Aura nedir ve Aura Güçlendirme nasıl yapılır - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.03.17, 03:35
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,739
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Aura nedir ve Aura Güçlendirme nasıl yapılır

Aura insanın doğal enerji kalkanıdır. Güçlü bir auraya sahip olan kişiye dışarıdan negatif enerjiler etki edemez, hastalıklara daha dayanıklıdır,ikna gücü daha gelişmiştir, çevresine huzur verir ve canlılık duyguları verir.

Aura güçlnedirmek için bir çok yöntem mevcuttur. Reiki, yoga, meditasyon bunların en başta gelenleridir. Sizde küçük bir çalışma ile doğal koruma kalkanınız olan auranızı güçlendirebilirsiniz.

Bunun için her gün 5 dakikalık bir imgeleme yapabilirsiniz.

İmgeleme için öncelikle meditatif bir duruma geçin. Yani oturduğunuz yada yattığınız yerde gözlerinizi kapatın ve gevşeyin. Vücudunuzdaki tüm kasların gevşediğine emin olduktan sonra vücudunuzu çepeçevre saran ışıktan bir alan düşünün. Bu alanı oldukça canlı ve parlak hayal edin. Renk olarak canlı bir beyaz, altın rengi veya gümüş rengi düşünebilirsiniz. Eğer gözünüzün önüne başka bir renk geliyorsa müdahale etmeyin, bırakın o renk olsun. Ancak renkler son derece canlı ve parlak olmalı. Koyu, çamurlu,kirli renkler gözünüze geliyorsa bunların canlı ve parlak renkler olduğunu imgeleyin ve renkleri canlı tonlarla değiştirin.

Bu alanın gitgide genişlediğini, canlandığını ve büyüdüğünü imgeleyin. Alan gitdikçe genişlesin. Tüm odayı sarsın hatta evden dışarı çıkarak büyüyebileceği kadar büyüsün. Ne kadar genişletebilirseniz bunu yapmaya devam edin. Ancak bir yerden sonra artık büyümezse durun ve bu alanı bir süre seyredin. Canlı, parlak ve çok büyük bir auraya sahipsiniz. İstediğiniz zaman imgelemeyi bırakabilirsiniz.

Bu imgelemeyi istediğiniz zaman yapabilirsiniz.Düzenli olarak yapmanız auranızın büyümesini ve canlanmasını sağlayacaktır. Doğal korunma kalkanınızı büyüterek ve güçlendirerek negatif etkilerden korunabileceğiniz gibi kendinizi daha sağlıklı ve daha güçlü hissedeceksiniz. Her gün 5 dakika bu imgeleme size çok faydalı olacaktır.Alıştıkça dışarıda yada istediğiniz yerde bu imgelemeyi yapabilirsiniz. Ancak gözlerinizi kapalı tutun. Çünkü bu beyni alfa durumuna sokar ve imgelemenin etkisini arttırır.

Eğer Reiki kullanıyorsanız bu imgelemeden önce tüm chakralarınıza enerji vermeniz ve imgeleme bitince solar pleksus chakraya bir kaç dakika enerji vermeniz çok faydalı olacaktır.

Psişik Koruma

Auranızı Güçlendirmenin Temel Metodları

Auranızı güçlendirmek için az sorna vereceğimiz pratik metodları,uyguladığınız ilk andan itibaren size daha fazla cesaret,daha fazla güven ve gerçek bir ruhsal korunma sağlayacaktır.Bunlar arunanızı güçlendirmek için yapacağınız temel pratik uygulamalardır.Basittir ancak sağlayacağı faydalar çok yüksektir.Ayrıca sadece auranızı güçlendirmekle kalmaz aynı zamanda sizi hayatta pek çok endişeden ve şüphedne kurtarır.
Bu çalışmalara başlamadan önce içinizdeki gizli potansiyel güçlere tüm kalbinizle güvenin…Bu çok önemlidir.
”Yüksek Özünüz”ün gerçekleştirebileceği mücizeler hakkında çok fazla şey yazmak mümkün.Bu canlı,müşfik,ilahi alev;varlığınızın gerçek kaynağı ve merkezidir.
”Yüksek Özünüz”,ilahi aklın gerçek bir kıvılcımı olarak,tamamen ilahidir.Tanrı’nın sizdeki ve sizin için yaşamı,sevgidir.[kişiye göre bu görüş değişebilir tabi…]
”Yüksek Özünüz”le aranızda çokd erin,güçlü,öze bir bağ var.Bu muhteşem varlık,eşsiz bir birey olarak nasıl planladığınızın ideal fotoğrafının sırrına sahiptir.Ve rızanızla,sizi bu idealin gerçekleşmesine doğru çeker.
Bu,kesinlikle ilişkinin sınırı değildir.”Yüksek Özünüz”,ilahi kutsamanın bitmez,tükenmez sularının kaynağıdır.Ruhsal gerçekliğinin prensipleriyle uyumluysanız,”Yüksek Özünüz”ün ışığını,aydınlatmaya,güçlendirm eye,koruma ya ve hayalinizi tam olarak gerçekleştirmeye çağırabilrsiniz.
İşte “Auranız”ı güçlendirmenin ve sahip olmanız gereken ruhsal korunmanın kuvvetli kalkanı haline getirmenin iki temel metodu:


