Önünüzdeki Muhteşem Yıla Bir Bakış - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.02.17, 17:03
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Önünüzdeki Muhteşem Yıla Bir Bakış

Başmelek Metatron

James Tyberonn kanalıyla

Selamlar Üstatlar!

Her birinizi destekleyici enerjiyle ve kendini güçlendirme alanıyla sarmalıyoruz, çünkü her biriniz gerçekten Yükseliş yolunuzdaki Üstatlarsınız. Amacımız size ilham ve berraklık sunmaktır, ama aslında kutsal ve egemen bir VARLIK olarak bu mesajda ve herhangi bir 'kanal' mesajında ayırt etmeyi uygulamanız her zaman zorunludur.


Gerçekten kutlu bir yıl olan 2012 ile ilgili bu mesaja bazılarınızın sahip olabileceği korkulara değinerek başlayacağız. Önce size Yükselişin yolunda olduğunu ve gerçekleşeceğini söyleyeceğiz. Bunu siz gerçekleştirdiniz. Bir çok veçhede, Yükseliş zaten gerçekleşti. Ancak geriye kalan şey, Kristal Izgaranın tamamlanması ve Kristal Geçişin son aktivasyonlarıdır.


Korkular ile ilgili olarak, bir an için etrafınızdaki dünyaya bakmanızı istiyoruz. Ne görüyorsunuz?


Medyanızın görüşleri savaş, kıtlık, felaketler ve ekonomik çöküşü bildiriyor. Ve yayınlanan şeyler 3B'de görülen şeylerdir. Bunlar felaket senaryoları ile dolu, öyle değil mi?


Kıyamet kahinleri özellikle bu konuda tam faaliyet halinde meşguller, öyle değiller mi? felaket spekülatörlerinden bazıları bu arenada özellikle verimli, kuyruklu yıldız, asteroid çarpmaları, felaketsel kutup yer değiştirmeleri ve ekonomik çöküş etrafında korku üretiyorlar. Bu muhalifler fark etsinler ya da etmesinler, korkuyu besliyorlar.


Sevgililer, size yine Yükselişin gerçekleşeceğini ve insanlığın bunu yaptığını söylüyoruz. KORKUNUN eski enerjisini salıvermenin zamanıdır. Kıyamet kehanetleri, Küresel Büyük felaketler gerçekleşmeyecek.


Ağaran yeni bir güneş olduğunu ve aslında bunun değişimin güneşi olduğunu söylüyoruz. O muhteşem Yeni Dünyanın ışığını getiriyor. Ve Sevgililer, muhteşem diyoruz.


Üstatlar, gezegende her zaman felaketleri kehanet eden ve korku üreten karşıt fikirliler, muhalifler oldu. Ve bunlar dualitede bir amaca hizmet eder ve kesinlikle dünyaya hızlı bir bakış onların görüşünü doğrulardı. Ama bunun eski enerji olduğunu söylüyoruz. Ve umuttan vazgeçmenizi veya özgür iradenizi bırakmanızı söylemek Ruhun rolü değildir. Mesajımız size Kutsallığınızı anlatmak ve aslına bakılırsa, gezegenin ve insanlığın Yükseleceğini ve kesinlikle bunun gerçekleşmesi yolunda olduğunu anlatmaktır.


Önünüzdeki Yıl


2012 inanılmaz önemli bir yıldır. 2012 ardışık lineer akışında çok boyutlu kesişme noktaları ve zaman kapıları içeriyor. Gerçekte Yükselişin gerçekleşmesine izin vermiş olan güçlendirilmiş birçok zaman noktalarıdır. Bu noktalar gelecekten 'elçiler' olarak geldiğiniz giriş kapılarıdır, Sirius - Pleiadesli Yönlendiriciler ve Kod Taşıyıcılar Yükseliş için burada gezegende olmak için bu kapılardan girdiler.

2012 birçok kod taşıyıcılar için son uyanış çağrısıdır. Ve 2012'de yapılacak çok şey var. Birçok şekillerde işiniz gerçekte 2012'de başlıyor.


