Deccal ile Konuşan Sahabe ve Deccalin bulunduğu gizli ada..! - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Serbest Bölüm > Derin Konular & Beyin Fırtınası

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 10.01.22, 13:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 14.12.21
Bulunduğu yer: İst
Mesajlar: 56
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Deccal ile Konuşan Sahabe ve Deccalin bulunduğu gizli ada..!

Deccal dünyanın bir yerinde şu anda bizimle birlikte yaşıyor ve onun ortaya çıkışı için Zaman giderek daralıyor , Peki ya o Sizce tam olarak nerede olabilir ? Gerçekten Deccal ile konuşan sahabe var mı ?

içimizden bazıları Deccalin yerini keşfetti Hatta Onunla yüz yüze konuştular Peki Deccal ne mi anlattı? Geleceğe dair verdiği o mesaj nedir ?

Zamanı geldiğinde tüm dünyayı karıştıracak olan Deccal’in şu anda Dünya üzerinde bir yerde tutulduğunu biliyor muydunuz?

Az sonra anlatacaklarım çok ilginizi çekecek ve deccal ile yüz yüze karşılaşan bir kişinin başından geçen olaylar ve kendisinin anlattıkları oldukça çarpıcı ….

Öyle şeyler söylemiş ki insan günümüzde İçinde bulunduğumuz bazı durumları göz önünde bulundurulduğunda gerçekten de acaba Deccal’in çıkışı yakın olabilir mi diye sormaktan kendini alamıyor ..

şimdi gelin biraz geriye gidip yaşanmış olan hikayeyi dinleyelim sonra günümüze kadar gelip Deccalin tam olarak nerede saklandığını neden Google Earth de bir adanın üzerinin karartıldığını ve neden bu adanın Özel Harekat gemileri tarafından korunduğuna kadar birbirinden ilginç detaylara değinelim..
Deccal ile Konuşan Sahabe ve Deccalin bulunduğu ada..

Peygamberimiz birçok zaman Gelecekte ortaya çıkacak olan Deccal ve Hz Mehdi’nin zuhurundan bahsederdi günün birinde yine sahabelerine konuşmak için yüzünde bir gülümseme ile mimbere çıktı ve onu dinleyen sahabelerine şöyle buyurdu ;

“Herkes namaz kıldığı yerde kalsın” Sonra , sizi neden topladım biliyor musunuz? diye sordu..

Ardından yanındaki Temim Ed Dari isimli kişiyi göstererek şöyle dedi;
“Temim benim size deccal hakkında bugüne kadar anlattıklarımı uygun bir olay anlattı bana”
Peygamberimiz Temim Ed Dari ye Başından geçenleri sahabeleri anlatmasını buyurdu .

Sahabeler pür dikkat dinliyorlardı önceleri Hristiyan iken sonra Müslüman olan Temim yaşamış olduğu çok ilginç olayı anlatmaya başladı ;

Temim 30 kişiden oluşan bir grupla birlikte bir deniz yolculuğuna çıkmış Fakat bu Deniz yolculuğu beklemedikleri bir şekilde olumsuz hava koşulları yüzünden oldukça Zorlu geçmeye başlamış.

1 ay boyunca süren fırtına ve onun getirdiği dalgalarla boğuşmak zorunda kaldıktan sonra güneş batımına yakın bir zamanda ufukta bir ada görmüşler derhal dümeni adaya doğru kırmışlar ve gemi yanaştığında sandallara binip adaya çıkmışlar..

Cessase ile karşılaşma

Fakat hiç ummadıkları bir şey bekliyormuş onları adada ne görsünler acayip kılları olan Hatta o kadar kıllı ki bu yüzden önünün neresi arkasını neresi belli olmayan bir mahlukatla karşılaşmışlar hayvan desen hayvan değil İnsan desen insan değil ne olduğu belli değilmiş Fakat Gel gelelim bu canlı Tıpkı insanlar gibi konuşabiliyormuş şaşkınlık içinde ona sormuşlar ;

– “Sen de kimsin”

– “Ben Cessaseyim”

– “O da ne” demişler ne kadar bu sorunun cevabını alamamış olsalarda Cessase senin kelime anlamına bakıldığında casus demek olduğunu anlıyoruz. Tabii casusluk ile ne alakası varsa artık orasını Allah bilir

Günümüzde ise bazı rivayetlere baktığımızda Temim ve gemideki diğer kişilerin karşılaşmış olduğu bu daha önce görülmemiş canlı kıyametin alametlerinden biri olan ve o zaman geldiğinde yeryüzüne çıkacak olan Dabbe’tül Arz ‘a ait olabileceği yönünde ..
Cesase daha sonra şöyle demiş ;

“Siz Şuradaki Manastır görüyor musunuz? işte orada büyük bir zevkle sizi bekleyen bir adam bulunmakta sizden haber bekliyor Ona gidin” …

DECCAL İLE TANIŞMA

İçeride bir adam olduğunu duyan Temim ve Arkadaşları bir nebze olsun rahatlamışlar, Çünkü konuşuyor oldukları mahlukatın ne olduğu belli değildi , oysa Manastırda bir insan olduğunu duymuşlardı..