IŞIK KULESİ-1


1-Derin ve dügün nefes alın.(Pratik süresince devam edin.)
2-Tüm vücudunuzu gevşetin.
3-Yürürken dik,düzgünisakin olun.Kollarınızı gevşekçe iki yana bırakın.Otururken de omurganız dik olsun.Ayaklarınızı birbirne paralel yerleştirin.Elleriniz,avuç içleri aşşağıya bakacak şekilde kalçalarda dursun.Ciddi bir sağlık sorununuz yoksa pratiklerinizde her
zaman ayakta durmalısınız.
4-Bedeninizi çevreleyen uzun,elips şeklinde,yoğun parlak mavi bir ışığı gözünüzün önüne getirin.Bu ışık vücudunuzun aşağı yukarı 25 santim ötesine ulaşır.Başınızın üstünde ve ayağınızın altınca 40 santime kadar da uzanır.Ruhsal auranız bundan daha büyük bir alanı kapsar aslında.Üstelik genellikle gümüş renkli olarak canlandırılır ama korunma amacınıza uygun olarak mavi olması gerekir[mavi,sağlığı ve korunmayı sağlar].Alanı neden mi küçülttü?İhtiyaç duyduğunuz koşulları yaratmak küçük alanda daha kolaydır da ondan.
5-Sizi tümüyle çevreleyen bu iyice belirlenmiş yoğun parlak mavi ışık alanını gözünüzün önüne getirdiniz mi?Tamam.Şimdi auranın en üst noktasında,başınızın biraz üstüne parlak beyaz bir ışık küresi hayal edin.Hayır,küre başınzıa değmiyor.
6-Dikkatinizi bu küre üzerine yoğunlaştırın.Böylece kor şeklinde yanan magnezyum gibi beyaz ve daha parlak hale gelir.Bunu yaparken yukarı bakmanıza gerek yok,varlığını hissedin yeter.Bu imajı,”Yüksek Varlığınız”ın Işığı’nı temsil etmek üzere yaratıyorsunuz.Bu ışık gerçekten de ordadır.Bu küreyi hayal ederken dokunmaya kalmayın.Çünkü “Yüksek Varlığınızı” bilinçli varlığınızla tespit etmiyorsunuz.
7-Şu iki imajın farkında olun:
Tümüyle içinde olduğunuz yoğun parlak mavi elips ve başınızın üstündeki beyaz küre…Onlar orada zaten varlar ama siz onlara konsantre olarak bu enerjilerin yoğunluğunu artırıyorsunuz.
8-Beyaz küreyi sembol olarak gözünüzün önüne getiremeseniz bile,gerçek ilahi gücün bir parçasını temsil ettiğini kabul edin.Ve düşünebilecğeiniz en yüksek pozitif enerjilerin zihninize dolmasına izin verin.Bu pozitif eenrjiler bırakın tüm benliğinizi sarsın…
9-Hazır olduğunuzu hissettiğinizde göz kamaştırıcı yuvarlağın beyaz ışık saçtığınız görün.Bu ışı,gümüş pırıltılarla doludur.Önce auranıza,sonra da canlı bir şekilde size doğru akarak tümüyle nüfuz eder.
10-Şimdi auranızın dış kabuğu canlı ve parlak mavi elips şeklindeyken,içi canlı pırıldayan beyaz ışıkla dolacak.Konsantrasyonunuzu etkin bir şekilde süredürebildiğiniz sürece bu vizyonu,yaşayan ve hareket eden bir gerçeklik olarak görün.Parlaklık sürekli etrafınızdadır ve siz doğru akar.Her şeyin kaynağı olduğu için bitmez tükenmezdir.Auranızda sürekli dolaşır.Pırıltılıdır,sert ve keskin şekilde belirlenmiştir. ”İlahi Güç”üç bu muhteşem belirtisinin ortasında çok mutlu bir şekilde kendinizin fakında olun!
11-Auranızın zaten varolduğunu ancak şimdi bunu güçlendirmek için özel bir çaba sarfettiğinizin bilincinde olun.
[Bu alıştırma günlük düzenli olarak en az bir defa yapıldığında yavaş yavaş negatif hiçbirşeyden etkilenmemey başlayacaksınız.
Ani durumlarda,mesela ani endişe,tehlike(her türlü tehlike,ister fiziki ister ruhsal) anında 2.metod uygulanabilir.Fiziksel olaylarda da az çok etkisi vardır.]
Ancak bunun faydası(2.metodun),auranızın genel kuvvetine bağlıdır.Diğer bir deyişle,”Işık Kulesi”nin başarısıyla kumar oynamayın.Düzenli metodu her gün uygulayın,acil metodu sadece gerekli durumlarda kullanın.Böylelikle saldırganın dikkatini başka yöne çevirebilir,hatta yatıştırabilirsiniz.En azından aklınızı sakinleştirip aydınlatabilir ve bazı önemli detayları bilinçli algılamanızı sağlayabilirisniz.Bu da iyiliğiniz için hayati önem taşır.


