Kalp Gözü Açılması için yöntemler - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Galibiyet ve Başarı Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 29.10.17, 00:40
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 17.07.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 185
Etiketlendiği Mesaj: 24 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Post Kalp Gözü Açılması için yöntemler

Selamun Aleykum arkadaşlar bu konuda her daim olmak istediğim yerin konusunu açıyorum bunlar kalp gözünü açan ayet, esmaul Husna, Zikir gibi çalışmlar var bunlar bilindik yöntemler ve çok isey yarayan yöntemler lâkin havas kitaplarında bulduğum yani gördüğüm 5 yöntem var onuda daha sonra paylaşacağım. Ve 2. Konumuz basiret gözü olucak, şimdi size verdiğim uygulamaları 40 gün boyunca çalışın, tabi hocalara sordum bu işin vefk gibi şeylerlede yapılabiliyor, lâkin bize yardim edecek olamadığı için ve hocalardan el alamacagimiz için bu uygulama çok önemlidir. Bu şekilde kalp gözümüz açıldığında berzah alemi adi verilen yere gidip bazı görevli melekler/nuri varlıklar bizlere özel sırlar ve özel ilimler öğretir yani herşey için hocalardan el alalım diye birşey yok bazen.bu şekilde insanlar dolandirilabiliyor. Ve bu zikirler kalp gözünün görüntüsünü verir, yani kalp gözümüz açılmıyor Kalp Gözünü Açmak için bildiğim ve peygamber efendimizden bilinen uygulama olan peygamber efendimize çokça*salavatı şerifi okumak, kişi sadece her namaz ardından*66 defa*Allah*bile dese elbette ve elbette kalp gözü açılır. Asla şüphe yoktur, yeter ki dediğimiz şartları yerine getirsin 7 gün sonra*kalp gözüaçılır, evvela ervahı rüyada görür sonra yakaza halinde iken görür. (Görüntü ve kalp gözü açılması) tabiki olamyabilir gözü açmak için farklı uygualamalar vardır tecrübe edin ve konuma mesaj yazın lütfen Eksiğim varsa lütfen ekleyin ve yanlış bildiğim varsa düzeltin bilmediğiniz varsa konudan istifade ediniz.
Neyse çok konuştum konuyu açalım. ( 99 İSMİYLE YÜCE RABBİM BİZE GÖNLÜNE GÖRE HAYİRLİYSA VERSİN. )

BİSMİLLAHİRAHMANİRRAHİM

1-) Sabah ve akşam namazından sonra 77 kez okuyun, ve gece yarısi 1.000 kez okuyun, "Elif Lâm Mim, Allahu lâ ilaha huvel hayyum kayyûm Lâ Havle halâ kuvvete illâ billâh".
2-) Günde 13.000 defa Ya Rahman okuyun
3-) Günde 13.000 defa Ya Basit okuyun
4-) Günde 13.000 defa Ya Nur okuyun
6-) Günde 13.000 defa Ya Rahman okuyun
7-) Necm Suresi 58. Ayeti Her Gün 1153 kez okuyun.
8-) Kaf Suresi 22. Ayeti 2207 kez okuyun.
9-) Günde 7000 defa Subuhun Kuddusun vel melaiketu ver ruh deyin.
10-) Günde 7.000 defa Ya Allamul Guyub deyin.
11-) Günde 1.000 defa İhlas-ı Şerif okuyun.
12-) Günde 1.000 defa Ayet el-Kürsi okuyun 40 gün boyunca. (Çok etkili)
13-) YA BASİR CELLE CELALÜH” zikri (302) defa okunursa kalp gözü (basiret gözü) açılır.
14-) Besmele-i Şerif hergün sabah namazından sonra 2500 defa zikredilmesi çok bereketlere vesile olması ile beraber Kalb gözünü açıcı, basireti parlatıcı tesir icra eder.
15-) Günde 13.000 kez Ya Batin diyenin kalp gözü açılır.