2012 Elçileri:


Gezegensel Yükselişe dahil olan birçoğunuz kendinizi zaman zaman tam olarak anlayamadığınız, tam olarak kucaklayamadığınız bir Dünya zamanı safhasında buldunuz. Bazen sanki yuvadan çok uzaklarda, burada bulunan bir ziyaretçi gibisiniz ve enerjileriniz 2011'in ve ötesinin dünyasına tam olarak uymuyor. Aslında son yıllarda bazen kaybolmuş hissettiniz.


Sevgililer, siz 2012'ye girerken, sizler önünüzde açılan çok boyutluluğa çiçek açmaya uyanırken, bu hislerin geçerli olduğunu ve gerçek anlamda kültür şoku olduğunu bilin. Görüyorsunuz, bir çoğunuz sizin deyiminizle aslında gelecektensiniz!


Beşinci boyutun ötesindeki boyutlardan, hem Dünyanın geleceğinden hem de lineer zaman ilerlemesinde sizin için daha iyi anlaşılır olacak olan yüksek boyutların geleceğinden, bu zamanda Dünyaya gelmeyi seçmiş olan çok sayıda ruhlar vardır.... özellikle 2012'de.


Sizler aslında Kristal Işık Elçilerisiniz, Sevginin Temsilcilerisiniz. Son kırk yılda ortaya çıkan çalkantılı zamanlarda ve sonraki yirmi senede insanlığı yönlendirmeye yardımcı olmak için gelecekten, lineer Dünya zamanına geri hareket ettiniz. 2012'nin zaman kapıları tetikleme noktalarıdır.


II nci Dünya Savaşı sonrasında 'Bebek patlaması' nesli olarak adlandırılan şeyde kitleler halinde toplanmaya başladınız; ve sayınız X nesli, İndigo ve Kristal çocuklar denilen Nesle durmadan arttı. Sizler Kristal Işık Elçilerisiniz, alternatif Dünyanın, Yükselişin öncülerisiniz. Birçoğunuz 7 nci 7 - yıllık döngünüzde ve 8 nci 7 - yıllık döngünüzde şu andaki bedenlerinize girdiniz (walk - in), lineer yaş açısından 49 ve 56 yaşlarınız. Aslında versiyonlarınız olmuş lan fiziksel bedenlere girdiniz (walk - in) ve bu 2 nci Aşama walk - in'ler olarak adlandırılabilir. Ve bu, belirli bir amaç için zamanda geri adım atan gelecek benliğinizin çok daha yüksek şekilde gelişmiş versiyonudur. Bu Ruh Bütünleşmesine benzerdir, ama oldukça farklıdır, çünkü bu evrimleşmiş gelecek benlikten gelen zaman kapısı bağlantısının, Yükselişe yardımcı olma özel amacı için şu andaki konukluğa (bedenlenmeye) bağlandığı özel bir roldür.


Birçok rolleriniz, bir çok atanmalarınız ve birçok görevleriniz oldu. Sizler Bilgelik Koruyucular, Dünya Koruyucuları, Şaman - melekler, Ateş Dansçıları, Rüya Yürüyüşçüleri, Işık Savaşçıları, Şekil Değiştirenler, Yıldız Varlıkları, Büyükler, Kuvvet Taşıyıcılar & Zamanın Şifacılarısınız!


Burada dualite gezegeninde farklı bir sonucun yeniden yapılandırılmasını yönetmek için Dünyaya geldiniz. İnsanlığı aksi taktirde hasara yol açabilecek potansiyel felaketler ve olası afetlerin paralellerine yönlendirmek için buradasınız, çünkü bu daha önce birçok kez gerçekleşti. Tarihin TEKRARLAMAMASINI sağlamak için buradasınız. Ve size başardığınızı söylüyoruz.