IŞIK KULESİ-2(Acil Metod)


1-Hemen etrafınızı saran canlı,parlak mavi aura elipsini düşünün.Başınızın bariz üstünde de “Yüksek Benliğiniz”in parlak,beyaz küresini gözünüzde canlandırın.
2-Başınızın üstündeki parlak kürenin farkında olun.Hayal edilmiş bir sembol olsa da,kürenin ilahi gücün bir parçasını temsil ettiğinin farkına vararak en yüksek iyiliği amaçlayın.
3-Parıldayan kürenin beyaz ışık saçtığını görün.Bu ışık,gümüş pırıltılar ile doludur,auranıza akar ve size nüfuz eder.Auranın sert kabuğunun keskin mavi dış çizgilerini görün.
4-İhtiyacınız olduğu sürece bu canlandırmayı sürdürebilirsiniz.
5-Görüntünün bilincinizden uzaklaşmasına izin verdiğinizde,bu korumanın hâlâ görünmez şekilde sizin çevrenizde olduğunu bilin

Aura Görme

Aura rengini görmek için kullanılan basit teknik insan aurası da dahil tüm aura çeşitleri için aynıdır. Aynı teknik ayrıca tüm kahinliğin bir parçasıdır. Bu yüzden insan aurasını görmek için aura renklerine bakmak çok iyi bir eğitimdir. Aura renkleri insan aurasını görmekten daha kolaydır. Aura görmek için dinlenmiş ve konsantre olmalısın aynı zamanda bir de gözlerine özel bir yöntemle odaklanmalısın. Auraya yukarıdan kabataslak bakılmalı ona direk bakmamalısın. Eğitim için loş ışık olmamalı. Yumuşak (fazla parlak olmayan) ışık olmalı (normal gündüz ışığı). (Fazla parlak ışığın gözüne çarpıp görmeni engellememesi için.)
En iyisi ışık senin arkandan ve üstünden gelsin. Senin görüş alanına gelen ışık aura görmeye çalışırken seni rahatsız edecek ve aura görmeyi zorlaştıracak. Üstünden ve arkandan gelen 100 watt ampül ışığı iyi.

Birinci Adım

Bir kitap al ve onu mavi veya kırmızı parlak bir kaplama ile kapla ve onu masada dik yerleştir. Ondan 2 metre veya en az 1.2 metre uzakta ol. Duvarın soluk renkte olsun. Parlak renkli duvara doğru aura görmeye çalışma. Duvarın rengi uygun değilse arka plana uygun bir çarşaf veya kağıt yerleştir.

