Evdeki negatif ağırlığı kaldırın - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Nazar ve Büyü Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 20.06.16, 01:35
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: United States
Mesajlar: 2,809
Etiketlendiği Mesaj: 63 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Evdeki negatif ağırlığı kaldırın



1-€“Evdeki ağırlığı kaldırmak için

üzerlik otu tohumlarını ile evin her yanını tütsülemek (tavayı kızdırıp içine süprüntüyü atıp -kokusunu evin her yerinde dolaştırmak)
b–kişisel olarak kurşun döktürmek.

2-€“Sirke ve gül suyu ortamdaki negatif enerjiyi dağıtır.Bu nedenle ev hanımları yerleri silerken yıkama suyuna az miktarda sirke katabilirler,evde huzursuzluk oluyorsa boş cam sil sprey kutusu içine,sirke konulur ve evde özellikle WC ve Banyo ve odalar(çocuk odaları) bu sprey buralara sıkılır ardından bir süre sonra ev havalandırılır.

3-€“Banyo suyuna sirke katılıp-son duşta bu su ile yıkanılır.

4-€“Eşyalar sirke ile temizlenebilir.

5-€“Her sabah bir çay kaşığı elma sirkesi katılmış su içmek sağlıktır.

6-“Ayrıca Salatalara sirke katılır.Sirke ayrıca oramdaki mantar,virus ve mikrobu yok eder.

7-€“Kutsal yerlere/halılar vs hafif sirke ve/veya gül suyu spreyi sıkılabilir.

8-€“Nazara karşı taze elma dalı bulundurmak(çantada)

9-€“Negatif enerjiye karşı Çocukların bulunduğu odada masa üstünde metal bulundurmak-yastık altına çay kaşığı koymak

10-€“Dua okumak

11-İbadetinizde ağırlık yaşanıyorsa,ibadetten önce ağzınıza bir parça sirke alıp ağzınızı çalkalmak ve odaya sirke spreyi sıkıp ardından 10 dk havalandırdıktan sonra ibatet edilirse ibadet karışık zihinsiz bir şekilde yapılabilecektir.

12-€“Özellikle haramlardan uzak durmak gerekir.

13-Labrador yada koyu kahverengi akik taşı negatif enerjiyi emer ve depolar.bu enerji , taş tuzlu su veya akarsu(çeşme altında) ile yıkanırsa üzerinden taşın üzerinden akar gider

14-Odada Zeytin yağlı kandil yakmak uygun olup ,kandilin kokusu negatif enerjiyi yok eder.

15-€“Karı-koca-eşler birbirleriyle yanlız kaldıklarında odalarına cam şişe içinde mum yakmaları ortamda negatif enerji oluşma imkanını ortadan kaldırabilir.Bu suretle eşlerin arasında oluşabilecek negatif tesirlerde ortadan kalkmış olabilecektir.Aynı zamanda eşler birbiri ile birlikte olmadan evvel odaya sirke spreyi sıkıp odayı havalandırdıktan sonra birlikte olurlarsa oda negatif etkilerden arınmış olacaktır.

16-Negatif davranışlardan( cinsel,şiddet,alkol vs negatif içerikli vs film seyretmek) uzak durmak.

17-Negatif içerikli TV dizilerinden uzak durmak(hayali çocuk filmleri-korku filmleri-cinsel içerikli filmler,ahlaksız ilişkileri anlatan filmler,korkuya dayalı bilim kurgu filmleri,bilimselmiş havası verilen hayalet filmleri-yabancı-yerli versiyonlar)

18-–psikiyatrik antidepressan-antipsikotik tedavi ile yapılan büyüyü etkisiz kılmak mümkün olabilir.(beyinde ilgili kapıları kapatmak)+dua okumak-okutmak.Özellikle antipsikotik tedavinin negatif enerjiye bağlı süreçleri ortadan kaldırdığı bilinmekte olup, bu gibi problemlerde bir psikiyatristen yardım almak en uygun çözümdür.

