Negatif enerjili varlıklar (Şeytan ve Ordusu) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 11.09.20, 13:36
 
Üyelik tarihi: 14.06.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 165
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Negatif enerjili varlıklar (Şeytan ve Ordusu)

Negatif Enerjili Varlıklara Neler Oluyor(Şeytan ve Ordusuna) Herkes de Varlık Var Mı? iNSAN' lar Neden Daha Sapkın Ve Duyarsız Hale Geldi? Nasıl Korunabiliriz? Kendimiz Büyüden, Musallatlardan Kurtulabilir miyiz?

2000 li yıllara girmeye başladığımız dönemlerde enerjisel kırılmalar yaşanmaya, değişmez, çökmez denilen Türkiye, enerjisel saldırılara maruz kalmaya başladı. Peki 2000 li yıllarda ne oldu?

Şöyle açıklayayım; varlıklar arası boyutlar ve bu boyutlar arası geçişi sınırlandıran, engelleyen yasalar bulunmaktadır.
Bir boyutdan, diğer boyuta geçmek yasaktır. (Bazı özel varlıklar hariç! Peygamberlerden bir kısmı, evliya boyutundaki bazı insanlar, melekler bu engellerin dışında kalabiliyor.)

2000'li yıllarda, negatif enerjili varlıkların bu boyuta geçişine izin verilmeye başlandı. Güç dengeleri değişmeye ve insanların negatif enerjiye kaymaları kolaylaştırıldı.

Şeytan dahiyane oyunlarını sergilemeye başlamıştı artık! (şeytan Allah (c.c) tarafından kıyamete kadar özel haklara sahip bir varlık olmasının yanında en zeki insandan daha zekidir!
(Yoksa milyarlarca insanı nasıl etkisi altına alabilirdi ki?) Şeytan yine bir akıllılık yaptı ve ele geçirdiği, İNSAN görünümlü şeytanları devreye soktu.

Burada ara verelim ve çoook çoook daha önemli bir tarihe geçelim, 21 aralık 2012 tarihine....

2012 yılında büyük bir olay daha gerçekleşti. O yıllarda hatta daha önceki yıllarda çok dalgasını geçtiğim "Maya Takvimi" olayları ve kıyametin kopacağı bilgisi yayılmaya başladı.
Ticari rant sağlamak için insanların korku psikolojisini kullanmışlardı ve bu durumu fazlasıyla eleştirmiştim.

Nihayet, 2012 yılı geldi çattı. Haklı çıkmıştım kıyamet kopmadı! Değil mi? Yanlış bilgi! Daha sonra tecrübe edindiğim ve farkına vardığım olaylar neticesinde, insanlar için yok oluşu temsil eden kıyamet kopmadı amaaa küçük bir kıyamet koptu.( Kıyam-et zaten insanlara anlatıldığı gibi birşey değil!)

Ne saçmalıyor bu adam diyebilirsiniz.
Bence, sorun yok. Ne olduğunu merak edenler için devam edersek,
Daha önce bu boyuta geçişine izin verilmeyen çok güçlü varlıkların, Yeryüzüne geçişine izin verildi. "Tek yönlü bir geçişti bu! İnsanların diğer boyutlara geçebilmesi için halen ruhsal olarak büyümesi gerekli"

Eeee izin verildiyse verildi, ne olmuş yani?

Birçok ülke bu varlıkların gelişinden etkilendi. Malesef ki, en çok Türkiye etkilendi. Peki, Neden Türkiye?

"Kısa bir bilgi olsun; detay vermeyeceğim. Versemde buraya kadar yazdığıma inanmayacak, alaya alacak, yılların tecrübesini 1 dk da haracayacak binlerce insan var. "

Mertebesel ve Ruhsal yükselişin, kurtuluşun yeri Türkiye'dir ve daima öyle olacaktır. Türkiye' de yine bir geçiş dönemi yaşanıyor ve bu geçiş dönemi belirsiz bir süre güzel olmayacaktır.

Bu kötü geçiş süreci 2018 yılında başladı, 2019 yılında ise doruğa ulaşacak! 2023'e kadar neler olur Allah Kerim!!!

Bu negatif güçlü varlıklar, insanları fazlasıyla etki altına alıp saptırdı. Adeletin yok sayıldığı, kendi çıkarlarını düşünenlerin,
zinanın, hırsızlığın, yalancılığın, dedikodunun, çocuklara, bebeklere, hayvanlara eziyet ve tecavüz edenlerin, insan kesenlerin, şiddetin, ahlaksızlığın fazlasıyla arttığını görüyoruz.

