Enerji ve görme olayı - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 31.01.17, 21:46
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Arrow Enerji ve görme olayı


Bizim onları onlarında bizi görmeleri Allah tarafından kesinlikle yasaklanmıştır, çok çeşitli görme sebebleri vardır.

Önce insan olan bizlerin nasıl yaşadıgımıza yani hareketlerimizi nasıl yaptıgımıza bakalım. Can nedir nasıl hareket eder, bunları bilmemiz gerekir. Enerji nedir vucutta ne yapar ruh nedir nasıl etki yapar tabiki en azından yüzeysel olarak bilirsek konuyuda anlamamıza yardımcı olur.

Can bize hayat veren hareket ettiren ruhsa mantıklı bir şekilde yönlendirendir. Can ve ruhun uyumlu çalışmasını saglıyansa enerjidir. Enerji ise hayatı saglıyan minumum elektiriktir. Yönlendiren merkezse beyindir. Enerjiyi istenilen yere dengeli bir şekilde gönderen vucudumuzda en ince kablo görevi yapan kılcal damarlara hatta en küçük molöküllere ulaştıran kalbse aldıgı enerjiyle iteleyen yani pompalayan enerji fazlasının depolandıgı yerse karaciyer hareketin düzenli olması için bakım yapan temizleyen akciyer atıkları süzense böbreklerimizdir. Karınsa midedeki enerjiye dönüsen maddelerden arta kalan maddeleri bagırsak kanalıyla atan yerlerimizdir. Enerji olmassa olmaz diyebilecegimiz bir akım bu olmadan hiçbir hareket yapamayız. O olmayınca hareket durur ve ölü oluruz. Çünkü enerji olmayınca ruh beslenemez ve ölür.

Enerji hayat verir ve görüş gücümüzü dengeler, aldıgımız enerji miktarı ölçüsünde görüş mesafemiz anlayış mesafemiz hatta saglık mesafemiz artar veya azalır. Şu meyve enerji deposu bu sebze güç verir, müzik ruhun gıdası ruhun gıdası tabiki enerjidir ama nerden ve nasıl alacagımız önemlidir. Koşma tansiyonun çıkar heyecanlanma kalbin durur fazla sevinme sevinç delisi olursun vs. buna benzer halk arasında bolca cümleler duymak mümkündür. Mesela bir kahkaha bir porsiyon büftege eşittir kullanılan bu cümleleri hepimiz kabul ederiz. Ama işin aslı ne onu tahmin bile etmeyiz. Sadece dogrulugunu kabullenmemiz zaten yeterlidir.

Ama konumuzla alakalı bölümse enerjiyi alış şeklimize göre ahlakımızın yani huyumuzun deyişmesi gerçegide vardır. Mesela: kırk gün devamlı et yense şehevi istekler havayi düşünceler artar,yani ruh deyişir hatta bedenende rahatsızlanır enerjiyi dengelemek için doktorlar perhiz verir ki vucut fazla enerjiyi biriktirmesin normale dönsün diye.

Vucuttaki enerjiye pozitif denir zaman zaman bazı bölgelerden enerji çekilir onada nötür denilir veya negatif, negatif enerji olan yerlerde vücut çalışmasını düzgün yapamaz o bölgelerde agrılar veya deyişik rahatsızlıklar oluşur. Gerek tıbbi ilaclarla duruma göre gerek alternatif müdahalelerle o bölgelere enerji gönderilerek çalışması saglanır. Enerji azaldıgında veya çogaldıgında azlıktan veya çokluktan bazı belirtiler acıga çıkar. Enerji öyle dengeli olmalıki vucudumuz ve ruhumuz düzgün çalışsın.

Enerjiyi yükselten ve düşüren sebebleri sıralamak istersek konumuza da yaklaşmış oluruz.vucudumuzun ve ruhumuzun dengeli bir enerjiye ihtiyacı varnelerin düzeni bozdugunu bilirsek o zaman dengeyi korumuş oluruz.

