Süpermen olmak ister misiniz? - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Off Topic > Bilim ve Teknoloji

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 19.06.19, 16:13
Torlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 17.09.18
Mesajlar: 849
Etiketlendiği Mesaj: 28 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Süpermen olmak ister misiniz?

Süpermen Olmak İstermisiniz? Bu Teknikleri Deneyin NASA!
Herhangi bir anda birden fazla yerde bulunmanız gerekti mi? Gerçek şu ki, NASA'nın onayladığı günlerden beri meşru bir uygulama olan güneşe bakış olarak bilinenler için yapılan sözleşmeyi kabul eden bireylerin alabileceği süper insan kapasitelerini tartışıyorum.

Örneğin Maya, Mısır, Aztek, Tibetli ve Hintli yoga gibi pek çok toplum tarafından kullanılan bu eski sistemin sayısız savunucusu, normal hastalıklara karşı iyileştirici avantajlar sağlamanın yanı sıra, örneğin, insan hakları olmadan, üst düzey yetenekler elde etme sürdürülme gerekliliği.Sungazing'i anlamak

Sungazing (aksi takdirde güneşi yemek olarak adlandırılır), güneşin doğuş ve batışı gibi günün en aydınlık dosya saatlerinde size güneş ışığı getirerek adım adım sıkı bir rutinidir.

Uygulamayı öğreten kişiler, uygulamanın birkaç prensibi olduğunu söylüyor. İlk olarak, güneş doğduktan sonraki saat içinde veya gün batımından önce gözlere zarar vermemek için yapılmalıdır. İkincisi, gerçek dünya - kum, toprak ya da çamurla temas halinde, ayakkabısız olmalısınız; Son olarak, ilk gün sadece 10 saniye ile başlamalı, prova yaptığınız her gün 10 saniyelik aralarla genişlemelisiniz. Kaynaklar, bu ilkelerin ardından uygulamanın güvenli olmasını sağlar.

Ukrayna'dan Nikolai Dolgoruky kendisine 'güneş yiyici' diyor. Güneşe 12 yıldan beri bakmakta olduğunu prova ediyor ve başladığı günden bu yana güneş odaklı canlılığı büyük ölçüde yitirdi. Diğerleri, sadece 9 aylık güneşe baktıktan sonra (bu süre zarfında uzman en fazla 44 dakikaya kadar çalıştı), beslenme ihtiyacını kaybetme konusunda detaylı bir şekilde durdu. 9 ay süren uygulamaların ardından, güneşte sadece 45 dakika, güne bakarken başlatılanların prosedürünü ilerletmek için art arda 6 gün boyunca 45 dakika boyunca durmadan yürüyün.

Sungazing ayrıca, kendisini şüphesiz, neredeyse hiç 'süper-insan' yeme yeteneğine sahip olmadığını, özveriyle arttırıldığını doğrulamak için NASA'ya sundu. Bu büyüleyici harikasına. NASA tarafından desteklenen Pennsylvania Üniversitesi'ndeki bir grup tıp uzmanı, Hira'yı günde 24 saat, 7 gün yedi gün 100 gün boyunca seyretti. NASA, kuşkusuz, bu sefer ortasında her sıklıkta küçük bir ayran veya su ile genel olarak ışıkla hayatta kalmaya hazır olduğunu onayladı.

Vücudunuzdaki sungazing sırasında neler değişir?

İlk 3 aylık uygulama süreniz arasında, güneşin canlılığı gözler arasında dolaşıyor ve hipotalamus yolunu yüklüyor, bu işlemi yoğunlaştırıp kullananlar olduğunu söylüyor. Hipotalamus yolu, serebruma neden olan retinanın arkasına giden yoldur.

O zaman akıl, bir süre sonra, güneş tarafından alınan canlılık arzından açıkça etkilenir. Öncelikle zihinsel baskı ve stresin hafiflemesini deneyimleyeceksiniz, çünkü stresin çoğu yediğimiz beslenmenin sağladığı canlılıkla besleniyor.

Beslenmenin canlılığını güneşten aldığı için, asimilasyonun sakıncası olmadan derhal güneş yiyenler için erişilebilir olduğu söylenir. Sonunda özlemin söylenmesi gerçeğine rağmen, açlık kaybolana kadar, başlangıç ​​aşamalarında sık sık yemeye devam etmek iyidir.