Tabii, bunların hiç farkında olmayan, farkında olup da, bir o kadar normal karşılayan, haksızlığa, tecavüze uğrayan kişileri suçlayan
(bebek denilebilecek yaştaki çocukları bile rızası vardı, o kadar kısa giyinmeseydi, bir kereden birşey olmaz, bademleme gibi cümlelerle tecavüzü haklı ve yerinde gösteren) büyük bir kesim var.

Şeytanlar / İnsan görünümlü şeytanlar, insanları nasıl ele geçiriyor?

Telefonla, mesaj yoluyla veya seans öncesinde sorulan sorulara birkaç örnek verdikten sonra cevap vereceğim.

"Ben namaz kılıyorum, dua ediyorum, zikir çekiyorum, nas, felak surelerini okuyorum. Nasıl oluyorda büyüye maruz kalıyorum, bu cinler beni nasıl etkisi altına alıyor?"

Hacı hocaya gittim. Muska yazdılar birkaçı beni rahatlattı ama büyü bozulmadı, cinler tekrar geri geldi. Neden kurtulamıyorum?

Büyü bolluk bereketi etkiler mi? Büyü öldürür mü? Yapmak istemediğimiz şeyleri yaptırır mı?

Bazıları isyan boyutuna ulaşmış. Bu kadar ibadet yapmama rağmen ben neden korunamıyorum? "Allah beni niye korumuyor, beni sevmiyor mu, inancımı kaybetmek üzereyim" diyorlar.

Bende insanlara şu iki soruyu soruyorum. 1)Şeytan en çok kimlerle uğraşır? 2)Şeytan insanları kandırmak için en çok neyi kullanır?
Şeytan en çok ibadet edenlerle uğraşır ve insanları kandırmak için dini kullanır.
Durun hemen tepki vermeyin efendim. Şeytanın amacı doğru yolda ilerleyenleri saptırmak değil mi?
Kendini kaybedecek derecede içenlerle, uyuşturucu madde kullananlarla, zina, hırsızlık yapanlarla, kısacası Allah'ın yasakladığı şeyleri yapanlarla, uğraşmasına gerek var mı?

Bakın güzel insanlar, siz dua okuyunca neden o varlıklar gitmiyor veya gidiyor ama sonra geliyor?

Çünkü, yaşam şeklin, inançların yanlış, çakraların düzgün çalışmıyor, auran geniş değil, frekansın düşük, birçok spiritüelcinin hatta hocaların(üfürükcülerin) duymadığı,
bilmediği letaifleri hareketlendirmedin.

Frekanısını Yükseltmek, Auranı Genişletmek İçin Neler Yapabilirsin, Kendini, Kaderini, Dünya'yı Nasıl Değiştirebilirsin?

Lütfen aşağıda yazılanların hepsini bir anda yapmaya çalışma, ağır gelir, vazgeçer, pes edersin. Bil ki hepsini bir arada yapabilen ya çok az ya da yok.
Bende hepsini yapamıyorum sonuçta "elimden geldiğince çoğunu yapmaya çalışıyorum ne kadar çok, o kadar iyi"

Hangisinden başlamalıyım diye düşünme, içinden gelen hangisiyse onunla başla ve yarın değil, bugün(şimdi) başla.

Bulunduğun yerde şelale varsa hiç düşünme hergün git, otur, çay iç, girebiliyorsan gir(biraz soğuktur ama adamı çivi gibi yapar),
deniz kenarına git, bol bol yüz, ormana git güçlü ve köklü ağaçlara sarıl "UTANMA".

Bunların hiçbiri yok mu? Hergün ılık duş al(en güzeli soğuk duş müthiş faydaları var. Ruhsal gücü arttırır, zihni ferahlatır, sinüzite müthiş faydası var.
Soğuk duşun, faydası var öyle mi? ya deli midir nedir bu adam? Çivi çiviyi söker diye boşuna dememişler.
Hiçbirşey yapamıyorsan 30 sn ayaklarını soğuk suyla yıka. Bak bakalım sinüzit kalıyor mu?)

Mutluluğu birşeyler alınca, isteklerin gerçekleşince mutlu olmaya bağlama. Bağlarsan, o şeyi elde edince hevesin geçer yine mutsuz olursun.

