Durusezi durubiliş - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.03.17, 02:26
Manevi
 
Üyelik tarihi: 31.05.15
Mesajlar: 2,200
Etiketlendiği Mesaj: 84 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Durusezi durubiliş

DURUSEZİ

Durusezi Belirtileri

Durusezi, ilahi rehberliği bize birçok şekilde getirebilir. O şu şekilde tezahür edebilir;
-Olumsuz bir durumun bir işareti olarak mide,el, çene, sırt ve alın kaslaraının gerilmesi.
-Yaklaşan sevinç verici bir haberin işareti olarak midede adeta kelebeklerin uçuşması; ve bir sıkıntının işareti olara midede ani bir bulantı.
-Birşey yapmanızı söyleyen bir içgüdü ve önsezi
-Bir durumun iyi sonuçlanmayacağını söyleyen bir derinlere gömülme hissi (kendi notum: veya sıkıntı)
-Aniden mevcut durumunuzla ilgisiz görünen güçlü bir duygu hissetmeniz ve daha sonra bunun haberci bir duygu olduğunun ortaya çıkması
-Size doğru yolda olduğunuzu söyleyen sevinç hissi.
-Herşeyin düzeleceğini bildiren bir huzur hissi.
-Yaklaşan bir evliliği işaret eden portakal çiçeği kokusu gibi, birden duyulan ve nereden geldiği belli olmayan bir koku
-Oda ısısında anş bir düşüş hissetmek, bu orada bulunan kişinin dürüst olmadığını işaret eder. (kendi notum: aynı zamanda o ortama bir bedensiz varlığın geldiğini gösterebilir.)
-Başkasının hislerini sanki o sizin kendi duygunuz yada fiziksel duyumunuzmuş gibi hissetmek.
-Teninizde hafif bir dokunuş veya hava basıncında bir değişim hissetmek, ki bu size çevrenizde meleklerin yada ölmüş sevdiklerinizin bulunduğunu bildirir.


Duygulara karşılık gelen enerji merkezi yada çakra kalpte bulunur ve kalp çakrası olarak bilinir. Kalp çakrası üzerinde meditasyon yapmak durusezinizi artırır. Kalp çakrası sevgiyle alakalı korkular yüzünden kirlenir. Sevgi korkusu bizi tetikte, alaycı ve savunmada olmaya götürür. İncinmekten, kurnazca yönlendirilmekten, istismar edilmekten yada kontrol edilmekten o kadar korkarız ki kalbimizi pek çok sevgi alışverişine kapatırız. Ne yazık ki, kalbimizi sevgiye kapattığımızda, Tanrı'nın durusezimiz yoluyla bizimle konuştuğunu da fark etmeyiz, kendimizi bu farkındalığa kapatırız. İronik olarak, bu durusezi güvenilir bir biçimde, bizi onurlandıran ve destekleyen ilişkilere götürür. Durusezi ilahi rehberliğinin farkındalığını engellediğimizde meleklerin bizi istismarcı ilişkiler hakkında uyardıklarını da farketmeyiz.

Şifa Meditasyonu

İşte sevgi hakkındaki korkularınızdan kurtulmanıza ve kalp çakranızı temizlemenize yardımcı olarak güçlü bir şifa meditasyonu. İsterseniz, bu meditasyonu yumuşak bir müzikle birlikte teybe kaydedip, sonra onu günde bir-iki kez dinleyebilirsiniz.

1.Gözleriniz kapalı ve rahat bir halde oturarak iki-üç çok derin ve temizleyici nefes alın.

2.Zümrüt-yeşili güzel bir bulutun sizi kuşattığını imgeleyin. Nefes alırken bu şifa enerjisini akciğerlerinize, hücrelerinize ve kalbinize çekin. Kısa bir süre kalbiniz üzerinde konsantre olarak, zümrüt-yeşili ışığın size acı vermiş her türlü olumsuzluğu temizlemesine izin verin

3-Derin bir nefes alarak, ışığın sevgi hakkında duyduğunuz her türlü korkuyu alıp götürmesine izin verin. Sevgiyi hissetme korkusunu bırakmaya gönüllü olun. Sizin nefes alıp sevgi korkusundan kurtulmaya niyet etmekten başka birşey yapmanıza gerekmez. Sadece şifa bulmaya istekli olun, gerisini Tanrı'ya ve meleklere bırakın. Derin bir nefes daha alın ve eğer sevilirseniz, ardından kurnazca yönlendirileceğiniz, aldatılacağınız, kullanılacağınız, terk edileceğiniz, reddedileceğiniz, baskı göreceğiniz yada incineceğiniz korkusu da dahil olmak üzere tüm sevilme korkusunu bırakmaya gönüllü olun. Derin bir nefes daha alarak, geçmişten gelen tüm bu korkuların temizlenmesine izin verin.

