Cin ve ifrit Çağırma yöntemleri - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Paranormal Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 31.01.17, 21:59
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Cin ve ifrit Çağırma yöntemleri

Cin çağırmak isteyenlerin en güzel yöntem olarak kullandıkları bir yöntemi sizle paylaşmak istiyorum.

Eğer korkuyor ve kendinize güvenmiyorsanız hiç denemeyin. Hatta hiç denemeyin derim.Cinler hakkında ve kendinizi korumak için yeterince donanıma sahip olmadan bu tip şeyleri yapmak oldukça sakıncalıdır.

Aşağıdaki yönteme ek olarak yazmak istediklerim ise. Çağıracağınız ortam aydınlık olmasın loş ve temiz olsun.

Birde çeşitli tütsü gibi şeyler değilde soğan ve sarmısak kabuğuklarını kurutarak bulunduğunuz ortama bulun.Hatta sarmısak kabuklarının bazılarını yakarsanız daha tesirli olur.

7 kez

"Kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden

Bir kez

"Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn"

Üç kez

"ye saf dîş"


Birkez

"Bikatlamediyş"


Birkez daha

'Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."

Bunları yaptıktan sonra yanınızda bir cin olma ihtimali olmama ihtimalinden çok daha yüksektir.Gelen veya gelecek cinleri birşekilde farkedeceksiniz ama farketme ihtimali yüzde yüz değildir.

Unutmayınki cinler herzaman oyuna hazırdır.Hiç bunları yapmadan bile siz istediğiniz sürece size bulaşabilirler. Gelecek cinin iyi veya kötü olma ihtimali hiç bir zaman bilinemez.

İyi cin istemek için bazı tenkinleri ilk başta söylemeniz gerekir ama inanın bu tenkinler boştur. Onun için hiç yazma gereği bile duymadım.Siz yapmak istiyorsanız sadece içinizden iyi bir müslüman cin gelmesi için dua edin.

Not:

Cİnleri geri göndermek iiçin okunacak duada budur.

'Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"


______


İfrit Çağırmak

Temiz olarak ve temiz bir yerde sessiz aynı zamanda fazlaca ışığın olmadığı bir ortamda 90 kere Tımıryat denir,ardından 90 kere Menik denir sonra 90 kere Hedliyac denir son olarak 90 kerede Şoğal denir ardından şu dua okunur.

Allahümme Ya Kaviy La Kaviy illellah halikulleyli vel Nehar El Kadirü ala ma yeşaü ve yüridü vela yühfa aleyhi şey ün minel eşyai la yehafü ikaben vela yercü tevvaben El kadirü bi kudretihi El Rahimü bi Rahmetihi kad seeltüküm eyyetühel ervahü bi ismihil Rahmanirrahimi ve bil Ruhil emini Cibril vel Melekül azimi El Refiü Mikail vel melek el müvekkel bil nefhi israfil vel Melek El Merhub ellezi tertaidü minhü el kulüb izrail ve hameletül Arşi ecmaine illa ma emertüm men yakdiye haceti ve yetesarraf fi mardati bi hakkı nebiyyüllahi Süleyman Aleyhisselam ve bi hakkı kavlihi Taala (Kale İfritün minel cinni ena atike bihi kable en tekum min mekamike ve inni lealeyhi lekaviyyün emin innehü Min Süleymane ve innehü Bismillahirrahmanirrahimi) en la ta'lü aleyye ve'tüni Müslimin.Allahümme inni es elüke bi hazihil Ervahül Rühaniyyetil kiram aleyke en tüsahhir li el afaritel Erbaati bi kudretike ve Celalike Leheştaş ,Meşheş,Katuş,kehyuş,beşkeşliyuş ve teşhaş lut,cahıc cahıc,Ecibu ve tevekkelu vef alu ma tü'merune.

Bu dua okunduktan sonra gelen ifrite adı sorulur ve ona adıyla hitap edilerek bundan böyle bana işlerimde yardım edecek ve isteklerimi yerine getireceksin denir,ifritten istekte bulunulur.Asla korkuya kapılmamak ve korku belirtisi göstermemek gerekir.İfrit karşısındaki insanın kendisinden korktuğunu hissedecek olursa o kişiyi kendi etkisi altına alır sonuçları kötü olur.


