Geleceği kesin olarak görme - Başlangıç - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 25.03.17, 02:51
Üye
 
Üyelik tarihi: 18.08.14
Bulunduğu yer: CA
Mesajlar: 83
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Geleceği kesin olarak görme - Başlangıç

Merhaba,

Başarılı bir durugörür ve durusezer olarak sizlere duru kanal yollarınızı açmanız ve meleklerle konuşabilmeniz konusunda yardım etmek istiyorum.

Öncelikle aşağıda yazacaklarımı dikkatle okumalı ve bir cümleyi tam olarak anlamadan diğerine geçmemelisiniz. ;S

"Meleklerle konuşmak" adı altında birçok paylaşım yapacağım. Şunu bilmelisiniz ki; Benim kinezi yeteneklerim yok. Ben bir durugörürüm. 1 yıla yakın bir süredir, abartmadan söylüyorum 500'e yakın vizyon aldım ve almaya da devam ediyorum.

Aşağıda yazacaklarımı başta Doreen Virtue olmak üzere, bu konu üzerinde profesyonel birçok kişinin yazdığı eserlerden harmanlayacağım. Başarılı olabilmek için birçok kitap okudum. Aslında ilk okuduğum Doreen Virtue'nin kitabından sonra başardım.

İlk önce terim ve kavramları öğrenmelisiniz.
Duru kanal : Meleklerden bilgi alınabilen yollara denir.
Vizyon : Gelecekte yaşanacak olan bir durum hakkında, kişinin duru kanal yolları ile aldığı bilgidir.
Yüksek benlik : Tanrı'nın bize bahşettiği ve kendisinden eklediği, kişinin özüdür. Tanrı'nın kendisidir.
Düşük benlik : Ego'dur. Ben'liktir. Tanrı, kişisel karakterimizi oluşturmamızda bizi serbest bırakır. Bu karakterimiz ırkımız, ailemiz vb etmenlerle de oluşur. Tanrı oluşturmadığı için düşük benlik, sahte ve değişkendir.
Durugörü : Vizyonların, zihin içerisinde anlık bir fotoğraf şeklinde belirmesidir. (Bu işe başlayanlar genelde bu yolla vizyon alır)
Duruişiti : Vizyonların, günlük hayatta olan veya olmayan sesler halinde işitilmesidir. (Doreen Virtue gibi yüksek farkındalığı olan kişiler genelde bu yolla vizyon alır)
Durusezi : Vizyonların, duygu ve sezgilerle belirmesidir. (Ben bu yolla vizyon alıyorum. ;S )
Durubiliş : Vizyonların, anlık ve kesin bir bilgi ve biliş durumu halinde belirmesidir. (Yani aslında hiçbir fikriniz olmamasına rağmen, kesin olarak biliyorsunuzdur.)

İlk olarak hayatımda değişen durumları size anlatmak istiyorum. Ben şuan 17 yaşındayım ve 13 yaşına kadar müslümandım. Daha sonra İslam'da tanıtılan Tanrı, bana birçok yönden eksik gelmeye başladı ve aklıma birçok soru takılıyordu. Çevremdekilere bu soruları sormaktan korkuyordum çünkü 'dinsiz' baskısı göreceğimi biliyordum. Daha sonra içimde bir boşluk olarak 'Tanrı' kavramı hep kaldı ve bu 14 yaşına kadar sürdü. 14 yaşımı doldurmuştum ve artık emindim, Tanrı yoktu. 15 yaşıma geldiğimde geçen yaklaşık 1 yıl boyunca başıma gelen mucize niteliğinde olaylar bana 'acaba Tanrı gerçekten var mı?' sorusunu tekrar düşündürmeme neden oldu.

Artık bir agnostiktim. 16 yaşıma geldiğimde kendi düşüncem ve hislerimle Tanrı'yı artık tanımlamaya başlamıştım. İşte bu başlangıçtan sonra muhtemelen bu doğru bir başlangıçtı ki; duru kanal yollarıyla kararlı vizyonlar almaya başlamıştım. Fakat bu vizyonların doğru olup olmadığı beni tedirgin ediyor, her seferinde bu da bir sorun yaratıyordu.