Notlar;
1- Kitap sadece renkli kağıt için bir destek.Bakacağın renkli kağıdın aurası kitabın aurası değil.Renkli kağıtla kaplanmış bir tuğla kullanmak da duvarda asılan renkli kağıt parçası ile aynı sonucu verecektir.
2- Mavi ve kırmızı renklerin auraları en parlak ve görülmesi en kolay olanlar.
3- Rengin aurasının ton ve parlaklığı kullanılan rengin gölge ve tonuna göre değişir bu yüzden sadece parlak ana renkleri kullanın.
4- Bunun için herhangi bir palak renkli cisimleri kullanabilirsiniz. (Giysi, oyuncaklar vs.)

İkinci Adım

1- Gözlerini kapat ve biraz derin nefes al ve rahatla. Sakinleştiğin zaman kitaba bak. Gözlerini herhangi bir şeye odaklama sadece kitabın biraz kenarından ve onu geçicek şekilde bak. Kabataslak bakıyormuşsun gibi fakat arkasındaki duvara odaklanma.
2- Cisme cismin merkezinden değil cismin kenarından bak. (2 inç kadar.)
3- Bu bakışını sabit tut ve gözlerini dinlendir. Yaparken gözlerini veya alnını zorlama ve germe. Konsantre ol. Yoğunlaşmaya ihtiyacın var fakat rahat ve durgun bir bakış olmalı aynı hayal ederkenki bakış gibi.
Göz Kırpmak
Gözlerini kırpman gerektiği zaman kırpabilirsin yoksa bu gözlerini yorar yakar ve sulandırır. Odağını değiştirmeden gözlerini kırp. Göz kırpmak auranın bir veya 2 saniyeliğine kaybolmasına sebep olacak fakat hemen yeniden görünecek. (Eğer sakin ve rahat odak bakışına devam edersen).

Alın Çakrasını Açma Yöntemi

1- Çok yorgun olmanın nasıl bir şey olduğunu hatırla. Günlerce uyumadığın zaman nasıl hissettiğini ve gözlerini nasıl zorlukla açık tuttuğunu hatırla.
2- Yorgun gözlerini açmaya çalışmak 3. göz çakrasında güçlü bir zihinsel açmaya sebep olur. -onu uyararak-
Bu nasıl çalışır:
a- Zihinsel açma işi senin bedensel bilincini 3.göz çakrasına yöneltir.
b- Senin bedensel bilincin bedeninin bir bölümüne odaklanınca ve sen düşünce ile bu bölgeyi uyarınca bu bölgendeki enerjin kuvvetli bir şekilde harekete artacak.
c- Zihinsel olarak açma işlemi yeteri kadar uygulandıktan sonra 3. göz çakrası açılmaya başlayacaktır.
d- Bu zihinsel açma işini dinlenmişken ve bir nesneye belli bir bakış açısından bakarken uygularsan aurayı görebilirsin. (Direkt objeye bakarak değil).
Renkli kitaba geri dönelim:
Durgun ve rahat odağınla kırmızı veya mavi kaplı kitaba bakarken üste anlatılan zihinsel işlemi uygula.Vücut bilincini alın çakrasına kaydır.Bu bölgeyi zihni olarak hisset.

İpucu:
1- Alın çakrasını tırnağınla hafifçe eşele. Bu, beden bilincini o noktaya kaydırmaya yarar.
2- Göz kapaklarını kaldıran zihni komutu iptal et. Gözlerinin çok ağırlaştığını ve hayal et ve onları kapa biraz sonra yeniden aç. Hangi kasların bunu yaptığını gözlemle. Aynı kas komutunu zihinsel olarak bu bölgede uygula fakat göz kaslarının buna uymasına izin verme.
3- Bunu tekrar tekrar yap. Gözlerinin arkasındaki ağır karanlığı kaldırıyormuş gibi.
4- Zihinsel açma işine devam edersen, 3. göz çakranı uyarırsın. (Onu aktif hale gelmeye zorlarsın.) Objene devamlı rahat bakışın alın çakranı nesne tarafından gönderilen enerjiye uyarlıyacak. Bu enerji beynin görüş merkezine gidecek. Böylece o görüntü resmi olarak algılanacaktır. -parlak bir renkli ışık bandı olarak-
Not: Tüm bu enerji uyarım çalışmalarının bölgesel beden bilincine bağlı olduğunu -özellikle de derideki bölgesel yüzeye- hatırla. Onları etkili yapabilmek için bu zihinsel işlemleri hissetmelisin.

