Sure-i Yasin Havassları - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Sure ve Ayet Havasları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 06.04.16, 01:44
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,199
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Sure-i Yasin Havassları

Sure-i Yasin.. Faideleri

Bir tabağa yazılıp Suyunu içen kişinin Vucuduna 1000 tane Şifa Girer ,1000 tane Dertten Arındırır, Kalbine 1000 TAne Hikmet girer,1000 tane bereket ,1000 tane Nur Girer, 1000 tane Rahmet girer içine..

Cuma gecesi Sure-i yasin ve Duhan suresini Tam bir iman ile Okusa Bütün Günahlarına Tevbe etse Tevbesi Kabul olur.

Normal su ve zağferan Yazılıp 7 gün aç karnına sabahları içilse Duyduğu herşeyi ezberler ,Hem heybetli olur Hemde Kendisine hiçbir kimsenin Kötü bişey yapmaya Gücü yetmez ,Bu şekilde İçen kişi Eğer Prostat hastası ise Şifa ulur ,Sütü olmayan kadın içse Sütü çoğaltır.

Bu sureyi yazıp Sağ pazusunda taşısa Kötü gözlerden muhafaza eder,Bütün ağrıları kesip NAzardan Muhafaza eder,Şeytanın vesvese sinden ve Olur olmadık korkulardan Korur,

Çok büyük korku anında (mesela Evden cıkınca zalimin biri seni öldürecek olsa) Evden cıkmadan Yasini şerifi okuyup öyle cıksa Allah o kişiyi Düşman gözünden saklar.

Bir mecliste 1499 Defa okunsa Rahmet kapıları azına kadar açılır Ve İstekler Kabul olur.

5 defa (selamun kavlen min rabbirrahim) ayetini yazıp taşısa Vebadan taundan muhafaza eder.

Bu ayeti Veba ve taun Zamanlarında 28 defa okumaya devam etseler Hastalık bulaşmaz.

Sadece (Yasin) kelimesi yazılsa Yağmur Suyu İle bozulsa Sonra bu sudan 5 gün yani yasin kelimesinin harf sayısınca kıbleye dönerek içilse Artık kişi Allah ın hikmeti ile konuşur,

(İnna Caalnaa Fii Ağnakıhım ...den La yubsirun) a kadar Altın bir levhaya veya bakır bir levhaya yazılsa Sonra Su ile bozulup Düşmanlara içirseler Yazan kişiye olan bütün düşmanlıklarını giderir, Veya hutta bu ayetler Yüzüğün kaşına Yazılır Veya Kağıda yazılıp Yüzük kaşının altında taşınır O zamanda Kimse düşmanlık edemez.

1 defa veya 3 veya 7 Defa Bütün mazarrattan Bütün semavi veya Yerden gelebilecek Kötülüklerden Evin muhafazası İçin Evin dış etrafında evi daire içine alacak şekilde Okunur Her (mübin) Kelimesinde Eve Doğru üfürülürse Yerden Ateşler çıksa Gökten Taş yağsa Allah ın İzni ile Eve ve içindekilere Bişeycik olmaz.. Bu Şekilde okumak Evin manevi Sigortasıdır.

Selamun kavlen min rabbirrahim) ayetinin Hafli olan vefkini yazıp taşısa Bütün korkulardan emin olur Belaları def eder, Herkese şirin gözükür Çok faidelidir.

Selamun kavlen min rabbirrahim) ayetini Herhangi bir arabi ayın Evvel gününde Cam bir şeye yazıp bundan kötü yola düşmş kişiye içirseler O Kötü yoldan döner.Normal kişi içse Kalbi ferahlar Gam ve kederi giderir.

Bu ayetin vefki zührenin Şerefli bir saatında Veya Cuma günü zührenin iyi bir saatinde yazsalar Taşısalar Çok büyük faideleri vardır..

