Bir kaç ilginç havas - Sayfa 7 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Tecrübe Ettikleriniz

Tecrübe Ettikleriniz Denenmiş uygulamalar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #61  
Alt 10.09.19, 12:22
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.08.19
Bulunduğu yer: konya
Mesajlar: 46
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Öncelikle selamın Aleyküm hem havas ilminde hem havas okulunda yeniyim sayın celcelutiye paylaşımlarınızin takipçisiyim yoluma ışık tutuyorsunuz resmen Allah sizden ve bu sayfada ki tecrübeli ilim sahibi hocalardan kat ve kat razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #62  
Alt 10.09.19, 12:25
Üye
 
Üyelik tarihi: 28.08.19
Bulunduğu yer: konya
Mesajlar: 46
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben bir kaç uygulama dua zikir yolunda ilerlemeye çalışıyorum ama danışmak istediğim şeyler var nerden ve kime sorabilirim özellikle Allahın isimlerinin zikirleri hakkında
Alıntı ile Cevapla
  #63  
Alt 25.07.20, 18:10
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 11.05.20
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 266
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Muradiniz eğer islam şartlarına uygunsa 11 adım duası ile Abdülkadir Geylaniden yardim isteyin ilginç olaylar yaşadım,ameliyatlık hastalık Gavsi Azamın ya duası ile olmiyacak bir hastalığım düzeldi belki dua etti belki ilmiyle bi dokundu bilinmez ama tavsiye ederim
Kardesim nasil yaptin hastaligin neydi buradan yazmak istemezsen ozelden yazabilir misin lutfen
Alıntı ile Cevapla
  #64  
Alt 31.07.20, 00:39
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Masum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardesim nasil yaptin hastaligin neydi buradan yazmak istemezsen ozelden yazabilir misin lutfen
Ya Huuuuu bana yatak odanı anlat desem anlatır mısın ?

şu zikiri çektim şu oldu ? , bunu tecrübe eden varmı ne yaşadı yazsın ?

Bu durumlar özeldir kişiye özeldir paylaşılmaz..

Genel kültür olsun niyetiyle çok anlattık zamanında şimdi pişmanlığını yaşıyoruz..

ikimizde aynı anda aspirin içsek ikimizdeki tecellisi farklı olucak,benim içtiğim aspirini sormak niye ? hiçbir işine yaramayacak,yaşayacağın şeye dair bir bilgi bile olmayacak..Allah her an şeendedir,tek düze olmaz işleri her zaman değişir ve ilginçtir..

Ben sana desem ki şu sebeple şunu yaptım şu oldu,senin nirvanan bu olacak şartlanıcaksın buna ve bu olmadığı zaman kendinden şüphe ediceksin.. ne gerek var ? uygula bakalım inanarak..Amma sende ne için ne yaptığını kimseye söyleme..Çektiğin zikirler ettiğin dualar bile yatak odan gibi olsun
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #65  
Alt 02.08.20, 12:25
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 16.02.21
Bulunduğu yer: eskişehir
Mesajlar: 14
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ellah razi olsun çok faydalandik. Birkısım havas kitap karında yerini hatırladım. Lakin kaynak belirtmek daha iyi olur

mıknatıs kolye alayım bari

Hematit taşi cinlere karşı korurmu? Bunu ispat eden yada denenmis olan varmi?
Alıntı ile Cevapla
  #66  
Alt 27.02.21, 16:34
 
Üyelik tarihi: 25.10.20
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 1,275
Etiketlendiği Mesaj: 41 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Günahtan gelen musallat

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam bu uygulamalar gunahtan gelen musallatlara nasil? etkili oluyormu?
Alıntı ile Cevapla
  #67  
Alt 02.08.22, 15:22
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.02.21
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 68
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Öncelikle Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocamız... Bu değerli bilgilerle aydınlanmamıza vesile oldunuz. İnşaAllah Eş-Şehid esması ile yapılan çalışmaya başlayacağım... Ayriyeten bir sorum var, daha önce bir yerde elma ağacı dalınında suflilere karşı etkili olduğunu duymuştum, Tabi en doğrusunu Allah bilir. Sizin bu konu hakkında bilginiz var mı?
Alıntı ile Cevapla
  #68  
Alt 08.08.22, 15:30
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.02.21
Bulunduğu yer: Amasya
Mesajlar: 95
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hematit tasi : yüzük olarak bileklik kolye olarak kullanabilirsiniz,musallati büyük ölçüde keser.Cinlerin sevmediği taşlardan birisidir.

