Büyü ve nazar insanı maddi ve manevi sıkıntı içine düşürür.İşte bu sıkıntıdan kurtulmak için Araf süresi’nin aşağıdaki Âyetlerini okuyarak kurtulabilir.
Aşşağıdaki ayetleri yazabilen bir kağıda mürekkebli kalemle yazar su dolu bir kaba koyar birazda sirke atar,bu ayetleride 3-7-21 veya 41 defa okur,bu su ile elini yüzünü yıkar ve bir miktar içer buna en az 7 gün devam eder ise büyü -sihir ve nazardan inşallah kurtulur.
Araf süresi 31-32 Âyetler;
Ayet 31:
يَا بَنِي آدَمَ خُذُواْ زِينَتَكُمْ عِندَ كُلِّ مَسْجِدٍ وكُلُواْ وَاشْرَبُواْ وَلاَ تُسْرِفُواْ إِنَّهُ لاَ يُحِبُّ الْمُسْرِفِينَ
“Yâ benî âdeme huzû zînetekum inde kulli mescidin ve kulû veşrebû ve lâ tusrifû, innehu lâ yuhıbbul musrifîn(musrifîne).”
Araf 32 ayet:
قُلْ مَنْ حَرَّمَ زِينَةَ اللّهِ الَّتِيَ أَخْرَجَ لِعِبَادِهِ وَالْطَّيِّبَاتِ مِنَ الرِّزْقِ قُلْ هِي لِلَّذِينَ آمَنُواْ فِي الْحَيَاةِ الدُّنْيَا خَالِصَةً يَوْمَ الْقِيَامَةِ كَذَلِكَ نُفَصِّلُ الآيَاتِ لِقَوْمٍ يَعْلَمُونَ “Kul men harrame zînetallâhilletî ahrace li ibâdihî vet tayyibâti miner rızk(rızkı), kul hiye lillezîne âmenû fîl hayâtid dunyâ hâlisaten yevmel kıyâmeh(kıyâmeti), kezâlike nufassılul âyâti li kavmin ya’lemûn(ya’lemûne).”
Dünyanın En Büyük Havas ve Gizli ilimler Sitesi
▪︎
Aslanparcasi 15:01 10.01.20