Hastalıklarından, sıkıntılarından beslenme, sıkıntını sürekli anlattığın sürece, o anda hangi duyguya sahipsen o duyguya dönersin.
Negatif döngüden kurtulamaz, aynı şeyleri yaşar durur, herşey üst üste geliyor psikolojisine girersin.
Sıkıntını anlattığın kişininde, senin sorunlarına benzer bir üzüntüsü varsa onu da negatif enerjiye çekersin. Hem kendine hem başkasına bunu yapma.

Çözüme odaklan, ben ne yapabilirim diye düşün. Bulduğun çözümüde erteleme, yarın başlayacağım deme. Başlamazsın bunu ikimizde biliyoruz.

ALLAH dan daha çok hiçbirşeyden, korkmayın, korkarsanız auranızda çok büyük yırtıklar oluşur, ilgili çakranız bozulur, böbreğiniz bozulur, saldırıya uygun hale gelirsiniz.

Kin, nefret, öfke duygusu, keza aynı etkiye sahip. Bu duygular karaciğerine zarar verir. Belki doktorlar karaciğerinde birşey tespit edemez ama dizlerin ağrır, karaciğerin meridyeninde bulunur dizler. "Dizlerinin neden ağrıdığını şimdi anladın mı? Diz ağrısının başka bir sebebi daha var. ileriye dönük endişelerin olabilir, yeni başlangıçlara açılmaktan korkuyor olabilirsin.
Bak bakalım bu duygular var mı sende?"

Sakın Zina yapma! Öyle büyük ayetler var ki, aklına gelmeyecek şeyler yaşabilirsin, rızık, mızık unut desem yeridir...

Dedikodu yapma, dedikodu yaptığın kişiye pozitif enerjini gönderir, onun negatif enerjisini kendine alırsın. Günah almak diye tabir edilen şey budur. Ne gereği var?

Endişe ve kaygın çoksa dalağını bozarsın. Zamanı düzgün kullanamıyorsan, hani derler ya, her işini yumurta kapıya dayanınca gerçekleştiriyorsan hemoroid(basur) olursun. Bak bakalım öyle mi yapıyorsun?

Haksızlık yapma, haksızlığa sessiz kalma, sessiz kalırsan boğaz çakranı, mide çakranı bozarsın, triodlerine zarar verirsin, sindiremezsin, ülser, gastrit, reflü olabilirsin, hazmedemezsin kabız olabilirsin. Bu yüzden hakkını savun kardeşim. Aman ha iftira atma auranı parçalarsın!

Seni beğenip, beğenmemelerine aldırış etme, takdir bekleme, ne kadar iyi, doğru, dürüst olursan ol, seni sevmeyecek, beğenmeyecek hatta küfredecek insanlar var.( Düşün Allah' a, Peygambere küfredenler var) Seni sevmeyecekler diye hayalinden, yolundan vazgeçme. Hayallerini başkaları gerçekleştirdiğinde yıkılır, kırılır, kalbine zarar verirsin.
Hayallerine ulaştığında kibirlenme, şaaaak diye düşersin. Sistem böyle!

Sevmiyorsan seviyormuş gibi yapma, riyakar olma, ne kadar çok canlıya(insan, hayvan, bitki) seviyormuş gibi yaparsanız, o kadar çok canlı size "mış" gibi yapar. Enerji yasaları böyle. Bundan daha önemlisi riyakar davranırsan, Allah' ın en sevmediği kulları arasına girersin! Gerisini sen düşün!

Huzur, mutluluk, bolluk bereket, kaderin senin elinde. Kaderini senin tercihlerin, kısacası sen çizdin. Yaşadıkların için kimseyi suçlama.
Kaderine Lanet okuma, en önemlisi Yaradanı suçlama! Bil ki, sen O'na nasıl bakarsan, O' da sana öyle bakar. Bak ne diyor Yüce Yaradan? "Ben kulumun zannına göreyim." Sen O'nu cezalandırıcı olarak görürsen, yaşadağın, yaşayacağın sıkıntılar hiç bitmez. Seni koruduğunu, sevdiğini, her an yardım ettiğini düşünürsen tıpkı bu düşündüğün gibi karşılık alırsın. Bakış açını değiştir. Kendine güven, Yaradana güven!

Kendinle ilgilen, kendine zaman harca, başkaları için yaşama, seni sevsinler diye herşeye "evet" deme.

