Demonlar - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 31.01.17, 21:07
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Arrow Demonlar

BAEL, Doğu'nun kralı, kim onu isterse o o'na görünmezlik ve bilgelik verir. Erkeksi bir başı Ya da bir kedi ye benzeyen başı ama genelde erkek başı olarak gözükür. Genelde boğuk bir ses ile konuşur.



AGARES, Doğu'nun dükü, kim onu isterse o o'na yaşlı bir adam olarak gelir, Başı timsah biçimde ve kolları ise atmaca gibidir. O halen gelmektedir buralara ve kaçak yaşamaya mecburdur.Bütün dilleri öğretir , yüksek mevki ruhları ve normal ruhları yıkabilir ve depremlere sebep olabilir. O bir erdem sahibidir.

Cehennem'in sözcüsüdür, Agares'in himayesindedir ve düşmanlarını uçarak etkisiz hale getirmektedir.



VASSAGO, Kudretli Prens, Agares'in doğasındadır. kim onu isterse o o'na geçmişi,bu zamanı ve geleceği verir ve kayıp olan birşeyi araştırması için yardımcı olur. O gerçekten doğaldır.

Beyaz büyülerde genelde görülecebilecek biridir.



GAMYGYN, Büyük Marki, ilk görünümü ufak bir at Ya da eşek gibidir ama sonraları insan formunda gözükebilir. O eski dilleri,ilim öğretebilir ve yeni ruhları ve günah içinde ölen ruhlardan haber verebilir. Wierus ile beraberdir , Kim ki eğer bir şeytan çıkarma ayini düzenlerse o oradadır ve ve ruhu araf'ta alıkoyar. büyülü Cartagra'yı çağırı.



MARBAS, Başkan, kim onu isterse o o'na kudretli bir aslan ve sonrasında da insan formunda gözükür. Tüm gerçekleri ve gizli kalanları cevaplabilir , amaçlıdır ve hastalık dağıtır. El sanatlarını öğretir ve insan formunu değiştirebilir.



VALEFOR, Güçlü Dük, birkaç aslan kafasından oluşur. Kim hırsızlık yaparsa onlar yönetir. Wierus demiştirki aynı bir hırsız beyni vardır. Arkadaşça yaklaşır ve tuzaklar kurar.



AMON, Güçlü ve Kudretli Marki, kim onu isterse o o'na kurt ve yılan olarak gözükür ve ateş kusabilir. Ne zaman çağrılsa insan görünümde gözükür ama dişleri bir köpeğe benzer. O geleceği ve geçmişi görebilir , sevgiyi tehdit edebilir Ya da aralarını buldurur sevgililerin.



BARBATOS, Büyük ve Saygın Dük, kim onu isterse o o'na Güneş'in Sagittarius'u olduğu zaman dört soylu kıral ve üç kocaman sürüsü ile gözükür; Tüm ilimleri verebilir, o'ndaki büyü hazinesini kullanabilir, geleceği ve geçmişi bilebilir, o'nun gücü ile sevgililerin arasını buldurabilirsiniz ve o Kudret'in habercisidir. Tüm kuşların şarkılarını anlayabilir ve köpeklerin dillerini konuşabilir (Wierus).



PAIMON, Büyük Kral, Lucifer'in itaatkarı. O, taç giydirilen bir adamın, bir hecin devesinin üzerinde yerleştirdiği gibi gözükür, müzisyenlerin her türüne geçerek devam etti. O, kükreyen bir sesle konuşur, bütün sanatlar, bilimler ve sırları öğretir, verir, ve saygınlıkları doğrular, bağlı adamların, Büyücü'den yapacak olduğunu yapar, iyi samimi dostları sağlar.O, kuzey-batıya doğru gözlenir, ve hakimiyetlerin emrindendir. O, operatörün, bu ruhu anlamakta başarısız olabildiği Wierus'tan gözükür, o, (Mühür) ona ait oluyor olan, ve açıkça konuşması için onu yöneten karakteri hangi olayda ileri germelidir. O, buna rağmen hokkabazlık yapmak için zor olabilir "” Choronzon



BUER, Büyük Başkan, kim onu isterse o o'na, güneşin, Sagittarius'da olduğu zaman gözükür, ve felsefeyi öğretir, mantık, otların faziletleridir.



