Dehşete kapılmaya hazır mısınız? - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 18.09.20, 14:15
Acemi
 
Üyelik tarihi: 16.09.20
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 5
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Dehşete kapılmaya hazır mısınız?

İslamda Dabbe Hristiyanlıkta beast ahir zamanda ortaya çıkan insanlara inanmadıklarını söyleyen insanoğlunun günahlarla şeytanın işgaline uğramış halidir. Bilinç kapalıdır. İnsan bedeninde şeytan ve avaneleri devrim yapmıştır. Konuşan şeytandır ama görüntüde insandan başka görülmez.

Yıllardır araştırdım günahlarla içeri girenleri kalıcı şeytanın olarak aktif etmeyi planladığını düşünüyorum. Küresel çapta bir bir gıda bir içecek veya suya karıştırılacak beyni iradeyi kısmen veya tamamen bloke eden ilaç veya uyuşturcu gibi şeyler ile olabileceğini düşündüm.

Piyasada hipotezi doğrulayacak bağımlılık yapan sigaradan tutun Flakka zombi hapına ordan tutun aklı örten tonla psikiyatrik ilaç var. Ama bunlar küresel olarak kullanılmıyor. Hep Bireysel çapta. Artık yeni bir aday var mRNA DNA aşıları insan genomunu canlıyken modifiye eden aşı.

Bir nevi insanın "kendini" genetik aşıyla evrimleştirmesi ki bu insanın kendisinin Genetiği ile oynayarak yeni birşeyin oluşmasına sebep olması. insanın orjinalliğini kaybetmesi Tabiri Caizse İnsan 2.0 diyerek adeta Yaratıcısına meydan okuması. İnsanoğlu ne kadar cahil..

Velhasıl kelam bu aşıyla ki Genetik materyal aşıları bilinen aşıların (yani içeriye insan bağışıklık hücrelerini uyaracak materyalin aktarılması ile olan aşılar) aksine genomu hedefliyor. İnsan genomu dokunulamaz materyaldir.

Eğer böyle insan eliyle "kasıtlı" oluşturulan etkenler ile müdahale edilirse ilahi Gazabı üzerine çekebilir. Çünkü insan böyle yapmakla Yaradanın yerine adeta kendini koymakta .

Zuhruf 36 da belirtilmiştir. Kim, Rahman'ın Zikri'ni görmezlikten gelirse, biz onun başına bir şeytan sararız(yapıştırırız). Artık o, onun ayrılmaz dostudur. Neredeyse hepimiz günahkarız bu oran giderek artmakta yeni doğan çocuklar hariç % 99 a bile gelmiştir.

Tıpkı dünyanın %99 una yayılan bir hastalığın olduğu filmlerdeki gibi. Şu an bakarsanız film ve oyun sektörü birkaç şey üzerine kurgulu takım olma hayatta kalma düşmanı öldürme ve zombi kıyameti . İnsanoğlu böyle bir durumda karşısındaki öldürmesi için programlanıyor.

Koronavirus aşılarının genetik modifikasyonla insanın İlahi gazabı üzerine çekmeyi başlatıp İnsanları okula gitmek satın almak seyahat etmek vb herhangi bir şeyi yapmak için şuan maskelerin zorunlu oluşu gibi zamanı gelince zorunlu Çipleme yaşam standartları kaybetmemek için insanların çiplemeyi kabul etmesi ile Yaratılan orijinal hali dünyada küresel olarak topluca değiştirmesiyle ilahi gazabı tam üstüne çekeceğini tahmin ediyorum ALLAH HAKKIYLA BİLİR.

Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 18.09.20, 14:24
Acemi
 
Üyelik tarihi: 16.09.20
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 5
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Dâbbetü'l-arz yerden çıkan yerin yaratığı Arab dilinde haşere parazitler vb şeyler için kullanılır. Altta incilin vahiy 13/ 11 -18 bölümü bulunmakta Dabbe insanı simgeler demekte bizler ise dabbeyi insan dışı bir varlık sanmaktayız filmler işlerinde başarılı tabi.

