Çeşitli hastalıklar için rukye ve tedaviler - Havas Okulu
 

Go Back   Havas Okulu > Havas ilmi & Gizli ilimler > Havas ilmi Genel Bilgiler > Rukye ve Tedavi

Acil işlemleriniz için instagram: @HavasOkulu
Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
  #1  
Alt 06.01.21, 15:05
Daimi Üye
 
Üyelik tarihi: 29.04.18
Bulunduğu yer: İzmir
Mesajlar: 902
Etiketlendiği Mesaj: 10 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart Çeşitli hastalıklar için rukye ve tedaviler

AĞRI VE SANCILAR İÇİN:
1- Ağrıyan veya sancıyan yerin üzerine el konulup fatiha-ı şerife okunur ve yedi defa
اللهم اذهب عني سؤ ما اجد(Allâhümme ezhib anni süe mâ ecidü) duası okunur.
2- Yasin suresi yetmiş sekizinci ayetten itibaren sonuna kadar bir şişe zeytin yağı üzerine 40 defa okunur, vücuttaki kırık, çatlak veya sancılı yer bu yağ ile yağlanırsa bi hürmeti hazihil âyât şifa bulur.
3- Her hangi bir yerinde ağrı olan bu duayı 70 defa okumalıdır." Eûzü bi'izzetillâhi ve kudretihi min serrimâ ecidü ve ühâziru ."
4- Peygamberimiz Eshâbina, bütün agri ve atesli hastaliklar için:“Bismillâhil kebîr eûzü billâhil azîm min serri külli irkin ne’ar ve serriharrin-nâr” duâsini okumagi ögretirdi.
BASUR İÇİN:
1- Oruçlunun ağzında biriken tükürük loğusa otu ile karıştırılıp basur memesi üzerine konursa şifa verir.
2- Sığırın öd suyu kereviz otunun suyu ile karıştırılıp basur memesi üzerine sürülürse şifa verir.
3- Yengeç ölüsü yakılıp külü basur memesi üzerine konursa şifa verir. (haya tül hayevân)
BAŞ AĞRISI:
1- Bir kağıda 7 tane besmele yazılıp 7 kat muşamba yada benzeri bir şeye sarılarak başta taşınırsa bi iznillah şifa bulur.
2- Ayet el kürsü hurufu mukattaa ile (yanik harf harf) yazılıp ağrıyan tarafa asılır.
3- Meryem suresinin ilk dört ayeti yazılır. Sonuna da اللهم اشف حامل هاذا الكتاب يا حنان يا منان يا ديان يا برهان يا سبحان برحمتك يا ارحم الراحمين
Allahümme işfi hâmile hâzel kitâbi yâ hannân, yâ mennân, yâ deyyân yâ burhân yâ subhân. Birahmetike yâ erhamer rahımiyn.
Eklenip hastanın üzerinde taşıması sağlanır. Bir nüsha daha yazılıp onunda suyu içilir.
4- Tarık suresinin ilk 8 ayeti yazılıp sonuna
اسكن ايها الوجع الضارب من رأس حامل هاذا الكتاب وَلَهُ مَا سَكَنَ فِي اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ اسكن ايها الوجع بقدرة الله تعالى وعزته و عظيم سلطانهÜskün eyyühel veceud-dâribü min ra’sin hâmile hâzal kitabi velehü mâ sekene filleyli ven nehâri ve hüves-semiy ul- aliym. Üskün eyyühel veceu bi kudretillâhi teâlâ ve ızzetihi ve azıymı sultanihi.Eklenir. Sonra hastanın bunu taşıması sağlanır.
5- Resûlullah, Hazret-i Alî’ye buyurdu ki: “Basin agriyinca, elini basina koy ve Hasr sûresinin sonunu – Lev enzelnâ’dan itibaren – oku.”

BEL VE SIRT AĞRISI:
1- tam bel ölçüsüne göre üç katlı pamuk ipliği alınır. Üzerine yedi düğüm atılır ve her düğüm atılırkenوَقُلْ جَاء الْحَقُّ وَزَهَقَ الْبَاطِلُ إِنَّ الْبَاطِلَ كَانَ زَهُوقًاوَنُنَزِّلُ مِنَ الْقُرْآنِ مَا هُوَ شِفَاء وَرَحْمَةٌ لِّلْمُؤْمِنِينَ وَلاَ يَزِيدُ الظَّالِمِينَ إَلاَّ خَسَارًا
Ayetleri okunur.daha sonra iplik avuçta toplanıp yedi kere “lâ havle velâ kuvvete billâhil aliyyil azıym” okunur ve bele bağlanır. İplik kendiliğinden düşene kadar beklenir. İki-üç gün içinde ağrı geçer bi iznillâh.

