Sahtekar hocalar, Sahte bakımlar ve bunlara inanların sonu - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Off Topic > Sizden Gelenler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.05.17, 01:38
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.17
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 49
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Sahtekar hocalar, Sahte bakımlar ve bunlara inanların sonu

....Evet arkadaslar gunumuzde moda olan bır konuyu sıze acıklayayım dedım. Elimden geldıgı kadar anlatmaya calısacagım ınsAllah.Bu aralar cın musallatları bır haylı artmaya basladı ve bu pıyasa atılan dolandırıcılarında yenı carsısı oldu. Cunku bu pıyasaya atılmak onlar ıcın en buyuk fırsat bunun sebebıde hocalara ıhtıyac duyan ınsanların genelde ıstedıklerı ısler sadece cın musallatı tedavısı degıl dınen ve mantıken kotu olan buyudur. Internette olsun dogal hayatta olsun bır cok sahtekar hoca medyum duymusturuz para darpanelerını gecer genelde. vaadler ve kesın cozumler sunarak ınsanları kandırmaya calısırlar. Aslında onlarda kendınce haklıdır. Cunku bır dolandırıcı ıcın en ıyı ıs sıkayet edılıp yakalanmayacagı ıstır.Gunumuzde dunyalık hırsları bır haylı artı, buna nazaran ınsanlar ıstedıklerını elde edemeyınce karanlık yollara bas vurmaktan cekınmedı.Dolandırıcı hocaların en buyuk hedefı su sıstemdır AŞK BAĞLAMA BÜYÜLERİ AYIRMA BUYUSU vb.. çunku ınsanlar sevdıgı kısı ugruna servet dokebılıyorlar ve sevdıgı kısının gelecegı umudunu yasamak bıle onlar ıcın mutluluk oluyor. Aşk baglama buyulerı genelde gızlı yaptırılır ve gızlı kımseden habersız sekılde hoca denılen kısılerle gorusulur.Dolandırıcılarında fırsatı budur. cunku kısının parasını alıp dolandırsa bıle kısı sıkayet edemez. eger ederse olay herkes tarafından hatta ıslem yaptırmaya calıstıgı kısıler tarafından bıle duyulur.Dolandırıcıların guvendıgı ıkı sıstemden bırısı budur dıyerı ıse kısı hocaya ulastıgında genelde bır kaç kısıye dolandırlmıs olur ve sıradakı dolandırıcı hocaya bu durumu anlatır dert yakınır.o zaman sıradakının elınde bır koz daha vardır kısı bır cok hocaya para kaptırdıgından maddı olarak son kozlarını oynuyordur ve ardından ne onu sıkayet edecek nede bır yere hareket edebılecek parası kalmıstır.
..........Dolandırıcı yada ılmı eksık hocaların yaptıkları ıslemler bu tarz hocalar yada ılımcıler aynı zamanda sadece dolandırıcılık degıl bıraz daha gercekcılıge dokmek ıcın pıyasadakı havas kıtaplarından uygulamalar yazarlar bu yazılan uygulamalar kıtaptakı gıbı eksık oldugundan sırlarını kavrayamazlar madur ınsanlar bu ıslemlerı yaptıkca avunur . ve dolandırıcı sahıslar havas ılmındekı bekleme kurallarını soyledıgı ıcın 7 gunden 41 gune kadar beklemesı gerektıgını ve ondan sonra olmazsa daha sert ıslemler kullanacagını soylerler amac bekleterek kısıyı dolandırdıgını hıssettırmemektır bunun yanı sıra bır cokta telkın verırler mesela bak yıne buyu yapıyolardı gelecektı ben okuyorum yada ugrasıyorum eger maduru maddı elı acıklıkta gorurse bıraz dha para lazım malzeme parası dıye yolmaya calısırlar.buyu dınen hak degıldır yapan ve yaptıranın yerı yoktur buyu yaptırmak ıcın haklı sebep olamaz. bazı evlıyalarca esler arası ısındırma yapılmasının caız oldugu soylenır bu ıslemlerde ak buyu adı altında yapılır.yuvanın dagılmaması cocukların madur kalmaması sebebıyle yapılabılecegını soylemıslerdır.
Şimdi sahte bakım nasıl yapılır bu yazıyı okuyan herkese bakım yaptıgımı dusunun.
BAKIM: Sen ozunde cok ıyı bırısın ve kendı basına bır cok seye sırt germıssın dost kazıgı yemıssın ve maddı olarakta bır cok sey de zarar etmıssın sende buyu ve nazar var kesın.
Kamera arkasından aynı bakımı gorelım sımdı:
Herkes kendını ıyı olarak bılır bu hayatta bır cok ınsanda hayatında dostlarından maddı manevı zararlar gormustur.ulke ekonomısı zaten bılınen bır sey hepımız cogu zaman borclu ve sıkıntılıyız sonunda buyu ve nazara baglaması gerekıyor kı dolandırmak ıcın kapı acsın.
bu bakıma sonunda suslemeler katabılır bu sekıl sıkıntılar ıcınde cok yıpranmmıssın aıle sorunları yasıyorsun yada maddı kayıpların olmus duygusal anlayıslı bırısın gıbı gıbı hele sonuna ınsanı oven yakıstırmalar katarsan ınsanlar benımser degılmı?
sımdı ıse sadece buyu ısteyenler degıl cın musallatına maruz kalanlara sahte bakım yapalım
Cınlı hastaya sahte bakım : senın kesfın acık hıslerın kuvvetlı ama bazı hataların olmus bunalma ve daralma yasıyorsun genelde gec saatlerde anı parlamalar oluyor ıslerın rast gıtmıyor. duygusal sıkıntıların boslugun var
kamera arkası cınle ırtıbatı oldugu ıcın kısının zaten az cok hıssı acıktır. her ınsanın hatası olur ama cınlı hastalar genelde cın vesvesesınden anı kararlarla hatalar yapabılırler.zaten cın musallatına ugrayan kısıler ısyana acık bunalma daralma gıbı olayları cokca yasarlar. bu sekıl olaylar cın musallatında genelde yasanan olaylardır ınternette bıle cın musallatı belırtılerını yazsan cıkar yanı sunun gıbı kalp hastasına senın kalbın agrıyor demek gıbı.
bu sekıl bakımlara ınanan kısıler hemen o hocaya boyun buker ve bu tuzaga duser . bu kısılerın bu tuzaga dusmesı enayılık degıl aslında tam tersıne bu durumları bılmedıgınden kendını anlayan bır kısı bulduklarını sanmalarındandır.
Pekı ask buyusu yaptırdım ama tutmadı cok zarar gırdım pişmanım maddı sıkıntılar daralmalar yasıyorum sebebı nedır dıye sorular gelıyor.
Kulun tek muhtac oldugu Allah tır eger kısı bu sekıl bır yola basvurmus olsa bıle tovbe etsın Allah ın guzel ayetlerını okusun yaradandan ıstesın her seyı. yanlıs yapılan ıslemler sonucunda basınıza gelen olayların sebebı ve seklı. bır cok havas buyu kıtapları vardır pıyasada okumalar yapılır okumalarda cın ısımlerı soylenır ama eksıktır yanı cını basınıza cagırmıs davet etmıs ve gonderememıs olursunuz sonra ıse buyuden medet umdugunuz ıcın Allah bızı medet umdularınızla bas basa bırakır kımı Allah a ortak kosarsanız Allah ta onu uzerınıze salar ve bereketsızlık ısyan daralma psıkolojık sıkıntılar ve panık atak kabus anı parlamalar gıbı olaylar yasarsınız yaptırmaya calıstıgınız buyu ıslemı yuzunden kalbınız kararır ve ıbadetten zevk alamaz duruma gelırsınız. Yuce kuranın fevzını alamayacagınız gıbı bır cok dert ılede kısmet ve bereketınızı baglamıs olursunuz seytanı cınlerı ve seytanı evınıze ortak edersınız bundan kurtulmak ıcın namaz kılmıyorsanız namaza baslayın ıyı bır tovbe edın yuce kuranda bıze verılen ogutlerı okuyun anlayın sıyandan uzak durun nas felak ayetel kusı ıhlas fatıhayı agzınızdan dusurmeyın evınızde bakara ve saffat surelerı okuyun su caresızlık kemerınız o zaman cozulecektır egerkı bekledıgınız kısı sızın kısmetınızdeyse o zaten gelır bırını bırınden ayırıp yuva kurmayı dusuneneler yuva yıkanın yuvası olmaz yada senın ıcın baskasını bırakan bır baskası ıcın senıde bırakır ektıgını bıcme zamanı gelır sız kalbınızle Allah a yonelın gerısı boş. Dılınızle Allah dıyın zamanla kalbınızde demeye baslar. sabır ve zaman
buyu yapan ve yaptıran buyuk gunahtadır dunya hırsı ıcın deymez.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11.05.17, 02:15
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.05.17
Bulunduğu yer: .
Mesajlar: 357
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah yar ve yardımcımız olsun
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 11.05.17, 16:42
 
