psişik yeteneklerinizi test edin ve geliştirin :D - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.03.17, 01:08
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,739
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart psişik yeteneklerinizi test edin ve geliştirin :D

Psişik bir kişi misiniz? Olaylar olmadan önce onları bilebiliyor veya hissedebiliyor musunuz? Rüyalarınız kehanet içerir mi? Bu yetenekler veya bunların daha fazlasına sahip olmak ister misiniz?1865’te bir Nisan gecesi başkan Abraham Lincoln rüyasında Beyaz Saray’da olduğunu görmüştü. Rüyasında bir çığlık sesiyle uyandırılmış ve Doğu Odası adı verilen salona doğru sesi takip etmek için yatağından kalkmıştı. Odanın içine baktığında bir tabut başında nöbet tutan askerler gördü. Erkek ve kadınlar, tabutun yanından geçerken açıkça yas tutuyorlardı.Tabutun içini göremiyordu ve ölen kişinin kim olduğunu askerlere sordu. Askerler bunun Başkan olduğunu ve bir suikastçi tarafından öldürüldüğünü söyledi. Lincoln sonra uyandı ve bu canlı ve rahatsız edici rüyasını karısı Mary’ye ve bazı arkadaşlarına anlattı. Maalesef rüya, bir kehanet rüyası olduğunu kanıtladı, çünki Lincoln bir tiyatroyu ziyareti sırasında bir suikastçi tarafından vurulmuştu.
Kehanetlerin Gizemi adlı kitapta, Angus Hall ve Francis King tarafından aktarılan Başkan Lincoln’ün rüyası, herhangi bir duyu kanalından (dokunma, görme, işitme vs...) geçmeyen bilgiyi alabilme yeteneği olan bir psişik farkındalık örneğidir. Paranormal konularda yüzyılımızın en verimli yazar ve araştırıcılarından biri olan Colin Wilson, Okült Olanın Ötesinde adlı kitabında gerçek, çok boyutlu ve zamansız evrene geçiş sağlayabilecek, beş duyumuzun uzantısı olan psişik yeteneğin doğal olduğunu ama az kullanıldığını söylemiştir.
Tarih, yeteneklerini gerçek evrene geçmek ve gelecekteki olayları şimdiki yaşamları sırasında bilmek için kullanan kahinler, mistikler, görücüler, vizyonerler ve psişiklerle doludur.
Onlar, insanların çoğu için kapalı kalmış olan gerçek dünyaya geçmek için rüyaları, meditasyonu, ilaçları, çay yapraklarını, suyu, kumu, oyun kartlarını, bozuk paraları, kristal küreleri, semboller ve işaretleri, taşları ve daha birçok şeyi kullanmışlardır. Psişik yeteneğe sahip kişilerin aldığı bilgiler tekrar tekrar kanıtlanmıştır ama onlar, çoğu kez bu psişik yeteneklerini gösterdikleri için kötülenmişler ya da daha kötü tavırlara maruz kalmışlardır. Bu tür yeteneklere sahip olduklarına dair basit bir şüphe yüzünden o kişilerin canlı canlı yakıldığı, işkence gördüğü ve köy göletinde boğuluncaya kadar suya batırıldıkları Orta Çağları düşününüz.
Neyse ki, paranormale duyulan ilgi artık suç değildir ve psişik yeteneklere sahip olmak sizin şeytanla işbirliği içinde bulunduğunuza delalet etmemektedir. Bununla birlikte bu alana hala şüphe, korku ve alayla yaklaşılmaktadır. ABD’nin önde gelen psişik medyomlarından olan Wendy Hargreaves, çocukken anne babasının onun durugörürlüğü yüzünden endişelendiklerini ve onun cesaretini kırdıklarını söylüyor. Onu psişik yeteneklerinden uzaklaştırmada o kadar başarılı olmuşlardı ki, yirmili yaşlarının ilk yıllarında bir şifacı olarak çalışıncaya kadar, yeteneklerini unutmuştu. Ancak birlikte çalıştığı insanlar hakkında telepatik bilgi almaya başladığının farkına vardığı zaman psişik yeteneğini geliştirmeye ve kullanmaya karar verdi.

