Köpek Büyüsü - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 27.02.18, 13:09
Sin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
💫 Güvenilir 💫
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: Irak
Mesajlar: 2,218
Etiketlendiği Mesaj: 1501 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Köpek Büyüsü

KÖPEK BÜYÜSÜ

UYARI.bilgi amaçlıdır büyü ögretilmemektedir.

Köpek büyüsü 12 gün gibi kısa bir sürede etki eden ve uzun süreli aşklara kapı aralayan çok tesirli bir büyüdür. Yazılı belgelere geçmiş en eski büyülerden biri olup günümüzde de yaygın olarak uygulanmaktadır.

Bu yazımızda "sihr-i seg" olarak da bilinen köpek büyüsü hakkında ayrıntılı bilgiler vereceğiz. Yazımızın sonunda ise aşk konusundaki sorunların halli için okurlarımıza önemli bir tavsiyede bulunacağız.

İşte tüm boyutları ile köpek büyüsü

Köpek büyüsü hangi amaçla yapılır?

Köpek büyüsü birisini kendisine aşık ettirip bağlamak için uygulanan bir büyüdür. Ancak kimi zaman az da olsa aşk mevzusu dışında da kullanılmıştır. Mesela yakın koruma görevlilerini liderlerine bağlamak veya büyük maddi yetkiye sahip muhasebe görevlilerinin patronlarına ihanet etmelerini engellemek gibi.

Ancak köpek büyüsü denilince her şeyden önce "aşk yolunda birisini delice kendine bağlamak" anlaşılmalıdır.

Köpek büyüsü adını nereden alır?

Köpek büyüsü adını hem büyü malzemesi olan köpek tırnağından hem de "sevdiğini köpek gibi kendine bağlamak"tan alır.

Köpekler, insanoğlunun kedilerden ve atlardan çok daha erken evcilleştirdikleri "ilk evcil hayvan"dır. Bu bakımdan "sadakat"in sembolüdür. Zira köpeğin sahibine sadakati başka hiçbir varlıkla karşılaştırılamayacak kadar güçlüdür.

Köpeklerin bir diğer özellikleri ise uzak bir yere götürülseler ve aradan uzun bir süre geçse dahi ilk sahiplerini unutmamalarıdır. Bu yönüyle de köpekler “kalıcı aşklar”ın simgesi olmuşlardır.

İşte köpek tırnağının büyünün temel malzemesi olması ve köpeğin aşk konusunda taşıdığı anlamlardan ötürü bu bağlama büyüsüne "köpek büyüsü" adı verilmiştir.

Birisine köpek büyüsü yapıldığının belirtileri nelerdir?

Birisine köpek büyüsü yapıldığında kişi önceki davranışlarından bambaşka özellikler göstermektedir. Deyim yerindeyse o artık "bir başkası" olmuştur.

Köpek büyüsüne maruz kalan kişilerin önceki davranışlarından farklı olarak gösterdikleri yeni davranış kalıpları şöyle sıralanabilir:

Büyülenen kişide ilk zamanlarda saldırganlık dürtüsü güçlenir. Aşık ettirildikleri kişi dışındaki kimselere karşı çok "hoşgörüsüz" davranışlar sergilemeye başlarlar. Kendisine köpek büyüsü yapılan erkeklerin çoğu iş yerinde veya aile içinde büyük kavgalar çıkarırlar.

Dikkatsizlik ve boş vermişlik tavrı önemli büyü belirtileridir. Büyüye maruz kalan kişiler işlerini ve sorumluluklarını ihmal ederler. Her şeyi başka bir tarihe erteleme özelliği gösterirler. Sadece aşık ettirildikleri kişi ile alakalı durumlarda aceleci davranırlar.

Kendisine köpek büyüsü yapılan kişilerin gerçeklik algısı kaybolur. Kendi hayatları hakkında hayali tasavvurlarda bulunurlar. Maddi yaşamlarını ve ailevi gerçekliklerini hesaba katmadan hareket etmeye başlarlar. Kendilerini mantıklı kararlar almaya davet eden herkesi ise “kendisini anlamamak”la suçlarlar.

Bazı kişilerde ise ciddi mide rahatsızlıkları görülmeye başlar. Bu rahatsızlık sırasında kişi çok fazla duygusallaşır ve aşık ettirileceği kişiye karşı daha fazla duygusallaşır.

