Sadece 9 Günde Etkisini Gösteren Döngel Duası! - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > islam & Tasavvuf > Dualar & Dua Kardeşliği

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 02.01.20, 00:23
MrBerkHD - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.02.18
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 740
Etiketlendiği Mesaj: 25 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Sadece 9 Günde Etkisini Gösteren Döngel Duası!

Döngel Duası Nasıl Yapılır, Nelere Dikkat Etmelisin, Çok Önemli Detaylar!

Döngel duası ismini taşıyan duayı az çok biliyorsun. Şimdi bu duayı tam anlamıyla kavrayarak giden sevgilini, eşini, partnerini geri döndürmeye çalışacaksın değil mi? Çevirgel duası olarak da isimlendirilen Döngel duası, sence işine yarayacak mı? Giden sevgilini ya da eşini bu dua vesilesiyle geri döndürmek, nasip olacak mı?

Gel, bu soruların cevabına birlikte bakalım. Ve bir konuda anlaşalım:

Sen bu yazımı gevşemeden ve usanmadan sonuna kadar okuma sözü ver, ben de sana giden sevgilini veya eşini geri döndürmenin en güvenilir ve kolay yolunu anlatayım. Anlaştık mı? Anlaştıysak devam et, değilse okumaktan vazgeç.
Bak değerli okurum, belli ki eski sevgilini ya da eşini çok seviyor, ona çok değer veriyorsun. Sevmeseydin okumaya devam etmez, vazgeçerdin. Çünkü şu ana kadar bir sürü dua, belki de büyü aradığın, denediğin ve hiçbiri işe yaramadığı halde yine de vazgeçmeyip döngel duası (çevirgel duası) aramayı sürdürüyorsun. Bu sergilediğin tavır, bir azmin göstergesidir ve takdire şayan bir tutumdur.

Evet, sevgiliyi geri getirmek için dualara, belki de büyülere başvuruyorsun. Ama şunun bilincinde olman gerekir: Hayatın boyunca, darda kaldığında, başın sıkıştığında, bütün çıkmaz sokaklarda elinden tutmasını bekleyeceğin bir dua ya da büyü olmayacak. Fakat bu durum döngel duasının 9 günde etkisini gösteren muazzam gücünü gölgelemez.
Şimdi döngel duasının nasıl yapılması gerektiğine geçelim:

Döngel Duası Sadece Çarşamba Geceleri Etkisini Gösterir!

Birçok insanın bilmediği çok önemli bir nokta var ki bu nokta, internet dünyasında maalesef bulamayacağınız bir hususa isabet etmekte, şöyle ki:

Döngel duası adıyla da bilinen çevirgel duası sadece ve sadece çarşamba geceleri yapıldığında etkisini tam manası ile gösteren bir uygulama olmasına rağmen, birçok kişi bu önemli noktayı ıskaladığı ve atladığı için döngel duasının faziletinden mahrum kalmakta ve bu mübarek uygulamanın feyzini kendi üzerinde ve hayatında görememektedir.
Bu bağlamda sen de döngel duasını sadece çarşamba gecesi yapman gerektiğini bilmeli ve bu duanın çarşamba gecesi yapıldığında tam anlamıyla etki gösterdiği gerçeğine hakim olmalısın, bu bilgi eşliğinde aşağıdaki uygulama ile döngel duasını nasıl yapman gerektiğini öğrenmelisin:

Döngel Duası Nasıl Yapılır?
Çarşamba gecesi (yani çarşambayı perşembeye bağlayan gece) herkes uyuduktan sonra sessiz bir yere geç, orada kıble istikametine dön, Cenab-ı Hakk’ın varlığına kendini teslim et ve bu esnada, 7 defa Fatiha Suresi’ni oku, sonrasında da şu tılsımlı sözcükler ile duaya devam et:

