Çakralar Frekanslar - Açmak - Dengelemek - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Evrensel Enerji Sistemleri > Aura - Çakra

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.09.18, 15:08
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Çakralar Frekanslar - Açmak - Dengelemek - Perdeler

Çakrayla ile ilgili kopyala yapıştır sayfalarca yazı koyabilirim ama buraya aklınızı bulandırmaya gerek yok,hangisi niye kapanır hangisi nasıl açılır bunlara girersek çıkamayız ama kısaca bilgi verelim ve nasıl açılır onu anlatalım..

7 Çakrayı 7 vitesli bir araba gibi düşünelim,7 nefis mertebesini 7 çakranın üzerine koyalım aşağıdan yukarıya doğru dikey bir miraçtır bu.Nefis kısmınada girmeyelim ama hepsi birbiriyle bağlıdır..

Vücutta 7 temel çakra vardır her bir çakranında kendi içinde kısımları vardır bunlarada girmeye yok.Hatta 7 çakra dengeli ve düzgün çalıştığında 8.Çakrada aurada hepsi toplanır gibi bir çok şey anlatılabilir ama hiç aklımızı sulandırmaya gerek yok biz 7 taneyi açalım diğerleri zamanla kendine gelir zaten

Öncelikle şunu söylim çakraları kafaya fazla takmayın takarsanızda tıkanır
Şu çakram niye kapalı demeyin siz 6 ayda bir temizlik yapın gerisine karışmayın.Belki kök çakranın açık olması sizi daha fazla ehli dünya yapıcak,belki cinsel çakranın kapalı olması sizin için daha hayırlıdır.Fazla takılmayın o açıldımı kapandımı diye ama çakralar önemlidir.

Havasta bilhassa daha önemlidir çakralar,Sesli zikirler letaifleri ve çakraları oluşan titreşim ile çalıştırmaya başlar.Senelerce zikir çekip çakraları kapalı bir insan yahu bende niye değişik haller yok diye yakınır ama aslında herşey tamamdır çakralar kapalı olduğu için algıları hissiyat kapalıdır.Kalp çakrası,boğaz,3.göz ve taç çakrası algılar hissiyat için önemlidir.
Durugörü,Duruişiti,Durubilir,Durusezi,İstihare,Rüy alar,Kalbe ilham gelmesi,kişilerin aklınızı zihnini okuyabilme,hadimlerle iletişim,alemleri görmek hepsi çakralar ile alakalıdır.

MU'MİNUN-17 : Ve andolsun ki Biz, sizin üzerinizde 7 yol yarattık ve Biz, yaratmaktan gâfil değiliz.

ÇAKRA AÇMAK İÇİN EN GÜZEL YÖNTEM

1) Yere yatın ister seccadeye ister yatağa ister toprağa fark etmez ama başınız kıbleye gelsin..
2) Niyet ettim "Nur Ve Kuddus " Esmaları ile bütün çakralarımın açılmasına vesile olması niyetiyle Allah rızası için zikretmeye.
3) Derin nefeslerle sesli olarak "Ya Nur Ya Kuddus" olarak zikredin,Burundan nefesi çekip karnınıza kadar indiğini hissedin ağzınızdan verin.Nefesleri derin derin alın sayıyı tutturucam diye 4 nala koşar gibi zikir çekmeyin,Çakra açmada kilit nokta nefestir.
4)Telefona alarm kurup günlük "Yarım saat" uygulayın 7 gün uygulamak sadece titreştirir.Kalıcı etki için 21 gün yapmanızı tavsiye ederim.
6) Sol elle çakraların 10-15 cm üzerinde gezdirerek enerji akışını hissedebilirsiniz.


Not:Abdest şart değildir ama her ibadette olduğu gibi abdestli yapmanız daha güzel olur.Her çakranın rengi farklıdır fakat benim size tavsiyem ; Her esmanın bir rengi olduğunu düşünerek "En-Nur" esmasının rengini beyaz olarak hayal edin ve güneşten vücudunuzun 7 çakrasına inen bembeyaz bir nur düşünün çakralardan içeri girdiğini ve hepsindeki tıkanıklığı açtığını hepsinin mükemmel akışında olduğunu imajinize edin..