2- Tarık suresinin ilk 8 ayeti yazılıp sonuna
اسكن ايها الوجع الضارب من ظهر حامل هاذا الكتاب وَلَهُ مَا سَكَنَ فِي اللَّيْلِ وَالنَّهَارِ وَهُوَ السَّمِيعُ الْعَلِيمُ اسكن ايها الوجع بقدرة الله تعالى وعزته و عظيم سلطانه
Üskün eyyühel veceud-dâribü min zahrin hâmile hâzal kitabi velehü mâ sekene filleyli ven nehâri ve hüves-semiy ul- aliym. Üskün eyyühel veceu bi kudretillâhi teâlâ ve ızzetihi ve azıymı sultanihi.Eklenir. Sonra hastanın bunu taşıması sağlanır.
DİŞ AĞRISI:
1- diş ağrısı görmek istemeyen kimse vitir namazının birinci rekatında inşirah, ikincide tebbet, üçüncü rekatta da ihlası şerif okumaya devam etmelidir.
FELÇ İÇİN:
1- Sabah namazı ilk vaktinde kılınır. Cuma sabahı başlamak üzere güneş doğana kadar aşağıdaki her güne ait kaside-i bürde beyitleri hastaya okunur. Cuma 1-23, cumartesi 24-45, Pazar 46-68, pazartesi 69-90, Salı 91-114, Çarşamba 115-137, Perşembe 138 den sonuna kadar. Kaside-i bürdeyi okumaya başlamadan evvel bir fatiha üç ihlası şerif okuyup başta peygamberimizin, bütün silsile-i aliyyenin, sahibi tasarrufu zaman olan kutbul aktâbın ve imamı busayrinin ruhlarına hediye edilir. Okumaya “yâ allahu yâ kafi, yâ allâhu yâ şâfi yâ fettah yâ müfettih fetih bil hayr” dendikten sonra başlanır. Kaside-i bürdenin hususi bir nağmesi vardır. Bilenler o nağme ile okurlar. Bilmeyenler normal bir nağme ile okur. Her beytin sonunda “mevlâya salli ve sellim dâimen ebedâ, alâ habiybike hayril halkı küllihimin” beytini okumak tesiri güçlendirir. Okuma bitince “ yâ rabbi bu kasidedeki resulullah aşkına imamı busayrıye şifa ihsan ettiğin gibi şu hasta kulunada Muhammed hürmetine şifa ihsan et” diye dua edilir.
2- Felçli azalara yedi gün yetmiş defa fatiha suresi okunursa şifa bulur.
3- Hasta ve bir bardak suay 40 gün 41 defa zilzal suresi okuyup üflenir.hasta her gün o sudan içer ve rahatsız olan azasına o sudan sürer.
GÖĞÜS HASTALIĞI:
göğsünde geçmeyen bir ağrı yada hastalığa tutulan kimse 7 tane tuz üzerine 7 şer ayet el kürsü okuyup sabahları aç karına yutsa şifa bulur.
GÖZ HASTALIKLARI İÇİN:
1- Rezene otunun tazesi salata yapılıp yenirse göze kuvvet verir ve görme gücünü artırır. Bu ot yılanın gözlerini tedavi ettiği ottur. Şekli maydanoza benzer.
2- Aşağıdaki ayet ve dua temiz bir mürekkeple yazılıp temiz bir suyun içine bırakılır. Bu su ile gözler yıkanır, yıkarkende aynı ayet ve dua okunursa her türlü göz hastalığına şifa bulunur. بسم الله الرحمن الرحيم قال يا أًًََسَفَى على يوسف وَابْيَضَتْ عَيْناهُ مِنَ الْحُزْنِ فهو كَظِيمْ ولا حول
ولا قوة الا بالله العلي العظيم3- Kör olan yada gözü bozuk olan kimse hadid suresinin ilk altı ayeti ile haşır suresinin son dört ayetini okumaya devam etmelidir.
4- Nur suresinin 35. ayeti kerimesi bir kağıda sonuna kadar yazılır. Üzerine üç defa ayet el kürsü okunur. Kağıt ağrıyan göz üzerine konur.bir müddet taşınırsa gözdeki ağrı geçer.
5- Sabah namazının sünneti ile farzı arasında 41 kere fatiha okuyup gözündeki rahatsızlık için Allah tealadan şifa isterse Allahu teala şifa ihsan eder.
6- Baş parmakların tırnakları bitiştirilip 7 kere “fe keşefnâ anke ğıdâeke fe basarukel yevme hadiyd. Ve sallallâhü alâ seyyidina muhammedin ve alâ âlihi ve sahbihi ve sellem” diyerek tırnakları ile gözlerini mesheder ve buna yedi gün devam edilirse her türlü göz hastalığına şifa olur.
7- Bir gün iki gözü a’mâ bir kimse gelip, “yâ Resûlallah “sallallahü teâlâ
aleyhi ve sellem” Allahü teâlâya duâ et, gözlerim açilsin,” dedi.
Peygamberimiz, “Kusûrsuz bir abdest al! Sonra
“Allahümme innî es'elüke ve eteveccehü ileyke bi-Nebiyyike Muhammedin
Nebiyyirrahme, yâ Muhammed innî eteveccehü bike ilâ Rabbî fî
hâcetî-hâzihî, li taktiye-li, Allahümme seffi'hü fiyye

