Demon Çağırma - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 31.01.17, 16:45
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Arrow Demon Çağırma

demon iletişimi insanların eski astral varklıklarla konuşmasından ibarettir. Bu varlıkların çoğu eski Sümer tanrıları ve bır kısmıda eskı mısır tanrıları olarak bilinen oluşumlardır. Henüz bilinmeyen ve ortaya çıkmamış demonlarda yok değildir. Neyse nasıl yapıldığını anlatayım :

2 şekilde yapabilirsiniz :

1)eğer alın çakranız açıksa yarı meditatif bir pozisyonda iken iletişim mümkündür. Metitasyon pozisyonuna geçin , daha sonra iletişim kurmak istediğiniz varlıgın sigil ini imaje edin . yaksalık olarak 15 – 20 dk. Sonra size yanıt verecektir. İlk olarak kendinizi tanıtın ve onun ne olduğunu sorun. Daha sonrası ıse size kalmıştır. Ne sormak isterseniz sorabilirsiniz. Cok eski varlıklar olduğu için bilgedirler, bu yüzden çoğunlukla doğru yanıtları bulabilirsiniz.

2) alın çakranız açık değilse olabildiğiniz kadar rahat bir pozisyon alın . bir demon sigilinide imaje edin. daha sonra zihninizi susturun . bunu aklınızda bir kara delik varmiş gibi hayal ederek yapabilirsiniz. Bırakın tüm düşünceler oraya aksın ve kaybolsun. Bu işlem tekamülü olarak trans kelimesini kullanabiliriz. Artık trans a geçtiğinize göre yapmanız gereken tek şey gelecek olan varlığı kabul etmektir. Kabulden kastım bilicinizin yerini doldurması yada daha basit bir tabirle sizin bedeninize girmesidir. Yalnız budurumun tehlıkeleri çok büyüktür. Eğer varlık bilincinizin açılmasına izin vermezse kontrolü altına girersiniz. Bu nedenle pek tavsiye etmediğim bir yöntemdir. Ancak bu güvenilebilir varlıklar bulamayacağınız anlamına gelmez . bilinç kapalı olacağından soru sorma imkanınız yoktur ancak soruları onceden hazırlarsanız bilinç altınız soruları sorar. Cevaplar alırsınız ancak transtan çıktığınızda hatırlayamazsınız. Bu yüzden bir ses kayıt cihazı kullanmalısınız. Trans a girmeden önce kaydı baslatırsanız , trans çıkısnda bu kaydı dınlersınız. Son bir tavsiye ; kas tutulmaları çok fazla oluyor ayrıca yanınızda su bulundurmanız cok faydalı olur.

not : demonlar kimlerle iletişime geçecekelrine kendileri kara verir başarısızlık sizden kaynaklanmıyor olabilir çünkü her çağırıldıklarında yanıt vermeyebilirler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 31.01.17, 17:07
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Arrow Demonlar, demon çağırmak

Şimdilerde Yüksek Rahipler ve Rahibeler Demonlar ile enerji çalışmaları yapmaktadır. Onlar canavar DEĞİLLERDİR. Birçoğu iyi bilinen MISIR tanrılarıdır. Yüzyıllar boyunca düşman tanrı adları ile, çember korumasıyla çağrılarak ruhani olarak rahatsız edildiler. Canavar gibi görünmelerinin nedeni budur. Demonlar, üç din öncesinin GERÇEK TANRILARIdır.

- Yüksek Rahip Maxine Dietrich, Mayıs, 2003

DEMONLAR KÖTÜ DEĞİLDİR! Üç dindeki iyi/kötü ayrımından dolayı insanların kafası karışmaktadır.

Bireyin Şeytan’ın Demonlarından korkmasına gerek yoktur. Saygıyla karşılandıklarında onlar harikadır. En önemli görevleri insanları eğitmektir. İntikam ve düşmanların cezalandırılması ise yer yer gereklidir çünkü doğrulama olmadan onlar rahatsız edici tavırlarına devam ederler. Demonlar ile dost olduğumuzda bize zarar verenlerden intikam alırlar ve hatta arkamızı kollarlar.

Demonların çoğu etik öğretiler konusunda uzmandır. Demonların kötü olmadığına bir kanıttır bu. Onur ve doğruluk Şeytan için çok önemlidir. Şeytan sorumluluk sahibi olamayan korkak bireylere nefretlere baker. Şeytan güç ve adaleti temsil eder.