Vücuda frekanslar yükleyerek çakraları açmak

Günlerin Ruhanileri olduğunu gibi her günün esması ve baktığı bir çakra vardır.Bu müziklerin hepsi ayrı ayrı bir çakraya bakar dilerseniz telefonunuza dilerseniz bilgisayarınıza indirin tekrar tuşuna basın sesini kısın rahatsız etmesin,kulağın duymaya güçlük çektiği düşük sesler bile titreşim oluşturur vücut bunları duyar ve algılar.Bu frekanslar çakraları harekete geçirir.Her günün frekansını açın sabah akşam çakraları açarken çalsın kısık seste günlük 3-4 saat yanınızda çalsa bile yeterli çünkü niyetle esma ile çakra açacaksınız bu destekleyici uygulamadır..

Günlerin başı pazardır Ferd esmasına tepe çakrasına bakar.Pazar günü ferd esmasının frekansını açıp kısık seste çalsın dursun görmediğiniz çakraları titreştirmeye işlemeye başliyacaktır.Frekanslar bunlardır fakat youtube'a bunları yazarsanız çoook farklı frekanslar çıkacaktır.Kaş yaparken göz çıkartmayın her müzik yükliyenede güvenip dinlemeyin.Fatiha suresinin frekansını bir müziğe yükleyip fark ettirmeden dinlerseniz vücudunuz Fatiha suresinin frekansına kodlanır ama ters frekans yaparsak bunu vücudunuz için zulüm'e döner bu sadece bir örnek dünyanın bazı noktalarında frekans jenaretörleriyle yapılan birşey sadece her frekansa güvenip dinlememeniz için örnek verdim.Size iyi gelebilir dinlerker ama 4khz altını kulak duyamaz ama vücut alır dikkatli olun dinledikleriniz sizin auranızı silüetinizi bile değiştirir..



1) Pazar “963Hz-Ferd-tepe-cakra”
2) Pazartesi “852Hz-Cebbar-3goz-cakra”
3) Salı “741Hz-Sekur-bogaz-cakra”
4) Çarşamba “639Hz-sabit-kalp-cakra”
5) Perşembe “528Hz-Zahir-karin-cakra”
6) Cuma “417Hz-Habir-cinsel-cakra”
7) Cumartesi “396Hz-Zekiyy-Kok-Cakra”
8) “Cakra-Dengeleyici”

9) Bütün Çakralar ; Yukarıdaki 8 farklı frekansı tek bir mp3 dosyasında birleştirdim,hepsi aynı anda başlıyor bitiyor bütün çakraların frekansı vardır içinde..Frekansı en yüksek olan taç çakrasını daha baskın duyarsınız ama diğerleride altta çalar,bütün çakraları açmaya niyet edip çalışmalara başladığınızda bunu dinlemenizi tavsiye ederim bütün çakralar titreşime geçiyor denedim,deneysel bi çalışma oldu diğer bütün frekanslar tecrübe edildi fakat böyle bi çalışmayı daha önce hiç bi yerde görmedim,sizde deneyip etkileşimleri burdan bize yazın istişare yapalım hep birlikte..


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 03.10.18, 20:11
Acemi
 
Üyelik tarihi: 07.09.18
Bulunduğu yer: Sınavda
Mesajlar: 22
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Komşunun çocuğu aç yatıyorsa ve sen fazla yemeklerini çöpe atıyorsan... Birde üstüne yediğin yemeklerin fotoğrafını çekip sosyal medayada paylaşıyorsan...
Kapının önünde miyavlayarak senden bir tas süt isteyen kediler varsa ve senin aldığın sütler dolabında bozuluyorsa ...
Annene babana bağırıp kalplerini kırıyorsan...
Hala eltim, görümcem, gelinim, yengem, kardeşim, abim, ablam, arkadaşım, komşum... Benden daha iyi giyiniyor veya perdeleri benimkinden daha pahalı diye dert ediyorsan...
İnsanları kıskanıp, dedikodusunu yapıp, onların nasıl kuyusunu kazıp dibe çekerim diye düşünüyorsan ve plan yapıyorsan....
Arkadaşımın kocasını/karısını nasıl baştan çıkarırım diye aklından birşeyler geçiyor ve buna aşk diyorsan...

Birde yok ben yapıyorum deyip, iyiliği sosyal medyadan paylaşıp, yardım ettiğin insanın onurunu düşünmeden egonu şişirmek için yapıyorsan !!! Birde iyilik sever TV programları var hanii.. ihtiyacı olanı rezil eden !!! Bunları da izliyorsan ...