Yâ Rabbî! Sana yalvariyorum.
Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselâmi araya koyarak, senden
istiyorum. Ey çok sevdigim Peygamberim Muhammed aleyhisselâm! Seni vesîle
ederek, Rabbime yalvariyorum.Senin hâtirin için kabûl etmesini
istiyorum.Yâ Rabbî! Bu yüce Peygamberi bana sefâatci eyle! Onun hurmetine
duâmi kabûl et!” duâsini okumasini söyledi. Adam, abdest alip duâ etti.
Hemen gözleri açildi. Bu duâyi Müslümanlar, her zaman okumuslar ve
maksadlarina kavusmuslardir.
İSHAL İÇİN:
1- Allah resulü ishal olanlar için (soğuk) bal şerbetini tavsiye ederlerdi.
2- Asitli içeceklerde ishalin kesilmesi için faidelidir.
İÇ HASTALIKLAR İÇİN:
1- Asır suresi bir kağıda yazılıp su içine konur. O sudan içmeye devam edilir. Ayrıca asır suresi her gün yetmiş kere okunup hastaya ve suya nefes edilir.
2- İç hastalığı olan kimse elini karnına koyar ve 70 defa ihlası şerif okur.
3- Tarık suresi “beynes-sulbi vet-terâib” e kadar yazılır.buna 15 defa يا حين (yâ hıyn) 15 defa yâ Allah, 15 defa ya ehad (يا احد) eklenir.
KARINDAKİ KURTLAR (PARAZİT-SOLUCAN) İÇİN:
1- Peygamberimiz karındaki kurtları düşürmek için aç karına hurma yemeyi tavsiye ederdi.
2- Aç karına sabahları bol şekerli süt içmek de solucanları düşürür.
3- Şeftali yaprağı ezilip göbeğe sarılır
.4- 20 diş sarımsak ezilip bal ile yoğrulur.sabahları aç karına bir küçük kaşık yenir.
KALP HASTALIKLARI İÇİN:
1- Fatiha-ı şerife yazılıp yağmur suyu ile silindikten sonra o su içilirse kalp çarpıntısına iyi gelir.
2- Kalp hastası bir kimsenin kalbine doğru 1001 ihlası şerif okunur .
3- Aşağıdaki ayetten 2 nüsha yazılır. Biri temiz bir kap su içine atılır ve hastaya içirilir. Diğeri hastanın boynuna asılır.
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا تُوبُوا إِلَى اللَّهِ تَوْبَةً نَّصُوحًا عَسَى رَبُّكُمْ أَن يُكَفِّرَ عَنكُمْ سَيِّئَاتِكُمْ وَيُدْخِلَكُمْ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِن تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ يَوْمَ لَا يُخْزِي اللَّهُ النَّبِيَّ وَالَّذِينَ آمَنُوا مَعَهُ نُورُهُمْ يَسْعَى بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَبِأَيْمَانِهِمْ يَقُولُونَ رَبَّنَا أَتْمِمْ لَنَا نُورَنَا وَاغْفِرْ لَنَا إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْءٍ قَدِيرٌ
KULAK HASTALIKLARI İÇİN:
1- Bir kase içine fatiha-ı şerife yazılır. Yazı yağmur suyu ile silinerek kulağa damlatılırsa kulak ağrısına şifa verir.
2- وَمِنْهُمُ الَّذِينَ يُؤْذُونَ النَّبِيَّ وَيِقُولُونَ هُوَ أُذُنٌ قُلْ أُذُنُ خَيْرٍ لَّكُمْ يُؤْمِنُ بِاللّهِ وَيُؤْمِنُ لِلْمُؤْمِنِينَ وَرَحْمَةٌ لِّلَّذِينَ آمَنُواْ مِنكُمْ وَالَّذِينَ يُؤْذُونَ رَسُولَ اللّهِ لَهُمْ عَذَابٌ أَلِيمٌ ولا حول ولا قوة الا بالله العلي العظيمYazılıp hastanın taşıması sağlanır.
SİĞİL- SİVİLCE- ÇIBAN-YARA İÇİN:
1- Peygamberimiz hanımlarından birinin elinde siğil görünce ona şu duayı okumasını tavsiye etmiş ve o hanımı o dertten kurtulmuş. “Allâhümme yâ musağğırel kebiyri ve mükebbires-sağıyri sağır mâ bi”
2- Üç tane kağıt alınıp her birine (ا د ر ى ) yazılır.her bir kağıda bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Her gün bir kağıt yakılır.
3- İri bir tuz tanesi üzerine bir fatiha üç ihlas okunup siğillere sürülür. Daha sonra bu tuz bir bahçeye gömülür.