19-Kediler ve çocuklar manyetik alanı çok iyi algılalar ve pozitiftirler.İnsandaki negatif enerjiyi algıladıkları yada ortamdaki negatif enerjiyi hissetikleri için huzursuzluk sergileyebilirler, bir barometre rolü oynarlar.

20-Yeni yakılan mum bulunulan ortamdaki negatif enerjiyi temizler.Bunu sağlamak için elinizde mum ile her odada 1-2 dakika kalarak ortamdaki negatif enerjiyi temizlemek mümkün olabilir.

21-Kapı girşine asılan bir demet kuru sarmısak ile evdeki negatif enerji nötr hale getirilebilir.

22- Anadoluda Yatak odalarına ayna konulması negatif enerji büyüteceği inancıyla uygun görülmez.

23-€“Tuz ve kireç negatif enerjiyi üzerinde toplar.Sofraya tuz konulması-yemeğin mum ışığında yenilmesi negatif enerjiye karşı iyi bir uygulama olabilir.Oturma odalarına vs bir kapta iri tuz konularak ortamdaki elektromanyetik radyasyon ve negatif enerji burda toplanabilir.

24-Evin çevresine ekilen meyve ağaçları eve pozitif enerji verir.Yatak odalarında fesleğen,balkonda saksıda bitki yetiştirilmesi iyi bir uygulamadır.

25-€“Cilt temizliğinde gül suyu kullanılması negatif enerjiyi ortamda yok etmesi açısından iyi bir uygulamadır.

26-€“Bir oda-bina vs eğer pozitif enerji seviyesi yüksek ise sebze ve meyveler daha zor çürür,bitkiler daha güzel gelişir.Oda da bulunan bitkinin durumu oda içinde bulunana pozitif enerji seviyesi hakkında bilgi verir.Çürümenin zor olduğu yerde ev kurmak,yaşamak ,barınmak her zaman uygun olacaktır.

27-€“Yeni doğan bebeklere çengelli iğnesiyle nazarlık ve altın takmak uygun olacaktır.[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

28-€“Ada çayı nazar ve kötü enerilerden koruduğu için ada çayı içmek-ada çayını küçük poşette taşımak uygun olabilir.

29-€“Çörek otu nazara karşı iyi geldiğinden çörek otu çayını içmek-kurabiyelerde kullanmak-kavanozunu açıkta bırakmak uygun olabilir

30-€“Defne yaprağının büyüden koruduğuna inalıdığı için evde defne yaprağı blundurmak-kullanmak uygundur.

31-€“Evde sıcak kahve yakmak-kahve kokusu ortama pozitif enerji yayar.

32--Tarçın kabuğu zenginlik ve bereket getirdiğine inanlıdığı için evde tarçın çubuklu süt içmek uygun olabilir.

33-€“Evde maske,çocuk bebeği(et bebekler),biblo(özellkle afrika kökenli) varsa evde negatif enerji alanları oluşabilir.Bu konuya dikkat edilmesi uygun olabilir.

34-Evde Köpek beslemektense , köpeği sokakta,kulübesinde beslemek daha uygun olabilir.Hayvan sokakta güzeldir,hayvanı sokakta beslemek güzeldir.

35-€“Gece zeytinyağlı gaz lambası(gaz lambasına zeytiyağı koyup) ışığında çalışmak ve dinlenmek(yanan zeytinyağı kokusu ortamda bulunan negatif enerji ortadan kaldırır ve güzel bir koku verir)

36-€“pirinç vazo kullanmak,negatif enerji açısından uygun olacaktır.

37-Evde,mutfakta düzen enerji akışı açısından uygundur.Mutfağın ve evin içinde karşıklık içinde olduğu bir ortamda negatif enerji oluşumu hızlanabilir.Bu durum ev içinde huzursuzluğa neden olabilir.

38-Evde,mutfakta böcek oluşumu negatif enerji oluşumuna neden olacağı için bunların evde bulunmasına imkan bırakılmamalıdır.

