Öneri ve Şikayet Bölümü

ruya yorumu köşesi - Havas Okulu
Mobil Görünümdesiniz Klasik Görünüm için TIKLAYINIZ Kayıt ol
Havas Okulu
Etiketlenen Kullanıcılar

1 2 
Öneri ve Şikayet Bölümü>ruya yorumu köşesi
gunes 09:41 13.02.15
Selamın aleyküm
sitede ruya yorumu köşesi de acalim buna da ihtiyac var diye dusunuyorum
Nacizane fikrim.

birde hatim kosesi ya dua havuzu gibi bir kose de acalim toplu hatmler de okuyalim agizimiz bol bol duali olsun
Nacizane fikrim

selamlar
Facebook Twitter Google Digg LinkedIn tumblr Getpocket Reddit Email
Cevapla
HeartLess 10:13 13.02.15
Rüya ve rüya tabirleri bölümü zaten var gunes.
Hatim köşesi açılacak yakında tam toparlanalım açalım.
Fikirleriniz bizim için çok önemli çekinmeden yazın bize.
Saygılarımla.
Cevapla
gunes 11:17 13.02.15
Evet ruya tabiri kosesi var su yok
ruyanin tabirini okumasinlar ruyayi yora bilen kisiler yorsun yani hiss ve sezgilerle.ben ruya tabiri kitablarini dogru bulmuyorum cunki sizlerin de bildigi gibi kisinin durumuna gore deyisiyor.
ben bundan bur yil once ruya yorabiliyordum allah tarafından bunun bana verildigini dusunuyorum sonra da bu ilim benden geri alindi.alinan.birseyi geri verirler mi bilmem.
Ama ruya tabirikitaplari ve yorumlari ile yoranin arasinda cok fark var
Cevapla
gunes 11:58 13.02.15
Aslinda baya bir dusuncelerim fikirlerim var da yazmaya cekiniyorum.kardeslerim beni taslayabilirler kiza bilirler ama onerilerim bence haksizlik olmaz adil olur diye düşünüyorum. Belki ilerde yazarim
Cevapla
HeartLess 13:40 13.02.15
Görüş ve önerilerinizi her zaman bize yazın.
Rüya tabiri ve rüya yorumları gibi kişisel ve özel bir bölüm yapacağım.
Cevapla
burakm 14:05 13.02.15
günes kardeşim biz ettiğimiz yeminde talebelerin hepsini kardeşimiz olarak kabul ettik ve dost ilan ettik kimse sizi taslamaz , eğer ki bir yanlış var ise uyarır lar sadece oda yine sizin iyiliğiniz içindir ancak siz ümmeti muhammede faideli olabilecek kardeşlerinizin faydalanabileceği bir şeyi biliyor fakat söylemekte tereddüt ediyorsanız bu da kardeşlerinizin bundan faydalanmasını geciktirdiğiniz için bir vebal dir. selam ve dua ile kardeşim.
Cevapla
efssnr1232 05:53 19.02.15
S.a hocam ben ruysda gavs hzrrtlrrini gordum. Seyh seyyid abdulbaki hz idi bana seytanla ilgili biseyler soyluyordu ben agliyordum bana bir kitap gosterdi vefk gibi biseyler varfi. Hatitladigim bu kadar yorumlarinizi bekliyorum
Cevapla
HeartLess 10:46 19.02.15
Kitabın ismini hatırlamaya çalış ve şeytanla ilgili ne söylediğini.
Cevapla
aydemir 13:16 10.03.15
efssnr1232 Nickli Üyeden Alıntı:
S.a hocam ben ruysda gavs hzrrtlrrini gordum. Seyh seyyid abdulbaki hz idi bana seytanla ilgili biseyler soyluyordu ben agliyordum bana bir kitap gosterdi vefk gibi biseyler varfi. Hatitladigim bu kadar yorumlarinizi bekliyorum
gavs hazretlerini tam olarak mı gördün yoksa kıyafetinde yada vucudunda bir eksiklik varmıydı....çünkü gavs vefk gibi şeylerle alakadar olmuyor
Cevapla
HeartLess 13:24 10.03.15
Bu siteye "Tasavvuf" bölümü şart ve geç bile kaldık diye düşünüyorum.
Cevapla
Etiketler:kosesi, ruya, yorumu
1 2 
Cevapla Up

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139