Korona yalanları - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 28.10.20, 19:23
Üye
 
Üyelik tarihi: 01.09.19
Bulunduğu yer: Petra
Mesajlar: 79
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Korona yalanları

şu sahte corona doneminde kargo şirketleri harıl harıl çalıştı neredeyse çalmadıkları ugramadıkları kapı kalmadı siz hiç duydunuz mu şu kargo şirketinde çalışan arkadaştan dolayı 2 kişiye corona bulaştı diye?

10 aydır kargo şirketleri uğramadık kapı bırakmadı hiç bişey olmadı bu teyze komşularına sadece 10 dakika aşure dağıttı ve 18 kişiye bulastırdı oylemi?

aynı şekilde alışveriş merkezinde markette metroda bulaşmayan corona ne hikmetse hep insanlarin mutlu olduğu ve yaninda birilerinin olmasını istediği düğünlerde bulaşıyor.

500 kişinin bir araya geldiği büyük marketlerde bulasmıyor ama 10 kişinin biraraya geldi nişanda bulaşıyor.

yine insanların üzgün olduğu dönemde yani cenazede bulaşan ozellikle eş dost akrabanın yanında olmasını istediğin bir zamanda bulaşan corona hıncahıç dolu metroda bulasmiyor.

yani bu corona bir hastalık değil insanları yanlızlastırmak için oynanan oyunun bir parçası arkadaşlar her türlü haberi bilmem ne bilim kurulu söylemiş diye hemen alıp kabul etmeyin onlarin hepsi birer kukla çünkü
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 28.10.20, 19:25
Acemi
 
Üyelik tarihi: 01.02.18
Bulunduğu yer: söke
Mesajlar: 3
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

evde 4 metrekare de 1 kişi olacakmış yani sosyal hayatta zaten bitiksiniz eş dost akraba arkadaşlarla zaten görüşmüyorsunuz evdeki eşinizle çocuğunuzla da aranıza mesafe koyun diyolar sonra biz konuşunca da hemen siz hekimmisiniz gibi sözler yükseliyor bunun için uzun cümleler kurmaya gerek yok o güya ölümcül sahte coronadan korunmak için taktığınız hangi ortamda nasıl üretildiği belli olmayan bez parçalarını az çıkarında beyninize oksijen gitsin biraz..

Ve dünyada sanki sizden başka hekim doktor yokmuş gibi ahkâm kesmeyi bırakın çünkü bu saçmalık bitince hepiniz hesap vereceksiniz.

ayrıca metroya bindiginizde 10 metrekarelik alanda 8 kisi sagda 8 kisi solda otururken belirtilen ayakta dikilme noktalarinda da 16 kişilik yer ayrılmış yani 10 metrekare alanda oturan ve ayakta dikilen kişi sayısı 32.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu evde ise 4 metrekare alana 1 kişi düşsün diyorlar.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 28.10.20, 19:28
Zen Zen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Üyelik tarihi: 20.07.18
Bulunduğu yer: maraş
Mesajlar: 136
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

"ESKİ NORMAL" ... NORMAL MİYDİ ?

Sana Kanser konusunda 100 yıldır yalan söyleyenlerin sahte bir salgınla 1 yıl yalan söylemesi aslında şaşırtıcı olmamalı. Rahatlar çünkü tıp konusunda 100 yıllık yalan söyleme kabiliyetleri aşırı gelişmiş durumda.

Günümüzde artık "Haberim yoktu" mazereti pek anlamlı değil. Belki eskiden diyebilirdik ama şimdi internet gibi her an her bilgiye bir tuşla ulaşma imkanı var ve eğer buna rağmen yapılmıyorsa, araştırılmıyorsa demek ki o kişi kasıtlı olarak cehaleti seçiyordur veya sistemden bir çıkarı vardır ve konuşmak istemiyordur gerçeği.

Neyse ki son bir-iki yılda Otto Warburg ismini yaymaya çalışan araştırmacı insan sayısı hızla artıyor. 1931 yılında kanserin oluşum mekanizmasını çözerek Nobel ödülü alan Otto Warburg ismi, kanser konusunu bilinmezlikten çıkarıyor, kanserin oksijenle olan bağını açığa çıkararak doğal olarak da çözümünün gayet net ve anlaşılır olduğunu ortaya koyuyor. Hatta Warburg bu konuda çarpıcı bir cümleyle bu durumu ifade ediyor, aynen şöyle diyor :

"Bugün kimse kanserin ilk nedenini bilmediğini söyleyemez. Aksine, ilk nedeni bu kadar açık bilinen başka bir hastalık yoktur. Bu nedenle, cehalet, kanseri önlemek için harekete geçmemenin bahanesi olmaz."