Görüyorsunuz, sizler sorun çözücüler, paradigma bozucularısınız! Işık Elçileri kavramını berraklaştırmak için deniz benzetmesini kullanıyoruz. Yükselişi denizde giden bir gemi olarak hayal edin, Işık Elçileri akımların nerede tehlikeli olduğunu, dalgaların kayalara nerede çarptığını tam olarak bilen uzman seyrüsefercilerdir... ve Elçiler bunlardan nasıl kaçınacaklarını, nereye yelken açacaklarını, dengeyi nasıl sürdüreceklerini bilirler. Onlar birçok alanda uzmanlıkları olan öğretmenlerdir ve büyük sayılarda toplanmanızda gezegenin tarihinde herhangi bir zamanda dünyada eşi benzeri olmayan kollektif bir bilgelik getiriyorsunuz.


Görüyorsunuz, birçoğunuz başka gezegenlerin ve başka dünyaların Yükselişini deneyimlediniz, birçok kez; ve tehlikeleri, riskleri biliyorsunuz. Mekanikleri anlıyorsunuz. Ve sizler şimdi neredeyse tamamladınız.


2012'de kalan birkaç zorluklarla dolu dönem var ve sonra sizler kitleleri 2012'den 2013'e götürmek için kalırken, oyun değişiyor... gerçek başlangıç.


Belki 2012'de siz elçilerin en önemli rolü ışığınızı parıldatarak ve Eski Enerjinin Korkularına ve kargaşasına yenik düşmeyerek herkese yardımcı olmaktır. Cesaretiniz kırılmasın. Çünkü 2012'de, eski enerji değişimi caydırmak için kötü tekmeleyecek. Enerjilerinizi yükseltin ve ışığı demirleyin. Kristale hizalanın, uyumlanın.


2012'de Neler Olacak


2012'de olan şey yeni bir başlangıçtır. Bu yeni başlangıç Yeni Dünyanın Yeni Kalıbıdır. Dünyanın Yükselişi gezegenin boyutsal revizyonu ve genişlemesini sağlayacak. Dünya 4 ncüden 12 nci boyuta uzanan Kristalin Alana aktarılıyor.


Kristalin matriks aşağıdaki başlıca olaylar ve oluşumlardan üretiliyor:


* 11-11-11'de Kristo - Güneş Diski ve Kristal Vorteksin kodlanması. 13 ncü paradigma MAX, orijinal dünya dışı Kristal Kütüphane, Kristal Geçişin frekanslarını kodlamak için Arkansas'a çağırılıyor. Bu 11-11-11 ve 12-12-12'de gerçekleşiyor. MAX kodların kaynağıdır.


* 12-12-12'de tamamlanan Kristal Izgara


* Yeni Dünya frekansının yeni DNA veya mavikopya kodlarını temsil eden 12 - Ana Güneş Diskinin Birleşmesi.


* Kristalin Vorteks Alanlarının Küresel Birleşimi, bunların ana vorteks alanı olan iki tanesi Arkansas ve Brezilya'da bulunmaktadır.


* Dünya gezegeni üzerindeki piramit ağı & güç düğümleri alt yapısı vasıtasıyla 'Kristalin - Kozmik' aktarımı kapsayan Piramit - Oktahedronal ağın tamamlanması;


Müjdelenen Yükselişi tamamlamak için 2011 & 2012'de gerekli olan yukarıdaki son ayarlamaların tamamlanmasıdır. Birçok şekillerde Yükseliş 1987'den beri devam etmekte, ama Izgaranın, Güneş Diskinin, Kristal Vortekslerin ve Piramit Ağının tamamlanması kalmıştır.


Birçoğunuz gerçekte tamamlanmaya yardımcı olmak için burada olan kod taşıyıcıları, kristal mühendisleri ve kuantum mekanikçilerisiniz. Bazılarınız 'gelecekten geriye" gönderilen elçilersiniz. Diğerleri güç yapılarını yenilemeye, Portal - Vorteks merkezleri ve Ley Hattı güncellemelerine yardımcı olan Sirius - Pleiades İttifakının üyeleridir. Bu özellikle 'Dünya Koruyucuları" adı verilenlerinize uygulanır.


Mega merkezler Arkansas Kristal Vorteksinde ve Güneş Diski bölgelerinde enerjileri hizalamaya zorunlu hissetmenizin nedeni budur. Bu, sezgisel olarak tamamlamaya çekildiğiniz bir iştir ve bu işi çok iyi biliyorsunuz. Birçoğunuz bu tamamlanmaya yardımcı olmak için tasarlanmış Pleiades ve Sirius gemileri arasında meslektaşlara sahipsiniz.