İFRİT NASIL CAĞIRILIR....

İfrit çok güçlü bir cin olduğu gibi son derecede tehlikeli bir cin türünün genel adıdır.Böylesine güçlü

ve tehlikeli olan İfriti çağırmak bu yüzden tafsiye edilmez heleki İfrit çağırmaya soyunan kişi acemi

ve bu konuda tecrübesizse bu kişi için İfrit çağırmak son derece zararlı olacaktır.

Temiz olarak ve temiz bir yerde sessiz aynı zamanda fazlaca ışığın olmadığı bir ortamda 90 kere Tımıryat

denir,ardından 90 kere Menik denir sonra 90 kere Hedliyac denir son olarak 90 kerede Şoğal denir ardından

şu dua okunur.

Allahümme Ya Kaviy La Kaviy illellah halikulleyli vel Nehar El Kadirü ala ma yeşaü ve yüridü vela yühfa

aleyhi şey ün minel eşyai la yehafü ikaben vela yercü tevvaben El kadirü bi kudretihi El Rahimü bi

Rahmetihi kad seeltüküm eyyetühel ervahü bi ismihil Rahmanirrahimi ve bil Ruhil emini Cibril vel

Melekül azimi El Refiü Mikail vel melek el müvekkel bil nefhi israfil vel Melek El Merhub ellezi

tertaidü minhü el kulüb izrail ve hameletül Arşi ecmaine illa ma emertüm men yakdiye haceti ve

yetesarraf fi mardati bi hakkı nebiyyüllahi Süleyman Aleyhisselam ve bi hakkı kavlihi Taala (Kale İfritün minel

cinni ena atike bihi kable en tekum min mekamike ve inni lealeyhi lekaviyyün emin innehü Min Süleymane ve innehü

Bismillahirrahmanirrahimi) en la ta'lü aleyye ve'tüni Müslimin.Allahümme inni es elüke bi hazihil Ervahül

Rühaniyyetil kiram aleyke en tüsahhir li el afaritel Erbaati bi kudretike ve Celalike Leheştaş ,Meşheş,Katuş,

kehyuş,beşkeşliyuş ve teşhaş lut,cahıc cahıc,Ecibu ve tevekkelu vef alu ma tü'merune.

Bu dua okunduktan sonra gelen ifrite adı sorulur ve ona adıyla hitap edilerek bundan böyle bana işlerimde

yardım edecek ve isteklerimi yerine getireceksin denir,ifritten istekte bulunulur.Asla korkuya kapılmamak

ve korku belirtisi göstermemek gerekir.İfrit karşısındaki insanın kendisinden korktuğunu hissedecek olursa

o kişiyi kendi etkisi altına alır sonuçları kötü olur.Bu sebeple acemi kişiler bu işe kalkışmadan önce iyi

düşünmelidirler,BENCE bu işe hiç girişmemelidirler

Bir Cin Çağırma Usulü

Mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlı k bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa Eûzü billâhi mineş

şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez Lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey Allah ve resûlünün emir ve yasakları na itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayı r üzerine yardı m ederseniz Allah da ona yardı m etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkı p kı bleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani Kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: "Ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafı na dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "Bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin: "Tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn." Bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana ESSELÂMU ALEYKÜM dediğini işitirsin. ALEYKÜM SELÂM diye ona karşı lı k verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnı z duanı n şartı : Karanlı k bir mahalde yalnı z başı na okumalı sı n. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı . Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.

cin suresi: Kul ûhı ye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * Yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * Ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhı beten ve lâ veleden * Ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * Ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * Ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * Ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * Ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * Ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiı l âne yecid lehü şihâben rasaden Eğer çağı rı dğı nı z cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. İşte davet edilen cinleri geri yollama: cinleri dağı tmak için okunması gereken azimet şudur: "Bismillahirrahmanirrahim. İnsarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhı l ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtı niküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsı rûn, bârakellahü minküm ve aleyküm" Üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler.