15 tane uygulamamız var ALLAH 'ın izniyle başarısınız inşallah. Ve bunu ALLAH razı için yapın, önerilen ise, loş bir oda, kıbleye dönük birşekilde, ve buna cinniler engel olup korkutmak ister bunun için @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abimin en etkili korunma konusuna göz atıp uygulayın. Ve içinizden istiyorsanız yapın o maneyivat gelmiyorsa zaten basaramssiniz başarmak için aşk, fedakarlık ve nice şeyler... diğer 3-4 uygulama daha var ama forumda paylaşılmış konular olduğu için onları eklemedim. Bu iş manevinize bakar. Eğer ki bu ilmi alırsanız kimseye söylemeyin sadece kendize sır olarak kalsın. Bana yardımcı olan @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] abime çok teşekkürlerimi sunuyorum.

Bildiğime göre 40 gün deniyoruz, acimasa bile asla telaş etmeyin gülü seven dikenine katlanır devam edin, vaz geçmek yok..... iyi forumlar.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 29.10.17, 01:45
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Forumda Gözdeki perdelerin kalkması ve Kalp gözünün açılmasıyla ilgili açılmış konularıda okuyup istifade ediniz.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 29.10.17, 11:36
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 17.07.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 185
Etiketlendiği Mesaj: 24 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

ALLAH hepimize hayırlısıyla ilim versin inşallah. Konuma baktığınız için ayrıca teşekkür ederim hocam
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 11.06.18, 01:29
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 26.12.16
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 2,337
Etiketlendiği Mesaj: 64 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Her kim 40 gün boyunca bu surei şerifi 500 veya 555 defa okursa Fermanı ilahi ile 40 gün sonra bütün cinler ve insanlar teshir olur.Kalp gözü açılır ve ruhanileri görür.çok azim ve faideleri vardır riyazatlı oruca ve halvete gerek yoktur..
Bismillahirrahmanirrahim
İzâ câe nasrullahi velfeth. Ve raeytennâse yedhulûne fî dinillâhi efvâcâ. Fesebbih bihamdi rabbike vestağfirh. İnnehû kâne tevvâbâ.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 23.09.18, 14:00
Üye
 
Üyelik tarihi: 07.06.17
Bulunduğu yer: şanlıurfa
Mesajlar: 75
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

KALP GÖZÜ

Kalb gözü, yani gönül gözü, ruhun öte aleme açılan penceresidir. İnsan ruhunun bu bedende, bir bu aleme, bir de öte alemlere açılan penceresi bulunmaktadır. Ruhumuz bu aleme açılan penceresinden, beş duyu ve hayal alemi ve hafızamız yolu ile iletişimini sağlar. Bunlardan biri çalışmadığında, ruhun o yöndeki iletişimi kesiliverir. Aynı şeyler öte alemler için de geçerlidir. Ruhumuz, Melekût alemini algılayabilmek için bu dünyaya olan bağlılıklarını kalben azaltmadıkça, öte alemleri algılayamaz. Nasıl ki, uyumadan rüya görmemiz mümkün olmuyorsa, gönül gözünün öteleri görüp algılayabilmesi de, kalbin bu aleme ait bağlılıklarını azaltıp kesmesi ile mümkündür.
Gönül gözünün perdesi, iki türlüdür. Birincisi biraz açlık, biraz yalnız kalmakla kalbin önünden aralanacak olan bir perdedir. Bu perdenin açılmasında görülen alem, çalışıldığı zaman kafir ve mü’mine açılabilen, cahillerin esrar ilmi dedikleri, içinde şeytanların ve cinlerin de yaşadıkları, madde aleminin baş gözü ile görülmeyen kısmıdır. Din istismarcıları, cahil insanları bu tür keramet ve kehanet karışık şeylerle kandırararak onları aldatırlar.
Kalb gözünün önündeki ikinci perde ise, kalbden manevi pası, Allah’ın zikri ve sevgisi ile silip, melekut aleminin ihtişamlı güzelliği müşahede edilmeye başlandığında, kalb İlahi isimlerin nurları ile doldurulur ve bu vesile ile ma’rifetullah ve muhabbetullaha erilir. Bu ise ancak gerçek mü’minlere nasib olur ki, bu durumda olan bir manevi yolcu, şeriatin üçüncü kısmı olan ihlasa ererek imanın hakikatına ermiş olur. Bu gibi insanların davranışları samimi, imanları taklitten kurtulmuş tahkike ermiştir. Bunlar asla bir kimseyi dünya menfaatleri için sevmezler. Seven varsa, onun ihlası yalandır.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 23.10.18, 20:49
Üye
 