“Allah’ım, bütün günlerin faziletini kendisinde toplayan en önemli günlerden biri olan çarşamba ve en önemli gecelerden biri olan perşembenin fazileti, Peygamber Efendimiz Aleyhisselatu Vesselam’ın da defalarca vurguladığı önemli bir gündür. İşte bugün ve bu gece içerisinde sana yöneldim, kalbimdeki niyeti sana sundum ve döngel duasının fazileti ile senin dergahına geldim. Kalbimde yanıp tutuşan aşk ateşini bir an önce söndürmek için senin tecellilerin ile kendimi teselli etmekteyim ve senin tecellilerini en kısa zamanda göreceğimi bilmenin huzuru ile doluyum. Bana döngel duası ile dönüp gelmesini istediğim kişinin varlığını armağan eyle ve beni bahtiyar kullarına kat Allah’ım, amin.”
Bu uygulama sonrasında aşağıdaki mum uygulaması ile devam etmen gerekir:

Döngel Duası için Mum Şart

Evet, duayı yapmaya başlamadan önce yanına bir mum alman gerektiğini de ifade etmeliyiz, çünkü birçok kişi döngel duasının kadim kitaplarda aktarılan sahih şeklinin bir mum eşliğinde yapılması gerektiğini bilmez ve yine birçok insan maalesef bu mumun kırmızı bir mum olması gerektiğinin de farkında değildir.

Şu yazımız da dikkatinizi çekebilir: 3 Aşamalı Unutkanlık Duası Mucizevi Tesirler Gösteriyor

Kısaca döngel duasının tam anlamıyla amacına ulaşması ve senin de bu şekilde dönüp gelmesini istediğin kişinin kalbine tam manası ile hükmedebilmen için, kırmızı bir mum temin etmelisin ve bu mumu temin ettikten sonra aşağıdaki uygulama ile devam etmelisin:

Yukarıdaki tılsımlı sözcükleri okuyup bitirdikten sonra bu mumu sağ eline almalı ve üzerine 7 defa besmele okuyarak sonrasında da kısık bir ses tonuyla ve içtenlikle şu tılsımlı sözcükleri telaffuz etmelisin:

“Kırmızı mum elimde ve sevdiğin kalbimde, gönül ülkem yaralı ve bitkinim ben de, varlığım sana muhtaç Allah’ım beni gör de, güzellikler bağışla ve bana rahmet eyle. Dönmesini istediğim kişinin varlığını benim ruhuma bırak, onun ruhunu ise benim varlığımla ödüllendir, bu mumu sana getirdim, çünkü sen bizi aydınlatan ve ışığını bize sunan sonsuz yaratıcı ve merhametlilerin en merhametlisisin Allah’ım, mumu sana getirdim ve üzerine faziletli dualar okudum, çünkü sen bize faziletin ne olduğunu öğreten yegane kudret sahibisin Allah’ım. Mum ile kapına gelip döngel duasının gerçekleşmesini talep etmekteyim, sana yönelen hangi kulun darda kalmış ve seni idrak eden hangi kulun faziletten mahrum kalmıştır ki? Ben de varlığına itibar ve itimat etmekteyim, fazilete ulaşmak istemekteyim ve döngel duası için bu mumu sana getirmiş bulunmaktayım, gör beni ve ifa et ihtiyacımı, amin.”
Bu tılsımlı sözcükler sonrasında aşağıdaki uygulama ile devam etmelisin:

Döngel Duasında Ankebut Suresi’nin 17. Ayeti

Birçok kişi çevirgel duası ya da döngel duası olarak bilinen bu uygulamanın Ankebut Suresi’nin 17. ayeti olmadan gerçekleştirilemeyeceğini bilemez maalesef ve bu nedenle de muradına kavuşamaz. Oysa ki artık Ankebut Suresi’nin 17. ayeti ile döngel duasının tamamlanması gerektiğini biliyorsun ve bu anlamda yukarıdaki uygulamanın ardından şu ayeti kerimeyi 7 defa okumalısın:

“İnnemâ ta’budûne min dûnillâhi evsânen ve tahlukûne ifkâ, innellezîne ta’budûne min dûnillâhi lâ yemlikûne lekum rızkân, febtegû indallâhir rızka va’budûhu veşkurû leh, ileyhi turceûn.”

