Büyü-Musallat Sohbetleri +18 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 14.05.16, 12:36
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Büyü-Musallat Sohbetleri +18

Yazımıza başlamadan önce en iyi dileklerimi sunar en güzel günlerin mutlu yarınların hayırlı dakikaların , ömürlerin sizlerin olmasını dilerim. Çok yakın arkadaşım ve dostum Taha Erdinç Bülbül Bey bana bir söz hatırlattı ve beni çok düşündürdü, o da şuydu : (Unutmayalım ki her hal geçicidir) ben bu sözü sizinle paylaşmak istedim.

Evet sevgili okuyucularımız uzun zamandır sizinle yazışıyorum ve bir çok telefonlar alıyorum ve çok mutlu oluyorum diyorum ki çünkü gerçekten bilgi sahibi oluyorsunuz biz de bundan gurur duyuyoruz ama bazen öyle telefonlar öyle sorular geliyor ki tek kelimeyle enteresan. Bu işe ön ayak olan Arifan dergisine ve çalışanlarına teşekkürü bir borç bilirim.

Konumuz , cinler sihir be büyü . Daha önceki yazılarımızda değindiğimiz gibi büyü kelimesi ve cin kelimesine kısa giriş yapıp çıkalım. Cin kelimesi cann yani ateşin dumansız saydam halindenyaratılmış elle tutulmayan ve gözle görülmeyen ancak başka şekillerde görünen varlıklardır.

Büyü ya da sihir inanç sözlüğünde doğa üstü güçler ile doğanın etkileneceği anlamına gelir. Büyü kelimesini uzman doktor Hamdi Kalyocu nun bir kitabı çok açık ve net anlatımıyla şu şekilde açıklıyor ve ben de buna katılmaktan gurur duydum : Büyü Grekçede megenia , eski İran da , Latincede magicien olarak adlandırılmıştır. Osmanlıca da sihir , batı dillerinde ise magie ve magic denmiştir. Bunlar da çeşitlere ayrılmıştır ama biz kendi anlayışımıza göre bu konuda nasıl yapılır nasıl çözülür ve cinlerle irtibata nasıl girilir , girilirse ne olur fayda ve zararları hakkında biraz hem yaşanmış hem de yaşanacak olarak hissettiğimiz bazı harikulade veya korkunç hallerden bahsedelim. Çünkü bu konuda bayağı telefonlar geliyor. Bir defa büyü veya cinler vardır ama her şey onlar değil . Çoğu insanlar bunlarda özgüven sağlar oysa bu bilinmeyen esrarlı bir iştir. Daha önceki yazılarımızda bu konuda çok yazdım ve bizzat yaşanan olayları yazdım. Bu yazımı ise şu anda Almanya Köln de uçağın içinden yazıyorum çünkü bulutların üstünde ayağınız yerden kesilince daha ürkütücü veya tedirginlik insanları kamçılıyor ve dikkatli olmamızı sağlıyor.

Bir gün kameram omuzumda bir hastayla bir hocaya doğru yola koyulduk. Hasta o zaman çok sağlıklı ve durumu çok iyi bir dostumuz olarak bana ben bir hocaya gidiyorum bana bir cin verecek sen de gelirmisin dedi. Zaten bu konulara meraklı olmam sebebiyle hocanın kapısında kendimizi bulduk. Hoca bizi içeri aldı ve ona eğer ihlasın , namazın yoksa kul hakkı yediysen , zina yaptıysan bu işe girme dedi. Bizim dostumuz belki bu sayılanlardan birini yapmamıştır. ( Allah affetsin) Hoca ona tütsü yaptı ve biraz zikir dersleri verdi ve gece sabaha karşı bir şeyler olursa beni ara dedi ve biz eve geldik. Ben gece 02:00 sularında bu arkadaşı aradım ve Bakırköy devlet hastanesinde yatar buldum. Çünkü bu işler öyle kolay değil öyle zannedildiği gibi hiç değil ve bir hafta yattıktan sonra çıktı şimdi ben cinlerden bahsediyorum yazıyorum diye benden de korkup kaçıyor.