BİLİMSEL ÇIKMAZ

Bilim (Parapsikoloji) psişik veya paranormal oluşumlara getirilecek açıklamaları en azından 1700’lerden beri araştırmaktadır. Bilim adamları için sorun, psişik yeteneğin tabiatı dolayısıyla kontrollü koşullarda ölçülmesinin zor oluşudur. Bir duyguyu veya rüyayı, bir örnek olarak nasıl sayabilirsiniz? Bir gelecek olayı bildirme yeteneği nasıl açıklanabilir? Bu önceden biliş neden veya nereden yayılmaktadır? Bu durum, enerjinin tabiatı hakkında veya bizim dünyada var oluşumuz hakkında ne söylemektedir?
Bilim için bilhassa ilginç olan alan, neden psi’yi (bilimsel deneylerde bazen bilinmeyen bir ölçümü tanımlamak için sembol olarak kullanılan Yunan alfabesinin 23. harfi) insanların bazılarının deneyimledikleri ve bazılarının deneyimlemedikleridir. Bir dizi deney, insanların psi’ye yaklaşımlarının önemli bir faktör olduğunu önermektedir. New York’taki Şehir Kolejinden Gertrude R. Schmeidler, psi’ye inanan süjelerin psi testlerinde iyi sonuç alırken şüpheci eğilimlilerin şans seviyesinin altına düştüklerini bulmuştur.
Parapsikoloji psişik yeteneği iki temel alana bölmektedir:
Duyular Dışı Algılama (DDA): DDA, parapsikolojinin babası Profesör J.B. Rhine tarafından, duyusal fonksiyonlar gibi görünen psi’nin herhangi bir tezahürünü göstermek için tanıtılan genel bir terimdir. Diğer tanımlar ise şunları içermektedir: falcılık, kahinlik, kehanet, cam küre okuma, tele veya para-gnosis, ikinci görüş, anormal biliş, anormal bilgi nakli. Bunlar aşağıdaki türden fenomenleri kapsamaktadırlar:
Telepati (uzaktan hissediş/ algılama): Geçerli duyu kanalları kullanılır durumda değilken bir kişi tarafından fark edilen bilginin başka bir kişi tarafından alınması.
Durugörü (açık görüş): Geçerli duyu kanalları kullanılır durumda değilken kişinin çevre hakkında bilgi alır gibi görünmesi.
Prekognisyon (önceden biliş): Gelecekte olacak bir olay hakkında sonuç çıkarılamayacak bir bilgiyi herhangi bir şekilde almak.
Psikokinezi (PK): Psikokinezi veya zihin hareketi, Profesör Rhine tarafından bir kişinin sadece isteyerek çevresini etkileyebildiği psi fenomenini açıklamak üzere ortaya atılmış bir terimdir. DDA duyusal fonksiyonlar olarak düşünülürken, PK motor fonksiyonların psi karşılığıdır. PK genel olarak iki kategoriye ayrılmıştır:
Mikro PK: Ortada bir olayın olduğunu belirlemek için araçlara veya istatistik analizlere gerek duyulan olaylardır (mikroelektronik aygıtlar üzerindeki etki gibi).
Makro PK: Basit, çıplak gözle gözlemin ortada fiziksel bir etki olduğunu önerdiği olaylar (darbeci varlık faaliyetleri, masa tıklamaları, levitasyon vs...).

NE KADAR PSİŞİK YETENEK SAHİBİSİNİZ?