Bu surenin bir havasıda Kalbleri teshir etmek içindir Kişiler arasında ülfet olması içindir. Misk zağferan ve normal su ile çizgisiz bir kağıda iyi bir saatte Yazılıp üzerine 7 defa okunsa ve (Tevekelu ya huddam hazihil esma i Vessuretişşerifeti Bi celbi Ve Cezbi Kalbi ...1...bin ......2.... dese ..Sonra kağıdı alıp üzerinde taşısa O kişiler arasında ülfet meydana gelir 1. yazan yerde istediğin kişinin adını 2.ci yerdede o kişinin anasının adını söylemen lazımdır.. Bunu Karı ve koca kendi arasında muhabbeti daimi içinde yapabilir..
(Eğer yanlış bir işte kullanırsan Çok büyük günahtır Çarpılırsın)

bu sure i Şerife yi Bir cam a Misk zağferan ve su ile yazsa Sonra su ile bozulup Hastaya içirseler İçerkende Şöyle dese (Neveytüşşifa e Bi ayatillahil izam Ve esmaihil kiram) dese Allah O kişiye şifa verir,

Veyahutta Bu sureyi şerifi Misk zağferan ve su ile cam bir şeye yazıp Sonra Su ile bozsalar ve 1 gece dışarda Bekletseler ve 7 gün aç karnına İçseler İçerkende (Allahumme inni es elüke Ya Allah Bi bereketi hazihi ssureti şşerifeti vel Esma il mübareketil Münifeti En Tuhfezani El Kuranel azim Ve tut u muni Kelamikel kadim) Dese Allahın izni ile Kalbi Rahatlar Zihni açılır Duyduğunu Unutmaz olur ve Allah O kişiye Kuranı kerimi ezberlemeyi nasip eder..HAfız olur.

~~~~~~~~

Bir Pirket Parçasına 41 defa okuyup üfürseler Onuda evin bir köşesine koysalar eve giren hiç kimse o kişiye kötü söz söyleyemez..veyahutta ev yapılırken bir pirkete okuyup duvara koysalar o evde huzursuzluk olmaz,bereket olur.

2 kötü kişi arasına birbirini öldürecek kadar bir adavet ve buğz ve düşmanlık koymak istersen bir ekmek parçasına 7 defa okunur ve bu niyetle nefes edilir bir köpeğe yedirilir O kişiler arasında anında düşmanlık başlar mücerreb.../Ancak kesinlikle haketmeyenlere yapılmamalıdır, eğer yapılırsa KEndine kötülük etmiş olursun çarpılırsın..

Herhangi bir cemaatın veya 2 ülke nin arasına düşmanlık sokmak için bir avuç hardal tohumu alınır 1 defa sure yasin okunur ve bu niyetle 2 cemaatın ismi zikredilir veya 2 ülkenin ismi zikredilir Ve nefes edilir eğer bunlar cemaatsa bulundukları yere serpilir eğer 2 ülke ise mechül bir kabre gömülür se aralarında fil hal düşmanlık başlar birbirlerini öldürmeye başlarlar. yasin i şerif bitince su ayeti de 1 defa okumak lazımdır (Lekad kane Li sebein Fi meskenihim ayeten Cennetani an yeminin ve şimal Külü min rızkı rabbiküm veşkuru leh, Beldetün tayyibetün ve rabbun Gafur.


Yine düşmanlık ve adavet ve buğz için bir taş üzerine 2 ülke nin ismi yazılır veya 2 sahsın ısmı ve analarının ismi yazılır sonra 41 fatiha okunur sonra o taş harabe bi,r yere bırakılır, aralarında düşmanlık baslar.((Hak etmeyene yapılırsa çok fena zarar verirsin kendi kendine))

Bir kişiyi öldürmek için (Allah tan korkun Ve hak etmeyen kesinlikle yapmayın Sadece Bush gibi yada ariel sharon veya Livni gibi öküzlereyapın,HAk etmeyen yaparsan Bela seni bulur unutma))
Bunun için 41 defa bir kerpice veya pirkete okunur ve bitiminde sapı siyah olmayan bir bıçakla o ker¤¤¤e bir hat çizilir , sonra üzerine cenaze namazı kılınır ve bir nehre bırakılır, Kerpic suya batınca düşman da helak olur ölür gider...


