111 kere okunan isimi azam - Sayfa 4 - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Rızık ve Bereket Uygulamaları

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #31  
Alt 25.10.19, 10:45
AsilKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.07.19
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 156
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
herneyse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
11 Gün aralıksız okunması gerekiyor, 1 gün bile fire verilrse tekrar baştan başlıyorsunuz.. Kaç kere başladım unuttum, Rabbim bir sebep kılıyor olmuyor, sizin vesilenizle tekrar başlayayım Mevlam görelim neyler.
11 gün okunacak diye bir şartı yok. En az 11 defa en fazla 111 defa okuma sayısıdır. Günlük zikir olarak her zikire başlamadan niyet edilip başlanır. Gün sayısı yoktur.
Alıntı ile Cevapla
  #32  
Alt 25.10.19, 10:55
herneyse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.09.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 178
Etiketlendiği Mesaj: 14 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
AsilKurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
11 gün okunacak diye bir şartı yok. En az 11 defa en fazla 111 defa okuma sayısıdır. Günlük zikir olarak her zikire başlamadan niyet edilip başlanır. Gün sayısı yoktur.
Ben videoda ki terkibi baz alarak uygulamak istedim, orada ısrarla 11 gün olması konusunda beyanı var. Şüphesiz Doğrusunu Rabbim bilir.
Alıntı ile Cevapla
  #33  
Alt 25.10.19, 11:09
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 17.08.19
Bulunduğu yer: Bilinmeyen bir yerde
Mesajlar: 534
Etiketlendiği Mesaj: 19 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
herneyse Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Cübbeli Hocanın videosundaki orjinalide bu başlıktaki gibi Kardeşim.


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Allah razı olsun cevap için. Videonun altında da her ikisi yazıyor baktım. Sizin yazdığınız sanırım okunuşu.
Alıntı ile Cevapla
  #34  
Alt 25.10.19, 11:13
herneyse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.09.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 178
Etiketlendiği Mesaj: 14 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Yanlizkisi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Allah razı olsun cevap için. Videonun altında da her ikisi yazıyor baktım. Sizin yazdığınız sanırım okunuşu.
Evet ben de tekrar dinledim hü ve Hüve aynı anlamı ihtiva ediyor sanırım, Arapça bilenler daha iyi açıklar sanırım. Sizden de Allah razı olsun.
Alıntı ile Cevapla
  #35  
Alt 25.10.19, 11:54
AsilKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.07.19
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 156
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Bütün hayırlı maksatların hâsıl olacağı on bir ism-i şerif vardır ki bazı velîler bunları ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir. Bu ism-i şerifler de sizlere bildirdik.
EVLİYÂULLÂH’IN ÖMÜR VE MALLARINI TÜKETTİĞİ 11 İSMİ ŞERİFBütün hayırlı maksatların hâsıl olacağı on bir ism-i şerif vardır ki bazı velîler bunları ehlinden öğrenip bizlere nakletmişlerdir. Bu ism-i şerifler de sizlere bildirdik.

Ayet ve Hadis - 2018-05-11 18:10:19

Şeyh Muhammed Sibâ’i Rahimehullâh’ın beyânı vechile ; İsm-i âzam kabul edilen bu on bir ism-i şerifin birçok hâssası vardır ki, bazıları şunlardır :

1) Gerçek mânada veli olmak ve Allâh-u Teâla ile ünsiyet kurmak isteyen kişi Allâh-u Teâla için on bir gün oruç tutup bu süre zarfında kimseyle konuşmaz ve müddet tamamlanana kadar her namazın ardından yüz on bir (111) kere bu İsm-i Âzam’ı okursa, Allâh-u Teâla ona sır kapılarını açar, mülk ve melekûtü tanıtır, bütün mahlukâtı dilediği sûretle evirip çevireceği şekilde kendisi için müsahhar kılar.

