Kryon - Üstatlığın Sırrı - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Gizemli Olaylar ve Mekanlar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 31.01.17, 00:00
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,580
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Thumbs up Kryon - Üstatlığın Sırrı

KRYON- ÜSTATLIĞIN SIRRI


Bu canlı kanallık Moskova, Rusya’da verildi


15 Mayıs 2010


Selamlar sevgililer, ben Manyetik Hizmetten Kryon’um. Partnerimin söylediği gibi, lineer zaman hızlanıyor ve burada iki günlük bir olayın sonundayız. Ancak Kryon isimli varlık lineer değildir. Ben gerçekte bir varlık yerine bir enerjiyi temsil ediyorum ve bu asla aynı şey değildir. Bunun sizin beklemekte olduğunuz nitelikleri vardır, ama asla aynı şey değildir. Eğer fark ettiyseniz, İnsan [Lee] farkındalık portalının daha fazla açılmasına izin verdikçe, bu enerjinin yoğunluğu zamanla artıyor. Bu sürecin en büyük parçası sizlerinkidir, çünkü siz kendi farkındalığınızda onun yaptığı şeye uymaya çalışmadıkça, enerjiden almazsınız. O yapabildiği kadar kapıları açıyor ve bu, bilginin kutsal, kişisel bir portaldan gelmesini sağlıyor. Partnerim kanallık yaparken, bilgi onun Yüksek Benliği vasıtasıyla aktarılıyor ve sizin şu anda gördüğünüz bu birleşimdir. Bu onun tarzıdır ve izin verdiği şeydir, bilinciyle izin verdiği şeydir. Sizlerden aynısını yapmanız isteniyor. O zaman bu başka bir enerji üretir, buna “üçüncü dil” adı verilir. Bu süreçten daha önce defalarca bahsettik. Bu katalizör enerjinin dilidir.


Onun sesini işitmeniz önemlidir. Bunu kavradınız mı? Onun dilini anlamasanız bile. [Lee İngilizce konuşuyor ve bu Rusçaya tercüme ediliyor.] Çünkü audio içinde, odadaki enerji olan havada etkin titreşimler var ve ruhun katalizör dili var. Bu hissediliyor ve sizin lineer olan, burada mesaj olarak algıladığınız şeye dayanıyor.


Böylece eğer bu akşam hissetmeye izin verirseniz, şu anda hissettiğiniz şey budur, sevgililer. Buradaki oldukça entelektüel ve akademisyen olan İnsanlar hissetmemeyi seçebilir. Onlar duygulara hiç dahil olmamayı seçebilir. Ve eğer durum buysa, bunda yargılama yoktur. Ama kendi süreçlerinde, güzel bir şey ve kendileri arasına bir engel koyuyorlar. Kaçınız bir portalın açılmasına ve bu basit mesajı emmeye izin verebilirsiniz? Verilen tüm enerjiyi alacak olanlar – ve bunun bir kısmı aslında şifa enerjisidir.


Bu bir dayanıklılık mesajı olmayacak. Bunun yerine, güzel iki güne tatlı bir noktalama işareti olacak. Birlikte geçirdiğimiz zamandan neyi alıp gideceksiniz? Anılar? Belki daha fazlası olabilir? Çokboyutlu halde, buraya getirmediğiniz enerjileri taşıyıp kapıdan çıkabilirsiniz. Bunlar uygundur, ışıktır ve sizler gerçekte kim olduğunuzun fikirlerini düşünürken yaşam değiştirici olabilir.


Kanallık işleminde, bilgim üstatlığı öğretir. Partnerime [Lee] verdiğim, benden gelen budur. Çünkü 21 yıldır, çeşitli sahnelerde, çeşitli şekillerde ve birçok konu vasıtasıyla bunu öğretmekteyiz. Bunların hepsi kapıyı açmak ve “daha büyük sizi” görmek ile ilgilidir. Partnerimin verdiği bugünkü konferans, düşünmenizde kısıtlılık olduğunu size göstermek için kavramlar verdiğimiz bir konferanstır [bir önyargı]. Ancak, bu önyargıyla bile, birçoğunuz bu çokboyutlu kapıyı daha geniş açmaya hazırsınız. Böylece bu kalan az zamanda, size basit bir mesaj vereceğim. Bu mesaja “Üstatlığın Sırrı” adını vereceğim.