Demonlar, binlerce yıl once Dünya’ya gelen kadim dünya dışı canlılar yani Nefilimlerdir, (Gerçek Tanrılar). Entellektüel, fiziksel ve ruhsal anlamda oldukça gelişmişlerdir. Birçoğu insan eş/koca alarak bazı Tanrılar tarafından lanetlenmiştir. İnsanlar köle olmak için, madencilik işi bitince de yokedilmek için yaratılmışlardır. Demonlar insanlarla dost olmuş, kendileri gibi Tanrı olmamızı istemişlerdir, aynı Şeytan’ın insanlara Tanrısal bilgi ve güç vermek istemesi gibi. Bunun için cezalandırılmış ve lanetlenmişlerdir.

Demonlar oldukça insan canlısıdır. Yüksek Rahibe Maxine Dietrich onlarla çalışma ve onlardan öğrenme ayrıcalığına sahip olanlardan biridir. Brçok Demon ile gerçek dostluk ilişkisi kurmuş, Demon öğretmenlerinden çok şey öğrenmiştir. Üç dine inananlar tarafından kadim kütüphaneler yok edildiği için birçok bilgi sonsuza dek kaybolmuştur. Demonlar birçok kez bizi kendimiz olmamız konusunda destekler. Şeytan, Al-Cilva’da “Bir kitabı olmayan dine öncülük ediyorum.” demiştir.

Popüler grimoriler ve kitapçılarda bulunan ökültizm kitapları baş sorun kaynağıdır. Grimoriler Hıristiyanlar tarafından yazılmıştır. Demonlar kabalacıların dediği gibi “boş kabuklar” değillerdir. Onlar “qlippoth." değildir. Çalıştığımız Demonlar oldukça güçlüdür, pozitif enerji yayarlar ve çok çok canlıdırlar. Üzerlerinde enerji çalıştığımız için daha da güçlenmişlerdir. Çoğu şimdi parlak auralara sahiptir.

Asıl boş kabuklar üç din liderleri ve onlara inananlardır. Üç din, din uğruna dünya zevklerinden vazgeçme, kendini reddetme, anti-yaşam düşüncelerini savunur.

Aşağı Demonlar vardır. Onların kırmızı gözleri ve kanatları vardır. Koruma, düşman ruhlarını defetme gibi görevleri dışında Demonlara yardımcı olurlar.

Demonları summon ettiğimizde, çoğu zaman astral seyahat yaparak bize kendilerini gösterirler. Normalde, telepatik olarak bizimle konuşurlar.

Demonlar, Nefilimlerdir. Nefilimler, insan irki Dünya üzerinde yaratilmadan onceden beri varliklarini sürdürmektedirler. İnsanoğlunu korumak ve yardimci olmakla görevlendirildiler.

Yeni Tanrilar tarafindan lanetlenmişlerdir. İrtibata geçilenlerin çoğu da Eski Tanrılardır. Yapilan inisiyelerde yardimci olanlar Goetia Demonlar, Koruyucu olanlar ise Guardian Demonlardir. Kendilerine özgü dilleri Enochian'dır. Genelde inisiyelerde yada inisiye sonlarinda onlara Enochian Keys den bazi bölümler okunur.

DEMON”LAR HAKKINDA SIKLIKLA SORULAN SORULAR :

* Demon çağırma ritüelini gerçekleştirdim fakat Demon gelmedi :

Birçok çağırma girişiminden sonra Demon’unu görebilen ve bundan sonra tüm çağırma ritüellerinin yolunda gittiğini söyleyen birçok insandan e-posta aldım. Bunun sebebi çağıran kişinin bu konuda tecrübesiz ve yeni olması veya Demon’un varlığını hissedecek kadar psişik anlamda açık olmamasıdır. Kararlılık ve sabır, sonuçları olumlu etkiler. Enki, sabrı olanlar üzerinde hep kararlıdır.

