TETA ve DNA AKTİVASYONU - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Evrensel Enerjiler & Parapsikoloji > Evrensel Enerji Sistemleri > Reiki

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 17.05.17, 22:54
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 21.12.16
Mesajlar: 10,588
Etiketlendiği Mesaj: 1583 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart TETA ve DNA AKTİVASYONU

1995’in sonlarında, Vianna Stibal kendisini lenf kanserinden iyileştirdi ve bu, bugün “Tetaşifası” olarak bilinen şifa türünü geliştirme sürecinin başlangıcı idi. Bu semboller, uyumlamalar (bazı şifa enerjilerini almak için enerji alanlarınızı ayarlamak) veya başka herhangi dışsal araçlar veya destekler gerektirmeyen çok dinamik ve güçlü bir şifa türüdür. Alet sizsiniz ! Tetaşifasını meditasyonun, kendi kendine hipnozun ve duanın kombinasyonu olarak düşünebilirsiniz.


Teta şifası Nasıl Çalışır..?
Tetaşifası, sizin zihinsel olarak Teta Haline (yani, EEG makinesinde gösterilebileceği gibi, Teta beyin dalgası baskın olur) ulaşmanız ve alıcı üzerinde gerçekleştirilecek çalışma için Yaratıcı’ya iletişim protokollerinin bir setini hazırlamanız ile çalışır. (Düzenli olarak kendi kendine hipnoz veya derin meditasyonu uygulayanlarınız bu hissi tanırsınız ve Teta Halinde olduğunuzu bilirsiniz – farkındalık hissiniz yükselir). Sonra Yaratıcı tarafından gerçekleştirilen çalışmanın tanığı olarak şifa enerjisini demirlemeye yardım edersiniz. Etkili şekilde, çalışma siz, Yaratıcı ve alıcı arasında üçlü işbirliğidir.
Tetaşifası ile ilgili bu kadar özel olan şey nedir ?
Tetaşifası insan varlıklarının zihninin, bedeninin ve ruhunun ötesinde çalışır. Bunu hayvanlarda ve DNA ya sahip olan herhangi bir şeyde kullanabilirsiniz. Tetaşifasının bazı özellikleri derin duygusal sorunları düzelten ve kusurlu genleri onaran DNA aktivasyonudur.


DNA Aktivasyonu
Hepimiz bedenimizin her hücresinin çekirdeğinde 23 çift (46) kromozoma sahibiz. Her kromozom bobin şeklinde düzenlenmiş DNA iplikçiklerinden oluşur. Açılan DNA ipliklerinin çifte sarmal şekline sahip olduğu ve DNA nın genetik özyapıyı (fiziksel özellikler, potansiyel sağlık sorunları ve öğrenme potansiyeli/zorlukları) içerdiği çok iyi bilinir. Ayrıca “hurda” veya “gölge” olarak bahsedilen başka beş çift DNA vardır. Bunların “hurda” DNA olarak adlandırılmasının tek nedeni, bilim adamlarının henüz onların fonksiyonlarını çözmemeleridir.
1997’de, Vianna’ya DNA üzerinde nasıl çalışacağı gösterildi. Ona, kromozomlarımızda yaşamlarımıza çok büyük faydaları olacak kayıp parçaların olduğu ve tekamül vasıtası ile bu parçaların kromozomlarımızdan üreyeceği gösterildi. Gençlik ve Canlılık kromozomlarına kayıp parçaların nasıl ekleneceği ve bu kromozomlara uyuyan beş çift DNA iplikçiğinin nasıl “ekleneceği” defalarca ona gösterildi ve rehberlik edildi. Yani, DNA nın 10 “hurda” veya “gölge” iplikçiğinin bütünleştirilmesi ve uyanması. Öğrenciler ve müşteriler tarafından bildirilen sonuçlar şoke edicidir : kırışıklıklar ortadan kalkmış, germe izleri ortadan kalkmış, yeni saçlar gelişmiş ; tırnaklar daha hızlı büyümüş, boy uzamış ve daha fazlası.