Aşkınla deli divane etmek için bir şeker üzerine 7 defa okunur ve nefes edilir sonra 7 defa (beduh) Okunur nefes edilir yedirilir (Bu sadece KArı koca içindir yanlış işte kullananlar çarpılır söylim)

Bir malın satılması için 41 defa okunur ve o niyetle nefes edilir.

Yine Aşkından deli divane etmek için 7 kabirden cok az toprak alınır ve hepsinin üzerine 7 defa bu sure okunur sonra yemeğe katılır azcık bu topraktan onu yediği anda deli divane olur aşkından (Bu iş sadece ailede şiddetli geçimsizlik olduğu anda yapılır HAram işte kullananlar çarpılır.

Müslümanın müslüman hakkındadki dua sı makbuldür hadisince : Fakir bir müslüman a rızık celbi için Yatsı namazından sonra 41 defa okunur Ve hacet söylenir.


Hazine ve definenin yerini tayin için Define olduğu tahmin edilen yer temizlenir ve o yere Temiz su serpilir Sonra Tahmin edilen yerin etrafına hardal taneleri sacılırak 3 defa yasin okunur Yani hem sacılır hem de okunur beraberce, bitince şöyle söylenilir
( يا عمار هذ المكان اجمعوا هذ الخردل على مكان الدفين بحق شاه ۲ زريال۲ ازرين۲ طيمال۲ ميهال۲ برهام۲ )
sabah olunca eğer orda define varsa hardallar oraya toplanır..


Yasin suresi ile ihfa : 3 tane siyah mercimek veya esmer mercimek alınır Besmele ile
(يوم نطمس وجوها =الى قوله ،الى السبت ، واذا قرات القران جعلنا بينك وبينالذين لا يؤمنون بالاخرة حجابا مستورا ،ومن بيننا وبينك حجاب فاعمل اننا عاملون =الى قوله {يعلمون}
sonra yasin suresi sonuna kadar okunur. bunlar beraberce veya hutta dil altına konulur..


Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 12.05.16, 03:20
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,199
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Resulü Ekrem(a.s.) buyurdu:
"Ya Ali,Sure-i Yasin'e devam et. Muhakkak onda bereket vardır."
1-Aç okursa doyar.
2-Susuz okursa suya kanar.
3-Çıplak okursa giydirilir.
4-Bekar okursa evlendirilir.
5-Korkan okursa korktuğundan emin olur.
6-Hasta okursa iyileşir.
7-Zindanda olan okursa çıkarılır.
8-Misafir okursa,seferinde ona yardım edilir.
9-Bir şey kaybeeden okursa, kaybettiği şeyi bulur.
10-Sıkıntı ve kederli kimse okursa,sıkıntı ve kederden kurtulur..."



Yasini Şerifin Havvası
İmam cağferi sadık hazretleri buyurduki: Yasini şerifte hakk tealanın 82 ismi şerifi vardırki, yasini şerif dahi 82 ayettir, Rabbül âlemin her ayette bir esmai ilahiyi yazdırdı. İsmi azam dahi bu surei yasin de mevcuddur, Bir kimse bu yasini şerifi duası ile beraber okusa birçok havvasına mazhar olur. Bunda hiç şek ve şüphe yoktur. Amma şartı budur ki her okumayı murad ettiğinde arkanı ricali gaybe vereceksin, ondan sonra okuyacaksın.

1.Havvası budurki:

Evvela 3 gün oruç tutup hayvanattan meydana gelen şeylerden kaçın ve dahi çok su içmeyip çok yemek te yemeyeceksin. Ve her gün 3 kere bu mubarek sureyi duası ile beraber oku, 3 gün sonra yeşil giysili müslüman cinler hakk tealanın fermanı ile sana muti olup her ne dilersen her ne murad edersen fıl hal emrini yerine getirirler.


2.havvası budurki:

Bir halvet yere girip bir mavi para kesesi içine daha evvelden işaretlemiş olduğun bir altın koy. Para kesesinin ağzını iyice mühürle. Ve hergün ve gecede bu yasin suresini duası ile beraber 3 defa oku. 40 böyle devam et. 40 gün tamam olunca Bismillahirrahmanirrahim diyip kesenin ağzını aç. İçine hakk tealanın katından 40 tane altın gelir. Evvelden işaretlediğin altını almayıp diğerlerini alıp harcarsın. Ve hergün kesenin içinde 40 tane altın bulursun. Amma şartı budurki kimseye sırrını söylemeyeceksin.


