Retro gezegenlerin mesajlarını okumak - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Astroloji & Astronomi & Rüya > Burçlar & Astroloji & Yıldızname

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 18.05.20, 12:33
MrBerkHD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 740
Etiketlendiği Mesaj: 25 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Retro gezegenlerin mesajlarını okumak

SATÜRN RETROSU
Özellikle Satürn retrosu son üç yılın bilançosunu çıkarırken, gelecek dört yılın nasıl bir akışa sahip olacağından da bahsedecek.

Satürn retrosu sırasında kısıtlanmış hissettiğin alanlarda eforunu bitirmek için mi, yoksa bitirmemek için mi kullanıyorsun? Bu sorunun cevabı, kararlarını alman ve uygulaman konusunda yolunu açar.

Sorumluluk alman gerekirken almamakta ısrarcı isen, sonucun seni ürküttüğünü ve bir şeyin olmasından ya da olmamasından endişe ettiğini fark edebilirsin.

Süregelen sistemin içinde sorumluluklar daha da arttığında, düzeni devam ettirmek konusundaki ısrarının yarattığı bir sıkışıklık hissediyorsan, krizlere davetiye çıkabilir.

Alıştığın sistemin tıkanmasından, kaynakların azalmasından ya da elinde olmayan sebeplerden ötürü değişimlere uyum sağlamaya başladıysan ve hatta korkularınla yüzleşmeye cesaret ettiysen; işte bu retro zamanları sana hiç ummadığın açılımlar ve fırsatlar sunacaktır.

Satürn, Oğlak transitinde geleceğinle ilgili hedeflerine yeniden bakmanı istedi. Konusunu zaten iki yıldır deneyimliyorsun. Genel olarak, “Seni ilgilendirmeyen bir alanda kimin veya neyin yükünü alıyorsan hemen bırak. Kendi geleceğine, hedeflerine ve sorumluluklarına odaklan,” dedi.

Şimdi diyor ki: “Verdiğim ödevleri yerine getirmediysen, sana son bir şans veriyorum. Ben enerjimi tam olarak aktarmayacağım ve birikmiş ödevlerini yapmana zaman vereceğim.” Zamanın efendisi olarak anılan Satürn, 10 Mayıs 2020 tarihinde Kova burcunun 1. derecesinde başladığı hareketine, 3 Ocak 2021 tarihinde geri dönecek. Neredeyse sekiz ay sürecek bu döneme bütünlemeler de diyebiliriz. Derslerini daha önce tamamlamış olanlar için yüksek enerjinin açığa çıkışını ve tamamlanışını müjdeleyecek.

Retro tarihlerindeki etkiler, gezegenin hareketinin durağanlaşmaya başlamasıyla artar. Bu nedenle tam etkiyi takip etmek için retro bölgesine giriş ve çıkış tarihlerini izlemelisin.

3 Şubat 2020 Retro bölgesine giriyor 25, 20′ Oğlak
10 Mayıs 2020 Retro hareketine başlıyor 01, 57′ Kova
28 Eylül 2020 Düz hareketine geçiyor 25, 20′ Oğlak
3 Ocak 2021 Retro bölgesini terk ediyor 01, 57′ Kova


HEMEN AL
MARS RETROSU
Mars gezegeni iki yılda bir ve yaklaşık 58-81 gün retro oluyor. Etkileriyle ilgili 26 Haziran ila 27 Ağustos 2018 tarihlerinde yaşadıklarına tekrar bakabilirsin. Mars, hareket enerjisinin kaynağıdır. Retro zamanlarında hareketini kısıtlayabilir ya da fazladan efor sarf etmeni de isteyebilir. Her iki durumda da hareketin odağında neyin olduğuna bakmalısın. Savaşıyorsan, kaybedeceksin. Savaşmak yerine savaşı bitirip eyleme geçmeyi, değiştiremeyeceklerin için direnç göstermek yerine yönteminde yenilik yapmayı düşünebilirsin. Kararlarını alırken kendine mi odaklısın, yoksa başkalarını yönetmek için yönetilmeyi kabul mü ediyorsun?

Yönetici konumda olduğu Koç burcunda, kendi alanını netleştirmen için rüzgârın hangi yönden estiğine dikkatini vermelisin. Mars’ın enerjisini karşısına alan sadece yorulur. Bu dönemde hızlı kararlar vermek doğru değildir. Kendini gerçekleştirmek için ertelediğin, başkalarına öncelik verdiğin, kolaya kaçtığın ve gücünü yanlış kullandığın alanlarda revize yapmanda fayda var. Birisine yardım ettiğini zannederken, hem kendine hem de ona zarar veriyor olabilirsin.

