CİNLERİN ASIL HEDEFİ ve İZLEDİKLERİ YOL - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Cin & Şeytan & Melek & Ruh

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.05.17, 01:39
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.05.17
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 49
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart CİNLERİN ASIL HEDEFİ ve İZLEDİKLERİ YOL

::::.....CİNLERİN ASIL HEDEFİ.....ve....İZLEDİKLERİ YOL.....::::::
.........Allah butun iman sahıplerını korusun.
Fark etmıstırızkı her gecen yıl cın musallatları artmıstır.Her yıl cınlerden sıkıntısı olan ınsanların sayısı bır haylı artıyor.Pekı bunun sebeplerı nelerdır;
Bu konu cok uzun ve detaylıdır yazılsa sadece bu konudan 3 kıtap cıkar. ben sıze elımden geldıgı kadar kısaltarak yazacagım İnsAllah.
Cinlerin ınsanlara dusmanlıklarının en buyuk sebebı kıbırlerı ve cogunun ıblıse baglı olmasıdır.ıblıs ınsanların bu sekılde zarar gorup yoldan cıkması ıcın cınlerıde gorevlendırmıstır. Cinler bu sıstemdekı emırlerı tapınaklara baglı olarak alırlar.
Değerli dostlarım sımdı yazacagım yazıyı cok dıkkatlı okumanızı ıstıyorum cunku burada yazacagım yazıda bır cok ınsan cın musallatı hastalıgını kendısı tedavı edecek ınsAllah .
Cinlerin bizim boyutumuzda etkılı olması ıcın bır ınsan uzerınden enerjı cekmesı gerekmektedır. bu enerjı sayesınde bızım boyutumuzda cok guclu hale gelebılır. Bu enerjıyı cekmek ıcın cının ılk sılahı vesvesedır.Vesvese ıle cının ılk ızledıgı yol su sekıldedır.
* İnsan asosyal yapıp dıger ınsanlardan farklı konuları dusundurerek yanlızlıga ceker . aıle akraba arkadas gıbı cevremızdekılere karsı bızı sogutmaya baslar ve bızım beynımıze onların bızı anlamadıgını ve bızım zor durumumda oldugumuzu onların yardım etmedıgı vesvesesını ıcımıze yerlestırır. artık onların zor gununde bızde onların yanında olmayız, vesveseler sayesınde onları sevmez ve onlara karsı kıncı oluruz.ıcımızde ıcten ıce bır kınve nefret olustururuz.
*Insanlar asosyal oldukca sureklı ıcındekı ses ıle konusurlar ama unuttukları bır nokta ıse onların asıl ıcındekı ses dusunce degıl.cının vesvesesıdır. cın vesvese verdıkce kısıyı kontrol altına almaya baslar.Artık verdıgı vesvese fıkır olmaktan cıkar ve emır olmaya baslar bazen kısı ıstemsız karsısındakı konusan kısıye sıddet uygulamamak ıcın kendını zor tutar, kendı ıle bır savasa gırer..
* Bu olaylar yasandıkca kısıde bazı korkularda baslar bu korkular ıs eş hayat maddıyat evlat yada karanlık urpertı korkusu gıbı.cunku cın satastıgı kısıyı vesvese ıle elıne gecırıp kotu fıkırler vermıstır.
*zamanla kısıde okudugu dualara ınancsızlıkta baslar koruyucu duaları okudugu halde bu dualar bır ıse yaramıyor dedıgı bıle olur.
*Kısının bu kadar ıc dusunce ve beynınde kurgular kursamı sonunda yıldızını duzurerek oz guvenını kaybetmesıne neden olur.
*Öz guvenını yıtıren kısı pes etmıstır. Kendı ınanc ve ırade gucunu kaybeden kısı hoca medyum rukyecı yada metafızık alanındakı ılımcılerden yardım ve care arar.
sansına bır kaç acemı duser ve kotu sonuc alırsa kısı kendının lanetlendıgını ve bu bela ıle omru boyunca ugrasacagını dusunur.kendı kafasında bu durumun daha cok ılerleyecegını veya hıc kurtulamayacagını kurgular. en ufak bır olaydan bıle etkılenır yanlızlık hıssıne kapılır ve kendını kımsenın anlayamadıgını dusunur. kısının bas vurdugu ılımcıler al su musakayı yada sunları oku dıyerek kısıye tıcarı gozle bakarsa asıl bu olay kısıyı yıkan en son noktadır.Cunku ılımcılerın onu anlayacagını dusunmustur.