Üyelik tarihi: 25.08.18
Bulunduğu yer: Tx
Mesajlar: 89
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

KALP GÖZÜNÜN AÇILMASINA VESİLE OLAN TERKİP VE METOTLAR (HEPSİ DE EHLİNCE TECRÜBE EDİLMİŞTİR.)

1- Daveti Ayeti Nur (Allahu nurussemavatı vel ard...Nur süresi 35.ayet)
اَللّٰهُ نُورُ السَّمٰوَاتِ وَالْاَرْضِۜ مَثَلُ نُورِه۪ كَمِشْكٰوةٍ ف۪يهَا مِصْبَاحٌۜ اَلْمِصْبَاحُ ف۪ي زُجَاجَةٍۜ اَلزُّجَاجَةُ كَاَنَّهَا كَوْكَبٌ دُرِّيٌّ يُوقَدُ مِنْ شَجَرَةٍ مُبَارَكَةٍ زَيْتُونَةٍ لَا شَرْقِيَّةٍ وَلَا غَرْبِيَّةٍۙ يَكَادُ زَيْتُهَا يُض۪ٓيءُ وَلَوْ لَمْ تَمْسَسْهُ نَارٌۜ نُورٌ عَلٰى نُورٍۜ يَهْدِي اللّٰهُ لِنُورِه۪ مَنْ يَشَٓاءُۜ وَيَضْرِبُ اللّٰهُ الْاَمْثَالَ لِلنَّاسِۜ وَاللّٰهُ بِكُلِّ شَيْءٍ عَل۪يمٌۙ