4- Sabah kalkar kalkmaz sağ elin işaret parmağı dil ile ıslatılır. Siğil yahut sivilcenin etrafında üç defa daire şeklinde çevrilir. Sonra parmak tekrar ıslatılıp siğil tükrükle yağlanır. Buna bir hafta devam edilir.
5- İğde ağacından besmele ile bir dal koparılır. Ya rabbi bu dal kuruduğu gibi falancanın siğilleride kurusun denip dal bir kenara atılır.
6- Vücudunda sık sık çıban çıkan kimse ikindi namazından sonra buruç suresini okumaya devam ederse bu dertten kurtulur.
7- Kara saplı bir bıçak çıban çıkan yerin üzerine konup kalem suresi 12-20. ayetler 7 defa okunur. Her defasında 20. ayet yedi defa tekrar edilir.her çeşit çıban, yara, ve şişlikler için iyi gelir.
8- Temiz bir tabağa ali imran suresi 151. ayet ile fetih suresinin son ayetleri yazılır. Eğer vücutta çıban yada vücudun dışında yara varsa bu yazı zeytin yağı ile silinip yaraların üstüne sürülür. Eğer yaralar içte ise, o zaman ayetler zemzem, gülsuyu yada memba suyu ile silinir ve su bir kaba konup aynı ayetler 28 er defa okunup üç gün içilir. Hastalığın şiddetine göre bu işlem 3-5-7 defa yapılır.
9- Ssivilce, çıban yada siğil üzerine tâhâ suresi 105,106,107. ayetler okuyarak meshedilir. Veya bu ayetler bir tabağa yazılır. İçerisine bir miktar yağ konur. O yağ ile ma’lul yer üzerine meshedilir.
10- İbadetlerini yerine getiren ve akşamları abdestli yatan bir Müslüman yada bir kuran talebesi sabah kalktığı zaman işaret parmağını tükrüğü ile ıslatır ve her çeşit cilt hastalığına besmele ile sürerse bi iznillah şifa bulur. Aynı şekilde abdestini alıp namaz kılmış yada kurandan biraz okumuş olan kimsede ibadetinden sonra aynı usulü uygularsa Allah’ın izniyle şifa bulur.
TEMRE İÇİN:
1- Terme üzerine hafifçe dokunarak iğne ucu ile zuhruf suresi 79. ayet yazılırsa şifa bulur.
2- أَمْ أَبْرَمُوا أَمْرًا فَإِنَّا مُبْرِمُونَ Temre olan yer bir çöp ile dıştan içe doğru daire şeklinde çizilerek yukardaki ayet bir nefeste 7 kere olmak üzere 7 kere (top:49) okunur.
3- Kalem suresi 16-20 . ayetler 7 defa okunur. Her okuyuşta 20. ayet 7 defa tekrar edilir ve termeye üflenir. Buna yedi gün devam edilir.
MÜESSİR ŞİFA DUA VE USULLERİ
1- Hastaya 3 defaBismillâhi ergıyke min külli şey'in yü'zîke ve min şerri külli nefsin ev aynin hâsidin Allâhü yeşfike).
Manası: "Seni rahatsız eden herşeyin şerrinden Allah adıyla sığınırım. Her nefsin kötülüğünden, her hasetçi gözün şerrinden sana ancak Allah şifa verir (veya versin)." demekdir.
2- Hastaya 3 defa Bismillâhi erkîke min külli şey'in vAllâhü yeşfîke min dâin fike min şerr'in-neffasâti fi-l-ukadi ve min şerri hâsidin izâ hased).
Manası: "Allah adıyla her şeyin şerrinden senin namına sığınırım. Allah sende olan her hastalığa şifa versin. Düğümlere üfleyen sihirbazların, haset ettiği vakit hasetçinin şerrinden de Allah seni korusun." demekdir.
3- hasta kendine 3 defa: (Bismillâhi eûzü bi ızzetillâhi ve kudretihî min şerri mâ ecidü ve ühâzirü).
Manası: "Allah adıyla... hissettiğim ve çekindiğim şeylerin şerrinden Allanın izzet ve kudretine sığınırım." demekdir.
4- Hem hasta kendisine ve hemde başkası hastaya 3 defaAllâhümme Rabbe'n-nâsi ezhib'il-be'se; işfî en- te'ş-şâfî lâ şifâe illâ şifâeke şifâen lâ yuğâdirü sakamen).
