Bakım Bölümü

Sonuçlanan bakımlar ve bakım ile ilgili bilgiler.

hocam eşim ve benim için bakım istiyorum - Havas Okulu
Mobil Görünümdesiniz Klasik Görünüm için TIKLAYINIZ Kayıt ol
Havas Okulu
Etiketlenen Kullanıcılar

Bakım Bölümü>hocam eşim ve benim için bakım istiyorum
Deleter 01:38 01.07.18
Hocam ben bundan 9 ay önce eşimi kaçırdım evlendik ama bir kadınla tanıştı şuan onun evinde ve geriye Gelmiyor ben bu kızı nasıl Alaçam Burdan bana yardımcı olun lütfen
Facebook Twitter Google Digg LinkedIn tumblr Getpocket Reddit Email
Cevapla
Alemdar 23:34 03.07.18
bende istiyorum
Cevapla
Havasokulu 23:47 03.07.18
Alemdar Nickli Üyeden Alıntı:
bende istiyorum
Deleter Nickli Üyeden Alıntı:
Hocam ben bundan 9 ay önce eşimi kaçırdım evlendik ama bir kadınla tanıştı şuan onun evinde ve geriye Gelmiyor ben bu kızı nasıl Alaçam Burdan bana yardımcı olun lütfen

Ücretsiz bakım için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile, özel ücretli bakım için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ile görüşebilirsiniz. Ayrıca 100 mesaj sayısına ulaşıp sohbetlere katılabilirsiniz.
Cevapla
Alemdar 11:18 05.07.18
tamam hocam sağolun
Cevapla
kervanci 05:47 07.07.18
Yahya hoca, malesef mesajlara yanıt vermiyor.
Cevapla
tasula 17:24 17.07.18
kendim için bakım istiyorum hocam
Cevapla
Havasokulu 08:31 18.07.18
tasula Nickli Üyeden Alıntı:
kendim için bakım istiyorum hocam

Konuları okuyup yorumlar yaparak 50 mesaj sayısına ulaştığınızda, Ücretsiz bakım için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ile, özel ücretli bakım için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hoca ile görüşebilirsiniz. Ayrıca 100 mesaj sayısına ulaşıp sohbetlere katılabilirsiniz.
Cevapla
Basgan 18:46 19.12.18
Bekliyoruz insAllah
Cevapla
Etiketler:bakim, benim, esim, hocam, icin, istiyorum
Cevapla Up

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139