* Demon’umun onu çağırdığımı duyup duymadığını nereden bileceğim? :

Yine bu da, yeni başlamayla alakalı bir durumdur. Mum alevinde veya tütsü dumanındaki titreşimler gibi gizli değişimler arayın. Ve bazen psişik olarak yeterince açıksanız, Demon’un size fiziksel olarak dokunduğunu bile hissedebilirsiniz. Demon’lar genellikle bize gelmek için rüyada olmamızı beklerler. Demon’un enerjisiyle cisimler hareket edebilir, kapılar açılıp kapanabilir ve hiçbir sebep yokken hava akımları meydana gelebilir vs. Sadece açık ve bazı şeylerin farkında olun. Tesadüfler arayın.

* Doğru renkte mum bulamazsam ne olur? :

Aradığınız renkteki muma en yakın rengi bulabilmek için elinizden geleni yapın. Hıristiyan kontrolü ve baskısı yüzünden, siyah ve satanik ritüellerde kullanılan diğer renklerdeki mumları satan yerler çok azalmıştır. İsteğiniz, kalbinizdekiler ve kafanızdakiler mumun renginden daha önemlidir.

* Demon’lar sadece geceleri mi çağırılır? :

İlk çağırma ritüelini gece yapmanız uygun olur. Gece vakti, genellikle sessizliğe ve psişik çalışmalara vesile olan zaman dilimidir. Beynin sağ (psişik) lobu, karanlıkta bulunulan sürede yapısal olarak daha aktiftir. Bir kere bir Demon’la iletişim sağlayabildiyseniz, - Demon aksini istemediği sürece – onu, telepatik olarak yalnız başınıza konsantre olduğunuz her an çağırabilirsiniz. O size haber verecektir. Eğer Demon meşgulse, – ki genelde böyle olur – sizi genellikle bir gün içinde daha sonra kabul eder.

* Bir Demon’u çağırırken her seferinde tam bir ritüel mi yapmalıyım? :

Hayır. Bir kere tam iletişim kurulduğunda, -gerçekten saygılı olunur ve talepkar davranılmazsa,- Sigil’i ile birlikte veya değil, sadece Demon’a konsantre olmak ve telepatik olarak onunla bağlantıya geçmek onun herhangi bir yerde, herhangi bir zamanda görünmesi için yeterlidir. Bazen bir Demon, eğer bir sebebi varsa görünmez ama daha sonra tekrar gelir. *** Yeni bir Demon çağırılacaksa, mutlaka tam bir ritüel yapılmalıdır.

* Bir Demon çağırıldıktan ve yakın iletişim kurulduktan sonra, çınlama / aşırı derecede güçlü vs. hissediyorum :

Demon’lar, biz insanların sahip olduğundan çok daha fazla miktarda biyoenerjiye sahiptirler. Çoğu zaman yakın iletişim, ritüel sonrasında da hissedilen biyoenerji yoğunluğuyla sonuçlanır. Bizim fiziksel yapımız buna alışkın olmadığı için, artmış bir enerji düzeyi, - bazen de Demon ayrıldıktan sonra kısa bir süreliğine fiziksel rahatsızlık – hissedebiliriz. Fakat kendi biyoenerjimizi oluşturduğumuz zaman, kendimizi tedirgin hissetmeden Demonlarla çok daha kuvvetli ve yakın iletişim kurma yetisine sahip oluruz.

Bazı kaynaklarda “Demon summon’lama” şeklinde de geçen Demon çağırma ritüeline ilişkin söylenmesi gereken çok şey vardır. Öncelikle, inisiye olmadan yani adanmadan kesinlikle Demon çağırmayın. Aksi taktirde istenmeyen sonuçlar doğabilir. Bu “istenmeyen sonuçlar listesi” sınırsızdır, o yüzden “ne gibi sonuçlar¿” diye sormayın. Ayrıca, bu ritüelin üç kitapta bahsi geçen ve “cin” adı verilen yaratıkları çağırmakla hiçbir alakası olmadığını da belirtmeden geçemeyeceğim. ( Bunu, bana bu konuda gelen sorular sebebiyetiyle belirtme gereği duydum. )