39-Yeşil ortam ,doğa ,suda oluşan akşam güneşi yakamozları,su sesi,botanik bahçeleri,korular insanı sakinleştirir.Çam ağacına 3-5 dk bakmak insanı depresyon ilacı almış gibi rahatlatır.

40-Evde kadınların salonda bir köşede her hafta yapı market vs saksıda çiçek alarak çiçek-botanik bahçesi oluşturması.Çiçekler insanlar üzerinde bulunan negatif enerji emerler.

41-€”Yatak Odalarına bilgisayar-cep tlf-özellikle TV sokmayın.

42-€”Yatak odalarına karbondioksit salan çiçek sokmayın.Çiçek salonda-pencere denizliğinde-merdiven evinde oluşturulan botanik köşesinde bulunmalıdır.

43-Yatak odasında kullanılacak renkler hareketi temsil ettiği için kırmızı olmamalı-yerine pastel şarap-yada toprak renkleri olabilir.

44-Odalardaki enerjiyi arttırmak için kristal kuars taşlar konulması uygun olabilir.

45-Odalarda bol güneş enerjisi olmalıdır ki bunun için pencereler çift camlı ve daha büyük seçilebilir.

46-Yemek odaları ve mutfaklarda duvarlarda bereketi yayması için meyve tablolarına yer verilmelidir.

47-Kaktüs kavga enerjisi verdiği için evlerde bulundurulması pek uygun olmayabilir.

48-Ortamdaki stresi üzerine alan ametist taşını yatak odasına ve işyeri masasında vede yastığın altında bulundurmak gerekir.Ametist taşı üzerine aldığı stresi boşaltması için temiz su-musluk altına 2-3 dk yıkanmalı-mümkünse toprakta şarj olması sağlanmalıdır.Ayrıca önemli iş görüşmelerine- giderken ve önemli günlerde enerji vermesi için kişi üzerinde kehribar taşlı aksesuar bulundurması uygun olacaktır.

49-€“Stres insan ruhunun derisini yani dışa açık yüzeyini bir asit gibi kemirir.Bu nedenle her türlü ortamda espri yaparak kendimize bir zırh sağlayarak,stres asidinin ruhumuzu aşındırmasına engel olmalıyır.Espri yapmak stresi dağıtır.Alay kişinin benliğine yapılan saldırı iken espri yapmak,mutluluğu birlikte paylaşmak olacaktır.Bu nedenle alaydan uzak,ince mizah giymiş espriler iyi olabilir.

50-€“Negatif enerji bilimin kuantum fiziği sınırında hiçbir zaman bilimsel hale getirilemeyecek bir konu olabilecektir.Zira üç harfli vs varlıklar eğer varsa bunlar dalga+parçacık düzleminde dalga yapısında olabileceği için ispat edilnmeleri mümjkün olmayabilir.Ancak üç harfilerin varlığı-yokluğu bir kenarda kalarak negatif enerjiyi var kabul ederek negatif enerjiye karşı yukarıdaki maddelerle önlem laınarak daha parapsiklojik hijyene sahip yaşam ortamları oluşturulabilir.Ayrıca bir çok cinnet-katliam vs ortamdaki negatif enerjinin rolü ciddi bir biçimde incelenmelidir.Bunu yani parapsikolojik hijyen için açık-net-demokrat ve sade inaç sistemi ve sağlıklı ortamlar olabilmelidir.Alkole vs uyuşturucuya bulaşmış,kapalı kafa yapısı içinde dünyayı değiştirmek için katliam yapan insanların beyni görüntülenerek ilaç geliştirileceğine,bu insanları bulunduğu yaşam ortamı parapsikolojik açıdan hijyenik hale getirilmesi devletin herhalde görevlerinden olması gerekir.Bu problemi psikiyatrinin bilinçaltı dehlizlerinde çözmek herhalde pek mümkün değildir.Çözüm parapsikolojik ortam hijyeninde yani ortamın negatif enerjiden arındırılmasındadır.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 20.06.16, 01:39
 
