B .Mikail (size altın bir fırsat sunuyoruz) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.02.17, 16:46
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart B .Mikail (size altın bir fırsat sunuyoruz)

Başmelek Mikail’den Mesaj LM-1-2011

"SİZE ALTIN BİR FIRSAT SUNUYORUZ"

Ronna Herman kanalıyla aktarılmıştır

Sevgili üstatlar, bir kez daha Baba/Anne Tanrımızın habercileri ve hizmetkarları olan bizler, Işık Lejyonlarını oluşturan tüm görkemli güçlerin öne çıkmaları ve birleşmeleri için eylem çağrısı yapıyoruz. Bu son Çağlarda evrene yayılmış olan sizler Yeni Çağın ve yeni realitenin doğumuna yardımcı olmak için şimdi burada, kutsanmış Dünya gezegeninde toplandınız.

Gücünüzü, bölerek ve fethederek kuvvet kazananlara vererek ayrılık duygusu yarattınız ve inşa ettiniz. O ZAMANLAR GEÇTİ, sevgililer! Daha düşük doğanızın üzerinde üstatlığa sahip çıkmanın ve sonra uyumlu, sevgi dolu bir Işık vasıtası olarak kendinizin sayısız parçalarınızla yeniden birleşme sürecine başlamanın zamanıdır. Zihinsel bedeninizin ahengi ile birliği yeniden oluşturmalısınız. Beyin yapınızın içinde saklanan, Kutsal Zihin adı verilen tam olarak işlev yapan, mükemmel bir bilgelik ve güç birimi olduğu kavrayışına geri dönmelisiniz. Solar Kalp Merkezinizde merkezlenmesi için duygusal doğanızı sakinleştirmeli ve yeniden düzenlemelisiniz. Kendinizin değerinin onaylanmasını, sevgiyi, başarıyı ve gerçeği kendinizin dışında aramayı bırakmalısınız. Ruhsal farkındalık, mutluluk, bolluk ve evet yükseliş için gerekli olan her şeye içinizde sahipsiniz. Kendi içinizde İlahi BEN’İM VARLIĞINIZ var ve kendi bireyselleşmiş Tanrı – bilinciniz var. O orda dışarıda değildir, içinizdedir.

Ego- arzu bedeninizin baskılarıyla, çoğunuz güç ve kazanım heyecanına tutuldunuz. Aslında, bu güzel Dünya gezegeninde maddi alemi inşa etmek, mükemmelleştirmek ve keyfini çıkarmak için birlikte yaratıcılar olarak geldiniz. Ama yol boyunca bir yerlerde, başarılarınıza çok fazla yakalandınız – sahip olma, edinme ve biriktirme – bu sizin sevgi ve başarı ölçünüz haline geldi: eğer yeterince güçlü ve etkili olacaksanız, sevgiye layık olmalıydınız ya da en büyük zenginliklerin ve mal mülkün deposuna sahip olursanız, size hayran olunurdu ve saygı gösterilirdi.

Tüm enerjilerinizi bu dışsal tezahürlere odaklamak sadece geçici bir tatmin yaratır, ayrıca sürekli bir hayal kırıklığı ve doyumsuzluk yaratır. Zenginliğiniz ve gücünüz elinizden alınırsa ne olur? Mal mülkünüzü kaybederseniz ne olur? O zaman ne ile özdeşleşirsiniz? Bu sanki kim ve ne olduğunuzu temsil eden her şeyi kaybetmişsiniz gibidir. Birçok insanın tüm yaşam arzularını kaybetmesinin nedeni budur, hatta bazıları kendi yaşamlarını sona erdirme uç noktasına bile gider, çünkü onların perspektifinden tüm sevdikleri ve değer verdikleri her şey ve bunlarla birlikte sevgi ve saygıya layık olma duyguları da gitmiştir.

