Defne yaprağı havvasları - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Diğer Havas Konuları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 12.12.18, 11:08
RvP RvP isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Manevi
 
Üyelik tarihi: 08.07.15
Mesajlar: 3,129
Etiketlendiği Mesaj: 147 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Defne yaprağı havvasları

Merhaba değerli arkadaşlar bugün sizlere defne yaprağının inanılmaz fayda(havvas)larını yazacağım.

Cennet Ülkemizde Akdeniz bölgesinde bolca bulunan Defne Yaprağının sayılmayacak kadar çok havvası vardır. Ben sizlere burada metafiziksel yönlerini anlatacağım. Diğer faydalarını google araması yaparak bulabilirsiniz.

Defne Yaprağını yakmak;

1-)Bedensiz varkların(cinler) kokusundan en fazla rahatsız olduğu duman türüdür. Öyle ki karşı komşuda yakılsa sizin evde musallatlı varsa musallatlının sıkılmasından titremesinden tuhaf hareketlerinden yakınlarda bir yerde Defne Yaprağı yakıldığını anlarsınız. Evinizde fırsat buldukça defne yaprağı yakmanız, bedensiz varlıkların evinize daha az yada hiç gelmemesini sağlar. Özellikle musallatlı kişilerin yanında bol bol defne yaprağı yakıp ne demek istediğimi anlayabilirsiniz.

2.) Şiddetli baş ağrısı ve yorgunluk çekenler bulundukları odada defne yaprağı yakmalıdırlar. Defne yaprağı yanınca sneol, pinen ve elimsin salgılar bu maddeler baş ağrısına ve yorgunluğa iyi gelir.

3-)Anksiyete yine yanan Defne yaprağı içerdiği lenoool sayeside anksiyete il savaşır ve iletişimi arttırır. Amerikada doktorlar bu durumla savaş etmek için 10 dakika hastalarına defne yaprağı dumanı koklatırlar.

4-) Defne yaprağı yakmak solunum sistemini ve ciğerleri güçlendirir. Yandığında ortaya çıkan mycrene ve öcenol sayesinde nefes yolunu temizler.

5-) yine yandığında diyabete iyi gelir

Ben burada bizi ilgilendiren kısımlarını paylaştım Fakat Bu bitkinin çook faydası var araştırıp istifade edebilirsiniz. Özellikle cinnileri kokusunu sevmediği Çok kıymetli havvas kitaplarında geçer ve havvası layığı ile yapan hocalarca tasdik edilmiştir. Fırsat buldukça mekanın kozmik temizliğini yapmak isterseniz Bu bitki biçilmiş kaftandır. Özellikle evinde kendini kötü hissedenler yaksınlar farkı anlayacaklardır.
__________________
“gücümü, içimdeki güçsüzlükle boğuşurken tükettim.”
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 12.12.18, 11:20
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.11.18
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 32
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

faydası çok ama hamile kadından mutlaka uzak tutulmalıdır
sebebini bilmiyorum
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 12.12.18, 12:48
 
Üyelik tarihi: 07.08.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 116
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

sağolun acaba kuruyken mi yakmalı yoksa dalından koparıldıktan sonra mı ?
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 28.12.18, 11:14
BLueSea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 01.12.18
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 1,222
Etiketlendiği Mesaj: 166 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Defne yaprağını yakmak neye iyi gelir, Defne Yaprağını Yakıp 10 Dakika Bekleyin – Gerçekleşenlere Siz Bile İnanamayacaksınız. Bazı evlerde sıra dışı türden bir koku duyarsınız. Duyduğunuz bu koku size rahatlık ve huzur verir. Oraya her gittiğinizde iyi hissedersiniz. Peki bu kokunun ne olduğunu merak ettiniz mi? Meğerse o koku defne yaprağından geliyormuş. Defne yapraklarının insanların ruh halini iyi yönde değiştirdiği biliniyor. Çünkü defne yaprağı yakmanız evinizdeki negatif varlıkların (şeytani cinlerin ve şeytanların) evinizden uzaklaşmasına neden olur buda sizde vesveselerin kesilmesine evin enerjisinin yükselmesine akabinde huzur bulmanıza neden olur hergün yada 2-3 günde bir yakmanız evinizi tütsülemenizin kısa sürede etkilerini görmüş olacaksınız
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 30.12.18, 00:37
 
Üyelik tarihi: 08.05.18
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 111
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben kokusunu sevdigim icin yakiyordum farkinda olmadan iyi bir silahi kullanmisim
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 08.01.19, 13:20
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 07.01.19
Bulunduğu yer: Tr
Mesajlar: 363
Etiketlendiği Mesaj: 22 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Defne Yaprağını Yakıp 10dk Bekleyin Ve Mucizeye Tanıklık Edin

İltihaplanmalara, bakterilere ve mantarlara karşı çok etkili olduğu bilinen bir gerçektir. Fakat yanmış defne yaprakları kesinlikle olayı başka bir boyuta taşır.

Hem yapı olarak hem de içerik olarak oldukça güçlü bir yapıya sahip olan defne yaprağının sağlık açısından da oldukça faydalı olduğu bilinmektedir. Çayını içebilir, yemeklerinize katabilirsiniz. Fakat bugün bu özel bitkinin bir başka etkileyici faydasından bahsedeceğiz.

Kül tablasına bir kaç tane defne yaprağı koyun ve yakın ve 10 dakika bekleyin. O mis kokusu havaya yayılırken, sizden de bakın hangi dertleri alıp götürecek.

1. Baş Ağrısına Çok İyi Gelir : Defne yaprağı yandığı zaman, yaydığı güzel koku vücut daha fazla sineol, pinen ve elimisin salgılar. Bu baş ağrısına ve yorgunluğa iyi gelir. Sizi rahatlatır ve ağrınızı azaltır.