Bu “aşı mı?”


Bu sizin için gerçekten ne anlama geliyor? Size göre üstat kimdir? Kendinizi “Üstatlığa sahibim” diyebileceğiniz derecede değiştirebilmeniz mümkün mü? Bu yaşamınızda ne anlama gelir? Pekala, belki bazılarınız yanıtlar için Kryon çalışmasına baktınız. Yirmi bir yıl önce, size “aşı” adı verilen bir enerji kavramını verdim. O zaman, partnerim bunun kullanılacak iyi bir sözcük olmadığını söyledi, çünkü çoğu zaman insanlar bunun kötü bir şey olduğuna inanıyordu. “Bu nedir?” diyeceklerdi. Bazıları bundan korktu ve birçokları başka yöne kaçtı, neyi temsil ettiğini hiç incelemediler. Hatta bazıları Kryon kitaplarını yaktı.


Partnerimin dehşete düşmesine rağmen, bu tam olarak bizim istediğimiz tepkidir. Ama bu uygundu, çünkü İnsanlar onu kabul ettiklerinde, bir tezahür süreci başlatır. Tüm bu yıllardan sonra, bu şimdi “geçişe izin aşılaması” olarak tanımlanıyor. Belki bazılarınız bunu yaptınız? Belki spiritüel izin verdiniz ve olaylar değişmeye başladı? Birçok insan bunu yaptı. Belki şimdi siz bunu yapan ve burada oturan birisiniz ve şimdi biliyorsunuz, “Bu aşı üstatlığın sırrı olmalı, çünkü bende muazzam değişim başlattı ve burada bugün ruhsal arayışımın tam bilgisiyle oturuyorum. Kryon, üstatlığın sırrı bu mu?” Hayır, bu yalnızca sezgisel bir adım. Aşı o zaman başlamak için iyi bir süreç idi, çünkü birçok kez duyduğunuz değişim için saf niyeti ve ruhsal değişime izin vermeyi içeriyor.


O Yüksek Benlik ile birlikte mi?


“Pekala, o zaman belki bu Yüksek Benliğin onayıdır? Bu o olmalı, Kryon. Haklı mıyım?” Bazılarınız kalbinize metaforik olarak kapı açtınız ve üç boyutlu parçanızı Tanrı’nın çokboyutlu parçası ile uyumladınız. Bu büyük bir geçiştir ve bazılarınız bugün bu ezoterik yolculuğa başladığınız zamandan çok farklısınız. Çok farklısınız! Bunu hissediyorsunuz ve biliyorsunuz. Belki de Yüksek Benliğinizin parçalarına ve bölümlerine dokunduğunuza inanıyorsunuz. Bunun aslında yaşamınızdaki asla değiştiremeyeceğinizi düşünmüş olduğunuz şeyleri yeniden biçimlendirdiğini hissedebiliyorsunuz ve haklısınız. “Öyleyse bu o olmalı ve bu üstatlığı yaratmanın sırrı olmalı – Yüksek Benliğe bağlantı. Haklı mıyım, Kryon?” Bu her ikisi de değildir, ama bu çok önemlidir. Bu yapabileceğiniz en önemli şeylerden biridir. Bununla ilgili verdiğimiz çok fazla mesaj var ve yıllarca sizi tam olarak bunu yapmaya davet ettik. Düşündüğünüzden daha büyük olabilir misiniz? Bu akşam kalbinizi açabilir misiniz? Dinleyin.


Size bir soru sormama izin verin. Bu kültürde, bu toplumda [Moskova], bu akşam sevilmek cesaretli bir şey olurdu, öyle değil mi? Burada bir şeyler hissetmek için uzun süredir koruduğunuz kalbinizi açsaydınız ne olurdu? Başınıza ne gelirdi? Size bir vaatte bulunacağım; Bu koruduğunuz alanı sadece kısa bir süre için açarsanız ve gelen şeyi emerseniz, o zaman eğer enerjiden hoşlanmazsanız tekrar kapatabilirsiniz. Bu tam şimdi bulunmak için güvenli bir yerdir. Bunu yapabilir misiniz?


