Melek Numaraları (Angel Numbers) - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Varlıklar

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.02.17, 17:08
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Melek Numaraları (Angel Numbers)

DOREEN VIRTUE'NUN "Angel Numbers" isimli makalesinden çevrilmiştir.

Bazı sayıların sürekli karşına çıktığı oluyor mu?

Rüyanda, gerçek hayatta, okuduğun metinlerde, seyrettiğin filmlerde, telefon numaralarında, önünde giden arabanın plakasında?

Dr. Doreen Virtue'ya göre melekler sayılar aracılığıyla özel mesajlar gönderiyorlar...

Numeroloji bilimi Pisagor, Hermes ve Eflatun gibi büyük ustalar sayesinde hayat bulan ve bugüne kadar gizemini koruyan ender kutsal bilimlerden biridir.

Meleklere göre, sayıların dizilisi çok önemli. Örneğin, 3 veya daha fazla sayı varsa, ortada kalan sayıya dikkat etmek gerekiyor.

Melekler sana da mesaj yolluyor olabilir mi? Örneğin, saate her baktığında ayni saati gösterdiği oluyor mu (ben bir kaç yol önce her gece saat 3'te uyanırdım...)?

Aşağıda bazı sayıların temel anlamını bulabilirsin. Fakat gördüğün sayı senin için farklı bir anlam taşıyor olabilir, o nedenle meleklerine "bana bununla anlatmak istediğiniz nedir" diye sorabilirsin.

111 - Düşüncelerini dikkatli bir şekilde izle, ve sadece istediğin şeyleri düşündüğünden emin ol, istemediğin şeyleri değil. Bu sayı, fırsatlar kapısının açılıp düşüncelerinin rekor hızla gerçekleşiyor olduğunun işaretidir. 111 sayısı bir ampulün parlak ışığı gibidir. Bu demektir ki, evren, tam su anda düşüncelerinin fotoğrafını çekti ve onlara hayat vermek üzere. Evrenin yakaladığı düşüncelerden memnun musun? Değilsen, düşüncelerini düzelt (düşüncelerini kontrol etmek veya izlemek zor geliyorsa meleklerinden yardim iste).

222 - Yeni ektiğimiz fikirler gerçekleşmek üzere büyümeye başlıyorlar. Onlara su vermeye ve bakmaya devam et, çok yakında gerçekleştiklerinin kanıtı olarak toprağı deldiklerini göreceksin. Başka bir deyişle, mucize gerçekleşmeden 5 dakika önce pes etme. düşüncelerinin gerçekleştiğini yakında çok acık bir şekilde göreceksin, o yüzden devam et! Pozitif düşünceler oluşturmayı surdur, olumlama yap ve gözünde canlandırmaya devam et.

333 - Yükselmiş efendiler sana yakin, yardımlarına, sevgilerine ve arkadaşlıklarına sahip olduğunu bilmeni istiyorlar. Yükselmiş efendileri çağır sıksIk, özellikle de 3 şayisinin varyasyonlarını gördüğünde. Bazı unlu yükselmiş efendiler şunlardır: Isa, Musa, Meryem, Duan Yine, ve Yogananda.

444 - Melekler su anda etrafını sarıyorlar, sevgi ve yardımlarından tekrar emin olman için. Endişelenme çünkü meleklerin yardımı çok yakında.

555 - Emniyet kemerini bağla. çok büyük hayati bir değişim seni bekliyor. Her tur değişim hayat akışının doğal bir parçası olduğundan bu değişim pozitif veya negatif olarak görülmemeli. Belki bu değişim dualarının cevabidir, o nedenle kendini huzur içinde görmeye ve hissetmeye devam et.

666 - düşüncelerinin dengesi bozulmuş su anda, çok fazla materyalist dünyaya odaklanmışlar. Bu şayi dizimi cennet ve dünya arasındaki düşüncelerini dengelemeni istiyor. Unlu "Dağdaki Sermon" gibi melekler,ruh ve hizmete odaklanmanı ve maddesel ve duygusal ihtiyaçlarının otomatik olarak karşılanacağını bilmeni istiyorlar.

777 - Melekler seni alkışlıyorlar, tebrikler, gümbür gümbür geliyorsun! İyi is çıkarmaya devam et ve bil ki dileğin gerçekleşiyor. Bu olağanüstü derecede olumlu bir işaret ve daha fazla mucize gerçekleşeceğini beklemen gerektiği anlamına geliyor.

888 - Hayatındaki bir donem kapanmak üzere, ve bu sana hazırlanmak için gönderilen bir uyarı. Bu sayı dizimi duygusal bir kariyer veya ilişki dönemini sonlandırmak üzere olduğun anlamına gelebilir. Ayrıca tünelin sonunda ışık olduğu anlamına da geliyor. Buna ek olarak, "Mahsul olgunlaştı. Toplamak ve keyfini çıkarmak için bekleme." anlamına da geliyor. Başka bir deyişle, hamleni yapmak veya emeğinin karşılığını almak için gecikme.

999 - Tamamlanma. Kişisel veya küresel hayatta büyük bir donemin sonudur. Buna ek olarak, dünyayı iyileştirmeye dahil olan ışık isçilerine bir mesaj verir ve der ki, " İsinizin basına çünkü dünya ananın su anda size ihtiyacı var."

000 - Tanrı’yla Bir olduğuna dair, ve Yaradanın sevgisinin varlığını içinde hissetmene dair bir hatırlatma. Ayrıca, bir durumun döngüsünü tamamladığına dair bir işaret.

