Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertib - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Celb & Muhabbet & Kısmet

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 06.02.17, 14:51
RvP RvP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Manevi
 
Üyelik tarihi: 08.07.15
Mesajlar: 3,129
Etiketlendiği Mesaj: 147 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Celb ve Birleştirme için Bir çok Tertib

Hz. Allah’a sürekli olarak o kişinin muhabbetini kazanmak için dua edilir.



2- Kevser suresi tatlı bir şey üzerine harflerinin adedi kadar okunur. Okumaya başlamadan evvel niyet edilmesi gerekir. Okuma bittikten sonra evvela allah’a dua edilir. Sonrada “”ey bu surenin hadimleri bu sure-i şerife hakkı için bu tatlıyı yiyen kimsenin kalbine falancaya karşı allah’ın izni ile muhabbet ilga edin.”” Diye hadimlerinden yardım istenir.



3- Bir miktar su veya tatlı üzerine başında niyet edilerek yasini şerif okunur. Her mübine gelindiği zaman okunan şey üzerine 10 defa “ya vedüüüd hu” diye nefes edilir. Sonunda dua ve hadimlerinden yardım istenerek matluba yedirilir.





4- Bir kağıda iki adet resim çizilir. Yada sevmesi istenen kişilerin resmi yan yana konur. Veya çamur yahut balmumundan bir kız ve bir erkek heykeli yapılır.Resimlerin veya heykellerin göğüs hizasına erkek ve kızın adları ana adları ile beraber yazılır. Resimler bir daire içine alınıp 1000 defa “ya vedüd” denip her defasında sıcak nefesle hu diye üflenir. Ve sonunda dua edilip bu resimler yüksekçe bir yere görünecek şekilde asılır. Altınada “ey Allah’ın mahlukatı. Bunlar birbirine sevdalıdır” yazılır.



5- Matlubun yanına varmadan evvel 19 defa “bismillahirrahmanirrahim. Ferdün hayyun kayyumun hakemün adlün kuddüsün anetil vücuhu lil-hayyil- kayyum” okunup matlubun yanına varınca yüzüne karşı sıcak nefesle üflenir. Okuma ile üfleme arasında konuşma ve uzun yolculuk, veya başka bir meşguliyet olmamalıdır.



6- Yine muhabbet mevzusunda kuranı kerimdeki muhabbetten bahseden ayetlerden istifade edilebilir. Şöyleki. Bu ayetler harflerinin adedi kadar yahut 100 er defa okunmaya devam edilip dua edilerek hadimlerinden yardım istenir.





1- Yeni kesilmiş bi hayvanın kalbi alınıp yarılır. İçinede sevdiği insanın ismi anne simiyle beraber yazılır. Sonra kapatılıp üzerine 1000 tane besmele okunur. Sürekli kullanılan bir ocağın (odun fırınları, tandır v.b) altına gömülür.





2- Biri büyük diğeri küçük iki tane yeni kesilmiş hayvan kalbi alınır. Küçüğüne sevgisi talep edilenin büyüğünede sevgiyi talep edenin isimleri yazılır. Küçük kalp büyüğün içine 70 tane besmele okunarak konulur. Daha sonra 630 besmelede üzerlerine okunup sürekli yanan bir ocağın altına gömülür.





3- Kız için bir koyunun, erkek için bir koçun kalbine niyet edilerek 41 kere yasin okunur. Her yasinde kalbe 1 iğne saplanır ve kalp sıcak küle, yada kızgın çöle gömülür.





4- و القيت عليك محبة منى (ve elkaytü aleyke mehabbeten minni). Sevgisi istenen bir kimsenin resmi alınır ve üzerinede ismi anne ismiyle beraber yazılır. Daha sonra bu resmin üzerine 11 sabah 313 er defa bu ayet okunur.





5- Bu ayetler şahsın yüzüne karşı veya ardından (arada kimse olamayacak) 21 den az olmamak kaydıyla okunursada tesir eder. Hatta bu tesir daha kuvvetlidir.





6- Yedi tatlı meyveye (elma gibi) niyetle 70 er kere yasin suresinin son iki ayeti okunup sevgisi talep edilen kişiye yedirilirse maksada ulaşılır.





7- Bir Arabi ayın ilk pazartesi yada Çarşamba günü 41 kara üzüme amenerresulü okunup kor halindeki ateşe atılır. Bu sıradada muhabbeti istenen kişin ismi anne ismiyle beraber zikredilerek kim için yapılıyorsa onu sevmesi tekrar edilir. İstenen kişi nerde olursa olsun aşkından divaneye döner ve yanına gelir.





8- Eğer birinin sevgisini kazanmak istiyorsanız 11 sabah güneş doğarken 1000 defa ya vedud (يا ودود) ismi şerifini okursun ve her defasında hu diye bir miktar içeceğe üflersin. Sonrada sevgisini istediğin kimsenin seni sevmesi için dua edersin. Bu içeceği o kimsenin içmesini sağlarsan onda sana karşı bir sevgi ve muhabbet başlayacaktır





9- Bir kimse bir miktar istiğfar ve salavat okuduktan sonra 12000 defa ya vedud ismini okuyarak matlubunun sevgisi için dua eder ve buna 21 gün devam ederse istediği kimse kendisine aşık olur.