*** Eğer bu mübarek ayeti celilin müvekkeli olan meleklerle hem hal olmak istersen ve hem âlemi gaybı temaşa edip birçok gizli sırlara vakıf olmak istersen
1-Her gün 12 defa ihlası şerif okuyup ardından 12 defa inna enzelnahü fi leyletil kadr suresini okuyup sonra bu ayeti kerimeyi 124 defa okuyacaksın, bu amelde yalnızca okuma esnasında halvet yerde olmak şart oruç tutmak şart değildir,
2- Birde akşamları okumayacaksın sadece gündüzleri güneşin ışığı çok olduğu vakitte okuyacaksın, yani öğle vakti okuyacaksın. Ve bir celsede ve hep aynı mekânda oturup okuyacaksın, daima abdestli olacaksın.
3- 40 gün okumaya devam edeceksin. 40 gün dolunca biemrillahi Teâlâ kalbin nurla dolar, yüzün ay gibi parlar, gece olunca uykuda alemi gayba götürüp türlü türlü yerleri temaşa ettirip dolaştırırlar, enva-i çeşit, Hiçbir gözün görmediği kulakların duymadığı şeyleri gösterirler.
2- YÖNTEM: İmam Ahmet el buni rivayettir. Cuma gecesi olunca (Perşembe gecesi) kalkıp bir celsede bir defa besmele ile 66 defa sure-i ihlası okusan ondan sonrada 5631 defa ya Allah diye zikredip sonra uyusan,
*** Allahü Zülcelal hazretleri filhal bir melek gönderip her ne türlü isteğin varsa rüyanda sana gösterir, her türlü şeyden haber verir.
*** İster define ister manevi ilimler ve gizli ilimler her türlü şeyi öğretir. Ve eğer bu minval üzere her hafta cuma gecesi okumaya devam etsen, Allahü Teâlâ seni Salih kullarından yazar.
*** Bu bir azim (azametli ve çok büyük) sırdır ki tez zamanda kalp gözlerin açılır. Hiç şek ve şüphe yoktur. Amma şartı budur ki her zaman aynı yerde ve tek oturuşta ve aynı vakitte yanlışsız olarak okuyacaksın. (Gencine-i Esrar s. 221)
3- YÖNTEM: * 20.ci isim
يا رحيم كل صريخ ومكروب وغياثه ومعاذه
رب اغفر وارحم وانت خير الراحمين
Ya rahimü külle sarihin vemekrubin vegıyasehü vemuazehüRabbigfir verham ve ente hayrurrahimiyn
Bu ismi şerifi kendine vird edinenlerin ömürleri uzun ve bereketli olur, vefat ederken ruhu kolaylıkla çıkar. Bu ismi şerifi pazar günü veya pazartesi veya perşembe günü kamerinnurunun ziyade olduğu vakitte başlamak sureti ile 7 gün boyunca her gün 7000 bin defa okusalar, her türlü dileği kabul olunur. Bu ismi şerifi bir büyükçe leğene yazıp su ile yazıyı bozup sonra o suyu ağaçların dibine dökseler çok bereketli olur. Amma kimse o ağaçların dibine hacetini gidermeye veya pislik atmaya yoksa helak olur. Bir kimse bu ismi şerifi her sabah 105 defa okumaya devam etse bütün mahlûkat o kişiye itaat eder, bütün belalardan kazalardan emin olur. Bir kimse bu ismi şerifi 41 gün boyunca her gün 7000 defa okusa âlemi ulvi ve âlemi süflideki ruhanileri görüp onlarla dost olur, her ne türlü bir şey talep etse getirip önüne koyarlar. Bir kimse bu ismi şerifi başında ve sonunda efendimize salavatı şerif okumak sureti ile 360 defa okusa borçlu ise borcuna Hazreti Allah kafi gelir, hasta ise şifa bulur, cinli ise cinlerden zarar görüyor ise kurtulup halas olur, fakir ise zengin olur, hapiste ise hapisten kurtulur, bir dilek dilese dileği makbul olur, eğer bekar ise evlenir, aç ise doyar, susuz ise suya kanar, malı çalınsa tekrar eline geçer, çocuğu olmuyorsa çocuğu olur, düşmanı varsa Allahü teala düşmanına kafi gelir, eğer maddi eğer manevi ne talep etse hepsi hasıl olur. Hâsılı kelam ne için okusa muradı hâsıl olur.
4-YÖNTEM: Besmele 40 gün sabah namazının ardından kalkmadan 2500 defa okunursa, okuyanın kalb gözü açılır, esrar ilimlerine vakıf olur.
5-YÖNTEM: 14 gün riyazet ederek (hayvansal ve koku verici gıdalardan uzak durarak, insanlardan uzak tenha bir yerde ara vermeden oruç tutarak) her vakit namazının ardından 1000 defa besmele okumaya devam eden kişi kudsi ruhlarla konuşur, onlardan istediğini sorup öğrenebilir.
6-YÖNTEM: Şeyhül Ekber, Arifi Billah, Şeyh Muhyiddin-i bin Arabi (K.S) der ki:Her kim gece ve gündüz içerisinde Ayet'el Kürsi'yi 1000 defa okur ve buna 40 gün devam ederse (ara vermeden), Allah'a yemin ederim , Allah'a yemin ederim , büyük olan Allah'a yemin ederim ki, Kur'an-ı Azime yemin ederim ki, o kimsenin ruhaniyeti inkişaf edip kalp gözü açılır, Melekler o kimseyi ziyaret etmeye gelirler, o kimsenin her muradı hasıl olur. ''
7-YÖNTEM: Basiret gözünü açma
Havvas ilminde (büyük tayyi mekan ervahı davet ve istinzalı melek ve buna benzer harikulade amellerde) kesin bir başarı elde etmek isteyen kişinin ilk yapması gereken şey kalp gözünü açmaktır.
Bunun en kısa ve zahmetsiz yolu budur ki: pazar veya pazartesi veya perşembe günü başlayarak tam 7 gün riyazetli oruç tutup, sadece hurma ve zeytin veya bunlara benzer şeylerden çok az miktarda yemek, bu müddet zarfında hiç konuşmamak, namazlarını asla kazaya bırakmamak her fırsatta özellikle her namazın ardından tek celsede biraz k.kerim ve zikir yapmak, peygamber efendimize çokça salavatı şerife okumak, kişi sadece her namaz ardından 66 defa Allah bile dese elbette ve elbette kalp gözü açılır. Asla şüphe yoktur, yeter ki dediğimiz şartlan yerine getirsin 7 gün sonra kalp gözü açılır, evvela ervahı rüyada görür sonra yakaza halinde iken görür amma büyük bir hayret içerisinde olurlar, lâkin bu sırrı kimseye söylemeyeler yoksa emekler boşa gider, eğer 7 günden sonra dahi hayvanat yemeseler ve az yemekle iktifa etseler bu hal böylece devam eder, daha sonraları ise dünya gözü ile ervahı görürsün, yine azmedip bu hal üzere devam etseler daha büyük sırları keşfederler lâkin amellerde başarıya ve kesin sonuca ulaşmak için bu kadar kâfidir.
8-YÖNTEM: Şeyhül Ekber Muhyiddin Arabi (K.S.) Hazretleri buyurur: Bir kimse günde 4440 kere olmak üzere 99 gün müddetle bu mukaddes ismi zikir etse; Allahü Zülcelâl onu ilm-i Ledünnî ile rızıklandırır. Kalb gözü açılır. Her sualine Cenâb-ı Hakdan haber-i ilham olunur. Yani ilham ile hatırına gelen sualin cevabını almış olur. Esmai İdrisiyyenin 21. İsmi YÂ TAMME FELÂ TESİFÜ'L ELSUNU KULLE KÜNHİ CELÂLİHİ.