GUISON, Görkem'li Dük, kim onu isterse o o'na bir cynocephalus gibi gözükür, ve geçmişi ayırt eder, sunar, ve gelecek, cevaplar bütünüyle, sorar, düşmanları barıştırır, ve şeref derecesi ve saygınlıkları verir.



SITRI, Büyük Prens, kim onu isterse o o'na bir leoparın başıyla gözükür, ama Büyücü'nün emrinde bir insan formunu farz ettirir. O, iki seksin arasında sevgiyi sağlar, ve kendileri göstermesi için kadınlara çıplak sebep olur.



BELETH, Korkunç ve kudretli bir kral, soluk bir atta sürmek, müzisyenlerin her türünden geçerek önce geldi. O, ilk olarak çağırttığı zaman çok çok kızgındır, ve bir üçgene yönetilmelidir, veya Büyücü'nün ela değneğiyle çember çizdi, güney-doğuya işaret etti. O, nazikçe alıcı olmalıdır, ve biat'ladır, ama gümüş bir halka, yüzü suçlanmalı olan sol elin orta parmağında giyilmelidir. O, adam ve kadının arasında sevgiyi sağlar, ve güçlerin emrindendir.



LARAJE, Güçlü Marki, yeşilde kaplı güçlü bir marki, ve yay ve sadağa dönmek. O, çürümesi için muharebeler ve neden ok yaralarına sebep olur.



ELIGOS, Güçlü Dük, Bir mızrak, flama ve asayı taşırken iyi bir şövalye olarak gözükmek. O, saklanan şeyleri keşfeder, nedenler, savaşır, marshalls orduları, sevgiyi yakar, ve arzu eder.



ZEPAR, Büyük Dük, kim onu isterse o o'na, kırmızı giyim kuşamda gözükür, ve bir asker gibi silahlandırdı. Adamlar için sevgiyle kadınlarının olduğu ve diğer şekillere onları dönüştürebildiği o, onlar, onların aşıkları tarafından beğenilinceye kadar.



BOTIS, Büyük Başkan ve Kont, kim onu isterse o o'na, kaba bir engerek gibi gözükür, ama ne zaman, yönetti, bir insan şeklini farz eder, büyük dişler ve boynuzlarla. O, onun elinde keskin bir kılıca döner, geçmiş, mevcut ayırt eder, ve gelecek, ve arkadaşlar ve düşmanları barıştırır.



BATHIN, Görkemli Dük, kim onu isterse o o'na,bir yılanın kuyruğuyla kuvvetli bir adam gibi gözükür, soluk bir atta sürmek. O, otlar ve değerli taşların faziletini bilir, ve çabucak bir ülkeden başka bir taneye adamları taşıyabilir.



SALLOS, Büyük Dük, kim onu isterse o o'na ,cesur bir asker gibi gözükür, taç giydirilen bir timsahta sürmek. O, sekslerin arasında sevgiyi terfi ettirir.



PURSON, Büyük Kral, kim onu isterse o o'na, onun elinde bir engereği taşıyor olan, ve bir ayıda sürüyor olan aslan-başlı bir adam gibi gözükür, birçok borazancı tarafından önce geldi. O, gizler, ve hazineleri keşfeder, geçmiş, mevcut ayırt eder, ve gelecek, doğru şey insanı ve ilahiyatçıyı ilgilendiriyor olan, ve iyi samimi dostları sağlayan cevapları verir.



MARAX, Büyük Başkan ve Kont, kim onu isterse o o'na, insan-başlı bir boğa gibi gözükür, ve astronomi ve açık görüşlü bilimlerde beceriyi verir, iyi samimi dostlarla. O, bütün otlar ve değerli taşların faziletlerini bilir.