3.havvası budurki
Çarşamba günü iyi bir saatte bu mubarek yasini şerifi duası ile beraber kâfur ile bir kâğıda yazıp hürmet ve tazim ile başında taşısan, bir peri kızı sana müptela olup asla yanından ayrılamaz. Nereye gitsen seninle beraber gider. Her ne muradın varsa fil hal reva eder. Toprak altındaki definelerden habe verir.


4.havvası budurki
Eğer uzak bir yerden bir nesne veya bir kimseyi getirmeyi murad edersen. 3 gün riyazetli oruç tutup murad ettiğin şeyin niyyetine bu yasini şerifi duası ile beraber 3 kere oku. Asla şüphe etme. Bu mubarek surei yasinin hadimleri hangi nesneye murad etti isen nesneyi alıp getirirler.

5.havvası budurki
Eğer dilersen tayyi mekân edersin. Yasini şerifi duası ile beraber bir parça kurt derisine yazıp sağ pazuna bağla. Bir yeşil sırçalı Çömleğe su doldurup suyun üstüne 3 kere yasini şerifi duası ile beraber okuyup üfür, sonra o su ile abdest alıp 2 rekât namaz kıl. Ya rabbi beni falan yere götür deyip gözlerini kapat. yasin hürmetine dilediğin yere fil hal götürürler. Ve eğer o deriyi daima kolunda taşısan cümle nas ve cümle cinlerin yanında heybetli olursun.



6.havvası budurki
Bir akarsuyu yoğurt kıvamına getirisin veya insan gibi konuşturursun. Şöyleki yasini şerifi baştan sona oku, her mübin de şöyle de: ilahi surei yasini şerif hürmetine, dua yı mübin hürmetine, bu dua içindeki isimlerinin hürmetine, bu dua ya dil verip konuştur Ya rabbi, dersin fil hal su dile gelip konuşur. Her ne söylerse sende hemen ‘lebbeyk lebbeyk’ dersin.
Veya hutta ey su yoğurt gibi ol dersin, hemen yoğurt kıvamına gelir. Veya ey su Fermanı ilahi tersine ak dersin, fil hal tersine akar.


7.havvası budurki
Her ne için okursan oku fil hal muradın hâsıl olur, Dilersen gökyüzünde uçarsın, 3 gün riyazetli oruç tutup her gün 3 defa yasini şerifi duası ile beraber oku. Her gün gusül abdesti alıp daima abdestli ol, 3 gün sonra 2 rekât namaz kıl, birinci rekatte 1 fatiha 40 ihlâsı şerif oku. İkinci rekatte 1 fatiha 30 ihlâs oku ve ettahiyyatu okumayıp onun yerine 10 ihlâs oku. Sonra 7 defa yasini şerifi duası ile beraber oku, derhal muradın hâsıl olur. hakk tealadan ne dilersen hemen reva olur. Ve eğer bir mezardaki ölü niyetine okusan, hakk teala ruh verir diriltip konuşturur.


8.havvası budurki
3 gün riyazetli oruç tutup her gün 3 kere yasini şerifi duası ile beraber oku. 3 gün tamam olunca düşmanını helak etmek için 7 defa oku, biter bitmez düşman helak olur. Eğer tecrübe etmek istersen 7 kere bir koca kaya üzerine oku, koca kaya tuz gibi paramparça olur.


9.cu havvası budurki
Eğer dilersen bir ağacı veya bir kayayı bir yerden başka bir yere götürürsün. 3 gün riyazetli oruç tut, hergün 3 kere yasini şerifi duas ile beraber oku. 3 gün tamam olunca gusül abdesti alıp 7 defa yasini şerif oku her mübine geldikçe ‘ fermanı hakk’ de, ve her mübin duasını okuduktan sonra ‘ilahi kendi esmaların hürmetine, birliğin hürmetine, yasini şerifin hürmetine, kuranı kerimin kalbi hürmetine, mümin kullarının kalbi hürmetine falan ağacı kökleri ile beraber toprağı ile beraber falan yere götür’ dersin. Hakk teala hazretlerinin emri ile ağaç yerinden kalkıp işaret ettiğin yere gidip oraya gömülür.