Böyle bir soru sormaya hakkın yok.

Daha birçok şey buraya ekleyebilirim.Türümüzü esir almış ahlaki ve davranışsal bozukluklar, insanlıktan çıkarmış huylar, eylemler, ,fesatlıklar... daha da yazılırdı buraya biliyorsunuz.

Şöyle bir bekleyiş var, pozitif varlıklar bana dokunsun titreşimim yükselsin..! Biri bana birşey yedirsin veya içirisin, uzaktan enerji göndersin... veya bir mucize olsun frekansım yükselsin. Gül koklasam titreşimim yükselir mi?
Herkes hiç çaba sarfetmeden, hak etmeden mertebesi yükselsin istiyor..: ))) Yol belli, yordam belli oysa.

Şifa dağıtıyorum diyerek seansına bilmem kaç yüz TL alıp da titreşim frekansı yüksek sanan sözde şifacılar da var.
Medyumum deyip millete yalan yanlış bilgiler yutturan sahtekarlar da cabası, onlar da kendini yüksek mertebede sanan gruptanlar. Kim kimi kandırıyor? Aslında herkes kendini kandırıyor.

Bir de bir grup daha var, karanlığın temsilcileri aslında.İnsanlara titreşim frekansı ve sözde şifa dağıtan, yol gösteren !!! Onlara inananlar da var, hayret cidden.
Ne diyebilirim kardeşim? Akıl var mantık var. Şeytan iyi çalışıyor cidden... Üzgünüm. ama hala şeytan yok diye dayatanlar var.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 04.10.18, 11:10
 
Üyelik tarihi: 25.05.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 120
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kardeşim eline diline sağlık,
-Peki Çakralar ile letaifler arasında nasıl bir bağ vardır, çakralar ve letaifler neden pasif duruma gelir yada görevini daha zayıf yapmaya başlar,
-Letaifler yada Çakralar kirli yada az çalışıyor veya kapalı olması insanda ki ruhi ve fiziki hastalıklar ile nasıl bir bağlantısı vardır,
-Letaiflerin ve/veya Çakraların sağlıklı çalışmasının ruhi ve fiziki hastalıklar üzerinde ki pozitif etkileri var mıdır, tedavi yönüyle düşünürsek tedavi edici bir rolü var mıdır.
-Evren ki LEY hatlarının insan daki ruhi ve fiziki hastalıklar üzerinde nedir çakraların ve letaifler ile bir bağı var mıdır bu LEY hatlarının, insanın çakralar kanalıyla bu ley hatlarından enerji akışı var mıdır ?
-bu Bioenerjist diye adlandırılan kişiler tedavi yaparken, insan daki Çakraları veya letaifleri mi aslında temizliyor sağlıklı çalışır hale getiriyor da, insanın kendini onarma tedavi etme mekanizmasını harekete geçiriyor ve insan zamanla kendi kendinimi tedavi ediyor, aslında onlar bu işlemi yaparken kendileri mi tedavi ettiklerini sanıyorlar.

Bu kapsamda bilgin var mıdır kardeşim.
ALLAH razı olsun.
Selametle.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 13.11.18, 01:42
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 07.11.18
Bulunduğu yer: Sinop
Mesajlar: 75
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun hiç bir yerde bulamayacağımız bilgiler bunlar,uğraşmışsın sesleri bile yüklemişsin,bayağı emek vermişsin,fakat uygulamaya gelince ben korkuyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 09.12.18, 01:54
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Merke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kardeşim eline diline sağlık,
-Peki Çakralar ile letaifler arasında nasıl bir bağ vardır, çakralar ve letaifler neden pasif duruma gelir yada görevini daha zayıf yapmaya başlar,
-Letaifler yada Çakralar kirli yada az çalışıyor veya kapalı olması insanda ki ruhi ve fiziki hastalıklar ile nasıl bir bağlantısı vardır,
-Letaiflerin ve/veya Çakraların sağlıklı çalışmasının ruhi ve fiziki hastalıklar üzerinde ki pozitif etkileri var mıdır, tedavi yönüyle düşünürsek tedavi edici bir rolü var mıdır.
-Evren ki LEY hatlarının insan daki ruhi ve fiziki hastalıklar üzerinde nedir çakraların ve letaifler ile bir bağı var mıdır bu LEY hatlarının, insanın çakralar kanalıyla bu ley hatlarından enerji akışı var mıdır ?
-bu Bioenerjist diye adlandırılan kişiler tedavi yaparken, insan daki Çakraları veya letaifleri mi aslında temizliyor sağlıklı çalışır hale getiriyor da, insanın kendini onarma tedavi etme mekanizmasını harekete geçiriyor ve insan zamanla kendi kendinimi tedavi ediyor, aslında onlar bu işlemi yaparken kendileri mi tedavi ettiklerini sanıyorlar.