2. Anksiyete İle Savaşır : İçerdiği linalool anksiyete ile savaşır. Amerikan Anestezi Hemşireleri Derneğine göre 10 dakika boyunca yanan defne yaprağı koklamak çok daha iyi hissettirir.

3. Solunum Sistemi Rahatlatır : İçerdiği “mycrene” ve öcenol akciğeri ve nefes yollarını temizler. Daha rahat nefes almanızı sağlar.

Aynı zamanda çok iyi de bir balgam sökücüdür.

4. Diyabete Faydalıdır : Özellikle Tip 2 diyabet hastaları için defne yaprağı önerilir. Kötü kolestrolü, kandaki glükoz ve trigliserid seviyesini düşürdüğü bilinir. Bunun için çayını içebilir, yemeklerde kullanabilirsiniz.

Ayrıca kalp fonksiyonlarını arttırmak ve kan şekerini kontrol altında tutmak için defne yaprağını tavsiye edilir. İçeriğindeki antioksidanlar, insülin üretimini arttır. Bu da diyabeti kontrol altında tutmaya yardımcı olur.

5. Kalbi Daha İyi Çalıştırır: Defne yaprağında bulunan rutin ve kafeik asit kalp fonksiyonlarını daha iyi çalışmasını sağlar. Rutin, kılcal damarları güçlendirir. Kafeik asit ise kolestrolü düzenler.

6. Ağrı Keser : Defne yaprağının baş ağrısına ve migrene iyi geldiğini yazımızın başında belirtmiştik. Defne yaprağı aynı zamanda eklem ağrılarına, artrite ve diş ağrısına da iyi gelir. Bir bardak defne çayı ile vücudunuzdaki bir çok ağrılardan kurtulabilirsiniz.

7. Bağışıklık Sistemine İyi Gelir : Defne yaprağı A ve C vitaminleri bakımından zengindir. Bu vitaminler sayesinde bağışıklık sistemi üzerinde oldukça güçlü etkileri vardır. A vitamini başta burnu, gözleri, boğazı, ağız boşluğunu, sindirim sistemini olmak üzere akciğer zarını korur. Bu sayede bakteriyel ve viral enfeksiyonları önler.

8. Sindirimi Rahatlatır : Mide vebağırsak sorunları ve çölyak hastalığı için defne yaprağı kullanabilirsiniz. Mide ve bağırsakta gazdan dolayı oluşan şişkinlikleri giderir ve proteinin sindirilmesini kolaylaştırır. Bu sayede hem şişliğiniz iner hem de kendinizi daha iyi hissedersiniz.

9. Kepek Giderir ve Oluşumunu Önler : Tek yapmanız gereken soğuk suya defne yapraklarını koymak ve saçınızı şampuanladıktan sonra bu su ile durulamak. Bu şekilde kullanıma başladıktan sonra kepek probleminiz kaybolacak ve tekrar ortaya çıkması önlenecektir.

10. Böbrek Taşını Düşürmenize Yardımcı Olur : Özellikle defne yaprağı çayı böbrek iltihaplanmalarına ve böbrek taşlarına çok iyi gelir. 1 bardak suya 3-4 adet defne yaprağı ekleyin. Suyu yarısı buharlaşana kadar kaynatın ve sonra süzün. Günde iki kere bu çayı için.

11. Uykusuzluğu Giderir : Uykusuzluk için birebirdir. Çayı, tütsüsü sizi rahatlatır. Sinirleriniz gevşetir, sakinleştirir.

Bu önemli bilgi ve yöntemlerden daha fazla kişinin faydalanması için, beğenip, paylaşmayı unutmayın lütfen...
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 11.04.19, 19:12
Heartway - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 01.04.19
Bulunduğu yer: 3,5 ile 4 arasında:))
Mesajlar: 577
Etiketlendiği Mesaj: 211 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben yaktım başıma ağrı saplandı
__________________
SAL DUALARINI ARŞA, OL DEYİNCE OLDURANA..DUR ..DEYINCE DURDURUNA..!!!
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 11.04.19, 19:15
Cnk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Cnk Cnk isimli Üye şimdilik offline konumundadır
 
Üyelik tarihi: 24.08.18
Bulunduğu yer: Istanbul
Mesajlar: 124
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Üzerindeki rahatsız olmuştur
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 12.04.19, 03:10
 
Üyelik tarihi: 08.05.18
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 111
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben her firsatta yakiyorum yaktikcada evde rahatliyorum
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12.04.19, 06:59
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 17.09.18
Bulunduğu yer: Evde
Mesajlar: 630
Etiketlendiği Mesaj: 132 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Her fırsatta yakarım özellikle kötü rüyalar görmemek için de yatmadan önce yattığınız odada yakmak faydali bizzat kendim tecrübe ettim.Allah razı olsun kıymetli bir paylaşım
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
cin, defne, defne yaprağı, havas ilmi, musallat

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mobbing görenler, ehliyeti olup araç sürmeye cesaret edemeyenler için dua Skoda Galibiyet ve Başarı Uygulamaları 5 19.03.24 17:30
Sirke - defne yaprağı bazı manevi sorular baser34 Sorularınız 29 11.11.23 20:20
Defne yaprağı faydaları rubicon34 Rukye ve Tedavi 7 29.12.22 22:05
Defne yaprağı çayı demleyip içen oluyor mu? Makroinsan Sorularınız 14 04.08.21 18:09
Defne yaprağı cayini aslında niyet ederk içip uyudum karışık rüyalar gördüm? Makroinsan Sorularınız 0 24.05.21 06:52


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147