10.havvası budurki
Kötürüm felç ve sonradan kör olanları tedavi edersin. 17 gün riyazetli oruç tutup her gün zeytinyağı üzerine yasini şerifi duası ile beraber 7 defa şifa niyetine okursun. 17 gün sonra hastalıklı yerine sürsen, biiznillah şifa hâsıl olur.


11.havvası budurki
Dünyada çok zengin olursun. Bu mubarek yasin suresini duası ile beraber bir kurt derisine yazıp taşı, hergün daha fazla mal ve mülke malik olursun.


12.havvası budurki
Eğer düşmana yılanları ve akrep leri musallat edip helak etmek istersen. 3 gün riyazetli oruç tutup her gün 3 defa bu yasini şerifi duası ile beraber oku. 3 gün sonra bir yılan kabuğu (yılanın soyduğu derisi) alıp üzerine 7 defa bu mubarek surei yasini duas ile beraber okuyup üfür, sonra yılan kabuğunu alıp zeytinyağına bulayıp ‘falan oğlu falanın üstüne 1000 tane yılan ve 1000 tane akrep yolladım, gidip öldürün dersin’ fil hal düşmanın üzerine yılanlar ve akrepler hücum edip saldırıp öldürürler.


13.havvası budurki
Kendine vird edinip her gün 3 kere okusan sabah namazından sonra 1 kere öğle namazından sonra 1 kere yatsı namazından sonra 1 kere okusan, çok azim faideler hâsıl olur. Hakkı ile tahareti kâmil üzere okumaya devam etsen 3 ler sınıfına ismini yazarlar.




14.havvası budurki
Eğer dilersen cümle yılanları ve çıyanları akrepleri kendine musahhar edersin. Nereye gitsen seninle beraber gelirler. 3 gün riyazetle oruç tut. 3 gün tamam olunca Bir yılanı tutup ödünü al, sonra üzerine yasini şerifi duası ile beraber 1 kere oku, sonra yılanın ödüne zağferan ve gül suyu katıp iyice ezip hâsıl olan suyu alıp, o su ile yasini şerifi bir kâğıda yaz. Her nereye gitsen yılanlar ve çıyanlar musahhar olup itaat ederler. Eğer yılanları çıyanları akrepleri bir yere toplamayı dilersen, hemen bir defa yasini şerifi duası ile beraber okuyup, yasini şerifin ve içindeki esmai ilahilerin hürmetine ey yılanlar ey akrepler ey çıyanlar benim yanımda toplanın dersin, Biemrillahi teala ne kadar yılan çıyan akrep varsa hepsi yanında toplanırlar, öyleki uçsuz bucaksız mahşer yeri gibi olur. Bundan sonrada bir şehre varsan o şehirde bir insanoğlu kalmayıp hepsi kaçar gider. Dilersen hepsini bir memleket üzerine yollayıp o memleketi harap ve perişan edersin. Ne emir versen fil hal yerine getirirler.


15.havvası budurki
Eğer dilersen kimse sana düşmanlık edemez. Çarşamba günü yazıp taşı. Biemrillah kimse düşmanlık edemez. Halk içinde heybetli olursun. Şartı budurki daima abdestli olacaksın.


16.havvası budurki
Eğer dilersen ilmi simya ilmi vefk ilmi kimya ve daha nice ilimleri hakk teala senin kalbine ilahi kudret ile nakşeder öğretir. Şöyleki yasini şerifi duası ile beraber, temiz kullanılmamış bir tabağa zağferan kilab misk ile yazıp ondan sonra üzerine gül suyu döküp yazıyı boz. Hâsıl olan suyu alıp bir şişede muhafaza et. 40 gün sabah aç karnına bir miktar iç. Dünyada herne ilim varsa hepsi hakk tealanın emri ile kalbine bir bir nakş olur. İlham ile hepsini öğrenirsin.


17.havvası budurki