Daha sonra nasıl olduğunu pek hatırlamıyorum Doreen Virtue'nin İlahi Rehberlik adlı kitabını satın aldım. Bu kitapta Tanrı ve meleklerden çokça bahsediliyordu ki bu yüzden de bu kitabı sevmiştim. Bu ve buna benzer diğer kitapları okudukça tanımaya başladığım Tanrı ve melekler, artık benim için daha da belirgin bir hale gelmişti. Onların ne ve nasıl olduklarını kesin bir ifadeyle biliyordum. Bugün ise meleklerden vizyonlar alabiliyorum. Bunun için Tanrı'ya teşekkürler. ;S

Bu forumdaki yazılara baktım. Bu yöntemlerle duru kanallar ile vizyon alabilen var mı? Sanmıyorum. Yazdıklarınızı kötülemiyorum fakat bunlar sadece hayal etmektir. Daha ötesine geçemez.

Şunları düşündünüz mü?
Durugörü ve diğer kanalların temeli neye dayanır? Vizyonları nasıl ve nereden alırız? Hangi durumlarda vizyon alıyoruz?

Durugörü ve diğer kanalların temeli Tanrı ve meleklerdir. Tanrı, melek ve yüksek benlik ile birdir. Tanrı, evrende ve alemde bir yerde oturan, gözlerini insanlığa ve evrene çevirmiş, dik dik bakan bir varlık değildir. Tanrı manevi bir birikimdir. Sadece atom ve enerjiden oluşmuş taş, toprak gibi varlık olmayan insanın, kendi benliği ve yüksek benliği vardır. Eğer Tanrısal bir yönümüz olmasaydı, düşünemezdik. Bu kuantum fiziğinde de böyledir.

Ben vizyon alırken genel olarak meleklerden yardım istiyorum. Meleklerden yardım istemek, bedenimizin içindeki yüksek benliğimizden ve ona ait olan Tanrı'dan yardım istemektir.

Nasıl vizyon alabilirsiniz?

Vizyon alabilmek için ilk adım olarak Tanrı'yı tanımalı ve O'na bir anlam vermelisiniz. İlerleyen zamanlarda vizyon alabilmek için farkında olmanız gerekenleri söyleyeceğim.

Size rahatça bir yerde oturup, gözlerinizi kapayıp, melekleri ve Tanrı'yı hayal edin demiyorum. Bunu demem de. Fakat şunu yapabilirsiniz;

Gürültünün olmadığı ve düşüncelerinizi net olarak muhakeme edebileceğiniz, düşündüklerinize zorlanmadan anlam verebileceğiniz bir yerde bulunun. Gözleriniz kapalı veya açık farketmez, sevgiyi hissedin. Sevginin ne olduğunu ve mutlu olmanın ne olduğunu düşünün. İçinizde normal olmadığını düşündüğünüz, diğer duygulardan daha farklı olan ve boş olmayan bir his olacaktır. Bu sizin yüksek benliğiniz ve bizzat Tanrı'dır. O hisle; yani Tanrı'yla iletişim kurmaya çalışın. Bu hissin sizde ne gibi farklı duygular uyandırdığını hissetmeye çalışın. Tanrı sevgi dışında, insanların oluşturduğu kin ve nefret gibi duygulara karşı 'sağırdır'. Sizin o duyguları taşıdığınızı bilir fakat o duyguları hissetmez. Onunla sevgiyi daha çok hissettiğiniz anlarda çok daha rahat bir şekilde iletişim kurabilirsiniz.

O'na merhaba deyin. Evet bu size saçma gibi gelecektir fakat bunu deneyin. Tanrı sizi tam olarak tanır ve bilir. Hiçbir duygu ve düşüncenizi saklamaya çalışmayın. Tanrı'ya açıkça söyleyin. Tanrı'yla o an konuştuğunuzun saçma olduğunu düşünüyorsanız, Tanrı'yla konuşmuyorsunuzdur.