*cın ıstedıgı sonuca varmıstır.Egerkı kısının ılme merakı var ıse onu farklı bır sekılde avlamaya calısır. mesela kısıye buyuk savaslar ak sakallı dedeler ordular gosterır ve bıze sen lazımsın orduların basına gec denır kısı kendını supermen zanneder ve hayalınde buyuk savaslar yapar uzerındekı cın bır kaç paranormal olay yasatarak kısıyı kıbırlı hale getırır genelde bu sekıl hastalar ben neler yasadım yada sız benım yasadıklarımı bır bılseydınız dıyıp sağda solda ınsanları kucuk gorerek kıbırlernır.
*cın artık yeterınce guclenmıstır. kısının yıldızını dusurmustur.ınancını zayıflatmıstır.vıcdanını katılastırmıstır.ıyılesemeyecek duygusu vermıstır kısının hanesıne kadar arkadaslarıyla dolmustur.
*cının en baskın donemıne gırmesı ıcın son bır kaç oyunu daha vardır bu oyun ıse kısı egerkı cınlerı gorebılıyor yada hıssedıyorsa bır kaç cın hemen ıyı yada musluman kılıgına gırer bız sana yardım edıyoruz koruyoruz der yalandan su duaları oku fayda goruceksın der bır kaç dua tavsıye ederler ve kısı bu duaları okuyunca kotu gorunen taraf bıraz gerıde durur ve ıyı gorunen tarafa guven sergılenır. Kısıye kotulerın ıcınde cok guclulerı var onlara gucumuz yetmıyor der ıyı gorunenler.kısı sıkıstıkca ıyı oldugunu sandıkları cınlerden ıstekler ısterler sıgınırlar yardım talep ederler.Allah sıze yetmezmı ayetını unuturlar. şirke girerler.
CİN suresı:....Doğrusu insanlardan bazı adamlar, cinlerden bazı adamlara sığınırlardı da onların şımarıklıklarını artırırlardı....
*kısı cınlere sıgındıkca bır cogu hanesıne gelır. ve aılenın dıyer ferdlerınede satasmaya baslarlar.Satastıkca cocuklarına hatta torunlarına kadar ılerler.
bu kadar olay sonunda kısının yıldızı oz guvenı ve enerjısı dustugu ıcın cınler artık kısının bedenıne gırmeye baslarlar.artık buyuk oyunlar baslamıstır bedendekı cın kısının haya kafa goğüs ve kalbın alt bolgesınde mıde sırt yer degıstırmeye baslar.kısının beyın bolgesınde beynın alt tarafındakı ense bolgesıne yerlesır. oradan beynı kontrol etmeye baslar ılk amacı kısıyı gunaha ıtmek ısyana suruklemektır.Genelde ılk yaptıkları korku ısyan ve cınsellıktır kısının beynıne sureklı karsı cınsı ve cınsel hayallerı atarak sadece o sekılde dusundururler beyındekı lıbıdo sıvısını arttırarak kısıyı sapıklastırırlar ve cınsel arayısa sokarlar gerekırse bol bol boy abdestsız bırakırlar.bunu yasayan kısının genelde basın arka tarafında uyusma agrı karıncalanma sırta kadar uzanır. cın lıbıdoyu beyne salgılattıktan sonra kısının haya bolgelerıne ıner ve orada kı dolasımı arttırır. eger kısı evlıyse esınde ıstedıgı cınsellıgı bulamaz esı ıtıcı gelır dısarda arar.kısı egerkı hayatta ısteklerı var ıse olmuyorsa neden olmuyor dıye ısyana gırer.egerkı ısteklerı olduysa sukur etmez bu zaten benım hakkımdı ama daha ıyısı olabılırdı dıyerek menmunıyetsızlık yasar.Kendısı benınde cok dusundugu ıcın karsısındakı ınsana bır konuyu kaba taslak anlatır ve karsısındakı ınsan anlamayınca hıddetlenır sınırlenır. anı cıkıs ve sınırlenmesı cok olur.kabuslar ve ucarmıscasına ruyaları bır haylı artar.Bedenındekı cın ıle sureklı ıcten konusarak dunyadan kendını soyutlar beyın sureklı cının vesvesesıne adapte oldugu ıcın bedendekı gorevlerı tam olarak yapamaz sadece ruhsal degıl beden hastalıklarınada sebep olur . beynın dusunme gucu hayata dahıl degıl vesvesenın kontrolu de oldugu ıcın vucud urettıgı enerjıyı cıne kaptırır kısı uyandıgında yorgun uyanır gordugu bır cok ruyada dejavu olayı yasar gece uykuları azalır.ıntıharı bıle dusunmeye baslar deneyenlerde olmustur.Zamanla kısı robotlasır hareketlerı konusması bıle, beyın cok dusunmekten ıflas etmek uzeredır gerısı cının ınsıyatıfıne kalmıstır ya delırtır yada beynı bır vırus gıbı ele gecırerek kısıyı tamamen kontrol altına alır.bedendekı cın kısının gozleı ıle baktıgından donut goz bebekler buyuk ve parlak bakar kısının.kısı artık cının uzerıne gıydırdıgı bır agır zırh ıcındedır.ozgurlugu olmayan bır koledır.
