Başmelek Mikail Geri Dönüş Yolu - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.02.17, 16:48
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Başmelek Mikail Geri Dönüş Yolu

Sevgili Dostlar, evrenin işleyişi ile ilgili bilginiz zamanınızın son on yılında büyük bir hızla arttı. Düşünebilecegimizden fazla sayıda birçogunuz kitleler icin erişilebilir kılınan bilgelik ögretilerini bütünleştirme ve yaşama sürecindesiniz. En büyük beklentilerimizi aştınız ve var oluşun yüksek alemlerine tekamülsel yükselişinize hazırlanmada Isik pelerinlerinizi suratle giyiyorsunuz. 3./4. boyutlarda, kaos ve dualite var oluşunuzun bütünsel bir parçası olsa da, Evrensel Master Plan'da duzen ve tasarim vardir ve birlikte - yaraticilar olarak korunmasiz gonderilmediniz ve berrak sekilde tanimlanmis izlenecek bir yol vardir. Bu evrensel ifade icinde Tanrisal Benliginizin ful bilincine geri donusunuz her zaman guvenceye alindi.


Parildayan piramit - sekilli Isik Istasyonlarinin her boyutta ve alt boyutta tum evren boyunca yerinde oldugunu size acikladik; sizler arzunuzu bilincin eril ve disil fasetlerine boldugunuz veya ayirdiginiz her seferinde kendinizin eterik bir kopyanizi bu boyutlarda ve alt boyutlarda biraktiniz. Eterik Yasam/Isik Kordonunuz evren boyunca bir yol dokur. Sizi Benligin parcalarinin her birine baglayan bir yol ve bu Yasam Kordonu gorkemli Tanrisal Benliginize veya BEN'IM Varliginiza, Buyuk Merkezi Gunesteki Anne/Baba Tanrimiza ve En Yuce Yaratici'ya saglam bir sekilde baglidir.


Kendi realitenizi yarattiginizi, kendi en yuksek gerceklerinizi kesfetmek ve butunlestirmek icin gayret etmeniz gerektigini ve sonra kisisel felsefenizi en iyi yeteneginizde yasamaniz gerektigini ogreniyorsunuz. Deneyim vasitasi ile, karma yasalarini, carpitilmis dusuncenin ve eylemlerin aci verici neden ve etki sonuclarini ogrendiniz. Zamanin eonlari boyunca, varolusun materyal alemlerinde usta birlikte - yaraticilar oldunuz. Bircok caba ve uygulama ile ana yasam gucu maddesini coklu formlara sekillendirmeyi ogrendiniz, bu

formlarin cogu zarif ve esin vericiydi, bazilari carpitilmisti, cunku bunlar sizin azalan titresim gucu alaninizin bir yansıması idi.


Yuksek Benliginizin durtuklemelerini izlemeye basladikca, sizi gucsuzlestirmeye calisan digerlerinin eylemlerinden veya reaksiyonlarindan etkilenmemeyi veya bunlara aldirmamayi ogrendiniz. Dualite ve kutupluluk alemleri buyuk ogretmenlerdir. Eger sevgi ve pozitif eylemlerden baska hicbir sey deneyimlemeseydiniz, cok az gelisme olurdu veya hic olmazdi ve durgunluk olusurdu. Ego benliginiz surekli olarak dis dunyaya odaklanmaniza ve bir gayesi olan kendinin -ustadi olarak en yuksek ilginizde olmayan eylemler yaptirmaya calisir. Eger surekli olarak Kutsal Kalbinizde merkezlenmis kalmak ve Kutsal Zihninizin aydinlanmis bilgeligini kullanmak icin cabalarsaniz, asla dogru yoldan cikmazsiniz. Kendinin - ustadi olarak guveninizi insa ederken sezginiz daha da guclenir ve her zaman verilecek dogru karari veya izlenecek yolu hisseder ve bilirsiniz. Guveniniz ve sezgisel yetenekleriniz artarken, kararsizlik gecmiste kalan bir sey olur.