O DNA’da mı?


Üstatlığın sırrı nedir? Bazıları şöyle dedi, “Pekala, en yeni Akaşik öğretiyi kapsamalı, çünkü son iki yılda, Kryon, Akaşik kaydın hücresel yapımızın içinde olduğunu söyledin. Hatta bunun hakkında bir kitabın bile var!”


Aslında bu, geçmiş yaşamların artık geçmiş olmadığı şaşırtıcı bir boyutsal alettir. Bu yeni enerjide, İnsan Varlığı geçmiş yaşam enerjilerinin görünüşteki metaforik çorbasına bandırabilir ve günlük yaşamda gereksinimi olan şeyleri alabilir. Bugün, bir İnsan Varlığı içine gidip geçmişten gereksinimi olan şeyleri toplayabilir. Kazandığı ve yaşadığı ömürlerle kuantum bir hal yaratabilir ve zaman ile çokboyutlu bir deneyime sahip olabilir, spiritüel olarak içine gidebilir ve gereksinimi olan şeyleri alabilir. O enerjileri yaşadılar ve hala bunlara sahipler ve bunları hak ediyorlar. Her şeyde huzura sahip olabilirler. Yaşamlarından dramayı uzaklaştırabilirler ve hatta hücresel yapılarını iyileştirebilirler. Bu insanlık ile şimdiye dek tartıştığımız en güçlü aletlerden biridir. Ben sadece son iki yılda Akaşayı kazma kavramının kapısını açtım. Ne kavram ama! Buradaki gücü düşünün. Bunu geçmişte sadece üstatlar yapabiliyordu.


“Öyleyse Kryon, bu o mu? Anlatmakta olduğun bu mu? Bu üstatlığın sırrı, öyle değil mi?” Hayır. Bu sizin için yeni bir kavram ve iyi bir kavram, ama aslında sır değil.


Görüyorsunuz, bu nedenle buna sır diyoruz. Çünkü onun ne olduğunu size anlattığım zaman, şöyle düşüneceksiniz, “Peki, bu biraz fazla kolay – çok fazla sır değil.” Pekala, eğer bu şekilde görüldüyse, o zaman hepiniz bunu yapıyor olurdunuz, öyle değil mi? O gizlenir ve bunu gerçekleştirmek kolay değil.


O yeni sezgisel bilgi mi?


“Belki bu sezgisel düşüncenin gücü ile ilgili öğretilmekte olan şeydir? Kryon, neredeyse geleceğin potansiyellerini hissetmeye izin veren, yükselttiğin çokboyutlu bir anten gibi, birlikte yaratım yeteneklerinin bir haritası olan yeni bir alet olarak sezgi hakkında konuştun. Bu o mu?”


Sezgi yeni eylem aletidir, ne zaman sola döneceğinizi, ne zaman sağa döneceğinizi ve belirli zamanlarda önünüzdeki enerjiye dayanarak nasıl hareket edeceğinizi bilmenizi sağlar. Bu ne kadar güzel bir alettir, çünkü proaktif bir yaklaşımı onurlandırır, oturduğunuz ve yanıtları beklediğiniz, geçmişin aktif olmayan “bırak ve Tanrı’ya bırak” enerjisinin yerini alır. Hepiniz bu aletlerin hepsini işitmediniz, ama bunları size uzun zamandır vermekteyim. Sezgi yaşama anlam vermek için günlük temelde kullanacabileceğiniz gerçek bir haritadır. O geleceği söyleyen bir şey değildir, bunun yerine ona gereksiniminiz olan noktaya eriştiğiniz zaman size anlık yönü veren bir şeydir. Her zaman sizinle birlikte olan, tüm bunların farkında olan ekibin enerjisini temsil eder. “Evet! Bu o olmalı, çünkü yeryüzünde yürüyen üstatlar bu yeteneğe sahipti! Kryon, bu o mu?”