Alıntı.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 26.03.17, 14:27
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.02.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 743
Etiketlendiği Mesaj: 41 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Benim bildiğim çoğu kaynakta ifrit çağırmak için olan formülde 90 kere okunduktan sonra 9 kez Ahidnameyi Süleyman kasemi okunur sonra ise beyaz kündür, masteki, şeker, ud buhur edilir. Tüm bu uygulamalar pazar günü 1.saate yapılmalıdır diye geçiyor.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 16.09.20, 16:31
Üye
 
Üyelik tarihi: 06.06.19
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 47
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Selam merhaba korunma ve rizaliyet şartmı başka bildiğiniz bilgi varsa mesaj atarmisnizn

---------- Post added 16.09.20 at 16:33 ----------

Icazet şartmı ve tütsü vs ve birde bilginizin kesin başka bir yöntem varsa bana mesaj atarmisninz ve ilim öğrenmek istiyorum icazet te ankaradan yardım edebilcek biri varmi
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 20.03.21, 18:17
Acemi
 
Üyelik tarihi: 03.12.20
Bulunduğu yer: Trabzon
Mesajlar: 26
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İfriti cağıracaksın ve şiii bana yardım edeceksin şer işlerimde diçeksin oda sana tamam baba halledriz diçek ve o senden bişe istemiçek hemi
İfirti cağırmak zaten başlıca musallat ve senden tek istiçeği şey imanın yada şirk bu sayfadaki arkadaşlardan kacı ifrit görmüş ki gelen ifrit ten kormiçak ve korkusunu belli etmiçek ya şuaraya düzgün bir şey paylaşın sayfanın coğu gece evde karanlık ta gezmeye korkuyor dışarı su dökerken besmele cekiyoruz ki musallat olmasın bize bişe ve musallatı resmen davet milletin günahına gitmeyin yol göstermeyin gelen ifrit geldimi zaten direk sen kimsin sana itaat edecem diçek ehli ilim sahibi olmayana ters
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 21.03.21, 16:35
HATTAP - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 11.10.20
Bulunduğu yer: Siverek
Mesajlar: 1,030
Etiketlendiği Mesaj: 213 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Duruk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
İfriti cağıracaksın ve şiii bana yardım edeceksin şer işlerimde diçeksin oda sana tamam baba halledriz diçek ve o senden bişe istemiçek hemi
İfirti cağırmak zaten başlıca musallat ve senden tek istiçeği şey imanın yada şirk bu sayfadaki arkadaşlardan kacı ifrit görmüş ki gelen ifrit ten kormiçak ve korkusunu belli etmiçek ya şuaraya düzgün bir şey paylaşın sayfanın coğu gece evde karanlık ta gezmeye korkuyor dışarı su dökerken besmele cekiyoruz ki musallat olmasın bize bişe ve musallatı resmen davet milletin günahına gitmeyin yol göstermeyin gelen ifrit geldimi zaten direk sen kimsin sana itaat edecem diçek ehli ilim sahibi olmayana ters

Eksik bunlarla olmaz ne müslüman gelir ne de ifrit.
Müslümanın gelmesi için Veli derecesinde olmak gerekir.
İfritin gelmesi içinde imanının kaybetmesi gerekir gelse direk musallat olur ister korksun ister korkmasın
Yardımcı yoksa adamı perişan hale getirir Allah muhafaza.
Bende eskiden ifritten çok korkardım ta ki bir grup ifriti görünceye kadar ne yaptım uçarcasına koştum eve başa bela almaya deymez .
İfritten korktuğum gücü felan değil tipi sadece
Abartıcak kadar güçlü değiller
Yani sağlam bir Hüddam surenin hüddamına boyun eyer gücü yetmezse.
Ama en tehlikeli ifrit türü Afarit ifritleri
Vel hasıl Allah cemi cümlemizi şerlerinden korusun inşaAllah
__________________
Dünyaya Bir Dahamı Geleceğiz? Deyip Her Türlü Harama Bulaşanlara Söyleyin. Ahirete İki Defamı Gideceğiz.


LÂDİKLİ HACI AHMET AĞA (K.S)
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 28.03.21, 19:35
Acemi
 
Üyelik tarihi: 15.11.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 22
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Şekilleri nasıl? Neye benziyorlardı hocam?
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 13.07.21, 21:56
Acemi
 
Üyelik tarihi: 13.07.21
Bulunduğu yer: HATAY
Mesajlar: 1
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
silence Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
cin çağırmak isteyenlerin en güzel yöntem olarak kullandıkları bir yöntemi sizle paylaşmak istiyorum.