IPOS, Bir aslanın başıyla bir melek olarak gözükürken kudretli bir kont ve prens, bir kazın perdeli ayakları, ve bir yabani tavşanın kuyruğu. O, geçmiş ve geleceği bilir, ve zeka ve cesareti katar. Bütün onun, (WELL)'e varsayıldığı, yapar mı, ama hem de bana uç noktadaki talihsizliği sebep oldu "” Choronzon



AINI, Yakışıklı bir adam ve üç başın vücuduyla gözüken kuvvetli bir Dük, bir yılan gibi ilk, bir adam gibi saniye, alında iki yıldızla, ve bir kedi gibi üçüncü. O, bir engerekte sürer, ve kendisiyle onun, yok olmayı yaydığı parlayarak yanan bir yanan odunu taşır. O, çok kurnaz katar, ve doğru özel meseleleri ilgilendiriyor olan cevapları verir.



NABERIUS, öten bir horozun formunda gözüken ve çemberin hakkında çırpışan yiğit bir marki. O, boğukça konuşur, sanatlar ve bilimler, özellikle retorikte beceriyi verir, ve kayıp saygınlıklar ve şeref derecesini iade eder.



GLASYALABOLAS, Bir köpeğin formunda gelen kudretli bir başkan, ama kanatlı, bir grifonu beğenir. O, aniden bütün sanatlar ve bilimleri öğretir, kan dökmeye kışkırtır, bütün katillerin lideridir, geçmiş ayırt eder, ve gelecek, ve adamları görünmez yapar.

BUNE, Bir üçünün, ejderhayı yönettiği gibi gözüken kuvvetli bir Dük, sırasıyla bir köpek, grifon ve adamdan onlar oluyor olan başlar. Onun, hoş bir sesi var; O, gömütlerin etrafında doldurması için ölü, neden kötü ruhları yerlerini değiştirir, zenginliği verir, adam tarzını yapar, ve belagatli, gerçekten cevap soruları.



RONOVE, Büyük bir marki ve kont, muazzam bir formda gözükür; O, retorik ve sanatları öğretir, iyi bir anlayış, dillerin bilgisini verir, ve arkadaşlar ve düşmanlardan onaylar.



BERITH, Korkunç bir Dük, kırmızı giyim kuşamda bir askerin, altın bir taçla formunda gözükmek, ve bestriddening, kırmızı bir attır. Halka, kullandı, Berith, onun anımsatması için gerektirildiği için. O, doğru şey geçmişinin cevaplarını verir, sunar, ve gelmek, altına bütün metallerin olduğu dönüşler, verir, ve saygınlıkları doğrular. O, açık ve ikna edici bir seste konuşur, ama büyük bir yalancıdır, ve güvenilmemek.



ASTAROTH, Büyük ve güçlü bir Dük, cehennemi bir ejderhada sürerken güzel bir melek gibi gözükmek, ve onun sağ elinde bir engereği taşımak. O, onun pis kokan nefesinin hesabında yaklaşmak izin verilmemelidir, ve Büyücü, büyü halkasıyla onun yüzünü savunmalıdır. Astaroth, geçmişi gerçekten ilgilendirmeyi cevaplar, sunar, ve gelecek, bütün sırları keşfeder, ve açık görüşlü bilimlerde büyük beceriyi verir. Hem de, gönüllü bir şekilde ruhların düşüşünde konuşacak. Ama onun kendi, onların yanılmasından muaf olduğu onu yapar gibi görün "” (Wierus), şaşırmaz, eğer Astaroth, güzel bir dişi olmayı kapatırsa, ve zararlı koku, çemberden seni çekmeyi deneyen onun yerine en hoş kokuysa. Gümüş halkayla kendini korumayı hatırla "” Choronzon



FORNEUS, Büyük bir marki, bir deniz-canavar olarak gözükür. O, bütün sanatlar ve bilimleri öğretir, iyi bir şöhret ve dillerin bilgisini verir, ve onların düşmanları tarafından onların arkadaşları tarafından olduğu anda sevilmesi için neden adamları.



FORAS, Kuvvetli bir adamın formunda gözüken, ve bütün otlar ve değerli taşların, mantık ve etiğe ek olarak faziletlerini öğreten büyük bir başkan; O, adamları görünmez yapar, zeka, akıllılık ve belagati katar, hazineleri keşfeder, ve şeylerin, kaybettiğini iade eder.