Eğer dilersen hafızan çok kuvvetli olup duyduğunu asla unutmazsın. Yasini şerifi duası ile beraber misk zağferan ile yazıp taşısan. Asla duyduğunu okuduğunu unutmazsın.



18.havvası budurki
Eğer bir malın kaybolsa, 3 gün riyazetli oruç tutup hergün niyet edip 3 kere okusan, herneki kayboldu ise ervah bulup geri getirir. Ve eğer bir yerde padişah dahi olsan, padişahlık elinden alınsa, yasini şerif hürmetine ol nimet sana geri verilir.


19.havvası budurki
Eğer dilersen bir evde kimse kalmayıp hepsi kaçar gider. 3 gün oruç tutup hergün 3 kere oku, 3 gün tamam olunca bir kâğıda yasini şerifi duası ile beraber yazıp düşman evinin duvarına göm. Kimse kalmayıp hepsi kaçıp giderler.


20.havvası budurki
Eğer dilersen bir kişiyi kendine muhkem âşık edersin. 3 gün riyazetli oruç tutup hergün 3 kere oku. 3 gün tamam oluca bir keten iplik alıp üzerine 3 kere okuyup ateşte yak. Külünü alıp yemeğe katıp matluba yedir. Fil hal âşık


21.havvası budurki
Bir kâğıda misk zağferan ve kâfur ile yazıp taşısan, cümle nas senin heybetinden edebinden utanırlar. Herkese sevgili olursun.


22.havvası budurki
Taharet ile hergün 3 kere okusan, cümle nas ve cümle mahlûkat emrine itaat ederler.

Ey azizi bu yasini şerifin şerhi daha çoktur. Amma biz bu kadarla ihtisar ettik. Hâsılı kelam hergün 3 kere okumak kibriti ahmerdir.


Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 12.05.16, 03:23
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,199
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Selamün kavlen mir rabbir rahim:

Bu Ayeti kerimeyi okumaya başlamadan önce Yâsîn'i baştan başlayıp, bu Ayete geldiğinde 818 defa okur ve sureyi okumaya devam ederek bitirirse, beklenen faydayı hızlandırmış olur.
- Bu Ayeti kerimeyi felçli ve hasta olan veya ruhani hastalığa mübtela olan bir kimse için, bir bardak suya 818 defa okuyup nefes edildikten sonra bu su hastaya içirilirse, buna yedi gün veya daha fazla devam edilirse Allah ın izniyle şifa bulur.
-Her türlü dilek için: Yâsîn sûresini oku ve ''Selâmün kavlen mir rabbir rahîm'' Ayeti kerimesine geldiğin zaman 818 defa tekrar edip, 18 de bir (1) ve her 100 defanın sonunda bir defa şu duayı:

Allâhümme yâ semîal münâcâti ve yâ mücîbed da'vâti ve yâ kâdiyel hâcâti ve yâ nûrül ardı ves semâvâti eselüke en tücîbe da'vetî ve takdî hâcetî fe innekeentes samedil vâhidil ehadi lem yelid ve lem yûled ve lem yekün lehü küfüven ehad. Ve en
tüsallî alâ seyyidinâ ve nebiyyinâ muhammedin halkıkeve alâ âlihi ve sahbihi ecmeîn. Bi rahmetike yâ erhamerrâhimîn.

- Rızkı dar ve kârıda az olup sıkıntı içerisinde bulunan bir kimse Cuma gecesi sabaha doğru kalkıp güzelce bir abdest alıp,
iki rekat hacet namazı kıldıktan sonra kıbleye karşı iki diz üzerine
otursun. Besmele-i şeriften sonra 3 İhlas ve 1 defa Fatiha suresini
okuyup, Yâsîn sûresini okumaya başlasın. ''Selâmün kavlen mir rabbir rahîm'' Ayetine geldiği zaman 21 defa bu Ayeti tekrar edip, Yâsîn'i bitirdikten sonra şu duayı okusun:

-Allâhümme innî eselüke bi hakki hâzihis sûretiş şerîfeti bi hakki Selâmün kavlen mir rabbir rahîm. En terzuknî rizkan halâlen tayyiben allâhümme innî eûzü bike min şiddetil fakri ve belâed dîne allâhümmec alenî mineş şâkirîn.

