Regresyon Uygulaması Ses Kaydı- Geçmişte Yaşanan Olumsuz Duyguları Dön - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Evrensel Enerji Sistemleri > Hipnoz & Bilinçaltı

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 24.03.17, 14:13
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,739
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Regresyon Uygulaması Ses Kaydı- Geçmişte Yaşanan Olumsuz Duyguları Dön

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Regresyon geçmişte yaşanmış olayların zihinde yeniden canlanması halidir. Bu durum herkesin başına her an gelebilir. Bir çağrışım bir anda geçmiş bir olayı hatırlamamıza neden olur. Hipnotik ortamda telkinle bu durumu yaratmaya hipnotik regresyon diyoruz. Hipnotik ortamda regresyon yaşama şansı daha fazladır. Aksi de geçerlidir. Yani kişi bir şekilde bir an herhangi bir ortamda reg*resyon yaşamışsa, regresyonu yaşadığı anda içinde bulunduğu durum hipnotiktir diyebiliriz.
Bir olayın zihinsel düzeyde canlanması ne demektir?
Kişi geçmişte bu olayı ya*şarken beş duyusu tarafından kaydedilen algıların yeniden zihin tarafından can*landırılması demektir. En sık olan görüntü şeklinde olan canlanmalardır. Kişi o olayı sanki yeniden bir rüya görür gibi görmeye başlar. Bu görme bazen kendisi kamera gibidir ve etrafındaki olayları görür şeklindedir. Bazen de kendisini de olayın içinde seyreder. Bu ikinci şekilde canlanmalar daha geçmişte olan, çocuk*lukla olan olaylar için daha geçerlidir. Bilinçaltı bir şekilde olayları kaydetmekte ve yeniden canlandırırken kişinin anlayacağı görüntüler haline getirebilmektedir. Bazen regresyonlar ağırlıklı olarak sesler şeklinde kendini belli eder.

Telkin ses kaydında önce tüm vücudun gevşetme telkinleri devamında ise transa geçirme telkinleri bulunmaktadır. Trans telkinlerinden sonra ise aşağıda metni bulunan regresyon telkini bulunmaktadır. Devamında ise transtan çıkarma telkinleri bulunmaktadır.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Verimli bir çalışma için sessiz, sakin bir ortamda bir sandalye ya da koltukta oturarak dinlemeniz etki için daha uygun olacaktır. Uzandığınız zaman uykuya dalabilme olasılığınız vardır. İster uzanmış, ister oturmuş olun herhangi bir pozisyonda bacak bacak üstüne atmamanız ve/veya kollarınızı kavuşturmamanız sizi çalışma sırasında sizi en rahat pozisyonda tutacaktır.
En az yarım saat kadar dingin kalabileceğinizden emin olun!
Başlangıçta düşüncelerin akınına uğradığınızı düşünebilirsiniz. Size huzur vermediklerini hissedebilirsiniz. Onlardan kurtulmaya çabalamayın. Direnmeyin. Bırakın ve Sadece izleyin. Bir süre sonra akıp gideceklerdir.
Seans sonrasında, daha önce sizi rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırıp ve tepkilerinize bakmanız telkinin etkili olup olmadığının kontrolünü sağlayacaktır. Olayı tüm duyularınızla hissederek canlandırma yaptıktan sonra içinize dönüp tepkilerinize bakın. Ne hissediyorsunuz. Sizi rahatsız eden duygularınızda azalma var mı?
Bu telkin tek başına bir hastalık tedavi yöntemi değildir.
Ses kaydındaki tüm konuşmalar duyulabilir, açık ve nettir.
Ses kaydını dinlerken rahatsızlık hissederseniz (nefes alamama, panik atak vb.) telkini dinlemeyi bırakın.
Uzun süre yüksek sesle dinlemek işitme bozukluklarına yol açabilir.
Olabilecek rahatsızlıklardan dolayı tüm sorumluluk telkini dinleyen kişiye aittir.

Dikkat : Tibbi tedaviye ihtiyaç duyan psikolojik rahtasızlığı olan (Panik Atak vb.) kişiler için uygun olmayabilir.