2) Dünyevi bir makam istiyorsan 12 rekat hâcet namazı kıldıktan sonra hulûsi kalp ve düzgün niyetle bu ism-i şerifi 111 kere oku, murâdına nâil olursun.

3) Yüksek mâkâma ulaşmak istersen temiz bir yerde bu ismi şerifi 11 kere oku. İşte o zaman istediğin her meşru şeyi yapabilirsin.

4) Bir hâcetin olup onun yerine gelmesini istiyorsan, bu ismi şerifi 111 kere okuyup murâdını Allâh-u Teâla’dan istediğin takdirde şüphesiz Allâh-u Teâla senin o hâcetini görecektir.

5) Bu ismi şerifi bir taş üzerine okuyup fırtınalı denize atarsan biiznillâh denizin dalgaları sûkunete erişir ve böylece kimse boğulmaz.

6) Bu ismi şerifi 111 kere Arapça harfleriyle yazıp üzerinde taşırsan hiçbir silah sana tesir etmez.

7) Bu ismi şerifi 11 kere okuyup birini çağırırsan davetine icâbet eder.

8) Bu ismi şerifi düşmanlarının yanında okuyan kişi hasmına gâlip gelir ve ondan ancak hayır görür.

9) Bu ismi şerifi bir yöneticinin huzurunda okuyan kişiye karşı o âmirin öfkesi diner, kendisi hakkında hangi tür ceza kesinleşse bile o yönetici tarafından o ceza kaldırılır.

10) Bu ismi şerif bir sancak üzerine okunursa o asker bozguna uğramaz.

11) Her kim bu ismi şerifi yenilecek yahut içilecek bir şey üzerine okuyup onu istediği birine yedirirse o kişi onu gayri ihtiyâri olarak muhabbet besler.

12) Bu ismi şerifi kılıcına yahut yüzüne nakşettiren kişi o nakşı kime gösterirse o kişiler onun etkisinde kalarak ezik duruma düşer, düşman dahi olsa kaçmak mecburiyetinde kalır.

13) Bu ismi şerifi bir kağıda yazıp bir mekânın kapısına yerleştiren kişiye o mekana giren herkes muhabbet besler, özelliklede belli bir şahsın ismini bu isimlerle birlikte yazarsa ona daha ziyâde tesir eder.

14) Bu ismi şerifi herhangi bir niyetle 11 kere okuyan kişi mutlaka o niyetine nâil olur.

15) Zorba bir sultandan korkup ona giderken bu ismi şerifi okuyan kişi şerrinden emin olur.

16) Sâralı yahut başka bir nedenle bayılmış kişinin kulağına bu ismi şerif 11 kere okunursa o kişinin şeytanı ve cini yanar.

17) Her farz namazın ardında bu ismi şerifi 11 kere okumaya evam edene Allâh-u Teâla dünya ve âhirette rızık verir, kadri yücelir, kendisini gören herkes onu sever, ins-ü cinden onu gören herkes hatta zâlim emirler dahi onu sever, o kişi Allâh-u Teâla’nın güvencesinde olur, bütün mahlukât aleyhine toplansa da halkın şerrinden korunduğu için dünyada hiçbir şeyden korkmaz olur.

18) Her kimin ezber gücü zayıf olup bu ismi şerifi harfleri birbirinden ayırarak yazıp pazar gününün altıncı saatinde içerse o kişi ismi âzam-ı bulup okumaya ve bütün duyduklarını ezberlemeye muvaffak olur.

NOT : Bu yazı misk ve safrandan yapılma mürekkeple yazılır. Pazar gününün altıncı saati ise imsaktan sonraki saat birinci saat kabul edilerek tesbit edilir.

19) Bir murâdı olup onun âkibetine vâkıf olmak isteyen bir kişi bu ismi şerifi bir kağıda yazıp o kağıdı bir mumla kaplasın ve o mumu herhangi bir derinin içerisine koyarak o deriyi bir suyun içerisine bıraksın, o suyuda başına yakın bir yere koyarak bu ismi şerifleri uyuyana kadar tekrarlasın, böyle yapan kişi kaybolan yahut çalınan şeyin nerede olduğu dâhil öğrenmek istediği şeyin âkibetini hayır yahut şer olarak rüyâsında görür.