Eğer korkuyor ve kendinize güvenmiyorsanız hiç denemeyin. Hatta hiç denemeyin derim.cinler hakkında ve kendinizi korumak için yeterince donanıma sahip olmadan bu tip şeyleri yapmak oldukça sakıncalıdır.

Aşağıdaki yönteme ek olarak yazmak istediklerim ise. çağıracağınız ortam aydınlık olmasın loş ve temiz olsun.

Birde çeşitli tütsü gibi şeyler değilde soğan ve sarmısak kabuğuklarını kurutarak bulunduğunuz ortama bulun.hatta sarmısak kabuklarının bazılarını yakarsanız daha tesirli olur.

7 kez

"kul ûhıye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhıbeten ve lâ veleden * ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiıl âne yecid lehü şihâben rasaden

bir kez

"ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn"

üç kez

"ye saf dîş"


birkez

"bikatlamediyş"


birkez daha

'tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn."

bunları yaptıktan sonra yanınızda bir cin olma ihtimali olmama ihtimalinden çok daha yüksektir.gelen veya gelecek cinleri birşekilde farkedeceksiniz ama farketme ihtimali yüzde yüz değildir.

Unutmayınki cinler herzaman oyuna hazırdır.hiç bunları yapmadan bile siz istediğiniz sürece size bulaşabilirler. Gelecek cinin iyi veya kötü olma ihtimali hiç bir zaman bilinemez.

Iyi cin istemek için bazı tenkinleri ilk başta söylemeniz gerekir ama inanın bu tenkinler boştur. Onun için hiç yazma gereği bile duymadım.siz yapmak istiyorsanız sadece içinizden iyi bir müslüman cin gelmesi için dua edin.

Not:

Cinleri geri göndermek iiçin okunacak duada budur.

'bismillahirrahmanirrahim. Insarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhıl ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtıniküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsırûn, bârakellahü minküm ve aleyküm"


______


ifrit çağırmak

temiz olarak ve temiz bir yerde sessiz aynı zamanda fazlaca ışığın olmadığı bir ortamda 90 kere tımıryat denir,ardından 90 kere menik denir sonra 90 kere hedliyac denir son olarak 90 kerede şoğal denir ardından şu dua okunur.

Allahümme ya kaviy la kaviy illellah halikulleyli vel nehar el kadirü ala ma yeşaü ve yüridü vela yühfa aleyhi şey ün minel eşyai la yehafü ikaben vela yercü tevvaben el kadirü bi kudretihi el rahimü bi rahmetihi kad seeltüküm eyyetühel ervahü bi ismihil rahmanirrahimi ve bil ruhil emini cibril vel melekül azimi el refiü mikail vel melek el müvekkel bil nefhi israfil vel melek el merhub ellezi tertaidü minhü el kulüb izrail ve hameletül arşi ecmaine illa ma emertüm men yakdiye haceti ve yetesarraf fi mardati bi hakkı nebiyyüllahi süleyman aleyhisselam ve bi hakkı kavlihi taala (kale ifritün minel cinni ena atike bihi kable en tekum min mekamike ve inni lealeyhi lekaviyyün emin innehü min süleymane ve innehü bismillahirrahmanirrahimi) en la ta'lü aleyye ve'tüni müslimin.allahümme inni es elüke bi hazihil ervahül rühaniyyetil kiram aleyke en tüsahhir li el afaritel erbaati bi kudretike ve celalike leheştaş ,meşheş,katuş,kehyuş,beşkeşliyuş ve teşhaş lut,cahıc cahıc,ecibu ve tevekkelu vef alu ma tü'merune.

Bu dua okunduktan sonra gelen ifrite adı sorulur ve ona adıyla hitap edilerek bundan böyle bana işlerimde yardım edecek ve isteklerimi yerine getireceksin denir,ifritten istekte bulunulur.asla korkuya kapılmamak ve korku belirtisi göstermemek gerekir.ifrit karşısındaki insanın kendisinden korktuğunu hissedecek olursa o kişiyi kendi etkisi altına alır sonuçları kötü olur.