İçinizdeki bu farklı hisse tekrar odaklanın. Eğer Tanrı olmadığını düşünüyorsanız o hisse şunları söylediğinizi düşünün. Ama bunları gerçekten o hisse söylediğinizi tam olarak hissedin.
"Tanrı Sen misin? Bu bana saçma geliyor. Sorularıma cevap vermeni istiyorum. Şuan beni duyuyorsun, seninle iletişim kurabildiğime emin değilim. Ama seninle iletişim kurmayı çok istiyorum."
Bunları söylerken Tanrı'ya karşı öfkeli olmayın ve O'nu sevin. Tanrı saf sevgidir. Ona sevgiyi hissederek daha rahat ulaşabilirsiniz.

Onunla bu şekilde iletişim kurmaya çalışırken, gerçekten Onunla konuştuğunuza inanın ve bunu bilin. Hiçbir korkunuz ve tereddütünüz olmasın. İnanmazsanız ve tereddütlü olursanız sadece kendi kendinize konuşmuş olursunuz. O hissi tam olarak hissetmeden konuşursanız da kendi kendinize konuşmuş olursunuz. O an hissedemiyorsanız, mutlu olduğunuz bir gün bunu tekrar deneyin. O'nu tam olarak hissettiğinizde o size sevgi bahşedecektir ve siz bu sevgiyi onunla konuşmanın verdiği bir heyecan olarak alacaksınız. Bu heyecanı her vizyon aldığımda hissediyorum ve bu mutluluk verici. ;S

Şunu da unutmayın. Tanrı sizi sever. O sevgidir. Siz kendi oluşturduğunuz kötü duygularla onun sevgisini bastırırsınız. O size sevgi verirken siz O'na kötü duyguyla karşılık verirseniz, Tanrı bu kötü duyguyu algılamaz ve siz O'na karşı sevgiyle yanıt vermediğiniz için ve Tanrı geridönüm olarak sevgi almadığı için iletişim kuramazsınız. Bu iletişimi bir kez kurarsanız, ömür boyu bu sevgiyi hissedersiniz. ;S

Bu uzun yazıyı okurken "bir okuyayım bakalım nasılsa olmayacak böyle birşey, Tanrı'yla iletişim kurmak bu değildir, bu yazı klasikleşmiş 'hep iyilik yapın' diyen yazılardan." gibi şeyler düşünmemelisiniz. Bu konuda da tamamen özgürsünüz.

Tanrı eğer din yaymak isteseydi bunun yükünü sadece 'dini dünyaya sen yay' diyerek 1 insanın üzerine vermezdi. Herkese mutlak bir sevgi gönderir, insanların Tanrı'ya ulaşmasını engelleyen tereddüt ve kötü duyguları ortadan kesin olarak kaldırır ve her insanla her an iletişim halinde olurdu. Fakat Tanrı insanların kendi karakterlerini çevrelerinin ve kendilerinin oluşturmalarını istediği için bunu insanlara bıraktı. Tanrı'ya ulaşmamızı sağlayan sevgiyi hissetmek yerine içimizdeki yaratıcı olan Tanrı'nın özünü kullanarak oluşturduğumuz ve Tanrı'yla hiçbir ilgisi olmayan kötülüğü yarattık. Bu yüzdendir Tanrı'yı hissedemeyişimiz.

Bu yüzden de İslamiyet, Hristiyanlık ve diğer dinlerde de her zaman içerisinde "sevgi" olan şeylerin yapılması gerektiği söylenir.

Varsa; yazım ve nazım hatalarım için özür dilerim.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 09.04.18, 23:53
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 14.04.17
Bulunduğu yer: Ankara
Mesajlar: 422
Etiketlendiği Mesaj: 35 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah'ım yada Rabbim dememiz nasıl olur.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 10.04.18, 00:16
 
Üyelik tarihi: 04.07.17
Bulunduğu yer: Bursa
Mesajlar: 176
Etiketlendiği Mesaj: 5 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kopyala yapistirmi yaptin? Gelecegi gorebilen sen misin? Gorduysen neler gordun bizimle de paylasta bilelim... Ozellikle borsada en fazla yukselecek hisse senetlerini, yil sonunda kripto para piyasasinin durumunu veya Amerika'da Powerball sonuclarini falan ozelden paylassan harika olur...