Sıksık karar değiştirme! Ne kadar çok karar değiştirirsen "ben diyeyim Allah' ın yarattığı sistem, sen de Evren" senin için hazırlanan şeyler(niyetlerin, isteklerin) sürekli iptal edilir.

Bunu yapan çok olduğu için bilhassa değiniyorum. Gülene, mutlu olana düşman gibi bakma.
Bolca gülümse, efendim çok gülmek zararlıymış. İnanma böyle şeylere. Peygamber efendimiz sadaka veremiyorsan gülümse demiş. Gülmekten kimseye zarar gelmez. Mutluluk hormonu salgılanır, bu hormon sen güldüğün sürece kanser hücrelerini yer biliyor musun? Gül kardeşim gül.

Kendini sevmenin yollarını ara, kendindeki özellikleri, güzellikleri keşfet, kendini aciz görme, görmelerine izin verme, başaran nasıl başarıyor gözlemle, bahaneler üretme, en önemlisi mutsuzluğundan mutlu olacaklara fırsat verme.

Hastalanınca hemen ilaca sarılma, kendine teşhis koyma, alternatif yollar ara, sıkıntılarının, hastalıklarının arkasındaki duyguları anla ve değiştir.

Beğendiğin birşey gördüğünde Maşallah de. Maşallah demek, O şeyin sende de olmasını sağlayacak en büyük kelime, bu fırsatı kaçırma. Sen nazar değdirmezsen, sana da nazar değmez unutma!

Auranı genişletmenin, isteklerini gerçekleştirmenin en güzel şekli ne biliyor musun? Yağmur da sırıl sıklam ıslanmaktır. Bilirsin her bir yağmur damlasını bir melek indirir.
Dua etmek için, istekte bulunmak için mükemmel bir zamandır.

Düzgün Nefes alıp vermeyi öğren, imkanın varsa, nefesi tasavvufi boyutta ele alan bir kişiden eğitim al.

Mümkünse saat 23 den önce veya yakın saatte uyu. Gece 2-3 saatleri çok önemli, uyanıksan dua et, niyet et, bol bol şükret, inancın yoksa herşeye teşekkür et.

Alkollü ve asitli içecekleri yapabilecek gücün varsa içme, olmadı azalt. Vücudun ne kadar alkali olursa o kadar sağlıklı olursun. Yediğin içtiğin herşey ruhsal yükselişini etkiler. Spor yap, yürüyüş yap, müzik dinle, bol bol su iç.

Kimse Kusura bakmasın! Secret(çekim yasası) fazlasıyla abartıldı. Sadece evet, ve öyle de oldu demekle, yazmakla orada söylenen şeyler gerçekleşmez. Hepimiz Allah'ın nurundan bir parçayız ama Allah da değiliz(Haşa). O' nun "OL" demesiyle gerçekleşen şeyler, bizim OL dememizle olmaz. Okadar da yükseltme kendini, egoya, oyuna gelme!
Nasıl ki, kötü düşüncelerinizin herbiri gerçekleşmiyorsa, iyi şeylerinde olması böyle söylemekle, yazmakla gerçekleşmez." Frekansınız çoook yüksek seviyede olmalı."

İnanmadığın, anlamadığın olumlama cümlelerini kullanma, yarardan çok zarar verir. Örneğin, "ben güzelim, bolluk içindeyim, her istediğim anında gerçekleşiyor" diye olumlama cümlesi yapıyorsunuz. Fakat güzel olduğunuza inanmıyorsanız, isteklerinizde hemen gerçekleş miyorsa, bu olumlama cümlesini her söylediğinizde zihniniz size ne güzelliği, ne bereketi, borç içindesin diyecektir.

Diğer bir örnek, "Göbek sinir ağlarımı kesiyorum, 12 DNA mı yeniden yapılandırıyor, hastalıklardan kurtuluyorum, evliliğimden çıkması gerekenler çıkıyor, girmesi gerekenler giriyor" Sistem bu saçma sapan olumlamaları anlamayacaktır. Netliği, belirginliği sever. Tek başına olumlama cümleleri yetersizdir. "Mutlu olmak, isteklere ulaşmak..." başlıklı yazımı okuyabilirsiniz.

Dışarı çık, gez, dolaş. Seni duyar gibiyim dışarıya çıkınca para harcamamak imkansız diyorsun. Yanılıyorsun, ben yıllarca parasız hatta borç batağı içinde yetiştim ama
kendimle mutlu olmayı bildim. Parasızda eğlenilir, bunun yollarını ara.

