Göz renginizi lens kullanmadan değiştirin - Sayfa 3 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Parapsikoloji & Spiritüalizm > Psişik Yetenekler

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #21  
Alt 05.02.22, 13:54
Acemi
 
Üyelik tarihi: 23.01.22
Bulunduğu yer: Sivas
Mesajlar: 11
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

İlginç bir yöntem yani değişim insana pek inandırıcı gelmiyor sonuçta Allah'ın nasip etmiş olduğu bir şeyi değiştirmek bu kadar basit olmaması gerekiyor.
Alıntı ile Cevapla
  #22  
Alt 08.02.22, 19:35
Üye
 
Üyelik tarihi: 03.05.20
Bulunduğu yer: Hatay
Mesajlar: 70
Etiketlendiği Mesaj: 9 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
avla123 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
6-7 sene önce parapsikoloji forum sitesinde görüp merakıma yapmıştım şuanda bir gözüm koyu kahve iken diğer gözüm normal kahve
Tebessüm ettirdi hocam ☺️ devamını getirseydiniz bari 🤭
Alıntı ile Cevapla
  #23  
Alt 26.03.22, 15:12
Acemi
 
Üyelik tarihi: 26.10.20
Bulunduğu yer: Dünya üzerinde
Mesajlar: 20
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Insaninsanniyet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam bu tarz girişimlerde (meditasyon ve benzerlerinde ) cin musallatı, gorunmesi yada rahatsızlığı söz konusu oluyor mu olasılığı varmı?
tabi ki ihtimal var fakat çok nadir olduğunu düşünüyorum.
siz eğer Allah'a derinden saygı duyuyorsanız namazlarınızı kılıyorsunuzdur. dualarınızı edip zikirler de çekiyorsanız tamam.

meditasyon hali, özünü hissedip kötü duygu ve düşüncelerden kendi kendini zihinsel anlamda uzaklaştırmak için yapılan birtakım şeylerdir. müslüman versiyonu, namazlardan sonra dizüstü oturup zikir çekmektir, dua etmektir, tövbe etmektir.

yoga moga soruyorsanız da bırakın ismine yoga demeyi, Allah'ın bana hak yolda kullanmam için verdiği bu bedeni sağlıklı tutmak için spora başlamalıyım diye niyet edin başlayın.

yani siz eğer ibadetlerinizi yapıyorsanız, aksatmıyorsanız, yarım saat çekyatta oturup beyninizi boşaltmaya ve kötü düşüncelerden vazgeçmeye çalışmanız size cin musallat etmez. cinler de canı mı sıkılıyor sanki size bulaşsın durduk yere.
Alıntı ile Cevapla
  #24  
Alt 11.04.22, 00:02
dsu dsu isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üye
 
Üyelik tarihi: 27.12.18
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 52
Etiketlendiği Mesaj: 3 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

bu kadar şeye gerek yok al bir lens bitir işi
Alıntı ile Cevapla
  #25  
Alt 06.08.22, 15:26
Üye
 
Üyelik tarihi: 26.09.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 45
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

yahuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu dalga mı geçiyorsunuzzz
Alıntı ile Cevapla
  #26  
Alt 08.09.22, 10:29
Üye
 
Üyelik tarihi: 19.02.20
Bulunduğu yer: Adana
Mesajlar: 52
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Ten rengi içinde aynı şeyi yapsak rengim esmer beyaz olurmu aslında esmer de değilimdir musalat yada vesvese den siyah kesiliyor
Alıntı ile Cevapla
  #27  
Alt 22.10.22, 18:55
Acemi
 
Üyelik tarihi: 25.09.22
Bulunduğu yer: Türkiye/Antalya
Mesajlar: 29
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Deneyen varsa yazabilir mi? Birde bir soru sorucam ben birşey yayınlamak istiyorum nerden yayınlayabilirim?
Alıntı ile Cevapla
  #28  
Alt 25.10.22, 02:14
 
Üyelik tarihi: 08.10.21
Bulunduğu yer: Bilinmezlikte
Mesajlar: 649
Etiketlendiği Mesaj: 30 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bence Gözünüz Kahverengiyse Değiştirmeyin.Melatonin çok olduğundan Manevi olarak ilerleyişiniz daha kolay oluyor.İlla Ki Yeşil,Mavi Veya Başka bir renk yapmak istiyorsanız bunu düşünerek yapın.
Alıntı ile Cevapla
  #29  
Alt 29.07.23, 23:08
Üye
 
Üyelik tarihi: 16.07.23
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 56
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Gözlere tatoo yapıyorlar istediğin renge gözlerini boyatabilirsin
Alıntı ile Cevapla
  #30  
Alt 30.08.23, 11:01
Üye
 
Üyelik tarihi: 05.05.23
Bulunduğu yer: Gebze / Kocaeli
Mesajlar: 75
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Öncelikle belirtiyim ki allah nasıl yarattı , ise öle kalmak isterim. Çünkü gözleri, kaşları, yüzü melekler çizer, burnunu Allahü teala bizzat yapar diye duymuştum ve öyle biliyorum kısacası. Göz rengi değişecek kadar iradesi olan bu iradeyi allah yolunca çevrenizdekilere yardımcı olmak için kulansın. Dini işimlerde kullanın. Havas ilminde kullanın. Unutmayın sahip olduğunuz size verilen her nn varsa bahşeden yalnız ve yalnız Allahtır. Nefsimize bakmamız gerek arkadaşlar. unutmayın ki allahtan habersiz yaprak kımıldamaz. Allah neyi taktir ettiyse bazen onu öyle kabullenmek gerek. buda bir sınavdır. Nefisimize ağır geliyor bazı şeyler elbette ama uyanık olmamız lazım.