Melek sandigin varliklar farkli seyler olmasin dikkat et bu arada... Tanri sevgi pitircigidir falan gibi tabirler de cok Hristiyanca olmus... Doreen abla Hristiyanmidir bilmem ama yetistigi kulturden hayli etkilenmis, sende ondan fazla etkilenmissin bence...
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 16.12.18, 12:14
Üye
 
Üyelik tarihi: 07.12.18
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 53
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Değişik bir zihin gücü
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 09.01.19, 18:39
 
Üyelik tarihi: 08.01.19
Bulunduğu yer: ......
Mesajlar: 228
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kur’anın hükmüne boyun eğen her müslüman gaybın sahibi ancak Allah’tır. Bu gayb konusu Kur’anda şüphe bırakmayacak şekilde açıklanmıştır. Gerisi boş hikayedir
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 09.01.19, 20:48
BLueSea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Manevi
 
Üyelik tarihi: 01.12.18
Bulunduğu yer: izmir
Mesajlar: 1,222
Etiketlendiği Mesaj: 166 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Gaybi Allahtan baska kimse bilemez
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 07.02.19, 17:44
 
Üyelik tarihi: 08.01.19
Bulunduğu yer: ......
Mesajlar: 228
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yav he he.bi bitmediniz. Eğer sen bunları inanarak yazdıysan emin ol ben de senin geleceğini net bir şekilde gördüm. Duru bir bakış açısıyla geleceğin için sana şunu söyliyeyim senin Tanrı dediğin bizim ise Allah dediğimiz bizi yaratan sana belli bir balta kadar mühlet verdi. Sana inanman için fırsatlarda sunacak ama sen duru görünle bunu anlayamacaksın sonrada vaden dolacak herkes gibi sende öleceksin gerisini Allah takdir edecek ondan sonra ya tey tey tey yada vah vah vah diyeceksin
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 07.02.19, 21:32
Ehl Dost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 08.11.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 499
Etiketlendiği Mesaj: 45 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Mübarek Gaybı Yalnız Allah bilir Peygamberlere Nasip Olmayan o Nimet Şüpesiz Allahın Takdiriyle Gerçekleşir.
__________________
''.Ey Kadiri’ler, Gizli Nakşi’ler, Ehl-i Tarik’ler, Zikir edelim.''
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 08.02.19, 02:41
Üye
 
Üyelik tarihi: 22.01.19
Bulunduğu yer: koceli
Mesajlar: 33
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

çok samimi gelmedi
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 12.06.19, 09:47
Üye
 
Üyelik tarihi: 11.06.19
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 59
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kafan iyi değil 😆 öncelikle geleceği insanların görebileceğine inanmıyorum yazında çok saçmalamışsın yok tanrı yok inanmıyordum falan ne yapabiliyorsan anlatta dinleyelim hayat hikayen ve zırvalarından başka bişey yok yazında. 😆
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
baslangic, gelecei, gorme, kesin, olarak

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Kesin olarak büyü varmı yokmu nasıl anlaşılır ? sakarya Sorularınız 2 12.08.22 11:54
Geleceği Görme Duası SiLence Keşif ve istihare Uygulamaları 25 18.10.20 16:02
Uykuda Geleceği Görme SiLence Psişik Yetenekler 9 11.01.19 03:17
İlaçta dışa bağımlılığı aşabileceğimize kesin olarak inanıyoruz" Cennet Haber & Siyaset 0 29.04.18 09:21
Uykuda Geleceği Görme **Psişik Güçler** Tuana Psişik Yetenekler 3 09.04.18 21:46


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 07:40.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147