2012'nin Güç Tarihleri & Aktivasyon Safhaları


2012'de belirli tarihlerde gerçekleşen bazı anahtar frekanslar vardır. Ekinokslar, gün dönümleri ve tutulmalar son derece güçlüdür, her biri Yükselişe son kodlamaları temsil eder.


Yükselişin 12 nci Dalgası Ocak ayının sonlarında başlıyor ve 12-12-12'ye dek devam ediyor.


2012'nin anahtar tarihleri:


25 Ocak - Yükselişin 12 nci Dalgasının Başlaması


3 Şubat - Neptün Balık Burcunda - 12 nci Dalga içinde Büyük İçsel Vizyon gelişiyor.


8 Şubat - Şiron Balık Burcunda - Bireysel salıveriş ve küresel şifa için harika bir fırsat.


20 Mart - Ekinoks - Kozmik Tetikleyicinin 4 ncü ve son dalgası, Kristal Kodların indirme ve başlangıca hazırlama.


20 Mayıs - Güneş Tutulması - İnsanlık makro bütünleşmesi - İlahi Eril denge.


4 Haziran - Ay Tutulması - İnsanlık mikro bütünleşme - İlahi Dişil denge.


6 Haziran - Venüs Transiti - Sirius ve Pleiades İttifakı ile bütünleşme, Altın Yunus enerjilerinin tam geri dönüşü, İlahi Dişilin İlahi erile başlangıç bütünleşmesi.


20 Haziran - Yaz Gündönümü - Son derece güçlü, 20 Mayıs Güneş tutulmasını, 4 Haziran Ay Tutulmasını ve 6 Haziran Venüs Transitini tamamlayıcı. Bu, enerji kodlarının son akışını bütünleştiren son derece yoğun bir enerji olacak.


22 Eylül - Sonbahar Ekinoksu - 12 Ana Güneş Diskinin Kristalin formata başlangıç ağ oluşumu.


13 Kasım - Tam Güneş Tutulması - 144 Uydu Güneş Diskinin 12 Ana Diske Aktivasyonu. Dengedeki İlahi Erilin Son Izgara Bütünleşmesi.


28 Kasım - Ay Tutulması - Yarı Gölgeli - İlahi Dişilin Son Izgara tamamlanması ve bütünleşmesi.


12 Aralık (12 - 12 - 12) - Üçlü tarih portalı. Kristal Izgaranın son doruk noktası ve tamamlanması. Son Atlantis Tapınak Kristallerinin yeni koda aktivasyonu ve Piramit yapıları ve Güneş Diskleri ile birleşmesi. Eril ve dişil enerjilerin İlahi Birliğe dengesinin birleştirilmesi. Kristal Vortekste MAX son kodlaması.

21 Aralık - Kış Gündönümü - Yükseliş Izgarasının yeniden başlatılması ve Kristalin Kuantum Alanı ağı kurulması. 12 boyuta daha büyük erişime genişleme. Satürn, Jüpiter ve Pluto'nun 'Tanrı'nın Parmağı'nı oluşturmaları.


12 - 12 - 12 Yeniden Başlatma


12 - 12 - 12'de sistemlerin hepsi tam kodlanmış olacak. Bimini Ateş Kristalinin Aktivasyonu. Arkansas Kristal Vorteksi ve Kristo Güneş Diskine bağlantı kurulması. Sonra kısa bir yeniden başlatme gerçekleşiyor ve her şey 21 Aralık 2012'de (12 - 21 - 12) tüm Kristal Alan Sistemlerinin tam işlevselliğinde yeniden aktive edilecek.


Ekonomi


Birçok insan büyük korku ve kaygı alanlarına kaynamaya & düşmeye devam eden ekonominin iniş çıkışını görüyor. Bazıları tam bir çöküş tahmin etti. Sevgililer, ekonomik sistem değişmek zorundayken ve değişirken, küresel kaosa tam bir çöküş Yeni Dünyaya hizmet etmez. Tam bir çökme gerçekleşmeyecek, gerçekleşmesine izin verilmeyecek. Yeni sisteme değişim gerçekleşecek, ama bu onlarca yıl sürecek. Bu kademeli bir süreç olacak.