Kararlarını gözden geçirmek, kendine odaklanmak, neye devam edip neyi sonlandıracağın hakkında zaman kazanmak istiyorsan, bu dönemde sakin kalmaya ve inatlaşmayı bırakmaya odaklanmalısın.

Koç burcu retrosunda özellikle hemen hareket geçmek isteyip sabırsızlandığın konulara, bağımsızlık isteğinin neden olduğu ani çıkışlara, huzursuz olsan da devam etmek için ısrarlarına ve dışa dönük eylemlerine yeniden bakmalısın.

Bu retronun mottosu: “Sabret.” Sabır bazen yapabilecekken yapmamak, bazen de beklemeyi bilmektir.

26 Temmuz 2020 Retro bölgesine giriyor 15, 14′ Koç
10 Eylül 2020 Retro hareketine başlıyor 28, 8′ Koç
14 Kasım 2020 Düz hareketine geçiyor 15, 14′ Koç
3 Ocak 2021 Retro bölgesini terk ediyor 28, 8′ Koç
VENÜS RETROSU
Kendinle ve kendin dışındakilerle ilişkini nasıl kurduğunun belirleyicisi olan Venüs, hayatın güzelliklerini nasıl yaşadığın, aşk ve ilişkilere bakış açın, ortakların ve işbirliklerin, kadınlar ve onlarla olan ilişkilerin, haz ve dünyanın sunduğu tatlarla olan bağını sembolize eder.

Sevgiyle olan bağın, kendini sevme potansiyelin ve kendinle olan bağını karşındaki insanlara yansıtmana yardım eder.

“Ben ve benden yansıyan” vurgusuna davet eder.

Venüs, bu yıl İkizler burcunda geri hareketinde olacak. Son retrosu 5 Ekim–19 Aralık 2018 tarihinde Akrep burcunda gerçekleşmişti.

Venüs bulunduğu burçla olan ilişkisi nezdinde, hangi konulara odaklanacağını da belirliyor.

Geçmişte yarım kalmış, tamamlanmamış, bıraktığı izler nedeniyle yeniye geçmeye engel olan kardeşler, çocukluk arkadaşları, lise aşkları, çocuklukta sevgiyi ifade ediş biçimin, sevgiyle olan bağın… Bütün bunlar ilişkilerle ilgili sorumluluktan kaçan yanlarını, aniden başlayıp aniden biten aşkların izlerini gündemine getirebilir.

Venüs retrosu geçmişte başlamış, aniden sonlanmış, bir anlam veremediğin şekilde yarım kalmış ilişkilerinle ilgili cevapları almana da yardım edebilir.

Venüs aynı zamanda geçmişte yapılmış, sonuca ulaşmamış, sürüncemede kalmış, başlanamamış ya da bitirilememiş sözleşmelerle ilgili de sonuca gitmeyi kolaylaştırabilir.

Bu dönemde yeni ilişkilere başlamak, gayrimenkulle ilgili yeni işlemler başlatmak, evlilik kararı almak, nişan veya söz yapmak sonuca gitmek açısından engeller yaratabilir. Bu tarihlerden önce alınmış nişan, evlilik, boşanma, gayrimenkul satış ve alımları, bir türlü sonuçlanamayarak askıda kalmış sözleşmelerin sonuca ulaştırılmasıyla ilgili kararlar uygulanabilir.

10 Nisan 2020 Retro bölgesine giriyor 5, 20′ İkizler
13 Mayıs 2020 Retro hareketine başlıyor 21, 50′ İkizler
25 Haziran 2020 Düz hareketine geçiyor 5, 20′ İkizler
29 Temmuz 2020 Retro bölgesini terk ediyor 21, 50′ İkizler
MERKÜR RETROSU
Merkür genel olarak bilgilenmeyi, ilgili olmayı, iletişimi, bağlantılı olduğun konuları, sözlü ve yazılı anlaşmaları, veri toplamayı ve topladıklarını anlatmanı, haberleşme kabiliyetini ve söz söyleme becerilerini yönetir. Yılın üç döneminde retro hareketindedir. Retro zamanlarında ziyaret ettiği burcun özelliklerine de bağlı olarak zihinsel arınmanın, yarım bırakılan projelerin, geriye dönük edinilmiş düşünsel kalıpların gözden geçirilmesinde etkilidir.