Günümüzün şeytanları insanda vücut bulmuş TV ye çıkmış bizi kandırıyor. İnsanlar koronavirus aşısı ile hastalıktan korunacağını zannettirip aldatıyor.YALAN aşırı miktarda viruse maruz kalıp bağışıklık geliştirmeyen çok. az virus materyali ile bağışıklık olasılığı daha da düşük.
Günümüzün bazı şeytanları kimi zaman siyasetçiler bakanlar kimi zaman ülkenin liderleri büyük organizasyonlardaki yönetim karar alma pozisyonlarındaki kişiler bu Gates gibiler bazı şarkıcılar zaman gelir aşı olmanızı söylerler sonra da çip taktırmanızı.
Kim dabbe olmaya aday olabilir tevbe edip kendini düzeltenler/ Allahın korudukları hariç:
1. Müşrikler/inkarcılar ateistler agnostiğe kadar çok tipi var
2. Zalimler (öldürmekten tecavüze kadar birçok zulm var)
3.faiz yiyip yedirenler(kredi kartı buna dahil zamanında ödeseniz de)
4. haram yiyenler
5. Namazı kılmayanlar
6.içki / uyuşturucu içen&mübtelaları
7.rüşvetçiler
8.Zekatı vermeyenler
9.zinakarlar
10. Dövme sahipleri
11. Vücudu sağlıkdışı nedenle değiştirenler estetik
12. Transgenderlar
13. sihirle uğraşanlar
14. muska takanlar (ki bu konu tartışmaya açıktır)
15. Tesettürsüz kadınlar
16. Her şarkıcı olmasa da birtakım insanlar günaha çağıran şarkıcılar
17. Lgtb savunucuları /bunun hak olduğu sayanlar /hoş görenler
18. Nefse kul olanlar
19. Sapık dini görüş sahipleri
20. Ensest ilişki yaşayanlar
21. Ağır beddua almış kişiler.
22. İftira ile insanların hayatlarını karartanlar
23. Münafıklar
24. Hırsızlar/terazide çalanlar
25. Kamu malını gasp edenler.
26. Lut kavminin fiilini işleyenler.
27. Yetim malını haksız yiyenler
28. Bile bile Yalan yere yemin/ yalancı şahitlik
29. Haksız yere Kibirlenenler
30. Canlı resmi / heykel yapıp para kazananlar
31. Gerçek yaşamsal tıbbi zorunluluk olmadan çocuk düşürmek / kürtaj.
32. Ana baba hakkınj çiğneyenler?
33. Devamı çok olan birçok günah var ama buraya sığmaz.

Mesela çocuğunuza Ya da kardeşinize veya birine hakkınız geçti haram olsun dediniz ona hakkım/sütüm haram olsun dediniz o çocuk/kişi ve ailesi haramzade oldu haramla dolu bedene de cehennem yakışır. ŞEYTANIN OYUNUNU BOZALIM TEVBE EDİP KEFARETLERİ YERİNE GETİRELİM HELALLEŞELİM.

ALLAH HAKKIYLA BİLENDİR SADECE FİKİRLERİMİ BELİRTTİM. Ama hipotez doğruysa bu sene ve sonrası Hollywood filmlerini aratmaz.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.09.20, 14:33
Acemi
 
Üyelik tarihi: 16.09.20
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 5
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

DABBE ortaya çıktığında yani insan bedenini şeytaniler kontrol etmeye başladığında olası belirtiler /olaylar
1. Bilinçsizce hareketler
2. Tuhaf sesler bağırmalar ses tonu değişiklikleri
3. Artan suç cinayet oranları
4. Sebepsiz yere karşıdaki kişiye saldırmalar
5. İslam aykırı söylemler(Haşa Allah benim/ geçmişte falan kimseydim bu bedende enkarne oldum. Veya tanrı üçtür deyin kurtulun Gibi )
6. Kişilere özel şeylerden haber verme işlediği günahlar vb. Aileleri hakkında bilgiler
7. Cinnet hali
8. Zombivari hareketler
9. KAOS
10. Yamyamlık
12. Delirme
13. Artan intihar oranları.
14. dabbe ortaya çıkmaya yakınken veya çıktığında gökte tuhaf olaylar gerek meteor yağması vb. Lut vb kavimlerin başına gelen felaketler benzer olaylar.
15. İnsanların çiplenmeye başlaması
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 18.09.20, 14:41
Acemi
 
Üyelik tarihi: 16.09.20
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 5
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Hipotezime göre insanların coronavirus mRNA DNA AŞISI İLE topluca aşılanıp bu olayların bir hayli artmasıyla çığırından çıkabilir. Nedeni "insan genetiğini modifiye edip evrimleşmek adı altında insan 2.0 demekle" kendini yaratıcı ilan etmek gazabın gelmesine sebep olabilir.
Koronavirus ile korku pandemisi ile sizi denize düşürüp Yılana(şeytan ve uşaklarına) sarılmanızı sağladıklarını düşünüyorum normalde bir aşı birtakım antijen antikor kompleksi oluşturan protein vb materyallerle 3 4 yılı aşkın zamanda üretilir Üstelik daha önce HİÇ DENENMEMİŞ mRNA DNA aşıları ile az sayıda denekle bu kadar erken sürede olması bende bu işte bir bit yeniği olduğunu düşündürüyor. Tv ye çıkan akademisyenler papağan gibi aynı şeyi söyleyip Şeytani küresel ajandaya bilerek bilmeyerek hizmet etmektedirler.