Hayır.


“Peki, o zaman Kryon, düşünebildiğim son şey olmalı. Senin bize DNA’nın Dokuzuncu Katmanı hakkında öğrettiğin tüm o şeylerle ilgisi olmalı. Bu dünkü mesajdaydı ve en yeni bilgi.” [Moskova Mesajı #1]


O aslında güçlü bilgiydi. Şimdi bağışıklık sisteminin üçüncü boyut ve çokboyutlu kısımlarını birleştirebilir ve sağlıklı bir beden yaratabilirsiniz. Bunu geçen akşam açıkladım. “Öyleyse, bu o değil mi, Kryon? Bu o olmalı. Başka bir şey kalmadı.”


Hayır, sevgililer, o da değil.



Üstatlığın Sırrı


İnsan Varlıklar listelere, merdiven basamaklarına, merdivenlere ve süreçlere bakmaya eğilimlidir. Bu şeylerin hepsi 3B’de gereklidir, çünkü bu İnsanların bir noktadan başka bir noktaya ilerleme şeklidir. Bu sizin gerçekliğinizin lineerliğidir, bu nedenle gereklidir. Ayrıca öğrenmek için faydalıdır ve bu şeyleri listelemeniz ve bunlarda sır olup olmadığını sormanız anlam hissettirir. Hayır yok. Bunun yerine, üstatlığın sırrı listedeki tüm o özelliklerin her birini kaplar ve kolayca başarabileceğiniz veya ezberleyebileceğiniz bir şey değildir.


Bunun ne olduğunu tanımlamak zor, ama bunu yapmaya ve size vermeye çalışacağım. Buna benlik sevgisi adı veriliyor. Kendinizi sevebilir misiniz? Aynadaki yüze aşık olabilir misiniz? Kendinize ilahi ve güzel olarak bakabilir misiniz? Hemen iç çekip “Peki, bu çok kolay. Tabi ki yapabilirim. Bunu yapabilirim” dersiniz. Ama bunu yapmayacaksınız, öyle değil mi?


Bir an için özünüzün küçük bir çocuk olduğunu farzedelim. Bir an için en hassas parçanızın, ruhsal çekirdeğinizin bir çocuğun hislerine sahip olduğunu farzedelim. O çocuğa ne söylerdin, sevgili İnsan Varlık, sevgili yetişkin? Pekala, içinizdeki çocuğa söylediğinizi işittiğim şeyleri yazayım.


“Sen çirkinsin. Değerli değilsin. Bunu asla yapmayacaksın! Dünya’da her şey daha iyi olabilir, ama yakın zamanda değil ve bunun yanı sıra, buralarda bile olmayabilirsin, çünkü o kadar uzun yaşamayacaksın. Senden daha önemli birileri işi yapmak için geliyor. Bunu asla yapmayacaksın.”


Bir çocuğa bunları söyler miydiniz? Hisleri korunmasız, masum gözlerle size bakan bir bebeğe bunları söyler miydiniz? Siz patronsunuz ve dinleyecek başka birileri yok. Bunu söyler miydiniz? Yanıt hayırdır. Hayır! O zaman neden bunu kendinize söylüyorsunuz, sevgililer? Çünkü işittiğimiz şeyler bunlar. Üstatlığın sırrını bekleyen, özünüz olan masum çocuktur. O sevginin güzel öz enerjisidir ve yanıtlar için sürekli olarak kendi bedeninize ve bilincinize bakar. O ne işitir?


Küçük bir çocuğunuz olduğunu farzedin. Şu sözcükleri dinleyin.


“Oh, ne kadar güzelsin? İçindeki Yaratıcıya bak! Onu yüzünde görüyorum, oh, kıymetlim. Kalbindeki Tanrı kıvılcımı tohumlarına bak! Wow! Bu enerjiyle, gerçekten o yerlere gideceksin. Sen görkemlisin! Yapamayacağın bir şey yok.”


Çocuk bununla ne yapar, sevgililer? Küçük gülümser, yükselir ve gücünü alır. Onlar bunu severler!