20) Her kim bu ismi şerifi yazıp bal yada şekerle içmeye devam ederse ebedi hasta olmaz ve biiznillâh bedeninden bütün hastalıklar çıkar.

NOT : Bu yazı misk ve safrandan yapılma mürekkeple yazılıp sonra zemzem veya yağmur suyu yahut temiz bir suyla bozularak içilir.

21) Her kim ayın karanlık olduğu bir gecenin 8. Saatinde 8 rekat namaz kılıp her rekatta Fâtiha Süresi’nden sonra ;

” ( Rasûlüm ! ) İşte sana ! Kendileri ( nin halkları müşrik ve ) zâlim olan memleketleri yakaladığı zaman, Rabbinin yakalayışı böylece ( pek çetin ) dir. Gerçekten de O’nun yakalaması çok acı vericidir, pek şiddetlidir ( ki, ona çarpılanın kurtuluşu asla beklenemez )”Hûd süresi : 112 âyeti kerimesini okursa ve namazı bitirdikten sonra bu ismi âzam-ı 111 kere okuduktan sonra :

” Yâ Şedîd ! Falancadan hakkımı al ” derse o zâlim kişi o anda helake uğratılır.

NOT : Ayın karanlık olduğu geceler gökteki ayın ışığın belirgin olmadığı ilk ve son gecelerdir. Gecenin 8. Saati güneş battıktan sonraki ilk saat gecenin 1. Saati kabul edilerek tesbit edilir. Zâlimden intikam almak ihtiyâcı hisseden kişi karanlık geceleri beklemeden de bu ameli işleyebilir. Biiznillâh tesirini görecektir.

22) Zorba ve kibirli bir kişinin zulmüne uğrayan mü’min cuma gecesini bekleyip bu ismi şerifi 111 kere okuduktan sonra :

“Ey zâlimleri zelil kılan Zât ! Falancayı bana karşı zelil eyle ve ismi Âzam hakkı için onu pişmanlığa ve üzüntüye sevk eyle ki o ismi Âzamın da Allâh, Hû, Melik’ün, Semîun, Kâdir’ün, Kerim’ün, Halim’ün, Latîf’ün, Alîm’ün, Muîn’ün, Sâdık’un ismi şerifleridir” derse, Allâh-u Teâla uykusunda sıkıntısı hususunda kendisine yardım edecek birisini gönderir.

23) Zorba birini bulunduğu şehirden çıkarmak istiyorsan onun bulunduğu mahallin toprağından bir avuç alarak bu ismi şerifi o toprak üzerine 11 kere okuduktan sonra :
”Ey Allâh ! Falancayı bu mekandan çıkart” dersen 11 gün tamamlanmadan önce o kişi oradan kovulur.

24) Düşmanından intikam almak isteyen kişi bu ismi şerifi her akşam namazından sonra 11 gün 11 kere okuduktan sonra her seferinde : ” Falanca bana zulmetti. Ey Müntakim ! Ondan intikamımı al” diye dua ederse, o zalim kişi helâk olur. Hastalanması niyetiyle okunursa o kişi biiznillâh hasta olur. Darlığa düşmesi niyetiyle okunursa feza genişliği ona dar gelir.

25) Her kim bu ismi şerifi düşmanının adıyla beraber yazdıktan sonra :

” Lâ yekâdûne yefgahûne kavlâ. Sümme amû ve sammû. İn-neşe’ nünezzil aleyhim minessemâ-i âyeten fezallet eğnâguhüm lehâ hâdı-în. Ve le-gad nağlemü enneke yedııgu sadruke. ”

Âyeti kerimelerini yazar ve o kağıdı düşmanının adını telaffuz ederek yani ” Felanın adıyla ” demek suretiyle ziyâretçisi olmayan bir mezara gömerse, o düşman o şehirde duramayacak derecede darlık çeker.