4.Şimdi, ışığın sevgi verme konusunda duyduğunuz her türlü korkuyu temizlemesine izin verin. Derin bir nefes alarak, eğer severseniz kontrol edilebileeğiniz, istismar edilebileceğiniz, aldatılabileceğiniz yada incinebileceğiniz korkusunu bırakmaya gönüllü olun. Bu korkuların tümüyle temizlenmesine izin verin ve kalbinizin doğal sevecen haline doğru genişlediğini hissedin.

5.Sizi sevgi ilişkisinde incitmiş olanlara karşı barındırdığınız her türlü eski bağışmazlığı bırakın. Annenize, babanıza, diğer anne-baba figürlerine, kardeşlerinize, çocukluk arkadaşınıza, gençlik arkadaşlarınıza, ilk aşkınıza, birlikte olduğunuz ve sevdiğiniz o kişilere, birlikte yaşadığınız veya evlendiğiniz kişiye karşı olan bağışlamazlığınızı bırakmaya gönüllü olun. Sevgiye ilişkin tüm incinmelerinizin ve düş kırıklıklarınızın temizlenmesine izin verin. Siz bu acıyı istemezsiniz, ona ihtiyacınız da yoktur ve derin bir nefes daha alarak, onun ışığa kaldırıldığını ve orada dönüşüme uğratılıp arındırıldığını imgeleyin. Geriye sadece dersler ve her bir ilişkinin içerdiği saf sevgi özü kalır, ki zaten her bir ilişkinizde edebi ve gerçek olan tek şey de buydu.

6.Şimdi, derin bir nefes daha alarak, ışığın sizi tamamen temizlemesine izin verin. Kendinize karşı sevgiye ilişkin barındırdığınız her türlü bağışlamazlığı bırakmaya gönüllü olun. Kendi kendinize ihanet ettiğiniz, sezginizi önemsemediğiniz yada en yüksek hayrınızı aramadığınız için kendinizi bağışlamaya gönüllü olun. Zihnen yada kollarınızla kendinizi kucaklayın. İçsel benliğinize bir daha asla kendinize ihanet etmeyeceğinize dair güvence verin.

7.Şimdi, bir daha asla sizi incitecek bir ilişkiye girmemek yada böyle bir ilişkiyi sürdürmemek için bundan böyle sezginizi ve ayırt etme gücünüzü izlemeye kesin karar verin. Kendinizle ilişkiniz de dahil olmak üzere, herhangi bir ilişkide yaptığınızı düşündüğünüz her türlü hata için duyduğunuz bağışlamazlığı tümüyle bırakın. Ve bir başka derin ve temizleyici nefesle birlikte, şifa bulduğunuzu, bütünlendiğinizi ve gerçek kimliğiniz olan sevginin tadını çıkarmaya hazır olduğunuzu hissedin.

Sevgi korkusundan kurtulduğunuzda insan deneyimimizin bir parçasını oluşturan zengin duygu alanın daha çok farkına varabiliriz. Bu önemlidir çünkü durusezinin anlammın keşfetmek duygular tayfının farkında olmayı gerektirir.


DURUBİLİŞ

Durubiliş semavi alemden bilgi alma işlemine karşılık gelen bir enerji merkezine yada çakraya sahiptir. Durubiliş tepe çakrasına karşılık gelir.
Tepe çakrası başın tepesinin iç kısmında bir vantilatör gibi saat yönünde döner. O tüm bedende en hızlı dönen çakradır ve güzel yüksek-titreşimli bir menekşe rengi yayar. Bu enerji merkezi, meditasyon yaptığımızda ve onu ego düşüncelerinden arındırdığımızda verimli bir biçimde işler.
Ancak, biz korkui endişe, yargı ve güvensizlik hakkında yargılar ve karanlık düşünceler barındırdığımızda tepe çakrası tıkanır. Böyle düşünceler enerji merkezinin dönüşünü yavaşlatan yağlı çamur gibidir. Böyle olduğunda konsantrasyonumuz bozulur ve düşüncelerimiz bulanıklaşır.

Tepe Çakranızı Temizlemek ve Dengelemek İçin Meditasyon

Aşağıdaki meditasyonu banda kaydedip onu günde bir yada iki kez dinleyebilirsiniz.