Sevgilerle
Halis Şahiner




İçinde bir duygu var, bugün seni buraya getiren duygu, seni bu çalışmayı yapmaya zorlayan, rahatsız eden duygu. Şimdi ben 1' den 10' a doğru sayarken bu duyguyu gittikçe güçlü hissetmeye başlıyorsun. 1, işte sorununu yaratan duygu*yu hissetmeye başladın. 2, bunu gittikçe güçlü hissediyorsun. 3, sanki bir barajın kapakları açıldı da bu duygu bedenine sular seller gibi dolmaya başladı. 4, işte duygu bu duygu. 5, şimdi bedeninin belli bölgesinde bunu daha güçlü hissediyor*sun. 6, duygunun şiddetinin artmasına izin veriyorsun. 7, bu duygu ile beraber bu duyguyu yara*tan geçmiş olaylarda canlanıyor. 8,güçleniyor.
9, yaşamında hissetmediğin ka*dar şiddetli hissediyorsun. 10, işte duygun bu duygu.
Bu duyguyu nerende hisse*diyorsun?

Şimdi vucüdünda bu duyguyu hisettiğin parçana odaklanmanı istiyorum. Bu parçanın dili olsaydı sana ne anlatma isterdi. Bunu ona sorarmısın?
Bu duyguyu hissettiğin, geçmişinde yaşadığın değişik olaylar var. Bu duygu geçmişe bir köprü oluşturuyor, geçmişte böyle hissettiğin her olay ile bağlantısı var.



"5' den 1' e doğru saymaya başladığımda, sen yaşamındaki eski bir tarihe, bu duyguyu ilk hissettiğin geçmiş bir zamana gideceksin.
Ve olayı sanki şu anda oluyormuş gibi yeniden yaşamaya ve hissetmeye başlayacaksın... 5, geçmişe doğru gidiyorsun. Bu duyguyu hala içinde taşıyan bir an bir olay, bir sahne yavaş yavaş zihninde canlanıyor. 4, gittikçe olayın içine giriyorsun, sanki şu anda yaşı*yormuş gibi hissetmeye başlıyorsun. 3, işte şimdi sahne gittikçe açılmaya ve belirginleşme başlıyor. 2, gittikçe daha net görmeye başlıyorsun."
"1, şimdi oradasın... İlk izlenim."

Ne hissediyorsun?
.................................................. ..............................
Oradaki kendine şunu sormanı istiyorum. Orada hatalı algıladığı şey neymiş. Bunu görsün
.................................................. ...................
Evet şu anda seni rahatsız eden duygunla ilgili ilk sahneye ulaştık. Ve ondaki duygularını gördün. Şimdi bu duygunla ilgili başka sahneler varmı bunu görmek için yeniden bir seyahate çıkacağız