Diğer kara büyülerde görülen kısmi unutkanlık, uyku problemleri, hafif kekemelik durumları bu büyüde de görülmektedir. Ancak büyü yapan kişinin ustalığına bağlı olarak bazen hiçbir belirti görülmeden de köpek büyüsünün yapıldığını ifade etmekte fayda vardır.

Köpek büyüsü nasıl yapılır?

Köpek büyüsü tarihin ilk çağlarından beri üç aşamalı olarak icra edilen bir büyüdür. Bu aşamalar şöyle sıralanabilir:

Köpek tırnağı temin etme aşaması

Köpek büyüsünün ana malzemesi köpek tırnağıdır. Bazı bölgelerde tırnak yerine köpek kılı kullanıldığı da görülmektedir.

Köpek tırnağı alınacak köpeğin rengi önemli değildir. Ancak köpeğin cinsiyeti son derece önem arz etmektedir. Eğer bir erkek aşık ettirilecekse dişi bir köpeğin tırnağı, eğer bir kadın aşık ettirilecekse eril bir köpeğin tırnağı alınarak büyü yapılır.

Sadece köpeklerin sol arka ayaklarının tırnağı ile büyü yapılabilir. Köpek tırnağının gece vakitlerinde kesilmesi gerektiği ve gündüz hiçbir şekilde büyü uygulamalarının yapılamayacağı da eski el yazması kitaplarda yazılmıştır.

Köpek büyüsünde tuzlu hamur yapılması aşaması

Büyü yapan üstat, bir miktar tuzlu hamur yapar. Buradaki tuz, aslında aşkın simgesidir. Atılacak tuz miktarı aşık ettirilecek kişinin yaşına ve cinsiyetine göre değişir.

Yoğrulan tuzlu hamurun içine köpek tırnağı konur. Yoğurma işlemi tahmin edilenden daha uzun sürer.

Hamur yoğurma sırasında tılsımlı sözcükler okunmaktadır. Bu tılsımlı ifadelerde aşık ettirilecek kişinin adı ile birlikte annesinin adı da geçmektedir. Zira büyü uygulamalarında kimlik yan soy bağları anne üzerinden ifade edilmektedir.

Köpek büyüsünde tırnak-tuz-hamur karışımının toprağa gömülmesi

Köpek büyüsü hakkında bazı kitaplarda yoğrulmuş hamurun pişirildiği ve sevgiliye yedirildiği gibi yanlış bilgiler bulunmaktadır. Ancak bu görüş gerçeği yansıtmamaktadır.

Büyünün orijinal halinde hamur karışımı “bir bitki tohumu ekilir gibi” toprağa gömülmektedir. Burada gömülme sırasında da kimi tılsımı sözcükler söylenmektedir. Hamurun gömüleceği yer gelişigüzel seçilmez. Yerleşim yerlerinden uzak ve deniz, göl, ırmak gibi su kaynaklarına yakın yerlerde gömülme işlemi yapılır.

Köpek büyüsü kaç günde etkisini gösterir?

Diğer aşık etme büyüleri ile karşılaştırıldığında köpek büyüsünün çok daha hızlı tesirini gösterdiği açıktır. Sadece 12 günde etkisini gösteren büyü, zaman geçtikçe şiddetini daha da arttırır ve kişiyi tüm yönleri ile kuşatır.

Birçok aşık etme büyüsünde büyünün tesiri gittikçe azalırken köpek büyüsünde yapılan uygulama zaman geçtikçe bireylere daha güçlü biçimde tesir etmektedir.

Köpek büyüsüne neden “yuva yıkan büyü” denmiştir?

Bu etkili aşık etme ve kendine bağlama büyüsü her zaman bekar kişilerin birbirine aşık ettirilmesi amacıyla uygulanmaz. Bazen evli kişilere yönelik de yapılır.

Bu durumda evli kişi eşini ve çocuklarını gözden çıkarır. Tüm benliği ile “yeni sevgilisine yönelen aşık” önüne çıkan tüm engelleri aşmaya çalışır. Bunu yaparken pek çok insanın üzülmesine ve ciddi sıkıntıların yaşanmasına neden olur.