Döngel Duası ve Tılsımlı Sözcükler

Yukarıdaki ayeti kerimeyi 7 defa okuyup içtenlik içerisinde Allahu Teala’nın yüce katına sunduktan sonra döngel duasının son kısmı olarak bilinen şu tılsımlı sözcükler ile Allah’a yine samimiyet içerisinde yönelmeli, yalvarmalı, yakarmalı ve duayı bu şekilde bitirmelisin:

“İlahi, Ankebut Suresi’nin hatırına ve dergahı izzetine getirmiş olduğum kırmızı mumun yüzü suyu hürmetine, bu iki önemli şeyin insanları aydınlatan ve onların ruhuna ışık sunan güzellikleri hatırına, kalbimdeki derin aşkın ve sonsuz sevginin, gönlümdeki tarifi imkansız yaranın ve sonsuz muhabbetin yüzü suyu hürmetine; şimdiye kadar yaratmış olduğun bütün güzel varlıkların letafetleri ve güzellikleri hatırına, gelmiş geçmiş bütün peygamberlerin ve onların işlemiş olduğu bütün sevapların hoşluğu ve parlaklığı adına, döngel duasının faziletiyle beni yoğur, bana faziletini armağan et, beni kapına kul kabul et ve bana merhametinle muamele et. amin.”
Evet döngel duası uygulaması bu şekilde tamamlanmış olacak.

Şimdi de sana döngel duası ile alakalı bazı yanlış izlenimleri ve bazı yorumları sunmak istiyoruz, mümkünse okumayı sürdür, çünkü bu okuyacağın yorumlar da sana ciddi anlamda katkı sağlayacak ve önünü daha net bir şekilde görmene vesile olacaktır:

Döngel Duası ve Bazı Yorumlar, 1. Yorum

“Şimdiye kadar sevgilini çevirmek ve döndürmek için sergilediğin bu ısrarcı tutumu doğru bir yöntemle deneseydin, kesinlikle eşini veya eski sevgilini çoktan elde etmiştin. Biraz daha açayım, belki tam olarak anlayamadın:
Döngel duası doğru mudur? Bundan birkaç hafta önce çevirgel duası diye bir yazı okuyup orada da vurguladığım gibi döngel duası, dinimizde yeri olmayan ve sonradan icat edilen (bid’at) bir hurafedir. İslam alimlerinin hepsi, bu konuda hemfikirdir. “Ama” diye başlayan bir cümlenin dudaklarında şekillenmeye başladığını fark ediyorum.
Değerli kardeşim, “ama”ları bırak, doğru, doğrudur. Ama benim şu yakınım döngel duası sayesinde sevgilisine kavuştu; ama ben falanca forumda döngel duası vesilesiyle eski sevgilisini, kocasını, karısını geri döndüren insanlar tanıyorum. Olabilir. Bu, döngel duasının dinimizde yeri olmadığı gerçeğini değiştirmez. Ve bir şeyin birkaç kere tesadüfen tutması, onun doğruluğuna kesin bir kanıt olamaz. Şayet böyle etkili bir dua olsaydı, hep isabet ederdi, hiç ıskalamazdı.”
Döngel Duası ve 2. Okuyucu Yorumu
“Bence bu duayı okuyan binlerce insandan sadece birkaç tanesinde işe yarıyorsa burada rastlantı aramak gerekir. Bu etki, duanın etkisi değil duadan kaynaklandığı zannedilen; ama başka bir sebebi olan bir etkidir.
Sana dua etme demiyorum; zira bir kulun, kendi Yaratıcısından dilekte bulunmasından daha doğal bir durum yoktur. Hatta hemen şimdi ellerini duaya kaldır ve Allah’a yalvarmaya başla:
“Ey kainatın sahibi olan ve her mahluku yoktan var eden Yüce Allah’ım. Kalplerin senin elinde olduğunu biliyorum. Sen kalpleri evirip çevirensin. Lütfen eski sevgilimin kalbini bana aç ve benim sevgimi onun kalp odağına yerleştir. Ona muhtaç olduğumu biliyorsun; bana ihtiyacım olan şeyi ver. Sen kudreti sonsuz olan değil misin? Sevdiğimi bana ihsan etsen, rahmet hazinenden ne eksilir? N’olur?”
Evet, dua ederek her muradını Allah’a sunabilirsin; ama bunu kendi yüreğinin çığlıklarıyla yapman daha doğru olur. İslamiyet’te yeri olmayan döngel duası gibi dualarla değil.”
Döngel Duası Hakkında 3. Yorumu da Görelim