Bu kapsamda bilgin var mıdır kardeşim.
ALLAH razı olsun.
Selametle.
Beni etiketlemediğin için konularda soru soran var mı diye gezerken yeni denk geldim gördüm sorularını bildiğim kadarını cevapliyayım

Çakralar dikey bir miracın semboludur,7 nefis mertebesi 7 çakra vardır letaifle çakrayı ilişkilendirmek değilde nefisle çakrayı ilişkilendirmek daha doğru olur..Çakralar kaygılar ile kapanır her türlü kaygı çakraları kapatır,letaifler vücuttaki motorlardır bazı zikirlere bir müddet devam edince harekete geçerler hatta yanma hissedilir o kısımlarda,bazı tesbihatlar letaif bölgesinde çevrilir..Letaifler duygularla alakalıdır zikirlerle harekete geçer.Mesela hastalıklar ve çakralar dersek kişide uyku problemi vardır taç çakrasında muhakkak bir tıkanıklık vardır,sebebi bu olmasa bile düzenli uyuyamadığı için zaten tıkanmıştır blokaj oluşur,cinsel olarak kaygı yaşayan bir insanın cinsel çakrası tıkanır aslında herşey yolunda olsa bile çakra kapalı olduğu için enerji akışı sağlanmaz..örnek çok ama mantık şu ruh dediğin şey elektriksel bir oluşumdur,çakrada vücuttaki enerji giriş ve çıkış noktalarıdır arabanın motorunda olan bir rahatsızlık diğer parçalarıda etkiler,bu gün olmazsa yarın muhakkak etkiler onlarında bozulmasına yol açar..Abdest alıp yatağına uzan elini fatma anamızın eli veya isa as'ın eli olarak imajinize et. kök çakradan başlayıp her çakraya 1 fatiha oku ama fatihalar tek nefeste olsun ve bi çakradan diğerine geçerken elini kaldırma kendine enerji ver fatihanın enerjisi kendini tedavi etmek için gayet güzel..Yaşantısına dikkat etmeyen bir insan ile enerji seansı veya uygulaması yapılmasına karşıyım,o enerjisini yönlendirdiğini düşünüyor belki öylede yapıyor fakat ilk 3 gün güzel 4.gün farklı bir enerjiyle karşılaşmak mümkün..Bahsettiğin enerji kanalları vardır sabah saatleri yoğundur fakat bu enerji kanalından yararlanmak için üzerinde olmana gerek yok,çakraların çalışması kişinin bilinç ve şuuruyla yaşantısı ve bilinç altıyla kaygıları ve evrendeki herşeyi kabul etmesiyle alakalıdır.Bunlar tamam olduğu zaman dışardan enerji akışı lazım değildir.Havadaki pranalar çakralardan içeri girdiği zaman bilgi akışı sağlanır.3 sene sonra olacak olayın ehil tarafından durugörüde görülmesi buna örnektir.Havada uçuşan bir prana çakradan içeri girer ve vizyon olarak gözükür.Bu enerji hatlarının en yoğun olduğu saatler sabah güneş doğmadan önceki saatlerde en yoğun vizyonlar gözükür..

bildiğim kadarıyla karışık bi şekilde anlattım,herşeyi doğrusunu Allah bilir
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 10.12.18, 11:02
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 22.07.18
Bulunduğu yer: ÇUKUR
Mesajlar: 521
Etiketlendiği Mesaj: 87 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ne zaman çakralarla ilgili bir paylaşm olsa ya siz paylaşmış oluyorsunuz yada en açıklayıcı yorum sizden geliyor hikayenizi de okumuştm şu musallatla ilgili olanı merak ettiğim nasıl bu kadar uzmanlaştınız kendinizi gelştrdniz bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok iyi olur