Bu tertip üzere Yâsîn sûresini iki kez daha okuyup tamamladıktan
sonra 3 defa salavati şerife getirirse, Allah c.c. ın izniyle sıkıntıdan kurtulur. Rızkı bollaşır ve kârıda çoğalır.


Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.05.16, 03:26
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,199
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Yasin duası

Mübin duası (Yasin Duası) :

Mühim bir işinde niyet ederek yasin şerif oku her mübinde bu duayı 7 kere okumalısın.

Dua Okunuşu
Sübhânel müneffesi an külli medyûn Sübhânel müneffesi an külli mahzûn Sübhânel muhallisi an külli mescûn Sübhânel âlimi bi külli meknûn Sübhâne men ceale hazâinehû beynel kâfi ven nûni fe izâ kadâ emrân fe innemâ yekûlü lehû Kún fe yekûn Fe sübhanellezi bi yedihî melekûtü külli sey''in ve ileyhi turceûn.

ANLAMI:

Bütün borçlardan kurtaran Rabbimizi tenzih ederim...
Bütün üzüntülerden feraha kavuşturan Rabbimizi tenzih ederim...
Bütün hazinelerini kaf ile nun harfinin ("KÜN") arasına sıkıştıran Rabbimizi tenzih ederim...
Birşeyi dilediğinde "OL" emriyle olduran Rabbimizi tenzih ederim...
Ey Ferahlandıran, bizleri ferahlat...(5 defa tekrarlanıyor)
Ey bütün merhametlilerin en merhametlisi, üzüntümü ve kederimi çok acil bir şekilde benden gider...


Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 28.05.17, 18:54
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,199
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ey âdemoğlu, duâ senden icâbet benden; istiğfar senden, bağışlamak benden, tevbe senden, kabul etmek benden, sabır senden fazlasıyla vermek benden, sabır senden, yardım benden... Ne istedin ki benden, sana vermedim."

İşte böyle buyuruyor Allah Teâlâ bir hadis-i kudside. Kulluk ile rububiyetin en geniş mânâda ve en kısa şekilde anlatımı yapılmıştır bu güzel sözlerle. İbâdetin özü duâdır, istemektir. Bu isteyiş namazla ile en güzel sûretini bulmuştur. Kulun Rabbine en yakın olduğu an secdede olduğu andır. 0 sırada kalbinden ne ge*çirirse hepsi kabul olunur. Yeter ki istemesini bilsin.

Duâ, sözlük itibarıyla çağırmak mânâsındadır. Dindeki mânâsı ise Allah'tan, belirli sözlerle, belirlenmiş vakitlerde, O'nun rızâsının dışına çıkmadan isteklerde bulunmaktır.

Duâ, bir kulluk vazifesidir, kulun kendi arzularını Rabbine bildirmesidir, benliğini terk etmesi, Rabbine yönelmesidir, O'nun verdiği nimetlere şükretmektir, kulluğunu öne çıkartmaktır, ima*nın gıdasıdır, çığlığını, yakarışını edeple Allah'a duyurmaktır, vasıtasız Allah ile irtibata geçmektir, sevenin sevdiğine niyazıdır, merhamet dilemektir, ruhun cilasıdır, ibâdettir, kısacası;"Duâ Mü'minin Silâhıdır."

Allah (celle celâlühü) buyuruyor ki:

"(Habibim] de ki: (Ey insanlar!] Sizin duâ ve ilticanız olmasaydı, Rabbim size değer verir miydi?" (Furkan Sûresi: 77)

Bu âyet-i celîle, duânın kıymetini ne kadar güzel ifade edi*yor. Duâsı ve ilticası olmayana Cenâb-ı Hakk'ın kıymet verme*diği beyân ediliyor. Zira duâ tanımaktır.

Allah (celle celâlühü] buyuruyor ki:

"(Habibim] kullarım beni sana sorunca (haber ver ki] işte ben yakınımdır. Bana duâ edince, ben o duâ edenin dâvetine icabet ederim. O hâlde onlar da benim dâvetime icabet ve bana imanda devam etsinler. Tâ ki (o sayede] doğru yola ulaşmış olalar."