Dengeyi bozan halleri şöyle sıralayabiliriz:

A-AŞIRI KORKU: ölüm korkusu, öldürülme korkusu, herşeyi kaybetme korkusu bizi strese sokan her türü

B-AŞIRI SEVİNÇ: Ne tür olursa olsun aşırı şekilde sevinme

C- ŞOK HALİ: Ani olaylarsa dona kalma hali biz kazada veya ani haberde donub kalma hali

D-ANORMAL ZİKİR HALİ: Sahte şeyhlerden alınan derslerde fazlaca aynı kelimelerin tekrarı hali gerçek şeyhlerden alınan ders ve aynı kelimelerin tekrarında mahsür yok tabiki şeyhin verdigi ölçüde. Kutsal kelimelede daha cok enerji yüklüdür tekrarlarıyla vucudun tasıya bilecegi kadar söylenmelidir gerçek şeyhler kişinin nekadar enerji taşıyacagını bilir ve dersi ona göre verir. Mesela Allah'ın doksan dokuz ismi vardır bu kelimelerin hepsi enerji deposudur. En çok enerji ise Allah kelamındadır her Allah dedigimizde bir enerji dalgası konsantire oluşumuza göre emilir, tekrarlandıkça dalga dalga birikir sayı arttıkça vucutta enerji çogalır verilen talimat dışında tekrara devam edersek vucudun taşıyamıyacagı kadar yüklemiş oluruz onuda beyin taşıyamaz elektirigin sigortayı attırdıgı hal gibi olur. İşte felan kişi tarikata girdi kafayı bozdu gibi duydugumuz laflar bu şekilde gelişmiş olur oysa ki Allah diyen hiç kimse hastalanmaz kurallara uyuldugunda birde bu tür kişilerde zaten bir hastalık mevcuttur azbir enerjiye ihtiyac vardır oda zikirle tamamlanmış olur zikir yapmasada o olacaktır sadece zikir biraz hızlandırmıştır. Birde bu tür zikirlerin beynimizin çalışmıyan bölümlerini harekete geçirerek akıl ve anlayışımızı zikirde kullandıgımız yönde artırır. Yani akıl çektigimiz zikir dogrultusunda bilinçleşir ve inancı artırır. Mevzu dogrultusunda kapasitemiz artar.

E-YEME İÇME-Beyni zedeleyen dedigimiz içkiler uyuşturucular

F-BÜYÜCÜLERİN MÜDAHALESİ:Büyü yapıldıgında büyücüye cinler yardım ederler ve olaylar gelişir cinlerde bizden fazla dogal olarak enerji vardır vede yaradılış itibariylede sadece ruh ve enerjidir. Büyü yapılan kişiye korku, sevinç , iştahsızlık, uykusuzluk,sıkıntı,agrılı haller, vesvese, olmayan olayları olmuş gibi göstererek beyne belli elektirikler yüklerler ve dengeyi bozarlar.

G-NAZARCILARIN BAKIŞI: Nazarcının dikkatli bakışı da karsıdaki kişiye dikkatli baktıgında enerji dengesini bozarak hastalandırabilir.

İnsanlar dört unsurdan yaratılmıştır:

1 -toprak :

2 -su :

3 -ateş :

4 -hava :

Bu insanların yapılarıda farklıdır toprak rahat sert geniş vurdum duymaz su iltifatı seven rahat kişilikli ateş duygusal alıngan dogrulugu seven hava ise hayali seven azla yetinen kişiliklerdir burda anladıgımız ise su ile topragın duygusallıktan çok umursamama rahat kişilik gösterirler.strese fazla girmeyen kişilikleri vardır yani elektirik dengeleride fazla bozulmatan bir düzende yasarlar elektirik dengesinin bozulmaması ise onlara cinlerin ve cincilerin bir şey yapamıyacakları görülür yani onlara büyü tutmaz.hava ve ateş tabiyatlı insanlarda ise elektirik sık deyişir bu insanlar sitresli bunalımlı alıngan yapılı olmaları her zaman dengeyi bozar ve enerjileri sık sık yükselir veya düser cinlerin ve büyücülerin en çok hedefinde olan kişiliklerdir. Yani dört kişiden ikisine kesinlikle büyü tutmazken ikisine tutma oranı çok yüksektir. Büyücülerin başarısız oluşlarının asıl sebebi toprak ve su tabiatlı kişilere büyünün tutmayacagını bilmemeleridir. Basardıkları ise ateş ve hava tabiatlı kişilerdir tabiki bunlarada her büyücü tutturamaz çünkü büyücünün şeytanı tanrı kabul etmesi C.Allah'ı inkar etmesi şirk ve küfür işlemesi ve ya mahremiyle zina gibi suçlar işlemesi gerekir. Yani herkesin büyü yapamayacagı yapanınsa kafir olması şeytanla anlaşması gerekir. Allah korusun .