Bazen melekler 2 veya daha fazla sayı içeren kombinasyonlar içeren mesajlar verirler. Simdi 3 basamaklı 2 sayı içeren bazı kombinasyonların anlamlarına bakalım. Aldığın mesajlarda 3'ten fazla sayı varsa, sayıyı bölerek anlamını çıkarabilirsin. Örneğin sürekli 312 şayisini görüyorsan, 3 ve 1'in daha sonra da 1 ve 2'nin kombinasyonuna bak. Veya sayıyı tek haneye gelene kadar topla ve yukarda verilen sayı dizimlerindeki anlamına bak.

1'li kombinasyonlar

121 veya 112 gibi - Düşüncelerimiz, yeşermek üzere olan tohumlar gibi yeşermeye başlıyorlar. İsteklerinin meyve vermeye başladığının kanıtlarını görmeye başlamış olabilirsin. Bunlar, olayların istediğin yönde gelişeceğine dair işaretlerdir. İnanmaya devam et!

133 veya 113 gibi - Yükselmiş efendiler düşünce surecinde seninle çalışıyorlar. Bir çok yönden rehber gibi davranıyor ve sana hayallerin gerçekleşmesini de içeren eski bilgelikleri öğretiyorlar. Ümitsiz hissetmeni engellemek için enerji, ruhunun gerçek amaçlarına odaklanman için ise cesaret yolluyorlar sana. Buna ilaveten, yükselmiş efendiler hayat amacınla ilgili sana tavsiye, rehberlik ve öneriler sunuyor olabilirler. Fakat her zaman her yaratılısın düşünce ve fikir seviyesinde başladığını öğretirler. Onlardan istediğin şeyi bilgece seçmek için yardim iste.

114 veya 144 gibi - Melekler düşüncelerine tam su anda çok dikkat etmen gerektiğini vurguluyorlar yoğun bir şekilde. Tam su anda düşüncelerini gerçekleştirecek bir kapıda olduğun için bir dilek tutmanı öğütlüyorlar. (Not: 411 sayısı "Su anda ihtiyacın olan hayati bir bilgi almak için meleklere danış" anlamına geliyor)

115 veya 551 gibi - Düşüncelerin hayatındaki değişimleri yaratıyor. Düşüncelerini istediğin yöne doğru çevirmeye devam et. Yaklaşan değişimler istenmiyorsa, düşüncelerini düzelterek onları durdurabilir veya değiştirebilirsin.

116 veya 661 gibi - Düşüncelerini cennete doğru cevir ve maddesel endişeleri serbest bırak. (Not: 611 sayısı, "Maddesel dünyada kafanı karıştıran veya rahatsız eden bir şeyi tam su anda tamir etmek için yardim iste" anlamına geliyor.

117 veya 771 gibi - Çok iyi gittiğine dair bir işarettir. Doğru yoldasın, böyle devam et! Bu, düşüncelerini iyi seçtiğine ve amaçlarına daha muntazam odaklanman gerektiğine dair bir işarettir. Düşüncelerine uygun duygular eklediğinden emin ol; hayatta sahip olduğun nimetlere minnettar olmak gibi. Minnettarlık hayallerin gerçekleşmesi surecini hızlandıracaktır.

118 veya 881 gibi - Hayatında önemli bir donemin sonuna yaklaşıyorsun. Hayatinin bazı bölümlerinde yorulduysan, yakında iyileşeceği veya daha iyi bir şeyle yer değiştireceği için mutlu ol. Teslim ol ve hayatında yolunda gitmeyen bu bölümleri serbest bırak çünkü daha iyi bir hayata dair düşüncelerin gerçekleşmek üzere.

119 veya 991 gibi - Düşüncelerinin bir urunu olarak yeni bir kapı acildi sana. Düşüncelerinin yüzüne bakmak ve kendi yarattıklarınla göz göze gelmek için fırsat cıktı. Bırak eskiyi yıkılsın, çünkü yerine isteklerinle uyumlu olan yeni geliyor.

100 veya 110 - Tanrıdan ve meleklerden gelen güçlü ilahi rehberlik düşüncelerini değiştirmeni istiyor. Belki daha mutlu ve sağlıklı olmak için dua ediyordun. Eğer böyleyse, bu dualarının cevabıdır. Tanrı, aradığın çözümün düşüncelerinde yattığını biliyor. Tanrı’dan, düşüncelerinin yönünü belirlemesi ve geçiş surecinde destek olması için yardim iste.

2'li kombinasyonlar

221 veya 112 gibi - Düşüncelerimiz, yeşermek üzere olan tohumlar gibi yeşermeye başlıyorlar. İsteklerinin meyve vermeye başladığının kanıtlarını görmeye başlamış olabilirsin. Bunlar, olayların istediğin yönde gelişeceğine dair işaretlerdir. İnanmaya devam et!

223 veya 323 gibi - Yükselmiş efendiler yeni projenin yardımcı yaratıcıları olarak seninle çalışıyorlar. Heyecanını paylaştıklarını soyluyor ve her şeyin iyi gittiğini biliyorlar. Efendiler, geleceğin aradığın mutlulukla dolu olmasını şimdiden garanti ettiğini görüyorlar. Hayatındaki bu yeni donemin keyfini çıkar!

224 veya 244 gibi - Mucizeler Kursu isimli spirituel metinde dediği gibi, " Melekler yeni doğmuş niyetine bebek gibi bakıyorlar." Bu, istediğin geçişleri yapacağına dair yukardan yardim geleceğinin işaretidir. Bu, yalnız olmadığınızı özellikle bilmeniz gereken bir zamandır. 2 ve 4'lu sayı dizimleri meleklerin seninle çok yakin çalıştıklarına dair bir sinyaldir.