Ne zaman çakralarla ilgili bir paylaşm olsa ya siz paylaşmış oluyorsunuz yada en açıklayıcı yorum sizden geliyor hikayenizi de okumuştm şu musallatla ilgili olanı merak ettiğim nasıl bu kadar uzmanlaştınız kendinizi gelştrdniz bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok iyi olur
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 10.12.18, 17:20
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Bulutlu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ne zaman çakralarla ilgili bir paylaşm olsa ya siz paylaşmış oluyorsunuz yada en açıklayıcı yorum sizden geliyor hikayenizi de okumuştm şu musallatla ilgili olanı merak ettiğim nasıl bu kadar uzmanlaştınız kendinizi gelştrdniz bu konudaki tecrübelerinizi de paylaşırsanız çok iyi olur
Kişinin araba merakı vardır herşeyini araştırır özelliklerini bilir,nerde tamir edilir yedek parça nerde bulunur bilir..Bende bu bize bir müddet geçiçi olan bineğin özelliklerini araştırdım uyguladım talim ettim çıkan sonuçları paylaşıyorum..Benim yaşantımdaki uğraşlarımı bilsen deli dersin bana..Altın oranla bakır piramit yapıyorum şuanda ne alaka dimi ? Cübbe sakallı bi mübarek değilim,Allahın yaratma sanatını kullandığı oranla bi piramit yaparak evin bütün atmosferini değiştirmek amaç Bir aşure yapmaya çalışıyorum aslında ben,fayda ne sağliyacaksa bu aşureye eklerim,şeriat çadırını yarmadan..
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 24.12.18, 09:17
 
Üyelik tarihi: 25.05.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 120
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Kişinin araba merakı vardır herşeyini araştırır özelliklerini bilir,nerde tamir edilir yedek parça nerde bulunur bilir..Bende bu bize bir müddet geçiçi olan bineğin özelliklerini araştırdım uyguladım talim ettim çıkan sonuçları paylaşıyorum..Benim yaşantımdaki uğraşlarımı bilsen deli dersin bana..Altın oranla bakır piramit yapıyorum şuanda ne alaka dimi ? Cübbe sakallı bi mübarek değilim,Allahın yaratma sanatını kullandığı oranla bi piramit yaparak evin bütün atmosferini değiştirmek amaç Bir aşure yapmaya çalışıyorum aslında ben,fayda ne sağliyacaksa bu aşureye eklerim,şeriat çadırını yarmadan..
anladım kardeşim çok sağol, etiketleme dediğiniz böyle mi yapılıyor, bilmediğim için
selametme.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 24.12.18, 13:27
Celcelutiye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.12.17
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 5,326
Etiketlendiği Mesaj: 3038 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Merke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anladım kardeşim çok sağol, etiketleme dediğiniz böyle mi yapılıyor, bilmediğim için
selametme.
Bu alıntı oluyor

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bu etiketleme
__________________
ve lakin cürmümüz vağfur,hatamız cümlece meşhur.
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 09.01.19, 19:15
 
Üyelik tarihi: 06.12.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 425
Etiketlendiği Mesaj: 40 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Çakrayla ile ilgili kopyala yapıştır sayfalarca yazı koyabilirim ama buraya aklınızı bulandırmaya gerek yok,hangisi niye kapanır hangisi nasıl açılır bunlara girersek çıkamayız ama kısaca bilgi verelim ve nasıl açılır onu anlatalım..

7 Çakrayı 7 vitesli bir araba gibi düşünelim,7 nefis mertebesini 7 çakranın üzerine koyalım aşağıdan yukarıya doğru dikey bir miraçtır bu.Nefis kısmınada girmeyelim ama hepsi birbiriyle bağlıdır..

Vücutta 7 temel çakra vardır her bir çakranında kendi içinde kısımları vardır bunlarada girmeye yok.Hatta 7 çakra dengeli ve düzgün çalıştığında 8.Çakrada aurada hepsi toplanır gibi bir çok şey anlatılabilir ama hiç aklımızı sulandırmaya gerek yok biz 7 taneyi açalım diğerleri zamanla kendine gelir zaten

Öncelikle şunu söylim çakraları kafaya fazla takmayın takarsanızda tıkanır
Şu çakram niye kapalı demeyin siz 6 ayda bir temizlik yapın gerisine karışmayın.Belki kök çakranın açık olması sizi daha fazla ehli dünya yapıcak,belki cinsel çakranın kapalı olması sizin için daha hayırlıdır.Fazla takılmayın o açıldımı kapandımı diye ama çakralar önemlidir.