ASMODAY, Kuvvetli ve güçlü bir kral, üç başla gözükür, bir boğa gibi ilk, bir adam gibi saniye, ve bir koç gibi üçüncü. O, bir yılanın kuyruğu, bir kazın perdeli ayakları, ve kusuntuların, ateşlediği ona sahiptir. O, cehennemi bir ejderhayı sürer, bir mızrak ve flamayı taşır, ve Amaymon'un gücünün şefidir. O, kafası açıkta dua edilmelidir, ve (Wierus) duran bir konumdadır, başka türlü için o yapacak. O, faziletlerin halkasına verir, aritmetik öğretir, geomancy, ve bütün el becerileri, bütün soruları cevaplar, adamları görünmez yapar, gizlenen hazinelerin yerlerini gösterir, ve onları korur, eğer Amaymon hakimiyetinin içindeyse.



GAAP, Büyük bir başkan ve prens, güneşin, güney işaretlerde olduğu zaman gözükür, bir insan şeklinde gelmek, ve dört güçlü kral tarafından önce geldi. O, felsefe ve açık görüşlü bilimleri öğretir, sevgi ve nefreti heyecanlandırır, adamları baygın yapar, kendisinde, onun kralı olan Amaymon'un kehanetine ait olan şeylerin kutsamasında talimatı verir, Büyücüler'in gözetiminden dışarı samimi dostları teslim eder, geçmişe göre doğru cevapları verir, sunar, ve gelecek, yerden yerleştirmesi için ulaşım adamları hızlıca, duayla şeytan kovan kimseden yapacak. Wierus'a göre, o, üçgenin dışında konuşacak, ama onun, neyi dediği, yanlış olacak.



FURFUR, Büyük bir kont, ateşli bir kuyrukla bir erkek geyiğin formunda gözükür, ve zorlanan içerde üçgene kadar konuşmayacak. O sonra, bir meleğin formunu farz eder, boğuk bir sesle konuşmak. O, karı kocanın arasında sevgiye sebep olur, artışlar, gürler, yıldırım, ve büyük rüzgarlar, doğru sır ve Tanrısal şeylerin hakkında cevapları verir.



MARCHOSIAS, Kudretli bir marki, bir grifon, bir yılanın kuyruğunun kanatlarıyla bir kurtun formunda gözükür, ve onun ağzından çıkarmayı ateşler. Operatörün emrinde o, bir insan formunu farz eder. O, muharebede kuvvetlidir, doğru bütün sorulara cevapları verir, ve duayla şeytan kovan kimseye aşırı derecede sadıktır. O, egemenliklerin emrine ait olur.



PHOENIX, Büyük bir marki, o ismin kuşu gibi gözükür, bir çocuk sesinde hoş tonlar söylemek. insan şeklinin, Büyücüler'den yapacak olduğu, onun, harikulade bir şekilde bütün bilimlerden konuştuğu, mükemmel bir şairi kanıtladığı, ve övgüye değecek şekilde onun, farz ettiği zamanda emirleri yapar. O, 1200 yılda yedinci tahtlara dönmeyi umar.



HALPHAS, Büyük bir kont, bir stockdovenin formunda gözükür, boğuk bir sesle konuşmak. 'Kılıçla aşağılık şehirlerininkinin, ziyaretlerin olduğu, ve savaşın veya diğer yerlere alanlarına adamlara yollayabildiği yanıklar. Veya, Wierus'a göre, onların olduğu ve silahlı adamlarla onları doldurduğu 'Onları inşa et, ve silahlı adamlarla onları doldur'



MALPAS, Güçlü bir başkan, başta bir karga gibi gözükür, ama sonra, ne zaman öyle, yönetti, bir insan formunu farz eder, boğuk bir sesle konuşmak. O, çabucak dünyanın bütün parçalarından kalifiye insanlara getirir, 'Arzula, ve düşmanlardan düşüncelerin, bir fedanın iyilikle olduğu iyi samimi dostlar, ve recievese verir, ama decieve, ona teklif eden yapacak. Wierus'un okuması, tercih edilirdir, yani, tapınağa yükselir ve yok eder.