Mesela bir kızın veya bir erkeğin dilini bağlamak için eşekdili alınır ve yıldızların çok olduğu akşamda o eşek dilinin üzerine ebded hesabı olarak ……….. okunurdu ve o kızın veya erkeğin dilinin bağlandığı ve eğer kız veya oğlan evliliği kabul etmezse , 2 gün ve 1 gündüzün gecesi kendiliğinden kabul edilip karşı tarafı büyüleyerek evliliği kabul ederlerdi. Veya ebcedle yapılan bir büyüde aslan burcunda olan bir erkekle yay burcunda olan bir bayan ebced hesabıyla bir sedir yaprağı öğütülüp günün tan ağardığı anda üzerine siyah bir örtü örtülüp ……. okunduğunda kızın veya erkeğin ismiyle anne ismi celp edilirdi ve yine adına dil bağlama büyüsü denilip işlerini yürütürlerdi. Ebcedde öğlen saati kova burcu olan kız veya erkeğin ismi anne ismi bir kiremitin altına yazılır ...... okunup kiremiti bir güneş gören yere konduğunda kiremit ısındıkça onlar da birbirlerine ısınırdı. Ama Allah bunların hepsini cehennemle müjdeliyor ve bilesiniz kibu gibi sihirler ve büyüler Allah ın isteği olmadan onun kontrolü olmadan işlemez. Bu tür vesveselerden de kurtulmak için Mesleğim itibariyle ve de araştırmacı olmam sebebiyle bu tür sıkıntılara maruz kalan çok insan gördüm ve kurtulmak için de şu ayetler önemlidir.

1- HUD 1 – 5
-
2- MEARİC 1 – 7
-
3- YUNUS 78 – 83
-
4- BAKARA 18 – 21
-
5- BAKARA SON İKİ AYET
-
6- VELA YEÜDÜHÜ HIFZUHÜMA VE HÜVEL ALİYYÜL AZİM
-
7- VELA YÜFLİHUSSAHİRU HAYSÜ ETA
-
8- VE MİN ŞERRİNNEFFASATİ FİL UKAD.

Bunlar denenmiş ve faydaları görülmüştür. Yalnız bunları abdestli olarak bir bardak zemzeme okuyup üzerine 6 bardak su normal su ilave edip her sabah bir bardak içilirse şifa bulunur inşaallah.

Ebcedle yapılan büyülerin 3 çeşidinden bahsettik bu konuda çokokumak lazım bilmek lazım . Geçen sene bir arkadaşımla bir bir hocanın evindeyiz, adam baktım bir ip almış Elif Lam Mim diyerek iplere düğüm atıyor. Sordum bu ne demek oluyo , bununla karım bana çok söyleniyor onun ağzını bağlayacağım diyor. Adam o kadar da cahilki bilirim kendisi 5 vakit namaz da kılar . Dedim felak nas surelerinde ne yazıyor ( vemin şerrin neffasati fil ukad ) iplere üfleyip düğüm atanların şerrinden sana sığınırım. Adam o kadar karısından bunalmış ki bunları yaparsam hanım namaz kılıyor ibadet ediyor belki cennete girer onunla cennette bile yaşanmaz bu işi yaptığımdan dolayı Allah beni cehenneme atar. Tabii ki dil ıslak yerinde rahat. Hemen tevbe etmesini söyledim ve karısyla konuştuk ki enteresen meğer karısı da 6 ay önce aynı şeyi kocasına yapmış. İstanbul merkez efendi de bir cami müezzinine giderek kocamı kendime nasıl bağlarım demiş o da tırnaklarını kes öğüt …………. Şu duaları oku onları kahvesiyle içir, kadın da aynen uygulamış. Allah ıslah etsin bunların hayatları zindan diğer dünyaları da vakidir.Allah korusun yalnız şunu öğrendim ve araştırdım ki çoğu aileler bu konuda dağılmanın eşiğine gelmişler.

Bu konularda dünya kiliselerinin bir görüşü var. Hristiyan Vatikan Orada Athenaeum Pantificium Repina Apostolarium UPRA üniversitesi ve Gregorian üniversitesigibi bazı üniversitelerbu işle yakından ilgilenmekte ve zaman zaman düzenledikleri toplantılarda bu konuları ele alarak değişik din adamlarının huzurunda psikiyatr ve psikolog eşliğinde tartışmaktadırlar. V ebilinir ki Hristiyan dünyası zaman zaman gerçek hayat hikayelerinden alındığı ifadeedilerekbu konular sinemaya taşınmıştır. Mesela bu konuda Prof. Dr. M. Kerem Doksat şöyle ifade ediyor : Doçentliğinde bir derginin sorularına verdiği cevaplar az da olsa bizleri ilgilendiriyor. Şöyle diyor , Kuranı Kerim de cinlerin varlığından söz edildiğine göre ben cinlerin varlığına inanıyorum ancak aklı başında hiçbir psikiyatri uzmanının hastaları cinciye göndermelerine inanamıyorum. Yalnız siğil konusunda şunları söyleyebilirimvirüslerin sebeb olduğu ciltte meydana gelen bu hastalık okumakla yani inanmak ve telkinle geçiyor diyor. Bu da bilimsel bir tıp doktorunun söyledikleri katılmamak mümkün değil.