Havasta bilhassa daha önemlidir çakralar,Sesli zikirler letaifleri ve çakraları oluşan titreşim ile çalıştırmaya başlar.Senelerce zikir çekip çakraları kapalı bir insan yahu bende niye değişik haller yok diye yakınır ama aslında herşey tamamdır çakralar kapalı olduğu için algıları hissiyat kapalıdır.Kalp çakrası,boğaz,3.göz ve taç çakrası algılar hissiyat için önemlidir.Durugörü,Duruişiti,Durubilir,Durusezi,İs tihare,Rüyalar,Kalbe ilham gelmesi,kişilerin aklınızı zihnini okuyabilme,hadimlerle iletişim,alemleri görmek hepsi çakralar ile alakalıdır.

MU'MİNUN-17 : Ve andolsun ki Biz, sizin üzerinizde 7 yol yarattık ve Biz, yaratmaktan gâfil değiliz.

ÇAKRA AÇMAK İÇİN EN GÜZEL YÖNTEM

1) Yere yatın ister seccadeye ister yatağa ister toprağa fark etmez ama başınız kıbleye gelsin..
2) Niyet ettim "En-Nur" Esması ile bütün çakralarımın açılmasına vesile olması niyetiyle Allah rızası için zikretmeye
3) Derin nefeslerle sesli olarak "Ya Nur" olarak zikredin,Burundan nefesi çekip karnınıza kadar indiğini hissedin ağzınızdan verin.Nefesleri derin derin alın sayıyı tutturucam diye 4 nala koşar gibi zikir çekmeyin,Çakra açmada kilit nokta nefestir.
4) 256 Kere En-Nur esmasının ebced değerince 7 gün yaparsanız bütün çakralar sırasıyla açılır Allah'ın izni ile.Dileyen vakti olan 21 günde yapabilir.
5) Her çakranın yağı kokusu vardır ama bunları önemseyip hazırlığa başlarsanız 45 dk sırf bunlara geçiyor amma diğerleri için değilde kalp çakrası için(2 göğüsün ortası) besmele ile bir kaç damla gül yağı dökebilirsiniz daha güzel olur hatta biraz burun deliğinin oraya sürerseniz meditasyon haline daha kolay geçersiniz ama şart değildir.
6) Sağ elde zikirmatik olsun sol elle çakraların 10-15 cm üzerinde gezdirerek enerji akışını hissedebilirsiniz.

Not:Abdest şart değildir ama her ibadette olduğu gibi abdestli yapmanız daha güzel olur.Her çakranın rengi farklıdır fakat benim size tavsiyem ; Her esmanın bir rengi olduğunu düşünerek "En-Nur" esmasının rengini beyaz olarak hayal edin ve güneşten vücudunuzun 7 çakrasına inen bembeyaz bir reng düşünün çakralardan içeri girdiğini ve hepsindeki tıkanıklığı açtığını hepsinin mükemmel akışında olduğunu imajinize edin..



Vücuda frekanslar yükleyerek çakraları açmak

Günlerin Ruhanileri olduğunu gibi her günün esması ve baktığı bir çakra vardır.Bu müziklerin hepsi ayrı ayrı bir çakraya bakar dilerseniz telefonunuza dilerseniz bilgisayarınıza indirin tekrar tuşuna basın sesini kısın rahatsız etmesin,kulağın duymaya güçlük çektiği düşük sesler bile titreşim oluşturur vücut bunları duyar ve algılar.Bu frekanslar çakraları harekete geçirir.