“Eğer söylediklerim seni tatmin etmediyse birkaç İslam âlimine döngel duası veya çevirgel duası ile alakalı sorulan soruların videosunu izle. Ama yine buraya gel; çünkü sana eski sevgilini veya eşini geri getirmen için döngel duasından çok daha etkili olan bir yöntemden bahsedeceğim.
Döngel Duasından Çok Daha Etkili Bir Yöntem
Bu yöntem, öyle çevirgel duasında olduğu gibi bin insandan sadece birinde işe yaramıyor. Doğru uygulandığında ve anlatılan teknikler adım adım takip edilip pratiğe döküldüğünde 100 insanın 100’ünde de işe yarıyor. Öyle ki bu yöntem sayesinde eski sevgilisini geri getirenler olduğu gibi, maalesef evlenmiş olan sevgilisini geri getirenler bile var. Maalesef diyorum; çünkü bir yuvanın yıkılması, büyük bir sorumluluk ve büyük bir günahtır.
Evet, bu uygulamayı, daha doğrusu uygulamaları doğru uygulayıp da eski eşini, eski sevgilisini geri döndüremeyen tek insan görmedim. Yeter ki azimle ve kararlılıkla doğru adımlar atılsın.”
Yorumlardan Sonra…

Gördüğünüz gibi birçok kişi döngel duası ile alakalı birçok yorum yapmakta ve bilmeden veya anlamadan değişik ifadelerle kendi görüşlerini bize aktarmakta. Oysaki bu görüşlerin ve bu yorumların birçoğunun yanlış olduğunu bilmelisin, bununla birlikte bir konu hakkında bilgi sahibi olmadan fikir ve yorum sahibi olmanın da yanlış olduğu hakikatini anlamalısınız.

İnsanımızın döngel duası hakkında ne kadar yanlış düşüncelere sahip olduğunu ifade ettikten sonra şimdi de önemli bir kitap tavsiyesi ile önünüzü görmenizi sağlamaya çalışmak istiyoruz:

Döngel Duası ve Çok Önemli Bir Kitap Tavsiyesi
Tavsiye edeceğimiz eser, İkbal Özçelik isimli önemli bir İslam aliminin hazırlamış olduğu ve yılların emeği sonucunda ortaya çıkan En Etkili Aşk ve Muhabbet Duaları Kitabı, bu kitapta sunulan duaların ve uygulamaların mucizevi sonuçlar ile insanlara huzur ve saadet nasip eylediğini defalarca kez gözlemledik ve bu gözlem neticesinde gönül rahatlığı ve huzuru içerisinde her okuyucumuza bu değerli eseri tavsiye etmekteyiz.

Üstelik burada hem kadınlara hitap eden hem de erkeklere hitap eden ayrı ayrı uygulamalar ele alınmış. Kısacası, sözünü ettiğim eser, hiçbir eksiği olmayan tam teşekküllü bir kaynak.
İyice merak ettin değil mi? Bu yöntemin sana da eski sevgilini veya eşini kazandırması için ve emeğinin boşa çıkmaması için son bir uyarı: Açılan sayfada yazılanları dikkatle oku, bir kelimesini bile kaçırma.