Manası: "Allahım! Ey insanların Rabbi! Sıkıntıyı gider. Şifa ver. Zira sen şifa verensin. Senin verdiğin şifadan başka şifa yoktur. Senin şifan hastalık bırakmaz." demekdir
5- Hem hasta kendisine ve hemde başkası hastaya 3 defa: Allâhümme salli âlâ Seyyidinâ Muhammedin tıb-bi'1-kulûbü ve devâihâ, ve âfiyet'eli'bdâni ve şifâihâ ve nûri'l-ebsâri ve zıyâihâ.
Manası: "Allahım! Kalblerin tıbbi ve şifası olan, bedenlerin afiyeti ve şifası olan, gözlerin nur ve ziyası olan efendimiz Muhammed (S.A.S.)'e rahmet et." demekdir
6-Cebrail (a.s) nin peygamberimize öğrettiği şifa usulü:nisan yağmurunun suyu bir kaba konur. 7 Cuma 70 er defa aşağıdaki sure ve ayetler okunup o suya nefes edilir. Hasta o sudan 7 sabah 7 şer yudum içer. Fatiha, ayet el kürsü, ihlas, felak, nâs, salavatı şerife ve lâ ilâhe illal-lâhü vahdehü lâ şerike leh. Lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyı ve yümiyt. Ve hü ve hayyun lâ yemut. Biyedihil-hayr. Ve hüve alâ külli şey’in kadiyr.8- Torunları hastalanınca peygamber efendimiz çok üzülmüşler. Hemen Cebrail a.s gelerek peygamberimize şu tavsiyede bulunmuş. “temiz bir kaba bir miktar su koyup üzerine 40 tane fatiha oku. Sonra bu su ile bedenlerini yıka”9- Fatiha-ı şerife bir kaba yazılır. Sonra kabın içine bir miktar su konup yazı silinene kadar beklenir. Bu sudan hasta içerse şifaya kavuşur. Bu formül ayrıca unutkanlık illeti içinde tesirlidir.10- Bir kimse elini başının üzerine koyup haşır suresinin son üç ayetini okursa zehirlenmenin dışında her derde devadır. (h.ş)11- Çaresi bilinmeyen bir hastalık için istihare niyeti ile 1001 defa salâtı münciye okunup yatılırsa rüyada hastalığın şifası görülür.12- Dermanı bulunmayan bir hastalık için Allah rızası için hastanın canına bedel olarak bir kurban kesilir. Sonra bunun eti 61 parçaya bölünüp fakirlere dağıtılır.13- Maddi manevi her türlü hastalık için temiz bir kağıda 1 fatiha, 1 ayet el kürsü 1 ihlas, 1 felak, 1 nas ve şifa ayetleri yazılıp bir sürahiye konur. Hastaya ve suya 41 zfatiha, 3 ayet el kürsü, 3 ihlas, 1 felak ve bir nas okunup üflenir. Hasta bir hafta bu sudan içer.ŞİFA AYETLERİ İLAVE:
Hastalik hâlinde, günahlarina tevbe etmesi sünnettir. Hadîs-i serîfde:
“Bir kul hastalanip, sonra iyilesince, hâli iyi olmazsa, yanindaki hafaza
melekleri, biz onu iyilestirdik, ama o âfiyyet bulmadi, ya’nî hâlini
düzeltmedi derler” buyuruldu.
Hasta iken su duâyi çok okur: “Lâ ilâhe illâllahü vahdehü lâ serîke lehü
lehül mülkü ve lehül hamdü yuhyî ve yümîtü ve hüve hayyün lâ yemûtü
ebeden. Sübhânellahi Rabbil ibâdi ve rabbil bilâd. Vel hamdü lillâhi
kesîren tayyiben mübâreken fîhi alâ külli hâl. Vallahü ekberü kebîren,
celâlullahi ve kibriyâühü ve azametühü ve kudretühü bikülli mekân.
Allahümme in künte kadayte aleyyel mevte fagfirlî verhamnî min zünûbî ve
eskinnî cennete adnin.”
Hazret-i Âise anlatir: Resûlullah’dan duydum: “Birinize derd, keder,
hastalik gelince, üç defa “Sübhâneke innî küntü minezzâlimîn” desin”
buyurdu. Hazret-i Enes anlatir. Resûlullah’a bir köylü gelip, “ben
hastayim, yedigim içtigim karnimda durmuyor; iyi olmam için bana duâ et”
dedi. Resûlullah: “Bir sey yedigin veya içtigin zaman, “Bismillâhillezî lâ
yedurru me’asmihî sey’ün fil-ardi ve lâ fissemâi ve hüves-semî’ul alîm, yâ
hayyü yâ kayyûm” söyle, büyük de olsa, hastalik sana zarar vermez”
buyurdu.