1Rahat bir pozisyonda oturup gözlerinizi kapadıktan sonra burnunuzdan derin bir biçimde nefes alın. Nefesinizi kısa bir süre tutun sonra ağzınızdan yavaş yavaş verin. Derin bir nefes daha alın, kısa bir süre tutun ve verin. Bu meditasyon boyunca derin ve rahat bir biçimde nefes alıp vermeyi sürdürün.

2.Başınızın tepesine, iç kısmına odaklanın. Kanatları üst-üste gelen ve dönen menekşe rengi bir vantilatör görün yada hissedin. Bu sizin tepe çakranızdır. Derin bir nefes alın ve havanın altın-beyaz renkte bir ışık olan enerji özünü tepe çakrasına gönderin. Siz nefes alıp verirken, giderek daha fazla altın-beyaz ışık tepe çakranızı kuşatacaktır.

3.Bu ışığın tepe çakranıza yapışmış tüm karanlık ve olumsuz enerjiyi eritip yok ettiğini görün yada hissedin. Eğer isterseniz, şimdi ki yaşamınıza ve kendinizle ilgili ideallerinize uymayan eski düşünce kalıplarını temizlemenize yardım etmeleri için melekleri çağırabilirsiniz. Melekler hangi düşüncelerin size hizmet etmediğini bilirler. Onların bu yardımı için sadece sizin izninize ihtiyaçları vardır. İçinizden meleklere "Sizden bana, Tanrı'ya ve dünyaya hizmet etmeyen tüm ego düşüncelerini temizlememe yardım etmenizi istiyorum." deyin

4.Bu düşünce kalıplarını bırakmaya gönüllü olduğunuzda, meleklerin onları alıp götürdüklerini görün yada hissedin. Sizin temizlenmeye gönüllü olmaktan başka birşey yapmanız gerekmez. Böylece, meleklere ilahi rehberliği almanızı engelleyen tüm korkuları vermeye gönüllü olun. Yeni fikirler alma korkusunu bırakmaya gönüllü olun.

5.Derin bir nefes alarak, kontrol edilme, yönlendirilme, cezalandırılma ve kısıtlanma korkusu da dahil olmak üzere Tanrı'yla iletişim kurma konusunda duyduğunuz her türlü korkuyu bırakmaya gönüllü olun. Tanrı'nın dualarınızı yanıtlamadığını yada sizin veya bir sevdiğinizin acı çekmesine izin verdiği düşüncesinden yada O'nun diğer insanları sizden daha çok sevdiği inancından kaynaklanan bağışlamazlık da dahil olmak üzere, Tanrı'ya karşı barındırdığınız her türlü eski bağışlamazlığı bırakmaya gönüllü olun. Meleklerin, örgütlü dinlerin üyelerine karşı duyduğunuz her türlü acı yada öfke kalıntısını alıp götürmelerine izin verin. Derin bir nefes daha alarak, meleklerin Tanrı'nın sonsuz sevgi ve zekasıyla iletişim kurma konusundaki doğal yeteneğizden zevk almanızı engelleyen tüm yanlış inançları yada düşünceleri temizlemelerine izin verin.

6.Meleklere teşekkür edin ve onlardan bu bölgeyi temizlemeyi sürdürmelerini isteyin. Dikkatinizi tekrar bulunduğunuz odaya çevirirken, gerinmek yada kendinizi kucaklamak isteyebilirsiniz. Kendinizi harika bir biçimde canlanmış ve tazelenmiş hissettiğinizi fark edeceksiniz. Bu durumda zihniniz mükemmel bir biçimde odaklanmış ve parlak yeni fikirler almaya açık olacaktır.

Tepe çakranız temizlendikten sonra, otomatik olarak durubiliş fikir ve ilhamları daha yoğun bir biçimde size akacaktır. Bu örnekleri bir ilahi rehberlik günlüğüne yada bir teybe kaydetmek iyi bir fikirdir. Sık sık, durubiliş bize tamamen yeni bir girişimin yada yaşam tarzının başlangıcı olabilecek fikir tohumları verir. Bu fikirleri gelirken yakalayın ve kaydedin. Bunlar genelde derin fikirler olduğundan eğer onları kaydetmezseniz çok geçmeden unutabilirsiniz.