26) Bu ismi Âzam 11 kere yazılıp bir su ile bozulup o su düşmanın adıyl bir kelbe içirilirse o düşman delirir.

27) Düşmanın ayaklarının altından toprak alınıp ismi şerif onun üzerine 11 kere okunup o toprak rüzgarla saçılırsa düşman o beldeden bir daha dönmemek üzere ayrılır. O toprak ziyaretçisi olmayan bir mezara gömülürse düşman helak olur, karınca yuvasına gömülürse iyileşmeyecek hastalığa tutulur.

MÜHİM NOT ;ANCAK BUNLARI YAPARKEN ALLÂH-U TEÂLA’DAN KORKMAK VE BU SIRRI KORUMAK LÂZIMDIR.ZİRA BÖYLE TEHLİKELİ İŞLER RASTGELE DÜŞMANLAR İÇİN NEFSÂNİ GAYRİ MEŞRU SEBEPLERLE KULLANILIRSA BÜYÜK GÜNAH OLUR. SADECE İSLÂM’A ZARAR VEREN VE MÜSLÜMANLARA ZULMEDEN ŞERLİLER İÇİN İSTİMÂL EDİLEBİLİR. HER KİM BU SIRRI FÂSIK BİRİNE ÖGRETİR DE O DA BUNUNLA FENÂLIK YAPARSA O KİŞİ HER KÖTÜLÜK YAPTIĞINDA ONA BUNU ÖĞRETENE BÜYÜK GÜNAH YAZILIR.

28) Her kim bu ismi artan bir kefenin dört parçasına yazıp bulunduğu yerin dört köşesine gömerse ne hırsız nede düşman o mekandan bir şey alamaz.

29) Biz bu ismin sırrında Allâh’u Teâla’nın neler sakladığını açıklamak isteseydik vakitlerimiz yetmez ve ciltler almazdı lakin akıllı kişiye bir işaret yapıldığı zaman söylenmesinden daha ziyâde manâlar anlar.

30) Her kim dünya ve âhiret işlerinden bir şey dilerde bu ismi âzamı o dilediği şeyin adını söyleyerek 111 kere zikrederse o iş 24 saat içerisinde meydana gelir. Kimse bu ismi şerifteki acayip tasarruflara şaşırmasın ! Zira bu geçmiş büyüklerin bilip tatbik ettiği ve kendisiyle acayip işler yaptığı İsm-i Âzam’dır. Havas ilmiyle uğraşanlar Musa Aleyhisselâmın annesinin isminde bile nice hünerler sayarlarken Musâ Aleyhisselâm’ın annesinin Rabbi’nin adının faydaları nasıl sayılabilir ?! ( Muhammed es-Sibâ’i, es-Sirru’l-mükettem fî ismillâhi’l Âzam, sh : 48/52

*

Okunuşu:
Allâhu hû Melikun Semîun*qâdirun Kerîm*Halîmun Latîfun*Alîmun Muînun Sâdiq.
Alıntı ile Cevapla
  #36  
Alt 25.10.19, 11:58
AsilKurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 24.07.19
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 156
Etiketlendiği Mesaj: 6 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

“Allahu hüve Melikun Semiy’un Kadirun Kerimun Haliymun Latiyfun Aliymun Muiynun Sadikun”*

Allâhu hu Melikun Semîun qâdirun Kerîm Halîmun Latîfun*Alîmun Muînun Sâdiq.

Evliyaullahın kendisine ulaşmak için ömür ve mal tükettiği 11 ism-i şeriften mürekkep ism-i azam

En az (11) on bir kere, en fazla (111) yüz on bir kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hasıl olacağı 11 ism-i şerif vardır ki bazı veliler bunları ehlinden bizlere nakletmişlerdir.