Günlerin başı pazardır Ferd esmasına tepe çakrasına bakar.Pazar günü ferd esmasının frekansını açıp kısık seste çalsın dursun görmediğiniz çakraları işlemeye başliyacaktır o.Frekanslar bunlardır fakat youtube'a bunları yazarsanız çoook farklı frekanslar çıkacaktır.Kaş yaparken göz çıkartmayın her müzik yükliyenede güvenip dinlemeyin.Fatiha suresinin frekansını bir müziğe yükleyip fark ettirmeden dinlerseniz vücudunuz Fatiha suresinin frekansına kodlanır ama ters frekans yaparsak bunu vücudunuz için zulüm'e döner bu sadece bir örnek dünyanın bazı noktalarında frekans jenaretörleriyle yapılan birşey sadece her frekansa güvenip dinlememeniz için örnek verdim.Size iyi gelebilir dinlerker ama 4khz altını kulak duyamaz ama vücut alır dikkatli olun dinledikleriniz sizin auranızı silüetinizi bile değiştirir..

1. “396Hz-Zekiyy-Kok-Cakra”
2. “417Hz-Habir-cinsel-cakra”
3. “528Hz-Zahir-karin-cakra”
4. “639Hz-sabit-kalp-cakra”
5. “741Hz-Sekur-bogaz-cakra”
6. “852Hz-Cebbar-3goz-cakra”
7. “963Hz-Ferd-tepe-cakra”

8. “Cakra-Dengeleyici”

Bu 8.Çakra dengeleyici müziğide indirip dilerseniz geceleri veya yukardaki çakra açma işleminde sizi meditasyon haline sokması için açabilirsiniz etkilide olur yardımcıda olur

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]



Konuya bir kaç ilavemiz olsun devam edelim inşaAllah

İnsan üzerinde bir kaç perde vardır,Birisi zihinden konuşmayı sağlarken,diğeri alemleri duymayı,diğeri alemleri görmeyi,diğeri kalp ile kainata bakmaya yarar..Kuran ayetlerinin kişiye zararı olmaz,fakat denemek sınamak için veya sadece bi macera peşinden nefis tatmini için bu ayetleri zikretmeyin.. 3-5 kere zikredin ama eğer ilmi bi çalışma yokise o kadarıyla kalsın..

Tepe Çakrası

BAKARA-7 : Allah onların kalplerinin üzerini ve işitme (sem’î) hassasının üzerini mühürledi ve görme (basar) hassasının üzerine gışavet (perde) çekti. Onlar için azîm (büyük) azap vardır.

ALİ İMRAN-13 :Şüphesiz, karşı karşıya gelen iki toplulukta sizin için bir ibret vardır: Bir topluluk Allah yolunda çarpışıyordu. Öteki ise kâfirdi. (Onları) göz bakışıyla kendilerinin iki katı görüyorlardı. Allah da dilediğini yardımıyla destekliyordu. Basireti olanlar için bunda elbette ibret vardır.

Üçüncü Göz

KAF-22 : “Andolsun ki sen bundan gaflet içindeydin. İşte senden perdeni kaldırdık. Artık bugün senin görüşün keskindir.”

Kalp Gözü

MUTAFFİFİN-14 : İşin esası o değil! Onların kazanmakta oldukları,kalplerinin üstünde pas oluşturmuştur.

CASİYE-20 :Bu Kur'an,insanların kalp gözlerini açacak ışıklardan oluşur.Gereğince inanan bir toplum içinde bir kılavuz ve rahmettir o.

TEVBE-14 : Onlarla savaşın. Allah sizin ellerinizle onları azaplandırır ve onları alçaltır. Ve onlara karşı size yardım eder (zafere ulaştırır). Ve mü’minler kavminin göğüslerine şifa verir (iyileştirir, ferahlatır).

Kalp bölgesi şifalandığı, blokajlar çözüldüğü zaman casiye suresi ile devam edilir.


Örnek olsun diye verdim,araştırıp bulan için herşey ortada
Hocam, bu basamakları geçmiş biri olarak en kestirme yöntemi sunmuşsunuz, daha detaylı ve akılda kalıcı anlatılamazdı. Varolun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
acmak, cakralar, dengelemek, frekanslar

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
99 esma ile tüm çakraları açıp dengelemek Beyaz Savaşçı Sorularınız 1 04.03.24 00:13
Cesaretli olmak ve Kök çakrayı dengelemek Ebu Huseyn Tecrübe Ettikleriniz 1 05.06.22 19:57
çakraları dengelemek Tuana Psişik Yetenekler 4 12.09.21 04:14
Kalp çakrası açmak isteyenler (Kapalı Kısmetleri Açmak) Skoda Aura - Çakra 4 03.07.20 11:18
Çakralar ve Çakra Açmak Hakkında. bitter Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:02.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147