Bismillâhirrahmânirrahîm ve lâ-havle ve lâ-kuvvete illâ billâhil’
aliyyil’azîm. Duâsi da bütün hastaliklar için okunur. Derdlerden kurtulmak
için ve murâda kavusmak için besyüz kerre okunur. Evvelinde ve âhirinde
yüzer def’a salevât-i serîfe okuyup duâ etmelidir.
Hadîs-i serîfde buyuruldu ki, “Bir hasta, ‘lâ ilâhe illâ ente sübhâneke
innî küntü minezzâlimîn’ i kirk def'a okursa, sehîd olarak vefât
eder. Sifâ bulursa, bütün günahlari afv olur.”
Âise vâlidemiz buyurdu ki, Resûlullahin bir yerinde agri olsa iki Kûl
e’ûzü sûresini okuyup, mubârek avucuna üfler, elini agri olan yere
sürerdi.
Peygamberimiz bir rahatsızlıkları olduğu zaman Muavvizeteyn sûrelerini okur, kendi üzerine üfler ve onu eliyle üzerinden silerdi. Ve şöyle buyururlardı:
"Ey Rabbim! Beni kendi devan ile tedavi et, bana kendi şifân ile şifâ ver ve beni kendi fazlınla Senden başkalarından müstağni kıl ve beni ezalarından uzak tut."
"Henüz eceli gelmemiş bir hastayı ziyaret eden bir mü'min yedi defa:
Alıntı ile Cevapla
Cevapla

Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevap Son Mesaj
Çeşitli hastalıklar ve sıkıntılar için Dualar2 Bir Fani Rukye ve Tedavi 0 27.05.21 16:35
Çeşitli hastalıklar ve sıkıntılar için Dualar Bir Fani Rukye ve Tedavi 0 27.05.21 16:33
çeşitli hastalıklar için dua2 Bir Fani Rukye ve Tedavi 0 27.05.21 16:17
çeşitli hastalıklar için dua Bir Fani Rukye ve Tedavi 0 27.05.21 16:07
çeşitli hastalıklar, hacet, nazar için okumalar Bir Fani Rukye ve Tedavi 0 23.05.21 00:16


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 01:17.


Powered by vBulletin® Version 3.8.5
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
HavasOkulu.Com

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147