Lütfen Okuyun! Ümmü Sübyan Efsanesi - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Rukye ve Tedavi

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 03.03.19, 06:55
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.08.18
Bulunduğu yer: HeLLS~GaTe
Mesajlar: 452
Etiketlendiği Mesaj: 89 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Lütfen Okuyun! Ümmü Sübyan Efsanesi

Halk arasinda ümmü sübyan diye bilinen musallat vakasi binlerce yildir dünyanin hemen hemen her kültür ve inanisinda bilinen ve korkulan bir efsane olarak günümüze kadar gelmistir.
Bu Ümmü sübyan kimdir ? Neyin nesidir? Gercekmidir?Ve Iddia edildigi gibi ana rahmindeki cocuga musallat olup öldürebilirmi?
Dogduktan sonra bu cocuklara bu varlik musallat olabilirmi?
Eger bu sinirlarini fazlasiyla asan varlik gercek ise biz ona karsi ne gibi önlemler alabilir.
Bu sohbette bütün bu sorulari ufak ama gecerli dokunuslarla cevaplayacagiz.

Ümmü sübyan arapca Cocuklarin anasi anlamina gelir. Islamiyet öncesinde altay cografyasinda ve anadolu mitolojisinde al karisi ve al basmasi olarak bilinen bu cin Hristiyan ve musevi kaynaklarda lilit antik yunanda ise medusa ismi ile bilinir.
Inanislar ve toplumdaki isimler farkli olsada bahsi gecen bu kindar ve kiskanc cin kötü ve seytani bir varliktir.
Anadoluda ve türk topluluklarinda cok daha eski zamanlardan beri bilinen ve dedigimiz gibi gebe kadinlarin rahimlerinden bebeklerinin ruhunu calan bu varliga islami mitolojide ilk kez bundan 850 yil önce Seyyid Alizade adindaki bir alimin kitabinda rastliyoruz.
Kadim zamanlardan bu yana insanlarin korkulu rüyasi haline gelen bu varlik günümüzdede gündemden düsmüyor ve hatta sadece bizim toplumumuzda degil
bazi montaj ve hileli resimlerle sürekli insanlarin hayatinda bu konu canli tutulmaya calisiliyor. Annelik bütün toplumlarda inanclarda kutsal bir mertebedir. Hayatin devamliliginda sistemin canli akisinda analik dogurganlik olmazsa olmazin ta kendisidir ama iste ortada birde bir düsman var. Insan soyunu tüketmek adina ettigi bir yemin üstüne bebelerin ruhunu caldigina söylenen bu varlik adina kaynaklarda üstün körü bilgilere rastliyoruz.Sonra günümüz alimlerinin bu varlik hakkinda verdigi kacamak cevaplar i$in icinden cikilmaz bi hal aliyor , kimse onun hakkinda tatmin edici cevaplar veremiyor. Onu kabul edenler kadar reddedenlerde var. Insanlar bu efsanevi kindar kiskanc seytana bu kadar inanmi$ken i$in en tuhaf yani ise kurulan davet meclislerine i$tirak eden varliklardan ana rahmindeki canlara kastetmek onlari bogup öldürmek gibi böyle bir görevi özellikle üstlenen bir varligin olmadigina dair bilgiler aliniyor.
Kisacasi böyle bir günahi her ne kadar azgin ve kizgin olsada hic bir sufli varlik üstüne alinmiyor ,alinmadigi gibide kimseyide bununla itham etmiyor.