Şubat ayında Kova ve Balık burçlarında transitte olacak. Kova burcunda düşüncelerini, iletişim biçimini ve profesyonel ağında olanları yenilemeye yönelik bir motivasyon verecektir. Arkadaş çevrenle ilgili gündemlere, eski arkadaşlıklarla olan bağlarına ve sosyal hayatınla ilgili konulara odaklanman iyi olabilir.

Balık burcunda transitte zihinsel dağınıklığa neden olan konuları, yarım bıraktığın ruhsal çalışmaları, kendi iç dünyanı anlama gayretin ve rüyalarınla ilgili bakış açında geçmişten gelen izlerin hayatına etkisini fark edebilirsin.

2 Şubat 2020 Retro bölgesine giriyor 28, 13′ Kova
17 Şubat 2020 Retro hareketine başlıyor 12, 53′ Balık
9 Mart 2020 Düz hareketine geçiyor 28, 13′ Kova
30 Mart 2020 Retro bölgesini terk ediyor 12, 53′ Balık


2 Haziran 2020 Retro bölgesine giriyor 5, 30′ Yengeç
18 Haziran 2020 Retro hareketine başlıyor 14, 46′ Yengeç
12 Temmuz 2020 Düz hareketine geçiyor 5, 30′ Yengeç
26 Temmuz 2020 Retro bölgesini terk ediyor 14, 46′ Yengeç


24 Eylül 2020 Retro bölgesine giriyor 25, 54′ Terazi
13 Ekim 2020 Retro hareketine başlıyor 11, 40′ Akrep
3 Kasım 2020 Düz hareketine geçiyor 25, 54′ Terazi
19 Kasım 2020 Retro bölgesini terk ediyor 11, 40′ Akrep
Yengeç burcu transiti sırasında gerçekleşecek Ay ve Güneş tutulmalarının da etkisiyle, geçmişte öğrendiklerin ve egondan yansıyanlar, aile köklerinin üzerindeki etkilerinin zihinsel yansımalarına odaklanmana yardım edebilir. Geçmişin seni yöneten kalıplarından özgürleşmek için oldukça verimli bir zaman olarak, bu dönemi iyi kullanabilirsin.

Terazi ve Akrep vurgusundaki yılın son retrosunu, İkizler burcunda Kasım ayında gerçekleşecek Ay tutulmasına bir hazırlık olarak düşünebilirsin. İkili ilişkilerin, evlilik, ortaklık, sözleşmeler ve sözleşmelerden doğan gelirler, borçlar ve alacaklarla ilgili geçmişte başlamış ve sonuca ulaşamamış konuların önü açılabilir. Bu dönemde özellikle mahkemelere sunulan evraklar, vergi ödemeleri, kredi başvuruları, sözleşme hazırlıkları gibi konularda dikkatli olmanda fayda olabilir.

JÜPİTER RETROSU
Güneş sisteminin en büyük gezegeni Jüpiter; büyümeyi, genişlemeyi, ilerlemeyi, desteklenmeyi, madde ve mananın bir araya gelişiyle öğrendiklerinle kendi yolunu çizebilmeyi anlatır. Oğlak burcunda zararlı konumdadır. Rahat edemez. Oğlak; olanı korumak, hedefe doğru ve sınırlar içerisinde bir prensiple ilerlemek ister. 2020 yılında enerjiyi istediği kadar genişletemeyecek olan Jüpiter, Retro zamanlarında desteğini iyiden iyiye esirgeyecek. Jüpiter Retro durumdayken şans senden yanaymış gibi hissederken birden beklediğin desteği bulamadığını düşünebilirsin. Özellikle Satürn retrosuyla eş zamanlı giden bu sürecin açılım verebilmesi için sorumluluklarını dışarıdan destek beklemeden gerçekleştirmeni tavsiye ederim.

Retro bittiğinde tıkandığını hissettiğin konular açılır.

19 Şubat 2020 Retro bölgesine giriyor 17, 24′ Oğlak
14 Mayıs 2020 Retro hareketine başlıyor 27, 14′ Oğlak
12 Eylül 2020 Düz hareketine geçiyor 17, 24′ Oğlak
6 Aralık 2020 Retro bölgesini terk ediyor 27, 14′ Oğlak
JENERASYON GEZEGENLERİ
Jenerasyon gezegenleri olarak anılan ve kitlelere etkisi daha yoğun olan Uranüs, Neptün ve Plüton’un, bireysel alanlara dokunuşları da önemlidir. Bununla birlikte özellikle 2020 yılında Plüton ve Satürn arasında gerçekleşecek sert açılar, toplum üzerindeki olayların bireylerin hayatına da tesir edeceğini gösteriyor.