Yuksek alemlerde keyif aldiginiz ustat yeteneklerini yeniden ogreniyorsunuz. Hatirlayin, sonu olmayan dunyalarin ustat insacisi idiniz ve alt boyutlarin yogun ortamina yakalandiginizdan cok daha uzun sureler yuksek alemlerde var oldunuz.


Bu evrendeki Yaratici bilincin her faseti Ruh - beden bolunmesini (parcalara ayrilmasini) deneyimledi ve her Ruh, Varolusun her seviyesinde ve her istasyonunda simdi iyilesme ve Kendisinin bircok fasetleri ile yeniden birlesme surecindedir. Su andaki fiziksel bedeninizde iken insan olarak mumkun oldugu kadar, Benligin bircok

fasetlerini butunlestireceksiniz ve sizler varolusun yuksek alemlerini gecerken surec devam edecek. Siz armonik rezonansa sahip biyo - bilgisayarlarsiniz. Her biriniz karmasik titresimsel bir Varliksiniz.

3./4. boyutlarin daha yavas, daha yogun enerjisine alistiniz; ancak, Varligin daha ince yuksek boyutlu haline yukselmek icin kuvvet alaninizin rezonansini dengeleme, armonize etme ve yukseltme surecindesiniz. Yaradan'in essiz bir faseti oldugunuzu hatirlamalisiniz ve Ilahi Benliginizin Birligi'ne geri donmeye gayret

ederken essizliginizin degerini bilmelisiniz. Benliginizin coklu fasetleri ile paylasacaginiz deneyim ve bilgelik zenginligine sahipsiniz ve basarilariniz gelecek referanslar icin Kozmik Kayitlar'da geregince kaydedilmistir. Anilarinizdan silmeyi ve kendinizi kolektif bilinc inanc sisteminin sinirlamalarindan ozgurlestirmeyi ogreniyorsunuz; ve yuksek boyutlardaki Isik Piramitleriniz vasitasi ile, ayrica farkindaligin daha da ince

alemlerine yukselmeyi ogreniyorsunuz. Bunu her yaptiginizda, fiziksel bedeninize ve aura alaniniza, daha guclu, daha pariltili ve genislemis bir kuvvet alani insa eden yuksek alemlerin armonik frekanslarini kendinizle kademeli olarak geri getirirsiniz.


Cakra sisteminiz insan bedenine Yaratici Isigi/enerjiyi cekmek ve butunlestirmek icin tasarlandi, ayrica tanrisal Benliginizin tum niteliklerini, ozelliklerini ve erdemlerini icerir. Salgi bezi sisteminin fonksiyonu bu enerjiyi fiziksel bedende kullanilmak uzere materyal maddeye aktarmaktir. Orijinal olarak solumak icin tasarlandiginiz sekilde nefes almayi yeniden ogreniyorsunuz, bu sizin Prana'ya, Yasamin soluguna erismenizi saglar ve ayrica Adamantine parcaciklari olarak adlandirilan Saf Kozmik Yasam Gucu Enerjisinin butunlesmesine yardim eder. O ilk altin caglarda, bu harika aletler ve teknikler sinirsiz enerji tezahur ettirmek icin carpitmaksizin kullanildi ve rahatlik ve bolluk icinde yasamak icin gerekli olan her seyin yaratilmasini kolaylastirdi. O olaganustu zamanlarda, Dunya EDON Bahcesi olarak adlandirilan gercek bir cennet idi.


