Zilzal Suresi ile Celb ve Muhabbet - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Celb & Muhabbet & Kısmet

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 07.04.16, 02:51
Manevi
 
Üyelik tarihi: 07.04.15
Mesajlar: 1,147
Etiketlendiği Mesaj: 53 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Zilzal Suresi ile Celb ve Muhabbet


Aşağıdaki dua Zilzal Sure sinin daveti olup, bir kimseyi celb ve teshir etmek istersen: Çarşamba gecesi kırkbir (41) adet Tuz parçası üzerine okuyup, tuzları ateşe at. Bu amele ara vermeden yedi gece devam et. Matlub bazen üçüncü gecede Allah ın izni ile hasıl olur.
Okunacak Zilzal Sure sinin daveti budur:

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ ِاذَا زُلْزِلَتِ اْلاَرْضُ زِلْزَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابْنْ فُلاَنَةَ وَاَخْرَجَتِ اْلاَرْضُ اَثْقَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابْنْ فُلاَنَةَ وَقَالَ اْلاِنْسَانُ مَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابنْ فُلاَنَة َيَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ اَخْبَارَهَا فُلاَنِ ابنْ فُلاَنَة َيَوْمَئِذٍ تُحَدِّثُ اَخْبَارَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَا لاًشَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابْنْ فُلاَنَةَ بِاَنَّ رَبَّكَ اَوْحَى لَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابْنْ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ اَشْتَاتًا لِيُرَوْا اَعْمَالَهُمْ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيداً قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَـوَارِحَ فُلاَنِ ابْنِ
فُلاَنَةَ فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ خَيْرًايَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَِ وَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّايَرَهُ وَ زِلْزِلُوا زِلْزَا لاً شَدِيدًا قَلْبَ وَبَدَنَ وَجَمِيعَ جَوَارِحَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ اَللَّهُمَّ سَخِّرْلِى قَلْب فُلاَنْ بِحُرمَةِ مُحَمَّدٍ وَهَذِهِ السُّورَةِ الشَّرِيفَةِ

Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardu zilzaleha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülanneh. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Ve kalel insanü ma leha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Bi enne rabbeke evha leha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Yevme izin yasdürünnasü eştaten liyürav a’malehüm. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Fe men ya’mel miskale zerretin hayran yerah. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Ve men ya’mel miskale zerratin şerran yerah. Ve zülzilü zilzalen şedida. Kalbe ve bedene ve cemia cevariha fülan ibni fülaneh. Allahümme sehhirli kalbe fülan bi hürmeti Muhammed in ve hazihis suretiş şerifeh.

---------

Bu da Zilzal Suresinin değişik bir uygulaması:
Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil erdu zilzaleha. Ve ahracetilerdu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevmeizin tühaddisü ahbaraha. Bienne rabbeke evha leha. Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel li yürav amalehüm. Fe mey yamel miskale zerratin hayray yerah. Ve mey yamel miskale zerratin şerray yerah. Kale ifritin minel cini ene atike bihi kalbe en teküme min makamike ve inni aleyhi le kaviyyün emin. Aksin aksin kashüsin kashüsin keslihin keslihin keykemüsin keykemüsin enühın enühın yeücin yeücin tevekkelü ya huddame hazihil surei zilzal bi celbi "matlubun ismi" fela uksimü bi mevakin nücüm. Ve innehü le kasemün lev talemüne azim. Tevekkelü ya huddame hazihil surei zilzal bi ihrakı kalbe "matlubun ismi" ala mehabeti "sizin isminiz". Allahümme sehhirli kalbi "matlubun ismi" ala mehabbeti "sizin isminiz" bi hakki ve bi hürmeti surei zilzal bi hakki ve bi hürmeti seyyidike kahtafheyisin.

Uygulamanın yapılış şekli:

Gece yarısında sonra, bir ocakta tavanın üzerine zeytin yağı, üzerine de kırmızı pul biber dökeceksiniz, ve ağır ateşte kavuracaksınız, pul biberler zeytin yağı ile kavrulurken yukarıdaki Zilzal suresinin muhabbet nevisi için hazırlanmış tertibini, "matlubun ismi" ve "sizin isminiz" yerlerini doldurarak 13 defa okuyacaksınız, pul biberleri ağır ateşte siyah renge bürünene kadar kavuracaksınız, daha sonra tavadakileri bir kaba boşaltıp rüzgar alan bir yere ağzı açık konumda bırakacaksınız.