255 veya 225 gibi - Dua ve niyetlerin açık, güçlü ve çekincesiz oldular, o yüzden tahmin ettiğinden daha hızlı bir değişim bekle. Dileklerin gerçekleştiğinde ayaklarını yerden kesmesinler. Beklenmedik şekillerde gelebilirler, o yüzden inancına tutun. Sık sık

Tanrı'yla konuş, ve tasdik iste.

266 veya 262 gibi - Yeni bir şey satın alma veya sahip olma yolda.

277 veya 272 gibi - Geçtiğimiz günlerde bir ise, bir okula veya krediye başvurdun mu? Bu sayılar iyi habere işarettir. Senden sıkıca asılmanı ve inancını kaybetmemeni istiyorlar.

288 veya 282 gibi - Bir kapı açılmak ve diğer bir kapı kapanmak üzere. Su anda iç güdülerini yakından dinlediğinden emin ol, çünkü sana geçiş sureci boyunca daimi bolluğu garantilemek için atılacak adımları atmana rehberlik edecekler.

299 veya 292 gibi - Yakin zamanda bir kayıp (Is, Ask, Vb..) yaşadıysan, çok yakin gelecekte yerine yenisinin gelmesini bekle. Her şey senin lehinde gelişiyor, Tanrı'nın seni unuttuğunu düşündürecek kadar arka plan gelişmesi olmasına rağmen. Endişe etme! Tam su anda ilerleyen hayat enerjini hisset. Yakin zamandaki kayıp sayesinde cezalandırılmıyorsun. Evren, tam tersine, seni yeniliğe hazırlıyor.

200 veya 202 gibi - Tanrı, seni unutmadığını veya terk etmediğini bilmeni istiyor. Seni çok ama çok seviyor! Aslında Tanrı, hayatındaki yeni ve muhteşem bir donemi yönetiyor su anda. Sık sık Tanrı'yla konuş, ve gelecek olan bu mucizeyi hissedeceksin. Tanrı ayrıca "İlahi Zamanlama"'yi hatırlatıyor sana. Bazen, istediğin sonuca ulaşmadan önce, bazı faktörlerin yerine oturması gerekiyor. İnancına tutunduğun surece, isteğine ulaşmaktan hiç bir şey alıkoyamaz seni.

3'lu kombinasyonlar

311 veya 313 gibi - Yükselmiş efendiler düşünce surecinde seninle çalışıyorlar. Bir çok yönden rehber gibi davranıyor ve sana hayallerin gerçekleşmesini de içeren eski bilgelikleri öğretiyorlar. Ümitsiz hissetmeni engellemek için enerji, ruhunun gerçek amaçlarına odaklanman için ise cesaret yolluyorlar sana. Buna ilaveten, yükselmiş efendiler hayat amacınla ilgili sana tavsiye, rehberlik ve öneriler sunuyor olabilirler. Fakat her zaman her yaratılısın düşünce ve fikir seviyesinde başladığını öğretirler. Onlardan istediğin şeyi bilgece seçmek için yardim iste.

322 veya 332 gibi - Yükselmiş efendiler yeni projenin yardımcı yaratıcıları olarak seninle çalışıyorlar. Heyecanını paylaştıklarını soyluyor ve her şeyin iyi gittiğini biliyorlar. Efendiler, geleceğin aradığın mutlulukla dolu olmasını şimdiden garanti ettiğini görüyorlar. Hayatındaki bu yeni donemin keyfini çıkar!

334 veya 344 gibi - Etrafında çok fazla yardim eden var! Hem Yükselmiş efendiler hem melekler sana yardımcı olmak, rehberlik etmek, ve sevmek için buradalar. Onlara doğru uzan, çünkü onlar sana doğru uzanıyorlar.

353 veya 335 gibi - Yükselmiş efendiler yakin olan büyük hayati bir değişime hazırlamak istiyorlar seni. Bu değişim boyunca elini tuttuklarını ve her şeyin iyi olacağını bilmeni istiyorlar. Değişimi kucakla ve arkasındaki hayırı bulmaya çalış.

363 veya 336 - Yükselmiş efendiler ilahi hayat amacın için gerekli olan maddesel şeylere sahip olman için yardim ediyorlar. Bu ister bir yere giriş için para veya bir öğretme veya iyileştirme görevi için bir çıkış yolu olsun, efendiler bunu sana getirmek için çalışıyorlar. Başkalarına daha fazla şey verebileceğin için, bu yardımı hak ettigini bilmeni istiyorlar.

377 veya 373 gibi - Yükselmiş efendiler keyif içindeler. Gerçek içsel Tanrısallığını görmekle kalmıyor, ayni zamanda seçtiğin yolu onaylıyorlar. Mutluluğu hak ettiğini bilmeni ve Tanrısal miras ve seçilen yol ile birlikte gelen kutsal mutluluk akışını kabul etmeni istiyorlar.

338 veya 383 gibi - "Devam et" diyor Yükselmiş efendiler. Enerjini yükselt ve düşüncelerine ve duygularına odaklan. Görüsünü, Tanrı'yla, herkesle ve tüm hayatla Bir olduğunu bilerek, tekrar hizaya getir.

393 veya 339 - Bu, hayatında amacına hizmet etmeyen ve tutarlı olmayan durumları serbest bırakman gerektiğini gösteren güçlü bir mesajdır. Korku nedeniyle yapay bir şekilde durumlara yapışıp kalma. Bil ki her an korunuyorsun. Kendin ve geleceğin hakkında pozitif bir görüşe sahip olman hayati önem taşıyor. Bu görüş aslında neyi denetimliyorsan onu yaratır, o yüzden Yükselmiş efendilerden düşüncelerini yüksek bir sevgi noktasından seçmen için yardim iste.

