Her gece Lut Kavmi !! - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Off Topic > Sizden Gelenler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 14.09.18, 17:21
 
Üyelik tarihi: 18.08.14
Bulunduğu yer: Canada
Mesajlar: 236
Etiketlendiği Mesaj: 20 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Her gece Lut Kavmi !!

BODRUM'da
HER GECE LUT KAVMİ

Başlık sizleri sanırım irite edecektir. Bir çoğunuz "nasıl ya? geçen sene oradaydık çoluk çocuk, öyle bir kavime rastlamadık" diyeceksinizdir.

Hayat, ne gördüğünüzle değil, genel tabloya nasıl baktığınızla bir değer kazanır. Bir ineğin geçen trene bakması ile bizim bakmamız nasıl farklıysa, tefekkür etmiş ve Allaha sığınmış birinin GENEL resme bakması arasında büyük fark vardır.

LUT KAVMİNİN HELAK OLUŞU

Kur’ân-ı kerîm’de yirmi yedi âyette Lut aleyhisselamdan bahsedilmektedir.

Lut kavminin yaşadığı ve helâk oldukları topraklar Kur’ân-ı kerîmde alt-üst olan memleket mânâsına gelen “El-mü’tefikât” şeklinde zikredilmiştir. Sedum beldesi alt-üst olduktan sonra kaynarsular fışkırıp göl hâline geldi. Bu gün bu bölge, Lut Gölü adıyla anılmaktadır. Yahudi kaynaklarında ise bu belde (Sodom) ismiyle geçmektedir

Kur’ân-ı kerîm’de ismi bildirilen peygamberlerdendir. İbrahim aleyhisselamın kardeşinin oğludur. İbrahim aleyhisselam ve ona inananlarla birlikte Nemrûd’un memleketinden hicret edip Şam’a geldikten sonra, Lut Gölü yanındaki Sedum şehri halkına peygamber olarak gönderildi. İnsanlara İbrahim aleyhisselamın dînini tebliğ etmiştir.

Kuran'da bu beldede ahlâksız ve sapık bir millet türediği belirtilmekte. İçkili Eğlence, Grup Sex, Eş değiştirme, Sübyancılık, Homoseksüellik; (bugün tedâvisi mümkün olmayan AIDS hastalığına sebep olan cinsî sapıklık) yaptıkları ifade edilmekte. Lut aleyhisselam sözkonusu halkı çirkin işlerden menedip, doğru yola dâvet ettiği Kur’ân-ı kerîmin Şuarâ sûresi 161-164. âyetlerinde meâlen şöyle bildirilmekte:

“Kardeşleri Lut onlara: Allah’a karşı gelmekten sakınmaz mısınız? Doğrusu ben size gönderilmiş emîn, güvenilir bir peygamberim. Artık Allah’tan korkun ve bana itâat edin! Buna karşılık sizden bir ücret istemiyorum. Benim ücretim âlemlerin Rabbine âittir, dedi.”

Lut aleyhisselam kendine tâbi olanlarla birlikte bir gece Sedum beldesinden ayrılıp Sa’r şehrine gittiğinde, Cebrâil aleyhisselam Sedum beldesini kanadıyla alt üst ettiği açık bir dille ifade edilmekte. Üzerlerine şiddetli taş yağdırarak hepsinin helâk olup gittiği ayetlerle sabittir.. Bu hususta Kur’ân-ı kerîm’in Kamer sûresi 38. âyet-i kerîmesinde meâlen; “Celâlim hakkı için, bir sabah vakti devamlı bir azâb onları bastırıverdi.” Ve Hicr sûresi 73-74-75. âyetlerde de; “Nihâyet onları güneşin doğma vaktinde korkunç gürültü yakalayıverdi. Hemen şehirlerinin üstünü altına geçirdik ve üzerlerine de çamurdan pişmiş taş yağdırdık. Elbette bunda keskin anlayışlılar için ibret alâmetleri var.” buyrulmakta.

Buraya kadar yazdıklarımı artık sanırım bilmeyen yoktur. İlk kez duyduk numarası da çekme şansınızın olmadığını da biliyorum. Konu kısa ve öz. İnsanlar sapıklaşmış ve karşılığında Allah tarafından helak edilmiş. Şimdi, kimin kiminle ne yaptığını ne eleştiririm, ne'de gündeme getiririm. 4 duvar arasında yapılanların cezasını veya mukafatını malum sadece Allah verir. Hatta, kimin bundan dolayı cennet veya cehenneme gideceğine de.