Ifrit nasıl cağırılır....

Ifrit çok güçlü bir cin olduğu gibi son derecede tehlikeli bir cin türünün genel adıdır.böylesine güçlü

ve tehlikeli olan ifriti çağırmak bu yüzden tafsiye edilmez heleki ifrit çağırmaya soyunan kişi acemi

ve bu konuda tecrübesizse bu kişi için ifrit çağırmak son derece zararlı olacaktır.

Temiz olarak ve temiz bir yerde sessiz aynı zamanda fazlaca ışığın olmadığı bir ortamda 90 kere tımıryat

denir,ardından 90 kere menik denir sonra 90 kere hedliyac denir son olarak 90 kerede şoğal denir ardından

şu dua okunur.

Allahümme ya kaviy la kaviy illellah halikulleyli vel nehar el kadirü ala ma yeşaü ve yüridü vela yühfa

aleyhi şey ün minel eşyai la yehafü ikaben vela yercü tevvaben el kadirü bi kudretihi el rahimü bi

rahmetihi kad seeltüküm eyyetühel ervahü bi ismihil rahmanirrahimi ve bil ruhil emini cibril vel

melekül azimi el refiü mikail vel melek el müvekkel bil nefhi israfil vel melek el merhub ellezi

tertaidü minhü el kulüb izrail ve hameletül arşi ecmaine illa ma emertüm men yakdiye haceti ve

yetesarraf fi mardati bi hakkı nebiyyüllahi süleyman aleyhisselam ve bi hakkı kavlihi taala (kale ifritün minel

cinni ena atike bihi kable en tekum min mekamike ve inni lealeyhi lekaviyyün emin innehü min süleymane ve innehü

bismillahirrahmanirrahimi) en la ta'lü aleyye ve'tüni müslimin.allahümme inni es elüke bi hazihil ervahül

rühaniyyetil kiram aleyke en tüsahhir li el afaritel erbaati bi kudretike ve celalike leheştaş ,meşheş,katuş,

kehyuş,beşkeşliyuş ve teşhaş lut,cahıc cahıc,ecibu ve tevekkelu vef alu ma tü'merune.

Bu dua okunduktan sonra gelen ifrite adı sorulur ve ona adıyla hitap edilerek bundan böyle bana işlerimde

yardım edecek ve isteklerimi yerine getireceksin denir,ifritten istekte bulunulur.asla korkuya kapılmamak

ve korku belirtisi göstermemek gerekir.ifrit karşısındaki insanın kendisinden korktuğunu hissedecek olursa

o kişiyi kendi etkisi altına alır sonuçları kötü olur.bu sebeple acemi kişiler bu işe kalkışmadan önce iyi

düşünmelidirler,bence bu işe hiç girişmemelidirler

bir cin çağırma usulü

mümin cinlerden birisini davet edip onunla görüşmek için temiz ve karanlı k bir mahalde iki diz üzerine oturarak üç defa eûzü billâhi mineş

şeytânir racîm dersin, sonra yedi kez lâ havle velâ kuvvete illâ billâhil aliyyil azîm dersin, sonra mümin cinlere seslenerek: Ey allah ve resûlünün emir ve yasakları na itaat eden mümin cinler! Hanginiz bana hayı r üzerine yardı m ederseniz allah da ona yardı m etsin, der ve bunu da üç kez tekrar eder, sonra ayağa kalkı p kı bleye müteveccihen durarak yedi kez cin suresini (yani kul ûhiye'yi) okur, sonra sağ tarafa dönerek: "ahsenellahü ilâ men ahsene ileyye min ervâhil mü'minîn" der sol tarafı na dönerek üç kez: "ye saf dîş" sonra "bikatlamediyş" söyler sonra da bir kez şöyle dersin: "tezdâdu bihâ sirran ve alâ sirriküm. Esselâmü aleyküm eyyühel ervâhut tâhireti min cânnil mü'minîn." bu esnada müslüman cinlerden birisinin sana esselâmu aleyküm dediğini işitirsin. Aleyküm selâm diye ona karşı lı k verdikten sonra dilediğin şeyi sorup haber alabilirsin. Yalnı z duanı n şartı : Karanlı k bir mahalde yalnı z başı na okumalı sı n. Elbisen,bedenin ve oturduğun mahal gayet temiz olmalı . Bu dua defalarca tecrübe edilmiştir. Sahihtir.