Bu, Büyük Britanya Psişik Başvuru Masasından Stuart Bugby tarafından psişik yeteneklere sahip olup olmadığınızı belirlemek için hazırlanan basit bir testtir. “Psişik Yetenekler” ifadesinin çok çeşitli algılamayı kapsadığını ve kendini doğal el falı ustalığı, kristal küre okumak veya hatta Tarot kartlarını da içeren iskambil destelerinin sezgisel olarak okunması gibi birçok değişik yolla sunabileceğini söylemektedir. Bu ustalıkların hepsi kurumun “saptama sanatları” dediği bir alana aittir.
Beşten daha fazla soruya vereceğiniz “evet” cevapları, psişik yetenek sergileme potansiyeline sahip olduğunuzu gösterir.

• Yeni biriyle tanıştığınızda o kişiyle anlaşıp anlaşamayacağınız yolunda içgüdüsel bir duygu hisseder misiniz? Onlardan hoşlanıp hoşlanmıyor oluşunuzun, bu hisle ilgisi yoktur.
• Rüyalarınızın onda yedisini kehanet içeren türden mi bulursunuz?
• İnsanların sizle konuşmaktan gerçekten zevk aldığına inanır mısınız?
• İnsanların kendi endişe ve üzüntülerini size boşalttığını düşünür müsünüz?
• Buluşmalarınıza çoğunlukla geç mi kalırsınız?
• Ağaç gövdesi, odun ateşinin alevleri veya bulutlar gibi rastgele şekillerde desenler ve resimler görebiliyor musunuz?
• Rüyanızda, sonradan orada gerçekte bulunduğunuzu hisseder misiniz?
• Okuldayken Türkçe dersinde Matematik dersinde olduğunuzdan daha mı iyiydiniz ?
• Basit işler yaparken veya sadece otururken zihninizde bir yorum dolaşır mı?
• En azından tek bir şey hakkında batıl inancınız var mı?
• 7 sayısını 13’e tercih eder misiniz?
• Bir teleskoptan bakmak için sağ gözünüzü mü tercih edersiniz?
• Kendinizi planlar yapmak yerine kendiliğinden (doğal) davranmayı tercih eden biri olarak mı görüyorsunuz?
• Sevdiğiniz birinin ölümünden sonra sadece kısa bir süre mi yas tutarsınız?
• Uzun vadeli planlamaları sıkıcı mı bulursunuz?
• Geniş açık mekanlarda bulunduğunuzda çok mutlu olur musunuz?
• Düzensizlik (dağınıklık) sizi rahatsız etmez mi?
• Sık sık kokuları hayal eder misiniz?
• Uzun zaman sürelerini yalnız geçirmekten hoşlanır mısınız?
• Ani ve sert hava koşullarından büyülenir misiniz? Mesela dalgalı deniz, yıldırımlar, fırtınalar gibi.
• Yabancı bir kasabanın çevresinde sadece ne bulabileceğinizi görebilmek için yürüyüşe çıkar mısınız?
• Garip şekilli kayalar veya ağaç kabuğu ve tahta parçaları sizi cezbeder mi?
• Ölüm konusunda kesinlikle korkusuz musunuz?
• Belirli renkleri giymenin sizi ve çevrenizdekileri bir biçimde etkilediği olmuş mudur?
• Acı eşiğiniz başkalarına göre daha mı az aşağıdadır?
• Doğal bir ritminiz var mıdır? (dans etme, vs...)
• Eski evler ve binalar sizi cezbeder mi?
• Köpekler ve kediler size doğal olarak dostça mı davranır?
• İnsanlar sizinle bire bir anlamda birlikte olmayı tercih ederler mi?
• Eski bir yüzyılda yaşama fantezisi sizi cezbeder mi?
Psişik yeteneklerini teste tabi tutma konusunda ciddi olanların, İngiliz Astroloji ve Psişik Topluluğunun tam bir üyesi olmaları durumunda, hakemler kuruluna iki tane tam doğru okuma sağlamaları gerekmektedir. Ayrıca, Londra’daki Psişik Araştırma Derneği “DDA ve PK için Test” adlı, parapsikoloji alanında birçok bilimsel test içeren bir kitapçık yayınlamıştır. İnternet’te de çeşitli üniversiteler ve araştırma merkezleri tarafından sevk edilen “canlı” testler vardır.