Bakir bileklik : Pazarda bile gördüğüm bakır bilekligi takarsanız musallatiniz olsa dahi cinin gücü epey kesilir.Cinler bakır a deyemez enerjileri topraklanir adeta.Bakir bilekligi sol elinize takarsanız vücuttaki enerji akışı düzelir hatta çakralara bile faydası vardır.Hatta 1 adet bulursanız antikacilardan bakır bardak alın temizleyin ve suyunuzu bu bardakla için faydaları saymakla bitmez..Faydalarını googleden araştırın.

Miktanis tasi ; Akrep burcunun doğrudan vücuduna değerek kullanacağı taş karşısındaki insanın düşüncelerini okumada etkilidir bilgiler akip gelir.Bas ağrınız varsa basiniza koyun ağrıyı çeker,kalp ritim bozukluğu varsa küçük bir miktanis kalbinizin üzerine koyun ritim düzelir.Kalp vücuttaki en büyük ve güçlü manyetik alana sahip organdır.

Şimdi gelelim Havas konusunda ilginç uygulamalara

Tere tohumu yağı : Bunu kesinlikle ve kesinlikle işin ehli olmayan denemesin, Sol buruna 2 damla , sağ buruna 3 damla tere tohumu vücuttaki cinleri yakar,parçalar.Eger 1 cin musallatiniz varsa bunu bu metodla yakabilirsiniz ama işin ehli olmadıkça veya günlük koruma yapmadıkça kat ve kat geri döner.Sizin kardeşinizi birisi öldürse gidip intikam alırsınız aynı mantık ve bu sefer 1 taneyle uğraşmazsınız.Bunu buraya yazmak mantıklı mi bilmiyorum ama inşaAllah uyarımı coook dikkate alırsınız..

Avamiler (Evde yasayan cinler) : davet yapmadan önce ilginç tertibler okumanıza gerek yoktur, Zilzal süresi okursaniz avamiler evi terk eder.Durduk yere okumayın bunu avamiler musallat olmaz durduk yere.

Astral seyahat : abdestli şekilde İsra süresi okuyun yatmadan önce, 66 adet " El hamid " esmasini zikredip arkasından 7 kevser suresi okuyup Peygamber Efendimize (s.a.v) hediye edin.Gun içinde de havuç suyu için.Yatmadan 10 dakika değil gün içinde havuç suyu için.Bu işlemler işinizi kolaylaştırır.

Negatif enerjiyi bedenden uzaklaştırma: 1 avuç işlenmemiş kaya tuzunu,elma ve üzüm sirkesi ile fisfisli bir şişede yada pet şişenin kapağına 3-4 küçük delikler açarak banyolardan sonra bu su ile durulanin.Üzerinizdeki ağırlık ilk banyodan sonra bile gözle görülür hafifler 7 gün tekrarlanirsa bazı musallatlar bile kalkar.Size deyemeyen bir varlık nasıl sıkıntı versin.Cinler sirke ve tuzu hiç sevmez hatta bazı koruma çemberlerinde sirke ve tuz bu yüzden kullanılır.Bu suyun üzerine 21 ayet-el kürsi okuyarak gün içinde giydiğiniz elbiselerin üzerinede fısfıs ile sıkabilirsiniz ama belden aşağı giyilen kıyafetlere gelmemesi şartı ile gün içinde o 2 öküz agirligindaki negatif enerji oturmaz üstünüze