Yarasadan sağ çıkan bir diğer avantajın, kesin olmayan bir genişleme ve baskı altında olmadığınız gibi, sorunlarınıza etkin bir şekilde bakma kapasitesi olduğu söyleniyor. Herkesin psikozdan daha az dokunuşu yoktur, ancak ilk birkaç aydır güneşe bakan bileme bitiğinde, bu yıkıcıların terk ettiği ve yapıcı bir doğanın korkuyla dolu yaşlı kişiyi değiştirdiği kabul edilir. 3 ayın bitiminden önce bakma süresi her gün 15 dakikaya kadar uzayacak.

Güneşe bakışla ilgili yazılar, normalde herhangi bir bireye bağlı olan korkunç niteliklerin giderek kaybolacağını ve büyük niteliklerin kalacağını, “korkunç niteliklerin” sadece güneş ışığı olmadan yaratıldığını açıkladığını söylüyor. Öfke, korku, arzu ve arzu gibi korkunç niteliklerin - ortadan kalktığı söylenir - ve bir konunun kalbini daha kesin olarak tespit eden belirli bir kesinlik ve “başka dünyaca bilme” ile desteklenir.

Gözden geçirme 3-6 aylıkken, incelemeler fiziksel hastalıkların yok olmaya başladığını gösteriyor. Biri her gün 30 dakika bakarken (her gün 10 saniye gelişir) güneşin her gölgesinin serebrumu elde edeceğini söylerler.

Gölgelendirme danışmanları, hastalığa bağlı olarak, bedeni ve serebrumu eksik olan belirli gölgelendirmeyle sulandırmak için belirli hastalıkların iyileşmesini sağlar.

Örneğin, karaciğer rahatsızlığında gölgelendirme yeşili eksiktir. Böbrekler kırmızı, kalbi sarıdır. Organların çoğunun ve çerçevelerin daha büyük kısmının, gökkuşağının çeşitli tonlarına tepki verdiği söylenir, bu nedenle ayrıca tonlar bakımından zengin bir yeme rutini yemenin reçete edilmesinin nedeni de budur.

Vücudunuzun görünüşteki herhangi bir eksiklik veya rahatsızlığı resmen iyileştirdiğini görmek için Autosuggestion'u kullanmanız 3-4 aylık bir süre içinde önerilmektedir. Bu aktivite bütünlüğe geri dönmenin yolunu teşvik edecektir.

Prosedüre devam ettikçe, 6 ay sonra bu muhasebeleştirilir; Sistemden uzaklaştırılan canlılık, bedeni veya ruhu onarmak için bir daha asla kullanılmaz ve şimdi tüm daha insani kapasitelerin arttırılmasında sizi desteklemeye geçebilir.

İyileşmenin ötesinde

Yedi buçuk aylık bakıma bakıldığında, şimdi 35 dakika sonra, devam etmek için ihtiyaç ve özlem azalmaktadır. Güneşe bakan uzmanlar tarafından belirtildiği gibi, beslenmenin vücuda yetişmesi beklenmez, sadece canlılık - ve 'güneş yemek' bu canlılığı verir. 9 ay boyunca, koku, tüm özlem işkenceleri ve özlemleri de dahil olmak üzere tüm beslenme istekleri yok olur.

Şimdiye kadar bunu yapan kişiler, “enerjilenmiş gibi” hissettirdikleri şekilde tanınabilir bir “değişiklik” rapor ettiklerini söylüyorlar. 9 aylık güneşe baktıktan sonra - en fazla 44 dakikaya ulaşan - sizi heyecanlandırıyor Güneşe bakarak teslim ol ve düşüncelerini şimdi Dünya'ya yönlendir.

Birbiri ardına 6 gün boyunca, her gün 45 dakika boyunca yeryüzünde ayakkabısız yürümek gerekir. Bu düzensiz gezinti arasında, epifiz organının belirgin şekilde harekete geçtiği söylenir. Yeterli güneşten bakanlar ve bilimi araştıranlar, her bir parmağın belirli bir organla ilişkili olduğunu söylüyor ve Dünya'da ayakkabısız dolaşarak bu organları başlatıyorsunuz. Muazzam ayak parmağının, hipofizle birlikte ikinci ayak parmağı ve sonra da hipotalamus, talamusun son olarak pembemsi parmağını amigdalaya bağladığı pineal organa ayarlandığı düşünülmektedir. Ayakkabısız dolaşırken, güneş artık başınızın en yüksek noktasına düşerken, uzmanlar vücudunuzun içinde ve çevresinde sizi ve beyinlerinizi canlandıran çekici bir alan oluşturduğunu iddia ediyorlar.