Öz İnanç Sistemi
Hissettiğimiz şekil, sağlığımız ve yaşam ile ilgili bakış açımız inanç modellerimiz ve bilinçaltı programlanmamız tarafından belirlenir. Biz kendi realitemizi yaratırız ve kendi sağlığımızın ve sıhhatimizin anahtarını taşırız. 1999’dan önce, Vianna bilinçaltı düşünce kalıplarını değiştirmek için dilbilimsel programlamayı, hipnozu ve diğer teknikleri kullandı. Teknikler çok faydalı olmasına rağmen, her bir kalıp sistemli bir şekilde işlenirken, yavaş ve zaman harcayıcı idi. 1999’da, Yaratıcı, Vianna’ya bir çok kalıbı saniyeler içinde nasıl değiştireceğini göstermeye başladı. Vianna, müşterilerin “Yeterince zeki değilim”, “Yeterince iyi değilim”, “Para şeytandır”, “Para kötüdür”, “Ben bir şifacı değilim” veya “Tanrı’nın çalışmasına bağlantı kurmak için yeterince iyi değilim” gibi algıları/inanç kalıplarını değiştirebildiğini gördü. Zamanla, farklı inanç kalıpları ve zorluklar meydana çıktıkça, Vianna’ya çeşitli inanç seviyeleri üzerinde nasıl çalışacağı anlatıldı. Bu seviyelerde çalışarak, beden, herhangi bir fiziksel hastalığı, herhangi bir blokajı, sevgiyi almak, kendiniz için istediğiniz yaşamı yaratmak gibi zihinsel blokajları yenebilir, çünkü gerçekten Yaratıcıya bağlanırız.
Bu dört seviyeyi içeren Öz İnanç Sistemine götürdü :


1. Öz (bilinçaltı) seviye
Doğumdan yetişkinliğe dek öğrenilmiş şeyler. Bu başka insanlardan sözleri ve duyguları benimsediginizde – özellikle ebeveynlerden ve yetkili insanlardan – ve bilinçaltında hafızanızda kalan inanç kalıplarına dönüştüğündedir. Örneğin “Sen aptalsın” veya “Sen işe yaramazsın” şeklinde hitap edilmek ve sonra siz değersiz olduğunuz bilinçaltı inancına sahip olabilirsiniz ve herhangi bir şeye erişemediğiniz için kendinizden nefret edebilirsiniz.


2. Genetik seviye
DNA iplikçiklerinin etrafında “morfogenetik alan” olarak adlandırılan garip bir bilgi alanı vardır. Bilim bunun var olduğunu biliyor. Bu alan bir bebeğin hücrelerine kaç bacağa, kaç ayağa ve kaç ele sahip olacağını söyleyen bilgiyi taşır. DNA hücresinin içinde, ve DNAnın bu yapısı içinde, en azından yedi nesil geriye giden genetik hafıza bulunur. Genetik inançlarımızı bu morfogenetik alan içinde buluruz. Böylece, büyük büyük büyük anneniz veya babanız ile aynı inanca/özelliklere sahip olmanıza şaşırmayın.


3. Geçmiş Seviyesi
Geçmiş yaşam anılarını (genetik hafızanın ötesinde), grup bilinçliliğini ve kolektif bilinçliliği kapsayan başka tipte bir hafıza vardır. Vianna bunu geçmiş seviyesi olarak adlandırır. Çoğu insanın ırksal önyargısı bu seviyeden kaynaklanır. Böylece, ırkçılığı temizlerken bu seviyeyi de kontrol edin.
Bolluk sorunları üzerinde çalışıldığında, çoğu müşterinin para kazanma/parayı kabul etme yeteneğini bloke eden en önemli faktör, bu seviyede bulunan “yoksulluk yemini”dir. Böylece, para kazanma ve parayı muhafaza etme problemine neden sahip olduğunuzu hiç merak ettiniz mi?
Geçmiş seviyesi ile ilişkisi olan “ruh parçalarının” enerjisidir. Ruh parçaları, sizin veya “ailenizin” başka bir yerde veya zamanda kalmış olan kendinizin parçalarıdır. Geçmiş seviyesinde çalışırken, ruh parçalarının yeniden kazanılması gerekir. Ruh parçaları şimdiki yaşamınızda bir çok durumlarda arkada bırakılabilir.
Örneğin yakın bir ilişkide veya birine şifa verirken güçlü bir bağ geliştiğinde veya zaten bu bağ varolduğunda. Hasta olan bir sevdiğiniz ile ilgilendikten sonra neden o kadar yorgun hissettiğinizi ya da neden bazı insanların bir boşanma veya ölümden sonra – hatta yıllar sonra –duygusal olarak o kadar tükenmiş olduğunu hiç merak ettiniz mi ?