Birde gökte uçan kuşların farklı görüş mesafeleri vardır mesela bir balıkçıl kuşu düşünelim yadigi gıdalardan aldıgı enerjiden dolayı çok yüksekten nehrin içindeki balıgı görebilir. Bir şahin otların arasındaki farenin hareketini izleyebilir. Bir kedi bizim seçemedigimiz uzaklıktaki birini seçebilir. Nasılki farklı enerjilerle hayvanlar görüşleri dengeliyorsa bizde insan olarak gurub gurub enerjiyi farklı farklı taşırız bu farkta yukardaki anlattıgımız gurublara dönüşür.

İnsanlardan sadece ateş ve hava gurubları cinlerin gurublarına yani boyutlarına yakın olduklarından onlarla irtibat kurma etki altına alma,girme gibi olaylarda gerçekleşir. Zaten baktıgımızda medyumların büyücülerin cincilerin sihirbazların ve satanistlerin tamamı cin hastalıgına yakalanan hastalaların tamamı gibi ateş ve hava tabiatlı olduklarını görürüz.. su ve toprak tabiatlı ne cinciye ne büyücüye nede medyuma raslamamız mümkün.

Alıntı..
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 17.02.17, 03:09
Acemi
 
Üyelik tarihi: 29.11.16
Bulunduğu yer: Denizli
Mesajlar: 13
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bilgi için Allah razı olsun.Hayırlı Cumalar
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 17.02.17, 09:15
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Weron8507 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bilgi için Allah razı olsun.Hayırlı Cumalar


Allah sizden de razı olsun. Hayırlı Cumalar.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 20.03.17, 14:08
Drogo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 13.09.16
Bulunduğu yer: manisa
Mesajlar: 1,613
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun bu güzel paylaşım için.
__________________
Hiç kimse vazgeçilmez değildir.
Ve kimse kendini vazgeçilmez sanan
biri kadar aptal değildir.
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 20.03.17, 18:15
 
Üyelik tarihi: 28.11.16
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 2,341
Etiketlendiği Mesaj: 110 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah seninde yolunu açsın inş çok güzel bilgiler
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 04.04.17, 18:21
Üye
 
Üyelik tarihi: 15.12.16
Bulunduğu yer: eskişehir
Mesajlar: 79
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 04.04.17, 19:28
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.03.17
Bulunduğu yer: Manisa
Mesajlar: 90
Etiketlendiği Mesaj: 14 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Çok güzel paylaşım
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 05.04.17, 11:11
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ben teşekkür ederim arkadaşlar.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 05.04.17, 11:23
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 20.09.16
Bulunduğu yer: Kâinat
Mesajlar: 505
Etiketlendiği Mesaj: 121 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ellerine Sağlık Abla
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 05.04.17, 12:02
 
Üyelik tarihi: 06.05.16
Mesajlar: 263
Etiketlendiği Mesaj: 27 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkür ederim güzel bilgiler
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
enerji, gorme, olayi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Yıldız Kapıları, Kabe ve Çakralar sanem Burçlar & Astroloji & Yıldızname 2 18.05.19 15:43
Garip Fenomenler madlen Gizemli Olaylar ve Mekanlar 3 15.05.18 01:35
Enerji içecekleri gerçekten kanatlandırır mı? Snipper Sağlık 4 05.05.17 14:16
Görme Özürlü Kimdir- Kim Değildir? SiLence Engelliler Dünyası 1 20.04.17 22:33
Enerji Çalma Teknikleri... SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 3 03.04.17 21:45


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 04:37.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147