İşte böylesi durumlarda büyünün nasıl bozdurulacağı büyük önem kazanmaktadır.

"Kara" veya "ak" metotlarla köpek büyüsünü bozmak

Köpek büyüsünü iki farklı biçimde bozmak mümkündür. Bu metotlardan birincisi başka bir büyü yaparak köpek büyüsünü tesirsiz bırakma çalışmasıdır. Bu tarzda “büyü ile büyü bozmaya çalışmak” büyü üstatları arasında “kara bir metot” olarak isimlendirilir.

Çünkü büyü ile büyü bozmaya çalışmak bazen çok korkunç sonuçlara yol açabilir. Her şeyden önce büyü bozmak için yapılan yeni büyü telafisi mümkün olmayan sorunlara neden olabilir.

İkinci büyü bozma yolu ise daha güvenilir ve daha etkili bir tarz olan “Kuran sureleri ile büyü bozma çalışması”dır. Felak ve Nas surelerinin okunması ile en etkili büyüler dahi hükümsüz bırakılabilmektedir.

Bu sureleri büyüye maruz kalan kişinin bir yakını da okuyabilir. Zira büyülenen şahıs büyünün etkisinde olduğunu asla kabul etmemekte ve hissettiklerinin “kendi duyguları” olduğunu iddia etmektedir. Bu nedenle kişinin bir yakınının da büyü bozma dualarını okumasına ruhsat verilmiştir.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 09.11.19, 18:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.10.19
Bulunduğu yer: Tuymen
Mesajlar: 65
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yöntemin kendisi ve bu sevginin arsa büyüsü olabilir mi?
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 09.11.19, 18:24
Üye
 
Üyelik tarihi: 31.10.19
Bulunduğu yer: Tuymen
Mesajlar: 65
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
newlove Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yöntemin kendisi ve bu sevginin arsa büyüsü olabilir mi?
Bir aşk büyüsü için tarif söyle
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 08.03.23, 09:17
Acemi
 
Üyelik tarihi: 22.02.23
Bulunduğu yer: საქართველო
Mesajlar: 21
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

სად შეიძლება ვნახო შელოცვის ტექსტი და სრული მეთოდი.მადლობელი ვიქნები დახმარებისთვის

მადლობა თემისთვის.მინდა პრაქტიკაში გამოვიყენო ეს რიტუალი.გამიჩნდა კითხვები.მადლობელი ვიქნები თუ რიტუალს სრულად გადმომცემთ.წარმატებული პრაქტიკისატვის

მინდა გულწრფელი მადლობა გადავუხადო.გვერდის დამფუძნებლებს.მოდერატორებს რომლებმაც მომცეს საშუალება ჰავასის ცოდნას ვეზიარო.მე ბოდიშს ვიხდი.ქართული ენით წერისათვის.ეს შეტყობინება ჩემი გულწრფელი მადლიერების გამოხატვაა...ამ ეტაპზე წესები კარგად არ ვიცი.მომიტევეთ თუ სადმე კომენტარში უნებურად უზუსტობა ან შეცდომა გამეპარება.მადლობა რომ არსებობთ
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 14.03.23, 18:53
Ada Ada isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 02.02.16
Mesajlar: 1,097
Etiketlendiği Mesaj: 87 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

მადლობას გიხდით. ჩვენთვის სასიამოვნო იყო თქვენი ნახვა ჩვენს საიტზე.
__________________
O kadar kimsesizim ki
Hani ölsem
Cesedim geçmişin tozuna karışır gider
Yediğim yemekten içtiğim suya kadar tadsızım
Saçının telinden ayak parmaklarının ucuna kadar özledim seni..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
buyusu, kopek

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
rüyada köpek görmek Lokman K Harfi Rüya Tabirleri 4 05.08.23 00:39
Kazanç büyüsü (para büyüsü) nasıl yapılır faruk27 Sorularınız 28 21.01.23 20:13
Toprak Büyüsü (Ölü Toprağı Büyüsü) Sin Nazar ve Büyü Uygulamaları 25 14.11.21 19:47
Sudaki Köpek.. . havashavas Hayat Dersleri & Hikayeler 0 30.06.20 02:54
Ruyamda köpek Ebu emir yusuf Rüya ve Rüya Tabirleri 0 05.03.18 14:16


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 17:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147