(Eğer senin dertlerine derman olacak, düştüğünde seni kaldıracak, senin sırrını kendi sırrı gibi saklayacak bir arkadaş bulamazsan, o zaman kendinle arkadaş ol!
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 10.08.17, 14:47
 
Üyelik tarihi: 11.02.17
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 231
Etiketlendiği Mesaj: 29 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

birini tanıyamadıysan kimin ve neyin peşinde olduğuna bak..,Anlarsın.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 08.01.18, 03:00
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 10.12.17
Bulunduğu yer: Antalya
Mesajlar: 146
Etiketlendiği Mesaj: 21 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun kardeşim. Ben birşey sorucam :
2.havvası budurki:

Bir halvet yere girip bir mavi para kesesi içine daha evvelden işaretlemiş olduğun bir altın koy. Para kesesinin ağzını iyice mühürle. Ve hergün ve gecede bu yasin suresini duası ile beraber 3 defa oku. 40 böyle devam et. 40 gün tamam olunca Bismillahirrahmanirrahim diyip kesenin ağzını aç. İçine hakk tealanın katından 40 tane altın gelir. Evvelden işaretlediğin altını almayıp diğerlerini alıp harcarsın. Ve hergün kesenin içinde 40 tane altın bulursun. Amma şartı budurki kimseye sırrını söylemeyeceksin.

Bu uygulamada 40 gün riyazet gerekli dimi ve okuduğumuz yasin ve duasını kesenin üzerine mi okuycaz ?
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 16.03.21, 07:09
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.03.21
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 73
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

40 günlük olan uygulamaları kadınlar nasıl yapacak, ay hali dolayisiyla
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 17.03.21, 14:48
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.08.19
Bulunduğu yer: Almanya
Mesajlar: 65
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yasinin duasi nerede yaziyor?Ben mi göremedim acaba?
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 17.03.21, 17:04
Ada Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 02.02.16
Mesajlar: 1,099
Etiketlendiği Mesaj: 87 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sen göremedin...

4. Post

Yine göremediysen tıkla

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________
O kadar kimsesizim ki
Hani ölsem
Cesedim geçmişin tozuna karışır gider
Yediğim yemekten içtiğim suya kadar tadsızım
Saçının telinden ayak parmaklarının ucuna kadar özledim seni..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
havasslari, surei, yasin


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Rüyada Yasin Okumak NGB V-Y Harfleri Rüya Tabirleri 0 20.11.23 23:26
Kun Fe Yekûn duasi ile kabul olmayacak dua yok Allah'ın izniyle Beyaz Savaşçı Tecrübe Ettikleriniz 4 25.12.21 20:18
Yasin Suresi-nin Sırları Hakkında Tuana Sure ve Ayet Havasları 25 02.12.21 02:59
Esrar-i sure-i Yasin Magribi Sin Sure ve Ayet Havasları 23 02.11.21 11:05
Yasin Suresi Havaslarindan SouL Sure ve Ayet Havasları 0 09.03.19 10:33


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:45.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147