Üyelik tarihi: 19.05.16
Mesajlar: 234
Etiketlendiği Mesaj: 15 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razi olsun
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 20.06.16, 12:58
Üye
 
Üyelik tarihi: 23.05.15
Mesajlar: 52
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok faydalı bir paylaşım.. Allah razı olsun emeğinize sağlık..
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 20.06.16, 17:18
 
Üyelik tarihi: 15.04.16
Mesajlar: 1,132
Etiketlendiği Mesaj: 278 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

güzel paylaşım allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 20.06.16, 22:39
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 19.08.14
Bulunduğu yer: United States
Mesajlar: 2,809
Etiketlendiği Mesaj: 63 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun arkadaşlar
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 02.11.16, 11:33
Vefalı Üye
 
Üyelik tarihi: 18.05.16
Mesajlar: 1,295
Etiketlendiği Mesaj: 246 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

aynalı yatak odaları almaması lazım çiftlerin ama hep öyle satılıyor.
__________________
Önüne çıkan yanlışa ne kadar çabuk hayır dersen hayat karşına o kadar çabuk doğru çıkarır.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 02.11.16, 11:59
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.10.16
Bulunduğu yer: kocaeli
Mesajlar: 41
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Elma sirkesi olursa sıkıntı olmaz az bir sey dökün Sirkeli suya 101 kadir suresi ve 41 nas 41 felak 41 ayetel kursi nefes ederek okuyun bitince 3 ihlas 1 fatiha ümmeti muhammede hediye edin suyun bir kismini iceceksiniz ev halkı olalrak suyu cogalta bilirsinizde sonra eve sıkmalik yapacaksiniz suyu wc ve banyo hariç her odaya sirkeli suyu fıs fıs yapıp sıkın sabah öğlen akşam 7 gün boyunca evdeki negatif enerjiyi kırar bu işlemden sonra evde tuhaf bir şekilde rahatsız olan kişi olursa hareketlerinde ve davranışlarında bilinki o kişide muslalt vardır üzerindeki cinler bu işlemden rahatsız olmustur evde kırılan bardak tabak olursa nazar çoktur veyada kusan birileri olursa o kişiye yedirilme şeklinde büyü vardır bunlar sadce birer ihtimal hiç birseyde olmaya bilir hiçbirşey olmadıysa bazı varlıklar güçlü olduğu için dayana bilir o yüzden bi işlemi 1 ay içinde 3 kere uygulayın yine birşey olmazsa sıkıntı yok demektir
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 05.11.16, 01:30
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 25.10.16
Bulunduğu yer: Kayseri
Mesajlar: 413
Etiketlendiği Mesaj: 33 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Emegin zeval gormesin abla tesekkur ederim
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 09.11.16, 00:41
bastettt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Üye
 
Üyelik tarihi: 10.10.16
Bulunduğu yer: ...
Mesajlar: 98
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ne guzel bir paylasim olmus. Evimde 7 kedi ile beraber yaşıyorum. Onlarda ki davranış degisikliklerinde hemen önlem almaya çalışıyorum. Paylasim için teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 11.11.16, 22:43
 
Üyelik tarihi: 19.11.14
Bulunduğu yer: hatay
Mesajlar: 213
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsunnn
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
airlii, evdeki, kaldirin, negatif

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Evdeki Ağırlığı Kaldırmak için HeartLess Diğer Havas Konuları 63 19.03.24 13:11
iblis dediğimiz negatif varlıklarin görevi nedir ? Buba Tekamül & Kozmik EnerJi 2 20.07.21 09:51
Negatif Enerji SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 13 08.08.19 23:11
Öfkenin Nedenleri Kendimizdedir SiLence Sizden Gelenler 2 03.06.17 11:24
Negatif evren güçleri SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 2 17.04.17 20:30


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:04.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147