"Dikkatini duyguna yoğunlaştır ve ben 5' den 1' e doğru sayarken sen daha ön*ceki bir zamana, aynı duyguyu hissettiğin daha önceki bir tarihe doğru gideceksin."
5, geçmişe doğru gidiyorsun. Bu duyguyu hala içinde taşıyan bir an bir olay, bir sahne yavaş yavaş zihninde canlanıyor. 4, gittikçe olayın içine giriyorsun, sanki şu anda yaşı*yormuş gibi hissetmeye başlıyorsun. 3, işte şimdi sahne gittikçe açılmaya ve belirginleşme başlıyor. 2, gittikçe daha net görmeye başlıyorsun."
"1, evet şimdi oradasın... İlk izlenim neler."
Şimdi ayaklarına bakmanı istiyorum. Ayaklarında ne var?
Ayakkabın var mı, Varsa ne renk?
Harika yere bakmanı istiyorum döşemeleri hisset, döşemeleri hissetmeye başladığında yavaş yavaş bulunduğun yer netleşmeye etraftaki ayrıntıları görmeye başladın değimli?
"Gündüz mü, gece mi?"
"İçerde misin, dışarıda mı?"
"Yalnız mısın, yanında birisi var mı?"
Eğer birisi varsa, " Kiminlesin?"
Eğer yalnızsa "Ne hissediyorsun yalnız?"
Kaç yaşlarındasın?
Ne hissediyorsun, ne görüyorsun, ne duyuyorsun?
Duyguyu bedeninin neresinde hissediyorsun?
……………………………….
Çok güzel. Şimdi seni rahatsız eden duygunun kaynağına ulaştık. Şimdi senden istediğim bu olayın olduğu zamanın biraz daha ilerisine gitmen birkaç saat ya da birkaç gün öncesine. Harika
……………
Eğer yaşamında seni orada bekleyen gibi bir çocuğun olsaydı onu sever miy*din?
Harika
Öncelikli olarak oradaki küçük çocuğa sevgilerini sunmanı istiyorum. O küçük çocuğa iyi ki varsın de, sen olduğun sen bu deneyimleri yaşadığın için ben şu anda varım de. Seni çok seviyorum. Her zaman senin yanındayım de. Ve gelecekten aldığın tüm özellikleri o çocuğa aktar. Bir şey yapmana gerek yok sadece o çocuğa sıkı bir şekilde sarılmanla o özelliklerin hepsi o küçük çocuğa geçti artık. O çocuk daha güçlü ve onda da güzel bir koruma kalkanı oluştu.
Artık o küçük çocuk yaşamış olduğu olayla yüzleşmeye hazır.
Çok güzel.
Şimdi senden o küçük çocuğun elini tutarak birlikte rahat ve kendinizi güvenli bir yere oturmanızı ve seni rahatsız eden olayı gözünüzün önünden bir film şeridi gibi geçmesini seyretmenizi istiyorum. Yanındaki küçük çocukla birlikte filmi üçüncü göz olarak izleyin.
Olan olayları ve hissettiklerinize bakın.
……………………………..
Harika film bitti. Şimdi yeniden içindeki duygulara bakmanı istiyorum.
Ne hissediyorsun?
Şu anda hislerinde bir azalma var mı?
……..
Harika
Şimdi senden o filmi geriye sarmanı ve yeniden seyretmeni istiyorum.
Filmi geriye sararken eski videolarda malum görüntü ekrandayken sarılıyor film.
Hareketler geri geri çok ilginç değil mi?
Aynı zamanda sesler çok garip. Çok komik değil mi?
……………………………………….
Filmi başa sardık.
Biliyorsun ki hiçbir film ikinci kez seyredildiğinde ilk seyredilişindeki kadar heyecan yaratmaz? Çünkü filmin sahnelerini biliyorsundur?
Şimdi film yeniden oynamaya başladı. Yanındaki çocuğun ve kendinin tepkilerine bak. Tepkilerin çok değişti. Seni eskisi kadar rahatsız etmiyor değil mi?
………………………
Çok güzel film bitti.
Ama artık seni rahatsız eden duygu çok azaldı hatta yok gibi.
Şimdi senden filmi yeniden geri sarmanı isteyeceğim. Geri sararken ilginç bir şey oluyor. Filmin ileri geri hareketinden dolayı film yıprandığı için görüntüler siyah beyaz hale gelmiş.
Ve geri sararken bunları da fark ediyorsun. Hareketler geri geri konuşmalar anlaşılmaz komik. Yandaki küçük çocuk kahkahalarla gülüyor.
…………………………………………..
Ve filmi son olarak yeniden izlemeye başlıyorsunuz. İlginç bir şey oluyor. Film siyah beyaz ve hareketler çok garip sanki bir komedi filmi izliyorsunuz. Ve kahkahalarla seyrediyorsunuz.
Ve o filmde sizi rahatsız eden en önemli olayın olduğu görüntüye geldiğinizde filmi durdurup bir fotoğraf haline getiriyorsunuz. 10-15 ebadında siyah beyaz bir resim.
Şimdi o resme bakıyorsunuz resmi geriye doğru sizden uzaklaştırırken duygularınıza bakıyorsunuz. Artık sizi rahatsız eden bir şey kalmadı o sadece bir kağıt parçasından ibaret. Resmi yeniden kendinize yaklaştırıyorsunuz ve o resimde sevdiğiniz bir şey yada birisi varsa o resimden makasla kesip çıkartıyoruz. Geriye kalan fotoğrafın etrafına kartondan bir fon yapıp etrafına da bir çerçevede yapıp kenara koyuyoruz. Bu güne kadar sizi rahatsız eden olay bir kağıt parçasının içinde değimli?
O zaman sizi rahatsız eden olayı hayatından ilelebet çıkartmak ister misin?
Harika o zaman o resmi istediğin bir şekilde yok edebilirsin değil mi?
Yakarak ya a kağıt kıyma makinesine atarak yada başka bir şey.

Şimdi o olaya baktığınızda orada hiçbir şey yok değil mi?
Şimdi senden bilinçaltının yardımı ile oradaki olayı senin kendini mutlu huzurlu hissedeceğin ve sana olumu yönde katkıda bulunacak o filmden çıkardığın kişiyi de ekleyerek bir senaryo yazıp film olarak oynatmanı istiyorum.
Ve o küçük çocukla beraber seyretmeni istiyorum
………
Harika
Renkleri capcanlı bir film.
Çok güzel
………………..
Şimdi film bittiğinde o küçük çocukta sende kendinizi rahatlamış huzurlu ve mutlu hissediyorsunuz değil mi?
Çok güzel.
İşte böyle.
Şimdi senden o çocuğun elinden tutup o filmin içine girmenizi istiyorum. Ve o küçük çocuk yeni yaratmış olduğunuz filmi içinde oynarken filmdeki tüm olayları kendi gözünden ve hissederek oynamasını seyret.
O çocuk kendine çok güvenli ve rahat değil mi?
Harika.
Şu anda o çocuktaki algı değişikliği tüm yaşamında bir kelebek etkisi yaratarak şimdiki sana kadar geliyor.
Harika bir duygu değimli?
Oradaki çocuk sana şunları söylerken sen bu durumu tüm bedeninde ve ruhunda hissediyorsun:
“Ben değiştim. Değişirken, sen de değiştin... Çünkü ben senim. Ben senin kalbin*de yaşıyorum. Tüm duygularının kaynağı olan yerde. “