Ek olarak, inisiyasyon ritüeli ile Demon çağırma ritüeli arasında belirli ölçüde bir zaman dilimi olmalı ve bu zaman dilimini psişik anlamda kendinizi geliştirmek için kullanmalısınız. “Heyecan olsun, vakit dolsun, herkesin bi Demon’u var, benim niye olmasın¿” mantığıyla bu işe aceleyle girişenlerin büyük bedeller ödediklerine tanık oldum. Çünkü Demon çağırma ritüeli umduğunuz gibi gitmez de Demon’unuz sizi kabul etmezse, bu durum yine hiç hoş bir etki bırakmaz. Dolayısıyla, bir Demon’la yakın iletişime geçmeden önce, bunu kaldırabilecek ve istenmeyen durumların üstesinden gelebilecek güce ve altyapıya sahip olmak gerekir. Demon çağırma ritüeli yapılması zorunlu olan bir eylem değil, istek ve tercih meselesidir. Bu yüzden buradaki ilk amaç, onun varlığını hissetmek ve onunla bir bağ kurmanın vereceği manevi hazzı yaşamaktır. Demon’unuzu kendi kişisel çıkarlarınız için kullanmayı denemeyin bile. Çünkü ne olursa olsun, sizin çağıracağınız varlık düşmüş bir Tanrı’dır. Ona emirler vermeye çalışmak, saygısız hareketlerde bulunmak ve kişisel çıkar elde etme amaçlı kullanmaya çalışmak sizin zararlı çıkmanıza sebep olabilir.

Bir de şu sıralar, her inisiye olan satanistin “Senin Demon’un ne¿ Baaaakk, benimki …” dediğine şahit oluyorum. Şunu belirtmek zorundayım ki, Demon’larla iletişim kurabilmek ve bunun bilincine varmak çok zorlu, aynı zamanda da emek ve sabır gerektiren bir süreçtir. Her inisiye olan kişi Demon’larla iletişim kurma yetisine sahip değildir!! Etrafımda “Benim de Demon’um var” diyen çoğu kişinin yalanlarını da Demon’uyla gerçekten iletişim kurarak yakalayan bir arkadaşım vardı ((( : Gerçek anlamda bir Demon’la sıkı bir iletişim kurabilen çoooook az kişi tanıyorum fakat nedendir bilinmez (!) inisiye olduğunu iddia eden bir grup insan “Ayy geçen gün Demon’umla bi muhabbet ettim ki sorma” şeklinde konuşarak insanlar üzerinde otorite kurmaya çalışma eğilimindedir. Ne yazık ki, bu insanlar zaten satanizmin anlamını bilmeyen bir grup bunalımlı ve zayıf karakterli fantastik dünya kahramanlarıdır, çünkü satanizm öncelikle mümkün olduğunca gereksiz egodan kurtulmayı gerektirir.

Arkadaşlar bunlar toplama bilgilerdir. Sizin yorumlarınız çok önemlidir
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 31.01.17, 22:02
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Arrow Demon Çağırma

her zaman durust ve saygili davranin. kotu yolda kullanma ve emir vermekten kacinin!

bir demon cagirmak icin dogru yontemler:

1- cagirmaya yeltendiginiz demonu taniyin. butun demonlar insan yanlisidir.

2- neden cagirdiginizla ilgili kesin bir kaniya varin.

3- bir demondan yardim istedigimizde karşiliginda bir şey teklif etmek dogru olan şeydir. bu, hem sizin hem de demonun kabul edecegi bir $ey olmalidir. yaşli tanrilar icin degerli olan şey durustluk, cesaret ve dogruluktur. yapamayacaginiz bir şey icin soz vermeye kalkmayin! (ciddiyim yapmayin bunu)

4- demonla iletişime gececeginiz metodu iyi bilin.

tanimadiginiz bir demonu cagirmadaki en onemli adimlardan birisi de, şeytan'in araciligiyla cagirmaktir.

bu konu hakkindaki sebepler onemlidir. butun demonlar şeytan'in demonlari olmadiklari icin insancil degillerdir (diger taraftan olanlar). dişardan birisine sorun cikartan bir demonun, kabul edilmiş bir sataniste gayet arkadaşca yaklaştigini ogrenmiştim.

toplulugumuz icinde ogrendiklerimden daha fazlasini kendi tecrubelerimle ve denemelerimle ogrenmiştim. tecrube her zaman en iyi ogretmendir.

demonla iletişime gecmek icin bir kac seviye vardir.

1- demon bize duşunce yolumuzla konuşur (telepati). başlangicta fiziksel yeterliligi olmayan insanlar icin zor olabilir fakat guc meditasyonu ve tecrubeyle bu telepatiyle goruşmeler zaman icerisinde daha da kolay bir hale gelir

2- demonu gorur ve işitiriz. bu daha guclu ve iletişime acik insanlar icin gecerlidir.