Bir an önce onun yanından ayrılıp tapınak benzeri o yapıya doğru yürümeye başlamışlar Tedirgin bir şekilde hiç beklemedikleri bir manzara ile karşılaşmışlar..

Cüsse bakımından Daha önce görmüş oldukları Hiçbir insana benzemeyen çok uzun boylu iri yarı elleri boynuna sıkıca bağlı bir şekilde vücudunun her yerinden de zincirlerle bir köşeye sabitlenmiş bir adam duruyormuş karşılarında..

Şaşkınlığını gizleyemeyen Temim

-“Sen de kimsin”

diye sormuş Soruya soruyla cevap alan Temim’e O iri insan ;

-”Asıl sen söyle Siz kimsiniz” demiş.

Temim Cevap vermiş ;

-” Bizler Araplarız bir Deniz yolculuğuna çıkmıştık fakat denizin dalgalı olduğu zamana denk gelmişiz 1 ay boyunca dalgalarla boğuştuk sonra gemiyi Bu adaya yaklaştırdık dışarıda isminin Cessase olduğunu söyleyen bir varlık senin bizi beklediğini ve sana gelmemizi söyledi ..

Bunun üzerine iri cüsseli adam ile temim arasında geçen konuşma şu şekilde devam ediyor ;

-”Bana Beysan Humalıklarından haber verin ..

-”Onu niye soruyorsun ki ?”

– “Hurmaları soruyorum hala meyve veriyor mu ?”

– “Evet hala meyve veriyor

– “Meyvelerin kesilmesi yakındır , Taberya Gölünden haber verin”

-” Neyini soruyorsun ki Taberya Gölü’nün”

-” Su , Gölde Hala su var mı?”

– “ Evet suyu çoktur”

– “ O halde suyun gitmesi yaklaşmıştır , Peki Zugar pınarı’ndan haber verin”

– “Neyini soruyorsun oranın ”

– ” Suyu var mı? Ahali orada Ziraat yapıyor mu ?

– “ Evet suyu çoktur hala ziraat yapılıyor “

– “ Nebilerin nebisinden haber verin, ne yaptı?”

– “ Mekke’den çıktı Yesrib’e yerleşti”

– “ Araplar onunla savaştı mı ?

– ” Evet”

– “ Peki.. Onlara ne oldu ?”

– “ Ona karşı gelen Araplara Üstün olduğunu ve Ona itaat ettiklerini haber verdik”

– “ Öyle mi oldu ?”

– “ Evet”

– “ Ona itaat etmeleri , Onlar için hayırlı olur.. , O Halde ben size kim olduğumu söyleyeyim ben Mesih Deccalim ! Çıkmam için bana izin verilmesi yakındır çıktığımda yeryüzünü dolaşırım. 40 gecede girmediğim hiçbir şehir bırakmam ancak Mekke ve Medine hariç o iki yer bana haramdır. Ne zaman Onlardan birine adım atmak istesem , bir melek beni karşılar ve oraya girmemi engeller. Bu iki şehirin girişlerinde koruyucu melekler vardır.”
PEYGAMBERİMİZ S.A.V ONAYLADI VE AKTARDI

Peygamberimizin Deccal ile Konuşan Sahabe olan Temim Ed Dari’nin anlattıkları bu olay karşısında kendisinin Deccal ile ilgili bugüne kadar anlatmış olduğu bilgileri tastik ettiğinden dolayı yüzünde bir tebessüm bulunmaktaydı.

Evet çok ilginçtir ki sahih olduğu rivayet edilen Bu hadisten de anladığımız kadarıyla Geçmişte bir grup insan Dünyanın başına bela olacak olan deccal ile tanışıp onunla yüz yüze konuşmuşlardı.

Bu konuşma sırasında Deccalin Taberiye Gölü nün suyunu sormasının nedeni Ye’cüc Me’cüc un çıkışı ile bağlantılı..
Çünkü bilindiği üzere Ye’cüc Me’cuc’un kıyamete yakıın yeryüzüne çıktığında taberiye Gölü’nün suyu içerek onu kurutacaklardır.

Diğer dikkat çeken bir detaysa Beysan Hurmalarının hala meyve verip vermediğini sorması Buradan da Deccalin çıkışına yakın Dünya üzerinde yaşanacak olan kıtlıkları anlıyoruz..