İç dünyanıza veya Ruhun Mabedine odaklanmayı öğrenmelisiniz, fiziksel beden ve özellikle zihin kendi ritmik döngülerine ve gündemlerine sahiptir. Ruhun arzusu aydınlanmaya odaklanmıştır. Zihin bilgi elde etmeye ve bunu alıkoymaya odaklanmıştır. Fiziksel beden duyular vasıtasıyla deneyimlemeye odaklanmıştır. İnsanlık sürekli olarak büyüme, durağanlık ve bozulma döngüleri deneyimlemektedir, bu da yeni bir büyüme ve genişleme döngüsüne yol açar. Uyanmamış ruhlar hoşa giden fiziksel duyumsamalar ve maddi servet vasıtasıyla uyarılma ve doyumu dışsal olarak ararken, üstat içine döner ve daha güçlü, zengin bir yaşam kalitesi için gayret eder. Dışsal odak olarak sevgi her zaman bir incinebilirlik duygusu getirir, her zaman birileri veya bir şeyler tarafından sürekli onaylanma ihtiyacı getirir. Dışa doğru yansıtılan içsel bir odak olarak sevgi sürekli bir kendine güven, kendini kabullenme akışıdır, her zaman tüm yaradılış ile birlik ve uyumun bu mutlu hissini bütünleştirmeye ve yansıtmaya uğraşır.

Sevgi tüm Yaradılışın Özüdür. Sevgi, KENDİSİNİN daha fazlasını deneyimleme hiç bitmeyen arzusunda Kozmik Yaşam Gücü maddesinin büyük akışlarında En Yüce Yaratıcının kalp merkezinden dökülen Adamantine Parçacıklarının içinde içerilir. En yüksek, en güçlüden en düşük, en küçüğüne tüm seviyelerde tüm Yaradılış tarafından kullanılmak üzere kutsanmış bir armağandır; ancak, şartlar vardır. Yaratıcı’nın harika tasarımı ile her zaman mükemmel uyumda olan İlahi Mavikopya ile uyum içinde sevgi dolu birlikte yaratım vasıtasıyla kendi eşsiz benlik ifadenizi getirmek doğuştan hakkınızdır. Yaratımlarınız ne kadar sevgi dolu, sevgililer? Ruhunuz için ne tür bir tapınak yarattınız? Sadece bedeninizle mi özdeşleşiyorsunuz, en sonunda başarısızlığı ve çarpıtılmış bakış açınızın onaylanmasını temin ederek, sürekli yargılama ile ve kusurlarınıza odaklanarak ve başkalarıyla kendinizi karşılaştırarak, süregiden bir savaş mı yapıyorsunuz? (hayal kırıklığınızı sürdüren ve kendi kendinize oluşturduğunuz sefalete batıran kendinizle sevgi/nefret ilişkisi). Sürekli düşünce formlarınız ile ne tür bir dünya inşa ettiniz? Eşiniz, çocuklarınız ve sevdikleriniz için ne tür bir örnek olmaktasınız? Kendinle gurur duyma duygusu, yaşam armağanın ne kadar değerli olduğu farkındalığını mı yansıtıyorsunuz? İçinizdeki sayısız fasetleri mükemmelleştirmeye çabalayarak bir örnek mi oluşturuyorsunuz?

Kendinizi hangi durakta veya hangi durumda bulduğunuza bakmaksınız, her birinizin izlemesi için açık bir yol var, gücünüzü kabullenmeyi, yaratıcılığınıza erişmeyi, hafıza bankanızın derinlerinde sakladığınız birçok saklı yetenekleri öne çıkarmayı sağlayacak beklemekte olan altın bir fırsat var. Ve şimdi daha önce hiç olmadığı gibi, size çok yakınız, sizi gözlüyoruz, cesaretlendirmek, mucizeler yaratmak, yolu düzeltmek için yardımcı olmayı ve ileri ve yukarı doğru ilerlemenize yardım etmeyi bekliyoruz.

Cesur Işık Taşıyıcıları olarak, ayrımcılığın, güçsüzleştirmenin ve sınırlamanın sınırlarını parçalama ve geçmenizin zamanıdır. Ruh’un kadınları olarak, erkekler arasında egemen kadınlar olarak yol göstericiler ve örnekler olmanız için cesaretlendiriyoruz. Yiğitlik ve doğruluğun erkekleri olarak, kadınlar arasında şefkatli erkekler olmanızı rica ediyoruz. Bununla, bu çok gereksinim duyulan enerjileri zihinsel ve duygusal bedenlerinize bütünleştirirken birbirinizin armağanlarını ve niteliklerini kabullenerek ve sunarak, aranızdaki çizgileri ve engelleri silmenizi ve yok etmenizi kastediyoruz. Gerçeğiniz farkındalık seviyenizde, Tanrı – bilincinin kozmik armağanının özümsenmesinde yatar. Edindiğiniz bilgiyi bütünleştirmelisiniz ve sonra bilgeliğin bu yeni seviyesiyle yaşama yeteneğine sahip olduğunuzu göstermelisiniz. İnisiyasyon spiralinde ilerlemeye hazır olup olmadığınıza, kendi Yüksek Benliğiniz ve İlahi Varlığınız hüküm verir. Yükseliş yolunun çok ıssız, uzun vadeli bir süreç olduğunu anlatmıştık. İnisiyasyonlarınız özellikle sadece sizin için tasarlanır, çünkü başkasına benzemezsiniz. Ve yine de, kıymetliler, sizi başka bir bölmeye yükselten veya üstatlığın dar yolunda adım attıran edindiğiniz her kazanım, bütün olarak insanlığı da yükseltir. Sizler Özünde Bir Olma, ama Her Şey ile Bir olma sürecindesiniz.