RAYM, Büyük bir kont, bir karganın formunda gözükür, ama dilenen olduğu zaman insan şeklini farz eder. O, hazineyi çalar, ve yönetilen olduğu onu taşır; O, şehirler ve saygınlıkları yok eder; Dicerns geçmişinin, şu anın ve geleceğin olduğu o; O, arkadaşlar ve düşmanların arasında sevgiye sebep olur. O sonunda, tahtların emrindendir.



FOCALOR, Kuvvetli bir Dük, bir grifonun kanatlarıyla bir adamın formunda gözükür. O, adamları boğar, savaş gemilerini batar, ve rüzgarlar ve denizin üzerinde güce sahip ol, ama o, herhangi birisini yaralamayacak, eğer duayla şeytan kovan kimse tarafından vazgeçmek için yönetilense. O, 1050 yılda yedinci tahtlara dönmeyi umar.



SABANOCK, Kudretli bir marki, silahlı bir askerin formunda gözükür, bir aslanın başına sahip olmak, ve soluk-renkli bir atta sürmek. O, kuleleri inşa eder, kampta yaşar, ve şehirler, aynen güçlendirir, solucanlarla topluca gidiyor olan çürük yaralarla adamlara eziyet eder; O, iyi samimi dostlara verir.



VEPAR, BüyükDük, bir denizkızı olarak gözükür. O, sular ve savaş gemilerine rehberlik eder, ve öyle Büyücü tarafından yönettiği zaman fırtınalara denizde sebep olur. O hem de, gemilerle dolu görünmesi için denize sebep olur, ve putreyfying yaraları ve kurt yemiş yaralar yoluyla üç günde ölüme sebep olur.



SHAX, Büyük bir marki, bir dövücünün formunda gelir, boğuk bir sesle konuşmak. O, görüşü yok eder, herhangi bir adam veya kadının duyma ve anlayışı, duayla şeytan kovan kimseden yapacak, kralın hazinesinden parayı çalacak, ve 1200 yılda ona dönecek. O, herhangi bir şeyi taşıyacak, ama ilk, üçgene yönetilmelidir; Başka türlü o decieve, yapacak, operatördür. O, aşağılık ruhların himayesinde olmayan, ve iyi samimi dostlara vermeyen bütün saklanan şeyleri keşfeder.



VINE, Büyük bir kral ve kont, muazzam bir formda gözükür, ama yönetilen olduğu zaman insan şeklini farz eder. O, saklanan şeyleri ayırt eder, gösterme cadıları, ve geçmişin olduğu bilinmiş yapar, sunar, ve gelecek. Duayla şeytan kovan kimsenin emrinde o, kuleleri inşa edecek, duvarları yıkacak, ve suları fırtınalı yapacak.



BIFRONS, Büyük bir kont, muazzam bir formda gözükür, ama yönetilen olduğu zaman insan şeklini farz eder. O, astroloji, geometride ustalık, ve diğer matematiğe ait sanatları verir; O, otlar, değerli taşların fazileti, ve ormanları öğretir; O, ölü vücutları değiştirir, diğer yerlerde onları koyar, ve onların mezarlarında hayali mumları aydınlatır.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 31.01.17, 21:07
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

VUAL, Büyük bir Dük, ilk olarak muazzam bir hecin devesi olarak gelir, ama sonra insan formunu farz eder, ve Mısırlı dilde konuşur. O, kadınlar sevgisini sağlar, geçmiş, mevcut ayırt eder, ve gelecek, ve düşmanların hatta arasında arkadaşlığı heyecanlandırır. O, güçlerin emrindendi.



HAGENTI, Büyük bir başkan, bir grifonun kanatlarıyla dev gibi bir boğanın şeklinde gözükür, ama beklendiği gibi insan formunda koyacak. O, akıllılığı verir, altına metalleri dönüştürür, ve suya şarabı döner.