Saffat süresi: Rukyecilerin kullandığı ayettir ama sağ kulak sol kulak ilk 10 ayet hiç fark etmez bu cini yakmaz zayıflatır.Bu uygulamada tere tohumu gibi işin ehli tarafından yapılmazsa kötü işler açar basiniza çünkü bunda da cin yanarak ölür ilk adım içinizdeki musallat için öldürücüdür,daha sonrası işin ehli olmadıkça sizin için tehlikeye dönüşür bol bol ziyaret edeniniz olur Her gün kabul gününüz olur 7 gün 3-5-7 kere saffat süresi 2,5 litre suya,içine 35 gram meyan kökü (aktardan balida alinip kullanılabilir) karistirilir içilir ve cosss bu uygulamayı yaparken çok vesvese gelir çünkü adamın biri canından olucak,musallat var ise bedenden kaçamaz zaten.Sadece gezici varsa kaçar gider ama bu uygulamada işin ehli içindir.

Nar dali : Nar ağacından bir dal kesilir düz olursa daha iyi olur odada duvara dayayınca dik havada durur.Bu dalı güneş doğduktan sonra yani güneş havada gözle görülürken dalin üzerine ayet-el kürsi yazılır.Bu dal cinler için azap kaynağıdır sizi elektrikli testereyle birisi karşılaşa eminim ona sataşmak istemezsiniz bu dalı temin ederseniz dediğim şekilde yazın ve odada gözüken bi köşede olsun.Sikinti yasayan hastanın sırtına 1 kere vurursanız temizlenir.Azap kapısıdır bu çubuk onlar için.Bu sopayı kullanmanın size kötü gerisi yoktur yapın dursun bi tane baş köşede hatta dal kalınsa marangozda bir kenarından asagidan yukariya çok az kestirin ayet-el kursiyi yazicak yer acilsin , dal ince ise kabuğunun üzerinede yazabilirsiniz.Bu işlem için boyası kolay kolay çıkmayan cd kalemleri tavsiye ederim hem ucu incedir hemde çıkmaz..Bu daldan yaptirin hiç sıkıntı yaşamazsınız..Direk Cin kırbacıdır

Eş Şehid esmasi ( Durugörü ) : Eğer bu esmaya 40 gün kadar 319 kere zikredip arkasından 7 fatiha 7 kevser suresi okuyup Peygamber Efendimize (s.a.v) hediye ederseniz.Durugörünüz gelişir.Herkeste 40 gün değil çok daha hızlı sonuç alanlar vardır.Hizli sonuç alayım diye ebced değerinin çok üstlerinde zikretmeyin gölge şeklinde varlıklar görmeye başlayabilirsiniz verdiğim şekilde basiniza bişey gelmez.


Aslında esmalarin havasını paylaşmak isterim ama ben size bir silah vermek istemiyorum şeytan değil nefis doldurur Basiniza dert almayacaginiz esmalarin havaslarini ilerleyen günlerde paylaşıcam..

ALLAH a emanet olun,yazıda yaptığım uyarıları dikkate alın..


Abi ihlas suresinin ebced değeri kaçtır, bilmediklerimizi nasıl ölçebiliriz nasıl öğreniriz?
Alıntı ile Cevapla
  #69  
Alt 06.09.22, 19:01
ulucayto - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefali
 
Üyelik tarihi: 07.08.22
Bulunduğu yer: bir çok yerde
Mesajlar: 4,138
Etiketlendiği Mesaj: 223 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

yine celcelutiye hocamdan ayrıntılı faydalı bir paylaşım
Allah yardımcınız olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #70  
Alt 10.09.22, 22:25
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Pixerino Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Abi ihlas suresinin ebced değeri kaçtır, bilmediklerimizi nasıl ölçebiliriz nasıl öğreniriz?
1002'dir,Hz google'ye sor derim daha kolay
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
ilginç havaslar

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ilginç bir vefk Sadi Vefk & Tılsım 2 17.05.20 20:26
Çok ilginç hikayeler ....!! DiLara Gizemli Olaylar ve Mekanlar 6 30.06.19 22:56
kuran-ı kerimi paramparça olmuş şekilde yerde bulduk Muhammed24 Sorularınız 7 02.03.19 11:25
En ilginç bilgiler Eloa ilginç konular & Teoriler 1 05.04.18 00:21
Ben kaçtım, beni tut. HeartLess Define Uygulamaları 6 27.06.17 01:43


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:51.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147