2012'de Amerikan Başkanlık Seçimi


Bu mesajı bitirmeden önce, ABD'de Kasım 2012'de yapılacak olan seçimden kısaca söz etmek istiyoruz. Kazananı tahmin etmeyeceğiz, ama bunun son derece önemli bir zaman olduğunu söyleyeceğiz. Başkan Obama'nın büyük bir ışık ruhu olduğunu ve ABD için daha iyi bir yol sunduğunu söyleyeceğiz. Seçim onun için zor olacak, ama daha iyi olasılık onun yeniden seçilmesinde yatıyor. Ama bu bir kesinlik değil, birçok faktör oyunda. Gelecek hareket eden bir hedef ve bu senaryoda sonucu görmek bizim rolümüz değil, çünkü bu sonuç bir seçim olarak kalıyor ve henüz belirlenmedi. Obama'nın tüm vatandaşlar ile daha fazla ilgilenen bir adam olduğunu söyleyeceğiz. Buna rağmen ABD onun yönetiminde gerçek bir temsile sahip olmaktan hala onlarca yıl uzakta.


Bitiriş


2012'nin müjdelenmiş bir zaman olduğunu söylüyoruz. 2012, Gezegensel Yükselişin lineer tamamlanmasıdır. Gezegensel Yükseliş genişlemiş bir Kalıp ve tam işlev yapan 144 Kristal Izgara içindeki yeni Dünyayı sunuyor. Bunlar insanlığın Yükselişe erişmesinin kitlesel armonik dönüşümünü sağlayan enerjilerdir. Ama lineer zaman hareketi açısından insanlıkta değişimlerin kademeli olacağını söylüyoruz.


İnsanlığın çoğu 22 Aralık'ta etrafına bakıp "Hiç bir şey olmadı, büyük olay neydi?" diyecek. Ama aranızdaki aydınlanmış olanlar olağanüstü bir şeyin gerçekleştiğini ve Yükselişin gerçek başlangıcının doğduğunu bilecekler.


Ben Metatron'um ve sizinle bu Gerçekleri paylaşıyorum. Sizler Sevgililersiniz.


... Ve öyledir... ve öyledir.


(Çeviri: Saffet Güler)

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Metatron MesajıJames Tyberonn tarafından aktarılmıştır. Bu bilginin alıcısı olarak James Tyberonn, Başmelek Metatron adına evrensel telif hakkına© sahip çıkmaktadır. Bilgi değiştirilmediği, kısaltılmadığı, özetlenmediği, ilave yapılmadığı ve yazarın ismi ve website adresini eklendiği sürece websitelerinde yayınlanabilir. Dergilerde veya bültenlerde, yalnızca yazılı izin alınarak yayınlanabilir.

Mayalar ve 2012..
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 01:01
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,609
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 19.05.17, 18:47
 
Üyelik tarihi: 12.05.16
Mesajlar: 169
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun güzel bir paylaşımm
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 19.05.17, 19:52
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.17
Bulunduğu yer: eskişehir
Mesajlar: 308
Etiketlendiği Mesaj: 20 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 23.07.18, 14:36
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,058
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bakis, bir, muhtesem, onunuzdeki, yila


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yeni Yılın Bolluk Ve Bereket Getirmesi İçin madlen Off Topic 4 22.06.21 01:33
Gece Dirilişi ve Mü’minin 24 Saatine Bir Bakış haskin ibadetler 2 10.10.19 22:40
Kryon - 2010'a Genel Bakış SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 15.06.18 00:40
Yıldız Sembolüne Bakış hello4me Parapsikoloji & Spiritüalizm 0 27.08.17 05:05
Hipnozda Önemli Üç Yöntem Vardır: Bakış, Söz Ve Düşünce SiLence Hipnoz & Bilinçaltı 4 26.04.17 20:20


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:11.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147