Alıntı
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 09.08.20, 18:30
 
Üyelik tarihi: 23.06.19
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 248
Etiketlendiği Mesaj: 11 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

pek açıklayıcı olmamaıs olumsuz yazıan yorumlarıı kaile almalııyız almamalıysak neden kattınız bir digeri mumu daha sonra ne yapıcagımız yazmıyor
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 11.08.20, 21:41
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 11.08.20
Bulunduğu yer: Kahramanmaraş
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

imanı arttırmak için kullanılabilir mi
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 12.08.20, 00:12
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 20.01.19
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 1,083
Etiketlendiği Mesaj: 68 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İmanı artırmak için kelimei tevhid çok çek arada kelimei şehadet getir kardeşim...
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 12.08.20, 13:39
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 11.08.20
Bulunduğu yer: Kahramanmaraş
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkür ederim
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 14.08.20, 18:33
Rayiha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 04.06.20
Bulunduğu yer: 🏖️
Mesajlar: 449
Etiketlendiği Mesaj: 37 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çevirgel duasının bu türünü ilk defa gördüm.
Bende bi dua kitabında olan var hatta Babaannem eski bi komşumuzdan bahsetmişti eşi ölmüş bi kadın vardı yine aynı şekilde eşi ölmüş bir adam.
Bu adam, kadınla evlenebilmek için çevirgel duasını çok okumuş ve sonuca ulaşmıştı evlendikten sonra söylemiş ben bu duayı okudum da seninle evlendim diye.

Dögel duasında bahsedilen olumsuz yorumlara gelirsek dua etmenin adabı ve dili vardır bence kötü yöne çekilmedikten sonra güzel bir dille istediğimizi dile getirirsek illaki duamız kabul olur ama hangimiz kolay sahip olduğumuz şeylerin kıymetini biliriz?
O yüzden zor olan her zaman daha güzeldir ona kavuşunca gözün gibi bakarsın.

Bu duada mum kısmını ben de anlayamadım neden muma doğru dua ediyoruz bir kenarda yanıyor olsa anlarım neyse Allah sizin için hayırlı olan dualarınızı kabul etsin.
Teşekkürler.
__________________
Bir insan neyden çok bahsediyorsa, o şey, aslında onda eksiktir; yerli yersiz neyi yüksek perdeden eleştiriyorsa, kendisi, aslında o şeyin ta kendisidir.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 21.12.20, 20:21
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 11.11.20
Bulunduğu yer: TR
Mesajlar: 180
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bunun gibi çok okudum hiç bir tesiri yok zaman ve nefes kaybı
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 24.09.23, 00:47
Acemi
 
Üyelik tarihi: 23.09.23
Bulunduğu yer: Edirne
Mesajlar: 3
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Merhaba ya ben bu cevirgel duasını okurken 1 yeri yanlış okumuşum ala mustakimin diyor ben müstakim şeklinde okudum acaba baştan mi yapmam lazım yanlış mı oldu yoksa bir problem yok mu
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 13.10.23, 09:09
Acemi
 
Üyelik tarihi: 12.10.23
Bulunduğu yer: Elazığ
Mesajlar: 8
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Başlayalım bakalım bugün hayırlısı kolaylıkla olsun
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 13.10.23, 20:41
 
Üyelik tarihi: 25.11.21
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 340
Etiketlendiği Mesaj: 13 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sizi sevmeyen biri için neden bu kadar çırpıniyorsunuz dua da değil büyü sonuçta hayırlı bir yol değil ki. Benim eşimde beni kalpten sevmiyor sadece kalbimde bir acı var olücem sonuçta evlisin benimle neden 3 şahıslara koşuyorsun umursamıyorum artık özgür bıraktım..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kilit büyüsü etkisini kaç günde gösterir Karsiyakali Sorularınız 57 30.01.23 16:27
Direk etkisini gösteren zikir veya esma var mı ? Ciaajan8 Sorularınız 5 05.03.22 05:32
Esmalar kaç günde etkisini gösterir? Grey Sorularınız 1 22.02.20 18:15
havas uygulamaları kaç günde etkisini gösterir asdasdas Sorularınız 2 24.01.19 17:11
İNŞALLAH Hemen Etkisini Gösteren Muhteşem Sıkıntı Duası Adalet Dualar & Dua Kardeşliği 5 11.10.17 10:28


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:18.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147