Not: Uygulama bittikten sonra, tavayı temizlerken bir defa Cin suresi okuyup üflerseniz tavayı başka bir uygulama yaparken tekrar ve tekrar kullanabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 08.05.16, 00:54
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

zilzal suresinin ebced sayısını bi bulsanda bunun vefkini yapalım celbi hızlandırsın kuvvetlendirsin
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 08.05.16, 00:58
 
Üyelik tarihi: 26.03.15
Mesajlar: 178
Etiketlendiği Mesaj: 49 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Zilzal suresi nazara karsida okuna bilir diye biliyorum
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 08.05.16, 02:02
Manevi
 
Üyelik tarihi: 07.04.15
Mesajlar: 1,147
Etiketlendiği Mesaj: 53 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Tamamdır hocam.Hesaplamaya başlıyorum.Üçlü vefki iyi olur celb için.

Hesapladım hocam.Suredeki ayetlerin ebcedinin toplamı:16587
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 08.05.16, 03:00
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

tamam şimdi yaparım

zilzal suresi vefki şerifi

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 31.05.16, 04:21
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Zilzal Suresi İle Celbi Muhabbet


Evden eşi kaçanlar ve Sevdiğine kavuşmak isteyenler bu konu sizler için.

Aşağıdaki da’vet Zilzal Suresi nin ayrı bir da’veti olup, bu da’vet ile bir kimseyi celb etmek istersen:
Cuma günü sala vaktinde kırkbir (41) adet iri tuz alıp önüne koy. Tuzun birini eline alıp, üzerine da’veti bir defa okuduktan sonra, ateşe at ve yak. İkinci parçayı al ve üzerine da’veti bir defa okuduktan sonra, parçayı ateşe at ve yak. Üçüncü parçayı alıp, üzerine daveti bir defa okuduktan sonra, parçayı ateşe at ve yak. Böylece bu tertip üzere kırkbir (41) adedi tek tek okuyup, ateşte yakarsan, Allah Teala nın izniyle matlubun hasıl olur ve olacak olan acaiplikleri görürsün.
Okunacak Zilzal Suresi nın Da’veti budur :

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ اِذَا زُلْزِلَتِ اْلاَرْضُ زِلْزَا لَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ وَاَخْرَجَتِ اْلاَرْضُ اَثـقَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلزَالاًشَدِيدًا اَللَّهُـمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَة عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ
فُلاَنَة َوَقَالَ اْلاِنْساَنُ مَالَهَا وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ تُخَدِّثُ اَخْبَارَها وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاًشَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَة بِنْتِ فُلاَنَة بِاَنَّ رَبَّكَ اَوْحَى لَهَا وَزُلْزِلُوازِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ يَوْمَئِذٍ يَصْدُرُ النَّاسُ اَشْتَاتًـا لِيُرَوْا اَعْمَالَهُم وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيداً اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابِنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّة ِفُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ فَمَنْ يَعْمَلْ مِثْقَالَ ذّرَّةٍ خَيْرًا يَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلزَالاً شَدِيدًا اَللَّهُمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةَ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَةَ وَمَنْ يَعْمَلْ مَثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا فُلاَنَةَ وَمَنْ يَعْمَلْ مَثْقَالَ ذَرَّةٍ شَرًّا يَرَهُ وَزُلْزِلُوا زِلْزَالاً شَدِيدًا اَللَّهمَّ اِحْرِقْ وَسَخِّرْلِى قَلْبَ فُلاَنِ ابْنِ فُلاَنَةُ عَلَى مَحَبَّةِ فُلاَنَةَ بِنْتِ فُلاَنَة

Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil ardı zilzaleha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülannete ala mehabbete fülanete binti fülaneh. Ve ahrecetil ardu eskaleha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Ve kalel insanü ma leha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Yevme izin tühaddisü ahbaraha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Bi enne rabbeke evha leha. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Yevme izin yasdur ünnasü eştatan liyürav a’malehüm. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Femen ya’mel miskale zerretin hayran yerah. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh. Ve men ya’mel miskale zerretin şerran yerah. Ve zülzilü zilzalen şedida. Allahümme ihrik ve sehhirli kalbe fülan ibni fülanete ala mehabbeti fülanete binti fülaneh.

Yahut bu daveti herhangi bir Arabi ayın ilk Çarşamba gecesi iki rekat hacet namazı kıldıktan sonra, kırkbir (41) adet Tuz parçası alıp, her biri üzerine yukarıdaki duayı bir defa oku. Okuduktan sonra okuduğun Tuz parçasını ateşe at ve yak. Tekrar ikinci parçanın üzerine oku ve ateşe at ve yak. Kırkbir adedi bu tertip üzere okur ve yakarsın. Bu amele yedi gece devam edersin.


Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.

Varlığımın değerini bilmeyenleri,yokluğumla terbiye ederim.oynamak

"Sakın kendisine verdiğin kıymeti sana vermeyenle arkadaş olma."
Hz. Muhammed

Ya Rabbi, cezandan affına sığınırım, gazabından rızana sığınırım, senden sana sığınırım, Zatın yücedir, seni övmek için kelime bulamıyorum, Sen kendini övdüğün gibisin.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 31.05.16, 11:12
aşk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 08.10.14
Bulunduğu yer: Eski Zelanda
Mesajlar: 25,944
Etiketlendiği Mesaj: 136 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

daha önce birisi tarafından tecrübe edilmiş yine aynı şekilde zilzal suresi ile yapılan celb kısmını müsaadenizle bende buraya yazayım.

Bismillahirrahmanirrahim. İza zülziletil erdu zilzaleha. Ve ahracetilerdu eskaleha. Ve kalel insanü ma leha. Yevmeizin tühaddisü ahbaraha. Bienne rabbeke evha leha. Yevmeiziy yasdürun nasü eştatel li yürav amalehüm. Fe mey yamel miskale zerratin hayray yerah. Ve mey yamel miskale zerratin şerray yerah. Kale ifritin minel cini ene atike bihi kalbe en teküme min makamike ve inni aleyhi le kaviyyün emin. Aksin aksin kashüsin kashüsin keslihin keslihin keykemüsin keykemüsin enühın enühın yeücin yeücin tevekkelü ya huddame hazihil surei zilzal bi celbi "matlubun ismi" fela uksimü bi mevakin nücüm. Ve innehü le kasemün lev talemüne azim. Tevekkelü ya huddame hazihil surei zilzal bi ihrakı kalbe "matlubun ismi" ala mehabeti "sizin isminiz". Allahümme sehhirli kalbi "matlubun ismi" ala mehabbeti "sizin isminiz" bi hakki ve bi hürmeti surei zilzal bi hakki ve bi hürmeti seyyidike kahtafheyisin.

Uygulamanın yapılış şekli:

Gece yarısında sonra, bir ocakta tavanın üzerine zeytin yağı, üzerine de kırmızı pul biber dökeceksiniz, ve ağır ateşte kavuracaksınız, pul biberler zeytin yağı ile kavrulurken yukarıdaki Zilzal suresinin muhabbet nevisi için hazırlanmış tertibini, "matlubun ismi" ve "sizin isminiz" yerlerini doldurarak 13 defa okuyacaksınız, pul biberleri ağır ateşte siyah renge bürünene kadar kavuracaksınız, daha sonra tavadakileri bir kaba boşaltıp rüzgar alan bir yere ağzı açık konumda bırakacaksınız.

Not: Uygulama bittikten sonra, tavayı temizlerken bir defa Cin suresi okuyup üflerseniz tavayı başka bir uygulama yaparken tekrar ve tekrar kullanabilirsiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 31.05.16, 17:35
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Mesajlar: 202
Etiketlendiği Mesaj: 55 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

3 vefk i demi yapçaz ?
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 31.05.16, 18:11
Manevi
 
Üyelik tarihi: 07.04.15
Mesajlar: 1,147
Etiketlendiği Mesaj: 53 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
mikolife Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
3 vefk i demi yapçaz ?
Hayır ilk sayfanın altında Sin'in verdiği vefkleri yazıp okuma yaparken önüne asarsın.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 31.05.16, 18:57
 
Üyelik tarihi: 22.05.16
Mesajlar: 214
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

hocam tuz parçası çok küçük sizin bahsettiğiniz tuz hangisi
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
celb, celbi, celp, ile, muhabbet, suresi, İle, zilzal

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Surelerin okunma sayıları ve faydaları HeartLess Zikir 6 21.06.23 01:05
Kuran-ı Kerim de geçen amel ayetleri... ayhan571 Kuran-ı Kerim 0 14.04.21 11:47
Nefis ile ilgili Ayetler... ayhan571 Tövbeler & Uyarılar 7 06.04.21 06:43
Surelerin Faziletleri ve Sırları bitter Sure ve Ayet Havasları 14 22.12.20 01:47
Kuran'da geçen Namaz ile ilgili Ayetler Akuma45 Namaz 0 17.11.20 23:26


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147