CROCEL, Bir meleğin formunda gözük, ve büyük kuvvetli bir Dük müdür. O, gizemci şekilde saklanan şeylerden konuşur, geometri ve açık görüşlü bilimleri öğretir, ve operatörün emrinde, suları koşmanın olan beğenmesi için büyük bir kargaşayı yapacak; O hem de, sular ve hal banyolarını ısıtır. O, onun düşüşünden önce güçlerin emrindendi.



FURCAS, Büyük bir Dük, zalim bir yaşlı adamın, uzun bir sakal ve kır saçla formunda gözükür. O, soluk bir atta yerleştirilir, ve onun elinde keskin bir mızrağı var. O, felsefe, retorik, astronomi, mantık, el falcılığı, ve ateş falını öğretir, kusursuzca onların bütün parçalarında.



BALAM, Korkunç ve güçlü bir kral, üç başla gözükür, bir boğanın olan gibi ilk, bir adamın olan gibi saniye, ve bir koçunki gibi üçüncü. Ateş alevleniyor olan bir serpant ve gözlerin kuyruğuyla, o, çok kızgın bir ayının üzerinde sürer, onun bileğinde bir goshawğı taşımak, ve boğuk bir sesle konuşmak. O, geçmişe göre doğru cevapları verir, sunar, ve gelecek, görünmez gitmesi için adamları yapar, ve zekayı katar.



ALLOCEN, Kuvvetli bir Dük, bir askerin formunda gözükür, büyük bir atta bindi, boğuk ve yüksek sesli bir aslan, fazlasıyla kırmızı, onun konuşmasının olan gibi onun yüzü. O, astronomi ve açık görüşlü bilimleri öğretir, ve bir iyi aşina verir.



CAIM, Büyük bir başkan, bir pamukçuğun formunda gözükür, ama sonra keskin bir kılıca dönerken bir adamın olanda, ve külleri yakmakta cevaplamak görünmek. O, keskin bir tartışmacıdır; O, adamları kuş şarkılarının anlayışı, büyükbaş hayvanın böğürmesi, köpeklerin havlaması, ve suların sesine katar. O, doğru gelmesi için şeyleri ilgilendiriyor olan cevapları verir, ve bir defa meleklerin emrindendi.



MURMUR, Büyük bir Dük ve kont, bir grifonda sürüyor olan bir askerin formunda gözükür, ve onun başında bir Dük'ün tacına sahip olmak. O, borular görünüyor olan iki bakan tarafından önce gelmiş olur. O, kusursuzca felsefeyi öğretir, ve ruhlar ölü gözükmek ve cevaplamanın soruları zorlar. O, kısmen tahtların emrindendi, ve kısmen meleklerden.



OROBAS, Büyük bir prens, ilk olarak bir at gibi gözükür, ama ne zaman, yönetti, insan formunda. O, geçmiş, mevcut keşfeder, ve gelecek; O, iyi saygınlıklar ve ilerlemeleri verir, arkadaşlar ve düşmanların iyiliğiyle; O, dünya ve ilahın yaratmasıyla ilgili olarak cevaplayacak; O, duayla şeytan kovan kimseye çok sadıktır, ve herhangi bir ruh tarafından ayartmadan onu savunur.



GREMORY, Güçlü bir Dük, güzel bir kadın gibi gözükür, Dükle ilgili bir tacı giymek. O, geçmiş, mevcut keşfeder, ve gelecek, öyle hem de saklanan hazinelerin bulunduğu yeri; O, kadınlar sevgisini sağlar, ve özellikle kızlardan.



OSE, Büyük bir başkan, başta bir leopar gibi gözükür, ve sonra insan şeklinde. O, Tanrısal ve gizli şeyleri ilgilendiriyor olan bütünüyle açık görüşlü bilimlerde beceri, ve gerçek cevapları verir. O, duayla şeytan kovan kimsenin, arzulayabildiği herhangi bir şekle adamları değiştirebilir, ve değiştirilen olan, onu bilmeyecek.



AMY, Büyük bir başkan, ilk olarak büyük parlak bir ateşin olduğu gibi gelir, ve sonra bir adam olarak. O, astroloji ve açık görüşlü bilimlerin mükemmel bilgisini verir, iyi samimi dostlarla, ve ruhlar tarafından tutulan treasuesi ele verebilir.