Yükseliş yoluna adım attığınızda sizin için elde edilebilir olacak en harika armağanlardan biri yüksek boyutların vecd haline erişmektir. Bu hedefe ulaştığınızda, onu ebediyen tekrar ararsınız, çünkü gerçek Varolma halinize bir bakış atmış oldunuz. Sevgililer, Kutsal Kalbinizde Tanrı Bilincinin Adamantine Parçacıklarını daha fazla bütünleştirdikçe, daha da çok vecd hali hissetmeye başlayacaksınız. Sevginin tamlığını ve genişleyici gücünü hissedeceksiniz ve bazen kalbiniz bu Yaşamın İlahi İksiri ile dolup taşmış gibi hissedeceksiniz. Meditasyonda iken vecd alemlerine erişebilirsiniz, özellikle kristal piramidinizde meditasyon yaparsanız; ancak, nıhai amacınız, günlük yaşamınızda işlev yaparken bu vecd halini elde etmek olmalıdır. Buna dünyada olmak, ama dünyadan olmamak denir. Günlük işlerinizi yaparken omuzlarınızda koruyucu meleğinizin oturduğunu gözünüzde canlandırın ve içinizde ışıldayan İlahi Sevgi/Işığın Kıvılcımının sürekli olarak farkında olmanız için Kutsal Kalbinizde merkezlenmiş kalın. Bunu yapabildiğiniz zaman, Dünya’da kendi özel Cennetinizi yaratmanın yolunda iyi olacaksınız.

Döngü Yasası gönderdiğiniz titreşim kalıplarının, benzer nitelikli enerjinin (veya aynı frekans kalıplarındaki titreşimlerin) birikmiş ölçeğiyle size geri döneceğini temin eder. Siz Solar Güç Merkeziniz vasıtasıyla madde dünyasına yansıtmış olduğunuz titreşim kalıplarının döngüsünden oluşan bir enerji vorteksinin merkezindesiniz. Solar pleksusunuz uygun şekilde isimlendirilmiştir; çünkü Dünya ve insanlığın güneş sisteminizin güneşinden kozmik enerji alması gibi, her biriniz kendi Solar Güç Merkezinizden Yaşam Gücü Enerjisi yayarsınız. Bir an için, kendinizi dünyanızın merkezi odağı olarak imgeleyin. Siz güç kaynağısınız ve düşünceleriniz, eylemleriniz ve niyetleriniz sizden benzer enerjiye bağlanan bir enerji döngüsünde yayılır. Bu enerji neden ve etki dünyasında büyütülür ve tezahür eder ve sonra size geri döner, realite resminizi güçlendirir. Bedeniniz bu enerjinin bir kısmını emer, frekanslara bağlı olarak acı ve ıstırap ya da neşe ve kutsamalar yaratır. Kalan yüksek frekanslı enerji giderek kişisel yaratım Çarkınıza akarken, enerjinin kalanı Sonsuzluk kalıbınızın diğer döngüsünü yaratarak arkanızdan akar. Sürekli olarak ya negatif, sıkışmış enerjinin kişisel hapishanenize ya da Işık vasıtanıza ve sürekli genişleyen Ben farkındalığınıza ilave yapıyorsunuz. Tanrı Gücü ile birlikte yaratıcılar olarak Dünya’ya geldiğinizi anlatmadık mı?