4. Ruhsal seviye
İnançlar/programlar ruha kadar gidebilir. Ruhsal seviyede bulunan bazı inançlar nefret ve kendine – acımaktır.
Vianna bedeninin “İçerden ağlıyordum” programına sahip olduğunu keşfettiği zaman, Yaratıcı ona bunun ruhsal seviyede olduğunu söyledi. Ona, ruhun sürekli olarak öğrendiği ve kendi varoluşunda deneyimlemesi beklenen şeye yönlendirildiği söylendi. Burada olmamızın nedenlerinden biri budur – öğrenmek ve yarattığımız şeyi deneyimlemek !


Geni Yenilemek
Vianna genetik bir kusura sahip olduğunu keşfettiği zaman, Yaratıcı ona ne yapacağını gösterdi. Vianna’ya DNA, bir filmde göründüğü gibi gösterildi. Vianna’ya, DNA da, gen fonksiyonu ve gen statüsünün (kusurun ne olduğu) gerçek kayıtlarının bulunduğu anlatıldı. İlave olarak, gen ile ilişkili olan anıların, duyguların, bedenin ve gelecek bedenin kayıtları, o gen tarafından belirlenen bedenin parçalarının şimdiki fonksiyon yapmasını etkiler. Yani, bu modeller şimdiki beden parçalarının nasıl davranacağını etkiler. Daimi bir düzelme sağlamak için klibin dört alanının da düzeltilmesi gereklidir. Biz sürekli olarak kendimizi yeniden – yaratıyoruz ve böylece gelecek bedenin de iyileştirilmesi gereklidir.
Biz sadece bizim başımıza gelenlerin anılarını saklamayız, ayrıca bu anılar ile ilişkili olan duyguları da saklarız. Örneğin, miyobu olan bir genç üzerinde çalışırken ; zayıf görmeye çocuğun dünyada etrafında süregiden şeyleri görmeme isteği neden olmuş olabilir. Ancak, bunun çocuğun hatası olmadığını keşfederiz. Bu, büyükannenin yıllar öncesinden gelen üzüntüsü idi, süregiden şeyleri görmek istemiyordu ve boğucu duygular bedeni ile o gende bir kusur veya zayıflık bıraktı.







S.Güler' teşekkürler.
__________________
Kaybettiklerim arasında en çok kendimi özledim, oysa ne güzel gülerdim..
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 20.05.17, 20:36
Manevi
 
Üyelik tarihi: 07.04.15
Mesajlar: 1,147
Etiketlendiği Mesaj: 53 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 21.05.17, 10:25
 
Üyelik tarihi: 15.03.17
Bulunduğu yer: ankara
Mesajlar: 151
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 27.05.17, 00:03
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 28.02.17
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 743
Etiketlendiği Mesaj: 41 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razı olsun, teşekkürler
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 08.04.20, 01:03
 
Üyelik tarihi: 08.04.20
Bulunduğu yer: azerbaycan
Mesajlar: 170
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

teşekkürler bilgi için
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 10.06.20, 08:46
Acemi
 
Üyelik tarihi: 09.06.20
Bulunduğu yer: odessa
Mesajlar: 6
Etiketlendiği Mesaj: 1 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Bunlari herkez yapa bilirmi? ben daha çok acemiyim
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 14.09.21, 10:00
Acemi
 
Üyelik tarihi: 04.01.21
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 19
Etiketlendiği Mesaj: 0 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yararlı ve bir o kadar açık ifadeleriniz için teşekkür ederim.Sevgiler.
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
aktivasyonu, aktİvasyonu, dna, teta

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Teta Dalgaları Beyninizi Kontrol Etmesin Och Parapsikoloji & Spiritüalizm 0 17.05.20 16:42
Teta ve paranormal olaylar SiLence Gizemli Olaylar ve Mekanlar 2 15.06.18 00:21
teta dalgası nedir? telepatideki etkisi bitter Psişik Yetenekler 3 01.06.18 10:22
Teta Nedir? SiLence Parapsikoloji & Spiritüalizm 1 21.03.17 14:45


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:44.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147