9.YÖNTEM: Eğer kalbinin nurla dolmasını ve alemi gaybtan çok şeyler keşfetmek istersen, Allah rızası için 3 gün riyâzetli oruç tut, amma bu müddet zarfında sadece hurma veya buna benzer yerden biten şeyler ye, lâkin çok az miktarda yiyeceksin, ve gücün yeterse hiç dünya kelamı konuşma, her farz namazın ardından 1000 defa bu isimleri oku " ya nur ya hadi ya habir ya mübin " 100 defada ise 1 defa bunu oku " ya nur nevvimi ya vehhab ihdini ya habir ihbirni ya mübin beyyinli " bu bir sana-atı ilahidir ki keşfeden nice büyük sırlara vakıf olur.

10. YÖNTEM: Okunuşu إلهي أطلع على وجودي شمس مشهودي منك في األكوان واأللوان حتى أمشي بما أشهدتني به في آفاق عالم الملكوت فاكشف منه معنى كلمة التكوين فينفعل لي كل مكو ٍن انفعاله للكلمة بإذنك الذي ٍ وال ظلمة طبع ، إنك منور الكل بكلك ومنور األنوا سخرت به ما في الوجودين فال ظلمة وضع ر بنورك الذي صدوره من اسمك النور والظاهر والحي والقيوم ، كل شي ٍء هال ٌك إال وجهك
İlahi atli’ ala vucudi şemse meşhudi minke fıl-ekvani vel-elvani hatta emşi bima eşhetteni bihi fi afaki alemil melekuti fekşifu minhü ma’na kelimetüttekvini feyenfe-ilü li külle mükevvenin infi-alehü lilkelimeti bi- iznikellezi sahharte bihi ma fil vucudeyni fela zulmete vaz-in vela zulmete tab-in inneke münevvirul külli biküllike vemünevvirul envari binurikel lezi suduruhu min ismikennur vezzahiri vel hayyi vel kayyumi küllü şey-in halikün illa vecheh.
Bu daveti şerifin havvâsı
Bir kimse bu daveti şerifi yukarda söylenilen vakitte 49 defa okumaya devam etse hakk teâla kalbini ve yüzünü nuru ilahisi ile nurlandırır, öyleki yüzünün nuru ta uzaklardan görünür. Cenab-ı Hakk o kuluna sonsuz hâzinelerinden çok mal ve mülk ihsan edip ne dünyada nede ahiretinde sıkıntı yüzü göstermez. İnsanlar arasında sözü geçkin olur.
Eğer bu daveti dervişler daima abdestli ve huzuru kalp ile okumaya devam etseler çok zaman geçmeden ehli keşif olurlar, ervahı kudsi ile yakınlık hasıl olur. Gözlerinden zulmet perdeleri kaldırılır. Büyük sırlara ve kerametlere malik olurlar. Azizim imam Ahmet hazretleri kitabında der ki: biz bu davetlerin sırrını ancak bu kadar açıkladık lâkin bu davetlerin çok çok daha havvasları ve sırları vardır. Biz sadece küçük sırlarını ifşa ettik, büyük sırlarını ifşa etmedik. Çünkü bu davetlerin büyük sırları kaderin sırlarından bazı sırları içerir, bazı büyük rububiyyet sırlarını dahi içerir.

