Hadim Sahibi Olmak - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Huddam ilmi

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 01.05.16, 09:48
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,918
Etiketlendiği Mesaj: 208 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Hadim Sahibi Olmak Tecrübeleri

Eski bir hadim sahibi ile şöyleşim

Geçenlerde değerli bir büyüğüm ile bazı formüller hakkında fikir alışverişinde bulunuyordum.Kendisi eskiden tedavi işleri ile meşgul olmuş ve bir kasemin (Kasemül Emlakül Felekiyye)tasarrufuna erişmiş bir kişi idi .Şimdi bu konu aslında hem ulvi sufli muhabbeti hemde başka şekilde belki tartışmaya açılabilecek bişey ama ben şuradan gireyim ....

Bu abi kasemin hizmetlileri ile kurduğu dostluk sayesinde yanına gelen bir çok kişiye elini bile sürmeden bişey sormadan yardımcı olabilmiş ve tedavi etmiş birisidir. Ve bu iş karşılığında hiç bir ücret talep etmemiştir.Çünkü ücret bildirmesine izin verilmemiştir...
Kendisi namazında niyazında olan birisi olmasına rağmen bir gün bilgisayarına indirdiği bir e kitapın haram olduğu konusunda uyarılmış,ikincisinde ise bir arkadaşının barda birisi ile buluşacağını söylemesi ve kendisini davet etmesi ile gelişmiştir .x abi içki içmediğini ve öyle yerlere girmediğini söylesede arkadaşı gir burda bekleme bir cola içersin zaten 15 dakkaya gelir ısrarını kıramamış ve bara girip colayı içmiştir.Akşam olunca kendisine aynen şöyle denilmiştir sen ne biçim bir Müslümansın? Müslüman adam içki içilen yere girermi?Ve hadimlerce terkedilmiştir.Sonradan kendisi haya edip birazda bu işlerden yorulduğu için tekrar kasem çalışmasına girmemiştir ....
Bana dediği şey eğerki ulvi yardımcı edinmek isteyen tanıdıkların varsa tek bir haram lokma yemeyip hiç yalan söylemesinler.Hatta forumunuzda dağıttığınız kitapları bile indirip kullanmasınlar ,5 vakit namaz kılıp zikrullahla meşgul olmayan, kibirli olan ve kalp kıran herkes tarafından sevilipte bir kişi bile sevmeyen birisi olsa bile kendileri irtibata geçmeleri zordur.Hatta yaşantısına dikkat etmeyip hayallere kapılan ve bu kapıyı zorlayanlara ceza verilmesi bile muhtemeldir demiştir.Bunu birşey savunduğum ,katılıp katılmadığım için falan açmıyorum sadece bu sohbeti sizlerle paylaşmak istedim ,belki hoşuna gidip ders alan olur belki ekleyeceği bişey olan olur ..
En doğrusunu Allah bilir ...

NOT: *********** tarafından Rahmetli İdris ÇELEBİ ile yaptığı görüşmeyi foruma konu olarak açmıştır. İdris hocamız bu yukarıdakileri aynen banada anlatmıştı. Bu tecrübenin ulvi hadim sahiplerine bir uyarı olması gerektiğini düşünüyorum.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 01.05.16, 10:12
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,918
Etiketlendiği Mesaj: 208 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Evet ulvi hadim elde etmek isteyen yaşantısına çok dikkat etmelidir.Öncelikle büyük günahlardan kaçınmalıdır.Ve içki içlen yer değil hatta mumkunse içki satılan yerden bile alışveriş yapmamalıdır.
Zina yapmamalıdır.5 vakit namazını kılmalı ve zikrullahı ihmal etmemelidir (zikrin güzeli devamlı olan virddir ve Allah c.c. herhangi bir ismini devamlı vird etmek v.s.)
Mümim müminin dostudur.Bu şekilde olunca.Siz insansınız ve yaşantınız içki kumar zina v.s. doluysa mümin dostunuz olur mu? Hangi ortama neye göre yaşarsan ona göre dostların olur.
Ha büyü falan yapamazsın ulvi varlıklarla.Yalan söylemezler, çok ve gereksiz asla konuşmazlar,edeplidirler ibadetlerine de çok dikkat ederler...Ha diyelim ulvi bir hadimininiz oldu.
Veya yaptığınız zikirlerle v.a. etrafınıza mubarekler teşrif ettiler.Sizinle namaza falan durunca veya zikrinize katılınca tırsmıycaksınız.
Ve onlardan bir şey isterken de: Bunu yap, bana şunu ayarla ,veya bunun beni sevmesini sağla gibi şeyler yaptıramazsınız.Bunaları ancak sufli varlıklar yapar. Onlar da şeytana hizmet eder ve bedelsiz hiç bir şey yapmazlar.Bunu iyi bilmek lazımdır.
Ulvi hadim elde etmek için de ibadet ve zikir yapılmaz.Bunlar Allah. c.c. rızası için yapılır.Peygamberimiz (s.a.v.) in yolunda olmak ve ölmek için yapılır.
E zaten siz böyle yapınca eninde sonunda sizin gibi düşünen ve yaşıyanlar etrafınıza gelir.Ve size yardım etmeye ve korumaya çalışırlar.Bunlar da SubhanAllahın Mümin müminin kardeşidir hükmünce gelirler...
Enerjiniz Nurunuz zikriniz onları celbeder.v.s.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 01.05.16, 10:26
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,918
Etiketlendiği Mesaj: 208 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