Diğer bir yandan tasavvufta boşluğa rabıta haramdır. Allah ın bizzat kendine rabıta haramdır. Boşluğu rabıta ( meditasyon - yoga ) yapan , abdestsiz namaz kılan vesaire şetana ibadet etmiş olur. bilsin ki her ne alıyorsa şeytandan alıyordur. Şeytan asla karşınıza ben şeytanım diyip çıkmaz. 9.999.999 doğru söyler sonra araya öyle bir yalan katar ki o son kattığı küçükcük yalan sizi imanınızdan eder.

Bu sebeble islamda, kuranda, yada güvenilir doğruluğu tüm islam alimlerince onaylanmış olan tasavvuf ve dini kitaplar gibi sağlam kaynaklara bakınız sadece. Açıkçası ben günümüz alimleirnin yada biilim adamlarının hiç bir yorum, tefsir vesairelerine güvenemiyorum artık. Kaynak kesin ve kati suretle tüm islam alemince tereddütsüz bir şekilde doğruluğu kesin olan eski alimler olmalı bence.

Seyyid abdulkadir geylani, imam rabbani, imam gazali, Erzurumlu ibrahim hakkı hazretleri gibi tüm islam dünyasınca kabu görmüş, ehli sünnet vel cemaat dahilinde bulunan diğer bir deyiş ifade ile imam maturudi yolunda hak olan 4 büyük meshep dahilinde kabul gören kaynaklar olmalı.

İslamda geçmeyen, islmada yeri olmayan uygulamalar her na kadar birbirine benzesede asla kabulum değildir. ve vereceğim isimde yine asla meditasyon gibi yabancı bir kelime olmaz yapacağım ibadet ayda benzer davranışlara. evet meditassyonu örnek verdim çünkü rabıta ile birrebir aynı şeydir. ama rabıtayı yukarıda da bahsettiğim gibi boşluğa yaparsanız direk şeytana ibadet etmiş olursunuz tasavvufa göre.
Gençliğimde uzak doğu sporsları ile ilgilendim. Kung-fu, karate,tayland boksu, tai box, win çun çalışan bilgi alışverişinde bulunduğum çok arkadaşlarım oldu. Uzak dupu sporlarının felsefesinde de meditasyon vardır. yapanlar için söyliyim etkin bir şekilde hızlı ilerlemenizi sağlar. kiş aslen yaptığının şeytana ibadet olduğunun farkında diğildir. şeytandan aldığının farkında diğildir. ileri düzeylerde size doğal olmayan aşırı hız verfleks kazandırır. Ancak bunula birlikte sır gibi tutulan bir diğer bilgi ileri düzeyde bahsettiğim şekilde meditasyon yapan uzak doğu sporları ustalarının tümü ( üç harflilere ben şirinler diyeceğim siz anlayın.) şiirnler ile irtibat halindedir. ve bu şirinler kesinllikle müslüman değil. kontrol eden karşı tarafı kontrol eden hangi taraf olursa olsun bu şirinler müslüman olmadıkları için dinimizce de sakıncalı olduğunu söylememe gerek yok tabi. Ben bunu bildiğim için asla meditasyona yada farklı adı ile yogaya ve benzeri şeylere dalmadım, yapmadım. dinimizce rabıta müridin mürşidini hayal ederek ondan allahın nurunu dilendiği, himmet ve tasarruf elde etmek ve bu amaçla yaptığı bir işlemdir.
Gördüğünüz gibi çok ilgisiz alakasız bir konudan, daldan bir spordan örnek veriyorum. Karşınıza ne şekilde ve nerde çıkarsa çıksın ilk bakmamız gereken kaynak, bir müslüman olarak uyanık olmak için aklnıza gelen yada gelmeyen her türlü uygulamanın islamdaki yerini, cazmidir, harammıdır, helalmidir kıyaslamak olmalı.