NOT: Kalp gözünün açılması farklı gözden perdenin kaldırılması farklıdır. Bu terkipler gözden perdenin kaldırılmasına nazaran daha sağlıklı ihtiyatlı ve zararsızdır. Zira kalp gözünün açılması alıştırarak emin adımlarla diğer aleme kişiyi hazırlamakta ve adapte etmektedir.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 14.03.20, 22:47
Acemi
 
Üyelik tarihi: 11.03.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben yeni üye oldum buraya burayı da pek bilmem yardımcı olan varmı?

Kalp gözüyle ilgili birşey sorabilirmiyim
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 14.05.20, 02:57
 
Üyelik tarihi: 08.05.20
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 185
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

40 gün boyunca bu 15 uygulamayı her gün mu yapmak gerek her gün gün içinde namaz ve tesbihattan vakit kalır mı sizce
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 27.10.20, 14:38
HATTAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 11.10.20
Bulunduğu yer: Siverek
Mesajlar: 1,030
Etiketlendiği Mesaj: 213 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
dradem404 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
40 gün boyunca bu 15 uygulamayı her gün mu yapmak gerek her gün gün içinde namaz ve tesbihattan vakit kalır mı sizce
Yok kardeşim istediğini seç seçtiğin zikri hergün çek ama çok tavsiye etmem çünkü yaşanacak değişik halleri kaldıramama ihtimali var
__________________
Dünyaya Bir Dahamı Geleceğiz? Deyip Her Türlü Harama Bulaşanlara Söyleyin. Ahirete İki Defamı Gideceğiz.


LÂDİKLİ HACI AHMET AĞA (K.S)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 27.10.20, 14:42
 
Üyelik tarihi: 07.10.20
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 123
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
dradem404 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
40 gün boyunca bu 15 uygulamayı her gün mu yapmak gerek her gün gün içinde namaz ve tesbihattan vakit kalır mı sizce
15 uygulamayı aynı anda değil içeriğinden birini yaparak.. Hepsini aynı gün içinde uygularsan kanımca uçarsın zaten 40 güne
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
acilmasi, gozu, kalp, kalp gözü açma yöntemleri, kalp gözü açmak, kalp gözü açmak için yöntemler

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kalp gözü açılması (tecrübe edilmiştir) ayperi Keşif ve istihare Uygulamaları 47 21.03.24 12:49
Cin Suresi Fazileti (kalp gözü açılması ve müslüman cin ile görüşmek) thend Huddam ilmi 31 26.01.24 15:49
Tayyi mekan ve davet yapmak, melekleri görmek, kalp gözü açılması Naim Keşif ve istihare Uygulamaları 15 29.11.23 20:02
görüntü açılması (kalp gözü) Devrimci Keşif ve istihare Uygulamaları 5 17.08.23 22:28
kalbin açılması ve kalp gözü mustafa17 Sorularınız 23 16.08.23 23:41


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:43.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147