10- و القيت عليك محبة منى bu ayetin muhabbet mevzuunda büyük esrarı vardır. Bir kimse bir yüzük yaptırır. Yüzüğün içine bu ayet yazılır. Ayetin başına (arapçada baş sağ taraftır) kendi ismini son tarafına da istediği kişinin ismini anne ismiyle beraber yazar. Sonra bu yüzük parmağında olduğu halde o kimseye dokunur ve fırsat buldukça da dokunmaya devam ederse aralarında her geçen gün büyüyen bir muhabbet başlar. Nişan yüzüklerinede aynı şey tatbik edilirse nişanlılar birbirleriyle uyumlu olur e birbirlerini severler. Evli kimseler yazarsa karı koca birbirini çok severler.





11- bir tatlı üzerine başında niyet ve sonunda dua ile 71 defa Kevser suresi okunup matluba yedirilirse aralarında muhabbet hasıl olur.





1- Bir kimse Çarşamba günü el ve ayaklarının tırnaklarını keser ve bunları yakıp kül haline getirdikten sonra bir yiyecek yada içeceğe karıştırıp matlubuna yedirirse deli divane olur.





2- Üç sıvı (göz yaşı, tükrük ve idrar) eşit miktarda karıştırılır ve matluba yedirilirse yine deliye döner.





3- Bir kadını kendine aşık etmek isteyen erkek gusul ederken sol tarafını yıkadığı suyu, bir erkeği aşık etmek isteyen kadın ise sağ tarafını yıkadığı suyu bir kapta toplar ve o suyu matluba içirirse içen kimse onun aşkından deli divane olur.





4- Sadece sol el ve ayağı (veya sağ el ve ayağı) yıkayıp o suyu içirmektde büyük tesir vardır. Hatta evvela bu yapılmalı eğer tesir olmazsa bir önceki madde denenmelidir.





5- Birbirini sevmesi istenen iki kişinin tırnakları, saçları, tükrükleri yada vücutlarından başka parçalar, bunlar olmazsa vücutlarına değen elbise parçaları alınıp yakılır ve külleri karıştırılır. Bu küller bir yiyecek yada içeceğe kaıştırılıp ikisinede yedirilir yada içirilirse aralarında büyük sevgi oluşur.





6- Birinin kendisini sevmesini isteyen kimse gece sevdiğinin uyuduğuna emin olduktan sonra tenha bir yere oturur. Kendisinin sevdiğinin başucunda tasavvur eder ve onun kulağına eğilmiş olduğunu düşünerek en az 1000 kere fısıltıyla falanca beni sev der. Dikkati dağılacak bir şey olduğu zaman dikkatini toplayıp kaldığı yerden devam eder. Buna 1 ay kadar devam ederse istediği kişi kendine aşık olur. Ancak bu süre içinde ona sı sık görünmelidir.





7- Bir yiyecek sabaha kadar ağızda tutulur, sabahta bal ile karıştırılıp kime yedirlirse yiyen kimse ona delice sevdalanır.
__________________
“gücümü, içimdeki güçsüzlükle boğuşurken tükettim.”
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 07.03.17, 11:15
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 29.05.17, 01:06
 
Üyelik tarihi: 21.05.17
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 155
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun. Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 29.05.17, 11:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.11.16
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 57
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

çok güzel emeğine saglık
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 13.01.18, 11:43
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın Rvp, Allah-u Zülcelal razı olsun.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 19.01.18, 12:04
Capella - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 12.12.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 279
Etiketlendiği Mesaj: 23 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun. Çok güzel ve kapsamlı bir paylaşım.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 28.02.18, 04:06
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.02.18
Bulunduğu yer: Kırıkkale
Mesajlar: 49
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

4. Uygulamada ki resimler daire içine alınır derken neyi kast ettiniz resimde ki kisilere kalemle daire mi cizilecek yoksa resim komple birseyle (iple fln) daire içine mi alinacak
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 11.04.18, 20:34
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 26.12.16
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 2,337
Etiketlendiği Mesaj: 64 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emeğinize sağlık, teşekkürler..
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 11.04.18, 21:30
brb brb isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.02.18
Bulunduğu yer: almanya
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

ben resim göremiyorum

ve

5- Bu ayetler şahsın yüzüne karşı veya ardından (arada kimse olamayacak) 21 den az olmamak kaydıyla okunursada tesir eder. Hatta bu tesir daha kuvvetlidir.

hangi ayet?
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12.04.18, 00:15
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.09.17
Mesajlar: 2,871
Etiketlendiği Mesaj: 277 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
brb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
ben resim göremiyorum

ve

5- Bu ayetler şahsın yüzüne karşı veya ardından (arada kimse olamayacak) 21 den az olmamak kaydıyla okunursada tesir eder. Hatta bu tesir daha kuvvetlidir.

hangi ayet?
و القيت عليك محبة منى (ve elkaytü aleyke mehabbeten minni)
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
bir, birlestirme, celb, cok, icin, tertib

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Matlubu Celb için herzaman fayda bulduğum bir dua (tertemiz celb) Bêkes Tecrübe Ettikleriniz 26 28.01.24 00:50
Yaptığım tertib hakkında ? 34kral34 Sorularınız 26 31.08.21 23:04
Tertib-i Süver-i Kuran13 HacıBayram Sorularınız 6 04.02.21 15:28
Hayvanlarla konuşabilmek için tertib El Yiğit Sorularınız 12 02.10.20 22:31
Celb Ve Birleştirme için tertib SiLence Diğer Havas Konuları 4 27.11.19 18:53


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:58.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147