Açıkça diyor ki; Kanserin nedeni belli, bu açığa çıktı ama çıkıp da "çözümünüz bilmiyoruz, sebebini araştırıyoruz" gibi sahtekarlıklara gerek yok, her şey ortada.

Modern Tıp, insanlara gerçeği anlatmak için organize edilmediği için, hastalıkları küreselci sistem içinde siyasi ve ekonomik ranta çevirmek için sistematik geliştirdiği için sadece kanser konusunda değil tüm hastalıklarda "sebebini bilmiyoruz, araştırıyoruz, tıp ilerledi" söylemleriyle 100 yıl idare etti çoğu insanın dikkatini bile çekmeden. Adeta çözümü gizlemek için organize olmuş bu devasa Modern Tıp organizasyonu hastalıklara çözüm üretemedikçe daha fazla alkış aldı toplumdan çünkü üniversiteler, ekranlar Modern Tıbbı pazarlama konusunda aşırı çaba harcadı, şovlarla, laf cambazlıklarıyla insanların tek çıkış yolu gibi gösterildi.

Hastalıklarda iyileşme değil, sadece hastalığın belirtilerini ilaçlarla baskılamayı mucizevi ilerleme olarak sununca, bir ilaç içip ağrısı kesilen hasta da bu duruma ikna oldu oysa ağrıya neden olan vücut ortamının riski devam ediyordu hasta için. Doğal olarak asıl hastalık ağrı kesilse bile içten içe devam ediyordu ama anlık çözüm bulmanın kendisi sanki gerçek çözüm gibi algılanıp başka da alternatif yaklaşım anlatmayan bir ortam olunca Modern tıbbın yalanları yıllarca yaşadı. Zaten sorgulayanlar taşlanıyor, tehdit ediliyor veya meslekten atılmakla tehdit ediliyordu. devasa bir rant kapısında birinin yalanları söylemesi pek çok çıkar odağını aynı anda harekete geçiriyordu ve linç kampanyası başlıyordu. İşte böyle böyle 2020'ye gelindi. "Eski Normale dönelim" diyenler aslında hiç de normal olmayan o eski günlerin bizi 2020'ye sürüklediğini fark edemeyenler. 2020'de sana maske ve aşı dayatıldığı için mi "Eski Normal"i istiyorsun ? İyi ama , o özlediğin "Eski Normal"de maske takan lösemili çocuklar doğru tıp bilgisinden mahrumdu, o "Eski Normal"de bugün senin istemediğin aşılar çocuklara dayatılıyordu. 2020'den önce de sözde virüsler konusunda yalan söyleniyordu ve 2020 öncesinde ödenen bedeller çok daha ağırdı 2020'ye göre. Şimdi senin peşinden PCR Testi, diye koşanlar 2020 öncesinde de kadınların peşinden "kontrole gelin, test yaptırın" deyip "kanser tedavisi" dedikleri o tehlikeli süreç için "vaka" arıyordu Otto Warburg isminden bahsetmeden. Tıpkı bugün D Vitamini'nden, C Vitamini'nden bahsetmeden aşı dayatanlar gibi. O eski Normal"de 550.000 otistik çocuk vardı ve bunun aşı kaynaklı olduğu artık bilimsel makalelerle kanıtlanmış durumda olduğu halde "otizmin nedeni farkındalığın artması, insan zihninin evriminin sonucu" gibi sahtekarca açıklamalar yer alıyordu "Eski Normal"de...

Bizi, "Eski Normal" bugüne getirdi, 2020 yılı, normal zannettiğimiz ama aslında normal olmayan yuvarlanışın sonucudur ve 2020 yılı, daha önceden yuvarlanmaya başladığımız çukura düştüğümüz yıldır. Bizim kurtulmamız gereken şey sadece 2020 anormalliği değil, 2020 öncesi anormallikleri de fak edip bize 2020'de aşı ve maske dayatan o küreselci çete elinin 2020'den önce de fazlasıyla aynı şeyi yapıp bugünlere getirdiğini ve hatta olayı daha da abartıp "Dijital Tıp" gibi bir ucubeyi hazırladığı gerçeğini fark etmektir. Eğer kurtulmamız gereken şeyi sadece "maske ve aşı" zanneden varsa, meseleyi anlamamış demektir. asıl kurtulmamız gereken o maske ve aşıyı, kemoterapiyi, sahte tıp bilgisini, sahte bilimini dayatan küreselci çetenin eski ve yeni ve de gelecekte planladığı tüm uygulamalardır.