“Gerçekten mi? Bunu mu görüyorsun? Oh, teşekkürler.” Sonra çocuk kendisine ve başkalarına nasıl davranacağını bilen bir varlığa büyümek için ekilmiş tohumlarla odadan yürüyüp çıkar. O zaman gerçeğe göre hareket eder ve yerkürede yürüdüğü her gün gücü artar. Yolunda şüphe taşları olmadan, etrafındakilere ve dünyanın kendisine yardım ederek yeni bir seviyeye hızlanır.


Bunu kendinizde yapabilseydiniz ne olurdu? Bu, yaşamınızın her gününde kendinize sevgi verdiğiniz konuşma olsaydı ne olurdu? Buna ne derdiniz? Buna kendinize aşık olma adı verilir. Şimdi, bu kolay değil, öyle değil mi? Düşünmenizi yeniden düzenlemek zorunda olacaksınız, öyle değil mi? Biri gelip size “Nasılsın” diye sorarsa, çocuk ile konuşun.


“Harika hissediyorum, çünkü ben görkemli bir üstadım!” Bunu söyleyebilirsiniz, ama söylemiyorsunuz, öyle değil mi?”


Hayır.


İnsanlar eğer negatif olurlarsa, dikkat çekeceklerini öğrendiler.


“Bugün nasılsın?”


“İyi değilim.” (Anında dikkat). Hadi duruma biraz drama katalım:


“Neden?”


“Çünkü bir şey oldu.”


“Ne oldu?”


“Bu oldu, şu oldu… kötü şeyler.”


Görüyorsunuz, insanların nasıl iletişim kurduklarını dinlemekteyim. Sizinle birlikte yaşıyorum. Bunu biliyor muydunuz? Her zaman etrafınızda bulunan yaratıcı enerjinin bir parçasıyım. Kim olduğunuzu biliyorum, burada kimlerin olduğunu biliyorum. Onlarla konuşurken ağzınızdan çıkan bu sözcükleri dinleyin. Çoğu zaman bu kötü bir alışkanlık, ama bu, hücrelerinize nasıl hissettiğinizi söylüyor, çünkü hücreleriniz de dinliyor! Bu negatif enerjiyi pekiştiriyor. Burada neşe var mı? Çoğunlukla yok. Eğer yoksa, o zaman benlik sevgisi yoktur.


Şikayet edip duran veya her zaman drama içinde olan biriyle kim konuşmak ister? Ruhsal arayışınıza yardım için bu kişileri arar mısınız? Yine de birçoğunuz spiritüelliğe sahip olduğunuzu iddia ediyorsunuz, ama her zaman etrafınızda siyah bir bulutla yürüyorsunuz. Bu nasıl olabilir?


Bugün sözünü ettiğimiz şeylerin hepsi sadece süreçlerin bir merdivenidir. Taşıyabildiğiniz kadar akademik ve entelektüel bilgiye sahip olabilirsiniz, ama sevinciniz, neşeniz yoksa, orada okunmadan yatan sözlerle dolu bir kitaptan başka bir şey değilsiniz.


Belki en sonunda mezun olduğunuzu ve Kryon’un öğrettiği her şeyi anladığınızı söyleyen bir kağıt parçası alırsınız. Ama etrafınızdaki melekler üzüntü içinde ağlarlar, çünkü içinizdeki küçük çocuğu hiç anlamıyorsunuz. Üstatlığın sırrı budur – benlik sevgisi duygusunu ve onun yarattığı enerjiyi anlamak.


Bir an için en sevdiğiniz üstadı gözünüzde canlandırmanızı istiyorum. Bu kişi kimdi? Belki Mesih idi? Belki Mesih’in annesi? Daha yakın zamanlarda belki de Muhammed Peygamber idi? Belki çok daha kadimdi ve Buddha idi? Belki çok yakın zamanlardadır. Belki Paramahansa Yogananda gibi bir gurudur? Belki onlardan biridir? Önemli değil, çünkü onların hepsi kendi kültürlerine aynı temel mesajı öğretti – insanlığın birliği ve içinizdeki Tanrı’nın sevgisi. Onları önünüzde hayal edin.