Bazı İslam alimleri Son günlerde yaşanan Çekirge istilaları ve dünya genelinde büyük kırklara yol açan bu durumun deccalin çıkışının yakın olduğunun sinyalini verdiğini düşünüyor
Peki Bugüne kadar Deccali görenler sadece Temim ve arkadaşlarımıydı?

Deccal ile Konuşan Sahabe dışında Deccalin bulunduğu adaya Bugüne Kadar Kimse rastlamadımı veya o ada şu anda tam olarak nerede ?

Bu soruların cevaplarını arayan bazı araştırmacılar ilginç teorileri gündeme getirdiler ilki tüm dünyaca ünlü yüzlerce yıl önce çizilmiş fakat ancak uzaydan bakarak bu derece detayları ile çizilebilecek olan Piri Reis’in haritasında gizli olabilir ..

Yetersiz imkânlarla böylesine detayları ile çizilmiş günümüzde dahi hala bir Gizem olan bu haritada Piri Reis’in seyahati sırasında denk geldiği bir ada ki bu adayı kırmızı ile belirtmiş ve o adanın hemen dibinde bulunan yarı insan yarı canavarı andıran bu şey ..

Bir çok insan Piri Reis haritasındaki bu Gizem’in Deccal ile bağlantılı olduğunu düşünüyor.

Günümüze Gelecek, olursak Araştırmacı-yazar Kürşat Berkan’ın yeni dünya düzeni isimli kitabında Deccal’in bulunduğu Ada ile ilgili çok ilginç bir teoriden bahsediyor.

İsmini ve hangi ülkeye bağlı olduğunu buradan söylemem doğru olmayan Kıyamet Savaşı yani Armegedon için bazı çalışmalar yürüten bir kurumdan bahsediyor.

Kitapta anlatılana göre devlet bu Kurum ile yaptığı çalışmalarda o büyük zaman geldiğinde kendini nasıl savunacağı üzerinde duruyor.

Kurumun gizli olarak geliştirmiş olduğu savunmanın ismi ise “Temple” yani TAPINAK buradan Deccal ile olan bağlantısının ilk sinyallerini alıyoruz

Tıpkı Deccalin tutulduğu tapınak gibi

Peki bu Tapınağı temsil eden kurumun kendini savunduğu ona karşı atağa geçeceği kişi kim biliyor musunuz?
MEHDİ İLE DECCALİN SAVAŞI

Zamanı geldiğinde Hz. Mehdiye karşı kurulmuş bir savunma mekanizması , Deccal ile Mehdi’nin mücadelesini duymuşsunuzdur

Gelelim Ada konusuna , hepinizin bildiği Bermuda Şeytan Üçgeni’nin sınırları içerisinde bir ada var ve bu ada da turizme kapatılmış büyük bir tapınak bulunmakta

Yazarın kitabında sorduğu 3 tane soru var..

Neden bu Ada turizme kapalı?
Neden adanın üzeri Google Earth te sansürlenmiş durumda ?
Neden Ada Az önce bahsettiğimiz Mehdiye karşı çalışma yapan kurumun bulunduğu devlete ait savaş gemileri tarafından çevrelenmiş durumda ?

Nedenler bir yana Dursun Öyle ya da böyle Zamanı gelince Deccal ortaya çıkacak..

Bize denk gelir mi ? Allah bilir..

Fakat aklıma bir soru takıldı.. Madem birileri Deccal için hazırlık yapıyor acaba biz Hz. Mehdi için ne gibi bir hazırlık yapıyoruz ?
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 13.01.22, 23:36
Acemi
 
Üyelik tarihi: 19.12.21
Bulunduğu yer: türkiye
Mesajlar: 29
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Insanlığı daha zor günler bekliyor...
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 23.01.22, 00:31
 
Üyelik tarihi: 14.03.21
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 120
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel ve değişik bir konu olmuş
Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 28.01.22, 11:00
Üye
 
Üyelik tarihi: 12.10.21
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 61
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben inanmıyorum bu hikayeye deccal zincirle bağlanmış deniyor deccal çıkında ben allahım diyecekmiş ve imanızlar ona inanacakmış bence bu hikaye uydurma
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Deccal ve deccal hakkında madlen Derin Konular & Beyin Fırtınası 4 16.09.22 01:16
Kuran'daki gizli esma-ül hüsnalar ve gizli ilimleri (havasül havvas) caspercrazy Kitap & E-Kitap 6 17.09.21 12:07
Deccalin Planı ! H3roglif Derin Konular & Beyin Fırtınası 0 24.01.20 16:27
Deccalin Frekansı Arma Derin Konular & Beyin Fırtınası 6 24.12.19 13:06
Deccalin Şerrinden Korunma Astra Korunma Uygulamaları 8 19.07.18 14:11


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:19.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147