3- demonun enerjisini cagiririz. bu cok daha guclu ve manyetik bir safhadir. guclu bir aura ile cevreleniriz. bu sirada demonun bizimle surekli konuştugunu duyar, ayrica demonu goruruz.

4- cagirma esnasinda demon bir ayna yansimasinda, tutsu dumani icerisinde veya başka bir koşulda (kristal kure de olabilir bu) konuşur ve gorunur. bu metod yeniler icin daha iyidir. eger hislerimiz yeterince kuvvetliyse ve demon istiyorsa bize dokunduklarini duyabiliriz.

5- hissedilebilir kontakt: odadaki eşyalar yerinden oynarlar. demonun fiziksel kaniti tamamiyle aciktir.

metodlar

cagirmak istediginiz demonun sigilini temiz bir kagida ister cizin ister ister kopyalayin isterseniz ciktisini alin. yalniz oldugunuzdan ve rahatsiz edilmeyeceginizden emin olmaniz onemlidir. gozlerinizi kapatin ve sigili mumkun oldugu kadar birebir olarak zihninizde canlandirin. zorlaniyorsaniz gozlerinizi acip en iyi sonucu alana dek sigile bakabilirsiniz. bu esnada surekli olarak demonun adini zikredin.

aşagidaki duayi yazin:

"efendi şeytan, lutfunla zihnimde oluşturdugumu gercekleştirmen ve arzumu yerine getirmen icin sana dua ediyorum. kudretli şeytan, tek olan ve sonsuza dek yaşayacak olan. sana _______ (demonun adi)'in benimle olmasi ve bu sayede sorduklarima dogru ve guvenilir cevaplar vermesi icin yalvariyorum. boylelikle arzuladigim sonuca ulaşabilirim. tum mutevaziligimle ve saygimla bunu bana bahşetmeni diliyorum efendi şeytan." demon farkli yollarla gorunebilir. (yukarida da anlatmiştik gerci)

- aynada yansiyarak

- tutsu dumani icinde

- direkt olarak (yeterli guce sahip olan bir inisiye olmak gerekir)

alaninizi hazirlayin. ilk cagirma ayinleriniz gece yapilmalidir. bunun nedeni, geceleri daha sessiz ve rahatsiz edilmeyeceginiz bir ortamda calişabileceginiz icindir. bir kere iletişime gectiginizde, daha sonrasinda surekli olarak bu ayini yapmaniza gerek yoktur. demon bize her an telepati yoluyla ulaşabilir ve zihinsel olarak goruşebiliriz.

ihtiyaciniz olanlar:

- rahatsiz edilmeyeceginiz sessiz bir ortam

- ucuz ve dandik olmayan bir tutsu (gidip de bir iki milyonluk tutsuler almayin). ayini rezil edecek kokular sacan sacma sapan tutsuler kullanmaktan kacinin.

- bir ya da daha fazla siyah veya mavi renkte mum. siyah tercih sebebidir ama bulamadiniginiz durumlarda mavi de olabilir (bunu aciklamiştik daha onceden). ayrica edinebiliyorsaniz demonun renginde bir mum da kullanabilirsiniz.

- demonun sigilinin cizili oldugu kagit.

sigil ile işiniz bittiginde onu kişisel defterinize veya kendi ayin kitabinizin icine koyabilirsiniz. sigile her zaman saygiyla yaklaşin ve asla yakmayin! sigil yeniden kullanilabilir.

dokuz tabanli daireler cizmeyin. demonlar dairelerden nefret ederler (yine suleyman). demonlara saygiyla yanaşin ve karşiligini aldiginizi goreceksiniz.