1970'li yıllarda Adana'da genç bir adam ailesiyle yaşıyormuş buna deli Mehmet diyorlarmış,ailesi bunu ziyaretlere götürürmüş,birgün kafasında yaralar çıkmış artık ölecek gözüyle bakıyorlarmış hangi ziyaret bilmiyorum fakat bunu ailesi yine bir ziyarete götürüp bırakmış, o zamanlar ilk gençlık yıllarıymış,ziyarette gece vakti buna şifacı cinler gelmiş, buna şöyle demişler;"biz sana yardım edip seni sıhhatine kavuşturacağız sende bizim aracılığımzla insanlara şifa dağıtacaksın fakat verdikleri dışında para istemeyeceksin" demişler, mehmet sabah olunca yürüyerek evine gitmiş ailesi şaşırmış vs... Gel zaman git zaman Mehmet hoca olmuş,ismi çok duyulmuş,şifacılığı insalara yarar sağlamış hatta 1980 ihtilalinde Adana'da albay hocaları topladığında buda tutuklular arasında albaya seslenmiş sizin çocğunuz olmuyor,gerçekten de albayın çocuğu olmuyormuş,ben size ilaç yapacapım çocuğunuz olacak demiş nasıl olmuşsa işte ikna etmiş albayı ve albayın eşi hamile kalmış çocuk doğmuş;albayda buna oturduğu mahallede büyük bir ev yaptırmış ve mehmet hocaya dokunulmazlık vermiş,Kenan Evren'e bile şifacılık yaptı der büyüklerimiz aslını bilemem... Neyse bu olaydan sonra hocaefendi şımarmış, geçen 2011 ekim ayında bizim arap tayfasıyla konuşurken mehmet hoca ne oldu diye sordum, şaşırıp gülmeye başladılar, köçek mehmeti napacan dediler,meğersem mehmet hoca sözünün dışına çıkmış,ve insanlardan para talep etmiş şifacılarda bunu terk etmişler...Düğünlerde köçeklik yapıyor delirdi dediler...

Alıntıdır.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 09.05.16, 03:03
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Azerbaycan
Mesajlar: 2,918
Etiketlendiği Mesaj: 208 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ruhaniyyet ve Azaim ilmiyle uğraşmak isteyenler bu konuyu iyice okusunlar.Önce nefislerini hallerini düzeltsinler.Ulvi hadimlerin şartları biraz ağırdır ona göre.

Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 10.05.16, 15:44
 
Üyelik tarihi: 16.04.16
Mesajlar: 412
Etiketlendiği Mesaj: 1403 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

abi biz beşeriz kendimizi dünyadan soyutlarsak sevgimiz kaybolur evalt sahibiyiz duygu taşıyoruz bu konuda haram ve yalan eyvallah amma bize görev verildi ise biz oradan bir arkadaşımızı çıkartmak amaçlı bile olsa giremeyeceğiz demektir göz gördüğünü sever akıl ise düşündüğünü ya biz hangisine bağlı kalalım şatım vallahi
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 23.02.18, 19:13
Acemi
 
Üyelik tarihi: 21.02.18
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 18
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Gerçekten hadimi olan para almıyor diyor , isteyen kişiler çok para istiyorlar
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 11.05.18, 18:53
 
Üyelik tarihi: 07.05.18
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 107
Etiketlendiği Mesaj: 4 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Subhanallah... Ne muhteşem bir ilim nasip olur mu? acaba bize de... Ya Rabbi takdir eden sensin, talep eden benim, bilmem layık mıyım? Amma mutlak takdir senindir...

Çok güzel bir paylaşım Allah razı olsun, okudukça bile mutlu oluyor, neşe ile doluyor insan...
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 12.05.18, 22:33
Üye
 
Üyelik tarihi: 06.04.18
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 44
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah rahmetini ve nur'unu esirgemesin inşallah ...metnin içeriğinde çok güzel dersler var. Zor olan her zaman kıymetlidir.diğer taraftan bakacak olursak aslında zor şartlar diye dile getirdiğimiz cümleler İslam'ın ve takva sahibi olmanın gerekliliği değil mi ? Rabbim NUR'u ile aydınlanmayı nasib etsin.
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 25.02.19, 12:23
 
Üyelik tarihi: 11.10.18
Bulunduğu yer: Kocaeli
Mesajlar: 417
Etiketlendiği Mesaj: 103 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cok iyi bilirim haram insani ne hale getiriyor allah korusun
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 13.09.20, 17:21
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.01.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 182
Etiketlendiği Mesaj: 8 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel açıklamalı örnekli bol nasihatlı bir konu olmuş.. Ama anlayabilene.. Kimisi başına gelen musallatı da hadim sanıyor..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
hadim sahibi ile söyleşi, hadim sahibi olanlar, hadim sahibi olmak, ulvi hadim elde etmek, ulvi hadim sahibi olmak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Ev sahibi olmak isteyen bu terkibi okusun Tolga60 Rızık ve Bereket Uygulamaları 2 28.02.24 14:00
Evrad-i Kutsiye - Evrad-i Bahaiye HeartLess Hacet & Dilek Uygulamaları 75 22.02.24 16:57
Dua istek ve dilekler için esmalar muhasebeciim Esmalar 0 19.11.23 23:16
Cevşen-ül Kebirde Geçen 999 Esma-ül Hüsna Havasokulu Cevşen ve Havassları 42 05.04.22 23:54
ilim Sahibi Olmak için SiLence Havas Dersleri 14 29.01.22 23:26


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147