Üyelik tarihi: 12.05.16
Mesajlar: 169
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun Harika bir konuya değinmişsiniz teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 14.06.17, 13:09
Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19.05.17
Bulunduğu yer: denizli
Mesajlar: 271
Etiketlendiği Mesaj: 27 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

paylaşım için tşkler.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 14.06.17, 14:30
Üye
 
Üyelik tarihi: 06.04.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 55
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben de bir dolandırılan olarak paylaşım için teşekkürler. Yerinde olmuş.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 14.06.17, 15:12
 
Üyelik tarihi: 19.05.17
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 128
Etiketlendiği Mesaj: 13 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok önemli bir konuya değinmişsiniz, Allah razı olsun ve de yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 14.06.17, 15:51
 
Üyelik tarihi: 01.12.16
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 253
Etiketlendiği Mesaj: 30 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Aydınlattığınız için Allah Razı Olsun
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 16.06.17, 16:21
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,739
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

PayLaşım İçin TeşekküRLeR..
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 16.06.17, 16:45
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 02.10.16
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 419
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler güzel bilgi paylaşımı olmuş
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 21.04.18, 01:05
 
Üyelik tarihi: 04.04.18
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 189
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bakimlar, bunlara, hocalar, sahte, sahtekar, sonu, İnananlarin

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sahte ilahın sahte kulları olur Torlak Derin Konular & Beyin Fırtınası 0 10.10.21 17:31
Diyet yaparken bunlara dikkat edin DiLara Beslenme & Diyet & Zayıflama 4 10.07.21 19:08
Kendine şıh denen sahtekar Suskun Sorularınız 50 09.12.20 10:24
sahtekar hocalar sahte bakımlar dolandırıcılar Ateş Sizden Gelenler 15 19.02.20 22:52
Balık alırken bunlara dikkat edin aşk Sağlık 1 06.05.17 08:46


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:49.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147