Bize bugüne kadar tüm hastalıklar konusunda yalan söylendi. Bugün bilim, yıllardır yalanlarıyla üniversitelerin içine sızmış, politikacıları, iş adamlarını, gazetecileri, edebiyatçıları, sanatçıları kontrol eden küreselci çete tarafından manipüle edilmektedir. Söyledikleri yalanlar korona yalanının çok daha ötesindedir. Kanser konusunda, tansiyon konusunda, şeker konusunda, kolesterol konusunda söyledikleri yalanlarla doluydu bizim "Eski Normal"imiz. zaten bu nedenle 2020 yılında çok rahat yalan söylemeye devam edebildiler çünkü 2020'den önce tıp mantığını ele geçirmiş, kimsenin doğru düşünmesine fırsat vermeyecek ortamı sağlamışlardı. 2020 öncesi tam yeni yeni Modern tıp sorgulanmaya başlamışken, toplum uyanmaya başlamışken bir anda 2020 krizi planlandı adeta suç bastırır gibi, kendi krizini fırsata çevirip, korona sayesinde eski yaptıklarını unutturarak, her şeyi koronaya yıkarak "Dijital Tıbba" sıçramak istedi küreselci çete.

Tamam, onlar bunu planlıyor da biz ne istiyoruz ? Biz gerçek bilimi, gerçek normali istiyorsak ilk önce kanser konusunda söylenen büyük yalanları algılamalıyız, Otto Warburg'u araştırmalıyız, kanser çözümsüz olmadığını bilmeliyiz, kanser ve oksijen bağını anlamalıyız. İşte o zaman diğer tüm yalanlar kendiliğinde etkisiz kalacak ve küreselci çeteyle daha rahat mücadele edilecek.



Adolf Hitler, tüm Yahudileri Almanya'dan atarken Otto Warburg'un gitmesine izin vermedi çünkü kanserin mantığını çözdüğünü farketmişti. Otto Warburg 84 yaşına kadar Almanya'da yaşadı ve orada öldü. Bugün internette bu isim hakkında biraz araştırma yapan herkes kanserin sebebinin insanlıktan gizlendiğini, kanseri mutasyonla açıklamaya çalışanlar profesyonel bir çaba ile küreselci sistemin propagandasını yaptıklarını görürler. Tabi, gerçekten bu yalanlara inanan çokça da insan var ne yazık ki. Oysa kanserin mutasyon kaynaklı olmadığı da araştırmalarla ortaya kondu, asıl sebebin hücredeki oksijensiz kalma durumu olduğu artık biliniyor. Biliniyor ama ısrarla bu bilgi ekranlara yansıtılmıyor.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 28.10.20, 20:36
 
Üyelik tarihi: 14.07.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 411
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
mustafa09 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
evde 4 metrekare de 1 kişi olacakmış yani sosyal hayatta zaten bitiksiniz eş dost akraba arkadaşlarla zaten görüşmüyorsunuz evdeki eşinizle çocuğunuzla da aranıza mesafe koyun diyolar sonra biz konuşunca da hemen siz hekimmisiniz gibi sözler yükseliyor bunun için uzun cümleler kurmaya gerek yok o güya ölümcül sahte coronadan korunmak için taktığınız hangi ortamda nasıl üretildiği belli olmayan bez parçalarını az çıkarında beyninize oksijen gitsin biraz..

Ve dünyada sanki sizden başka hekim doktor yokmuş gibi ahkâm kesmeyi bırakın çünkü bu saçmalık bitince hepiniz hesap vereceksiniz.

ayrıca metroya bindiginizde 10 metrekarelik alanda 8 kisi sagda 8 kisi solda otururken belirtilen ayakta dikilme noktalarinda da 16 kişilik yer ayrılmış yani 10 metrekare alanda oturan ve ayakta dikilen kişi sayısı 32.. bu ne perhiz bu ne lahana turşusu evde ise 4 metrekare alana 1 kişi düşsün diyorlar.
Metro icat edildiğinde coronamı vardı sayın çok akıllı kişi
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 28.10.20, 20:55
Acemi
 