Cin suresi: Kul ûhı ye ileyye ennehüstemea neferun minel cinni fekâlû innâ semi'nâ kur'ânen aceben * yehdî iler ruşdi feâmennâ bihî velen nüşrike birabbina ehaden * ve innehû teâlâ ceddü rabbinâ mettehaze sâhı beten ve lâ veleden * ve innehû kâne yekulü sefîhünâ alâllahi şetatan * ve innâ zanennâ en len tekulel insü vel cinnü alâllahi keziben * ve ennehû kâne ricâlün minel insi yeûzûne biricâlin minel cinni fezâdûhüm rahekan * ve ennehüm zannû kemâ zanentüm en len yeb'asellahü ehaden * ve ennâ lemesnes semâe fevecednâhâ müliet harasen şediyden ve şühüben * ve ennâ künnâ nak'udü minhâ makaide lissem'ı femen yestemiı l âne yecid lehü şihâben rasaden eğer çağı rı dğı nı z cin geri göitmiyorsa onları cinleri geldiğe yere geri yollama. Işte davet edilen cinleri geri yollama: Cinleri dağı tmak için okunması gereken azimet şudur: "bismillahirrahmanirrahim. Insarifû ilâ mekâniküm bârakellahü minküm ve aleyküm yâ ervâhı l ulviyetti ves süfliyyeti insarifû ilâ mevâtı niküm ve cealnâ min beyni eydiyhim sedden feağşeynâhüm fehüm lâ yübsı rûn, bârakellahü minküm ve aleyküm" üç defa okunursa davet edilen cinler geldikleri yere geri dönerler.

Alıntı.
denedim korkmayın, bir nevi arkadaş gibi oluyorsunuz.
Istediğim zenginlikti ve zenginim.
Sıra sizde sizde yapın merak etmeyin sizde şefaatleneceksiniz.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 14.07.21, 00:29
Muhammet68 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 25.10.18
Bulunduğu yer: Yurtdisi
Mesajlar: 174
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Ambulans112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
denedim korkmayın, bir nevi arkadaş gibi oluyorsunuz.
Istediğim zenginlikti ve zenginim.
Sıra sizde sizde yapın merak etmeyin sizde şefaatleneceksiniz.

Büyük Adamsın VesSelam
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 14.07.21, 02:06
 
Üyelik tarihi: 15.05.20
Bulunduğu yer: Ic anadolu
Mesajlar: 156
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Ambulans112 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
denedim korkmayın, bir nevi arkadaş gibi oluyorsunuz.
Istediğim zenginlikti ve zenginim.
Sıra sizde sizde yapın merak etmeyin sizde şefaatleneceksiniz.
Ifrit geldimi imani ister ki, bunu yazman bile senden nelerin gittigini belli ediyor. Ister gelsin ister gelmesin.
De ki: «Bütün şefaat Allah’ındır. Göklerin ve yerin mülkü O’nundur. Sonra hep döndürülüp O’na götürüleceksiniz. Zumer 44
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 06.10.21, 08:37
Acemi
 
Üyelik tarihi: 03.04.21
Bulunduğu yer: Nowhere
Mesajlar: 23
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Korunmalı ve korunmasız olmak üzere iki kere denedim..Ne gelen var ne giden...
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
cairma, cin, cin çağırma yöntemi, cin çağırmak, ifrit çağırma yöntemi, ifrit çağırmak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ifrit ve ifrit Çağırma Yöntemleri SiLence Paranormal Yetenekler 9 11.12.23 19:37
ifrit musallatı nedir ne değildir Gercek General Cin & Şeytan & Melek & Ruh 13 19.09.22 21:00
Cin ve Ruh Çağırma Gerçekten var mı? Sin Cin & Şeytan & Melek & Ruh 7 25.02.21 08:57
Ruh Çağırma Seansının Gerçek Yüzü Snipper Cin & Şeytan & Melek & Ruh 7 09.07.20 06:12
ifrit Çağırma Yöntemi, ifrit nasıl çağırılır? SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 1 28.04.17 17:29


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147