Harika şimdi senden o çocukla el ele tutuşup geleceğe bakmanı istiyorum
Ne görüyorsunuz?
Aydınlık güzel bir yol?
Ya da başka bir şey.
Eğer önünüzde sizi rahatsız eden başka bir olay varsa kaydı burada durdurup onu da yukarıda yaptığımız teknikle dönüştürmeniz gerekmektedir.

Şimdi sizden istediğim şey seni geçmişe getiren bu aracınıza binmeniz ve bu güne gelirken yaşamınızın tüm evrelerinden geçmeniz. Ve üzerinden geçerken kendinizi seyretmeniz.
Kendinizdeki değişikliği görürken aynı zamanda sahip olduğunuz tüm özellikleri ve deneyimlerinizi bir perinin çubuğunu sallayıp etrafındaki her şeyi peri tozlarıyla kaplaması gibi sizde yaşamınızdaki tüm kendinize sahip olduğunuz özellikleri aktarın. Ve tüm zamanlardaki kendinizin üstüne sahip olduğunuz o özellikleri yükleyerek bu güne gelin.
Harika değimli.
Tüm yaşamınıza uçaktan bakar gibi bakarak seyretmek.
Çok güzel.
İşte böyle
Şimdi buradasın.
Ve senden şunu yapmanı istiyorum.

Daha önce seni rahatsız eden olayla ilgili olarak yaşamında bir olayı canlandırmanı ve tepkilerine bakmanı istiyorum. Olayı hissederek canlandır. Görüntü, ses ve dokunma tüm temsil sistemlerini kullanarak olayı canlandır ve İçine dön ve hislerine bak neler hissediyorsun
……………………………..
Harika, kendini çok iyi hissediyorsun değil mi?

Çok güzel artık yeni bir davranış kalıbına sahipsin. Yeni bir seçeneğin var.
Şu andan itibaren yepyeni bir hayata başlıyorsun.
Her gün her alanda daha iyi daha iyi oluyorsun.
Farkında olarak her gün ve her gün daha iyiye doğru. Olayları daha berrak görerek. Her gün iyileşme gösterdiğini bilerek.
Kendini gelecekte hayal etme kapasiten var. Bolluk ve bereket içinde, huzurlu, sağlıklı, başarı ve mutlulukla yaşadığının hayali.
Tüm bu söylediklerimi senin hatırlamana gerek yok. Ama bilinçaltın ve koruyucu meleğin seni idare etmeye devam edecek. Bu her saat sürecek, her saat, her gün hatta her yıl.
Ve sen gelişme gösterirken ilerlerken kendinden çok eminsin. Güvendesin.
İstediğin her şeyi hayatına kolayca kabul ediyorsun. Yaratıcılığını kullanarak istediğin her şeyi hayatına çekebiliyorsun. Yaratıcılığını kullanarak istediğin şeylerin hayatına gelmesine izin veriyorsun

Harika bir duygu değil mi?
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 21.04.17, 11:37
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Paylaşım için teşekkürler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 07.04.23, 05:16
 
Üyelik tarihi: 17.08.22
Bulunduğu yer: Mezopotamya
Mesajlar: 452
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yanlış mı anladım Bu bilinçaltı olumsuz duyguları dönüştürme ses dosyasi nerede.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
don, duygulari, gecmiste, kaydi, olumsuz, regresyon, ses, uygulamasi, yasanan

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Geçmişte yaşanan olaylar sonucu oluşan kabz hali için dua Eduxa11 Sorularınız 12 25.04.21 23:53
Regresyon ve Affetme Telkini Tuana Hipnoz & Bilinçaltı 2 24.03.21 22:15
Hipnoterapi Olumsuz Duyguları Temizler SiLence Hipnoz & Bilinçaltı 5 26.07.20 21:51
Regresyon Uygulaması - Bilinçaltı Kayıt Temizliğinde Kaynak Olaya Ulaş madlen Hipnoz & Bilinçaltı 11 09.04.20 20:19
Regresyon Terapisi Tuana Psişik Yetenekler 3 29.06.19 09:57


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 13:26.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147