ORIAS, Büyük bir marki, bir aslan bestriddeningin formunda kuvvetli bir atta gözükür; Onun, bir serpantın kuyruğu var, ve onun sağ elinde iki muazzam tıslayan yılanı tutar. O, ondan gezegenler ve binanın faziletlerini öğretir; O, adamları dönüştürür, saygınlıklar, patrikler, ve doğrulamaları verir, arkadaşlar ve düşmanların iyiliğiyle.



VAPULA, Kuvvetli bir Dük, bir grifonun kanadıyla bir aslanın formunda gelir. O, sadece elle yapılan mesleklerde beceriyi vermez, ama hem de felsefe ve bilimlerde.



ZAGAM, Büyük bir kral ve başkan, başta bir grifonun kanatlarıyla bir boğanın formunda gözükür, ve, insan şeklinde olduktan sonra. O, adamları nükteci yapar, dönüşler, şaraba sular, yağa kan, ve suya yağlar; O, krallığın madeni parasına herhangi bir metali değiştirebilir, ve aptal tarzını yapabilir.



VALAC, Büyük bir başkan, bir meleğin kanatlarıyla biraz oğlan olarak gelir, ve bir ikisinde sürmek, ejderhayı yönetti. O, doğru concernigin, hazineleri sakladığı cevapları verir, serpantın, nerede görülebildiğini söyler, ve onları duayla şeytan kovan kimseye yardıma muhtaç teslim edecek.



ANDRAS, Büyük bir marki, bir meleğin, kuvvetli siyah bir kurtun başıyla formunda gelir, ve onun ellerinde parlıyor olan tam olarak parlak bir kılıca sahip olmak. O, ihtilafı eker, ve tedbirsiz öldürecek.



Make Sen kesinlikle, bu adama bilgi verirsin, örtülü olarak, hiç kimseye zarar vermemek. O, sen ve senin etrafında herkesi kesebilirdi "†ben, gerçek kötü bir züppede bu adamı koymak için bir defa ayartılandım. Buna rağmen benim aklımı değiştirdi. Züppe, şimdi bir şapırtı-baştır, ve yaşamın, nasıl döndüğü inişli hızlı, komik gider. )"†Choronzon.



FLAUROS, Büyük bir Dük, başta korkunç bir leopar gibi gözükür, ama duayla şeytan kovan kimsenin emrinde o, ateşli gözler ve korkunç yüz ifadesiyle bir adamın şeklinde koyar. O, doğru şey geçmişinin cevaplarını verir, sunar, ve gelecek, ama eğer, üçgene yönetmeseydi, o decieve, yapacak, duayla şeytan kovan kimsedir. O, memnuniyetle ilahtan konuşur, ve dünyanın yaratması, öyle hem de ruhların düşüşünden, onun kendisininki, kapsadı. Eğer arzulanansa, o, yok edecek, ve operatörün düşmanlarını yakacak, ne de o, ruhlar tarafından temted olması için onu çekecek veya başka türlü yok edecek.



ANDREALPHUS, Kudretli bir marki, başta bir tavusun şeklinde gözükür, büyük bir gürültüyle, ama insan şeklinde koyduktan sonra. O, kusursuzca geometriyi öğretir, ve ölçümlere ait olan herkes, astronomi, kapsadı. O, bir kuşun benzerliğine adamları dönüştürebilir.



CIMERIES, Güçlü bir marki, o, siyah bir atta yiğit bir asker gibi gözükür. O, Afrika'nın parçalarında ruhları yönetir; O, dilbilgisi, mantık, ve retoriği öğretir, saklanan hazineleri keşfeder, ve şeyler, kaybetti, ve sakladı; O, onun kendi türünün bir askeri gibi gözükmesi için bir adamı yapabilir.



AMDUSCIAS, Büyük bir Dük, ilk olarak bir boynuzlu at gibi gelir, ama insan şeklinde istekte kalkacak, duyulmak için müzik aletlerinin her türüne sebep olmak, ama görmedi. O, ağaç düşüşünün, operatörden yapacak olduğu, ve excellant samimi dostlarına verecek olduğunu yapar.