KORONAVİRUS AŞISI OLMAYIN KORKMAYIN
Eceli Gelen ölüyor KORKACAKSAK YAPTIKLARIMIZDAN DOLAYI ALLAH'TAN KORKALIM. ALLAHuAlem Allah hakkıyla bilendir. Allah, bize yeter, O ne güzel vekildir. Ne güzel Mevla ve ne güzel yardımcıdır. Allah bizi bağışlasın affetsin.

Kurtuluş Allah yolunda İslamda namazda sabırda tevbe istiğfar ve Allahın razı olduğu şeylerde. İşe samimi olarak Her kim ki o kişiye hakkım geçmiş olduysa o kimselere hakkımı helal ettim diye dua ederek başlayabilirsiniz.

Genetiği modifiye edilmiş insan (insan 2.0) tıpkı genetiği modifiye edilmiş tohumlar gibi kısır olsa şaşmam. Bir yandan Dünyanın nüfusunun azaltılması bir yandan şeytan ve avanelerin insan genetiğini bozup insanı aşağılaması Küresel elitler ve şeytanın anlaşması tek taşla iki kuş..
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 18.09.20, 14:45
Acemi
 
Üyelik tarihi: 16.09.20
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 5
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bediüzzaman Kevser suresinde Ebter ve Dâbbetü'l-arz sırrına binaen birtakım cifirsel hesaplamalar




Bu Dabbetül arz daha çok ateistler ve zalimler arasında çıkabileceğini düşünmekteyim mesela Abd yaklaşık 3te 1 ateist çin Hak getire. Hemde bir kısım zalim halk ve orduya sahipler. Aşılar da ilk orduya yapılıyor nedense...

Tabi bir de ilahi gazaba bir olası sebep Neuralink çipler nesnelerin İnterneti vs transhümanistik faaliyetlerle / insan bedenin cihazlarla entegrasyonu. . İnsanı yaradılış orjinalliğinden çıkarıp ifsad etme çabaları...

Şeytan Küresel elit ve siyonistlerle Dabbetül arzı çıkarıp insanları inanılmaz derece korku ile şeytani sisteme köleliğe sürükleyecek salgını başlatmak ve Küreselcilere yeni dünya düzenini verme konusunda anlaştılar.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 18.09.20, 16:52
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 20.01.19
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 1,083
Etiketlendiği Mesaj: 68 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah teala yar ve yardımcımız olsun gerçekten çok korkunç tamamını okuyamadım, Konu için Allah teala razı olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 09.01.22, 11:33
Yenigelen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 29.12.21
Bulunduğu yer: Kim bilir
Mesajlar: 157
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok isabetli bir konu olmuş. Aşı ve çip konusunda bende aynı fikirdeyim. Hayatımı sınırlıyorlar ama seyahat dışındaki engeller zaten benim için pek önemli değil. Bu yüzden hala mümkün olduğunca orijinal devam etmeye çalışıyorum. Tabi ki iş bununla bitmiyor. Beslenmeye vs de dikkat etmek lazım. Konu sahibine ve katılan arkadaşlara teşekkür ederim.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Böyle Bir Zamanda İmtihana Hazır mısınız? Gercek Derin Konular & Beyin Fırtınası 2 09.02.22 13:30
Ay'dan maden çıkarmaya hazır mısınız? Jq Bilim ve Teknoloji 2 31.07.21 16:18
3. Boyuttan ayrılmaya hazır mısınız? Tuana Kadim Bilgelik 26 07.02.20 12:05
25. Kare ve Subliminal Mesajlar - Uyanmaya Hazır mısınız? Snipper Derin Konular & Beyin Fırtınası 2 23.07.19 11:55
Şarkıları Tersten Okuyunca Dehşete Düştüler SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 3 22.06.18 13:56


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:05.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147