsel bilgileri vardır, dolayısıyla terapide meleklerle çalışmak onlar için bir sorun oluşturmaz ve insanlar şüpheli olsalar dahi, yine de alıcı ve değişik şuur hâllerine girdiklerinde içsel bir güven göstermektedirler. Açıkça bellidir ki, sorunları yaratan onların içsel şuurları değil, onların mantıksal zihinleridir. Bazı insanlar, günlük yaşamlarında melekleri düşünmüyorlar, oysa çevreleri onlarla ilgili edebiyatla doludur ve onların dünyanın her tarafındaki sanat eserlerinde, vitray ve ruhsal kitaplar da resmedildiklerini ve kutsal kitaplarda tasvir edildiklerini görmektedirler. Dolayısıyla onlar hakkında daha çok şey öğrenmek istediklerinde bilgi oradadır.


Melekler birçok değişik şekilde görülebilirler. Kanatlı veya kanatsız insan şeklinde, ışık topu veya enerji spiraline benzeyebilirler. Genelde belirleyici esas renkleri vardır, ama bu da kişinin ihtiyaçlarına göre değişik gözükmektedir. Psiko-Regresyon'un gelişme sürecinde elde edilen harika bir buluş da, bedenin değişik kısımlarına bakan birkaç melek olabileceğini gösteriyordu. Onlar sanki önem arz eden yerlerde bulunmaktadırlar ve bazı insanların beden ve auralarında daha çok meleklerin barındığı görülmektedir. Bunun bir karmik ödüllendirme sisteminin bir parçası olup olmadığını belirlemek zordur. Kesin olan şudur ki, kişinin birçok organlarında melekler olduğunda, onlar sanki çok daha fazla psişik enerjiye sahiptirler.


Herkesin, bedenlerini enerjiyle şarj etmek üzere, birçok küçük melekleri bulundurmanın kutsal hakkına sahip olduğuna inanıyorum, ancak negatif tavırlarla ilgili geçmiş hatalar yüzünden, kişinin bu hakkı geçici olarak kaldırılmış olabilir. Biliyorum ki, kişi şuursuz ve akılsız da davransa, melekler, bir organı korumak ve enerjilendirmek görevlerini terk etmezler, ancak kişi, kendisinin daha iyi bildiğini düşünmesini sürdürdüğünde, dışarıya itilebilirler. Bu genelde bir organda çok negatif enerji biriktiğinde olur, yani bol miktarda şifa ve ilgi gerektiren bir "karmik felâket bölgesi" durumuna geldiğinde, kendisinde, negatif enerji birikmesi olsa dahi, eğer kişi çok pozitif bazı faaliyetlerde bulunmuşsa, bazen bir melek, organı en azından çalışır tutabilmek amacıyla o bölge de bulunur.


Çoğu kez, melek, kişi içsel olarak değişikliğe hazır oluncaya dek, organı enerjilendirmeye devam etmektedir. Eğer kişi değişikliğe razı değilse, bu yüzyıllar sürebilir. Bir insanın kendisine ve yaşama karşı tutumunu aniden, bir çırpıda değiştirecek bir içsel idrak gerçekleşebilir. Değişiklikler olduğunda melekler son derece rahatlayıp mutlu olmaktadırlar, çünkü artık eskisi gibi fazla çalışmak zorunda değildirler, organın düzgün işleyişi onları teskin etmektedir ve onun çok daha yüksek bir titreşimde çalışmasına yardımcı olabilmektedirler.

Kerubiler bebek meleklerdir ve genelde güçlü bir şekilde coşku ve sevgiyi tezahür ettirirler. Ayrıca meleklere bu çok ince ve özen gerektiren işlerinde yardımcı olmaktadırlar. Genelde daha karmaşık bölgelere geçmeden önce, onlara, ilgilenmek üzere, daha küçük organlar verilmektedir. Her kişi o denli özgündür ki, genelleme yapmaktan kaçınmak gerekir. Birisi kendinde bunalım ve sıkıntı hissettiğinde, kerubilerin hafiflik ve sevinci özendirmek amacıyla kulaklarla ilgilendikleri görülmüştür. Bazen ayaklara bakarlar ve böylece insanın yaşamda doğru yönde yürümesini sağlarlar. Bazen de, doğru işleri desteklemek üzere ellere bakarlar ve zaman zaman önemli bir organa da bakabilirler, ama bu tür görev genelde başka kerubiler ve meleklerle birlikte olur. Koruyucu melek bütün beden ve auraya bakmaktadır ve insan psişesinde mevcut olan diğer meleklerin yöneticisi olarak faaliyet gösterir.


Meleklerin çocukları olduğunu öğrenmekten her zaman memnunluk duyardım. Bütünlüğe doğru olan yolumuzda bize yardımcı olmak üzere gerek androjen (cinsiyetsiz), gerekse erkek veya dişi meleklerin hepsinin farklı işlevleri ve görevleri vardır. Bir kadın vaiz Billy Graham’ı dinlemeye gelmiş ve konuştuğu kürsünün etrafında birçok küçük kerubilerin oynadığını görmüştü. Onlar muhtemelen sevinç ve sevgi aşılamak için bulunduklarından dolayı, böyle hoş bir olayı görmekten memnunluk duymuştu.


Alıntı : Dr.Francesca Rossetti, "Psiko-Regresyon"

meleklerin renkleri Başmelek bağlantısı 5...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 01:09
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,613
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 24.07.18, 12:11
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
gorevleri, meleklerin, sifadaki

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Rüyada Melek Görmek NGB M-N Harfleri Rüya Tabirleri 0 15.10.23 23:29
Meleklerin görevleri ve cesitleri nelerdir SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 3 06.11.20 19:38
Bilim Melekleri Keşfetti CahCahi Sorularınız 21 05.09.20 00:53
Meleklerin görevleri nedir? SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 3 22.07.18 15:03
Melekler ile ilgili geniş bilgi. Melek nedir? Meleklerin varoluşu SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 1 06.02.17 01:15


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:08.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147