Hic bir cin yada bir iblis bir insanin canina dogrudan kast edemez. ne ana rahminde ne sonrasinda. Bu ancak filmlerde olur fakat bunu insanlara vesvese vererek yine adem oglunun kendisine yaptirir. SIKLIKLA karsilastigimiz pismanlik ifadesi seytana uydum ifadeside buradan gelir.
Intihar vakalarinin cinnetlerin ve cinayetlerin altinda yatan sebep her daim budur.
Iblisin verdigi vesveseler ve kiskirtmalardir.
Bu noktada $unu diyebilirsiniz
Yirttik o zaman!
ahir hayatta bu bize soruldugunda
Allahim bunu bana bana seytan yaptirdi der cikariz isin icinden dersiniz ama böyle yürümüyo isler..
Kul ALLAHIM bunu bana seytan yaptirdi ben ona uydumda bu kusuru isledim dediginde seytanda bos durmucak diyecek ki;
aa deliye bak ya deliye RABBIM ben buna fisildadim evet ama hani sen ona akil vermemismiydin? aklini kullansaydida yapmasaydi banane diyecek ve i$in icinden böylece siyrilacak...
Son zamanlarda anne adaylarinin yaptigi düsük oranlari ciddi artislar gözleniyor.
Bu insanlar doktora gidiyorlar dediklerine göre tibbi bir neden bulunamayinca bunu ümmü sübyan denen bir cinin i$i olduguna inaniyorlar. Korkuyorlar ve yanlis bir takim yollara sapiyorlar.
Youtubede koca koca adamlarin insanlari bu hikayelerle korkuttuklarina ve inandirdiklarina rasliyoruz..
Size sunu sormak istiyorum...
Daha dünyaya gözlerini bile acmamis bir sabiye anasinin karninda tabir-i caizse bir cinin katletmesine CENABI HAK razi olurmu?
Evet hayati oldugu kadar eceli tayin edende ALLAHtir fakat tayin ettigi ecel icin o bir iblise bir cine o sabinin canina kast etme hakkini tanirmi?
Sebepler icinde sebepler yaratmaya muktedir olan ALLAH hic bir günahi olmayan bir sabi kuluna böyle bir eceli reva görürmü?
Konumuz ümmü sübyan al karisi yada al basti adi her ne olursa olsun
Gebe kadinlarin rahmindeki bebeklere kast eden düsmesine sebep olan özel bir görevliye metafizik hiyerar$ide rastlamiyoruz.!!
Bazi yerlerde bu dü$üklere annenin maruz kaldigi bir büyünün sebep oldugu söylensede buda dogru degildir!!
Ancak böyle bir vaka bebek dogduktan dünyaya geldikten sonra vukuu bulabilir.
Uzman eller tarafindan i$lenmi$ bir efsunun tesirleri o vakit bebege sirayet edebilir..Aslina bakarsaniz tamda bu noktada Efendimizin bir hadisi ile kar$ila$iyoruz..
(Kimin bir cocugu olurda sag kulagina ezan sol kulagina gamet okursa o cocuga ümmü sübyan zarar veremez) Cünki ezanin mana ve muhtevasinda tekbir tevhid mübüvet ve namaz gibi esaslar bulunmaktadir.
Bu ayrinti bizim bütün tezimizi dogrulayan nitelikler tasiyor. Ümmü süyban demekki ana rahmindeyken degil dogduktan sonra cocuga zarar veriyor ve onun yeni dogan bebeklere verebilecegi en büyük zararin nazar oldugu ve bu nazarin önlem alinmazsa uzun yillar etkisini devam ettirecegide metafizik ervahlardan alinan bilgiler arasindadir.
Dogrudur bebekler nazarin habis enerjisine kar$i son derece savunmazis bir haldedir.
Bu etkiden dolayida bebeklere nazarlik takilmasi bir gelenek haline gelmistir fakat ne varki bebeginizin bu varligin satasmalarindan korumak icin dinimiz acisindan uygun olmadigi gibi metafizik boyutlardada hic bir ise yaramaz.. Iste bu yüzden anne adayi bir bayanin henüz bebegine hamileyken daha etkili ve kalici önlemler almasi gerekiyor.
Tabi herzaman korunma dualarinin yani sira burada bazi zikirlerden ve özel bir calismadan söz edecegiz. Insallah bu calisma bebeginizin bütün yasami boyunca onun üzerinde bu habis varliklara etkili bir kalkan olusturacak. Geceleri sebepsiz yere aglayan büyüdükce hayalet öcü gördügünü söyleyen konusmakta zorluk ceken yalniz kalmaktan ve uyumaktan korkan cocuklar icin ALLAHIN izniyle sifa olacak calismalar tavsiye edecegiz.
Cünki bebekliginde ve yasi ilerledikce bu halleri yasayan cocuklarda bu korkular yanisira uyku problemleri gibi sorunlar bir ömür boyu kalici olabiliyor.
Öncelikle bir anne adayi kadinin düsük yapmasina bu varliklarin etken olmadigi anlasilmistir.!
Bu gibi düsüklerin arkasinda yatan nedenler israrla tibbi muayeneler yapilarak aranmalidir. özellikle e$ler arasinda bir kromozom uyu$mazliginin düsüklere sebep oldugu biliniyor.
Bir anne baba bebek yapmaya karar verdiklerinde bunu bir doktor kontrolünde ve onayindan sonra yapmalari düsük tehlikesinide önemli ölcüde azaltir cünki;
Özellikle b12 ve biotin gibi minerallerin anne vücudundaki eksikligi düsük yapma oranini artiriyor.
Anne adayi bayanlarin gebeligi boyunca mümkün mertebe dogal beslenmesi , Katisik maddeler iceren,seri bant üretimi paket ürünler tüketmemeside düsük ihtimalini önemli ölcüde azaltiyor. Tabi ki her anne baba bebegini saglikli sihhatli kucagina almak ister. Efendimiz bir hadisde diyorki ( Bebek arzu eden ciftler bunu yapmadan önce $u $ekilde dua ederse ( Bismillah Allahümme Cennibne'$-$ey-tane ve Cennibi'$ $eytane ma razaktena ) in$allah bebegini saglikli olarak kucagina alacagini beyan ediyor.
Gerek hamileyken gerekse dogurduktan sonra bebegin en güclü bag kurdugu ki$i annesidir. Bu bag yillar icinde zayiflasada asla kopmaz bu yüzden annelerin dualari kadar beddualarida cok tesirlidir.
Anne ve bebegin arasindaki bu bagi nedeniyle dua calismalarini anne adaylarinin kendileri yapmasi beklenilen tesiri yaratmakta cok daha etkilidir.
Bir anne adayi gebeligi boyunca El - Musavvir esmasini Ya Musavvir Diyerek 360 kere zikrederse bebeginin hem sihhatli hem güzel tabiatli ayrica mülayim bir ahlakla dünyaya gelecegine dair bazi kaynaklarda alimlerin beyanlari oldugunu görüyoruz.
Hergün 22 defa besmele cekip sonrasinda 3 fatiha 3 ihlas 3 felak ve nas sureleri ile 3 defada ayetel kürs-i okuduklari 1 bardak suyu icmelerinde hem anne hemde bebek icin $ifai bir zirh olduguna yine kadim kaynaklarda rastliyoruz...