Bu yazımızda büyüye biraz fazla yer verdikama bunları bilmemiz gerekir. Büyülerse cinler olmadan devreye girmez. Mesela yaşanmış bir olayı gördümve tanık oldum. Bir gün araştırma yapmak üzere Ardahan a gittim ve sırada bekleyen 20 kadar insan gördüm. İçlerinden bir tanesi yanıma yaklaştı ve hocam sen benim gördüğümü görüyormusun dedi. Ben de ne görüyorsun dedim . Duvarda asılan ayetin altında yılan yatıyor görmuyormusun dedi. Hayır dedim ve o yılanı şimdi çağırayım kafasını kaldırsın dedi, pekala çağır dedim ve ben gerekli tedbirimi aldımve yılanı diğer sırada bekleyeninsanların da gördüğünü gördüm. Ben alışkınolduğum için ona şu soruyu sordumyılana sor hangi kavimden o da Semud kavminden dedi. Sordum dini ne? O da dinsizim amazonlar da bir ağaca taparım dedi. Tabii bunları adamın ağzından ses kalınlaşmış halde duyuyoruz. Bu arada benim ismimi sor dedim ismimi bildi ve kardeşimin ismini söyle dedim ve bildi acaba beni tanıyormu diye başka bir şey sordum, çocukluğumda Of ilçesinin Dumlusu köyünde sakladığım 4 tane bilyem vardıve yerini unutmuştum ona sordum aynen yerini söyleyince ben de hatırladım. Ama bunlar kafir cinler olduğu için 3 tane doğrunun yanında 10 tane de yalan söylerler , onun için akıllı olmak lazım ve sonunda çocuk bayıldı ve o hocanın müdahelesiyle oyılanı onun önüne getirdi ve yılanın üzerine okuduğunda yılanın yavaş yavaş dumanlaşıp yok olduğunu gördüm. Ama bu bir ilimdir , bunu herkes yapamaz zaten cin kelimeside gizliliktir. Neyin nerde nasıl olacağını bilemezsiniz.

Bir gün yine size yaşadığım bir olayı anlatmak isterim. Bunlar yaşanmış ve bizlerin tecrübesinden geçmiştir. Bir gün bir vatandaş bir kliniğe geldi, ben de oradaydımdoktora şunu söyledi , ben her gece bir şeyler görüyorumve elimin içine kına yakıyorlar sonra da beni dövüyorlar, 3 kişiler sonra üzerime kusuyorlar ve çeşitli insanların ölülerini tabutla bana getirip gösteriyorlar ben de sabaha kadar mahvoluyorum. Ben de daha önce doktora gittiniz mi dedim . 6 doktor dolaşmış 3 günde yatmışama bu rüyalardan kurtulamamış. Bunun üzerine bir kağıt üzerine bir yuvarlak daire çizdimve doktorla beraber ona bakmasını söyledik, ve çocuk aynen görüp anlatmaya başladı sesi değişti ve o doktora senin araban gece kapıdan çalınmış haberin var mı diye sordu, dedim kim söylüyor dedi cinler . Doktor o gece nöbetçiydi evi arayıp sordu ve gerçekten arabanın kaybolduğunu çalındığını öğrendi. Bir telaş olunca hemen nerede olduğunu sordum bana o kadar akıllı olsaydım cin olmazdım dedi ve kayboldu sonra polis kanalıyla araba bulundu.

Bu cinlerden ve rüyalardan kurtulmak için bir bardak zemzem yağmur suyu ve normal suyu karıştırıp bunların üzerine ;

1- AYETEL KÜRSİ
-
2- AMENERRASULÜ
-
3- FELAK
-
4- NAS
-
5- 11 SEFER YA MA’ŞERAL CİNNİ VEL İNSİ İNİS TETAĞTÜM EN TENFÜZÜ MİN EKTARİS SEMAVATİ VEL ARDI FENFÜZÜ LA TENFÜZÜNE İLLA Bİ SULTAN
-
6- HUD 1- 5
-
7- CİN 1 – 13
-
8- RAHMAN 1 – 4
-
OKUNUP 7 GÜN İÇİLİR. BİİZNİLLAH ŞİFA BULUNUR.

Değerli okuyucular bu konuda sizlere şunu öneririm ben yıllardır araştırmalarıma göre doktorlarlarla da konuştumve heyetlere girdimbunlar doktorluk olabilir, önce doktor sonra bunları uygulama da beis yoktur.