300 veya 330 - Tanrı ve Yükselmiş efendiler ilgini çekmeye çalışıyorlar, büyük ihtimalle ilahi amacınla ilgili bir konuyla ilgili. Son zamanlarda herhangi bir rehberliğe aldırmadığın oldu mu? Eğer öyleyse, sıkışmış hissedebilirsin su anda kendini. Bu sayı dizimi, yaratılış surecinde payına düseni yapman gerektiğin konusunda seni uyaran cennetin yoludur. Bu, bazı hamleler yapmak için ilahi rehberliği dinlemen ve takip etmen anlamına gelir.

4'lu kombinasyonlar

441 veya 411 - Melekler düşüncelerine tam su anda çok dikkat etmen gerektiğini vurguluyorlar yoğun bir şekilde. Tam su anda düşüncelerini gerçekleştirecek bir kapıda olduğun için bir dilek tutmanı öğütlüyorlar. (Not: 411 sayısı "Su anda ihtiyacın olan hayati bir bilgi almak için meleklere danış" anlamına geliyor)

442 veya 422 gibi -Mucizeler Kursu isimli spirituel metinde dediği gibi, " Melekler yeni doğmuş amacına bebek gibi bakıyorlar." Bu, istediğin geçişleri yapacağına dair yukardan yardim geleceğinin işaretidir. Bu, yalnız olmadığınızı özellikle bilmeniz gereken bir zamandır. 2 ve 4'lu sayı dizimleri meleklerin seninle çok yakin çalıştıklarına dair bir sinyaldir.

443 veya 433 gibi - Etrafında çok fazla yardim eden var! Hem Yükselmiş efendiler hem melekler sana yardımcı olmak, rehberlik etmek, ve sevmek için buradalar. Onlara doğru uzan, çünkü onlar sana doğru uzanıyorlar.

455 veya 445 gibi - Melekler maddesel dünyaya çok fazla odaklandığına dikkat çekiyorlar. Müdahale edebilmek için endişelerini onlara teslim etmeni istiyorlar. Odak noktanı cennetle dünya arasında dengele ve sana sağlanacak şeylerin gerçekten limitsiz olduğunu bil, özellikle de ilahi olanla el ele çalıştığın zaman.

477 veya 447 gibi - Melekler seni alkışlıyorlar, tebrikler, gümbür gümbür geliyorsun! İyi iş çıkarmaya devam et ve bil ki dileğin gerçekleşiyor. Bu olağanüstü derecede olumlu bir işaret ve daha fazla mucize gerçekleşeceğini beklemen gerektiği anlamına geliyor.

488 veya 448 gibi - Bu, hayatında bir donemin bitmek üzere olduğuna dair meleklerden gelen bir mesajdır. Her şey yavaşladığı zaman, seninle olduklarını ve ihtiyaçlarına, isteklerine ve amaçlarına daha uygun olan yeni bir duruma doğru sana rehberlik etmek üzere yardim edeceklerini bilmeni istiyorlar.

494 veya 449 gibi - Melekler diyor ki sonlanan bir durumu serbest bırakmanın zamanı geldi. Bir kapı kapanınca diğer bir kapının açılacağını hatırlatıyorlar sana. Melekler mutlaka yeni kapıların açılmasına ve su anda yasadığın geçiş sureciyle birlikte gelen her tur acıdan kurtulmana yardımcı oluyorlar. Lütfen meleklerden bu sonlanmaların ve yeni başlangıçların dualarının cevabı olduğuna inanmana yardımcı olmalarını iste.

440 veya 400 gibi - Tanrı ve melekler çok ama çok sevildiğini bilmeni istiyorlar. Bir çok sorunun cevabini vereceği ve her tur zorluğu yeneceği için bu sevgiyi hissetmen için biraz durmanı rica ediyorlar.

5'li kombinasyonlar

511 veya 515 gibi - Düşüncelerin hayatındaki değişimleri yaratıyor. Düşüncelerini istediğin yöne doğru çevirmeye devam et. Yaklaşan değişimler istenmiyorsa, düşüncelerini düzelterek onları durdurabilir veya değiştirebilirsin.

522 veya 552 gibi - Dua ve niyetlerin açık, güçlü ve çekincesiz oldular, o yüzden tahmin ettiğinden daha hızlı bir değişim bekle. Dileklerin gerçekleştiğinde ayaklarını yerden kesmesinler. Beklenmedik şekillerde gelebilirler, o yüzden inancına tutun. Sık sık Tanrı'yla konuş, ve tasdik iste.

533 veya 553 gibi - Yükselmiş efendiler yakin olan büyük hayati bir değişime hazırlamak istiyorlar seni. Bu değişim boyunca elini tuttuklarını ve her şeyin iyi olacağını bilmeni istiyorlar. Değişimi kucakla ve arkasındaki hayırı bulmaya çalış.

554 veya 544 gibi - Meleklerin su anda hayatındaki kayda değer bir değişimle ilgili bir gelişmeye dahil olmuşlar.

556 veya 566 gibi - Maddesel hayatin kayda değer bir şekilde değişiyor, yeni bir ev, araba veya sahip olunabilecek başka şeyler gibi.

577 veya 575 gibi - Bu, fiziksel, duygusal, entelektüel - veya her ucunun kombinasyonu- olan bir değişimle tam uyum içinde olduğuna dair bir onaydır. Yoldan sapmadan yakında bu değişimlerin kendi hayatına ve etrafındakilerin hayatına nasıl katkı yaptığının kanıtını göreceksin.

588 veya 558 gibi - Bu sayı dizimi 11. saat içinde olduğunu gösterir, değişimden hemen önce. Korkma, çünkü artik yakin olan değişim boyunca desteklenecek ve sevileceksin.