Üyelik tarihi: 01.02.18
Bulunduğu yer: söke
Mesajlar: 3
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Konuyu okursan metro ile alakasını anlarsın sayın benden daha akıllı kişi
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 28.10.20, 22:00
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 20.10.20
Bulunduğu yer: Aşk Adasında
Mesajlar: 368
Etiketlendiği Mesaj: 37 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Korona yok diyenlere itibar etmeyiniz! Kime ve neye hizmet ediyorlar bilmiyorum çok kişi vefat etti çevremden
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 28.10.20, 22:13
 
Üyelik tarihi: 09.09.18
Bulunduğu yer: dar-ı dünya
Mesajlar: 247
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Dsö'nün Türkiye'de işi ne?
Keyfinden yada insanların sağlığını çok düşündüklerinden mi?
Virüs her yere uğruyorda avmelere ,marketlere,tatil yörelerine uğramıyor mu?
Amaç insanları sosyal yaşantıdan birbirlerinden tecrid etmek.
Dünya nufusunun azalması
Sağlık sektöründe kullanılan her türlü malzemenin dünyaya pazarlanması .
Evden eğitimle ne amaçlanıyor ?Elbetteki bilgisayar satabilmek.Bu sadece bir nedeni .
Birileri hasta olurken ,birileride kazanma derdinde her zamanki gibi..
Ve daha neler dönüyor neler.
Dr ümit aktaş ,Dr Mehmet Okan Özdemir,Muhammed Selim Özkan gibi bu konuda bilgili kişiler işin içyüzünü daha iyi anlatmaktalar...
Şu mubarek gün hürmetine Rabbim bu millete basiret feraset versin,uyanmayı nasib eylesin.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 29.10.20, 03:00
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 18.05.16
Mesajlar: 1,295
Etiketlendiği Mesaj: 246 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben en cok kan tahlili ile bulunan test neden ülkemizde bulunmuyor yurt dışına ithal ediliyor.tespit edilebilirligi cubuklu testten yüksek üstelik.
Ayrica birisi 2007 yılında covid 10 virüsünün patenti alındığını idaa etmis ama kaynak kayip.
Uzaktan da eski bir virüsü öldürücü yaptiklari cok belli.bu kuru sıkı tabancayi normale çevirmek gibi.
Kimi insanlarda belirti vermeden sadece taşıyıcı olmasi.enteresan
Bunla ilgili küçük bi anımı anlatayim bi fabrika da ofis isleri ile ilgileniyorum personel departmanindayim.kisilerin gorevli gelis gidişlerinin masraflarini hesapliyorum.
Gorevli giden muhasebe departmanında yeni gelenlerden bir kisi ankaraya gitti geldi.bize evraklarını teslim etmek icin servisimize geldi.
Bize dedi ki gitmeden önce rahatsızdım mudurlerin baskısı ile mecbur gittim.otobuste ictigim meyve suyu nun tadini alamadim.cigerlerim agriyor dedi.sanki cigerleri acir gibi yarim oksurdu.yüzünde maske vardi.bana bilet fatura verdi.ben hemen elime kolonya aldim.elledigi kalemi kolanyaladim biletefaturayaaz sıktım.dedik hastasin madem sonra yazariz görev kagidini.dedi ki:müdürlerim gorev kagidini yaptir öyle git dr a dedi.gorev kagidini verdik.neyse hastaneye gitti.sonra test sonra pozitif çıktı
Muhasebe nin satinalma kismi onun gelip gittigi otobüstekiler karantinaya girdi.onun servisinde bi 2 kisi daha pozitifti ve birinde hic belirti b si bile yoktu.hastanede tedavi goruyordu o bitince evde 14 gun karantina süreci baslayacak dediler
__________________
Önüne çıkan yanlışa ne kadar çabuk hayır dersen hayat karşına o kadar çabuk doğru çıkarır.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 29.10.20, 07:20
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 20.10.20
Bulunduğu yer: Aşk Adasında
Mesajlar: 368
Etiketlendiği Mesaj: 37 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yok diyenler Ömer Döngeloğlu hocamız neden vefat etti ? Nihat Hatipoğlu hoca mız numaramı yaptı ?
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Öğretilen yalanları unutmadan tedavi olmak çok zor ! Buba Sağlık 0 06.02.22 17:41
Korona virüs akntkn Sorularınız 5 15.05.21 09:30
Korona zırvası Hazar Derin Konular & Beyin Fırtınası 8 12.11.20 14:11
Korona oldum mu, korona oluyor muyum, şimdi ne yapacağım? Lady Sağlık 3 10.09.20 23:18
Koronavirüs Yalanları ! cengiz5353 Derin Konular & Beyin Fırtınası 13 20.08.20 00:22


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 16:13.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147