Evet değerli okuyucularımız bir de bu konularda erkek ve kadınlar da olan bağlılığa dikkat çekmek istiyorum. Öyle anlar olur ki ama psikolojik ama sihir ve büyü veya stres doktorların çeşitli adlar verdiği hastalık dolayısıyla veya isimlendirilmeyen nedenlerden dolayı erkek karısıyla veya kadın kocasıyla cinsel soğukluk yaşar ve ilişkiye giremezler. Bunun için çoğu zaman kadınlar kocalarından veya kocalar kadınlarından şüphelenirler. Bununla ilgili size yaşanmış bir olayı anlatmak isterim. Bir gün bir araştırma esnasında bir adamın hocam ben 2yıllık evliyim ama hala eşimle bir cinsellik olayı yaşayamadık dedi. Ben de doktora gittinizmi dedim , 11 doktor dolaştık ve bir çare bulamadık dedi. Acaba vajinimus veya başka bir neden olabilirmi diye tanıdığım bir psikiyatriye yolladım va bana doktorun yapacağı bütün tetkikler yapılmış dendi ve geri döndüler. Bunun üzerine ben de gereken çalışmayı yaptıktan sonra baktık ki yastığının içinde bir adam maketi ve uzvuna bağlı 7 renk ip düğümlenmiş ve bir ayet parçası yazılmış yastığa konmuş, N e zaman ki çıkardık ve çözülme işi olduktan 1 gün sonra adam beni aradı ve hocam bu iş oldu dedi. Kadının şu sözleri hiç aklımdan çıkmadı nasılneye güvenerek 7 yıl bekledin dedim söylediği şu oldu ( Her hastalık Allah tandır Her şifa da A llah tandır ) dedi. Ben Rabbimden geleni sabırla beklerim dedi. Bu kişinin bir diş doktoru olduğunu öğrendim. Allah yardımcımız olsun bu bağlılığın bazı belirtileri şunlardır ; Erkek sertleşme olur olmaz hemen boşalır veya karısına karşı nefsi uyanmazonu ya çok yakın akrabası şeklinde görür içi ilişkiyi kabul etmez veya hanımına karşı bir ten kokusu hisseder veya kadın kendini kasar ve aynı olayları yaşar. Bunlar hemen doktorla bağlantıya geçmeli ve alternatif olarak da şunları yaparlarsa faydalı olabilir ; Bir bardak suya

1-101 sefer selamün kavlen min rabbin rahim ,
-
2- 11 ayetel kürsi
-
3-zümer 1- 5
-
4-kalem 51 – 52
-
5- felak – nas
-
6- şifa ayetleri
-

Bunları bir Cuma zeval vakti suya okuyup 7 gün içerlerse biiznillah şifa bulunur , ama önce doktor. Bu konuda gelecek sayımızda geniş yer vereceğiz.


Değerli üyelerimiz lütfen forumdaki konulara yorumlar yazınız,sorular sorunuz,konular açınız,Konulara mesajlar yazınız ve chat bölümündeki sohbetlere katılınız.Sizleri forumda daha aktif görmek isteriz.Hep birlikte forumumuzu canlı tutalım.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 06.06.16, 10:51
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: Edremit/Balıkesir
Mesajlar: 5,337
Etiketlendiği Mesaj: 2751 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bilhassa bu mübarek Ramazan ayında hiçkimse büylerle veya bilmediği celb uygulamalarıyla uğraşmasın.Bu mübarek günleri ihya etmeye çalışalım.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 06.06.16, 14:29
 
Üyelik tarihi: 19.05.16
Mesajlar: 234
Etiketlendiği Mesaj: 15 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cok dogru abi namaz zikir kuran hatmi allah kabul etsin allah razi olsun

yazan ellerin dert görmesin kardeşim güzel paylaşım
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
buyumusallat, ile, memisolu, salih, sohbetleri

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Büyü ve musallat yüzünden hayatım karardı yucelmerve0642 Sorularınız 32 10.01.24 09:10
Kendini TEST ET (Büyü mü? Nazar mı? Musallat mı?) EvlduGavsulAzam Tecrübe Ettikleriniz 6 18.05.22 16:11
Büyü yapılmış kişiye cin musallat olmasada zarar görür mü? Bilvanisli Sorularınız 32 21.12.21 14:01
Sihir, Büyü, Tılsım: Gerçekler ve Efsaneler Sin Vefk & Tılsım 4 07.04.21 01:47
Kırmızı Büyü Mube Nazar ve Büyü Uygulamaları 0 02.08.19 22:46


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:32.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147