599 veya 595 gibi - Yeni değişimin yerleşmesi için, geçmişten kurtulmak önemlidir. Bu sayı dizimi eskiyi bırakmanı ve zamanında önemli bir amaca hizmet ettiğini bilmeni istiyor. Fakat hayat akışkandır ve değişim kaçınılmazdır. Bil ki yeni olan kapıda duruyor, onu içeri alman için bekliyor. Eskiden sevgiyle ayrıldığın zaman yeniyi davet edersin.

500 veya 550 gibi - Hayattaki değişimlerin ilahi ve mükemmel düzende olduğuna dair önemli bir mesajdır. Tanrı'dan bir hediyedir onlar ve yüksek benliğiniz için Tanrı'nın niyetiyle uyum içindedirler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 03.02.17, 17:09
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

6'li kombinasyonlar

611 veya 661 gibi - Düşüncelerini cennete doğru cevir ve maddesel endişeleri serbest bırak. (Not: 611 sayısı, "Maddesel dünyada kafanı karıştıran veya rahatsız eden bir şeyi tam su anda tamir etmek için yardim iste" anlamına geliyor.

622 veya 662 gibi - Yeni bir şeyi satın almak veya yeni bir şeye sahip olmak üzeresin.

663 veya 633 gibi - Yükselmiş efendiler ilahi hayat amacın için gerekli olan maddesel şeylere sahip olman için yardim ediyorlar. Bu ister bir yere giriş için para veya bir öğretme veya iyileştirme görevi için bir çıkış yolu olsun, efendiler bunu sana getirmek için çalışıyorlar. Başkalarına daha fazla şey verebileceğin için, bu yardımı hak ettiğini bilmeni istiyorlar.

644 veya 664 gibi - Melekler maddesel dünyaya çok fazla odaklandığına dikkat çekiyorlar. Müdahale edebilmek için endişelerini onlara teslim etmeni istiyorlar. Odak noktanı cennetle dünya arasında dengele ve sana sağlanacak şeylerin gerçekten limitsiz olduğunu bil, özellikle de ilahi olanla el ele çalıştığın zaman.

665 veya 655 gibi - Maddesel hayatin kayda değer bir şekilde değişiyor, yeni bir ev, araba veya sahip olunabilecek başka şeyler gibi.

667 veya 677 gibi - Düşüncelerinin ve maddesel dünyayla ilgili olan çalışmalarının doğru yolda olduğuna dair onaylamadır. Düşüncelerle eylemlerini basarili bir şekilde dengelemişsin, böylece zihnine, bedenine ve ruhuna iyi bakmış oluyorsun. Bu harika çalışmaya devam et!

668 veya 688 gibi - Maddesel dünyanda bir şeyle yollarını ayırmak üzeresin, sahip olduğun bir şey gibi. Maddesel hayatında bir şeyi kaybetmeye veya satmaya niyetin yoksa, düşüncelerini değiştirebilir ve değişik bir yön verebilirsin. Fakat, hayatında bir şeyi satmaya veya bir şeyden ayrılmaya niyetliysen, bunu dileğinin gerçekleşmek üzere olduğuna dair bir işaret olarak algılayabilirsin.

669 veya 699 gibi - Maddesel eşyalarından kop, özellikle herhangi bir maddesel eşyaya tutkuyla bağlıysan. Bu sayı dizimi onu bırakıp ondan kopmanı istiyor. Ayni zamanda bu, hayatındaki bir şeyin daha iyi bir şeyle yer değiştireceğine dair bir mesajdır. Beklentilerini asan yeni eşyaları elde etmeye açık ol, çünkü 'upgrade' (=yükseltme) olmaya hazırsın. En iyisini hak ediyorsun!

600 veya 660 gibi - Maddesel hayatınla ilgili Yaradan'dan gelen bir mesajdır. Tanrı'dan gelen ilahi rehberlik dünyayı arzulara daha az odaklanmanı istiyor. Tanrı, fakirleşmiş bir hayat yasamandan ziyade ihtiyaçlarının karşılanması için daha spirituel bir yaklaşımı denemeni istiyor. Bil ki Tanrı içindedir ve ihtiyacın olan her şey için kaynak o'dur. Sadece inançlı ve minnettar, ve maddesel ihtiyaçlarını sana getirecek olan yeni fırsatlara veya işaretlere karşı açık ol. "Önce Tanrı'nın krallığını ara, ve geriye kalan her şey sana eklenecektir" bu sayı dizimindeki mesajın kalbidir. Bu süreçle ilgili daha fazla bilgiyi John Randolph Price'in The Abundance Book isimli kitabini veya Matta'nın yazdığı İncil'deki "Dağdaki Sermon"u okuyarak edinebilirsin.

7'lerin kombinasyonu

711 veya 771 gibi - Çok iyi gittiğine dair bir işarettir. Doğru yoldasın, böyle devam et! Bu, düşüncelerini iyi seçtiğine ve amaçlarına daha muntazam odaklanman gerektiğine dair bir işarettir. Düşüncelerine uygun duygular eklediğinden emin ol; hayatta sahip olduğun nimetlere minnettar olmak gibi. Minnettarlık hayallerin gerçekleşmesi surecini hızlandıracaktır.

722 veya 772 gibi - Geçtiğimiz günlerde bir ise, bir okula veya krediye başvurdun mu? Bu sayılar iyi habere işarettir. Senden sıkıca asılmanı ve inancını kaybetmemeni istiyorlar.