Sürekli olarak heyecan verici fikirler almaya başlarsanız şaşırmayın. Bu fikirlerin hangisini izleyeceğiniz konusunda dua ederek rehberlik isteyin ve semavi alemden sizi bu ilhamları eyleme geçirme konusunda gerekli cesaret ve bilgelikle kuşatmasını isteyin. Unutmayın, ilahi rehberlik sadece bize bir fikir verip sonra da ya yüzelim yada boğulalım diye kendi başımıza bırakmaz. Semavi alem bize rehberliğimizi gerçekleştirmek için ihtiyaç duyduğumuz tüm desteği, zamanı, parayı ve aklı sağlar. Yapmamız gereken tek şey yardım istemektir.

Notum: Burada bütün ilahi iletişim kanallarını yazmış bulunuyorum. BUnların hepsini geliştirmekte yarar var ama teste göre yatkın olduğunuz geliştirirseniz daha çok ilerleme kaydedersiniz. Bu kanallar sadece iletişim için değil diğer parapsikolojik yetenekler içinde ilerleme kaydetmenizi sağlar. Bazı vizyonlar, rüyaların çıkması, aranan cevapların gelmesi gibi... Aynı zamanda bu alıştırmaların yaparken rehberlerinizin sizinle iletişime geçtikleri anlara yoğunlaşarakta onların farkına varmaya başlayın. Meleklerimiz sürekli bizle iletişim halindeler ama maalesef biz onları dinlememekte ısrar ediyoruz. Bu teknikler bilinçli bir iletişimi sağladığı gibi sizi sezgisel olarakta geliştirecektir. Çakralanızın temizlenmesinden dolayı enerji daha rahat dolaşımı sağlayacaktır bu da enerjinizin yükselmesini sağlar. Tabii bunlar için bu alıştırmaları düzenli yapmak gereki
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 20.04.17, 17:39
Güvenilir
 
Üyelik tarihi: 07.01.15
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 4,739
Etiketlendiği Mesaj: 130 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

PayLaşım İçin TeşekküRLeR..
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 21.06.17, 09:03
Deniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 19.05.17
Bulunduğu yer: denizli
Mesajlar: 271
Etiketlendiği Mesaj: 27 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkürler.
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 31.05.18, 21:57
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.04.15
Bulunduğu yer: Nefes Aldığım Yerde
Mesajlar: 15,069
Etiketlendiği Mesaj: 883 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Sayın madlen, konu paylaşımınız için teşekkür ederiz.
__________________
Sözün kıymetini '' Lal'' olandan,
Ekmeğini kıymetini ''Aç '' olandan,
Aşkın kıymetini ''Hiç'' olandan öğren..

Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 01.06.18, 15:19
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 12.09.17
Mesajlar: 2,871
Etiketlendiği Mesaj: 277 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Özellikle olumsuz olaylar öncesi midede tarif edemeyeceğiniz bir kasılma hissediyorsunuz. Sonrasında parmak uçlarınızdan birinin koparacakmışcasına çektiğini
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 30.05.20, 15:39
 
Üyelik tarihi: 02.04.20
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 117
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Hayırlı sezi ve farkındalıklar nasip olsun,Teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 04.07.23, 15:16
Üye
 
Üyelik tarihi: 17.10.22
Bulunduğu yer: Edirne
Mesajlar: 64
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kesinlikle bazı şeyleri hissedebiliyor insan .vücut tepki veriyor.yaşadığım bir olay.liseye gidiyorum.o gün sınavımız var.ama benim sabahtan başlayan çok kötü bir bulantım var.dınav başladı.ama ben soruları cevaplayamıyacak kadar kötüyüm.söyledim öğretmene, heyecandandır dedi.sınav bitmeden deprem oldu.bahçeye çıktık.sonra öğretmen muhtemel sen depremi hissettin, demişti.Ayrıca 99 depreminde de daha bir hafta önceden kaburgalarım birbirine geçiyormuş gibi çok kötü olmuştum.
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 04.07.23, 16:08
 
Üyelik tarihi: 04.07.23
Bulunduğu yer: Hiçlikte
Mesajlar: 334
Etiketlendiği Mesaj: 12 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Güzel bir paylaşım.Allah Razı Olsun
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
durubilis, durusezi

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Durusezi Yeteneğinin Belirtileri DiLara Parapsikoloji & Spiritüalizm 2 12.09.19 11:28
Durusezi,Durubiliş(Şifa Meditasyonu,T.Ç temizleme) Tuana Psişik Yetenekler 2 01.06.18 10:22
Durusezi durubiliş Tuana Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 21.04.17 09:26
Durusezi Ve Durubiliş Açma Teknikleri (ilahi rehberlerinizle iletişim SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 2 21.03.17 14:03


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:50.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147