Eşinizle yapacağınız her türlü fanteziye ehliyet olsa da, Kuran açık ve seçik ortada. Neyin günah ve neyin sevap olduğu bildirilmiş. Bu saatten sonra bilmedim, duymadım, işitmedim, haberim yoktu, ben o derse girmedim diyemeyeceğinize göre, toplumca sonucuna hep birlikte katlanacağız.

Neden mi hep birlikte?

İşte dehşet yanı da bu ya: LUT KAVMİ'NİN helak oluş sebebi milyonlarca insanın sapıklığa bulaşmasından kaynaklanmıyor. Lut kavminde o edepsizliği yapanların sayısı 40-50 kişi olduğu rivayet edilmekte. Lut kavmine helak geldiği gece her ne kadar 80.000 kişi teheccüdde olasada, topluca helak olmaktan kurtulamamışlar. Hatta Cebrail(A.S.) ''YA RABBİM, bu insanlar teheccüdde helak emrini uygulayayım mı yinede.''der. ALLAH(C.C.)'da ''onlar teheccüddeler ama o edepsizliği yapanları engelleyecek kudretleri olduğu halde onlar engellemiyorlar, helak onlara da gelecek, ahrette amelleriyle diğerlerinden ayrılırlar'' buyuruyor.

Bir kavmin yok olmasına sebebiyet veren sapık ilişkiler BODRUM'da sadece bir gece de yaşanmakta. Diğer şehirleri saymaya gerek duymuyorum. Türkiye çapında genelevleri, kulüpler,, fuhuş yuvalarını, uyuşturucuyu, sapık ilişkileri, LGBT derneklerine ehliyet verenleri, okul önünde uyuşturucu satanları, evli olup 5 karı tutanları, "ay benim kızımın neden boyfriend'i olmasın şekerim" diyen Anneleri, İnternetten indirilen çocuk pornocularını, yıllardır bizlere Zeki Müren ve Bülent Ersoy'u normalmiş gibi izlettiren büyüklerimizi, küçük yaşta satılan kızları, onca tecavüzleri, Alkol'den para kazanan Devleti Aliye'yi , kumar oynatan resmi kuruluşları, İnşaat ve müteahhitçilikte indira gandicileri, Müslüman görünüp süslüman olanları, hırsız, arsız, hain ve kahpeleri, yetim malı yiyen şerefsizleri, vatanını satan o*pu çocuklarını SAYMIYORUM BİLE.... Sadece BODRUM'DA bir gecede LUT KAVMİ'NİN helakine sebebiyet veren durum ve sapıklık yaşanmaktadır. Bodrum'da bir gecede içilen içki miktarı, yaşanan cinsel münasebet, sapık ilişki, eş değiştirme, grup sevişme , kumar ve bilumum günah HELAK OLAN KAVMİN ömürlerince yaşadıklarına eşdeğerdir.

Sadece bir BODRUM bizi helak etmeye yetecekken, Türkiye genelini düşünebiliyormusunuz? Ha, Allaha inanıyorsunuz ama iman gücünüz yeterli değil. Tamam, o zaman yapacak tabiki bir şey yok. EN AZILI Müslümanlara, yani 4x4'lük arazide zorlanmayan hacıvatlara şu soruyu sordum "diyelimki bu gece Cennetle müjdeleneceksin, ve bu karar kesin. Sadece tek şart var: gece saat 12.00'da hakkın rahmetine kavuşacaksınız. Kabul edermisin?" Aldığım cevap karşısında ister istemez donup kaldım. Aldığım cevap aynen şöyle: "ya kardeş, çocuğun okulu var, hem kızı evlendircem, eh birde evin tadilatı var malum İmar barışı"....

Yoruma gerek yok. Biliyorumki hepiniz böyle düşünmektesiniz.

Her koyun kendi bacağından asılır demeyi bırakın. Bana ne demeyin. Herkesin dini kendine demeyin. Bana dokunmayan yılan demeyin. O koyun her tarafı kokutacak. O koyun hepimizi helak edecek.