Yine el emegi göz nuru cani gönülden bir ALLAH razi olsunu esirgemeyin lütfen...

Harf hatalari icinde simdiden kusura bakmayin mazur görün.
Alıntı ile Cevapla
  #2  
Alt 03.03.19, 08:42
Lil bin Ali - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 09.06.18
Bulunduğu yer: Uttara Phalguni
Mesajlar: 1,991
Etiketlendiği Mesaj: 325 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

ümmü sübyan disi seytan ismidir . amacı insan soyuna düsmanlıktır . bunun icin yemin etmistir .
hamile kadınlara cenine ve anneye musallat olur .

hamilelikte gece sıcrayarak uyanmara yol acar . engelli dogumlara yol acar
bebek dogduktan sonrada ona zarar vermek ister .

1 3 5 7 11 yaslarında musallat oldugu cocuklarda havale bayılma kaza ölüm tehlikeleri yasatır . 11 yasını atlatsa bile ölüm tehlikesi hala vardır

manevi destek alanlar bu musallatan kurtulabilir

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
__________________
Bilmek başka, bulmak başka, olmak daha başka.
Alıntı ile Cevapla
  #3  
Alt 03.03.19, 10:03
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.08.18
Bulunduğu yer: HeLLS~GaTe
Mesajlar: 452
Etiketlendiği Mesaj: 89 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Kaynakta cenine doguncaya kadar dokunamayacagi söyleniyor Yinede En Dogrusunu ALLAH Bilir. Tesekkürler Ali
Alıntı ile Cevapla
  #4  
Alt 03.03.19, 11:04
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 24.08.18
Bulunduğu yer: Onun Kalbinde
Mesajlar: 183
Etiketlendiği Mesaj: 73 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bilgi kral
Alıntı ile Cevapla
  #5  
Alt 03.03.19, 11:22
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.08.18
Bulunduğu yer: HeLLS~GaTe
Mesajlar: 452
Etiketlendiği Mesaj: 89 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
Atakan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] güzel bilgi kral
Eyvallah Kardesim
Alıntı ile Cevapla
  #6  
Alt 03.03.19, 14:02
 
Üyelik tarihi: 11.02.19
Bulunduğu yer: Berzah
Mesajlar: 291
Etiketlendiği Mesaj: 7 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Cenine musallat olan cin hikayeleri taa Babil'e kadar kaynagi dayanan hikayelerdir, bkz. Lilith.

Paylasim icin tesekkurler.
Alıntı ile Cevapla
  #7  
Alt 03.03.19, 16:52
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 03.10.18
Bulunduğu yer: Dünyada!
Mesajlar: 742
Etiketlendiği Mesaj: 188 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim Allah razı olsun, yazıya dökerek bu konuyu,tebrikler.
__________________
Allah doğru yolu seçenleri daha derin bir doğru yol bilinci ile destekler.(Meryem 76)
Alıntı ile Cevapla
  #8  
Alt 03.03.19, 22:46
Zikr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Üyelik tarihi: 01.09.18
Bulunduğu yer: Türkiye
Mesajlar: 343
Etiketlendiği Mesaj: 103 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Teşekkürler sevgili Lil
Alıntı ile Cevapla
  #9  
Alt 04.03.19, 03:23
Gayretli üye
 
Üyelik tarihi: 05.08.18
Bulunduğu yer: HeLLS~GaTe
Mesajlar: 452
Etiketlendiği Mesaj: 89 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

Alıntı:
El Kindi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim Allah razı olsun, yazıya dökerek bu konuyu,tebrikler.
ALLAH senden razi olsun dahil oldugun icin karde$im
Alıntı ile Cevapla
  #10  
Alt 22.04.19, 14:20
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 11.10.17
Bulunduğu yer: kayseri
Mesajlar: 636
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart

allah razı olsun tesekkur ederim
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Sende ümmü sübyan var dediler Hulya571 Sorularınız 28 04.06.23 16:39
ümmü sübyan - ümmü sıbyan nedir Sin Diğer Havas Konuları 9 25.08.22 15:17
Cinler ve Ümmü Sübyan. Ümmü Sübyan Nedir ? SiLence Cin & Şeytan & Melek & Ruh 5 03.01.20 10:00


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 14:07.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147