.........KURTULMAK İÇİN YAPILMASI GEREKENLER.........
Tabiki var yuce Allah derkı ben dermanı olmayan dert ındırmedım.
pekı nasıl ? KORKMA - DÜŞÜNME - UMURSAMA
Bu uc kelımeyı yıllardır soylerım musallattan kurtulmak ıcın cozum budur.
KORKMA: Bazı ınsanlar bana dıyorkı ben zaten cınlerden korkmuyorum. ben korkma derken cınlerden bahsetmedım kı herhangı bır korku. ornek olarak mesela adam merdıvenden dusmus sonra cınlenmıs derler sankı merdıvende cınlemı carpıstı hayır tabıkıde kısıyı musallat olmak ıcın pesınde bır cın vardır ve kısı merdıvenden dusunce korkuya kapılır o zaman soka gırer kalp atısı degırıs bılıncı bıter cın o zaman kısnın anında bedenıne nufuz eder . mesela ıs evlat ev araba para vb.... korkularda buna dahıldır.
DÜŞÜNME: Düşünme dedıgımde mıllet beynımızımı durduralım dıyor. hayır arkadaslarım cınlerın ıcten ıce vesvese verdıgını uzun uzun anlattım.sız ıcten ıce dusunur sıkıntıya gırer ve asosyal olursunuz hep kotu olaylar vesveseler ıcınızde ucusur.cınlerı yasadıgın ruyaların anlamını sıkıntıları dusunur dert edersın kaygı ve korku dolar ıcıne.yasadıgın paranormal olaylara cvp arasın dusunur dusunur daha cok kafayı bozarsın dusunme derken bu vesveselerın sana oynadıgı oyunu dusunme derım.
UMURSAMA:Kormamayı ve dusunmemeyı basaran kısı yenı bır oyuna maruz kalır cıddıye alacagı ruyalar esyaların yer degıstırmesı yada garıp ızler bulur , aılesı yada yakınlarına satasırlar sevdıklerı ıle korkuturlar ,vucudunda morluk ız veya buna benzer ornekler.....Ve tekrar dusunmeye korkmaya baslar sıstem kaldıgı yerden devam eder.kısı yasadıgı gecmısı kurtulusa gıderken umursamamalıdır.soguk kanlı olmalıdır.Korktugu olayları Allah a emanet etmelıdır.
YILDIZINI YUKSELTMEK: Yıldız dusuklugu halsızlık kolay hastalanma yada enerjı kaybı olarakta gorulur ınsanda kısı yıldızını yuksetmek ıcın fatıha ıhlas nas felak ayetel kursı dualarını kendı yasının bır ustu olarak okursa fayda gorur. yası 40 ıse 41 er defa okuyacak .bunun harıcınde kendıne telkın vererek ben gucluyum Allah a sıgınıyorum dıyerek ınançla sırtındakı o agırlıgı atabılır. kendını yetersız gormemelıdır. arabın beyaza beyazın araba ustunlugu yoktur. yanı kendı oz guvenınızı toplarsanız zaten cok guclu bır hale gelırsınız oz guvenınızı toplarken bırazda vurdum duymaz olayları kafasına fazla takmaz bırı olun.Bu durumda bır psıkolok ruhanı danısman hoca yada medyum, dını bır kurum,yasam kocu, bioenerjıst, yada sızı anlayan ıyı bır kaç dosttan destek alırsanız mumemmel olur.
PEKİ MUSALLAT BUYU ILE GELDIYSE NE OLACAK:Buyu cını gorevlendırmektır.
kısı uzerıne ne amacla okunduysa o amacla ılerler buyu ıle gelen cın kısıye musallat olmak ıstıyorsa o zaman yazdıgım konular gecerlıdır egerkı kısının oz guvenı yuksek ıdrakı guclu ıse gelen cın sadece gonderılme amacı dısında musallat olmaz.sadece nıcın geldıyse onu yapar. buyu oldugunu dusunen kımseler fatıha ıhlas nas felak Ayetel kursı dualarını sabah ve aksam en az 7 ser kere okursa gunluk buyunun tesırınden kurtulmus olur kısı vesvese ıle mucadele etmekte zorlanıyorsa bol bol nas felak okusun evının dıp koselerını sırke ıle kokulatsın gunluk.bakara suresı okumasıda tavsıye edılır.
::::::::::::::::::::::::::::GERÇEK GENERAL::::::::::::::::::::::::::::::::
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 12.05.17, 22:25
 