Soru: Bugün Cennetle müjdelenseniz ve tek şart saat 12.00'da hakkın rahmetine kavuşmanız olsa.... kabul edermisiniz?

Hadi hayırlısı...
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 14.09.18, 17:22
Zen Zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Üyelik tarihi: 20.07.18
Bulunduğu yer: maraş
Mesajlar: 136
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ah ah cok haklisiniz bu o kadar kotu ki rabbim sapkinliga giden bu insanlara hidayet versin inşallah birde en kötüsü sapkinliği normal bir sey gibi düşünuyorlar ve savunmasını bile yapıyorlar aklima geldikce cildiriyorum ilk once imanimiz ve akil saglimizi bozmasin yaradan ben artuk beden saglina dua bile etmeyi unuttum
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 26.07.19, 10:58
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 29.04.18
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 902
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

ŞEYTAN YER YÜZÜNE İNİNCE
iblisin soyunu üretmesi ve kendinden şeytan soyunu oluşturması hakkında 2 rivayet vardır. Birincisi kendini aşılayarak (ilkah yoluyla); diğeride cin soyundan bir eş edinerek (eşi şeytane) onun yumurtlamasından şeytan soyunu oluşturmuştur. iblisin arşı denizin üzerindedir. şeytanları oradan gönderir ve yönetir. Onlarda insanları ALLAH yolundan çıkarmaya çalışırlar. Şeytanın en önem verdiği şey; insanların aile düzenini bozup, eşleri birbirinden ayırmaya çalışmasıdır. ALLAH'ın C.C. En buğz ettiği, şeytanın en sevdiği şey; erkeğin erkekle, kadının kadınla ilişkiye girmesidir. şeytan yer yüzüne inince
İşim ne olacak dedi = Senin işin sihirdir.BUYRULDU
Ne okuyacağım dedi = Şiir
Yemeğim nedir dedi = Her mundar et ve ALLAH'ın ismi üzerine anılmamış herşey
Yurdum = Hamam
Meclisim = Çarşı ve pazar
Müezzinim = Zurna
Ezanım = Çalgı
Avım ve Tuzağım = Kadınlar
Peygamberim = Kahinler
Sözüm = Gıybet ve yalan
Kitabım = Vücuda yaptırılan dövme
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 26.07.19, 14:23
 
Üyelik tarihi: 09.07.16
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 199
Etiketlendiği Mesaj: 35 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kur'ana göre 'kimse başkasının günahını yüklenmez'.Allahu teala'nın adalet sıfatına uymuyor bazı anlatılanlar.Diğer yandan şunu da düşünüyorum; hidayet Allahtandır.Dilediğini doğru yola iletir.Peygamberler dahi uyarıcı olarak gelmiş ve kimseye zor kullanmamıştır.Hz Lut'un uyarılarını dikkate almayan bir kitleyi iman sahibi olan diğer topluluk nasıl bir yetki ve güçle doğruya yöneltebilirdi ki? Ya da nasıl engellerdi? Zor kullanarak mı? Onlara şiddet göstererek mi engellemeliydi? Bu konuya daha bir özen gösterip detaylı araştıracağım.Kaynak konusunda bilgisi olan varsa lutfen aktarsın.Lut Kavmi ile ilgili özellikle...
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 22.08.19, 23:55
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 21.08.19
Bulunduğu yer: Tr
Mesajlar: 1,090
Etiketlendiği Mesaj: 240 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah CC akibetimizi hayır etsin İnşallah.
__________________
İnci Sancı Mahsulüdür..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
gece, kavmi, lÛt

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Atlantis diye bildiğimiz Ad kavmi olmalı Hazar Derin Konular & Beyin Fırtınası 3 11.10.21 17:37
Hz Hud as ve Ad kavmi,GAZAP rüzgarı Sarsar ... ayhan571 Hayat Dersleri & Hikayeler 0 05.04.21 09:59
Semud Kavmi ve Avustralya Dua Derin Konular & Beyin Fırtınası 3 13.01.20 10:23
ÂD kavmi Omr Peygamberler 3 05.01.20 17:54
Medyen Kavmi ve Eyke Ashabı Snipper Derin Konular & Beyin Fırtınası 11 26.07.19 13:14


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:12.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147