BELIAL, Kudretli bir kral, Lucifer'den sonra yaratıldı, gözükür, güzel bir meleğin formunda, ateşin bir at arabasında yerleştirdi, ve hoş bir sesle konuşmak. O, Michael ve diğer göğe ait meleklerden önce giden üst meleklerin ilk olarak arasında düştü. O, senatorshipsin tercihleri, arkadaşlar ve düşmanların neden iyiliklerini dağıtır, ve mükemmel samimi dostlara verir. O, ona teklifler ve fedaları yapılmış yapmalıdır.



DECARABIA, Bir marki, bir pentaclede bir yıldızın formunda gelir, ama emirde adamın şeklinde koyar. Dicoversin olduğu o, otlar ve değerli taşların faziletleri, duayla şeytan kovan kimseden önce uçmak görünmesi için kuşları yapar, ve samimi dostlar olarak onla kalır, şarkı ve yeme, diğer kuşları beğenir.



SEERE, Amaymon'un altında kudretli bir prens, doğunun kralı, kuvvetli kanatlı bir atta güzel bir adamın formunda gözükmek. O, aniden geçmesi için bütün şeyleri getirir, bir gözün anında herhangi bir yere taşır, ve bütün hırsızlıkları keşfeder. O, ilgisizce iyi veya kötüdür, ve yapacak, operatörden yapacak.



DANTALION, Kudretli bir Dük, erkek ve kadınların birçok yüzüyle bir adamın formunda gözükür, ve onun sağ elinde bir kitabı var. O, bütün sanatlar ve bilimleri öğretir, bütün gizli tavsiyeleri bildirir, bütün insan düşünceleri için, ve onunkinde onların, yapacak olduğunu değiştirebilir. O, sevgiyi yakar, ve bir görüşte herhangi bir kişinin benzerliğini gösterir, onlar, her nerede olabilirse.



ANDROMALIUS, Büyük bir Dük ve kont, onun elinde bir serpantı tutuyor olan bir adamın formunda gözükür. O, çalınan mal ve hırsıza döner, bütün kötülük ve el altından yapılan muameleyi keşfeder, hem de saklanan hazineler olarak.



MARDUK

MARUKKA

MARUTUKKU

BARASHAKUSHU

LUGGALDIMMERANKIA

NARILUGGALDIMMERANKIA

ASARULUDU

NAMTILLAKU

NAMRU

ASARU

ASARUALIM

ASARUALIMMUNNA

TUTU

ZIUKKINNA

ZIKU

AGAKU

TUKU

SHAZU

ZISI

SUHRIM

SUHGURIM

ZAHRIM

ZAHGURIM

ENBILULU

EPADUN

ENBILULUGUGAL

HEGAL

SIRSIR

MALAH

GIL

GILMA

AGILMA

ZULUM

MUMMU

ZULUMMAR

LUGALABDUBUR

PAGALGUENNA

LUGALDURMAH

ARANUNNA

DUMUDUKU

LUGALANNA

LUGALUGGA

IRKINGU

KINMA

ESIZKUR

GIBIL

ADDU

ASHARRU

NEBIRU

NINNUAM



ABADDON



Gerçekte olan olmayan tüm isimleri burada vermeye çalıştım. ABADDON ise kategoriye koyamadım onuda ekstradan en sona yazdım.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 20.03.17, 14:36
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,613
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 21.04.17, 12:46
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,739
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

PayLaşım İçin TeşekküRLeR..
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 08.06.18, 08:55
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
demonlar

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Demon Çağırma SiLence Paranormal Yetenekler 10 12.03.24 10:29
Akraneller, Demonlar nelerdir ve farkları nelerdir? Mrcngr Sorularınız 51 28.09.23 20:46
Rune nedir, Rune Sembolleri, Demonlar ve Rune, Sarkaç, Pandül ve Reiki Eliftasinmim Sorularınız 1 02.08.22 09:22
melekler ve demonlar spitol Cin & Şeytan & Melek & Ruh 2 10.07.20 00:12
Demonlar 2 SiLence Paranormal Yetenekler 4 08.06.18 08:55


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:28.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147