URANÜS RETROSU
Alışılmış olanın dışına çıkma cesareti veren, dönüşümün gizli kahramanı Uranüs, 2020 yılında uzun bir dönem retro halde kalıyor. Bu sürecin bir öncesinde kendiliğinden yapma isteği verdiği, “Nasıl oldu da bunları düşünmeye başladım?” dediğin alanlara geçebilmen için geçmişin seni tutan iplerini gevşetmene yardım edecek.

18 Nisan 2020 Retro bölgesine giriyor 06, 43’ Boğa
15 Ağustos 2020 Retro hareketine başlıyor 10, 41’ Boğa
14 Ocak 2021 Düz hareketine geçiyor 06, 43’ Boğa
30 Nisan 2021 Retro bölgesini terk ediyor 10, 41’ Boğa
NEPTÜN RETROSU
Dünyayı bir sis perdesinden seyretme hissi yaratan bu gezegen; aynı zamanda ilhamlar, sezgiler, zihinle kavranamayan konular, rüyalar ve madde ötesini algılayabilmekten de sorumludur.

Balık burcunda transitinde rüyalarla ilgili konulara, ilhamlara açık olmaya ve madde ötesi gündeme işaret ediyor.

Retro dönemlerde biriken enerjinin açığa çıkmasını, yönettiği konularda açılım vermeye yardımcı olur.

3 Mart 2020 Retro bölgesine giriyor 18, 10’ Balık
23 Haziran 2020 Retro hareketine başlıyor 20, 57’ Balık
20 Kasım 2020 Düz hareketine geçiyor 18, 10’ Balık
5 Aralık 2020 Retro bölgesini terk ediyor 20, 57’ Balık
PLÜTON RETROSU
Plüton eskiye dair kalıpları yıkar ve yerine yenilerini inşa etmene yardım eder. Eski binanın yeniden inşa edilmesine benzer bir sürecin mimarıdır. Sen eskiyi bırakırken zorlanırsın belki, ama yeniye kavuştuğunda, “İyi ki böyle olmuş,” dersin.

Yeniden yapılandırmak için tereddüt ettiğin ve seni yeniye geçmekte zorlayanları yıkıp yeniden yapılandırman için destek veren Plüton, retro olduğunda içinden ters giden, bitmek üzere olan ve sana zarar vermesine rağmen alıştığın ne varsa düzeltebileceğin hissi verebilir. Bunun yerine retro zamanlarında teslimiyette kalmaya ve yeni dönemin sana armağanlarına odaklanmalısın. Oğlak burcunda transitinde hedefleri yeniden gözden geçirmek, yeni bir gelecek planı yapmak, prensipli olmak ve hislerinden çok gereğine uygun davranmaya çağrı yapıyor.

4 Ocak 2020 Retro bölgesine giriyor 22, 29’ Oğlak
25 Nisan 2020 Retro hareketine başlıyor 24, 59’ Oğlak
4 Ekim 2020 Düz hareketine geçiyor 22, 29’ Oğlak
25 Ocak 2021 Retro bölgesini terk ediyor 24, 59’ Oğlak


alıntı
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 18.05.20, 14:00
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 18.05.16
Mesajlar: 1,295
Etiketlendiği Mesaj: 246 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Benim tasarlanip ertelenen durumlarim bu arada duzelecek mi yani
__________________
Önüne çıkan yanlışa ne kadar çabuk hayır dersen hayat karşına o kadar çabuk doğru çıkarır.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.05.20, 14:02
MrBerkHD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 740
Etiketlendiği Mesaj: 25 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart cevap

Alıntı:
sevingül Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benim tasarlanip ertelenen durumlarim bu arada duzelecek mi yani
İnşAllah ablam beklicez artık
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Suya okumak veya cevsene okumak ??? spawn777 Sorularınız 0 31.12.21 03:12
Esmalar ve Gezegenlerin Etkileri Havasokulu Esmaül Hüsna 3 03.11.20 12:39
Gezegenlerin özellikleri HavasHoca Diğer Havas Konuları 9 11.09.19 17:05
Gezegenlerin özellikleri Adalet Burçlar & Astroloji & Yıldızname 12 28.07.19 12:48
Gezegenlerin Özellikleri RvP Havas Dersleri 11 26.01.19 17:37


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:31.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147