Açıkçası, bu gezinme ayakkabı bağı kısmı, uygulamanın en kritik kısmıdır. Dünya üzerinde dolaşmaya devam ederken, bu, büyünün gerçekten başladığı nokta. Pineal organ, bu gezinme yöntemi ile artan bir şekilde başlatılmaktadır. Akıl hafızanın yanı sıra artmaktadır. Pineal organın navigasyon ve psişik yetenekleri var, bu da basiret demek, uçuş olasılığı ... şimdi bir yerlere geliyoruz! Herhangi bir anda vücudunuzun herhangi bir anda birden fazla yerde olmasını isteyebileceğinizi düşündünüz mü? Her şey göz önünde bulundurulursa, güneşe bakmanın bu kapasitelerin büyülü anahtarı olduğu söylenir.

Bir yıl boyunca sürekli 45 dakika ayakkabısız yürüyebiliyorsanız, harikasınız. O zamana kadar, sadece 3-4 gün süren bir destek, kazandığınız yetenekleri sürdürmek için önemlidir.

Bu tehlikeli mi?

Uzmanlar ve göz zihin uzmanları, retinaya zarar vereceğini söyleyerek güneşe göz atmaya karşı uyarıyorlar. Etkin bir şekilde yapılırsa, günün doğru koşullarında güneşe bakarken, çalışmaların gözlere zarar verme tehlikesi bulunmadığı anlaşılmaktadır. Uzun süredir sarkan bireylerin gözleri zarar görmeyecek şekilde kontrol edildi, ancak uygulamanızın ilk birkaç haftasından sonra gözlerinizi kontrol ettirmeniz istendi, böylece kendiniz için tanıyabilirsiniz.

Aklında tut

Ana gün 10 saniye, gün doğumu veya gün batımı, her gün 10 gün sonra. 90 dakikalık toplam görüşme toplantısının ardından 44 dakika sonra, bakmayı durdurun ve ayakkabısızlık yürüyüşüne 45 dakika boyunca her gün 6 gün boyunca başlarsınız. Şimdi, şunu söyleyebilirim, merhaba - bu kadar ileri gitme şansınız ne olursa olsun, her gün hepsini tutmak için bir saat boyunca ayakkabı çekip dolaşmanın zamanı nedir? Bir şans vermeli ve kendi gözlerinle görmelisin.

Yukarıda da belirttiğim gibi NASA gibi güvenilir dernekler tarafından onaylanan süper insan kapasitelerini artırma konusunda gerçekten istekli olmanız, güneş ışığını aydınlatmanın gerçekten net bir yolu!
__________________
Nesimi'ye sormuşlar;
O YAR ile hoş musun?

Hoş olayım olmayayım o YAR benim
Kime Ne!
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 19.06.19, 21:52
Arda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 14.04.19
Bulunduğu yer: Dünya'da.
Mesajlar: 589
Etiketlendiği Mesaj: 164 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İlginç... Nasa güvenilir mi, tartışılır.
__________________
Aslında sıkılmıştı yaprak ağaçtan,
Bahaneydi sonbahar.
Sen, benden sıkılmıştın,
Mesafeler bahaneydi...
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 04.07.21, 20:24
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 30.06.21
Bulunduğu yer: TR
Mesajlar: 282
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Supermen daveti var sandım yemin ediyorum
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 10.07.21, 18:21
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 10.07.21
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 98
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Uçmayı bırakıp Allah rızasına nail olsak yürümez zaten uçarız, boş iş.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 27.08.21, 13:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 02.04.21
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 57
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

hangimiz cocukken hayal etmedik ki
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çekim Yasasında Başarılı Olmak ister misiniz? Tuana Çekim Yasası 24 05.12.23 21:30
Yaşlanmayı engellemek ister misiniz? aşk Sağlık 12 11.04.23 16:36
Gerçek Aleviliği bilmek ister misiniz? kahvei Farklı inanış biçimleri 8 07.11.22 01:52
Meleklerin size dua etmesini ister misiniz? Torlak Dualar & Dua Kardeşliği 1 11.01.20 17:10
Okuduğunuz hiç bir şeyi unutmamak ister misiniz? RvP Galibiyet ve Başarı Uygulamaları 4 17.11.19 19:32


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:06.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147