şeytan'a ricanizdan sonra pozitif enerji ile dolacaksiniz. bu iyiye işarettir ve devam etmenizde bir sakinca yoktur. eger herhangi bir nedenden oturu demon cevap vermiyorsa başka bir zaman deneyin. cogu zaman demon gorunur fakat yeni başlayanlar fiziksel olarak hazir olamadiklari icin bunu hissedemezler. cogu insan demonu gormek icin bu ayini birden cok kez yapmişlardir. genellikle demon cevaplar fakat cogu bunun farkina varmaz. anlatilanlari sirasina gore anlamaniz gerekmez. farkindalik en onemli şeydir burada.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 25.05.17, 11:25
 
Üyelik tarihi: 25.01.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 354
Etiketlendiği Mesaj: 46 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Demonlarla ilgilenmek çok riskli diye ibliyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 19.09.19, 22:37
 
Üyelik tarihi: 19.09.19
Bulunduğu yer: Muğla
Mesajlar: 121
Etiketlendiği Mesaj: 13 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

"Demonlar kötü değildir"
Demonun türkçesi iblistir. İblisler satanizmde tanrı kabul edilen şeytanın yanlarındaki aynı soyda olan varlıklardır.

Demonlar kesinlikle kötüdürler ve insanlara şirt koşturmaktalardır. Kendilerine tanrı derler. Jos adlı kaynağı. Sözde baş kara rehberinin yazısıdır bu hatta maxine hitlere tanrı demekte. Jos un açılımda Joy of Satan demektir.

Bu yukarıdaki bilgi tam anlamı ile yalandır.

---------- Post added 19.09.19 at 22:40 ----------

Hatta bi kısımda şunu demekte: binlerce yıl önce dünyaya gelen kadim varlıklardır nefili(gerçek tanrı)
Direk bu yazmaktadır.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 19.09.19, 22:41
 
Üyelik tarihi: 19.09.19
Bulunduğu yer: Muğla
Mesajlar: 121
Etiketlendiği Mesaj: 13 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

En üst kışımdaysa 3 din(islam yahudilik ve hristiyanlık) öncesinin gerçek tanrılarıdır

Lütfen atacağımız bilgileri okuyalım
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 19.09.19, 22:48
 
Üyelik tarihi: 19.09.19
Bulunduğu yer: Muğla
Mesajlar: 121
Etiketlendiği Mesaj: 13 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Benim attığım yazışmada zaten uyarılara baksanız ne olduğunu anlarsınız. Benim ana konum zaten demonlar sayılır. Aliester crowly nin geotialarında salonlardan bahsetmekte lakin bilgilerin yarışı yalan. Bunlarida davetsiz bir şekilde yalan olduklarını kurandaki ayetler ile çözebilirsiniz. Buradaki yazı içinde geçerli bu
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 09.04.21, 17:14
 
Üyelik tarihi: 20.02.21
Bulunduğu yer: -
Mesajlar: 250
Etiketlendiği Mesaj: 14 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Grozzola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim attığım yazışmada zaten uyarılara baksanız ne olduğunu anlarsınız. Benim ana konum zaten demonlar sayılır. Aliester crowly nin geotialarında salonlardan bahsetmekte lakin bilgilerin yarışı yalan. Bunlarida davetsiz bir şekilde yalan olduklarını kurandaki ayetler ile çözebilirsiniz. Buradaki yazı içinde geçerli bu
Bunlar zaten apaçık bir sapıklık ve şirk içerisinde olan satanistlerin inanışı hocam, kâle bile almamak gerek. Demon'ları Tanrı sanan bir avuç avelden başka bir şey değiller.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 05.01.22, 23:12
 
Üyelik tarihi: 24.07.20
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 247
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bence konuşmaya bile gerek yok hocam ya
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12.03.24, 10:26
 
Üyelik tarihi: 23.01.24
Bulunduğu yer: Diyarbakır- Ergani
Mesajlar: 262
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Grozzola Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
En üst kışımdaysa 3 din(islam yahudilik ve hristiyanlık) öncesinin gerçek tanrılarıdır

Lütfen atacağımız bilgileri okuyalım
Söylediğin saçmalığın küfür olduğunun farkındamısın?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
demon çağırmak, demonlar, satanist, satanizm

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Demon daveti Grozzola Huddam ilmi 6 22.03.23 22:10
Ruh Çağırma nasıl yapılır ve Ruh çağırma olayları SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 3 02.03.22 23:09
Cin ve Ruh Çağırma Gerçekten var mı? Sin Cin & Şeytan & Melek & Ruh 7 25.02.21 08:57
Ruh Çağırma Seansının Gerçek Yüzü Snipper Cin & Şeytan & Melek & Ruh 7 09.07.20 06:12
Ruh Çağırma (İslami Yönü) SiLence Paranormal Yetenekler 7 08.06.18 08:55


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:01.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147