Tuvalette, banyoda fazla vakit geçirme, telefonla girme. Çünkü , çok vakit harcayacaksın. Şeytan en çok buralarda bulunur biliyorsun. Bak bir sır daha vereyim, şeytan tuvallette daha fazla kalabilmen ve seni ele geçirebilmek için genelde doğru bilgiler verir. Hani derler ya Türk'ün aklına ya kaçarken ya da ..ken biliyorsun işte cümleyi anladın sen 🙂
Ama burada birşeyi gözden kaçırma "ELE GEÇİRMEK" için dedim.

Gençler için söylüyorum tırnak aralarını temiz tut, çok fazla cinsel ve şiddet içerikli film izleme. Neden mi? Oradaki kişileri hayal ettiğinde(arzuladığında) o kişilerin enerjisine maruz kalırsın.
Hey genç, bana saçmalama diyebilirsin sıkıntı yok fakat bilimin açıkladığı bir durum var. Beynimiz hayal ile gerçeği ayırt edemiyor. Yaşamış gibi algılıyor. Bak çok basit bir örnek vereyim.
Limon yediğini düşün. Ne hissettin? Gerçekmiş gibi değil mi? O filmlerde de, o kişilerin negatif enerjisine maruz kalıp, kendini şeytanlara açmış olursun. Sen, benden daha zekisin, uzatmıyorum.

Enerjistsen, dünya için, evren için enerjini gönder. Kötüler her haltı yapacak ve bu ilahi planda gerçekleşen birşey olacak! İyiler, düzenin değişmesi için birşeyler yaptığında mı ilahi plana müdahale olacak? Lütfen, ilahi plana karışmamak gibi saçma ve aptalca bir düşünceye kapılma. Bunlar düzenin değişmesini istemeyen art niyetli kişilerin oyunları fakına var.

Youtube da cin, şeytan çıkarma seansları var. Orada şeytanı dile getiriyorlar. Şeytana soruyorlar sen bu kişiye ne zaman ve nasıl bulaştın? Şeytan, Ayetel Kürsi okurken bulaştım diyor. Bunlara inanma! Şeytan seninde bildiğin üzere en iyi yalancıdır. Ayetlerin, duaların ona zarar verdiğini bildiği için ve insanları kandırmak için son oyunlarını oynuyor. Sakın inanma dualarına bilhassa, Ayetel Kürsi okumaya devam et.

Bize kalıp şeklinde öğretilen 3 kere Nas, 3 kere Felak oku kurtulursun, büyü müyü kalmaz dediler sende okadar yaptın. Belki 3 gün okudun
baktın ki, gitmiyorlar okumayı bıraktın. İşte yanlışlar burada ardı ardına geliyor. Senin yaşam alanın(auran), frekansın kısacası az önce saydığım unsurların bozuksa 3 er beşer okumayla
kurtulamazsın. Günlerce, yüzlerce hatta binlerce, kurtuluncaya kadar okumalısın, önce kendin savaşmalısın.

Sen her ne kadar öyle zannetsen de sıkıntıların bir günde oluşmadı, bir günde de iyileşmeyi bekleme, kimsenin elinde sihirli değnek yok. Olduğunu söyleyenlerede inanma,
sana yardım edene(doktor, yaşam koçu, terapist, enerjist, hacı, hoca, şeyh, derviş vb) zaman tanı ve kurtulmak için sende birşeyler yap(yukarıda önerdiklerim), sana yardım edene, bilgi verene saygı duy ama kölesi, bağımlısı olma, onu başka kefelere koyma, yüceltme,
yüceltmesine müsade etme.
Çünkü, herşey ALLAH'ın izniyle oluyor bunu unutma! Sana saygı duymayanlarla ilişkini uzatma.