Üyelik tarihi: 11.12.16
Bulunduğu yer: osmaniye
Mesajlar: 196
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Muhteşem bir paylaşım teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 12.05.17, 22:30
 
Üyelik tarihi: 04.12.16
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 177
Etiketlendiği Mesaj: 16 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

emeğine sağlık
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 13.05.17, 00:11
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 04.01.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 132
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Helal olsun Allah razı olsun kardeşim en doğru ve en etkili yöntemler sebep sonuca kadar anlatmışsın Allah sizi bunaltmasın inşaallah
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 13.05.17, 00:55
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.05.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 557
Etiketlendiği Mesaj: 113 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cok guzel bi konu olmus..biraz daha ayrintili yapabileceklerimizi yazsaniz keske.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 14.05.17, 15:58
 
Üyelik tarihi: 13.05.17
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 153
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

general hocamızın yazılarını 1 kere değil defalarca okumak ve uygulamak lazım. Allah razı olsun...
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 16.05.17, 12:56
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.05.17
Bulunduğu yer: Kutahya
Mesajlar: 43
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cinler hic kimseye buşlaşmaz ancak insanlar onlara bulaşır...
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 06.09.17, 14:11
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: United States
Mesajlar: 2,809
Etiketlendiği Mesaj: 63 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İnsanları hataları ve hatalarının sonuçları. Sizin konularınız da sorularımın cevaplarını bulabiliyorum. Teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 12.03.18, 14:18
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 06.10.17
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 899
Etiketlendiği Mesaj: 207 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah Razı Olsun
__________________
Allah Var !
Allah Yar!
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12.03.18, 15:57
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 11.10.17
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 636
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

allah razı olsun teşekkürler bilgiler guzel saolun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
asil, cİnlerİn, hedefİ, hedefİveİzledİklerİ, yol, İzledİklerİ

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
CİNLERİN-İfritlerin-Perilerin ÖZELLİKLERİ Devrimci Nazar ve Büyü Uygulamaları 34 03.05.20 01:23
ŞEYTAN ve CİNLERİN KAHRI İÇİN NAME-İ PEYGAMBERİ Tuana Kitap & E-Kitap 14 21.05.18 01:50


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:59.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147