Sizler varolusun daha ince alemlerine ilerlerken, zamanin daha kolayca etkilenebilir oldugunu ve realitenizin gecmiste oldugundan daha akiskan oldugunu goruyorsunuz. Dunyaniz dramatik olarak sekil degistiriyor ve geleceginiz daha belirsiz gorunuyor. Inis cikislariniz gecmiste oldugu kadar dramatik degil, ama o kadar sIk gerceklesiyor ki, bazen hizla giden bir lunapark treninde imissiniz gibi hissediyorsunuz. Kutsal Kalbizinde merkezlenmis kalmaya gayret ederken, tedbirli olmalisiniz ve SIMDI anina odaklanmalisiniz. Dunya

uzerinde, degisimin guclu enerjilerinin etkilemedigi hicbir yer yoktur. Dunya temizlenme, dinlenme ve gelisme dongulerini deneyimlerken, insanlik da bunlari deneyimliyor. Bircogunuz fiziksel sıkıntılarin semptomlarini oncesinden daha cok deneyimliyorsunuz ve bir cok sevgili ruh gecislerini yapmaya karar verdi ve kendi yolculuklarina deneyimin diger alemlerinde devam ediyorlar. Lutfen Dunya'da gerceklesen ve kisisel olarak sizde gerceklesen seylerin Yukseklerden gelen bir cezalandirma veya yargilama oldugu kavramina tutunmayin, cunku bunun tersi dogrudur. Degerli olan her seyin sebat, adanma ve planlanmis caba gerektirdigi aksiyomu (düştür), insanligin ve Dunya'nin ortasinda bulundugu bu gecis/yukselis surecine uygulanir.


Insan, hayvan, bitki ve mineral kralliklarinin hepsi donusumsurecindedir. En Yuce Yaraticidan gelen kristalin enerji bu evrendeki maddiligin her fasetine ve ifadesine nufuz ediyor. Bilincin genislemesi ve insan formunun metamorfozu (baskalasim), kisitlayici bir kozadan ortaya cikmaya benziyor. Aura alaniniz Kutsal Kalp cekirdeginden gelen pariltiyi yansitmaya baslarken, sembolik IsIk kanatlarinizi aciyorsunuz. En derin cekirdek seviyeden yeniden olusturulma ve incelme surecindesiniz. Hatirlayin, gelecege artik lineer zaman/mekan realitesinde ilerlemiyorsunuz.


" Cokboyutlu oluyorsunuz ve gelecegin SPIRALINDE ileri dogru giderken zamanda geriye gidiyorsunuz, gecmisi iyilestiriyorsunuz. "


Sevgililer, sendelemeyin, gucunuzu kaybetmeyin ve kotumser bakis acisinin kehanetlerinin gelecek vizyonunuzu azaltmasina izin vermeyin. Sizler ve sizin gibiler yeni ortaya cikan spirituel/insan Varliklar

icin sahneyi ve baris, uyum, nese ve bolluk dunyasini tesis eden cesur olanlarsiniz. Bu buyuk bir sorumluluktur, ama ayrica buyuk bir armagandir. Hatirlayin, daha once bircok kereler yapmadiginiz herhangi bir seyi sizden istemiyoruz. Asla yalniz olmadiginizi bilin, size rehberlik yapmak ve sizi korumak icin her zaman yakininizdayim. Beni cagirin, yanitlayacagim. Ben Basmelek Mikail'im.


Ronna Herman vasitasi ile aktarilmistir

Mars Gerilemesinin Burçlar Üzerinde Etkisi...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 01:11
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,613
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 23.07.18, 14:36
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
basmelek, donus, geri, mikail, yolu

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Verdiğini geri isteyen kustuğunu yalan köpek gibidir Cok Bilmis islam & islami Konular 0 17.06.20 23:18
Başmelek Uriel Enerjisine Kendini Uyumlama SiLence Paranormal Varlıklar 2 24.07.18 12:04
Başmelek Rafael Enerjisine Kendini Uyumlama SiLence Paranormal Varlıklar 2 24.07.18 12:03
Başmelek Mikail Enerjisi (Genişletilmiş) Kendini Uyumlama SiLence Paranormal Varlıklar 3 16.07.18 12:41
Baş Melek Mikail Enerjisi SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 6 26.03.18 18:47


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147