773 veya 733 gibi - Yükselmiş efendiler keyif içindeler. Gerçek içsel Tanrısallığını görmekle kalmıyor, ayni zamanda seçtiğin yolu onaylıyorlar. Mutluluğu hak ettiğini bilmeni ve Tanrısal miras ve seçilen yol ile birlikte gelen kutsal mutluluk akısını kabul etmeni istiyorlar.

774 veya 744 gibi - Melekler seni alkışlıyorlar, tebrikler, gümbür gümbür geliyorsun! İyi is çıkarmaya devam et ve bil ki dileğin gerçekleşiyor. Bu olağanüstü derecede olumlu bir işaret ve daha fazla mucize Gerçekleşeceğini beklemen gerektiği anlamına geliyor.

775 veya 755 gibi - Bu, fiziksel, duygusal, entelektüel - veya her ucunun kombinasyonu- olan bir değişimle tam uyum içinde olduğuna dair bir onaydır.Yoldan sapmadan yakında bu değişimlerin kendi hayatına ve etrafındakilerin hayatına nasıl katkı yaptığının kanıtını göreceksin.

776 veya 766 gibi - düşüncelerinin ve maddesel dünyayla ilgili olan çalışmalarının doğru yolda olduğuna dair onaylamadır. Düşüncelerle eylemlerini basarili bir şekilde dengelemişsin, böylece zihnine, bedenine ve ruhuna iyi bakmış oluyorsun. Bu harika çalışmaya devam et!

778 veya 788 gibi - Hayatındaki bazı bölümlerin, is veya ilişki gibi, sonlanmak üzere olduğunu hissettin mi? Bu, hislerinin doğru olduğunun onayıdır. Bu sonlanma, bulunduğun durumda kayda değer pozitif bir değişim olacağı veya hayatındaki bazı bölümlerin tamamlanmaya yakin olduğu anlamına gelebilir. Her şey bir yana, bu sayı dizimi ciddi bir durumun sonlanması dahil yaklaşan pozitif bir değişimin müjdesini veriyor. Sıkı tutun, çünkü hayatin kolaylaşmak üzere.

779 veya 799 gibi - Tebrikler! Gerçek kişiliğine uymayan hayatındaki eski bölümleri çöpe atıyorsun.Kendinle ilgili en yüksek görüşle uyum içinde olan daha otantik bir hayat yasıyorsun. Bu sayı dizimi dürüst yasama kararını alkışlıyor.

700 veya 770 gibi - Doğrudan Tanrı'dan gelen 'iste bizim oğlan' veya 'iste bizim kızımız' mesajı, yaptığın zihinsel, spirituel ve fiziksel çalışmaya yönelik övgü dolu sözler. Su an izlediğin yolda kendine ve başka bir çok insana yardim ediyorsun, ve Tanrı bu harika çalışmana devam etmeni istiyor.

8'li kombinasyonlar

811 veya 881 gibi - Hayatında önemli bir donemin sonuna yaklaşıyorsun. Hayatinin bazı bölümlerinde yorulduysan, yakında iyileşeceği veya daha iyi bir şeyle yer değiştireceği için mutlu ol. Teslim ol ve hayatında yolunda gitmeyen bu bölümleri serbest bırak çünkü daha iyi bir hayata dair düşüncelerin Gerçekleşmek üzere.

822 veya 882 gibi - Bir kapı açılmak ve diğer bir kapı kapanmak üzere. Su anda iç güdülerini yakından dinlediğinden emin ol, çünkü sana geçiş sureci boyunca daimi bolluğu garantilemek için atılacak adımları atmana rehberlik edecekler.

883 veya 833 gibi - "Devam et" diyor Yükselmiş efendiler. Enerjini yükselt ve düşüncelerine ve duygularına odaklan. Görüşünü, Tanrı'yla, herkesle ve tüm hayatla Bir olduğunu bilerek, tekrar hizaya getir.

884 veya 844 gibi - Bu, hayatında bir donemin bitmek üzere olduğuna dair meleklerden gelen bir mesajdır. Her şey yavaşladığı zaman, seninle olduklarını ve ihtiyaçlarına, isteklerine ve amaçlarına daha uygun olan yeni bir duruma doğru sana rehberlik etmek üzere yardim edeceklerini bilmeni istiyorlar.

885 veya 855 gibi - Bu sayı dizimi 11. saat içinde olduğunu gösterir, değişimden hemen önce. Korkma, çünkü artik yakin olan değişim boyunca desteklenecek ve sevileceksin.

886 veya 866 gibi - Maddesel dünyanda bir şeyle yollarını ayırmak üzeresin, sahip olduğun bir şey gibi. Maddesel hayatında bir şeyi kaybetmeye veya satmaya niyetin yoksa, düşüncelerini değiştirebilir ve değişik bir yon verebilirsin. Fakat, hayatında bir şeyi satmaya veya bir şeyden ayrılmaya niyetliysen, bunu dileğinin Gerçekleşmek üzere olduğuna dair bir işaret olarak algılayabilirsin.

887 veya 877 gibi - Hayatındaki bazı bölümlerin, is veya ilişki gibi, sonlanmak üzere olduğunu hissettin mi? Bu, hislerinin doğru olduğunun onayıdır. Bu sonlanma, bulunduğun durumda kayda değer pozitif bir değişim olacağı veya hayatındaki bazı bölümlerin tamamlanmaya yakin olduğu anlamına gelebilir. Her şey bir yana, bu sayı dizimi ciddi bir durumun sonlanması dahil yaklaşan pozitif bir değişimin müjdesini veriyor. Sıkı tutun, çünkü hayatin kolaylanmak üzere.