Dikkat edilmesi gereken diğer durum da şu. İnsanlar, ALLAH'ı bulmak, O'nu yaşamak, hissetmek, belki de yaşadığı sıkıntılardan kurtulmak için rehber, derviş, şeyh gibi arayışlar içerisinde, bunun için cemaatlere, tarikatlara girenler var. Halbuki bu yollarla ALLAH'ı bulamazsınız. Çünkü, ALLAH, size kendini ya hissettirir ya hissettirmez.
Arayıp bulabileceğiniz birşey değildir! Eşimin çok güzel bir sözü var "Çek kendini aradan ortaya çıksın YARADAN." Bu söz bile herşeyi anlatmaya yeter. Anlayanlar ve anlamak isteyenler için!!!
Her hücremizde Yaradan var, herşey de Yaradan var. Sen göremiyor ve hissedemiyorsan bunu sana kim gösterebilir veya hissettirebilir?
Rehberimiz sadece Kur-an'ı kerim ve Hz. Muhammed Mustafa (s.a.v) olmalı.
Tarikatların, cemaatlerin durumu ortada değil mi? Çağımız internet çağı, bilgi çağı her türlü bilgi ortada, ilk emre uymalı ve OKU' malıyız. Bilgiye ulaşmak için kimseye ihtiyacımız yok.
Diyeceksiniz ki, internette bir sürü karma karışık bilgi var. Hangisi doğru, hangisi yalan nereden bileceğiz, kime inanacağız?
Herşey, senin idrakınla ilgili, orada yazılan senin mantığına uyuyorsa, Peygamber efendimizin (s.a.v) söylemlerine, yaşam şekline uyuyorsa doğru olan o'dur.
Önce peygamber efendimizin yaşam şeklini tam anlamıyla bilmek, herşeyi akıl süzgecinden geçirmek gerekir. Safsatalarla uğraşma, peygamber efendimiz bu devirde olsaydı,
Türkiye de yaşasaydı, nasıl yaşardı onu düşün.(Telefon kullanmazmış, kot giymezmiş, internet kullanmazmış takılma bunlara, nasihat verenlere bir bak. Altlarında son model arabalar,
lüks evler, lüks yaşam şartları var. Senin mevzun bunlar değil, daha temel sorunlar var, belkide en son düşünülecek şeyler bunlar.
Sen zannediyor musun ki? ALLAH (c.c) senin önce giyiminle, saçınla, başınla ilgilenecek. Herşey den önce senin kalbine bakacak "zaten biliyorda", kalbinde "BEN" var mıyım yok muyum buna bakacak.)

Bilhassa gençlere söylüyorum. Öğreneceğini öğren, öğretmen gerekeni öğret, kimsenin hizmetkarı olma, sana hükmetmelerine izin verme, her söylediklerini yapma.
Allah yolunda ilerliyor zannederken Şeytanların ordusuna katılma!

"Ehli Beyt yolunda hareket edenler ve ilerleyenler hariç!"

Düşüncelerin enerjine, enerjin harekete, hareketlerin alışkanlıklara, alışkanlıkların KADERİNE dönüşür.

2019-2023 yılları çok önemli,
Ayağa kalk, yürü, koş, kurtulmak için mücadele et. Sen değiş, etrafın değişsin, dünya değişsin.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 11.09.20, 15:15
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.01.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 182
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel,, Allah razı olsun. Çoğu insan için geçerli fakat düştüm düşüyorum diyenlere gelsin. İnsan Bi silkeleniyor..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 10.07.21, 21:45
lindaa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.01.21
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 589
Etiketlendiği Mesaj: 15 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Youtube da cin, şeytan çıkarma seansları var. Orada şeytanı dile getiriyorlar. Şeytana soruyorlar sen bu kişiye ne zaman ve nasıl bulaştın? Şeytan, Ayetel Kürsi okurken bulaştım diyor. Bunlara inanma! Şeytan seninde bildiğin üzere en iyi yalancıdır. Ayetlerin, duaların ona zarar verdiğini bildiği için ve insanları kandırmak için son oyunlarını oynuyor. Sakın inanma dualarına bilhassa, Ayetel Kürsi okumaya devam et.

çok güzel bir yazıydı .Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 08.01.22, 02:48
Yenigelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29.12.21
Bulunduğu yer: Kim bilir
Mesajlar: 157
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Elinize, emeğinize, yüreğinize sağlık. Muhteşem bir yazı, harika bilgiler...
Hayatın olması gereken özeti gibi. Bu yazıyı cevremle paylaşacağım. İdrak edebilene bir şeyler katacagindan eminim.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Negatif enerjili varlıklardan Korunma Yöntemleri KvF-Miraçlee Sorularınız 8 08.05.22 12:42
Kafkas islam Ordusu Mithrandir Tarih 1 19.12.20 02:27
Dua Ordusu Uyumasın ! fatih Derin Konular & Beyin Fırtınası 2 28.02.20 19:40
Yüksek enerjili fotonlardan oluşan büyük bir kuşak bitter Psişik Yetenekler 4 25.06.18 14:33


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:56.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147