İlk Auran:
Rahat bir bakış ile objenin kenarından onu biraz geçecek şekilde baktığında bir süre sonra (birkaç saniye ila birkaç dakika içinde-ilk başlarda) kitabın etrafında silik bir parlama göreceksin. Sonra kitabın etrafını saran soluk ince bir ışık bandı göreceksin. Bu kitabın eterik aurası.
Biraz sonra kitap mavi ise parlak sarı aura veya kitap kırmızı ise parlak yeşil aurayı göreceksin.
Auraya direk bakarsan kaybolur ona cismin kenarından ve biraz üzerinden bakmalısın. Eğer kaybolursa merak etmeyin birazdan gene görünecektir.

Üçüncü Adım

1- İlk adımları tamamladıktan sonra birkaç tane kitap al ve onların her birini farklı ana renklerle kapla.
2- Daha parlak renk #8211; daha parlak aura- ve görmesi daha kolay.
3- Bu renkli kitaplar üzerinde çalış ve gördüğün rengi not et.
4- Aynı anda 2 farklı kitabı incele böylece birbirlerinin aura renklerini nasıl etkilediklerini gözlemle.

Dördüncü Adım

1- Bir saksı çiçeği veya taze çiçek al ve onların aurasını görmeye çalış. Onların etrafında göreceğin canlı aura olacak. Çiçek ve yaprakları etrafında göreceğin aura renklerinin etkilerini aklında tut. Bitki sapı ve yapraklar etrafında göreceğin turuncu renk tonu yeşil rengin aurasıdır. -aynı yeşil kitap gibi-
2- Canlı auralar daha incedir bu yüzden görülmesi daha zordur.

Beşinci Adım

1- Bir ağacın aurasını gözlemle. Güneş senin arkanda olursa daha iyi olur. Sabah erken vakitler veya öğleden sonra. Eğer güneş güçlü olursa bu gözlerini rahatsız eder ve görmeni zorlaştırır.
2- Bir ağacın aurası, ağacın büyüklüğüne ve ne kadar güçlü olduğuna bağlı olarak devasa büyüklükte olabilir. Ağaçların tepesindeki aurada sanki aura yavaşça oradan etrafa yayılıyor gibi fıskiye etkisi görebilirsin. Buna neyin sebep olduğuna emin değilim ve bunu gözlemlediğim her ağaçta görmedim. Bazıları ağacın ruhu olduğunu veya ağacın içinde doğal yaşayan bir ruh olduğunu ve bunun ona sebep olduğunu söylerler.

Altıncı Adım

Herhangi bir hayvanın aurasını o dinlenirken görmeye çalış. Hayvan auraları insanlarınki gibi renkli değil.
Hayvan auralarına bakarak onlardaki hastalık gözlemlenebilir.

Yedinci Adım

Kendi auranı gözlemle.Kolunu ileriye uzat ve elinin aurasına bak. Ayrıca bacak ve ayaklarının aurasını incelemek için uzanabilirsin.

Sekizinci Adım

Bir insanın aurasını görmek:
Kişinin boynu açık olsun. Onun direk boynuna bakma. Biraz kenarından ve onu geçecek şekilde bakmalısın.
Sonra bakışını kişinin başına doğru kaydır. Burada sarı renk görebilirsin. Gördüğün zaman kişine biraz zihinsel hesap yapmasını veya zor bir şeyle düşünmesini söyle. O bunları yaptığında aura parlaklığını gözlemle.
İpucu: Bir insanın aurasının parlaklığı ne yaptığına ve nasıl hissetiğine bağlı.Eğer mutlu ve yaşam dolu hissediyorlarsa auraları daha güçlü ve parlak olacaktır. Biraz şaka yapmayı dene.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
aura

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Aura’nız Kaç Santimetre ? Coliseum Aura - Çakra 0 07.06.20 19:22
Aura Güçlendirme Kurt Aura - Çakra 13 15.12.19 16:35
Aura ve Aura geliştirme Tekniği- Işık Kulesi SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 4 16.01.19 09:10
Ruh,aura SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 21.03.17 16:05


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:41.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147