PSİŞİK GELİŞME EGZERSİZLERİ
İngiliz Astrolojik ve Psişik Derneği başkanı Berenice Watt, 20 yıldır psişik gelişme konusunu öğretmektedir. O da, yazar Colin Wilson gibi psişik yeteneklerin bir miras olduğuna ama bütün insanların içinde uykuda olduğuna inanıyor.
Okuyacağınız egzersizlerin haftada 3 kez tekrarlanmasını tavsiye ediyor:
Egzersizi 10 dakika yaparak başlayın, sonra her seansta süreyi arttırın.
Rahatsız edilemeyeceğiniz, oturulabilecek bir yer bulun. Gözlerinizi kapayın ve birkaç derin nefes alın. Vücudunuzu gevşetin.
Mümkün olduğunca detaylı bir şekilde bir çiçek imajine edin; şekli, rengi, kokusunu ve yapısını. İmajı çok güçlü bir şekilde görününceye kadar çiçeği vizüalize etmeye, imgelemeye devam edin.
İmajine ettiğiniz bir kır yolunda, çiçeği bir kıra yerleştirin.
Yolculuk sırasında huzurlu bir yerde dinlenin. Yolculuktaki bu mola sırasında size görünen imajlar ve düşüncelere dikkat edin. Kesin olarak aynı yoldan eve geri dönün- imgelemenizde oraya eğer kapılardan veya kapı yollarından geçerek gitmek zorunda kaldıysanız, yine oralardan geçerek geri dönün. “Bu rotayı başlangıç noktasına doğru geri götürmek çok önemlidir.” diyor Watt, çünki siz ruhun süptil seviyelerini yeniden gruplandırıyor ve yeniden hizaya sokuyorsunuz. Başlangıç yerinize geri döndüğünüzde, gözlerinizi yavaşça açınız.
Yolculuğunuz çok canlı bir deneyim haline geldiğinde, ruhsal rehberlerinizden kendilerini size tanıtmasını isteyin. Aynı işlemleri uygulayın ama yolculuktan sonra gözlerinizi yavaşça açın. Bir not defteri alın ve sonraki 10-15 dakika için düşüncelerinizi, duygularınızı, zihninizden geçen veya vücudunuzda duyduğunuz hisleri, duyularınızı ve resimleri yazın.

TELEPATİ TESTİ
Bir arkadaşınıza Zener kartları destesini (1920’lerde Duke Üniversitesi tarafından tasarlanmış olan deste, 5 değişik sembolden meydana gelmiştir; bir haç, bir kare, bazı dalgalı çizgiler, bir daire veya kare) karıştırmasını söyleyin. 30 saniyelik aralıklarla saatlerinizi ayarlayın, arkadaşınız kartların desenli yüzlerini açsın, her kartın yüzüne konsantre olsun, yerini kaydetsin ve sonra kartı ters çevirsin. Bu sırada kartların düzenini, algıladığınız gibi yazın. Kartları tekrar karıştırın ve dört kez daha deneyin, 125 kereye kadar destedeki her turda (25 defa) 5 doğru cevap şanstır. Her 25 kartlık turda 6-5 kartlık ortalama, sizi Profesör Rhine’ın ilk başarılı süjeleri arasındaki telepatik kategoriye yerleştirecektir.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
edin, gelistirin, psisik, test, yeteneklerinizi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Psişik yeteneklerinizi geliştirme yolları. bitter Psişik Yetenekler 6 07.01.23 20:46
Psişik Yeteneklerinizi Test Edin !! Süper bir Test DiLara Psişik Yetenekler 9 27.07.21 12:59
psişik güçlerinizi test edin.. bitter Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22
Pisişik yeteneğinizi test edin DiLara Psişik Yetenekler 2 01.06.18 09:20
Evde telepati gücünüzü test edin SiLence Telepati 2 08.07.17 16:01


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147