Başka ikinici bir örnek vereceğim. usak doğuda budizm ve şaman rahipleri havada askıda kalabiliyor meditasyon yolu ile. Havada uçuyolar açıkçası. ilgili resimleri görselleri internet ortamında bulup görmeniz mümkün sanırım. şimdi sorun kendinize müslüman olmayan, evliya allah dostu olmayan bu kişiler kerametmi gösteriyor şeytanın ilminimi kullanıyor ? Havada uçuyorlar diye gidip onların dinine mi inanacaksınız yada ! Az aşağıda daha da açacağım bunu nasıl yaptıları ile ilgili detayları, gerçekleri. şaşıracaksınız bu rahiplerin kalp gözlerinin açık olduğuna...
İster doğudan rahipleri ister batıdan meditasyonu veya diğer yeni ilimleri ele alın kaynağınız islam ane derece uygun ve islamdaki yeri nedir çok dikakt etmeniz gerek. yok evrensel dinmiş, yok evrensel enerjiymiş islamda yeri olsun veya olamsın islama uygunluğunu bilmeden, islmadaki adabını, belki dinimizdeki adını dahi bilmediğimiz şeylerden uzak durun ! ! !
İslam , kuran tüm ilimleri iiçerir.aklınıza hayalinize dahi gelmicek öle bilgiler içeirirki tüminsanlığın kaderi dahi birebir mevcuttur kuranda ebcede göre. İsteğinizi kişinin doğumunu, evlilik tarihini, ölüm tarihini, okuduğu okulunu bitiiricekmi bitirmicekmi. bitiricekse ne zman bitiricek, yada ne zman bırakıcak her şeyi hesaplayabillriisniz hadise göre ebced ile. Yalnız bve yalnız kıyamet gününü hesaplayamazsınız. Ayet olması lazım yanılmıyorsam. Allahü teala kıyamet gününün tarihini kendinden bile sakaldığını bildiriyor peygamber efendimize.
neyse konudan sapmayalım. ikinici bir örnek vereceğim. Seyyid abdulkadir geylani hazretleri zamanıda bir adam çıkmış ortaya. öle bir ki olmadık mevsimde olmadık meyveler getiriyor isteyene. o dönemde seracılık diye bir şey yok. yada diger yarı küreya gidip gelmek gibi bir şey yok, bilinmiyor o kadar kısa sürede gidip gelen başkaları olmadığı için diğer yarı küreye. o kadar ün yapmış ki adam ve o kadar farklı konularda isim yapmış ki ümmeti muhammetten cahil bir takım insanlar tereddüte düşmeye başlamışlar dini konularda, inançları riske girmeye başlamış imanları kısacası. derken bunu duyan seyyid abdulkadir geyani hazretleri adamı ziyaret eder. boş bir odada karşılılı otururlar. her ikisininde kalp gözü açık olduğundan adam direk sadede girer. buyrun ziyaretinizin amacı nedir. sizi dinliyorum. Seyyid abdulkadir geylani hazretleri bu arada anlamıştır meyvelerin kaynağını. cennetten sarkan dalları toplar ve tekrar alınmasını engeller. adama sizi islama davet etmeye geldim. bununla birlik sormak istiyorum kalp gözünüzü nasıl açtınız. adam cevap verir. budist rahiplerinden uzak doğuya yaptığı bir seyahat esnasında nefsine muahlefet edenin kalp gözünü açtığını , havada uçabildiğini doğal olmayan bir çok şeyi yapabildikleirni duymuştum. 7 yıl boyunca nefsime muahalefet etitkten sorna ulaştım bunlara der. ardından bir kaç dakika beklemenizi rica edeceğim. yan odadayım geleceğim bekleyiniz lütfen der. yan odaya gider. bir süre sorna geri geldiğinde direkt sorar islam ageçmek içn ne yapmalıyım, teklifinizi kabul ediyorum dininizi kabul ediyorumd er. Geylani hazretleri kendisin kelimei şehadet getirtip islama girmesine vesile olur. adam islma girmeyi nefsine muhalefet için kabul eder. çünkü odada yalnız kendini dinlemiş nefsini dinlemiştir. nefi ne islamı, böyle iiyis, islmada nerden çıktı, ne geregi var şeklinde veryansın etmiştir çünkü. oda bu aşmaya nefsine muhalefetle geldiğinden aynı şekilde nefine muhalefet ederek islamı kabullenmiştir. denilir ki islama geçtiğinde kalp gözü kapanmamış aksine Makam sahibi, kalp gözü açık allah dostu olarak yaşamını sürdürmüştür.
Allahın taikdiri ilahisi. bizim hayır bilgiğimiz ne hayırlarda şer, yada şer bilgiğimiz ne şerlerin içinde hayır saklıdır. Ancak allah bilir. Amaç allaha yönelmekse kaynak sadee ama sadece sahihi olan, doğruluğu tereddütsüz kabul görmüş islami kaynaklar olmalıdır bu tür şeylerde.
Beni bozar fenk şui felsevesi vesaire şeyler. Zira aklnıza gelebilcek her türlü arınma, enerji aslen islamda mevcuttur sadece doğru kaynaktan bakmayı bilmiyoruz sanırım.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
degistirin, deistirin, goz, kullanmadan, lens, renginizi


Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çay otu kullanmadan çay yapmak Sadi Sağlık 0 18.01.21 17:17
Kontakt Lens Kullanırken Dikkat Edilmesi Gerekenler aşk Sağlık 2 30.12.20 10:58


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:33.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147