889 veya 899 gibi - Hayatında kayda değer bir donemin sonuna geldin, domino etkisi yaratarak bununla birlikte sonlanacak başka olaylar da gelecek. Rayın sonuna gelen tren gibi önce bir vagon duracak, diğer vagonlarsa durmadan önce yavaşlayacaklar. Bu sayı dizimi hayatındaki bir çok bolumun yavaşlayıp durduğu bir olaylar zincirinden geçtiğine dair bir mesajdır. Fakat endişe etme, çünkü bu değişimler yeni olaylar ve durumların başlaması için gereklidir.

800 veya 808 gibi - İlahi Yaradan'dan gelen ve yaklaşan sonlanmaların genel ilahi planının bir parçası olduğunu gösteren bir mesaj. Onlar, dualarının cevabidir ve Tanrı'nın senin için arzu ettiği iradeyle uyumludur. Tanrı'dan bu yaklaşan değişimlerle ilgili sahip olabileceğin her tur korku veya endişeye karsı sana yardımcı olmasını iste.

9'lu kombinasyonlar

991 veya 919 gibi - Düşüncelerinin bir urunu olarak yeni bir kapı acildi sana. Düşüncelerinin yüzüne bakmak ve kendi yarattıklarınla göz göze gelmek için fırsat cıktı. Bırak eskiyi yıkılsın, çünkü yerine isteklerinle uyumlu olan yeni geliyor.

992 veya 922 gibi - Yakin zamanda bir kayıp (Is, Ask, Vb..) yasadıysan, çok yakin gelecekte yerine yenisinin gelmesini bekle. Her şey senin lehinde gelişiyor, Tanrı'nın seni unuttuğunu düşündürecek kadar arka plan gelişmesi olmasına rağmen. Endişe etme! Tam su anda ilerleyen hayat enerjini hisset. Yakin zamandaki kayıp sayesinde cezalandırılmıyorsun. Evren, tam tersine, seni yeniliğe hazırlıyor.

993 veya 939 gibi - Bu, hayatında amacına hizmet etmeyen ve tutarlı olmayan durumları serbest bırakman gerektiğini gösteren güçlü bir mesajdır. Korku nedeniyle yapay bir şekilde durumlara yapışıp kalma.

Bil ki her an korunuyorsun. Kendin ve geleceğin hakkında pozitif bir görüşe sahip olman hayati önem taşıyor. Bu görüş aslında neyi deneyimliyorsan onu yaratır, o yüzden Yükselmiş efendilerden düşüncelerini yüksek bir sevgi noktasından seçmen için yardim iste.

994 veya 944 gibi - Melekler diyor ki sonlanan bir durumu serbest bırakmanın zamanı geldi. Bir kapı kapanınca diğer bir kapının açılacağını hatırlatıyorlar sana. Melekler mutlaka yeni kapıların açılmasına ve su anda yasadığın geçiş sureciyle birlikte gelen her tur acıdan kurtulmana yardımcı oluyorlar. Lütfen meleklerden bu sonlanmaların ve yeni başlangıçların dualarının cevabi olduğuna inanmana yardımcı olmalarını iste.

959 veya 995 gibi - Yeni değişimin yerleşmesi için, geçmişten kurtulmak önemlidir. Bu sayı dizimi eskiyi bırakmanı ve zamanında önemli bir amaca hizmet ettiğini bilmeni istiyor. Fakat hayat akışkandır ve değişim kaçınılmazdır. Bil ki yeni olan kapıda duruyor, onu içeri alman için bekliyor. Eskiden sevgiyle ayrıldığın zaman yeniyi davet edersin.

966 veya 996 gibi - Maddesel eşyalarından kop, özellikle herhangi bir maddesel eşyaya tutkuyla bağlıysan. Bu sayı dizimi onu bırakıp ondan kopmanı istiyor. Ayni zamanda bu, hayatındaki bir şeyin daha iyi bir şeyle yer değiştireceğine dair bir mesajdır. Beklentilerini asan yeni eşyaları elde etmeye açık ol, çünkü 'upgrade' olmaya hazırsın. En iyisini hak ediyorsun!

977 veya 997 gibi - Tebrikler! Gerçek kişiliğine uymayan hayatındaki eski bölümleri çöpe atıyorsun. Kendinle ilgili en yüksek görüşle uyum içinde olan daha otantik bir hayat yasıyorsun. Bu sayı dizimi dürüst yasama kararını alkışlıyor.

998 veya 988 gibi - Hayatında kayda değer bir donemin sonuna geldin, domino etkisi yaratarak bununla birlikte sonlanacak başka olaylar da gelecek. Rayın sonuna gelen tren gibi önce bir vagon duracak, diğer vagonlarsa durmadan önce yavaşlayacaklar. Bu sayı dizimi hayatındaki bir çok bolumun yavaşlayıp durduğu bir olaylar zincirinden geçtiğine dair bir mesajdır. Fakat endişe etme, çünkü bu değişimler yeni olaylar ve durumların başlaması için gereklidir.

900 veya 909 gibi - Yaradan'dan gelen ve hayatında sonlanan bir bolumun ilahi bir rehberliğe sahip olduğunu gösteren bir mesajdır. Hiçbir şey asla tamamen kaybedilmez. Olum yoktur, ve kazalar da yoktur. Hayatinin önemli bir bölümünün durduğu veya değiştiği bu son yasadığın değişim, aslında ettiğin duaya bir cevaptır. Tanrı senden herhangi bir şeyi almadığını veya bu kaybına "sebep' olmadığını bildiriyor sana. Daha ziyade, hayat planın veya duaların Tanrısal gücün sayesinde bu hayat değişimini çağırdılar. Buna dahil olan herkesi affetmeye hazır ol ki hayatındaki bu yeni ve güzel doneme girerken hafif ve özgür olabilesin.