Araştırma sonucunda bu bilgilere ulaştım. Umarım işinize yarar.
Alıntı ile Cevapla
  #37  
Alt 25.10.19, 12:19
herneyse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 08.09.19
Bulunduğu yer: istanbul
Mesajlar: 178
Etiketlendiği Mesaj: 14 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
AsilKurt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
“Allahu hüve Melikun Semiy’un Kadirun Kerimun Haliymun Latiyfun Aliymun Muiynun Sadikun”*

Allâhu hu Melikun Semîun qâdirun Kerîm Halîmun Latîfun*Alîmun Muînun Sâdiq.

Evliyaullahın kendisine ulaşmak için ömür ve mal tükettiği 11 ism-i şeriften mürekkep ism-i azam

En az (11) on bir kere, en fazla (111) yüz on bir kere tekrar edildiğinde bütün hayırlı maksatların hasıl olacağı 11 ism-i şerif vardır ki bazı veliler bunları ehlinden bizlere nakletmişlerdir.

Araştırma sonucunda bu bilgilere ulaştım. Umarım işinize yarar.
Hak Teala razı olsun, Rabbim istifade edebilenlerden eylesin bizleri de İnşallah.
Alıntı ile Cevapla
  #38  
Alt 28.10.19, 01:29
Swordsfish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 24.10.19
Bulunduğu yer: TR
Mesajlar: 2,490
Etiketlendiği Mesaj: 78 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Yalnız okumada bilmeyen için yazayım 1 kere okuyup sonra istek sonra gene dua sonra gene istek yapılıyor.yani toptan 11 okuma yapılmayacak dua+istek+dua şeklinde olması lazım.
Geçen sene cübbelinin sitesinden öğrendim ezberledim arada okurum.
Kısaca işe yaradığını söyleyebilirim.
Ufak bir sağlık sorunu oldu okudum dediğim şekil ve zırtt kesildi hastalık o gün için.good
__________________
-Eğer duanız olmasa RABBİMİN katında ne ehemmiyetiniz var.
-Başınıza gelen her musibet kendi yapıp ettikleriniz yüzündendir;kaldı ki Allah birçoğunu da bağışlar.
Alıntı ile Cevapla
  #39  
Alt 29.10.19, 00:03
Üye
 
Üyelik tarihi: 24.09.19
Bulunduğu yer: İstanbul
Mesajlar: 93
Etiketlendiği Mesaj: 2 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

On numarasınız ne güzel bilgiler bunlar Allah sizlerden razı olsun��
Alıntı ile Cevapla
  #40  
Alt 19.02.20, 12:43
imas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Bilgili Üye
 
Üyelik tarihi: 18.01.20
Bulunduğu yer: her yer
Mesajlar: 13,912
Etiketlendiği Mesaj: 2863 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Allah razi olsun,ara sira deniyorum,gercekten faydasi oluyor,
__________________
SÜBHANALLAH, ENELLAH, EMANÜL HAFİYİ, YA KÂFİ YA SEMİ, YA ALLAHU RUHİ Lİ RUHİKE, MÜNTESİBETÜN
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Etiketler
111, azam, isimi, kere, okunan

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
ism-i Azam gerçeği ve ismi Azam duasına dair her şey HavasHoca Evradiyeler & Azametler 21 24.03.24 12:15
ism-i Azam ve Tercüman-ı ismi Azam duaları Devrimci Evradiyeler & Azametler 18 22.10.23 17:17
imam-ı Azam ile Gavsü'l-azam arasındaki konuşma Kırklar Allah Dostları & Evliyalar 2 07.08.22 16:32
Sabah Akşam 3 Kere Okunan Sağlık,Rızık ve Bereket Duası aşk Dualar & Dua Kardeşliği 6 08.01.19 16:45
Bu İstiğfarı 10 Kere ya da 100 Kere Okuyan Neler Kazanıyor Neler HavasHoca Dualar & Dua Kardeşliği 4 28.05.17 18:35


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 00:48.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147