Yüzlerine bakın. Ne görüyorsunuz? Kendisiyle huzurda olan bir İnsan Varlığı görüyorsunuz. Üstatların hangi özellikleri bilinir? Huzur, sabır, dramanın olmayışı, sevgi ve anlayış – tüm bu şeyler. Bunun entellektüel bir arayışla mı geldiğini düşünüyorsunuz? Onların yaşamları hakkında size neler anlatıldı? Belki ayak izlerinin olduğu yerde çiçeklerin büyüdüğü anlatıldı. Yüzleri güneş gibi parlardı ve küçük çocuklar etraflarına toplanırdı. Hayvanlar bile onların kim olduklarını bilirdi! Tüm bunlar onların içlerindeki Tanrı’yı sevdikleri içindi. Üstatlığın sırrı budur. Bununla sorununuz varsa, size bir vizyon vereceğim.


Aynadaki yüze bakın ve içinizdeki Tanrı’nın güzelliğini görün. Kendinize bakarken, onu sevin. Yavaşça, kendinizi sevmeye başlayacaksınız. Bu akşam bunun gibi sevilmeye cesaret edebilir misiniz? Kalbinizi açıp bu şeyleri hissetmeye cesaret edebilir misiniz? Neden olmasın? Neden korkuyorsunuz? Bunun sizi inciteceğini mi düşünüyorsunuz? Kültürel olarak uygun değil mi? Gerçek aileniz önünüzde, görünmez olarak burada.


Bu Kryon’un bu zamanda, bu yerde isteğidir. Yaratıcı’nın bir parçası önünüzde [Kryon enerjisi]. O, bu üçüncü dilde işittiğiniz ve hissettiğiniz şeydir. Bazılarınız bunu, bu mesajı okurken bile hissediyorsunuz ve bunun ne olduğunu merak ediyorsunuz. Pekala, bu, siz kapıyı açtığınızda gerçeğin kendisini sunma şeklidir! Kapısını açmış olanlar bunun gerçek olduğunu bilirler.


Burada sunulan enerjinin bir onaylanması var. Sahnede partnerimin etrafındaki renkleri görebilen bazılarınız, bunun sahte olamayacağını veya yapay olarak yaratılamayacağını biliyor. Odada gerçekleşen tezahürler veya şu anda buradaki sandalyelerden birinde devam etmekte olan şifa sahte değil ve yapay olarak yaratılamaz. Bu yerden geldiğinizden farklı şekilde ayrılın. Bu benlik sevgisidir. Bu, sizin adımlarla veya süreçlerle ya da entelektüel zihinle öğrenemeyeceğiniz, üstatların sahip olduğu şeydir. O olmalısınız.


Ve öyledir.


KRYON


Çeviri: Saffet Güler

Fatima'nın üçüncü sırrı...
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.02.17, 02:33
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,609
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 18.03.17, 05:21
 
Üyelik tarihi: 28.11.16
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 2,334
Etiketlendiği Mesaj: 110 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Evet herşeyi hissetmek güzell emeğine saglıkk
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 18.03.17, 13:50
Üye
 
Üyelik tarihi: 01.03.17
Bulunduğu yer: balıkesir
Mesajlar: 67
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkür ederim
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 20.04.17, 15:19
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,734
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

PayLaşım İçin TeşekküRLeR
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 15.06.18, 22:28
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,058
Etiketlendiği Mesaj: 884 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın SiLence, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
kryon, sirri, ustatliin

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Mevlananin Esrarengiz Sırrı (Mezar Odasının Sırrı) SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 13 13.12.23 06:01
Mevlananın esrarengiz sırrı Tuana Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 02.06.19 01:47
Ricalül-Gayb ve Hilafet Sırrı SiLence Diğer Havas Konuları 6 10.10.18 20:58
Ricalül-Gayb ve Hilafet Sırrı Devrimci Diğer Havas Konuları 14 02.05.18 02:10
Mevlananın Esrarengiz Sırrı... SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 2 04.04.17 07:37


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:25.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147