0'li kombinasyonlar

001 veya 010 gibi - Tanrıdan ve meleklerden gelen güçlü ilahi rehberlik düşüncelerini değiştirmeni istiyor. Belki daha mutlu ve sağlıklı olmak için dua ediyordun. Eğer böyleyse, bu dualarının cevabidir. Tanrı, aradığın çözümün düşüncelerinde yattığını biliyor. Tanrı'dan, düşüncelerinin yönünü belirlemesi ve geçiş surecinde destek olması için yardim iste.

002 veya 020 gibi - Tanrı, seni unutmadığını veya terk etmediğini bilmeni istiyor. Seni çok ama çok seviyor! Aslında Tanrı, hayatındaki yeni ve muhteşem bir donemi yönetiyor su anda. Sık sık Tanrı'yla konuş, ve gelecek olan bu mucizeyi hissedeceksin. Tanrı ayrıca "İlahi Zamanlama"'yi hatırlatıyor sana. Bazen, istediğin sonuca ulaşmadan önce, bazı faktörlerin yerine oturması gerekiyor. İnancına tutunduğun surece, isteğine ulaşmaktan hiç bir şey alıkoyamaz seni.

003 veya 300 gibi - Tanrı ve Yükselmiş efendiler ilgini çekmeye çalışıyorlar, büyük ihtimalle ilahi amacınla ilgili bir konuyla ilgili. Son zamanlarda herhangi bir rehberliğe aldırmadığın oldu mu?

Eğer öyleyse, sıkışmış hissedebilirsin su anda kendini. Bu sayı dizimi, yaratılış surecinde payına düseni yapman gerektiğin konusunda seni uyaran cennetin yoludur. Bu, bazı hamleler yapmak için ilahi rehberliği dinlemen ve takip etmen anlamına gelir.

040 veya 400 gibi - Tanrı ve melekler çok ama çok sevildiğini bilmeni istiyorlar. Bir çok sorunun cevabini vereceği ve her tur zorluğu yeneceği için bu sevgiyi hissetmen için biraz durmanı rica ediyorlar.

050 veya 055 gibi - Hayattaki değişimlerin ilahi ve mükemmel düzende olduğuna dair önemli bir mesajdır. Tanrı'dan bir hediyedir onlar ve yüksek benliğiniz için Tanrı'nın niyetiyle uyum içindedirler.

006 veya 066 gibi - Maddesel hayatınla ilgili Yaradan'dan gelen bir mesajdır. Tanrı'dan gelen ilahi rehberlik dünyayı arzulara daha az odaklanmanı istiyor. Tanrı, fakirleşmiş bir hayat yasamandan ziyade ihtiyaçlarının karşılanması için daha spirituel bir yaklaşımı denemeni istiyor. Bil ki Tanrı içindedir ve ihtiyacın olan her şey için kaynak o'dur. Sadece inançlı ve minnettar, ve maddesel ihtiyaçlarını sana getirecek olan yeni fırsatlara veya işaretlere karsı açık ol. "Önce Tanrı'nın krallığını ara, ve geriye kalan her şey sana eklenecektir" bu sayı dizimindeki mesajın kalbidir. Bu süreçle ilgili daha fazla bilgiyi John Randolph Price'in The Abundance Book isimli kitabini veya Matta'nin yazdığı İncil'deki "Dağdaki Sermon"u okuyarak edinebilirsin.

007 veya 070 gibi - Doğrudan Tanrı'dan gelen 'iste bizim oğlan' veya 'iste bizim kızımız' mesajı, yaptığın zihinsel, spirituel ve fiziksel çalışmaya yönelik övgü dolu sözler. Su an izlediğin yolda kendine ve başka bir çok insana yardim ediyorsun, ve Tanrı bu harika çalışmana devam etmeni istiyor.

088 veya 080 gibi - İlahi Yaradan'dan gelen ve yaklaşan sonlanmaların genel ilahi planının bir parçası olduğunu gösteren bir mesaj. Onlar, dualarının cevabidir ve Tanrı'nın senin için arzu ettiği iradeyle uyumludur. Tanrı'dan bu yaklaşan değişimlerle ilgili sahip olabileceğin her tur korku veya endişeye karsı sana yardımcı olmasını iste.

099 veya 090 gibi - Yaradan'dan gelen ve hayatında sonlanan bir bolumun ilahi bir rehberliğe sahip olduğunu gösteren bir mesajdır. Hiç bir şey asla tamamen kaybedilmez. Olum yoktur, ve kazalar da yoktur. Hayatinin önemli bir bölümünün durduğu veya değiştiği bu son yasadığın değişim, aslında ettiğin duaya bir cevaptır. Tanrı senden herhangi bir şeyi almadığını veya bu kaybına "sebep' olmadığını bildiriyor sana. Daha ziyade, hayat planın veya duaların Tanrısal gücün sayesinde bu hayat değişimini çağırdılar. Buna dahil olan herkesi affetmeye hazır ol ki hayatındaki bu yeni ve güzel doneme girerken hafif ve özgür olabilesin.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
melek, numaralari

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Son Zaman Bükücü Lil bin Ali Forum Oyunları 11 20.10.19 11:59
Başmelek Cebrail Enerjisine Kendini Uyumlama SiLence Paranormal Varlıklar 2 24.07.18 12:03
Melekler Ve İblisler SiLence Paranormal Yetenekler 3 22.07.18 15:15
Başmelek Mikail Enerjisi (Genişletilmiş) Kendini Uyumlama SiLence Paranormal Varlıklar 3 16.07.18 12:41
Baş Melek Mikail Enerjisi SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 6 26.03.18 18:47


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:36.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147