Her biriniz, şu anda insanlığın ve Dünya’nın geleceği için tasarlanan İlahi Mavikopyaya kişisel ve eşsiz bir şey katma yeteneğine sahipsiniz. Size Yaratıcı tarafından olağanüstü bir armağan, benzeri görülmemiş kendi kaderinizin yaratımına katılma ayrıcalığı verildi. Her biriniz övülmüş beşer olma potansiyeline sahipsiniz. Ölümsüz statünüzü temin eden Ruh ile aşılanan faniler oluyorsunuz. Siz çok fasetlisiniz ve bu zamanda kavrayabileceğinizden çok daha fazla seviyelerde bilince sahipsiniz. Siz ölümlü bir zihin ve bedeni olan Ölümsüz bir Ruhsunuz. Ruhsal genişleme ve Işık aşılaması sürecindesiniz.

Her biriniz için öne adım atma, saf tutma ve işitilme zamanıdır. Bulunduğunuz yerden başlayın, sevgiyle filtrelenmiş gözlerle bakarak, şefkatle dolu bir kalple hissederek ve suçluluk, korku veya yargılama ile bulutlanmamış bir zihinle işlev yaparak en yüksek anlayış seviyesinden başlayın. Gerçeğinizi bulacağınız yol budur, sevgililer. Dünyanızın ve realitenizin sevgi, neşe ve bolluk ile dolup taşacağı yol budur. Bu üstadın yoludur, gerçeğin yoludur, yuvaya dönüş yoludur.

Sevgili Işık fenerleri, ne kadar güçlü hale geldiğinizi kavrayamazsınız. Siz, yeni Dünya Hizmetkarları, eski üçüncü/dördüncü boyut kollektif bilinç inanç kalıplarını süzen ve değiştiren kitle – bilinci yaratıyorsunuz, böylece derine gömülmüş korkularını, utanç, değersizlik, suçluluk ve yoksulluk duygularını salıvermeleri için başkalarına yardımcı oluyorsunuz. Farkındalığınızı genişletirken ve yüksek boyutlu frekanslara erişirken ve sonra gerçeğinizi yaşamaya söz verirken yüksek, saf frekanslı kitlesel inanç yapısı yaratma sürecine başlıyorsunuz, bu başkalarının Işıkla aşılanmış kalıplarına katılır, böylece neden dünyasına Sevgi/Işık titreşimleri yayar. Ve sizler benzer düşüncede olanlara katılırken, saf grup bilincinin sürekli genişleyen çemberine üssel olarak genişleyen bir sinerji yaratırsınız.

Cesaretinizi onurlandırıyoruz. Yolculuğunuzun uzun ve zahmetli olduğunu biliyoruz; ancak, size şunu söylüyoruz, tatlı dostlarımız; acı ve ıstırap zamanlarınız giderek geçmişin bir anısı oluyor – yavaşça solup giden bir anı. Mucizeler zamanı yakında. Biz her gün, eterlerde girdap gibi dönen negatifliğin daha fazlasını çözerken, aramızdaki kısıtlayıcı enerjilerin daha fazlasını elimine ediyoruz. Gelmekte olan yücelik Çağının neye benzeyeceği ile ilgili olarak yakında kendi doğrulamanıza sahip olacağınızın teminatını veriyoruz. Ve herhangi bir şüphe olmadan oynadığınız bütünsel rolü bileceksiniz. Çağlar önce Dünya gezegenine ilk adımınızı attığınız zaman sizinleydim ve sizler Baba/Anne Tanrımızın yüce alemlerindeki gerçek mülkünüze geri dönmeye hazır oluncaya kadar, rehberlik yapmak, ilham vermek ve desteklemek için yanınızda kalacağım. Ebediyen sizin dostunuz, koruyucunuz ve Ruhsal yoldaşınızım.

Ben Başmelek Mikail’im.

Kryon - Enerjisel Bilinç...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 01:12
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,613
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 23.07.18, 14:40
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
altin, bir, firsat, mikail, size, sunuyoruz

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Peygamberler tarihi Adem a.s Cazgircinx Peygamberler 13 13.02.24 19:49
islam'da Altın ticareti Mehmet 0201 islam & islami Konular 0 07.09.21 01:22
Rüyada Altın Havasokulu A Harfi Rüya Tabirleri 5 15.04.21 03:27
Altın Tehlikeli Olabilir Och Kişisel Gelişim 0 08.08.20 00:43
Altın Oran 1.618 Jq Kadim Bilgelik 0 12.07.19 23:14


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:46.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147